Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρεου

Άβαταρ μέλους
gambler
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Re: Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρεου

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 14 Ιουν 2008, 08:48

ΑρΕλα έγραψε: Σύμφωνα με το δικό μου ταπεινό και φτωχό κριτήριο αξιολόγησης και ΑΣΧΕΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ο Αντρέας τολμώ να πω ότι υπήρξε ο καλύτερος, δυνατότερος, οξυδερκέστερος, και χαρισματικότερος ηγέτης της τελευταίας 60ετίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Τελεία και παύλα.
To . και _ χωρις αναφορες στο πως και γιατι δεν μου λεει τπτ και δεν το περιμενα απο ενα αναλυτικο καθικι σαν εσενα ( συ ειπας ) :loco:
Ο ηγετης κρινεται εκ του αποτελεσματος εξεταζοντας το πριν και το μετα , κανοντας ταμειο δηλαδη , συνυπολογιζοντας φυσικα και τις συνθηκες της εποχης . Ενα απο προβληματα του (σημερινου) Πασοκ ειναι οτι περασε απο την εποχη του ( καλου η κακου ) ηγετη Παπανδρεου στην εποχη του διαχειριστη-μανατζερ (επισης καλου η κακου ) Σημιτη . Ο ηγετης κανει τα πραγματα να ειναι σωστα ενω ο μανατζερ κανει τα σωστα πραγματα . Και ειπε ο Ανδρεας μια ωραια πρωια για παραδειγμα , να βρουμε τον τριτο δρομο για τον σοσιαλισμο και ψαχναμε ολοι μας με πυξιδες που στον διαβολο ειναι αυτος ο δρομος ( τα gps δεν ειχαν ανακαλυφθει ακομα , αυτος δε ο δρομος ηταν αχαρτογραφητος) σε αντιθεση με τον διαχειριστη Σημιτη που πειθαρχικα ακολουθει τον δρομο της Λισαβωνας . Ο καθε ηγετης ειναι ευαλωτος στον λαικισμο , ειτε το θελουμε ειτε οχι , σε αντιθεση με τον διαχειριστη - μανατζερ που ειναι επικεντρωμενος στην επιτευξη του ταπεινου εστω στοχου του ( το αν θα τα καταφερει εξαρταται και απο τις ικανοτητες του ).
H συγκριση του Ανδρεα και του κάθε Ανδρεα με καποιον αλλον (και ειδικα με το Μητσοτακεικο ) δεν τον καθαγιαζει ουτε τον ηρωοποιει ( εκτος αν βαζεις τον πηχυ τοσο χαμηλα οποτε αλλαζει το πραγμα) , θυμιζει δε τις ρησεις του (αλλου ) αειμνηστου Κουτσογιωργα “ δεν δικαιουστε να ομιλειτε “ ( το θυμασαι ? ) Και μια και λεγαμε για οικογενειοκρατια και ξοφλημενα – ανεξοφλητα γραμματια , ο υιος Κουτσογιωργας ως διαττων αστηρ , περασε από το Πασοκ για μια κοινοβουλευτικη περιοδο και εξαφανισθηκε μετα από ένα ροζ σκανδαλο που ξεσπασε στη Πατρα . Αληθεια ρε συ Βικυ ο γνωστος φρουτακιας Πατρινος πρωην βουλευτης του Πασοκ που μετεγραφη στο λαος , σε ποιο ιδεολογικο ρευμα του Πασοκ ειχε καταγραφει ? Μηπως στο πατριωτικο Πασοκ του Χαραλαμπιδη και για αυτό τον καλοδεχθηκε ο δικος σου χονδρος ?
Το Πασοκ οπως και η ΝΔ είναι κομματα (αυτοδυναμης) εξουσιας. Οι λογοι για αυτη τους την επιλογη πολλοι ( και δεν είναι του παροντος η αναλυση τους). Για αυτό λοιπον κοπτονται για την πολυσυλλεκτικοτητα και την ανομοιογενεια της πολιτικης τους πελατειας. Αυτος είναι ο λογος που τρεμουν τις διασπασεις ( οποιος βγει από το μαντρι τον τρωνε οι λυκοι βροντοφωναζε ο μακαριτης Αφερωφ). Διασπασεων που πολλες φορες είναι λυτρωτικες και για τα ιδια τα κομματα αλλα και για την πολιτικη ζωη .
Αν παντως θελουμε να μιλησουμε σοβαρα χωρις κορωνες για τα + (ναι υπηρξαν και τετοια ) και τα - της διακυβερνησης Πασοκ , θεωρω οτι ο τροπος που το κανουμε δεν ειναι ενδεδειγμενος . Αν (πραγματικα) ενδιαφερει η αξιολογηση των προθεσεων και των αποτελεσματων , αυτο μπορει να γινει μονο με αναφορα επιχειρηματων και γεγονοτων και οχι συγκριτικα με αλλες διακυβερνησεις .
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 14 Ιουν 2008, 11:18

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε: Ο συν είναι παρακλάδι και προπαρασκευή για το πασοκ, οπότε τους έχω περισσότερα ράμματα για την γούνα τους. Όσο για τον Αλέξη, δεν μπορώ το χολιγουντιανό στυλάκι σε αριστερούς! Κάπως μου κάνει!
Τι ειπες τωρα ... !!! δεν το ειχα συνειδητοποιησει οτι προπαρασκευαζομαι για το Πασοκ ... :banghead:
40 φορες την ημερα θα μου γραφεις "αποταξου ΣΥΝ και Πασοκ " και θα απαντω "αποτασσομαι"

Τωρα για την αποδομηση του χολιγουντιανου στυλ του Τσιπρα καλο θα ηταν
α) να παχυνει ντε και καλα για να ερθει στα κιλα του συντροφου Καζακου
β) να κανει τεχνικη φαλακρα σαν του συντροφου Κολοζωφ
γ) να ακολουθησει το dress code του ΚΚΣΕ με τραγιασκα και χλαινη του κοκκινου στρατου
δ) αλλο
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 14 Ιουν 2008, 16:11

Eπισης η Ρένα Δούρου (πολιτευτης του ζυριζα) να σταματήσει να ξυρίζει τις μασχάλες της.
λολ
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Σάβ 14 Ιουν 2008, 16:13

gambler έγραψε:
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε: Ο συν είναι παρακλάδι και προπαρασκευή για το πασοκ, οπότε τους έχω περισσότερα ράμματα για την γούνα τους. Όσο για τον Αλέξη, δεν μπορώ το χολιγουντιανό στυλάκι σε αριστερούς! Κάπως μου κάνει!
Τι ειπες τωρα ... !!! δεν το ειχα συνειδητοποιησει οτι προπαρασκευαζομαι για το Πασοκ ... :banghead:
40 φορες την ημερα θα μου γραφεις "αποταξου ΣΥΝ και Πασοκ " και θα απαντω "αποτασσομαι"

γ) να ακολουθησει το dress code του ΚΚΣΕ με τραγιασκα και χλαινη του κοκκινου στρατου
δ) αλλο
Εννοια σας και ερχονται τα πατριοτ και για τους υπολοιπους.Λογο χρονου ομως θα σχολιασω τον "Ρηγα" gambler..

Mπορει ο μεταβολισμος και το νεαρο της ηλικιας του alexis να μην ενισχυουν την ανδρογεννη αλωπεκια του ακομα και να μη προσθετουν υποδοριο λιπος πανω του,
αλλα δοξα το θεο τα dolce gabana πανε συννεφο..οχι πως ειναι υπολογος σε αυτο αλλα τραβα και κανε κανα διπλο αξλ ρε κυριος που θα μας μιλησει ο αλεξης για το ξεπουλημα δεκο κτλ,οτε και σια..Με τι κυκλοφορει..;Με cabrio?
ας παει να δουλεψεο πρωτα να κολησει κανα ενσυμο και στα 40 βλεπουμε!
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 14 Ιουν 2008, 16:20

Τεχνικό γραφείο είχε ο ανθρώπος.
Μπορεί να έχει δουλέψει περισσότερο απο τον καραμανλή.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 14 Ιουν 2008, 19:04

Εδω καποιος εσκεμμενα ξεχνα το Πακ,ξεχνα τις κινητοποιησεις στην ομογενεια,ξεχνα τον Γερο της δημοκρατιας.Ξεχνα ποιον συνελαβε η χουντα στο σπιτι του και σε ποιον εβαλε το περιστροφο στον κροταφο και απειλησε οτι θα τον καθαρισει για να εμφανιστει ο αντρεας,σε μια εποχη που ειναι εξοριστος..αρα ατοπα αυτα για αντισταση,δεν θα μπορουσε να μπει στο εσωτερικο της χωρας,ξεχνας τις επαφες με του υπολοιπους ηγετες κατα της χουντας..
Με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967, ο Ανδρέας Παπανδρέου συλλαμβάνεται και αφήνεται ελεύθερος μετά από πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών[2][3] το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Στις 16 Ιανουαρίου του 1968 φεύγει από την χώρα και ιδρύει το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα (Π.Α.Κ.), επικεφαλής του οποίου έδρασε αντιδικτατορικά σε πολλές δυτικές χώρες, και στο οποίο συσπειρώνονται πολλά από τα σημερινά γνωστά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έδρα του Π.Α.Κ. ήταν αρχικά η πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.
LOL! Οκ, ήθελα να σου γράψω με δικά μου λόγια κάποια πραγματάκια, αλλά βρήκα κάτι πιο αστείο στο διαδίκτυο και στο αφιερώνω!! Μουαχαχαχαχα (να το διαβάσεις ούλο όμως, ε?)

http://www.papandreou-pasok.info/open-letter.htm
Ασε μας τωρα με την Κανελλη που μου την εχεις και παραδειγμα..Αυτη που με το συμπαθιο ειχε κατα σαλιωσει τον γερο Καραμανλη τωρα το παιζει αριστεροτερη της αριστερης τσεπης του Σταλιν ..ελεος.!δλδ. θα ξερασουμε.
Και τώρα δείχνεις πόσο πραγματικά μικρός είσαι στην ηλικία, γιατί μικρέ μου, οι άνθρωποι που ΔΕΝ αλλάζουν στην ζωή τους μετά απο μεγάλο σοκ, είναι οι πιο επικινδύνοι! Πρίν κρίνεις εσύ την όποια Κανέλη, μάθε πρώτα πώς απο καπιτάλα του κερατά έφτασε να μισεί τον καπιταλισμό και τα αποτελέσματά του και μετά μίλα...Το έχει πεί η ίδια, αλλά θα σου δώσω και μία βοήθεια: είχε πάει για ένα ρεπορτάζ κάπου στην Αφρική και είδε ιδίοις όμμασι τί έχει δημιουργήσει η πολιτική της Αμερικής και των καπιταλιστών σε κάποιους ανθρώπους, κι απο τότε γύρισε πίσω κόκκινη μέχρι το κόκκαλο! Εγώ προσωπικά έχω φτάσει πολλές φορές με φωτογραφίες (όχι λάιβ εικόνες, μόνο φωτογραφίες) να θέλω να σκίσω μερικά ανθρωπάρια, και έχω βάλει τα κλάμματα απο την λύσσα μου και την αίσθηση αδυναμίας που έχω (δεν μπορείς να πάς να σφάξεις μερικούς μερικούς, έτσι?)... μπορώ να καταλάβω απολύτως πως ένιωσε λοιπόν. Αν εσύ θές να μείνεις ο ίδιος μία ζωή, ακόμα και σε περίπτωση που κάνεις λάθος, τότε εσύ θα είσαι ο αφελής και δυστυχισμένος μέχρι τα γεράματά σου...η Κανέλη για μένα ήταν ΠΟΛΥ ειλικρινής με τον εαυτό της καταρχήν, και ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ με αυτό που έζησε...δεν έβαλε το κεφάλι στο χώμα όπως κάποιοι άλλοι...
Axm koita se ti prepei na apantaw! Λοιπον..α.δεν εισαι ψηφοφορος πασοκ οποτε δεν μπορεις να ξερεις..εγω που εχω καποια επαφη ξερω τα μηνυματα,τα οποια κρινουν την κινηση θετικη..πολυ θετικη,ανακουφιση!
αχμ..κοίτα μαλακίες που αναγκάζομαι να διαβάζω...
δηλαδή γλυκέ μου, επειδή είσαι ψηφοφόρος του πασόκ, ΜΟΝΟ εσύ ξέρεις τί θέλουν οι άλλοι ψηφοφόροι του Πασοκ? Τί στο διάολο, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ?
Οκ, όταν θα μου μιλάς λοιπόν για κκε, επειδή ο άντρας μου τυγχάνει μέλος, κι έχω μία άλφα...επαφή, δεν θα δεχόμαστε τις δικές σου κρίσεις για τα μέλη του κόμματος..θα περιμένεις να σε ενημερώσω....ΝΤΑΑΑΑΑΑ (που λέει κι ο Γιωργάκης αμερικανιστί!)
Έχω πολλούς πασόκους δίπλα μου, μην αγχώνεσαι, τους έχω φάει με το κουτάλι, κι απο πολλές μεριές, και πρίν, που ήταν εξουσία (και εκεί φάνηκε πόσο θρασύδειλοι είναι οι περισσότεροι απο δαύτους) και μετά που το βούλωσαν και το παίζουν ευγένεια.
Εκανε φυλακη στην ελλαδα,μεχρι που οι επιστολες τις μαργκαρετ επιασαν τοπο.Εκανε φυλακη μην τα ισοπεδωνουμε ολα...δες τι λεω στον γκαμπλερ εστω!
λολ, λολ, λολ...εντάξει βρε παιδί μου...η αμερικάνα γυναίκα του πάλεψε για την ελευθερία του μέσα σ'ένα καθεστώς που επέβαλλε η ίδια της η πατρίδα! Το οτι ελευθερώθηκε μετά απο εντολή (παρότρυνση να το πώ καλύτερα) των ΗΠΑ δεν σου κάνει καμμία εντύπωση... Σιγά ρε συ, έκανε κάτι μήνες φυλακή (βγήκε μελανιασμένος απο κεί? Για θυμήσου), και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κοτζάμ δικτατορία έκανε ό,τι της είπε η Αμερική....κανένα παράδοξο εδώ, έτσι? Πόύ είναι η κριτική σου ικανότητα να ήξερα... Άλλοι 'ηγέτες' πάντως και κοινοί πατριώτες έκαναν πολλούς περισσότερους μήνες (και χρόνια) φυλακή, και βγήκαν και μπλέ απο το ξύλο... Μην βάζεις λοιπόν τον Αντρέα στους αντιστασιακούς ΟΧΙ, γιατί αν διαβάσεις τουλάχιστον το λίνκ που σου έδωσα θα δείς οτι μόνο αυτό δεν ήταν! Θα δείς οτι κάποιοι αντιστασιακοί προσβάλλονται απο αυτό!
αχμμμμμμ θα με τρελανεις εσυ..Το ημερολογια ηταν στο blog του καθως και διαδικτυακος τυπος..
Αυτό λέω, αλλά επιμένεις να σου διαφεύγει: ξέρεις πολλούς πολιτικούς μωρέ που να γράφουν ημερολόγιο δημοσίως???? ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΟ? Δεν σου κάνει γιακ? Καθόλου? Πολύ αμερικάνικο ρε συ, μόνο που τα έμπλεξε ο Γιωργάκης, αυτά τα κάνουν κάτι σταρ του χόλυγουντ όχι πολιτικοί σοβαροί και με...όραμα!!!! :P
ΜΟΝΟΝ οι Κομουνιστές ρε θειάφη έχουν το μονοπώλιο της αντίστασης, δεν το ξέρεις? (και των εθνικών μειοδοσιών διαχρονικά και την προώθηση του κατακερματισμού της Μακεδονίας το πάλαι ποτέ, αλλά κρύβε λόγια).
Όχι μάτια μου, δεν έκαναν μόνο κομμουνιστές, γι'αυτό ακριβώς έβαλα και το λίνκ παραπάνω. ελπίζω να το διαβάσεις! Πάντως αντιστασιακός ο ΑΝδρέας, όσο και να χτυπιέστε δεν ήταν, ούτε έγινε ποτέ (ούτε κατά διάνοια δηλαδή)...
Δεν πειράζει, η Ιστορία καταδεικνύει τις αλήθειες. ΑΝ βέβαια σε καμιά 200ριά χρόνια δε γίνει ΑΛΛΗ μια ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της, όπως έγινε και προσφάτως με τους γαλάζιους Ελληναράδες στο τιμόνι, που μας είπαν ότι έγινε συνωστισμός στη Σμύρνη και έδωσαν στα παιδιά μας τέτοιο επαίσχυντο υλικό να διαβάσουν για ιστορία στα σχολεία!
Θα σε στεναχωρήσω τώρα, αλλά αποδεδειγμένα το βιβλίο της ιστορίας ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ (διορθώνεται, γκουχ, γκουχ) επι Πασοκ, και απλά παραδόθηκε και υλοποιήθηκε επι γαλάζιων. Η τέλεια συναίνεση μιλάμε, έτσι? Πασοκ -ΝΔ ένας έρωτας μεγάλος, αλλά κρυφός (σαν την Μιμή με τον Αντρίκο...μέχρι που αποκαλύφθηκαν!!!!) Γι'αυτό άλλωστε και κράτησε σχετικά χαμηλούς τόνους το πασοκ όταν έγινε ο μεγάλος πανικός...αμ πως..μαλάκες είναι? Αφού αυτοί ξεκίνησαν την ιστορία (δηλαδή την διάλυση της ιστορίας)
Επίσης, επειδή θα μας πείτε σε λίγο οτι χάσαμε το μεγάλο λουκουμά (πασόκ) και καταστράφηκε η παιδεία μας ξαφνικά, θα σας θυμίσω οτι επι Πασόκ μάθαμε τί θα πεί φροντιστήριο!!!!! Επισήμως και με τον νόμο!

Αποκλείεται να με χωρέσει η σελίδα του φόρουμ μιλάμε, αλλά συνεχίζω ακάθεκτη!
Οι κουμουνιστες το ξεχναν και κατι χρυσαυγητες λενε οτι Ο ανδρεα εκλαιγε κι ελεγε "σας παρακαλω θα σα τα πω ολα μην με χτυπησετε" το εχω ακουσει κι αυτο!ελεος..Δεν λενε ομως (το οποιο γραφει στο βιβλιο του ο Ν.Παπανδρεου)
οτι οταν εμφανιστηκε ο ανδρεας και ειπε "αφηστε το παιδι παραδινομαι" αρχισε να πηδαει ο ενας αστυνομικος και κανοντας "σαν να ειχε κερδισει η ομαδα του στο ποδοσφαιρο" ειπε " σε πιασαμεε τωραα,σε πιασαμε" λολ
αποκλείεται ρε σουλφούρ, δεν το πιστεύω!!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ????
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ???
και μας λές κιόλας, πως ο αστυνομικός χοροπήδαγε σαν παιδαρέλι και φώναζε σε πιάσαμε τώραααα, σε πιάσαμε, τραλαλα, τραλαλαααα???

χαχαχααχαχαχα...έλα παραδέξου το, κάνεις πλάκα, έτσι????
Ήταν ο μεγάλος εχθρός των αστυνομικών ο Αντρέας και χάρηκαν τόσο όταν τον επιασαν που χοροπήδαγαν????
και μας το λέει αυτό ο γιός του?
Και εσύ πιστεύεις ό,τι γρα΄φει ο γιός του????

Οκ, έχασα πάσα ιδέα!
ώρα μη μου συγκρίνεις το Ράλλη που έδωσε το εφαλτήριο για την κατακρεούργηση της γλώσσας (το ομολόγησε και ο ίδιος ως "έγκληματικό" αυτό που έκανε) ούτε το Μητσοτάκη τον αποστάτη με τον Αντρέα, κάνε μου τη χάρη.
Για ποια κατακρεούργηση μιλάς Βϊκυ μου? Για το μονοτονικό Βίκυ μου μήπως? Που τελικά ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ????? Ή μήπως για τα αρχαία ελληνικά που ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ?????? και ξαφνικά έβλεπες αρχαία μπροστά σου στο λύκειο? και ούτε καν άγνωστο κείμενο?
Ρε Βίκυ? Σορρυ δηλαδη!!!! Ο Ράλλης? Πού τον θυμήθηκες αυτόν, και τί έκανε στην γλώσσα? Το μόνο εγκληματικό που έκανε ήταν που πήρε το μέρος αυτών που υποστήριζαν το μονοτονικό!
τί άλλο θ'ακούσω ρε παιδιά! Όντως προσωπολατρεία! σε λίγο θα βάλουμε φωτοστέφανο στον Αντρέα και θα χτίσουμε εκκλησία στο πασοκ ρε παιδιά! ΕΛΕΟΣ!
Γι'αυτό και θεωρώ ότι καλώς έκανε και διέγραψε το Σημίτη απ'την κοινοβουλευτική ομάδα. Άλλωστε κι αυτός είχε διαγράψει 3-4 επί πρωθυπουργίας του
Εχμ...έχουμε κάποιες σημαντικές διαφορές βέβαια:
1. ο ένας έκανε τις διαγραφές επι πρωθυπουργίας του (κι όχι επι προεδρίας του)
2. ο ένας διέγραψε ΣΤΕΛΕΧΗ, ο άλλος διέγραψε πρωην πρωθυπουργό! Δεν θές να το δείς αυτό, δεν σου λέει τίποτα..οκ!
Σώπα ρε συ που'χει περάσει κακουχίες. Που καλοπαντρεύτηκε ο τύπος, (προίκα η Μαρίκα όχι αστεία), που τη βόλευε με τους γερμαναράδες στην κατοχή κλπ. Ελα τώρα... Μήπως κακουχίες εννοείς την πραγματικά εξουθενωτική δουλειά του σκαπανέματος για να βγάλει αρχαία? Μη σκας, άλλοι έσκαβαν για πάρτη του. Κάνε μου τη χάρη ντε που θα τον αγιοποιήσουμε κι όλας...
Ενώ ο Αντρέας ήταν φτωχόπαιδο? :shock: Πείνασε στην ξενιτιά-Αμερική εεεε? :shock: ρε πούλαγε κουλούρια σου λέω!!!! :shock:
Παιδιά...γιατί όταν οι άνθρωποι μιλούν για τον Αντρέα χάνουν κάθε όριο λογικής? Μπορείτε να μου πείτε? Τί σας κάνει ρε? Είναι δυνατόν? Είπαμε χαρισματικός ήταν, αλλά όχι και να παίρνει συγχωροχάρτι για όλα, και το χειρότερο να παίρνουν και τα παιδιά του συγχωροχάρτι για όλα τα δικά τους κακά! Λές και δεν είναι αυτόνομοι άνθρωποι τα παιδιά του...γιατί στο μυαλό σας είναι ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ κι όχι ο Γιωργάκης, ο Νικολάκης κτλ?
Ναι, ξέρω τί θα μου πείτε τώρα...αλλά μην το πείτε! Ε΄λιναι ηλίου φαεινότερον πως για σας παίρνουν πόντους μόνο και μόνο επειδή έχουν το θείο αίμα!! Δηλαδή, φρικάρω ελαφρώς!
Τι ειπες τωρα ... !!! δεν το ειχα συνειδητοποιησει οτι προπαρασκευαζομαι για το Πασοκ ...

δ) αλλο
χαχαχα! Έλα καλέ! Δεν το ειπα για κακό καλέ! Πλάκα έκανε καλέ σε καλό σου!! :D
Πρέπει να το παραδεχτείς όμως, τα μισά στελέχη του σύριζα κοντεύουν να βγούν και βουλευτές του Πασοκ!!! έτσι? Εκτός απο το συνεχές φλέρτ του πασοκ προς τον συν που δεν είναι τυχαίο, και το χειρότερο δεν βλέπω να το αντιμάχεται με σθένος ο σύριζας. Δηλαδή ρε παιδί μου, όταν είσαι αγνό κορίτσι, και στην πέφτει ο λιμενεργάτης, εσύ δεν αφήνεις κανένα περιθώριο, δεν τον κοιτάς καν, κι αν γίνει και προσβλητικός χώνεις και μία τσαντιά..με νιώθεις...ο σύριζας όλο χαριεντίζεται σαν την μυξοπαρθένα, και 'μη' και 'όχι' και 'μη σου είπα καλέ' και κάτι τέτοια! Αλλά εντάξει, μην το παίρνεις προσωπικά!
Και ο Αλέξης....το χαμόγελο της colgate σε συνδυασμό με τις μπαρουφιές που αραδιάζει έχει γίνει πια κακόγουστο...μου επιτρέπεις δηλαδή... Εδώ για το δημοψήφισμα της Ιρλανδίας για την ευρωσυνθήκη, τί ξεστόμισε ο άνθρωπος? οτι οι λαοί θέλουν μία πιο ανθρώπινη Ευρώπη? Δηλαδή υποβίβασε την νοημοσύνη των Ιρλανδών? Δηλαδή ποιός άνθρωπος νοήμων θεωρει οτι η Ευρώπη μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινη? Ποιός άνθρωπος νοήμων θα πίστευε ας πούμε οτι το Νάτο μπορεί να γίνει ανθρώπινο???
Ο Αλέξης φοβάται την μοναξιά...φοβάται μην τον αφήσει η Ευρώπη μόνο του και μετά με τί θα ασχολείται...αλλά είναι νέο το παιδί, και μπορεί ν'αλλάξει...θα περιμένω :)
Ουφ, ολοκλήρωσα για σήμερα...πάω να πιώ το γάλα μου!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ο κομπος εφτασε στο χτενι:Eπιλογη Γιωργου Ανδρεα Παπανδρ

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Ιουν 2008, 21:47

Τι ειπες τωρα ... !!! δεν το ειχα συνειδητοποιησει οτι προπαρασκευαζομαι για το Πασοκ ...
Nάτα μας το πουλάκι μου! Εκδηλώθηκε! Έτσι πες μου! Οπαδός του Ξύριζα, φίλα προσκείμενος στον Τσίμπλα που σπούδαζε 10 χρόνια φυσικός απ'ό,τι άκουσα! Η ΑΠΟΛΥΤΗ κουλτούρα με πασπαλισμένη δημοκρατικότητα από πάνω, με νοητικών φασισμών (χειρότερη μορφή φασισμού) περιτύλιγμα!

Λοιπόν σου τον χαρίζω! Σιγά μην πλακωθούμε εμείς οι δυο για το Τσίριζα! :lol:
δ) αλλο
Καλό θα ήταν αντιστοίχως ο φίλτατός σου Τσίμπλας να:
α/ μη μας το παίζει ρομπέν των χαζών, προστάτης των πρωκτ...φτωχών συγνώμη , και ανιάτων...συγνώμη αδυνάτων, κυκλοφορώντας με κάμπριο.
β/ να πάψει να ασχολείται δυο ώρες με το ζελέ στο μαλλί, και να κάνει καμιά πρόταση καλή.
γ/ να αφήσει το ντόλτσε καμπάνα για καμιά δεξίωση, να βάλει κανά τζηνάκι και να μην το παίζει παρωδία της αριστεράς, προσκυνώντας τους νεοταξίτες καπιτάλες της αμέρικας.
δ/ Να κοιτάξει ΠΡΩΤΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα των: 1/ συνελλήνων του, 1α/ της Ελλάδας - 3/των θυμάτων ασέλγειας (παιδιών) κι έπειτα (αντίστοιχα) των 1/ αλβανών, πακιστανών, ινδών, μογγόλων, μαύρων, κίτρινων, πράσινων και κόκκινων- 1α/ του Ιράκ του Αφγανιστάν, του τσουμπουρκιστάν και 3/των παιδόφιλων. Όταν τα πρώτα έρχονται δεύτερα και τα δεύτερα πρώτα εις βάρος των αγκαστικά δεύτερων, βράσε όρυζα, πιάσε το αυγό και κούρεφ'το και μη μου μιλάς για δημοκρατίες εμένα.

Θα σε στεναχωρήσω τώρα, αλλά αποδεδειγμένα το βιβλίο της ιστορίας ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ (διορθώνεται, γκουχ, γκουχ) επι Πασοκ, και απλά παραδόθηκε και υλοποιήθηκε επι γαλάζιων.

Κοπέλα μου είπα πιο πάνω την υποψία που με γρατζουνάει. Είπα ότι δε με καλύπτει σε πλείστα όσα η πολιτική πασοκ. Το θέμα εδώ δεν είναι πότε άρχισε να γράφεται όμως, αλλά ποιος κερατάς το παρέδωσε στα σχολεία. Πολύ πιθανό κι ο Γιωργάκης να παρέδιδε κάτι ανάλογο αν όχι το ίδιο (είδα προεκλογικά πώς τα μάσαγε για το βιβλίο ΔΥΣΤΥΧΩΣ), αλλά η ουσία είναι ότι αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ το ΔΙΕΠΡΑΞΕ η γαλάζια φοράδα και όχι ο Γιωργάκης. Στην οποία (γαλάζια φοράδα) επιμένω, επισημαίνω, και υπερτονίζω ότι ως αριστεροί που σέβεστε τον εαυτό σας, δεν της τα χώνετε αρκετά. Έχετε τέτοια γαμω πρεμούρα-απωθημένο και φόβο μην ξαναπάρει πάνω του το πασοκ, που συνεχίζετε να το αντιπολιτεύεστε λυσσαλέα σαν να'ταν αυτό η κυβέρνηση, και την πραγματική κυβέρνηση την αφήνετε να περνάει ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ!

Είναι η ίδια περίπτωση με την Ν.Δ. που απλά επικύρωσε αυτό που άρχισε όπως είπες το ΠΑΣΟΚ με το βιβλίο ιστορίας.
Αν πας εδώ http://www.sarantakos.com/language/bouli76.html θα διαπιστώσεις ότι ο Ράλης δεν στάθηκε "απλά" με το μέρος τους... Έβαλε τα θεμέλια λιθάρια. ΣΑΦΩΣ μου φταίει το πασοκ για τη χαριστική βολή, αλλά την πρώτη βολή την έριξε ο ραλούκος. (με παρελθόν δοσιλογισμού αν έχεις δει τις μαγκιές του μπαμπάκα του) Τώρα αν εσύ πραγματικά φρικάρεις που κατηγορείται δεξιός γι'αυτό, και θες να επιρρίπτονται ΟΛΕΣ οι ευθύνες στο κακό πασοκ, πρέπει να το κοιτάξεις λίγο :loco: Το πασοκ είναι πανάθλιο, αλλά κι η ΝΔ δεν πάει πίσω.

τί άλλο θ'ακούσω ρε παιδιά! Όντως προσωπολατρεία! σε λίγο θα βάλουμε φωτοστέφανο στον Αντρέα και θα χτίσουμε εκκλησία στο πασοκ ρε παιδιά! ΕΛΕΟΣ!
Στο βαθμό που εγώ αναγνωρίζω ένα σωρό σαθρά του Πασοκ, προσωπολατρεία δε γίνεται να μου καταλογιστεί. Κι αν ισχύουν αυτά που άκουσα για τάτσι μίτσι κότσι συμφωνιούλες κάτω απ'το τραπέζι και στα κρυφά με τον Ροκφέλερ (για να αναλάβει εξουσία στην Ελλάδα) κάθε άλλο παρά λατρεύω το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Μπορώ να καταλογίσω εγώ όμως σε μερικούς καθολική απαξία, που είναι εξίσου φαύλη λογική, αν όχι και χειρότερη, πράγμα που εσείς οι αριστεροί δεν κάνετε και απορώ γιατί.

2. ο ένας διέγραψε ΣΤΕΛΕΧΗ, ο άλλος διέγραψε πρωην πρωθυπουργό! Δεν θές να το δείς αυτό, δεν σου λέει τίποτα..οκ!
1. Να σου θυμίσω ότι επί ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ της δικιάς σας ...
Η διαγραφή ενός από τα ιστορικότερα και πιο συνεπή στελέχη του ΚΚΕ πυροδότησε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ ο ίδιος υπεραμύνθηκε του ιστορικού ρόλου του ΚΚΕ απέναντι στις Κασσάνδρες που ευχήθηκαν τη διάλυσή του, φωτογραφίζοντας τον Κώστα Ζουράρι. Πάντως, άνθρωποι της Αριστεράς, όπως οι Γρηγόρης Φαράκος, Γιάννης Θεωνάς και Δημήτρης Στρατούλης, στήριξαν με δηλώσεις τους τον πρώην βουλευτή.
(το παραπάνω είναι απόσπασμα από άρθρο του 2000 εδώ http://www.in.gr/NEWS/2000/greece/g_okt05.htm

Αυτό θα μου πεις δεν πιάνεται, γιατί η Παπαρήγα δεν είναι ο Γιωργάκης, οπότε ό,τι κάνει αυτή, καλώς καμωμένο. Οκ. Πάσο. :loco:

Nα βάλουμε κι ένα πιο πρόσφατο:
Πειθαρχικα μετρα στο ΚΚΕ

by ΑΑΑ 04:23pm, Monday March 3 2008
(Modified 10:35pm, Saturday March 22 2008)
Πειθαρχικά μέτρα κατά διαφωνούντων στελεχών της ΚΝΕ και μελών του ΚΚΕ αποφάσισε η ηγεσία του Περισσού, καθώς όλο και πληθαίνουν οι φωνές εντός του κόμματος, οι οποίες εκφράζουν ενστάσεις για την πολιτική συνεργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός κόμματος τέθηκαν ο γραμματέας σπουδάζουσας της ΚΝΕ και ακόμη δύο μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης, ενώ πληθαίνουν και οι φήμες ότι πειθαρχικά μέτρα θα ληφθούν και για μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας

Απο http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=836936
δηλαδή από indymedia, όχι από μένα. :loco:

Κοιτάξτε λοιπόν τα δικά σας ναζάκια πριν σχολιάσετε τα του πασοκ. :loco:

2. Όχι, δε μου λέει απολύτως τίποτα. Όπως προείπα, ο τύπος ήταν γάγγραινα. Παρέδωσε ένα κόμμα κουρελιασμένο, εισήγαγε "φιλελευθεριάζουσες" λογικές και πρακτικές στην πολιτική του (πασοκική κατά τα άλλα πολιτική- θα τρίζανε τα κόκκαλα του Αντρέα), έγραψε τον κοσμάκη στα παλαιότερα των υποδημάτων του με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κοινωνική πολιτική, σκυτάλη απ'τον οποίο πήρε και η ΝΔ κι έδειξε ακόμα μεγαλύτερη αναλγησία, είπε ευχαριστώ στους αμερικάνους, επέδειξε συχνά πυκνά νεοταξίτικες λογικές (δαφέρμος και τα ρέστα- ούτε εγώ είμαι αμνήμων) και εν γένει ήταν καθοριστικά αρνητικός παράγοντας στην αποδόμηση του ιδεολογικού στίγματος του πασοκ. Απορώ που στέκεσαι σε τυπικότητες (πρωθυπουργός και πράσινα άλογα) και δεν βλέπεις την ουσία. Εκτός αν μου πεις πως ήσουν κάργα ευχαριστημένη και δε σε χάλαγε ΤΙΠΟΤΑ επί πρωθυπουργίας του.

Θα σου πω επίσης πως ως πρώην πρωθυπουργός που υπερτονίζεις για την τυπικούρα, και άρα ένα επίτιμο στέλεχος που ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για την πορεία της παράταξης, δεν θα δημοσιοποιούσε τέτοια επιστολή για να δώσει άλλη μια στο κόμμα όποτε πάει να πάρει μια ανάσα στις δημοσκοπήσεις. (ο χατζηνικολάου το είπε αυτό- πες μου τώρα ότι είναι κι αυτός πασοκος).
Θα τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο να του πει το "διαφωνώ" κι όχι να "του τη λέει" δημόσια και να επικαλείται ακόμα και τον πατέρα του.
Εσένα βέβαια μπορεί να σου γουστάρει - να σε βρίσκει απολύτως σύμφωνη (και να βολεύει το ΚΚΕ) η διαρκής και μόνιμη απαξία του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού, εγώ τη βρίσκω κάκιστη, και σαθρότατη πολιτική πρακτική και λογική.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 14 Ιουν 2008, 22:57

ΑρΕλα έγραψε: Nάτα μας το πουλάκι μου! Εκδηλώθηκε! Έτσι πες μου! Οπαδός του Ξύριζα, φίλα προσκείμενος στον Τσίμπλα που σπούδαζε 10 χρόνια φυσικός απ'ό,τι άκουσα! Η ΑΠΟΛΥΤΗ κουλτούρα με πασπαλισμένη δημοκρατικότητα από πάνω, με νοητικών φασισμών (χειρότερη μορφή φασισμού) περιτύλιγμα!

α/ μη μας το παίζει ρομπέν των χαζών, προστάτης των πρωκτ...φτωχών συγνώμη , και ανιάτων...συγνώμη αδυνάτων, κυκλοφορώντας με κάμπριο.
β/ να πάψει να ασχολείται δυο ώρες με το ζελέ στο μαλλί, και να κάνει καμιά πρόταση καλή.
γ/ να αφήσει το ντόλτσε καμπάνα για καμιά δεξίωση, να βάλει κανά τζηνάκι και να μην το παίζει παρωδία της αριστεράς, προσκυνώντας τους νεοταξίτες καπιτάλες της αμέρικας.
δ/ Να κοιτάξει ΠΡΩΤΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα των: 1/ συνελλήνων του, 1α/ της Ελλάδας - 3/των θυμάτων ασέλγειας (παιδιών) κι έπειτα (αντίστοιχα) των 1/ αλβανών, πακιστανών, ινδών, μογγόλων, μαύρων, κίτρινων, πράσινων και κόκκινων- 1α/ του Ιράκ του Αφγανιστάν, του τσουμπουρκιστάν και 3/των παιδόφιλων. Όταν τα πρώτα έρχονται δεύτερα και τα δεύτερα πρώτα εις βάρος των αγκαστικά δεύτερων, βράσε όρυζα, πιάσε το αυγό και κούρεφ'το και μη μου μιλάς για δημοκρατίες εμένα.
Υποψιαζομαι οτι ο server εκανε παλι τα δικα του ... :swear:
αυτο δεν ηταν το τοπικ για τον ΓΑΠ ? τι δουλεια εχουν αναρθρες κραυγες για καποιον Τσιμπλα φυσικο !!! ? :banghead:
εκτος και αν ειναι η προσφιλης λαικιστικη τακτικη της μπαλλας στην εξεδρα , του αλλα λογια να αγαπιομαστε η του δημοκρατικοτατου "δεν δικαιουστε να ομιλειτε " . Ο μεγας Γιαννοπουλος τελικα δημιουργησε σχολη τα αποτελεσματα της οποιας ειναι εμφανη , οπως εμφανεις ειναι και οι σχεσεις ακροδεξιας και λαικιστικου πασοκ
Υπεραναλυτικό καθίκι είμαι, μαζόχα και ουτοπίστρια να βάλω μυαλό σ'αυτούς που δεν το γουστάρουν, δεν είμαι. Το . και - το βάζω σ'αυτά που θεωρούνται αυτονόητα και γνωστά τοις πάσι. Αν δεν έκρινες και δεν αξιολόγησες τον ηγέτη εξετάζοντας το πριν (και πριν της επταετίας και κατα τη διάρκειά της και μετά) και το μετά, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΑ, δικό σου θέμα, δικός σου ο σταυρός, δικός σου και ο ώμος. Το να μου μιλάει ένας τσιριζιώτης- άρχοντας των ταμπελοποιήσεων- εμένα για "επιχείρημα" δεν είναι σαν να μιλάει κανείς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί, είναι σαν να φωνάζει το σχοινί για λίγο ακόμα σαπούνι.
Αρχικα μη μιλαμε για σαπουνι εδω γιατι θα αρχισει να εξαπτεται η φαντασια ορισμενων .
Τπτ δεν ειναι αυτονοητο και δεδομενο , πολυ δε περισσοτερο το να αναδεικνυεις τον ΑΠ σαν μεγιστο ηγετη επειδη ετσι σαρεσει . Με αλλα λογια :
Ωραιο το παραμυθι αλλα δεν ειχε δρακο , για την ταμπακερα ομως εχεις να πεις κατι ?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Ιουν 2008, 23:13

Τώρα αναλωνόμαστε σε πνεύμα και εξυπνακισμούς, αλλά οκ θα απαντήσω φιλότιμα:
αυτο δεν ηταν το τοπικ για τον ΓΑΠ ? τι δουλεια εχουν αναρθρες κραυγες για καποιον Τσιμπλα φυσικο !!! ? :banghead:
Όταν δεν έχουμε ανταπάντηση ευθεία, πάμε διά του στρίβειν να χλαπατσώσουμε το συνομιλιτή ε?
Απαντώ λοιπόν: Ήρθε η κουβέντα για τον τσίμπλα και δεν ήξερα ότι υπήρχαν περιορισμοί στην συζήτηση που επιβάλλουν να συζητάμε αποκλειστικά και μόνο για τον ΓΑΠ, επειδή το τόπικ τον έχει "κεντρικό ήρωα". Απεναντίας, όταν προτάσσεται η άποψη ότι είναι άχρηστος, ανύπαρκτος, έως ηλίθιος, μπορούμε κάλλιστα να αντιπαραβάλουμε τα "προσόντα" των άλλων των φωστήρων συναδέλφων του (αρχηγών).

εκτος και αν ειναι η προσφιλης λαικιστικη τακτικη της μπαλλας στην εξεδρα , του αλλα λογια να αγαπιομαστε η του δημοκρατικοτατου "δεν δικαιουστε να ομιλειτε " . Ο μεγας Γιαννοπουλος τελικα δημιουργησε σχολη τα αποτελεσματα της οποιας ειναι εμφανη , οπως εμφανεις ειναι και οι σχεσεις ακροδεξιας και λαικιστικου πασοκ
Σου είπα απ'τις πρώτες σου "αναγνωριστικές πτήσεις" εδώ, να προσέχεις αυτή τη λέξη (λαϊκισμός). Είναι ύπουλη πόρνη. Εκεί που τη χρησιμοποιείς (βολεύει) για να "κατατροπώσεις" και καλά το όποιο επιχείρημα έχει έρεισμα ή στριμώχνει ή απλά δεν μπορείς να αντικρούσεις, στην κατάχρηση που σημαίνει επαναλαμβανόμενη χρήση της στην προκειμένη, γυρίζει μπούμερανγκ και καταδεικνύει πρώτον και καλύτερο τον χρήστη της ως άκρατο λαϊκιστή. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 14 Ιουν 2008, 23:26

Απεναντίας, όταν προτάσσεται η άποψη ότι είναι άχρηστος, ανύπαρκτος, έως ηλίθιος, μπορούμε κάλλιστα να αντιπαραβάλουμε τα "προσόντα" των άλλων των φωστήρων συναδέλφων του (αρχηγών).
κατι δηλαδη σαν το " στους στραβους ο μονοφθαλμος " ? πες το ετσι να καταλαβαινομαστε και να το κουβεντιασουμε σε διαφορετικη βαση
Σου είπα απ'τις πρώτες σου "αναγνωριστικές πτήσεις" εδώ, να προσέχεις αυτή τη λέξη (λαϊκισμός). Είναι ύπουλη πόρνη. Εκεί που τη χρησιμοποιείς (βολεύει) για να "κατατροπώσεις" και καλά το όποιο επιχείρημα έχει έρεισμα ή στριμώχνει ή απλά δεν μπορείς να αντικρούσεις, στην κατάχρηση που σημαίνει επαναλαμβανόμενη χρήση της στην προκειμένη, γυρίζει μπούμερανγκ και καταδεικνύει πρώτον και καλύτερο τον χρήστη της ως άκρατο λαϊκιστή
Ψαχνω να βρω τα επιχειρηματα που ανεφερες ...
θα με βοηθησεις ?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Ιουν 2008, 23:36

Ψαχνω να βρω τα επιχειρηματα που ανεφερες ...
θα με βοηθησεις ?
Έχω γράψει κάμποσα κατεβατά σ'αυτό το τόπικ. Αν δεν εντόπισες επιχειρήματά μου σ'αυτά, μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος απόψε στην..."εξειδικευμένη" και απολύτως δίκαιη και αντικειμενική διαπίστωσή σου ότι η υποφαινόμενη ξανθιά με το άβαταρ μελαχροινής απλά ανάλωνε ενέργεια στα πλήκτρα της και έπιανε χώρο με ποστς, φλυαρώντας ανούσια. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Σάβ 14 Ιουν 2008, 23:37

LOL! Οκ, ήθελα να σου γράψω με δικά μου λόγια κάποια πραγματάκια, αλλά βρήκα κάτι πιο αστείο στο διαδίκτυο και στο αφιερώνω!! Μουαχαχαχαχα (να το διαβάσεις ούλο όμως, ε?)

http://www.papandreou-pasok.info/open-letter.htm
Lol και καραΛΟΛ με το link μπα σε καλο σου μαρη γελασαμε παλι.ελεος,Το οτι αυτος ο τρελος τυπος ευαγγελιζεται πως ειναι στο Πακ(το οποιο δεν υπαρχει πλεον και δεν εχει σαφη οργανωση και μελη καθως ηταν παρακρατικο) δεν σημαινει πως υπαρχει ακομα Πακ,Ελεος ρε παιδες μονο αν δεις την ιστοσελιδα φαινεται!ΚΑΙ Ο ΛΕΒΑΝΤΗΣ ειναι πλεον αρχηγος του ιστορικου κομματος Ενωση Κεντρου ,αυτο δεν σημαινει πως ειναι συνεχιστης του η οτι το κομμα αυτο πλεον εχει καποια σαφη συνεχεια με το Παλαιο.Τον Ουτσεκα οποτε που ευαγελλιζεται να ειναι στο ΠΑΚ που μας εβγλες στο μειντανι δεν τον αποδεχομαι ,αν τον ελεπε ο αειμνηστος θα ξερενοταν στο γελιο θα του βαρουσε την πλατη φιλικα και θα του ελεγε"αρχηγε μου απο το βιετναμ το εσκασες εσυ;" διοτι τετοιες στολες δεν ειχαν στο Πακ.

Και τώρα δείχνεις πόσο πραγματικά μικρός είσαι στην ηλικία, γιατί μικρέ μου, οι άνθρωποι που ΔΕΝ αλλάζουν στην ζωή τους μετά απο μεγάλο σοκ, είναι οι πιο επικινδύνοι! Πρίν κρίνεις εσύ την όποια Κανέλη, μάθε πρώτα πώς απο καπιτάλα του κερατά έφτασε να μισεί τον καπιταλισμό και τα αποτελέσματά του και μετά μίλα...Το έχει πεί η ίδια, αλλά θα σου δώσω και μία βοήθεια: είχε πάει για ένα ρεπορτάζ κάπου στην Αφρική και είδε ιδίοις όμμασι τί έχει δημιουργήσει η πολιτική της Αμερικής και των καπιταλιστών σε κάποιους ανθρώπους, κι απο τότε γύρισε πίσω κόκκινη μέχρι το κόκκαλο! Εγώ προσωπικά έχω φτάσει πολλές φορές με φωτογραφίες (όχι λάιβ εικόνες, μόνο φωτογραφίες) να θέλω να σκίσω μερικά ανθρωπάρια, και έχω βάλει τα κλάμματα απο την λύσσα μου και την αίσθηση αδυναμίας που έχω (δεν μπορείς να πάς να σφάξεις μερικούς μερικούς, έτσι?)... μπορώ να καταλάβω απολύτως πως ένιωσε λοιπόν. Αν εσύ θές να μείνεις ο ίδιος μία ζωή, ακόμα και σε περίπτωση που κάνεις λάθος, τότε εσύ θα είσαι ο αφελής και δυστυχισμένος μέχρι τα γεράματά σου...η Κανέλη για μένα ήταν ΠΟΛΥ ειλικρινής με τον εαυτό της καταρχήν, και ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ με αυτό που έζησε...δεν έβαλε το κεφάλι στο χώμα όπως κάποιοι άλλοι...
Axm koita se ti prepei na apantaw! Λοιπον..α.δεν εισαι ψηφοφορος πασοκ οποτε δεν μπορεις να ξερεις..εγω που εχω καποια επαφη ξερω τα μηνυματα,τα οποια κρινουν την κινηση θετικη..πολυ θετικη,ανακουφιση!
"Μαλαμω με τη Φουρια σου βαρα τα κουμπουρια σου αναθεμα την φουρια σου"
Κι αυτο διοτι ξεκαρδιστηκες με την υποτιθεμενη για σενα αντιστασιακη σταση του Αντρεα,λες και αντισταση ειναι μονο τα οπλα..Αλλα συγνωμη θα γελασουμε κι εμεις με την Καραμανλικη συντροφισα Κανελλη που ενω ζουσε στην μεταπολιτευση της δεξιας που ειχε το κοινωνικο κρατος στον πατο εφτασε στο σημειο να δει τα παιδακια στην αφρικη η οτι αλλο ειδε ωστε να αλλαξει,υποτιιιθεται γνωμη..Οσο για το νεαρο της ηλικιας μου Παγωνα..εσυ ποσο εισαι; 19; 29; 109 η πλατανος; για να μιλησω περιπου στα τα της ταινιας "Η γυναικαρα απο το κιλκις" ,που δεν νομιζω δλδ..σε κοβω βαρια 35 αρα..σιγα τον πολυελαιο μαρη..εκτος και αν ο συζυγος πρωην κνιτης και μεγαλυτερος(αν ισχυει) κατα μια δεκαετια σου κανει συχνα μαθηματα πολιτικης αριστερης και κωλυσιεργιστικης ιστοριας..

Γυναικατα απο το κιλκις

αχμ..κοίτα μαλακίες που αναγκάζομαι να διαβάζω...
δηλαδή γλυκέ μου, επειδή είσαι ψηφοφόρος του πασόκ, ΜΟΝΟ εσύ ξέρεις τί θέλουν οι άλλοι ψηφοφόροι του Πασοκ? Τί στο διάολο, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ?
Οκ, όταν θα μου μιλάς λοιπόν για κκε, επειδή ο άντρας μου τυγχάνει μέλος, κι έχω μία άλφα...επαφή, δεν θα δεχόμαστε τις δικές σου κρίσεις για τα μέλη του κόμματος..θα περιμένεις να σε ενημερώσω....ΝΤΑΑΑΑΑΑ (που λέει κι ο Γιωργάκης αμερικανιστί!)
Έχω πολλούς πασόκους δίπλα μου, μην αγχώνεσαι, τους έχω φάει με το κουτάλι, κι απο πολλές μεριές, και πρίν, που ήταν εξουσία (και εκεί φάνηκε πόσο θρασύδειλοι είναι οι περισσότεροι απο δαύτους) και μετά που το βούλωσαν και το παίζουν ευγένεια.
Εκανε φυλακη στην ελλαδα,μεχρι που οι επιστολες τις μαργκαρετ επιασαν τοπο.Εκανε φυλακη μην τα ισοπεδωνουμε ολα...δες τι λεω στον γκαμπλερ εστω!
λολ, λολ, λολ...εντάξει βρε παιδί μου...η αμερικάνα γυναίκα του πάλεψε για την ελευθερία του μέσα σ'ένα καθεστώς που επέβαλλε η ίδια της η πατρίδα! Το οτι ελευθερώθηκε μετά απο εντολή (παρότρυνση να το πώ καλύτερα) των ΗΠΑ δεν σου κάνει καμμία εντύπωση... Σιγά ρε συ, έκανε κάτι μήνες φυλακή (βγήκε μελανιασμένος απο κεί? Για θυμήσου), και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κοτζάμ δικτατορία έκανε ό,τι της είπε η Αμερική....κανένα παράδοξο εδώ, έτσι? Πόύ είναι η κριτική σου ικανότητα να ήξερα... Άλλοι 'ηγέτες' πάντως και κοινοί πατριώτες έκαναν πολλούς περισσότερους μήνες (και χρόνια) φυλακή, και βγήκαν και μπλέ απο το ξύλο... Μην βάζεις λοιπόν τον Αντρέα στους αντιστασιακούς ΟΧΙ, γιατί αν διαβάσεις τουλάχιστον το λίνκ που σου έδωσα θα δείς οτι μόνο αυτό δεν ήταν! Θα δείς οτι κάποιοι αντιστασιακοί προσβάλλονται απο αυτό!
αχμμμμμμ θα με τρελανεις εσυ..Το ημερολογια ηταν στο blog του καθως και διαδικτυακος τυπος..
Αυτό λέω, αλλά επιμένεις να σου διαφεύγει: ξέρεις πολλούς πολιτικούς μωρέ που να γράφουν ημερολόγιο δημοσίως???? ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΟ? Δεν σου κάνει γιακ? Καθόλου? Πολύ αμερικάνικο ρε συ, μόνο που τα έμπλεξε ο Γιωργάκης, αυτά τα κάνουν κάτι σταρ του χόλυγουντ όχι πολιτικοί σοβαροί και με...όραμα!!!! :P
ΜΟΝΟΝ οι Κομουνιστές ρε θειάφη έχουν το μονοπώλιο της αντίστασης, δεν το ξέρεις? (και των εθνικών μειοδοσιών διαχρονικά και την προώθηση του κατακερματισμού της Μακεδονίας το πάλαι ποτέ, αλλά κρύβε λόγια).
Ναι μωρο μου ξερω δυστυχως αυτον τον χωρο καλα οχι γιατι ασχοληθηκα αλλα γιατι ετυχε(δυστυχως ειπα) και ειναι ο λογος που δεν οργανωθηκα Ποτε!και Πουθενα σε αυτον!Τα του αντρεα δεν θα τα ξαναπουμε..αλλα το απλο ημερολογιακι δεν ειναι καθολου αμερικανιστικο..Ειναι νεοι τροποι προσεγγισης και αυτοπαρουσιασμου..αλλα εσεις ειπαμε μεινατε στις εποχες των πολιτικων δεινοσαυρων και Ισαυρων

Αποκλείεται να με χωρέσει η σελίδα του φόρουμ μιλάμε, αλλά συνεχίζω ακάθεκτη!
Οι κουμουνιστες το ξεχναν και κατι χρυσαυγητες λενε οτι Ο ανδρεα εκλαιγε κι ελεγε "σας παρακαλω θα σα τα πω ολα μην με χτυπησετε" το εχω ακουσει κι αυτο!ελεος..Δεν λενε ομως (το οποιο γραφει στο βιβλιο του ο Ν.Παπανδρεου)
οτι οταν εμφανιστηκε ο ανδρεας και ειπε "αφηστε το παιδι παραδινομαι" αρχισε να πηδαει ο ενας αστυνομικος και κανοντας "σαν να ειχε κερδισει η ομαδα του στο ποδοσφαιρο" ειπε " σε πιασαμεε τωραα,σε πιασαμε" λολ
αποκλείεται ρε σουλφούρ, δεν το πιστεύω!!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ????
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ???
και μας λές κιόλας, πως ο αστυνομικός χοροπήδαγε σαν παιδαρέλι και φώναζε σε πιάσαμε τώραααα, σε πιάσαμε, τραλαλα, τραλαλαααα???

χαχαχααχαχαχα...έλα παραδέξου το, κάνεις πλάκα, έτσι????
Ήταν ο μεγάλος εχθρός των αστυνομικών ο Αντρέας και χάρηκαν τόσο όταν τον επιασαν που χοροπήδαγαν????

Οκ, έχασα πάσα ιδέα!
ναι μαρη ,ειναι καλυτερες οι πηγες οι δικες σου με τα λινκς απο Πακ του κωλου;
Ναι μην αρχισω να λεω τι μπαρουφες εχει πει η αριστερα..και δεν εχω χρονο..θα επεκταθω αλλη στιγμη...Υπαρχουν κι αλλες πηγες

η συνεχεια σε αλλο επισοδειο..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Oropion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Oropion » Σάβ 14 Ιουν 2008, 23:54

αν ο Σημιτης ειναι ο Ηλίθιος,ο Γιωργάκης ειναι ο Πανηλίθιος.
ο Σημίτης χρεωνεται με ηλιθιοτητα,γιατι στη θεση του βαζει καποιον πιο ηλίθιο απ αυτόν
ο Γιωργακης ειναι πανηλίθιος,γιατί δε σεβάστηκε τον ηλίθιο που του έδωσε την δύναμη
και την χρησιμοποιησε εναντίον του.Πραγματικα οχι μονο δεν μπορω να ασχοληθώ με το
ΠΑΣΟΚ,αλλα φοβάμαι για τη νοητικη μου κατασταση
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ...!!!
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Δευ 16 Ιουν 2008, 20:40

gambler έγραψε:
ΑρΕλα έγραψε: Nάτα μας το πουλάκι μου! Εκδηλώθηκε! Έτσι πες μου! Οπαδός του Ξύριζα, φίλα προσκείμενος στον Τσίμπλα που σπούδαζε 10 χρόνια φυσικός απ'ό,τι άκουσα! Η ΑΠΟΛΥΤΗ κουλτούρα με πασπαλισμένη δημοκρατικότητα από πάνω, με νοητικών φασισμών (χειρότερη μορφή φασισμού) περιτύλιγμα!

Υποψιαζομαι οτι ο server εκανε παλι τα δικα του ... :swear:
Υπεραναλυτικό καθίκι είμαι, μαζόχα και ουτοπίστρια να βάλω μυαλό σ'αυτούς που δεν το γουστάρουν, δεν είμαι. Το . και - το βάζω σ'αυτά που θεωρούνται αυτονόητα και γνωστά τοις πάσι. Αν δεν έκρινες και δεν αξιολόγησες τον ηγέτη εξετάζοντας το πριν (και πριν της επταετίας και κατα τη διάρκειά της και μετά) και το μετά, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΑ, δικό σου θέμα, δικός σου ο σταυρός, δικός σου και ο ώμος. Το να μου μιλάει ένας τσιριζιώτης- άρχοντας των ταμπελοποιήσεων- εμένα για "επιχείρημα" δεν είναι σαν να μιλάει κανείς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί, είναι σαν να φωνάζει το σχοινί για λίγο ακόμα σαπούνι.
Αρχικα μη μιλαμε για σαπουνι εδω γιατι θα αρχισει να εξαπτεται η φαντασια ορισμενων .
Τπτ δεν ειναι αυτονοητο και δεδομενο , πολυ δε περισσοτερο το να αναδεικνυεις τον ΑΠ σαν μεγιστο ηγετη επειδη ετσι σαρεσει . Με αλλα λογια :
Ωραιο το παραμυθι αλλα δεν ειχε δρακο , για την ταμπακερα ομως εχεις να πεις κατι ?

Kαταρχην οταν θα μιλατε για τον Γιανοπουλο θα πλενεται το στομα σας με μπεταντιν διοτι ο αειμνηστος ητο και αντιστασιακος και μαχητης περα απο λαικιστης οπως αναφερεται και παρολο το πεπερασμενο της ηλικιας του ως προσωπικοτητα και ατομο ειχε προσφερει σε αυτον τον ερμο τροπο πολλα περισσοτερα με την δραση του(και ως πολιτης) απο οτι τα μυξιαρικα του Συν που εχουν μεινει ακομα στον ακτιβισμο και μονο!Αλλα ακομα κι ετσι ακτιβισμο των φαινεσθαι,του να ανηκω καπου και φυσικα να "πανεπιστημιαζομαι" και μονο.Αν ηταν ο Γιανοπουλος ακτιβιστης ηταν εκατονταδες φορες καλυτερο και πιο ειλικρινες στελεχος απο καποιο σαν τον Τσιπρα που αν μη τι αλλο πηρε την προεδρια του κομματος γιατι ηταν ενα Καλοραφηναρισμενο προιον.

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Δευ 16 Ιουν 2008, 21:30

...η Κανέλη για μένα ήταν ΠΟΛΥ ειλικρινής με τον εαυτό της καταρχήν, και ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ με αυτό που έζησε...δεν έβαλε το κεφάλι στο χώμα όπως κάποιοι άλλοι...
Ενταξει μετα χριστων κι εγω πολλα μπορω να πω.
Η Κανελλη ειναι ακρως επικοινωνιακη αλλα ακραια αντιφατικη,ειναι πολιτικη προσωπικοτητα γενικα χωρις υθος και με επαρση και το αποδεικνυει με του συνομιλητες στην δημοσια οταν κανει ολες αυτες τις αναρμοστες αηδιες στα τηλεπαραθυρα.Ειναι πολιτικα ολοκληρωτικη με αποψεις που συνδραμουν μονο με το λαος και πραγματικα παραξενευομαι πως οι κουμουνιστες ακομα την αφηνουν να εκφραζει η αν τελικα αυτες ειναι οι γραμμες του κομματος.[η αληθεια ειναι οτι ειναι περιπου αυτες αφου το κκε παρουσιαζει πλεον τεραστιες ομοιοτητες με το λαος(εθνικα θεμματα,οικονομικη πολιτικη) πραγμα που δειχνει την στασιμοτητα και την κωλυσιεργια των κομματων αυτων].Τωρα περα απο ολο αυτα οκ..οτι πατα το ποδι του Περισσου αγιοποιητε..γνωστη τακτικη του κκε..Οποτε καποτε που την ειπα σε ενα συντροφο σου για την ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την δεξια και μου απαντησε "Λαθη γινονται",Φυσικα λαθη γινονται για το κκε..για τους υπολοιπους μονο ειναι τελικα αιτια διασυρμου για τους ιδιους ειναι κακες συγκυριες.Η συντροφισα παπαρηγα γιατι δεν μας λεει τοσα χρονια γιατι δεν αφησε να κατσει κανενας αλλος στην καρεκλα του γραμματεα του Κομματος..Σκεφτηκε ποτε οτι τοσο ο λαος του Κκε αλλα και ο υπολοιπος πολιτικος κοσμος την βλεπει ως απολιθωμα και αραχνιασμενο κηροπηγιο;Σκεφτηκε ποτε πως η κασετα που παιζει χρονια ειναι μονοτονη;Αλλα βεβαια ειναι "πολλα τα λεφτα.." και οποιος νομιζει οτι αυτοι εκει περα δεν κρυβουν προσωπικες φιλοδοξιες(στο βαθμο που τους περνει) ειναι βαθια νυχτωμενος.Παρολα αυτα εσυ ακολουθησε πολιτικες πριν 80 χρονια..Εκφρασεις πριν 50 χρονια.αποψεις πριν 40 χρονια..Αμανταμ Παπανταμ..
Ωραια..αλλα ξερεις το παλαοπωλειο δεν με ενδιαφερει..Δεν χρησιμοποιω γκαζολαμπες στο σπιτι μου..Καλυτερα αμερικανιστι καποια πραγματα στην ζωη παρα Μοσχα 1943.Μελη το Κκε ,αχχαχαχαχ ,εν ετη 2008.ε αυτο θα πει να σαρεσει η παλαιοντολογια.Ωραια επιστημη.Σε αντιθεση με σενα ομως εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και δεν εγινα ποτε στο παρελθον..Δλδ εγω αν και οχι μελος Πασοκ και στηριζω ΓΑΠ θεωρουμαι αμερικανακι κι ασχετος πολιτικα(νεαρο ηλικιας κτλ) ενω εσυ εισαι να το πουμε Αlternative οντως μελος του Κκε και ισως της Κνε..Μη τρελαθουμε κιολας ελεος.Τολμω να σου απαντησω πως εγω ειμαι η ανατροπη της Κοινωνιας ως νεος που δεν εντασεται καπου ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ και στηριζω πολιτικες,ιστοσελιδες,αποψεις και ακτιβισμους..ξεχωρα αλλα και μεσα απο ενα προσωπο που διαλεξα να τα πρεσβευει αυτα..

λολ, λολ, λολ...εντάξει βρε παιδί μου...η αμερικάνα γυναίκα του πάλεψε για την ελευθερία του μέσα σ'ένα καθεστώς που επέβαλλε η ίδια της η πατρίδα! Το οτι ελευθερώθηκε μετά απο εντολή (παρότρυνση να το πώ καλύτερα) των ΗΠΑ δεν σου κάνει καμμία εντύπωση... Σιγά ρε συ, έκανε κάτι μήνες φυλακή (βγήκε μελανιασμένος απο κεί? Για θυμήσου), και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κοτζάμ δικτατορία έκανε ό,τι της είπε η Αμερική....κανένα παράδοξο εδώ, έτσι? Πόύ είναι η κριτική σου ικανότητα να ήξερα...

Το θεμα ελευθεριας του Ανδρεα Π. Ειναι μεγαλο.Και εχει να κανει με το Πανεπιστημιακο ασυλο και την πανεπιστημιακη κοινοτητα των Ηπα καθοτι και καθηγητης εκει για οποιον δεν το γνωριζει..Γιατι ο Ανδρεας δεν ητο μονο ενας ελληνας πολιτικος που φυλακισθηκε αλλα ηταν κι ενας ελληνας πολιτικος καθηγητης εξωτερικου που φυλακισθηκε..Αυτα..για οποιον βγαζει δικα του και προωρα συμπερασματα..
Άλλοι 'ηγέτες' πάντως και κοινοί πατριώτες έκαναν πολλούς περισσότερους μήνες (και χρόνια) φυλακή, και βγήκαν και μπλέ απο το ξύλο... Μην βάζεις λοιπόν τον Αντρέα στους αντιστασιακούς ΟΧΙ, γιατί αν διαβάσεις τουλάχιστον το λίνκ που σου έδωσα θα δείς οτι μόνο αυτό δεν ήταν! Θα δείς οτι κάποιοι αντιστασιακοί προσβάλλονται απο αυτό!
Καλα για το λινκ σου τα ειπαμε πιο πανω..Εννοεις εκεινο με τον Ραμπο;
Γιατι οποιος εχει οραμα απο γορευεται να γραφει σε blog..; Εχεις ακομη την εξιδανικευμενη αντιανθρωπινη αποψη περι πολοτικων αρχηγων δεινοσαυρων ,που απαντανε λιγο με βεβαρυμενα..εχουν 100 κρυφες πτυχες της ζωης τους και ειναι καργα εσωστρεφης;Τυπου Τσορτσιλ,Καραμανλης Κ. ,Ρουσβελτ;Το blog ειναι απλο πραγμα και αναλογα πως το διαχειριζεσαι,ειναι για ολους και οχι μονο για σταρ..Ο ΓΑΠ ειναι ενα πολιτικος πολυ διαδυκτυακος τυπος αρα και ενας πολυ προχωρημενος πολιτικος με τρομερα νεωτεριζουσες αποψεις(υγιεινη ζωη και ασκηση,yoga(για οποιον δεν τα ξερει αυτα)ανοιχτος κοινωνικα,με αποψεις για την κοινωνια που εντρυφησε πριν 30 χρονια την εποχη των χιππις και ειναι ακομα στο προσκηνιο οπως το θεμα των ναρκωτικων , ο ρατσισμος,η σεξουαλικη ελευθερια κτλ..Που το κακο..Στα ταξιδια του θα τον δεις με ενα i-Pont στο χερι να ακουει μουσικη και ενα λαμπτοπ..Εχει δικη του ιστοσελιδα πληρως ανεπτυγμενη σε θεμματα πολιτικα και κοινωνικα και περιβαλλοντικα..Ναι γραφει σε blog και αυτο τον κανει προσιτο,ηταν ο ο πρωτος υπουργος της μεταπολιτευσης που ταχθηκε υπερ της ελευθερης ραδιοφωνιας σε μια εποχη που το ραδιοφωνο χειραγογουνταν και ηταν κυβερνητικο εργαλειο η κομματικο εργαλειο,ειχε ξαφνιασει με αυτην την κινηση και τον ιδιο τον πατερα του που προφανως δεν θα ηθελε να προβει σε μια τετοια αλλαγη τοσο νωρις η και καθολου.!Που το κακο δεν καταλαβα..Αλλα θα μου πεις εκει στον Περισσο εχετε μεινει ακομα μεγαλιθικοι.Ο πολιτικος θα πρεπει να ειναι γραβουρα του Λενιν στην Αγια Πετρουπολη να απομυθοποιητε..Μαθε λοιπον πως εν ετη 2008 ,πληροφοριας και επικοινωνιας ο Πολιτικος ειναι τρομερα διαδικτυακος.Δες λιγακι και προς Σουηδια..Γιατι η καραμελα αμερικανιστι δεν πιανει anymore

Eχμ,αν ηταν ο μεγαλος εχθρος τους..Ε ποιανου την κυβερνηση εριξε η χουντα βρε κοπελα μου;!Μηπως το μπαμπα του;;;Στην οποια ητο υπουργος;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;αρα δεν ητο ο μεγαλος εχθρος του; ε;λολ.οτι ναναι..

Για ποια κατακρεούργηση μιλάς Βϊκυ μου? Για το μονοτονικό Βίκυ μου μήπως? Που τελικά ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ????? Ή μήπως για τα αρχαία ελληνικά που ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ?????? και ξαφνικά έβλεπες αρχαία μπροστά σου στο λύκειο? και ούτε καν άγνωστο κείμενο?
Τι λες μαρη τζαζεψες.Αρχαια στο δημοτικο; Καλα εκανε και τα εβγαλε..Η πολιτικη του Πασοκ τα πρωτα χρονια στην παιδεια ητο καλη.Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 197-5 μην με τρελαινεις..Μετα απο αυτα μην ξανα μιλησει για ηλικια μου ,πιανεσαι α διαβαστη!
σε λίγο θα βάλουμε φωτοστέφανο στον Αντρέα και θα χτίσουμε εκκλησία στο πασοκ ρε παιδιά! ΕΛΕΟΣ!
Ε ναι ενμα τρισαγιο κανε γιατι πριν ερθειο Αντρεας ουτε αναπηρικες συνταξεις δεν υπηρχαν στην Ελλαδα!

Εχμ...έχουμε κάποιες σημαντικές διαφορές βέβαια:
Φυσικα θελει πιο μεγαλα @@ να διαγραψεις καποιον οταν δεν εισαι εξουσια!Και δεν κυβερνας..ειδικα σε μια εποχη που το πασοκ ειναι πισω δημοσκοπηκα και τους εχει αναγκη ολους..
2. ο ένας διέγραψε ΣΤΕΛΕΧΗ, ο άλλος διέγραψε πρωην πρωθυπουργό!
Μπα τωρα ειναι πρωην πρωθυπουργος;Μηπως ηταν και φανταστικος πρωθυπουργος για τον Περισσο;
Δεν ξερεται τι θελετε λεω εγω..Αν δεν τον διεγραφε θα λεγατε "το Πασοκ ακομα εχει Σιμιτικη τακτικη σε οινομικοκοινωνικα θεματα αντιλαικα" κλασσικη καραμελα της Αλεκαρας

Είναι δυνατόν? Είπαμε χαρισματικός ήταν, αλλά όχι και να παίρνει συγχωροχάρτι για όλα, και το χειρότερο να παίρνουν και τα παιδιά του συγχωροχάρτι για όλα τα δικά τους κακά! Λές και δεν είναι αυτόνομοι άνθρωποι τα παιδιά του...γιατί στο μυαλό σας είναι ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ κι όχι ο Γιωργάκης, ο Νικολάκης κτλ?
Καλα ρε πας καλα; Αντε ο Γιωργος,τα αλλα παιδια τι σου φταινε..Πολιτικα προσωπα ειναι;Ουτε καν με την πολιτικη δεν ασχολουντια,δειγμα που αποδικνυει τελικα το Γενικα Αντιπαπανδρεικο αισθημα της αριστερας και γενικα του ακραιου κομματικα κοσμου..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Δευ 16 Ιουν 2008, 21:41

ΩρωπίωΝ έγραψε:αν ο Σημιτης ειναι ο Ηλίθιος,ο Γιωργάκης ειναι ο Πανηλίθιος.
ο Σημίτης χρεωνεται με ηλιθιοτητα,γιατι στη θεση του βαζει καποιον πιο ηλίθιο απ αυτόν
ο Γιωργακης ειναι πανηλίθιος,γιατί δε σεβάστηκε τον ηλίθιο που του έδωσε την δύναμη
και την χρησιμοποιησε εναντίον του.Πραγματικα οχι μονο δεν μπορω να ασχοληθώ με το
ΠΑΣΟΚ,αλλα φοβάμαι για τη νοητικη μου κατασταση
απλα θα τρομαζες και συ ο ιδιος αν γνωριζες των "Γιωργακη" συνομιλουσατε για λιγο και καταλαβαινες οτι δεν εχεις δει τιποτε μπροστα του και απεχεις ετην φωτος απο την μορφωση του ,την παιδεια του και την πνευματικοτητα του..Ετσι για να μην ξεχναμε τους Εψιλον

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 17 Ιουν 2008, 10:43

Η συντροφισα παπαρηγα γιατι δεν μας λεει τοσα χρονια γιατι δεν αφησε να κατσει κανενας αλλος στην καρεκλα του γραμματεα του Κομματος..Σκεφτηκε ποτε οτι τοσο ο λαος του Κκε αλλα και ο υπολοιπος πολιτικος κοσμος την βλεπει ως απολιθωμα και αραχνιασμενο κηροπηγιο;Σκεφτηκε ποτε πως η κασετα που παιζει χρονια ειναι μονοτονη;Αλλα βεβαια ειναι "πολλα τα λεφτα.." και οποιος νομιζει οτι αυτοι εκει περα δεν κρυβουν προσωπικες φιλοδοξιες(στο βαθμο που τους περνει) ειναι βαθια νυχτωμενος.Παρολα αυτα εσυ ακολουθησε πολιτικες πριν 80 χρονια..Εκφρασεις πριν 50 χρονια.αποψεις πριν 40 χρονια..Αμανταμ Παπανταμ..
Είδες που όταν ΔΕΝ Ξέρεις, μπορεί να πείς και βλακείες? οι βουλευτές του ΚΚΕ δίνουν τον 'βουλευτικό μισθό' στο κόμμα, και ήταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ που πρότειναν να μειωθεί κιόλας...οκ?
Δεύτερον, δεν κατάλαβα γιατί να παραιτηθεί μία αρχηγός κόμματος που κατάφερε στην 'θητεία' της να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματός της??? Σε πείραξε πολύ ε?
καλά μην αγχώνεσαι πάντως, θα παραιτηθεί σύντομα, γιατί κουράστηκε η γυναίκα...το μόνο με το οποίο ασχολούνται όταν αναφέρονται σ'αυτήν είναι τα συνολάκια που φοράει, και το οτι δεν ακούγεται καλά όταν μιλάει...ευτυχώς οι αριστεροί έχουμε καλό αυτί!!!!
Σε αντιθεση με σενα ομως εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και δεν εγινα ποτε στο παρελθον..Δλδ εγω αν και οχι μελος Πασοκ και στηριζω ΓΑΠ θεωρουμαι αμερικανακι κι ασχετος πολιτικα(νεαρο ηλικιας κτλ) ενω εσυ εισαι να το πουμε Αlternative οντως μελος του Κκε και ισως της Κνε..Μη τρελαθουμε κιολας ελεος.Τολμω να σου απαντησω πως εγω ειμαι η ανατροπη της Κοινωνιας ως νεος που δεν εντασεται καπου ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ και στηριζω πολιτικες,ιστοσελιδες,αποψεις και ακτιβισμους..ξεχωρα αλλα και μεσα απο ενα προσωπο που διαλεξα να τα πρεσβευει αυτα..
Σε αντίθεση με μένα? Εσύ είσαι το μέλλον κι εγώ το παρελθόν? Πολύ απόλυτος είσαι βρε σουλφούρ για 'μέλλον της πατρίδος μας'!!!
καταρχήν, ούτε εγώ είμαι μέλος του ΚΚΕ, ούτε θα γίνω ποτέ μέλος κανενός κόμματος. ΤΥΓΧΑΝΕΙ, όπως και μ'εσένα (υποτίθεται) να με εκφράζει μεγάλο μέρος της πολιτικής του ΚΚΕ και το ψηφίζω, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είμαι ΟΠΑΔΟΣ τους! Ανατροπές δεν γίνονται απο ανθρώπους που λατρεύουν πρόσωπα Σουλφούρ, και αγιοποιούν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ενός πολιτικού!
Καλα για το λινκ σου τα ειπαμε πιο πανω..Εννοεις εκεινο με τον Ραμπο;
όχι μάτια μου...ξέρεις υπάρχουν κι άλλοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ, για να μην σου μιλήσω για ΑΝΤΙΣΑΣΙΑΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Διάβασε νεώτερη ιστορία και θα μάθεις για ποιούς μιλάω!
Αλλα θα μου πεις εκει στον Περισσο εχετε μεινει ακομα μεγαλιθικοι.Ο πολιτικος θα πρεπει να ειναι γραβουρα του Λενιν στην Αγια Πετρουπολη να απομυθοποιητε..Μαθε λοιπον πως εν ετη 2008 ,πληροφοριας και επικοινωνιας ο Πολιτικος ειναι τρομερα διαδικτυακος.Δες λιγακι και προς Σουηδια..Γιατι η καραμελα αμερικανιστι δεν πιανει anymore
Οχι, δες εσύ καλύτερα στην Σουηδία. Ωστόσο, αν εσένα σου κάνει για 'ειλικρινές' όλο αυτό το παιχνίδι για το ίντερνετ, ειλικρινά θ'αρχίσω να αμφιβάλλω ακόμα περισσότερο για την ικανότητα αντίληψής σου! Σ'έχει στραβώσει ο έρωτας και νομίζεις οτι ο Γιωργάκης θέλει να βγάλει τα σώψυχά του και να επικοινωνήσει με τον 'λαό' του με τον σύγχρονο τρόπο εεεεε?
Δεν τον είδα και πολύ σύγχρονο όμως (ανοιχτό) σε σχέση με τον Σημίτη!
Τι λες μαρη τζαζεψες.Αρχαια στο δημοτικο; Καλα εκανε και τα εβγαλε..Η πολιτικη του Πασοκ τα πρωτα χρονια στην παιδεια ητο καλη.Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 197-5 μην με τρελαινεις..Μετα απο αυτα μην ξανα μιλησει για ηλικια μου ,πιανεσαι α διαβαστη!
Αδιάβαστη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑ (είμαι 38 τώρα), σε αντίθεση μ'εσένα που όχι μόνο αδιάβαστος πιάνεσαι, αλλά και απόλυτος σε βαθμό κακουργήματος!!!
Καταρχήν, για το μονοτονικό διάβασε εδώ (μόλις την πρώτη παράγραφο και θα καταλάβεις):
http://abnet.agrino.org/htmls/Z/Z007.html

και εδώ: http://www.sarantakos.com/language/mon76-81.html
Ωστόσο, είμαι ήδη σίγουρη για την απάντησή σου και σ'αυτό. Διαφαίνεται άλλωστε ήδη σ'αυτό σου το σχόλιο για τα αρχαία! Σε πληροφορώ λοιπόν, πως αν οι νέοι (και δη το μέλλον της ελλάδας σαν εσένα) μας πρήζουν στα ορθογραφικά και δεν ΞΕΡΟΥΝ καν την έννοια πολύ βασικών λέξεων , γιατί δεν ξέρουν απο πού προέρχονται, το ΟΦΕΙΛΟΥΝ (και ευχαριστούμε πολύ κοι του Πασόκ γι'αυτό, κι όχι μόνο) στο οτι εξαφάνισαν τα αρχαία απο το σχολείο. Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι πολύ μαλάκες όλοι αυτοί σήμερα ανα τον κόσμο, που όχι μόνο ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, αλλά τα διδάσκουν και σε μεγαλοστελέχη στις υπηρεσίες τους! Είχε έρθει ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο, Αγγλος, και ξεκίνησε την ομιλία του με ένα απόσπασμα απο την Ιλιάδα , και κοιταζόμασταν όλοι οι φοιτητές, και λέγαμε: "βρε κάτι μου θυμίζει αυτό εμένα, κάτι μου θυμίζει", και μετά μας μίλαγε στα αρχαία, όχι κανα απόσπασμα απο αρχαίο κείμενο, μας μίλαγε στα αρχαία, προσπαθούσε να επικοινωνήσει ο άνθρωπος! ΑΛΛΑ ΠΟΥ????
Αν αυτό εσένα σου κάνει πολιτισμός, και σου φαίνεται άξιο των Ελλήνων, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, τότε ψήφισε τον Γιωργάκη, να βγάλει και κάτι διπλά σύμφωνα που απέμειναν (έμεινε κανένα? το συγγνώμη το κατακρεουργήσαμε!!!) και να μας κάνει όλα τα ι,η, υ κτλ Ι, να σου είανι πιο εύκολο να διαβάζεις τα δυσνόητα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΟΥΛΦΟΥΡ....ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΣ ΤΩΡΑ!!!!! Να σε χαίρεσαι!!!!!!!
Μπα τωρα ειναι πρωην πρωθυπουργος;Μηπως ηταν και φανταστικος πρωθυπουργος για τον Περισσο;
Δεν ξερεται τι θελετε λεω εγω..Αν δεν τον διεγραφε θα λεγατε "το Πασοκ ακομα εχει Σιμιτικη τακτικη σε οινομικοκοινωνικα θεματα αντιλαικα" κλασσικη καραμελα της Αλεκαρας
Με αν και ίσως δεν γίνεται κουβέντα! Το τί θα έκανε το κάθε ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ! Εγώ το βλέπω σαν πολίτης αυτής της χω΄ρας, και ο Γιωργάκης θα γραφτεί στην ιστορία σαν ο πρώτος και ίσως μοναδικός αρχηγός κόμματος που έγραψε στα @@ του την κρίση του ελληνικού λαού και ΕΔΙΩΞΕ πρώην πρωθυπουργό! Οκ....και εσύ νομίζεις οτι ΔΕΝ το έκανε (με το χαζό του μυαλό) ακριβώς επειδή ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις? Φοβούμενος μήπως τον θεωρήσουν αδύναμο! Οκ....ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να νομίζει, έτσι δεν είναι?

Αυτά τα ολίγα μικρέ μου :)
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 20 Ιουν 2008, 11:54

Δε μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται showbizmen...εεε ηγέτες ήθελα να πω...οι οποίοι δηλώνουν δημοσίως,ότι πολιτεύοντα....όπως τους πει ο manager τους...εεε συγνώμη,ο επικοινωνιολόγος τους ήθελα να πω!

Πως περιμένετε να σώσουν την κατάσταση άνθρωποι που οι προθέσεις τους είναι εκ των προτέρων γνωστές (επιταγές των ΗΠΑ-ΕΕ) και τα ψέμματα που υπόσχονται περι "θετικών αλλαγών",είναι γνωστά σε αυτούς που τους ψηφίζουν! Τί λαός αυτοί οι νεοέλληνες!
Γεια σας
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 20 Ιουν 2008, 13:32

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά διάβασα κάποια μαργαριτάρια και αφού συνήλθα από το σοκ/γέλιο (θα με απολύσουν έτσι όπως πάω...), ας κάνω κάποιες διορθωσούλες:
Ε ποιανου την κυβερνηση εριξε η χουντα βρε κοπελα μου;!Μηπως το μπαμπα του;;;Στην οποια ητο υπουργος;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;αρα δεν ητο ο μεγαλος εχθρος του; ε;λολ.οτι ναναι..
Ο Σουλφούρ (2ος πασόκος στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ισχυρίζεται ότι το κίνημα της 21ης Απριλίου 1967 ανέτρεψε την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου...
Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου είχε πέσει από τον Ιούλιο του 1965. Τον Δεκέμβριο του 1966 σχηματίζεται υπηρεσιακή κυβερνηση από τον Παρασκευόπουλο, η οποία παραιτείται αρχές Απριλίου του 1967, και κατόπιν δίνεται εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κανελλόπουλο (αρχηγός της ΕΡΕ, του αντιπάλου του Παπανδρέου)
Λίγες μέρες μετά, ο Στρατός επενέβη....
Η πολιτικη του Πασοκ τα πρωτα χρονια στην παιδεια ητο καλη.Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 197-5 μην με τρελαινεις
Μπαααα... ο Καραμανλής έκανε άλλα εγκλήματα.
Το μονοτονικό το καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ το 1982.
Ιδού και η απόδειξη από την επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ:
http://www.pasok.gr/portal/gr/koin-omad ... owdoc.html

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν... Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 20 Ιουν 2008, 18:18

_XRHSTOS_ έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται showbizmen...εεε ηγέτες ήθελα να πω...οι οποίοι δηλώνουν δημοσίως,ότι πολιτεύοντα....όπως τους πει ο manager τους...εεε συγνώμη,ο επικοινωνιολόγος τους ήθελα να πω!

Πως περιμένετε να σώσουν την κατάσταση άνθρωποι που οι προθέσεις τους είναι εκ των προτέρων γνωστές (επιταγές των ΗΠΑ-ΕΕ) και τα ψέμματα που υπόσχονται περι "θετικών αλλαγών",είναι γνωστά σε αυτούς που τους ψηφίζουν! Τί λαός αυτοί οι νεοέλληνες!
ασε φιλε..γιατι αυτα που εμπιστευεσαι εσυ πολιτικα ειναι πολυ χειροτερα ,αλλα και επικινδυνα!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 20 Ιουν 2008, 18:33

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά διάβασα κάποια μαργαριτάρια και αφού συνήλθα από το σοκ/γέλιο (θα με απολύσουν έτσι όπως πάω...), ας κάνω κάποιες διορθωσούλες:
Ε ποιανου την κυβερνηση εριξε η χουντα βρε κοπελα μου;!Μηπως το μπαμπα του;;;Στην οποια ητο υπουργος;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;αρα δεν ητο ο μεγαλος εχθρος του; ε;λολ.οτι ναναι..
Ο Σουλφούρ (2ος πασόκος στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ισχυρίζεται ότι το κίνημα της 21ης Απριλίου 1967 ανέτρεψε την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου...
Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου είχε πέσει από τον Ιούλιο του 1965. Τον Δεκέμβριο του 1966 σχηματίζεται υπηρεσιακή κυβερνηση από τον Παρασκευόπουλο, η οποία παραιτείται αρχές Απριλίου του 1967, και κατόπιν δίνεται εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κανελλόπουλο (αρχηγός της ΕΡΕ, του αντιπάλου του Παπανδρέου)
Λίγες μέρες μετά, ο Στρατός επενέβη....
Η πολιτικη του Πασοκ τα πρωτα χρονια στην παιδεια ητο καλη.Το μονοτονικο τωρα το θεσπισε ο Κραμανλης το 197-5 μην με τρελαινεις
Μπαααα... ο Καραμανλής έκανε άλλα εγκλήματα.
Το μονοτονικό το καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ το 1982.
Ιδού και η απόδειξη από την επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ:
http://www.pasok.gr/portal/gr/koin-omada/5000035/27157/3/1/showdoc.html

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν... Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...
α.Παπνδρεικος παρακαλω πρωτα,εχμ..και Πασοκος ναι διοτι το πεπρωμενο φυγην αδυνατο αν εισαι Παπανδρεικος..αλλα διαχωριζομαι,αν ηταν ο Σιμιτης η καποιο αλλος στελεχος αρχηγος θα αποστασιοποιουμουν και δεν θα ψηφιζα καν Πασοκ..
β. Γιατι ειναι κακο να εισαι Πασοκος;Τι θα πει "δευτερος Πασοκος στο φορουμ!!!?" μηπως ειμαστε δαχτυλοδειχτουμενοι και στιγματισμενοι,δλδ εσεις που ΓΙΟΜΗΣΑΤΕ το φορουμ ολοι καρα-χουντικοι,χρυσαγητες εσσατζιδες περνιεσται για πολιτικα τερατα;Αλλα τι περιμενει κανεις απο ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,μονο να στιγματιζουν του αλλοφρονες,χαιρομαι που την σημερον ημερα δεν εχετε την δυναμη που ειχατε πριν 50 χρονια!Καλα εκανε με το μονοτονικο,η γλωσσα πρεπει να ειναι απλη,αλλωστε δεν ειχε σχεση η καθαρευουσα παλαιοτερα απολυτα με την αρχαια,ποιος ο λογος να επιβαρυνομαστε με ενα σωρο τονισμους;Συμφωνα..Δεν χανεις ετσι την γλωσσα σου..σε καμια περιπτωση..Δεν μιλανε οι νεοι χειροτερα ελληνικα απο τους πατεραδες και παπουδες μας.Επισης να ξερεται πως δεν θα απαντησω σε αντιθετη αποψη περι αυτου γιατι με κουραζει το θεμα αυτο!

Κατι ακομα:
Aυτα που λες ειναι ανεπιτρεπτα,ξερουμε ποιος ηταν ο μονος που σχηματιζε αυτοδυναμη κυβερνηση την εποχη και τον ρολο του Παλατιου και της χουντας..Παραθετω τα εξης..

Σύγκρουση με τα ανάκτορα - Αποστασία - Χούντα
Κατά τη διακυβέρνησή του, προέκυψαν διαμάχες με τον νεαρό βασιλιά Κωνσταντίνο Β΄, ο οποίος ακολουθούσε την παραδοσιακή πολιτική του Παλατιού και αναμιγνυόταν ενεργά στις υποθέσεις του στρατεύματος. Η διαφωνία τους κορυφώθηκε το καλοκαίρι του 1965 και ο Παπανδρέου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση στις 15 Ιουλίου 1965 λόγω της άρνησης του βασιλιά να του επιτρέψει να αναλάβει την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αυτή υπήρξε η αρχή μιας περιόδου πολιτικής ανωμαλίας που συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια οδηγώντας τελικά στο πραξικόπημα της 21 Απριλίου 1967. Ο Κωνσταντίνος διόρισε πρωθυπουργό τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα με υπουργούς βουλευτές της Ένωσης Κέντρου που αποστάτησαν. Η νέα κυβέρνηση όμως δεν είχε πλειοψηφία στην Βουλή, οπότε σχηματίστηκε άλλη κυβέρνηση υπό τον Ηλία Τσιριμώκο.

Αυτή η κυβέρνηση αλλά και οι επόμενες δεν είχαν την εμπιστοσύνη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και, γι' αυτό, ήταν ασταθείς, ενώ ο Παπανδρέου είχε κηρύξει τον δεύτερο "ανένδοτο" αγώνα. Το 1967, και ενώ είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τις 28 Μαΐου, στις 21 Απριλίου αξιωματικοί του στρατού υπό την ηγεσία του συνταγματάρχη Γεωργίου Παπαδόπουλου κατέλαβαν την εξουσία με πραξικόπημα και καθ' υπόδειξή τους την πρωθυπουργία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κόλλιας. Η επταετής περίοδος που ακολούθησε έγινε γνωστή ως η δικτατορία της Χούντας των Συνταγματαρχών. Ο Γ. Παπανδρέου τέθηκε σε περιορισμό στο σπίτι του στο Καστρί όπου και πέθανε το 1968. Η κηδεία του από τη Μητρόπολη της Αθήνας αποτέλεσε ορόσημο στον αντιχουντικό αγώνα, καθώς συγκέντρωσε πολύ κόσμο και έγινε αφορμή για την πρώτη μαζική λαϊκή διαμαρτυρία κατά της δικτατορίας.

ειναι γνωστο οτι η χουντα ηταν το αμερικανικο μεσο ωστε ποτε ο Παπανδρεου να μην ξανανεβει την εξουσια αλλα και ο κινδυνος για κουμουνιστικη υπερχοη στις εκλογες ,ποσο μαλιστα συνεργασια..
Οταν ειδαν οτι η ερε και οι κυβερνησεις η διορισμενες δεν απεδωσαν το ριξ;αν στο τραμπουκιλικι..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 20 Ιουν 2008, 19:08

β. Γιατι ειναι κακο να εισαι Πασοκος;Τι θα πει "δευτερος Πασοκος στο φορουμ!!!?" μηπως ειμαστε δαχτυλοδειχτουμενοι και στιγματισμενοι,δλδ εσεις που ΓΙΟΜΗΣΑΤΕ το φορουμ ολοι καρα-χουντικοι,χρυσαγητες εσσατζιδες περνιεσται για πολιτικα τερατα;
Καθόλου κακό! Τι λες τώρα! Εγώ ψάχνω κι άλλους πράσινους (και δεν εννοώ οικολόγους) γιατί πλην εσού και του Ομπραξ, δεν υπάρχει άλλος. Εκτός αν έχουμε κρυφούς ή μη δηλωμένους ακόμα και δεν το ξέρω. Επειδή ο Όμπραξ ήρθε πρώτος (κι έφυγε κακήν κακώς τελικά) γι'αυτό σε είπαν για "δεύτερο πασόκο" στο φόρουμ. Ο Χρήστος (Όμπραξ) υποθέτω πως έφυγε κακήν κακώς (κι ελπίζω να κάνω λάθος και να επανακάμψει) , γιατί α/ του'στειλα μέιλ δίνοντας του το λινκ σ'αυτό το τόπικ και δεν εμφανίστηκε β/ φαίνεται πως όντως οι.. δημοκρατικότης των εθνικιστών στα ΙΔΕΟ, αλλά ΚΑΙ των "προοδευτικών", αριστερών , αναρχοαντιεξουσιαστών (και καλα το αντι) όντως τον "στιγμάτιζαν" λες κι ήταν κανένα μίασμα, λες κι ήταν ανήκουστο, ανεκδιήγητο και εξωφρενικά απαράδεκτο να είναι κανείς ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζω εσύ να μη μασήσεις. Όπως ελεύθερα τοποθετούν και ακούγονται/συζητιούνται ΟΛΕΣ οι απόψεις, έτσι ακριβώς μπορούν να τοποθετούνται/συζητιούνται και οι δικές σου, χωρίς να απαξιώνονται. (παρακαλώ σας όλους δηλαδή γι'αυτό- η διαφωνία δεν προϋποθέτει απαραίτητα και απαξία)

Εγώ απέχω και διίσταμαι πραγματικά απ'αυτές τις λογικές. Απαξίωσα πολιτικές κομματικές προσεγγίσεις, ναι. Απαξίωσα και πολιτικάντηδες που το παίζουν ικανοί κυβερνητικοί "για το καλό του τόπου" ενώ είναι άχρηστοι και λαμόγια, ναι. Αλλά ΠΟΤΕ μου δεν απαξίωσα άνθρωπο για το κόμμα που στηρίζει- αν στηρίζει κάποιο. Το κόμμα του όμως και τον πολιτικό ηγέτη που υποστηρίζει, μπορούμε να το κρίνουμε.

Μια επισήμανση για να'μαστε και δίκαιοι εδώ: Αυτοί που σου την πέφτουν άγρια σ'αυτό το τόπικ, παραδόξως δεν είναι οι "καραχουντικοί", "χρυσαυγήτες", "εσσατζήδες" κλπ συναφών διαδρομών, αλλά οι άλλοι... ξέρεις... οι "δημοκράτες" ρε παιδί μου, που τα συζητάνε όλα, που δεν ταμπελοποιούν, δεν στιγματίζουν, δεν ρατσίζουν. Με τις υγείες σου :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Παρ 20 Ιουν 2008, 20:08

Eχεις δικαιο.απλα με αναψε ο Χρηστος πρωτος..Αν ειναι δυνατο να μαυριζει πληρως μια παραταξη και ενα πολιτικο με το αντεπιχειρημα της χουντας και τον ΕΣΣ,ελεος..Παντως οντως τα δυο ακρα ειναι που κραζουν πιο πολυ,το ενα γιατι το εφαγε το εν λογο κομμα και πρωτος τοτε αρχηγος αλλα και στην πορεια την μεριδα του λεοντος της αριστερας και το αλλο γιατι ηταν η μεταπολιτευτικη δυναμη και η εποχη της δικτατοριας ειχε περασει..Δεν ειναι τυχαιο στην ελλαδα που αντιπασοκ ειναι οι πολυ σκληροι αριστεροι και οι πολυ σκληροι δεξιοι-ακροδεξιοι κτλ..

Αυτα ειχα να πω και ενα ακομα..

Οταν η αριστερα θα συρικνωθει παλι σε ποσοστο του 5% εκαστος(κομμα) ,οταν η ακροδεξια βγει ξανα απο την βουλη η εστω τσιριζει με ενα 3-4% το Πασοκ θα εχει εστω(οπως κι αν ειναι τα πραγματα ) ενα κρισιμο πληθος μαζι του,οχι γιατι ειναι παναγιτσα αλλα γιατι η πολιτικη μαγκες γινεται με την μαζα..ολα τα αλλα ειναι κομητες.Με την μαζα υπο την αποψη οτι για να κυβερνησεις πρεπει το πολιτικο σου στιγμα να δεχεται ολα τα ειδη των πολιτων..Και οσο κι αν σας φαινεται περιεργο ακρο-αριστεροι και ακροδεξιοι ειστε ιδιοι!ειστε οι δυο οψεις ενος νομισματος που λεγεται πολιτικος ελιτισμος,δλδ το πολιτικο σας στιγμα ειναι τετοιο που δεν χωραει χρωματα,η κοινωνια ομως ειναι ουρανιο τοξο και μονο τετοια κομματα κυβερναν μια αναλογη κοινωνια...

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Σάβ 21 Ιουν 2008, 01:43

Συνενοχος η βλαξ ?
Τιτλος εφημεριδας ( Εθνος ? ) την εποχη του σκανδαλου Κοσκωτα πριν 20 χρονια .
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Ιουν 2008, 11:32

Μια επισήμανση για να'μαστε και δίκαιοι εδώ: Αυτοί που σου την πέφτουν άγρια σ'αυτό το τόπικ, παραδόξως δεν είναι οι "καραχουντικοί", "χρυσαυγήτες", "εσσατζήδες" κλπ συναφών διαδρομών, αλλά οι άλλοι... ξέρεις... οι "δημοκράτες" ρε παιδί μου, που τα συζητάνε όλα, που δεν ταμπελοποιούν, δεν στιγματίζουν, δεν ρατσίζουν. Με τις υγείες σου
Eρώτηση κρίσεως:

Με βάση αυτό που ειπες:
Αλλά ΠΟΤΕ μου δεν απαξίωσα άνθρωπο για το κόμμα που στηρίζει- αν στηρίζει κάποιο. Το κόμμα του όμως και τον πολιτικό ηγέτη που υποστηρίζει, μπορούμε να το κρίνουμε.
ποιός την επεσε άγρια σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο στον Σουλφούρο ρε σύ? Και μάλιστα απο τους
δημοκράτες (μέσα σε " " κιόλας)? Εγώ τουλάχιστον με τον πολιτικό ηγέτη και το κόμμα που υποστηρίζει έκανα την πλάκα της ζωής μου... Αν παρεξηγιόμαστε προσωπικά όταν κρίνουν αυτούς που υποστηρίζουμε, τότε δεν φταίει αυτός που κρίνει, αλλά αυτός που παίρνει προσωπικά την κριτική στον Γιωργάκη στην προκειμένη περίπτωση (και αυτό θα πρέπει να το ψάξει)...

Ωστόσο, μου έδωσε μόλις την ευκαιρία ο Σουλφούρ να τον κρίνω ΚΑΙ προσωπικά:
Παπνδρεικος παρακαλω πρωτα,εχμ..και Πασοκος ναι διοτι το πεπρωμενο φυγην αδυνατο αν εισαι Παπανδρεικος..αλλα διαχωριζομαι,αν ηταν ο Σιμιτης η καποιο αλλος στελεχος αρχηγος θα αποστασιοποιουμουν και δεν θα ψηφιζα καν Πασοκ..
Δηλαδή, αυτό είναι πολιτική θέση τώρα? Να έχει το αίμα, κι ό,τι νά'ναι???? Δηλαδή αν ξαφνικά ο Γιωργάκης ή το παιδί του σε καμμιά 20αριά χρόνια το γύρναγε βασιλικός, ή ακόμα χειρότερα (για σένα) κομμουνιστής, θα ψήφιζες το κόμμα που θα στήριζε?????

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ??????? Παπανδρεϊκός??? ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΤΟ????
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”