Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Προσοχή στις θεοποιήσεις αθλητων... κινδυνος για την χώρα
α) Sulphur, γαμώτη μου, έχουν απονεκρωθεί οι γευστικοί σου αδένες και δεν ένιωσες την πικρή γεύση της ειρωνείας στο "ελληνότατος" Ρεχάγκελ;
β) δεν είπα ποτέ ότι η Μιρέλα παντρεύτηκε τον Τζελίλη για την ελληνική υπηκοότητα. Είπα ότι αυτό ήταν απλά ένα απ' τα αποτελέμσατα του γάμου τους
γ) συνεχίζω να επιμένω ότι, ακόμα και κάποιος που δεν έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, πρέπει να βάλει τον εαυτό του στη διαδικασία να μελετήσει και πολιτική και οικονομία, είτε σε μια σχολή είτε σε σεμινάρια, για να μάθει κάποια βασικά πράγματα για το πώς το τρίβουν το πιπέρι στη Βουλή. Με κανένα τρόπο δεν μπορώ να δικαιολογήσω μια Σαρρή να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτίνα, γαμώτο, κι αν δεν ήμουν πολιτικά ανενεργή και αδιάφορη, θα με προσέβαλε κιόλας.
δ) Ουάου, μόλις τώρα μάθαμε ότι οι αθλητές της άρσης βαρών παίρνουν πρέζες. Θεέ μου, τι συγκλονιστικό νέο!!!
β) δεν είπα ποτέ ότι η Μιρέλα παντρεύτηκε τον Τζελίλη για την ελληνική υπηκοότητα. Είπα ότι αυτό ήταν απλά ένα απ' τα αποτελέμσατα του γάμου τους
γ) συνεχίζω να επιμένω ότι, ακόμα και κάποιος που δεν έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, πρέπει να βάλει τον εαυτό του στη διαδικασία να μελετήσει και πολιτική και οικονομία, είτε σε μια σχολή είτε σε σεμινάρια, για να μάθει κάποια βασικά πράγματα για το πώς το τρίβουν το πιπέρι στη Βουλή. Με κανένα τρόπο δεν μπορώ να δικαιολογήσω μια Σαρρή να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτίνα, γαμώτο, κι αν δεν ήμουν πολιτικά ανενεργή και αδιάφορη, θα με προσέβαλε κιόλας.
δ) Ουάου, μόλις τώρα μάθαμε ότι οι αθλητές της άρσης βαρών παίρνουν πρέζες. Θεέ μου, τι συγκλονιστικό νέο!!!
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Μου φαίνεται ότι ως έθνος πάσχουμε από την αγωνία της εξειδίκευσης. Οι πολιτικοί επιστήμονες δεν προορίζονται να γίνουν πολιτικοί. Οι πολιτικοί επιστήμονες μελετούν τα πολιτικά φαινόμενα και αποφαίνονται γι' αυτά. Επίσης, δεν έχω προσωπικά ακούσει πουθενά να γίνονται "σεμινάρια για υποψήφιους βουλευτές". Τους βουλευτές τους εκλέγουμε εμείς οπότε πρέπει να έχουμε νου και γνώση όταν ψηφίζουμε. Μία χώρα έχει το βουλευτικό σώμα που της αξίζει, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Η δημοκρατία, το καλύτερο πολιτικό σύστημα που έχει εφευρεθεί μέχρι σήμερα, επιτάσσει την αρχή του εκλέγειν και εκλέγεσθαι οπότε δεν υπάρχει προσοντολόγιο για την είσοδο κάποιου στη Βουλή. Η λογική της Salome μου θυμίζει τις θέσεις που βγάζει ο ΑΣΕΠ.
Και να φανταστεί κανείς ότι η πολιτική δεν είναι επάγγελμα......
Και να φανταστεί κανείς ότι η πολιτική δεν είναι επάγγελμα......
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Does ANYONE see the big picture here???
Ρε παιδιά, απλή λογική θέλει, δεν είναι κάτι δύσκολο. Δεν μπορείς, δεν επιτρέπεται να είσαι άσχετος με πολιτική και οικονομία και να μπαίνεις στην Βουλή. Χρειάζεται ΓΝΩΣΕΙΣ σχετικά με την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ενός τμήματος της χώρας, ώστε αυτά που λες να μην είναι ανεδαφικά κι ανέφικτα, αλλά προσγειωμένα και ωφέλιμα για την χώρα και τους πολίτες.
Γι αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κράτος, γιατί μπαίνει ο κάθε άσχετος όπου να 'ναι, χωρίς να έχει καμία ειδίκευση στο αντικείμενό του...
Ρε παιδιά, απλή λογική θέλει, δεν είναι κάτι δύσκολο. Δεν μπορείς, δεν επιτρέπεται να είσαι άσχετος με πολιτική και οικονομία και να μπαίνεις στην Βουλή. Χρειάζεται ΓΝΩΣΕΙΣ σχετικά με την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ενός τμήματος της χώρας, ώστε αυτά που λες να μην είναι ανεδαφικά κι ανέφικτα, αλλά προσγειωμένα και ωφέλιμα για την χώρα και τους πολίτες.
Γι αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κράτος, γιατί μπαίνει ο κάθε άσχετος όπου να 'ναι, χωρίς να έχει καμία ειδίκευση στο αντικείμενό του...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ένας λόγος είναι κι αυτός. Σίγουρα όχι ο μόνος όμως.Γι αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κράτος, γιατί μπαίνει ο κάθε άσχετος όπου να 'ναι, χωρίς να έχει καμία ειδίκευση στο αντικείμενό του...
Άλλη πληγή είναι ο νεποτισμός. Τι με νοιάζει εμένα αν ο Μητσοτάκης τζούνιορ έχει περγαμηνές στον τραπεζικό κλάδο? Τον "ετοίμασαν" και τον έχωσαν να'χει κι αυτός το βόλεμά του στη βουλή. Δεν έφτανε η ψηλή.
Μην πούμε βέβαια για βαρτιτσιώτηδες, φώφες, κεφαλογιάννηδες και δε συμμαζεύεται.
Τέλος ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λόγος είναι ότι οι άνθρωποι σχεδόν ΣΥΣΩΜΟΙ μέσα στη βουλή, δε νοιάζονται για τον κοσμάκη ή την ευμάρεια της χώρας και του Ελληνα πολίτη. Η κυρίαρχη ατζέντα των εκάστοτε κυβερνώντων είναι να εξυπηρετούν άλλα κέντρα εξουσίας που καμία σχέση δεν έχουν με το δικό μας καλό.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Καταρχας η Σαρρη ειναι σουργελο,αν ητο ως τραγουδιστρια καταξιωμενη και με επιπεδο δεν θα ειχα κανενα προβλημα,οποτε μην την βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με τους αθλητες ,οσο για τις "πρεζες"(απο αυτο και μονο φαινεται η πικρα σου και το φλεμα) καποια στιγμη να μιλησουμε για το πασγκοσμιο συστημα αθλητισμου και πως λειτουργει..γιατι απεξω απο το χωρο πολλα τραγουδια παιζουν.Γνωριζεις οτι οι παραπανω αθλητες μπορουν να πιαστουν και με καφεινη ντοπε; Πιστευεις πως αν κανουμε μια ερευνα στην κοινωνια μπορω να σου βγαλω το 15% των πολιτων(μη αθλητων) ντοπε στην καθημερινοτητα τους με τα φαρμακα που περνουν και εμπεριεχουν και ουσιες απαγορευμενες αλλα και μεσω καφεινη;Γνωριζεις οτι πανω απο 4 καφεδες την μερα σε εχουν βγαλει θετικο διοτι εχεις ξεπεραση το οριο καφεινης;Ξερεις ποσα φαρμακα που περνουμε και αλλες αρρωστιες εμπεριεχουν αμφεταμινες για πλακα;; Εξω απο το χο(ω)ρο πολλα τραγουδια παιζουν..Salome έγραψε:α) Sulphur, γαμώτη μου, έχουν απονεκρωθεί οι γευστικοί σου αδένες και δεν ένιωσες την πικρή γεύση της ειρωνείας στο "ελληνότατος" Ρεχάγκελ;
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
ρε συ σαλωμη συνεχιζεις να λες κατι ,με ακρατο σθενος που απο μονο τους ως αποψη και ιδεα στερει στον πολιτη την δυνατοτητα,ειναι σαν να λες οτι οποιος θελει να γιει βουλευτης πρεπει οωσδηποτε να εχει γνωσεις πολιτικης επιστημης..αλλα και ολο αυτο περι ¨του να ξερει τι του γινεται στα πολιτικα στις κατηγοριες που αναφεραμε ειναι ακυρο.Ακυρο διοτι ανθρωποι απο αλλους τομεις,αθλητισμος.θεαμα κτ, δεν θα βγαλουντον προυπολογισμο του κρατους αλλα θα καλυψουν θεσεις αναλογα με τη εμπερια τους που μετατρεπεται μεσα σε αυτους τους χωρους σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,οπως υπουργειο πολιτισμου,υφυπουργειο αθλητισμου κτλ!ειναι απλο νομιζω..Μην τρομαζεις ενας Αλογοσκουφης θα διαχειριστει παλι το δημοσιοοικονομικο..!!!!Salome έγραψε:Does ANYONE see the big picture here???
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Sulphur, τον συγκεκριμένο χορό τον έχω χορέψει, οπότε έχω μια ιδέα τι παίζει... Έκανα κι εγώ πρωταθλητισμό στο Tae-Kwon-Do κι όταν είχαμε αγώνες μας απαγορευόταν να παίρνουμε και φάρμακα και να πίνουμε καφέ και να τρώμε οτιδήποτε άλλο εκτός από χόρτα και συκώτι και να πίνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό και φυσικούς χυμούς.
Δε νομίζω τώρα, επαγγελματίες αθλητές, διεθνούς φήμης και κλάσης να μην ξέρουν πόσο καφέ πρέπει να πιουν. Κι εξάλλου, αν είναι τόσο αθώοι, γιατί παραιτήθηκε με τη μία ο Ιακώβου; Το λάκο στη φάβα τον βλέπεις;
Επιπλέον, βρε καρδούλα μου, ο καθένας ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ να γίνει πολιτικός, γιατί έτσι ορίζει το σύνταγμα. Εδώ έγινε η Σαρρή, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι ακόμα και τα κατοικίδια έχουν δικαίωμα στην πολιτική δράση. Το θέμα είναι αν ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ο οποιοσδήποτε δεν έχει σχετικές γνώσεις. Και δε λέω ούτε καν να τις έχει από πριν. Τουλάχιστον, όταν αποφασίσει να μπει εκεί μέσα, να ΜΑΘΕΙ από πριν πέντε πράγματα, ΜΠΑΣ και γίνει στο 1% χρήσιμος στον ελληνικό λαό (sic)
Δε νομίζω τώρα, επαγγελματίες αθλητές, διεθνούς φήμης και κλάσης να μην ξέρουν πόσο καφέ πρέπει να πιουν. Κι εξάλλου, αν είναι τόσο αθώοι, γιατί παραιτήθηκε με τη μία ο Ιακώβου; Το λάκο στη φάβα τον βλέπεις;
Επιπλέον, βρε καρδούλα μου, ο καθένας ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ να γίνει πολιτικός, γιατί έτσι ορίζει το σύνταγμα. Εδώ έγινε η Σαρρή, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι ακόμα και τα κατοικίδια έχουν δικαίωμα στην πολιτική δράση. Το θέμα είναι αν ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ο οποιοσδήποτε δεν έχει σχετικές γνώσεις. Και δε λέω ούτε καν να τις έχει από πριν. Τουλάχιστον, όταν αποφασίσει να μπει εκεί μέσα, να ΜΑΘΕΙ από πριν πέντε πράγματα, ΜΠΑΣ και γίνει στο 1% χρήσιμος στον ελληνικό λαό (sic)
Mετα τη διευκρινηση σου συμφωνω.πολιτικές επιστήμες, πρέπει να βάλει τον εαυτό του στη διαδικασία να μελετήσει και πολιτική και οικονομία, είτε σε μια σχολή είτε σε σεμινάρια, για να μάθει κάποια βασικά πράγματα για το πώς το τρίβουν το πιπέρι στη Βουλή. Με κανένα τρόπο δεν μπορώ να δικαιολογήσω μια Σαρρή να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτίνα, γαμώτο, κι αν δεν ήμουν πολιτικά ανενεργή και αδιάφορη, θα με προσέβαλε κιόλας.
Δεν πρεπει να ειναι ανιδεος απο πολιτικες επιστημες.
Νομιζα πως εννοουσες να ειναι ολοι πτυχιουχοι τεχνοκράτες.
Λεγοντας πολιτικη "κονιστρα" ή πολιτικο "στιβο" μεταφερομαστε στο πεδιο του κλασσικου αθλητισμου. Οπως σ' αυτον, ετσι και στην πολιτικη πρεπει να αγωνιστεις για να δικαιολογησεις την παρουσια σου. Δεν ειναι τυχαιες οι μεταφορες στη γλωσσα.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
Σωστός ο γλωσσολόγος μας!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Clairvoyant
- Aνενεργός χρήστης
ΝΤΟΠΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ (?)
Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 στην Αθήνα. Στο σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ οι Ελληνες θεατές γιουχάρουν άγρια και δεν επιτρέπουν να δοθεί η εκκίνηση στον τελικό των 200 μέτρων ανδρών. Οι θεατές δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Κεντέρης και ο προπονητής του, Χρήστος Τζέκος, έχουν κάνει ολόκληρη σκηνοθεσία για να αποφύγουν τον αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ.
Η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει καθαρά ότι οι Ελληνες αγαπούν τον αθλητισμό πολύ λιγότερο απ' όσο αγαπούν τις νίκες, τα μετάλλια, τις ανακρούσεις του εθνικού ύμνου.
Αν μετά τα χθεσινά γεγονότα έρχεται κάτι στο προσκήνιο, είναι η ευκολία με την οποία «καταπίνουμε» τις αθλητικές επιτυχίες και τις «χωνεύουμε» ως εθνικές. Κι όπως διαπιστώσαμε αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, ο Ελληνας «ψοφάει» για εθνική επιτυχία. Αλίμονο λοιπόν σε όποιο γεγονός έρχεται να δηλητηριάσει την εθνική επιτυχία.
«Του Ελληνος ο τράχηλος ντόπινγκ δεν υποφέρει». Το είπε και ο νομάρχης κ. Σγουρός, για χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και νυν γενικός γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας. «Η σημερινή μαύρη σελίδα», είπε ο κ. νομάρχης, «δεν μπορεί να αμαυρώσει όσα πρόσφερε η Εθνική ομάδα Αρσης Βαρών. Το μήνυμα είναι σαφές. Ο,τι έγινε έγινε, αφήστε κάτω τα χρυσά μετάλλια του παρελθόντος και μη σκαλίζετε την υπόθεση.
Κάποιο λάθος κάνει ο κ. νομάρχης. Ξεχνάει τις καταγγελίες Κωνσταντινίδη, ξεχνάει τον Λεωνίδα Σαμπάνη, ξεχνάει τον Χρήστο Ιακώβου. Επειδή αυτός θέλει να συζητήσουμε μόνο για τους έντεκα τωρινούς αθλητές που το πρώτο δείγμα τους βρέθηκε θετικό, δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς πρέπει να ξεχάσουμε. Οτι πρέπει να ντοπάρουμε το εθνικό μας φρόνημα με αθλητικές επιτυχίες. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξεχνιούνται. Από την Αννα Βερούλη, που άνοιξε πρώτη τον χορό, τον Χαράλαμπο Παπανικολάου, την υπόθεση Κεντέρη - Θάνου και τώρα τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Αρσης Βαρών.
Η χθεσινή υπόθεση είναι μία σημαντική ευκαιρία να σπάσει το απόστημα. Να διαπιστωθεί αν είμαστε σήμερα η περίφημη... Ανατολική Γερμανία του χθες. Να μάθουμε μέχρι ποιο σημείο, σε ποιο βαθμό η πολιτεία, δηλαδή οι ίδιες οι κυβερνήσεις, ενθάρρυναν και χρηματοδοτούσαν το «χαπάκωμα» για να ανακρούονται οι εθνικοί ύμνοι και να εκστασιάζεται το πόπολο.
Δεν είναι η ώρα να εξοντωθούν ηθικά όσοι πήραν και έδωσαν χάπια. Θα ήταν γελοίο να σταματήσει το θέμα με τη διαπόμπευση αθλητών και προπονητών. Χρειάζεται να πέσει ο μύθος της χώρας που έχει θεϊκό προορισμό να παίρνει χρυσά Ολυμπιακά και παγκόσμια μετάλλια.
Να καταρρεύσουν οι ψεύτικες κατασκευές για τους Ελληνες αθλητές, που τα καταφέρνουν τόσο καλά γιατί παίρνουν... την ελληνική υπηκοότητα και ένα... τελάρο φάρμακα ή και τα δύο μαζί. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να μάθουμε αν υπάρχει και ποιο είναι το πολιτικό σύστημα που επιχειρεί να μας κεράσει εθνικές επιτυχίες για να κοιμηθούμε εύκολα το βράδυ. Ισως έφτασε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα, να μάθουμε την αλήθεια.
SportDay / Χελάκης Γιώργος
ΠΗΓΗ : http://www.sport-fm.gr
Η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει καθαρά ότι οι Ελληνες αγαπούν τον αθλητισμό πολύ λιγότερο απ' όσο αγαπούν τις νίκες, τα μετάλλια, τις ανακρούσεις του εθνικού ύμνου.
Αν μετά τα χθεσινά γεγονότα έρχεται κάτι στο προσκήνιο, είναι η ευκολία με την οποία «καταπίνουμε» τις αθλητικές επιτυχίες και τις «χωνεύουμε» ως εθνικές. Κι όπως διαπιστώσαμε αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, ο Ελληνας «ψοφάει» για εθνική επιτυχία. Αλίμονο λοιπόν σε όποιο γεγονός έρχεται να δηλητηριάσει την εθνική επιτυχία.
«Του Ελληνος ο τράχηλος ντόπινγκ δεν υποφέρει». Το είπε και ο νομάρχης κ. Σγουρός, για χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και νυν γενικός γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας. «Η σημερινή μαύρη σελίδα», είπε ο κ. νομάρχης, «δεν μπορεί να αμαυρώσει όσα πρόσφερε η Εθνική ομάδα Αρσης Βαρών. Το μήνυμα είναι σαφές. Ο,τι έγινε έγινε, αφήστε κάτω τα χρυσά μετάλλια του παρελθόντος και μη σκαλίζετε την υπόθεση.
Κάποιο λάθος κάνει ο κ. νομάρχης. Ξεχνάει τις καταγγελίες Κωνσταντινίδη, ξεχνάει τον Λεωνίδα Σαμπάνη, ξεχνάει τον Χρήστο Ιακώβου. Επειδή αυτός θέλει να συζητήσουμε μόνο για τους έντεκα τωρινούς αθλητές που το πρώτο δείγμα τους βρέθηκε θετικό, δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς πρέπει να ξεχάσουμε. Οτι πρέπει να ντοπάρουμε το εθνικό μας φρόνημα με αθλητικές επιτυχίες. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξεχνιούνται. Από την Αννα Βερούλη, που άνοιξε πρώτη τον χορό, τον Χαράλαμπο Παπανικολάου, την υπόθεση Κεντέρη - Θάνου και τώρα τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Αρσης Βαρών.
Η χθεσινή υπόθεση είναι μία σημαντική ευκαιρία να σπάσει το απόστημα. Να διαπιστωθεί αν είμαστε σήμερα η περίφημη... Ανατολική Γερμανία του χθες. Να μάθουμε μέχρι ποιο σημείο, σε ποιο βαθμό η πολιτεία, δηλαδή οι ίδιες οι κυβερνήσεις, ενθάρρυναν και χρηματοδοτούσαν το «χαπάκωμα» για να ανακρούονται οι εθνικοί ύμνοι και να εκστασιάζεται το πόπολο.
Δεν είναι η ώρα να εξοντωθούν ηθικά όσοι πήραν και έδωσαν χάπια. Θα ήταν γελοίο να σταματήσει το θέμα με τη διαπόμπευση αθλητών και προπονητών. Χρειάζεται να πέσει ο μύθος της χώρας που έχει θεϊκό προορισμό να παίρνει χρυσά Ολυμπιακά και παγκόσμια μετάλλια.
Να καταρρεύσουν οι ψεύτικες κατασκευές για τους Ελληνες αθλητές, που τα καταφέρνουν τόσο καλά γιατί παίρνουν... την ελληνική υπηκοότητα και ένα... τελάρο φάρμακα ή και τα δύο μαζί. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να μάθουμε αν υπάρχει και ποιο είναι το πολιτικό σύστημα που επιχειρεί να μας κεράσει εθνικές επιτυχίες για να κοιμηθούμε εύκολα το βράδυ. Ισως έφτασε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα, να μάθουμε την αλήθεια.
SportDay / Χελάκης Γιώργος
ΠΗΓΗ : http://www.sport-fm.gr
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Re: ΝΤΟΠΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΗΣ ΒΑΡΩΝ (?)
Μαλακίες..
Στον σημερινό πρωταθλητισμό, όπως έχει καταντήσει, όλοι παίρνουν φάρμακα. Το θέμα είναι τι φάρμακα παίρνουν (διότι υπάρχουν και ντόπες καθ'ολα νόμιμες, ήτοι εκτός λίστας απαγορευμένων), πότε τα παίρνουν (για να την βγάζουν καθαρή στις εξετάσεις) και άλλα πολλά.
Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός. Το ότι συνέλαβαν 11 αθλητές ντοπέ, δείχνει ότι μάλλον ο Ιακώβου τα έκανε μπουρδέλο. Υπάρχουν βέβαια και άλλες εκδοχές, αλλά μικρή σημασία έχει.
Η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει αθλητής που να κάνει πρωταθλητισμό σε οποιοδήποτε άθλημα που να ΜΗΝ παίρνει φάρμακα.
Εδώ πέρα ολόκληρη Τζόουνς πιάστηκε ντοπέ.
Βέβαια η Γκρίφιθ-Τζόινερ δεν πιάστηκε ποτέ ντοπέ. Ήταν καθ'ολά νόμιμη. Μόνο που πέθανε πολύ νέα....
Ο Λιούις επίσης είχε παραδεχτεί κατόπιν εορτής ότι έπαιρνε ντόπες. Δεν τον έπιασαν ποτέ..
Μην την ψάχνετε. Ο πρωταθλητισμός είναι βουτηγμένος μες στην ντόπα.
Στον σημερινό πρωταθλητισμό, όπως έχει καταντήσει, όλοι παίρνουν φάρμακα. Το θέμα είναι τι φάρμακα παίρνουν (διότι υπάρχουν και ντόπες καθ'ολα νόμιμες, ήτοι εκτός λίστας απαγορευμένων), πότε τα παίρνουν (για να την βγάζουν καθαρή στις εξετάσεις) και άλλα πολλά.
Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός. Το ότι συνέλαβαν 11 αθλητές ντοπέ, δείχνει ότι μάλλον ο Ιακώβου τα έκανε μπουρδέλο. Υπάρχουν βέβαια και άλλες εκδοχές, αλλά μικρή σημασία έχει.
Η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Δεν υπάρχει αθλητής που να κάνει πρωταθλητισμό σε οποιοδήποτε άθλημα που να ΜΗΝ παίρνει φάρμακα.
Εδώ πέρα ολόκληρη Τζόουνς πιάστηκε ντοπέ.
Βέβαια η Γκρίφιθ-Τζόινερ δεν πιάστηκε ποτέ ντοπέ. Ήταν καθ'ολά νόμιμη. Μόνο που πέθανε πολύ νέα....
Ο Λιούις επίσης είχε παραδεχτεί κατόπιν εορτής ότι έπαιρνε ντόπες. Δεν τον έπιασαν ποτέ..
Μην την ψάχνετε. Ο πρωταθλητισμός είναι βουτηγμένος μες στην ντόπα.
- Clairvoyant
- Aνενεργός χρήστης
Re: ΝΤΟΠΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ (?)
Συμφωνώ ότι ο πρωταθλητισμός είναι μεσα στη ντοπα σημερα. Τώρα τι παιχνίδια παίζονται και τι καρφώματα γιανα τσακωσουν καποιους οι ελεγκτες της WADA, μαλλον δυσκολο να αποκαλυφτουν. Ωστόσο, αλλο να πιασουν καποιον αθλητη ντοπε κι αλλο...ολοκληρη την ομαδα. Ο Ιακώβου προφανως τα σκάτωσε αλλα αυτος ειναι απλος στρατιώτης, οι εντολες και η καθοδηγηση ειναι απο ανωθεν (βλεπε πολιτικη ηγεσία). Δυστυχως ομως ετσι απομυθοποιουνται οι αθλητες και πετανε στα σκατα ότι εχουν καταφερει (?). Προσωπικα προτιμω καθαρους αθλητες κι ας μην παρουν ποτε μεταλλια, παρα αυτη την καταντια (βλεπε Κεντέρη, Θάνου, αρσιβαριστες κι επεται συνεχεια....)
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
γιατι πιαστηκε ποτε ντοπε ποτε η θανου και ο Κεντερης;;Τι θα ακουσω αλλο σε αυτο το Φορουμ,Ειδικα το θεμα Κεντερη Θανου ειναι η μεγαλυτερη ανθελληνικη μπινια απο ξενους και ελληνες απεναντι στην ελλαδα...Αυτο που εκαναν με τον Κεντερη ηταν αισχρο καθως ο αθλητης μπηκε στο ολυμπιακο χωριο γιατι την επομενη μερα θα αναβε την φλογα μεσα στο σταδιο και του ζητησαν να κανει ελεγχο..καταργει ολο το ολυμπιακο πνευμα..!Clairvoyant έγραψε:Συμφωνώ ότι ο πρωταθλητισμός είναι μεσα στη ντοπα σημερα. Τώρα τι παιχνίδια παίζονται και τι καρφώματα γιανα τσακωσουν καποιους οι ελεγκτες της WADA, μαλλον δυσκολο να αποκαλυφτουν. Ωστόσο, αλλο να πιασουν καποιον αθλητη ντοπε κι αλλο...ολοκληρη την ομαδα. Ο Ιακώβου προφανως τα σκάτωσε αλλα αυτος ειναι απλος στρατιώτης, οι εντολες και η καθοδηγηση ειναι απο ανωθεν (βλεπε πολιτικη ηγεσία). Δυστυχως ομως ετσι απομυθοποιουνται οι αθλητες και πετανε στα σκατα ότι εχουν καταφερει (?). Προσωπικα προτιμω καθαρους αθλητες κι ας μην παρουν ποτε μεταλλια, παρα αυτη την καταντια (βλεπε Κεντέρη, Θάνου, αρσιβαριστες κι επεται συνεχεια....)
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Σαλωμη μην αρχισω να αναφερω τι παιρνουνε στο Ταεκ-βο-ντο και μην χρησιμοποιησω τα δικα σου επιχειρηματα πιο πανω περι ελληνοποιημενων αθλητων,προσφατα ειχαμε και ολυμπιονικη απο την αρμενια ελληνοποιημενο στο Ταεκ0βο-ντο..Καποια στιγμη πρεπει να δειτε κατι οτι ο αθλητισμος στο νεοφιλελευ8ερο πολιτισμο μας δεν θα μπορουσε να σταθει πρωταγωνιστικα χωρις την παρουσια των φαρμακων..οσο κι αν σας λυπει αυτο δεν ειναι δυνατο οι ελεγχοι να τα προβλεψουν ολα..Κι αυτο γιατι οτι κανονες η νομοι κι αν περαστουν ,ο αθλητης ειναι ελευθερος ανθρωπος και κανει στην ζωη του οτι θελει..Οποτε καθαρος αθλητισμος δεν θα υπαρξει ποτε..Μεγαλωσατε σε ενα κοσμο που ολες οι επιδοσεις αλλα και αποδοσεις ειναι ενισχυμενες..Μα ολες..!!! Τουλαχιστον οσες βλεπετε στην τηλεοραση..ειναι ενισχυμενες..Αν θελετε καθαρο αθλητισμο ν απαρακολουθητε μονο αγωνες εφηβων οπου παιζει το παιδι σας μπασκετ η τρεχει μεσα σε ενα σταδιο..Μεχρι εκει...Απο κει και περα το συστημα κρατα και σε αυτο επιβιωνει μονο οτι ανηκει σε στο συστημα!Γιατι ετσι δουλευει..γιατι οποιος παει εναντια σε αυτο(κι αυτο εχει αμεση σχεση με τα χρηματα) δεν εντεχει και ακαταστρεφετε η απλα ματαιωνεται!Salome έγραψε:Sulphur, τον συγκεκριμένο χορό τον έχω χορέψει, οπότε έχω μια ιδέα τι παίζει... Έκανα κι εγώ πρωταθλητισμό στο Tae-Kwon-Do κι όταν είχαμε αγώνες μας απαγορευόταν να παίρνουμε και φάρμακα και να πίνουμε καφέ και να τρώμε οτιδήποτε άλλο εκτός από χόρτα και συκώτι και να πίνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό και φυσικούς χυμούς.
αυτο βεβαια δεν σημαινει πως ο ντοπε αθλητης μονο τα καταφερνει..η θεοποιειτε και γινεται πρωταθλητης μεσα απο το ντοπινγκ μονο..Χρειαζεται παλι απιστευτη δουλεια κι ακομα περισσοτερη με το ντοπινγκ (διοτι εχει να συναγωνιστει ο ιδιος αλλους ντοπαρισμενους),και οποιος τα καταφερνει να γινει πρωταθλητης ειναι ΑΞΙΟΣ διοτι μπαινει σε ενα χωρο με τις ιδιες προυποθεσεις με τους αλλους ..Γιατι ναι!Ισως να μην το ξερατε αλλα ηρθε καιρος να το μαθετε..οποιος υπαρχει σε μια ολυμπιαδα ειναι ντοπε..ακομα και να συμμετεχει..(ενταξει ισως οχι στο πινγκ-πονγκ) αλλα ολα τα υπολοιπα αθληματα με μεγαλη φυσικη δραστηριοτητα και δυναμη..Κι αυτο αρχιζει απο χαμηλα..απο την ελληνικη ομοσπονδια αλλα και την παγκοσμια που θετουν ορια επιλογης σε ολυμπιακους αγωνες πανω απο τις δυναμεις ενος ανθρωπου-αθλητη..Θα μου πειτε γιατι το κανουν αυτο οι ιδιοι οι οποιοι κανουν τους ελεγχους;;;ΚΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ , μα γιατι αυτοι που κανουν τους ελεγχους ειναι οι πρωτοι υποκριτες..(χωρις να βαζουν το χερι τους και στην φωτια) και μετα πανε οι αθλητες..Διοτι η παγκοσμια ομοσπονδια προσπαθει να βαγαλει λεφτα και ειναι μερος το νεοφιλελευθερου συστηματος..χρηματοδοτητε ,οπως και η ελληνικη ομοσπονδια απο το κρατος,αρα πρεπει να εχει επιτυχιες..αρα πρεπει να κανει αυτο που κανουν οι 10 για να τους κερδισει..και οι δεκα γινονται 15,και οι ποιο μικροι(ομοσπονδιες) θελουν να επιβιωσουν κι αυτες οποτε οι 15 σε 20 χρονια γινονται 80+..Η παγκοσμια δε ομοσπονδια ζει απο ολα αυτα,διαφημιση κτλ κτλ κτλ..οσο ποιο δυνατο το αθλημα στον κοσμο τοσο πιο δυνατη αυτη..Αυτη ομως γιατι εν τελη ριχνει τις καμπανες;;Γιατι τιμωρει τους αθλητες που βρεθηκαν ντοπε..αφου βαζει κριτηρια συμμετοχης στους αγωνες πολυ πανω απο τις ανθρωπινες δυνατοτητες..Μην βαρατε τους αθλητες..το συστημα τους εχει φτασει εκει...Εχουν μεριδιο..αλλα ειναι προιοντα..οπως ολα πλεον πανω στην γη!
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Αυτοί έστηναν εικονικά ατυχήματα για να μην πιαστουν ντοπέ εκει έφτασε η ξεφτίλα τουςSulphur έγραψε: γιατι πιαστηκε ποτε ντοπε ποτε η θανου και ο Κεντερης;;
μάλιστα έδειχναν και μία άθικτη μηχανή ως πειστήρια μέχρι και "αυτόπτης μάρτυρας" ανακαλύφθηκε για να τους δικαιώσει.
Τα της μηχανης δεν μπορει να τα κρινει κανεις!! Δεν εβγαλαν συμπερασμα οι δικαστες κι εβγαλες εσυ;; με τι πειστηρια..;Με το ρεπορταζ του Χατζηνικολαου και τον Φιλιππο Συριγο;Άδης έγραψε:Αυτοί έστηναν εικονικά ατυχήματα για να μην πιαστουν ντοπέ εκει έφτασε η ξεφτίλα τουςSulphur έγραψε: γιατι πιαστηκε ποτε ντοπε ποτε η θανου και ο Κεντερης;;
μάλιστα έδειχναν και μία άθικτη μηχανή ως πειστήρια μέχρι και "αυτόπτης μάρτυρας" ανακαλύφθηκε για να τους δικαιώσει.
Φυσικα δεν πιαστηκαν ποτε ντοπε..οποτε δεν μπορουμε να μιλαμε οτι ηταν "ντοπαρισμενοι" και αν θελεις να μαθεις..επειδη γνωριζω ΑΜΜΕΣΑ τι εχει γινει..καλυτερα απο καθε δικαστη!! ο Κεντερης κληθηκε να αναψει την φλογα και τον καλεσαν να κανει ελεγχο..Ξερεις τι παραβαση ειναι αυτη απο τους Ιπταμενους γιατρους;Κι ειναι ο λογος που τελικα η WaDA ηρθε σε ανακωχη με τους αθλητες και δεν τους εβγαλε ενοχους..Κι αν θες να μαθεις κι αλλα..γιατι γνωριζετε πραγματα μεσω Τηλεορασης και μονο..Ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ που καναν την μπινια μαζι με αμερικανους.;Ποιοι ελληνες;;Δες κατι παιδακια που σχιζουν τα νερα πλεον στις πισινες!!!Γιατι αραγε; Γιατι πριν 5-6 χρονια δεν ειχαμε ουτε μιση επιτυχια στην κολυμβηση..Τι σχεση εχουν παραγοντες της κολυμβησης με την παγκοσμια Ομοσπονδια..Γιατι καποια αθληματα εδω και 4 χρονια τα ξεσκησαν στους ελεχγους και τα ειχαν στενα "μαρκαρει" και δεχτηκαν πολεμο(στιβος,αρση βαρων!) ενω καποια τα αφησαν λασκα (ελεγχοι,προετοιμασιες,κτλ) να κανουν την δουλιτσα τους ανετα;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΟΨΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ..εδω θελαν να βγαλουν ντοπε και τον Δημα..Θελαν να ανοικοδομησουν μεσω αυτοι και 1-2 ακομα παιδιων (καχι,σαμπανης δλδ οι καλυτεροι) την αρση βαρων οποτε και την ομοσπονδια της..Γιατι αραγε; Ποιες ομοσπονδιες θελουν να παρουν αυτες περισσοτερα λεφτα απο το κρατος και αλλα αθληματα να στερεψουν(για να παρουν φυσικα μεγαλυτερα ποσα και να μην γινει αναδιανομη επιτυχιων)..Αυτα ολα δεν μπορει να τα ξερει ευκολα καποιος εξω απο τον αθλητικο χωρο..
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Εισαι καλα?Clairvoyant έγραψε:Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 στην Αθήνα. Στο σχεδόν κατάμεστο ΟΑΚΑ οι Ελληνες θεατές γιουχάρουν άγρια και δεν επιτρέπουν να δοθεί η εκκίνηση στον τελικό των 200 μέτρων ανδρών. Οι θεατές δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Κεντέρης και ο προπονητής του, Χρήστος Τζέκος, έχουν κάνει ολόκληρη σκηνοθεσία για να αποφύγουν τον αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ.
"Δεν ηθελαν να πιστεψουν οι θεατες οτι καναν ο Τζεκος με Κεντερη σκηνοθεσια;"
Ποιο διαταραγμενο μυαλο τα γραφει αυτα;;;
Εγω ημουν στο σταδιο και οπως εδειξε και οι τηλεοραση οι ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΩΝ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΚΕΝΤΕΡΗΣΣΣ,ΚΕΝΤΕΡΗΗΣΣΣ"
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΔΕΣ ΕΔΩ
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ 50-50 ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ..
Τελικός 200μ ανδρών-Αποδοκιμασίες
Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "η "φωνή λαού" που υψώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο υπέρ του Κώστα Κεντέρη, του οποίου το όνομα φώναζαν 70.000 φίλαθλοι, συνιστά την απάντηση των Ελλήνων φιλάθλων στα δύο μέτρα και σταθμά που έχουν υιοθετήσει οι ταγοί του Ολυμπιακού κινήματος, μεροληπτώντας υπέρ των μεγάλων αθλητικών δυνάμεων και κυρίως των Αμερικάνων".
Η City Press γράφει ότι "τα συνθήματα υπέρ του Ολυμπιονίκη και τα σφυρίγματα κατά των "υπευθύνων" για τον αποκλεισμό του καθυστέρησαν την εκκίνηση των 200 μέτρων 10 περίπου λεπτά. Το πρωτοφανές γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά από διεθνή ΜΜΕ και δείχνει τη σύγχυση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινή γνώμη".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "ήταν μια ιδιαίτερη, καθαρά ελληνική, αντίδραση, με φόρτιση εθνική και συναισθηματική, η οποία μετέτρεψε τη βραδιά σε εφιάλτη για τους συμμετέχοντες και σε πικρό κατηγορητήριο για τη βιομηχανία των υπεραθλητών και την υποκρισία ομοσπονδιών και "αθανάτων".
Τα ΝΕΑ εκτιμούν ότι "οι εντυπωσιακές χθεσινοβραδινές εκδηλώσεις υπέρ του Κεντέρη δεν αποτελούν δικαίωση για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, ούτε φυσικά παραγράφουν τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση τόσο ο ίδιος όσο και οι αρμόδιοι. Αποτελούν όμως ένα σαφέστατο μήνυμα δυσπιστίας προς τη ΔΟΕ. Γιατί βέβαια η συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι το φαινόμενο των αναβολικών αποτελεί πλέον τον κανόνα και μόνον κατ' εξαίρεση ορισμένοι αθλητές πληρώνουν τη νύφη".
Πηγη:ΒΒGREEK
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Mην ξεχνάμε και τον ιατροδικαστή που διαφώνησε με τους γιατρούς που τους εξέτασαν ως προς τους τραυματισμούς που είχαν.
διαβασμενο σε βλεπω,παντως σε αυτην την περιπτωση κρινονται για ψευδορκια του ατυχηματος..!δεν μπορεις ομως ετσι να τους βγαλεις ντοπε..τωρα οι συσχετισμοι δικαστικα δεν σε κρινουν ενοχο..τυπου " ειπαν ψεμματα γιατην μηχανη αρα ηταν ντοπε,ειχαν την φωλια τους λερομενη" αυτα ειναι ανοησιες..κι αλλωστε για ψευδορκια δικαστηκαν..οκ,big deal, εδω την σκαπουλαραν ο Ζαχοπουλος,με τον θεμο !Άδης έγραψε:Mην ξεχνάμε και τον ιατροδικαστή που διαφώνησε με τους γιατρούς που τους εξέτασαν ως προς τους τραυματισμούς που είχαν.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Είχε πιαστεί και ο Σαμπάνης ντοπέ το 2004 ο Ιακώβου πως προπονούσε ακόμα;
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Το ζήτημα παραμένει: ντοπάρονται οι αθλητές; Αν θέλετε την γνώμη μου ναι!! Στην εποχή του πρωταθλητισμού δεν μπορούν να αντέξουν όλες αυτές τις υποχρεώσεις χωρίς να ντοπάρονται. Επίσης, ότι γίνονται καρφώματα κατά καιρούς εναντίον συγκεκριμένων αθλητών ή ακόμα και αθλημάτων ίσως να συμβαίνει. Ίσως βέβαια δεν είναι σωστό να λέμε για ντοπάρισμα αλλά για φαρμακευτική βοήθεια η οποία μάλιστα είναι πολλές φορές καθ΄όλα νόμιμη (δυστυχώς). Το χειρότερο βέβαια όλων είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν σκέφτονται ότι τα δεινά που έρχονται αργότερα στη ζωή τους μετά την χρήση αυτών των σκευασμάτων. Δυστυχώς....
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
Βίκτωρ Ουγκώ
- ArELa
- Founder-Administrator
Xρηστο συνένωσα το τόπικ σου με αυτό, γιατί εδώ συζητάμε αυτό το θέμα.
Μην έχουμε 2 διαφορετικά τόπικς για το ίδιο ζήτημα.
Εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 521#p46521 πρωτόβγαλα την είδηση...
Μην έχουμε 2 διαφορετικά τόπικς για το ίδιο ζήτημα.
Εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 521#p46521 πρωτόβγαλα την είδηση...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άδης έγραψε:Είχε πιαστεί και ο Σαμπάνης ντοπέ το 2004 ο Ιακώβου πως προπονούσε ακόμα;
o προπονητης δεν τιμωρειται για αν πιαστει ο αθλητης του,απλα στον τζεκο παιχτηκε η ολη δουλεια στο οτι ταχα δεν ενημερωσε τους αθλητες,το παρελθον του με το καταρ και ο ελεχγος που εγινε στις αποθηκες του,διοτι ο τζεκος δεν εχει πτυχιο προπονητη αλλα φαρμακολογου και ειχε αποθηκες οπου διακινουσε συμπληρωματα κτλ..μεγαλη ιστορια google is your friend!
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Οχι λέω γιατί ο Ιακώβου δήλωσε την παραίτηση του τώρα, ρωτώ γιατί δεν το έκανε τότε , έπρεπε να βγεί όλη η ομάδα ντοπέ για να παραιτηθή ο ένας δεν του έκανε;