Salome έγραψε:Ok, το ξεμαλλιάσατε το θέμα και μετά του συμπεριφερθήκατε όπως συμπεριφέρεται ο τσιλ στις γκόμενες. :Ρ
Γούστο και καπέλο του καθενός να νιώθει υπερήφανος για το οτιδήποτε. Ακόμη κι αν αυτό το οτιδήποτε ήταν το μετάλλιο της Μανιάνι που πήρε ελληνική υπηκοότητα λόγω γάμου με τον Τζελίλη κι είναι στην καταγωγή της Αλβανίδα. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, την έχω γνωρίσει κι είναι πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος, αλλά όποιος νιώθει εθνική υπερηφάνεια για το μετάλλιο που πήρε με την ελληνική σημαία μια Αλβανίδα και ταυτόχρονα κράζει τους Αλβανούς, είναι τουλάχιστον υποκριτής.
Καταρχην η Μιρελα δεν παντρευτηκε τον Τζελιλη για να παρει ελληνικη υπηκοοτητα.Και ο Τζελιλης ηταν Βορειοηπειρωτης.!Δευτερον δεν εκφραστηκε ποτε ασχημα για τους Αλβανους!
Παρομοίως και για τον Δήμα, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο και δεν ήξερε τον εθνικό ύμνο. Δεν κράζω τους αθλητές, ούτε τον θεσμό, για μένα είναι χαρά να βλέπω να σπάνε ρεκόρ απ' οποιονδήποτε και να βλέπω ανθρώπους να ξεπερνάνε εαυτόν ανεξαρτήτως εθνικότητας.
Καλα πως τα λες αυτα..Ο Δημας δεν ειναι Ελληνας; Σε πληροφορω ο Δημας ειναι αριστος γνωστης της ελληνικης γλωσσας κα Βορειοηπειρωτης απο τη Χιμαρα..Τωρα αυτο με τον εθνικο υμνο τα χειλια του κοιτουσες;;;Πρωτη φορα απο σενα το ακουω και μαλλον ειναι ραδιο αρβυλα..Ακομα κι αν ισχυε,εσυ τις λες με 15 παγκοσμια μεταλλια που εχει παρει υπαρχει πιθανοτητα πλεον να μην τον ξερει;;
Κράζω αυτούς που νιώθουν εθνική υπερηφάνεια πατώντας πάνω στις ικανότητες ανθρώπων που δεν είναι καν ομόεθνοί τους. Επί προσωπικού δεν νιώθω καμία εθνική υπερηφάνεια με τα αθλητικά κατορθώματα, αν και συγκινήθηκα (και χάρηκα τα μέγιστα) όταν πήραμε το Euro, κυρίως επειδή έγινε μια καλή προσπάθεια σε συνδυασμό με μια καλή κωλοφαρδία και είχαμε τον Ελληνότατο Ρεχάγκελ στον πάγκο.
Δλδ ο Εαχαγκελ ειναι πιο ελληνας απο το Δημα ε;;Που δεν εχει μαθει 6 χρονια τωρα ουτε μισο ελληνικο και ακομα λεει και το ¨καλημετα¨ στα γερμανικα και τον Τοπαλιδα να το μεταφραζει..σας παρακαλω κυρια μου
Όσον αφορά το πραγματικό τόπικ, βρίσκω επιεικώς γελοία την είσοδο στην πολιτική οποιουδήποτε δεν έχει κάποια σχέση με την επιστήμη, είτε αυτός είναι ο Φασούλας, είτε η άλλη η ροτβάιλερ η Σαρρή. Αλλά ζούμε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα δεν έχουν σημασία οι ικανότητες, αλλά το όνομα που φέρεις, όπως μας αποδεικνύουν περίτρανα κι οι αρχηγοί των κομμάτων κι αυτοί που επιλέγουν να μπάσουν στη Βουλή.
Απολυτρχικη,και μεσα απο αυτο απολιτικη η αποψη αυτη..Οκ να φερουμε τον Μπαμπινιωτη και το Ζουραρη να διοικησουν μονο!Και να σου πω κατι..ολοι οι ανθρωποι του αθλητισμου οταν μπηκαν στην ποιτικη ασχοληθηκαν παλι με το χωρο τους στην ουσια,γιναν ειτε γραμματεις αθλητισμου ειτε ασχοληθηκαν με το υπουργειο αυτο η του πολιτσμου.Κυρια μου δεν ειστε πιο ξυπνη απο τον πρωθυπουργο..δεν θα τους βαλουμε να βγαλουν τον προυπολογισμο του κρατους..
Υγ: Ρε σεις εκεινος ο Ρωσοποντιος ο αστροναυτης (επιστημων) που εναι να κατεβει στις εκλογες να διαχειριστει το δημοσιο ελλειμα..
:o