Του απάντησα ως εξής:
Αχ βρε Κοτζαμπασάκη..Αφού σου είπα, είμαι πολυλογού και δεν αφήνω κουβέντα να πέσει κάτω. Τι το'θελες αυτό; Πάρε τώρα απάντηση να'χεις να πορεύεσαι: .Πήρες αρχαίες διαδρομές και πρόσωπα (όπως τον Μινωα που τον προσβάλλεις βάναυσα αποκαλώντας τον εβραιοσιωνιστή), τα έδεσες σε μια σούπα δικής σου λογικής (που περιέχει πατάτα, σέλινο, καβείρια, ορφικά, κι άλλα μυστήρια)
και μου τα πασάρεις αβίαστα για νοστιμιές, ώστε να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Ο Τσαρούχης έλεγε "είσαι ό,τι δηλώσεις", εσύ επιδιώκεις να πείσεις για ό,τι δηλώνεις. Εγώ πάλι που δεν ενστερνίζομαι τη λογική του Τσαρούχη (και θεωρώ πιο δόκιμο το "είσαι ό,τι εκπέμπεις και πράττεις"), εξυπακούεται πως δεν υπάρχει περίπτωση να ενστερνιστώ τη δική σου σούπα, που έχει (και ΘΑ έχει καθότι πίπα ολκής) την οδυνηρή έλλειψη της τεκμηρίωσης, σαν μια ψαρόσουπα ας πούμε, που της λείπει το ψάρι.
Η σύνδεση που μου παρουσίασες για την ονομασία "Εβραίος" με το "ευρέως", μπορεί μονάχα θυμιδία να προκαλέσει σ'όσους γνωρίζουν στοιχειώδη ελληνικά. Μάθε λοιπόν αγόραρε πως η ονομασία των ιουδαίων εκπορεύεται απ'το hiberu ή habiru των Αιγυπτίων που σημαίνει "ξένος", και μεταφέρθηκε στους αγγλόφωνους ως hebrew κι σε εμάς ως "εβραίος", λήμμα φυσικά που ουδεμία σχέση (πλην της παρόμοιας αντήχησης) έχει με το επίρρημα "ευρέως", που εκπορεύεται φυσικά από το ουσιαστικό ΕΥΡΟΣ και το επίθετο ΕΥΡΥΣ-ΕΥΡΕΙΑ-ΕΥΡΥ.
Όση σχέση λοιπόν έχει ο "Εβραίος" με το "ευρέως", άλλη τόση έχει και το "σύκο", με την προστακτική "σήκω" ! Η ορθογραφία στη γλώσσα μας (μητέρα όλων των γλωσσών) κάνει την ειδοποιό διαφορά στα νοήματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να'σαι πιο προσεκτικός και να μην τα ισοπεδώνεις όλα με ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ (για να μην πω Α-μαθείς) και επιπόλαιους συνειρμούς.
Παρά το τρικυμιώδες που διακατέχει το κρανίο σου ενίοτε, διέκρινα και θετικά στοιχεία στην περσόνα σου-στο βαθμό που βγάζεις κι ένα στοιχειώδες σύστημα αξιών και ηθικό κώδικα (ό,τι έχει απομείνει απ'το ελληνικό κομμάτι μέσα σου, που ΟΥΔΕΠΟΤΕ διέθεταν τα εβραιοσιωνιστικά σκύβαλα).
Θα'ταν ευχής έργον να εστίαζες σ'αυτά και να τα καλλιεργούσες, αντί να μου πασάρεις Ελληνο-εβραιοσιωνιστικούς αχταρμάδες, συσχετίζοντας τον εαυτό σου (αλλά και μέρος του φωτεινού Ελληνισμού δυστυχώς), με τα σκοτεινά και σκοταδιστικά βδελύγματα, που ρημάζουν τον πλανήτη εδώ και δεκαετίες. (για να μην πω αιώνες), και ειδικά στις μέρες μας, βρίσκονται στην τελική ευθεία του αποδεκατισμού της ανθρωπότητας! Θα σε παρότρυνα να διαβάσεις και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, μπας και ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και πετάξεις τα σκουπίδια από μέσα του, αλλά πολύ φοβάμαι πως θα παραμείνω φωνή βοούσα εν τη ερήμω.
Εκτιμώ το γεγονός ότι "απολογήθηκες ταπεινά" (όπως είπες) , αλλά στη διαλεκτική δεν προσβάλλομαι παρά μόνο όταν δεχτώ ανεγκέφαλους εκχυδαϊσμούς (πράγμα που φυσικά δεν σου προσάπτω).
Ένα μένει να σου πω και θα το πω ευθέως. Ξεκόλλα απ'τα μαύρα και βρώμικα εβραιοσιωνιστικά τριπάκια, και στάσου στα ελληνικά, ΑΝ έχεις την ψυχή και το κύτταρο που θα σε κάνει να τιμήσεις το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο ξεκάθαρα κι όχι μπαχαλεμένα... Είναι το πνεύμα που φθονούν και μισούν αυτοί οι αχρείοι, γιατί δεν μπόρεσαν και δε θα μπορέσουν ποτέ να το φτάσουν! Στάσου αντάξιος σ'αυτό και τότε θα πορευτείς σε μονοπάτι που θα σε οδηγεί στο Φως κι όχι στο Ερεβος!
το βίντεο εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=NRwoyC5w7xs
όλη η "συνομιλία" εδώ
https://plus.google.com/111638023700174 ... DfqYt7NGnF
(ήμουν ηπιότερη επειδή "απολογήθηκε" και επέδειξε μια στοιχειώδη ευγένεια, παρά τα "μπέμπα" και τα άλλα φαιδρά που μου πέταξε πάλι






