Απόψεις για το φαινόμενο END και Σώρρα 2

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με END και Σώρρα;2

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Ιουν 2014, 20:44

Το ζήταγε το κορμάκι του το σεντονάκι...
Του απάντησα ως εξής:

Αχ βρε Κοτζαμπασάκη..Αφού σου είπα, είμαι πολυλογού και δεν αφήνω κουβέντα να πέσει κάτω. Τι το'θελες αυτό; Πάρε τώρα απάντηση να'χεις να πορεύεσαι: .Πήρες αρχαίες διαδρομές και πρόσωπα (όπως τον Μινωα που τον προσβάλλεις βάναυσα αποκαλώντας τον εβραιοσιωνιστή), τα έδεσες σε μια σούπα δικής σου λογικής (που περιέχει πατάτα, σέλινο, καβείρια, ορφικά, κι άλλα μυστήρια)
και μου τα πασάρεις αβίαστα για νοστιμιές, ώστε να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Ο Τσαρούχης έλεγε "είσαι ό,τι δηλώσεις", εσύ επιδιώκεις να πείσεις για ό,τι δηλώνεις. Εγώ πάλι που δεν ενστερνίζομαι τη λογική του Τσαρούχη (και θεωρώ πιο δόκιμο το "είσαι ό,τι εκπέμπεις και πράττεις"), εξυπακούεται πως δεν υπάρχει περίπτωση να ενστερνιστώ τη δική σου σούπα, που έχει (και ΘΑ έχει καθότι πίπα ολκής) την οδυνηρή έλλειψη της τεκμηρίωσης, σαν μια ψαρόσουπα ας πούμε, που της λείπει το ψάρι.
Η σύνδεση που μου παρουσίασες για την ονομασία "Εβραίος" με το "ευρέως", μπορεί μονάχα θυμιδία να προκαλέσει σ'όσους γνωρίζουν στοιχειώδη ελληνικά. Μάθε λοιπόν αγόραρε πως η ονομασία των ιουδαίων εκπορεύεται απ'το hiberu ή habiru των Αιγυπτίων που σημαίνει "ξένος", και μεταφέρθηκε στους αγγλόφωνους ως hebrew κι σε εμάς ως "εβραίος", λήμμα φυσικά που ουδεμία σχέση (πλην της παρόμοιας αντήχησης) έχει με το επίρρημα "ευρέως", που εκπορεύεται φυσικά από το ουσιαστικό ΕΥΡΟΣ και το επίθετο ΕΥΡΥΣ-ΕΥΡΕΙΑ-ΕΥΡΥ.
Όση σχέση λοιπόν έχει ο "Εβραίος" με το "ευρέως", άλλη τόση έχει και το "σύκο", με την προστακτική "σήκω" ! Η ορθογραφία στη γλώσσα μας (μητέρα όλων των γλωσσών) κάνει την ειδοποιό διαφορά στα νοήματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να'σαι πιο προσεκτικός και να μην τα ισοπεδώνεις όλα με ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ (για να μην πω Α-μαθείς) και επιπόλαιους συνειρμούς.

Παρά το τρικυμιώδες που διακατέχει το κρανίο σου ενίοτε, διέκρινα και θετικά στοιχεία στην περσόνα σου-στο βαθμό που βγάζεις κι ένα στοιχειώδες σύστημα αξιών και ηθικό κώδικα (ό,τι έχει απομείνει απ'το ελληνικό κομμάτι μέσα σου, που ΟΥΔΕΠΟΤΕ διέθεταν τα εβραιοσιωνιστικά σκύβαλα).
Θα'ταν ευχής έργον να εστίαζες σ'αυτά και να τα καλλιεργούσες, αντί να μου πασάρεις Ελληνο-εβραιοσιωνιστικούς αχταρμάδες, συσχετίζοντας τον εαυτό σου (αλλά και μέρος του φωτεινού Ελληνισμού δυστυχώς), με τα σκοτεινά και σκοταδιστικά βδελύγματα, που ρημάζουν τον πλανήτη εδώ και δεκαετίες. (για να μην πω αιώνες), και ειδικά στις μέρες μας, βρίσκονται στην τελική ευθεία του αποδεκατισμού της ανθρωπότητας! Θα σε παρότρυνα να διαβάσεις και τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, μπας και ξελαμπικάρει ο εγκέφαλος και πετάξεις τα σκουπίδια από μέσα του, αλλά πολύ φοβάμαι πως θα παραμείνω φωνή βοούσα εν τη ερήμω.

Εκτιμώ το γεγονός ότι "απολογήθηκες ταπεινά" (όπως είπες) , αλλά στη διαλεκτική δεν προσβάλλομαι παρά μόνο όταν δεχτώ ανεγκέφαλους εκχυδαϊσμούς (πράγμα που φυσικά δεν σου προσάπτω).

Ένα μένει να σου πω και θα το πω ευθέως. Ξεκόλλα απ'τα μαύρα και βρώμικα εβραιοσιωνιστικά τριπάκια, και στάσου στα ελληνικά, ΑΝ έχεις την ψυχή και το κύτταρο που θα σε κάνει να τιμήσεις το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο ξεκάθαρα κι όχι μπαχαλεμένα... Είναι το πνεύμα που φθονούν και μισούν αυτοί οι αχρείοι, γιατί δεν μπόρεσαν και δε θα μπορέσουν ποτέ να το φτάσουν! Στάσου αντάξιος σ'αυτό και τότε θα πορευτείς σε μονοπάτι που θα σε οδηγεί στο Φως κι όχι στο Ερεβος!

το βίντεο εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=NRwoyC5w7xs

όλη η "συνομιλία" εδώ
https://plus.google.com/111638023700174 ... DfqYt7NGnF

(ήμουν ηπιότερη επειδή "απολογήθηκε" και επέδειξε μια στοιχειώδη ευγένεια, παρά τα "μπέμπα" και τα άλλα φαιδρά που μου πέταξε πάλι :P )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 30 Ιουν 2014, 22:31

Aπο όλο το παραλήρημα του,που αν το διαβασω θα με στείλει στο τρελάδικο τη γυναικα,κρατάω το "μπέμπα".Ελα,πες την αληθεια,το πήρες το κοπλιμεντο σου :-P
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Ιουν 2014, 22:55

kat_woman έγραψε:κρατάω το "μπέμπα".Ελα,πες την αληθεια,το πήρες το κοπλιμεντο σου :-P
:skaw: πώς με ξέρεις ατιμούλικο εσύ... :loco: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 01 Ιούλ 2014, 00:55

Εβραίος από το Ευρέως
Θυμίζει λίγο Άντζελα Δημητρίου.

Της είπαν τα τραγούδια σας κυκλοφορούν ευρέως

Μα δεν τα κυκλοφόρησε κανένας Εβραίος Έλληνας τα κυκλοφόρησε.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Ιούλ 2014, 09:54

Με τη διαφορά ότι η Άντζελα δεν το παίζει τέρας μόρφωσης (απεναντίας, έχει πει πως δεν είχε την παιδεία που θα ήθελε να έχει), ενώ ο συγκεκριμένος το παίζει φωτεινός παντογνώστης...

Το ότι δεν του επιτέθηκα με σφοδρότητα, το χρωστάει στην αλλαγή τρόπου προσέγγισης/αντιμετώπισης που έχω αποφασίσει και πασχίζω συνειδητά να κάνω πράξη.

Τέλος πάντων, το θέμα του Κοτζαμπασάκη είναι παράπλευρο.
Το "επί της ουσίας" είναι ο Σώρρας και η ΕΝD

O "Φύλακας Σιωπής" που ανεβάζει αποκλειστικά βίντεο για την END,
έχει ανεβάσει κι άλλα που είναι άξια προσοχής.

Αυτό για παράδειγμα που είναι αρκετά μεγάλο

Αυτό που δεν το είδα όλο, αλλά στάθηκα σ'αυτά που λέει στην περιγραφή:

https://www.youtube.com/watch?v=7JhXlgu0fn4

Περιγραφή:
[box=]ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!
Και όλοι περίμεναν το Σώρρα στη Γερμανία. Και οι 100 που ήταν εκεί και όσοι βάλαν ρεφενέ για να φέρουν τους ψεύτες. Και ο Σώρρας ΑΦΑΝΤΟΣ. Βγήκε σε φτηνοβίντεο μέσω Skype, ενώ ήταν ανακοινωμένος στην αφίσα.
Τι έγινε ρε Μάκη; Μέχρι τα σύνορα δεν πάμε; Φοβόμαστε; Εσύ που πας μέχρι την Κίνα;[/box]

https://www.youtube.com/watch?v=uYLHIY1znxU

και στην περιγραφή λέει:
[box=]Ποιός είναι αυτός ο σεβασμιότατος ΓΟΧ Αμερικής Μάκη μου; Ο Αρχιεπίσκοπος ΓΟΧ Αμερικής είναι ο Δημήτριος, αυτός ο Απόστολος τι είναι;
Ποιός είναι αυτός που κοροϊδεψες, καινούργιος; Εσύ δεν μισούσες την εκκλησία, τι έγινε ξαφνικά και προσκυνάς αγόρι μου; Πότε θα βαφτιστείς;[/box]

Αυτό που μ'εξοργίζει περισσότερο είναι η χρήση λέξεων της μεγάλης εξαπάτησης
που άλλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν ίσως, αυτός όμως με τίποτα...

Όπως "για την Ελλάδα", "αποστάτες" "νέμεση για τους προδότες"...

Ο τρόπος δε, που αντικρούει ΟΛΟΥΣ όσους τον πολεμάνε, αποκαλώντας τους μασόνους,
μου κάνει ανόητος... Μου θυμίζει δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες
της κατοχής, που στα χωριά κυρίως (στις μικρές κοινωνίες που γνωρίζονταν
όλοι μεταξύ τους) καθύβριζαν τα ναζιστικά στρατεύματα και επιχειρούσαν
να καταδείξουν άλλους ως προδότες...

Και για να γελάσουμε (γιατί πολύ στα σοβαρά τους πήραμε)

https://www.youtube.com/watch?v=qqIHPDdnGfs

https://www.youtube.com/watch?v=XqYmYH-5hVg

https://www.youtube.com/watch?v=_EEpR_51iRc
Περιγραφή:
[box=]Το παραμύθι συνεχίζεται με το Λαμπράκη να λέει άλλα τώρα και άλλα τότε. Η εταιρία Red Panther Limited στο London ΕΚΛΕΙΣΕ το 2011. Το Power of Attorney που έχει στα χέρια του ο Σώρρας με αυτή την εταιρεία έγινε το 2012 από τον James Salmon !!!!!! Και το χρησιμοποίησαν σε δικαστήριο !!!!!!!
Το κλείσιμο της εταιρίας και το όνομα του Salmon φαίνεται εδώ:
1. https://opencorporates.com/companies/...
2. http://data.companieshouse.gov.uk/doc..[/box]

εδώ πέθανα...

https://www.youtube.com/watch?v=h8TEndbJ6sw

κι εδώ...

https://www.youtube.com/watch?v=GBk4T0-ndy4
περιγραφή:
[box=]Τα αγοράζει όλα και συμφέρει. Τη Δευτέρα... που έρχεται... Ραδιοφωνική εκπομπή ART FM Αθήνας (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ), στην εκπομπή του Δημοσιογράφου Γουιλς, Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.[/box]
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 19 Ιούλ 2014, 17:03

alkinoos έγραψε:
Υ.γ αααα ! ποιος είναι αυτός ο Μάκης βρε παιδιά που αναφέρει ο Γκόνος,έχω χάσει επεισόδια :loco:

Βρήκα τυχαία το βίντεο και θυμήθηκα την ερώτηση που είχα κάνει...

"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Ιούλ 2014, 18:58

Εγώ νομίζω ότι και τον Σώρρα τον φωνάζουν Μάκη (πολλοί)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 22 Ιούλ 2014, 08:38

Γιατί στο βίντεο που λέει ότι ο Σώρρας είναι οικονομολόγος έχουν βάλει ένα κόκκινο κυκλάκι στο στόμα του?
Έχει και αυτός μηχάνημα αντάπτορα όπως στις φωτο που μας έδειχνε ο Σωτηράκης?

Πάντως το καρτούν είναι όλα τα λεφτά. Και μοιάζουνε με τους συγκεκριμένους και το σκηνικό θυμίζει "Μικρό Πρίγκηπα"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 28 Ιούλ 2014, 14:28

Η εκπομπή για τον Σώρρα ξεκινά από το 15:15
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Δευ 28 Ιούλ 2014, 23:44

Τι έγινε ρε παιδιά μ' αυτούς ?

Αποφάσισαν να "σώσουν" τη χώρα και τον πλανήτη......αλλά το καθυστερούν για λίγο πάλι ? :lol:

Εδώ κολλάει η παροιμία "Εδώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά), και το #$% χτενίζεται"......ή "ότι του φανεί, του λωλοστεφανή"..... κλπ, κλπ, κλπ..... :loco:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 30 Ιούλ 2014, 15:40

Αυτό το βίντεο τι να λέει :dunno:
...για να ακούσουμε τι θα ακούσουμε !

..μια γεύση :
Κάλεσμα ένωσης στου συνέλληνες της END από τον Stranger !

"Οι ελληνες πρεπει να ειναι ενωμενοι και ολοι μαζι να βοηθησουν την end και τον Σωρρα να αποδειξουν οτι τα ομολογα τους ειναι αληθινα .
Ολοι μαζι πρεπει να βοηθησουμε ωστε η end και ο Σωρρας να καλεσθουν απο εισαγγεα ωστε να γινει ελεγχος στα ομολογα ! "

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐ 2014

Υ.γ...και πέντε μέρες πριν .ΑΠΛΆ ΔΙΑΒΆΣΤΕ και θα καταλάβετε

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 10#p236010

..και δυο μέρες πριν το βίντεο φιλοξενεί/παραθέτει άρθρο στο μπλοκ του

http://www.katohika.gr/2014/05/politiko ... ontai.html

Αυτή η αλλαγή πλεύσης...και σκέψης .Μαλιστα :loco:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alkinoos την Πέμ 31 Ιούλ 2014, 00:03, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Λόγος: πρόσθεσα Υ.γ

Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Πέμ 31 Ιούλ 2014, 01:41

Βλεποντας ενα βιντεο,που αναμεταδοθηκε απο το ραδιο FM Κυπρου,με τους Λαμπρακη και Βαλσαμακη στη δουλεια,μετα απο προτροπη καποιων συναδελφων μου,προβληματιστηκα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο συνεβει μεσα (10-15) του Ιουνη και η ομιλια στις 6 Ιουνιου.
Ειναι νομιζω η δευτερη φορα που σας ζητω,να δειτε οποσδηποτε καποιο βιντεακι,σας παρακαλω καντε το,δειτε το ολο,ακομη και αν στην αρχη σας φανει ''καπως'' μην το κλεισετε,δειτε το ολο,απο την αρχη ως το τελος και ειμαι σιγουρος πως μετα απο αυτο θα αρχισετε να βλεπετε πολυ διαφορετικα ορισμενα πραγματα.
Ειμασταν 6 ανυποψιαστα ατομα οταν παρακολουθησαμε το βιντεο,με πολυ προσοχη και κανοντας παυσεις ορισμενες φορες για να σχολιαζουμε καινα διασταυρωνουμε (γιατι μετα θα τα ξεχνουσαμε) καποιες πληροφοριες.
Μετα το τελος του βιντου ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ,μεταξυ αυτων και ο προεδρος ο οποιος ειναι ενα ιδιατερως επιφυλακτικο και σκεπτομενο ατομο, προβληματιστηκαμε εντονα.

Σημερα (μολις πριν λιγο γυρισα,1 και κατι τα μεσανυχτα) ειχα την πρωτη μου επαφη με την οργανωση,ηρθαν δυο στελεχη της ομαδας (νομιζω 12 ειναι ολοι) απο Αθηνα και δωσαν συνεντευξη στα τοπικα καναλια και προσκαλεσαν ολους τους τοπικους φορεις,συν τον δικηγορικο συλλογο και τους δημοσιογραφους στην ομιλια που αρχισε 8 η ωρα στην συνεδριακη αιθουσα του Γαλαξια στην Καβαλα.

Ειπωθηκαν (με εγγραφα,σφραγιδες,φεκ,νομους,υπογραφες,ακριβεις ημερομηνιες ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ πραγματα!!!!!!!!!!!
Δυο απο τα πιο επιμαχα και εξοργιστικα εγγραφα,θα διανεμηθουν μεσω της τοπικης οργανωσης σε οποιον τα ζητησει (τα ζητησα)
Ειμαι πολυ κουρασμενος,και αυριο θα δουλευω απο το πρωι ως το βραδυ (15 ωρες) και την παρασκευη εχω καποιες υποχρεωσεις που θα με κρατησουν μακρια απο τον υπολογστη,θα προσπαθησω ομως το συντομοτερο δυνατον να σας πω περιληπτικα τι αφορουν αυτα δυο εγγραφα,που ετσι και τα ακουσετε θα σας πιασει ΤΡΕΛΑ!!!!

Δειτε ομως το βιντεακι εκεινο που σας ελεγα http://www.youtube.com/watch?v=0eOHcFHyfac

Υ.Γ
Στην ομιλια σημερα,συνεχως ξεμπροστιαζαν την Μασονια και τα παρακλαδια τους ΚΙΣ (νομιζω σε αυτο ειναι νομικος συμβουλος ο Κουβελης) και μαρτυρες του Ιεχωβα στην Ελλαδα.

Υ.Γ 2
Ερχονται τεραστιες αλλαγες και εξελιξεις πολυ συντομα (μεσα στο ετος και ισως πριν τον οκτωβριο) στην Χωρα μας!!!

καλο ξημερωμα παιδια :rose:
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 31 Ιούλ 2014, 13:32

alkinoos έγραψε:Αυτή η αλλαγή πλεύσης...και σκέψης .Μαλιστα :loco:
Είδα το ποστ σου από το κινητό, αλλά δεν μπορούσα (από το κινητό) ν'ακούσω το βίντεο, γιατί όπως και η Κατερίνα, έτσι κι εγώ, δεν βλέπουμε τα embedded, θέλουμε σκέτο λινκ. Τέλος πάντων, το άκουσα τώρα...

Δεν βλέπω καμία αλλαγή πλεύσης, Άλκη. Το ποστ της ΙΟΝ που κατέδειξες, δεν είναι απόδειξη πως έγινε όπως τα είπε αφ'ενός, και αφ'ετέρου, ο ίδιος ο stranger ήρθε μετά και τοποθετήθηκε ο ίδιος...(αυτό το ποστ, δεν το κατέδειξες...)

Αν τέλος πάντων εξέλαβες ότι με αυτό το podcast, δείχνει ότι "γυρίζει υπέρ τους",
εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθέτως μ'αυτό. Δεν θα δεχτώ κάτι τέτοιο,
παρά μόνο όταν θα δω τον ίδιο να μιλάει ξεκάθαρα υπέρ τους, πράγμα που ΔΕΝ έκανε εδώ. (κατά τη δική μου αντίληψη τουλάχιστον)

Η μόνη "αλλαγή πλεύσης" (αν θα μπορούσε να την πει κανείς έτσι), είναι ο τρόπος
που τους πολεμάει. Δε θέλει να στρέφεται ενάντια σ'αυτούς που πιστεύουν και ακολουθούν την END (και μάλιστα λες κι είναι θρησκεία). Όπως δεν το θέλω κι εγώ.Αυτό που θέλει, (και το θέλω σαν κολασμένη κι εγώ) είναι να πάψει επιτέλους αυτό το δούλεμα από μεριάς τους, και στην τελική αφού κανείς δεν διαβάζει ή δε θέλει να σταθεί στις αναλύσεις (πλείστες όσες έχουμε κι εμείς σ'αυτό το τόπικ) που αποδεικνύουν την κομπίνα ολκής, σκέφτηκε πως ο μόνος τρόπος να τελειώνει αυτή η ιστορία και στα μυαλά των "πιστών" ακόμα, είναι αυτό το κάλεσμα... Μέσα από το οποίο ευελπιστεί να προκύψει 1/ ή ένα ξεμπρόστιασμα από το ίδιο το σύστημα. Γι'αυτό ζητάει εισαγγελικό έλεγχο.. Αν γίνει αυτός ο έλεγχος και αν (ή μάλλον όταν) και με αυτόν αποδειχθεί το κομπιναδόρικο της όλης ιστορίας, τότε θα'χουν καταδικαστεί από παντού... και από το ίδιο το σύστημα ακόμα. ή 2/ να μη γίνει αυτός ο έλεγχος παρά το λαϊκό κάλεσμα στο οποίο ούτε οι "πιστοί " της ΕΝΤ δε θα μπορούσαν να αντιταχτούν... (και το πιθανότερο είναι να μη γίνει, αφού μέχρι τώρα έχουν αφεθεί να αλωνίζουν ανενόχλητοι), οπότε αυτό θα'ναι απόδειξη ότι οι άνθρωποι συνεργάζονται ξεκάθαρα με το άνομο κομμάτι του κυβερνητικού τσούρμου, που όπως και τα παληκάρια της END, το παίζουν κι αυτοί το χαρτί του "σωτήρα" της Ελλάδος... Όχι πολύ πετυχημένα αμφότεροι μπορώ να πω, αφού η σφαγή και η εν ψυχρώ δολοφονία των Ελλήνων, συνεχίζεται απρόσκοπτη...
Είναι σημαντικό κοινό τους σημείο αυτό.
Η ΕΝΤ "σώζει" την Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια (τουλάχιστον), αλλά την "σώζει" μόνο στα λόγια. Στην πράξη, τζίφος η δουλειά. Εκτός απ'τις υπογραφές που ζητάει (εκ του πονηρού ας μου επιτραπεί να πω όπως σωστά επισημαίνει ο stranger εδώ http://www.katohika.gr/2014/05/politiko ... ontai.html ) και εκτός από κάποιες "δωρεές" που παίρνει (δεν δίνει) για τη "στήριξη του αγώνα" από τους ολοκληρωτικά και ευλαβικά "δοσμένους" σ'αυτούς "πιστούς", δεν έχει δώσει απολύτως τίποτα χειροπιαστό που να δείχνει πως πράγματι θέλει να βοηθήσει τον κοσμάκη. Το μόνο που έχει δώσει, είναι κάποια σημεία σωστής πληροφόρησης, (με μπόλικη σάλτσα και περίεργη πειθώ για εκφοβισμό και προσκόλληση πάνω σ'αυτούς τους "μαχητές του κακού") τα οποία σημεία όμως, γνωρίζαμε, και τα'χουμε παραθέσει εδώ, ΠΟΛΥ πριν έρθουν αυτοί να τα παρουσιάσουν λες κι ανακαλύψανε την πυρίτιδα. (αυτό προτείνω να το προσέξεις κι εσύ Πάρη).
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 31 Ιούλ 2014, 14:28

Δεν έδειξα κανένα ποστ της ΙΟΝ...του stranger είναι ολα
alkinoos έγραψε: Υ.γ...και πέντε μέρες πριν .ΑΠΛΆ ΔΙΑΒΆΣΤΕ και θα καταλάβετε

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 10#p236010

..και δυο μέρες πριν το βίντεο φιλοξενεί/παραθέτει άρθρο στο μπλοκ του

http://www.katohika.gr/2014/05/politiko ... ontai.html

Αυτή η αλλαγή πλεύσης...και σκέψης .Μαλιστα :loco:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 31 Ιούλ 2014, 19:25

alkinoos έγραψε:Δεν έδειξα κανένα ποστ της ΙΟΝ...του stranger είναι ολα
sorry δεν ξέρω γιατί, αλλά πριν που κλικάρισα στο λινκ, με πήγε στο ποστ της ΙΟΝ (που είναι πιο πάνω). Τώρα με πήγε κανονικά στο ποστ του stranger.
Λάθος δικό μου, ή λάθος του συστήματος. Συγνώμη και πάλι. :sorry:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 31 Ιούλ 2014, 21:19

Όπως είπε η Βίκυ, δεν υπάρχει αλλαγή πλεύσης του streinger. Ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα, υπό την λογική ότι θα φανεί η αλήθεια (θα φανεί η απάτη Σώρρα).

Προφανώς ένιωσε την ανάγκη να κάνει αυτό το βίντεο μετά από τις πολλές επιθέσεις (μέσω σχολίων) που δέχτηκε στο blog του από οπαδούς του Σώρρα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 31 Ιούλ 2014, 21:51

Dread έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά μ' αυτούς ?

Αποφάσισαν να "σώσουν" τη χώρα και τον πλανήτη......αλλά το καθυστερούν για λίγο πάλι ? :lol:

Εδώ κολλάει η παροιμία "Εδώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά), και το #$% χτενίζεται"......ή "ότι του φανεί, του λωλοστεφανή"..... κλπ, κλπ, κλπ..... :loco:
Ο Σώρρας, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη Γη, εδώ και δύο χρόνια δεν μπορεσε ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ να βοηθήσει έστω έναν ανθρωπάκο που είχε ανάγκη, και είναι απολύτως εξαρτημένος από τις υπογραφές μας... Χωρίς υπογραφές δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!! Τι δύναμη ρε παιδί μου είναι τούτη;;; Απίστευτη δύναμη...

Τι έκανε ο Σώρρας για να προλάβει το θάνατο εκείνης της γυναίκας που η ζωή της εξαρτιόταν από μηχάνημα, αλλά πριν μερικές μέρες η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα και πέθανε;;;

Α ναι, έκανε πολλά. Μας παρακάλεσε να υπογράψουμε κι εμείς δεν το κάναμε...

Μεγάλη δύναμη σου λέω... Είναι πολλά τα λεφτά λέμε...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 01 Αύγ 2014, 00:34

Ουδέν κρυπτόν από τον 'πατέρα' ήλιο... :loco:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Αύγ 2014, 02:54

OTTO έγραψε:Προφανώς ένιωσε την ανάγκη να κάνει αυτό το βίντεο μετά από τις πολλές επιθέσεις (μέσω σχολίων) που δέχτηκε στο blog του από οπαδούς του Σώρρα.
οι επιθέσεις απ'τους "πιστούς" ήταν απίστευτες. Και είδαμε μόνο όσες είχε εγκρίνει... και συχνά δεν πίστευα στα μάτια μου απ'την επιπεδάρα των "πιστών"...αλλά ταυτόχρονα, απ'αυτή την επιπεδάρα καταλάβαινα γιατί έγιναν Σωρρο-ταλιμπάν.
Για ένα μόνο άτομο (ονόματα δε λέω πια) δεν μπορούσα και δε θα μπορέσω να καταλάβω πως έπεσε κυριολεκτικά με τα μούτρα... καθότι αυτό το άτομο είχε και επίπεδο και γνώση... τουλάχιστον έτσι πίστευα... Τέλος πάντων.

Όπως προείπα, ή θα ακούσει το κυβερνητικό τσούρμο την έκκληση του στρέιντζερ, ή θα το παίξει "δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα" και θα συνεχίσουν να το παίζουν γερμανοί. Σε κάθε περίπτωση βγαίνουν εκτεθειμένοι. Στην πρώτη, (αν γίνει εισαγγελική έρευνα) εκτεθειμένοι θα βγουν μόνο οι της ΕΝΤ. Στη δεύτερη (αν το παίξουν γερμανοί οι κυβερνώντες) θα βγουν όλοι εκτεθειμένοι.
OTTO έγραψε:Ο Σώρρας, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στη Γη, εδώ και δύο χρόνια δεν μπορεσε ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ να βοηθήσει έστω έναν ανθρωπάκο που είχε ανάγκη, και είναι απολύτως εξαρτημένος από τις υπογραφές μας... Χωρίς υπογραφές δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!! Τι δύναμη ρε παιδί μου είναι τούτη;;; Απίστευτη δύναμη...
ακριβώς αυτό έλεγα πιο πάνω... Όχι μόνο δεν έκαναν απολύτως τίποτα χειροπιαστό για να βοηθήσουν ένα λαό που κυριολεκτικά σφαδάζει, αλλά ΕΠΑΙΡΝΑΝ κι όλας "δωρεές" απ'όπου μπορούσαν...για την... "ενίσχυση του αγώνα"... γιατί δεν είχε μία ο καημένος ο Σώρρας να συνεχίσει μονος του, παρ'όλο που δηλώνει ο τρίτος πλουσιότερος στη γη... :loco: Όχι μόνο δεν ένωναν το λαό (πράγμα που στα λόγια ήταν η πρόθεσή τους), αλλά τον δίχαζαν με αηδίες περί ελληνικού DNA (που μας έβγαζε σχεδόν όλους μη-Ελληνες), αλλά και καταδικάζοντας όποιον τους αμφισβητούσε επιχειρηματολογώντας, αποκαλώντας τον μασόνο...
Τέτοιου τύπου "αλληλοσπαραγμό" είχαμε τη θλίψη να δούμε κι εδώ μέσα...
Τελικά το ποιος είναι μασόνος σ'αυτή την ιστορία... καλύτερα να μην το συζητάμε, γιατί είναι πραγματικά μια πολύ πονεμένη ιστορία...

Η προσωπική μου θέση παραμένει όπως την κατέγραψα εδώ http://ideografhmata.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html πέρσι τον Οκτώβρη μ'αυτό το άρθρο τύπόυ "χρονογράφημα" (τουλάχιστον επιχείρησα να βάλω και μια χιουμοριστική νότα) και αν κακοκαρδίζω κάποιους, λυπάμαι. Δεν έχω καμία πρόθεση να πικράνω ή να έρθω σε αντιπαράθεση με φίλους γι'αυτούς τους κυρίους (απλά έτσι το βλέπω) και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για τους υποστηρικτές τους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 01 Αύγ 2014, 04:47

αν θυμάστε ήμουν απο την αρχή αρνητική και άσκησα κριτική.
με μισή καρδιά του άφησα μια χαραμάδα κι αυτουνού. δεν την κόβω την συγκεκριμένη χαραμάδα να μένει για πολύ ακόμα να χάσκει κάπως. και θα είναι ο πρώτος που τον "έχτισα απόξω και ολόγυρα".
λυπάμαι που τόσος κόσμος πιστεύει τέτοιες μπουρδάρες.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 01 Αύγ 2014, 09:07

Δεν αμφιβάλλω ότι ο Λαμπράκης λέει και σωστά πράγματα.
Αυτή ήταν και η αιτία που στην αρχή είχα δει θετικά την υπόθεση αυτή.

Και ο Βελλόπουλος λέει σωστά πράγματα.
Αλλά το βιντεάκι που μοίραζε για δώρο ήταν του άλλου μεταφραστή του Αλεξ Τζόουνς με το όνομα Ηρακλής Γαλατάς στο youtube.

Όταν κάποιος λέει σωστά πράγματα ας ελέγχουμε να μην είναι μία "κουρελού" από αποσπάσματα του ίντερνετ όλα αυτά τα σωστά που λέει.

Δεν συμφωνούσα για το κράξιμο τότε.
Γιατί αν δεν τον κράζαμε μπορεί να έπαιρνε και κομμάτια από τα ιδεό και να τα έλεγε σαν ποίημα.
Χάσαμε απόλαυση ανεπανάληπτη.

Το κατάλαβα απ όσα έλεγε για τη ζέα και για τη δαιμονοποίηση της γλουτένης που μας κάνει ζαβούς ενώ οι αρχαίοι Έλληνες ήταν έξυπνοι και η ζέα τους έκανε έξυπνους ενώ η γλουτένη κολλάει το εγκέφαλο και μπλα μπλα μπλα και ανάθεμα το Βενιζέλο που απαγόρεψε τη ζέα και μπλα μπλα.

Δεν είναι του ίδιου. Αντιγραφή από διαφορα μπλογκς και μάλιστα με τα ίδια λόγια.

Για τη ΝΕΣΑΡΑ μιλούσε ο Κοεμτζοπουλος δύο χρόνια πριν τον Λαμπράκη και ο Λαμπράκης δεν είπε κάτι διαφορετικό από τον Κοεμτζοπουλο.
Πολλά από αυτά που λέει είναι αυτούσια από τον Κοεμτζόπουλο.

Αντιγράφει και μάλιστα χωρίς επεξεργασία. Δεν μπαίνει καν στον κόπο.

Θα το δω το βιντεάκι να δω αν παρουσιάζει βελτίωση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Αύγ 2014, 11:05

doctormarkon έγραψε:Θα το δω το βιντεάκι να δω αν παρουσιάζει βελτίωση
Εγώ αν το δω, θα το κάνω για να δω πόσα απ'αυτά που λέει, βρίσκονται
ήδη σε τόπικ εδώ. Δεν το'χω κάνει αυτό, και έπρεπε να το είχα κάνει
προ πολλού...

doctormarkon έγραψε:Και ο Βελλόπουλος λέει σωστά πράγματα.
"κλέβει" κι από μένα κι απ'τον Ηρακλή κι απ'όλους... φτάνει να μην είναι
κάτι που του χαλάει την προσωπική του μανέστρα. Η διαδρομάρα
κι οι τοποθετήσεις του στο δελτίο του Ε, δεν αφήνει πλέον στο δικό μου
το μυαλό κανένα περιθώριο για το τι μέρος του λόγου είναι ο ανήρ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 01 Αύγ 2014, 19:00

Είπα ότι λέει σωστά πράγματα τα οποία δεν είναι δικά του.
Για το Βελλόπουλο που απ ότι είδαμε μας προτιμά στην αντιγραφή εσένα και τον Ηρακλή και τον Άλεξ Τζόουνς.

Κάτι παρόμοιο γίνεται και με το Λαμπράκη.

Μπορεί να λέει κάποιος σωστά πράγματα αλλά να μην είναι δικές του απόψεις αλλά κλεμμένα απο δω κι από κει μέχρι του σημείου να ξέρεις από που τα πήρε.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 01 Αύγ 2014, 21:17

doctormarkon έγραψε: Μπορεί να λέει κάποιος σωστά πράγματα αλλά να μην είναι δικές του απόψεις(σημειώνω τη φράση για να αναπτύξω τη σκέψη μου) αλλά κλεμμένα απο δω κι από κει μέχρι του σημείου να ξέρεις από που τα πήρε.
Αυτό συμβαίνει με όλους μας..Οι απόψεις που έχουμε για οποιοδήποτε θέμα είναι ένα μείγμα ή παζλ που απαρτίζονται ,συμπληρώνονται/ενώνονται από πολλές πληροφορίες.Μόνο στον γραφτό λόγο συνηθίζουμε να παραθέτουμε πηγή ,ειδικά όταν μεταφέρουμε ολόκληρο ή κομμάτι άρθρου.Γι'αυτό και λέω πως είμαστε πομποί και δέκτες πληροφοριών.Επίσης συνηθίζεται σε γραφτό ή προφορικό λόγο όταν λέμε/μεταφέρουμε κάτι ,π.χ,μια ιδέα,μια πληροφορία να είμαστε υπεύθυνοι σε αυτά που εκφράζουμε.Αν όμως ο συγκεκριμένος κύριος ή οποιοσδήποτε άλλος λέει πως είναι δικά του ή το υποννοεί για προσωπικούς σκοπούς ή συμφέρων, ψεύδεται..και χρίζει ανάλογη αντιμετώπιση

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 01 Αύγ 2014, 23:30

Ο σκοπός είναι ότι διαβάζουμε να μην τα αναμεταδίδουμε αυτούσια και λέξη προς λέξη γιατί όλοι διαβάζουμε και ξέρουμε από που τα πήραν και από ποιά σελίδα είναι.

Αυτά όσον αφορά τη ζεα. Τι σχέση έχει η ζέα με τα 600 δις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”