END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013

Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Re: END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 27 Αύγ 2013, 03:47

ION 4ever έγραψε:
δεν είμαστε σε ζωντανό φόρουμ να δίνουμε απαντήσεις ατάκα και επί τόπου.
Ούτε καν είναι υποχρεωμένος κάνεις να δίνει απαντήσεις.
στα διαδυκτικά φορουμ ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση.
εδώ που τα λέμε ο χρόνος εχει αλλάξει διάσταση γενικά,
στο φόρουμ θα κολλήσει?
:freak:

Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν απαντούμε άμεσα, αλλά με καθυστέρηση λεπτών, ωρών έως ημερών και μηνών κλπ. Όχι όμως να μην απαντούμε.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 27 Αύγ 2013, 04:16

OTTON έγραψε: Βεβαίως και δεν είσαι υποχρεωμένη, αλλά τα "άμα θέλω", "όποτε θέλω" αποδεικνύουν ότι δεν γουστάρεις συζήτηση. Οπότε ευχαριστώ, πήρα την απάντηση και από εσένα μετά τον Μήτσο.

δεν γουστάρω την συζήτηση ειδικών και συγκεκριμένων στυλ.
και ειναι αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις τοποθετήσεις από τις συζητήσεις.
Στις συζητήσεις προτιμώ τα tet a tet. είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας.

OTTON έγραψε: ΟΚ, θα πάω σε άλλα φόρα να τους ρωτήσω αν ο Μήτσος επιμένει ότι είδα μόνο δύο βίντεο, γιατί αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ.
:lol: :lol: :lol:
δοκίμασε. είναι μια πού σουρεαλ ερώτηση
δεν αποκλείεται να λάβεις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις.
OTTON έγραψε:
Στην αναζήτηση και διαδωση (όταν έχω σοβαρά στοιχεία) της αλήθειας; Φυσικά. Αυτός είμαι.
congrats!!!

OTTON έγραψε:Δεν ζητώ εγώ δικαίωση. Η αλήθεια ζητάει δικαίωση.
Αλλά από εσένα δεν πρόκειται να τη βρει.
Η αλήθεια δεν ζητάει τίποτα και από κανέναν.
Απλώς υπάρχει.
Και εννοείται ότι από έμενα δεν θα βρει τίποτα.
τα έχει όλα από μόνη της και είναι ακλόνητη.
Εγώ έχω υποχρέωση να την βρώ. όχι εκείνη έμενα.
Η αλήθεια δεν περιμένει ούτε έμενα ούτε εσένα για να δικαιωθεί.
Η αληθεια δεν χρειάζεται ερμηνεία. απλώς άφησε την να αναπνεύση.
απλό?

OTTON έγραψε:
Παραθέτω στοιχεία που βρισκω ενδιαφεροντα.
Σε αυτό θα αρκεστώ κι εγώ από δω και πέρα.
Good!!!

OTTON έγραψε:Νομίζω πλέον πως το εδώ ζήτημα έληξε.
επιτελούς τέλος.
OTTON έγραψε:Τα παιδιά θέλουν να ζήσουν το όνειρο.
Είναι δικαίωμά τους.
η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους του ανθρώπου.
Και των αρχαίων Κυβερνητών τα έργα πληρώνοντας η Χτίσις, θα φρίξει.
Ταραχή θα πέσει στον Άδη,
και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου.
Που πρώτα θα κρατήσει τις αχτίδες του,
σημάδι ότι
καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση.
Οδυσσέας Ελύτης
OTTON έγραψε:Εγώ θα εστιάσω σε αυτά που ξέρω να κάνω:
Ήδη είναι σε φάση παραγωγής το Λαμπράκης (E.N.D.) Πριν και Μετά (2ο μέρος)
και θα ακολουθήσουν και άλλα.
έκαστος στο είδος του.
OTTON έγραψε:Δεν το κάνω για αυτούς που δεν θέλουν να συζητήσουν και που απαξιώνουν τη λογική. Το κάνω για όσους από τους υπόλοιπους κρατούν ακόμα τη λογική μέσα τους. Το κάνω για να αποτρέψω έστω και λίγες από τις υπογραφές που μαζεύει ο Σώρρας με την παραπληροφόρησή του.
Γιατί είμαι απολύτως βέβαιος ότι κάποιοι υπέγραψαν νομίζοντας ότι ο Σώρρας δωρίζει χρήματα για αποπληρωμή (= εξόφληση), ενώ στην πραγματικότητα δανείζει για εξαγορά χρέους.
Πρέπει να ακούσουν την αλήθεια, και μετά αν επιμένουν να ονειρεύονται,
ας υπογράψουν.
κοίταξε αυτό το εξαγορά χρέους έχει ενδιαφέρον και το κρατώ. ειλικρινά.
Μονο που end δεν είναι μονο αυτό. δηλαδή δεν είναι μονο χρέος και λεφτά.
Ειναι μια ολοκληρη κοσμοθεωρηση και αντιληψη.

OTTON έγραψε:Λυπάμαι πολύ διότι διαισθάνομαι πως οι τύποι της E.N.D. πριν δράσουν γνώριζαν ότι οι καταστάσεις είναι "ώριμες" για αυτούς.
εγώ πάλι δεν λυπάμαι καθόλου.
καιρός ήτανε να πούμε τα πράγματα με το αληθινό τους όνομα.
και ναι οι καιροί ωρίμασαν και μπορούν να ειπωθούν.
OTTON έγραψε:Ήξεραν ότι υπάρχουν άτομα που θα προσκολληθούν στο συναίσθημα σε βάρος της λογικής, και πάτησαν σε αυτό για να προχωρήσουν τα σχέδιά τους.
δεν σε καταλαβαίνω. :dunno:
μας κατηγορείς τώρα και για χαζοχαρούμενα?
ούτε το συναίσθημα ούτε η λογική είναι καλοί σύμβουλοι από μόνοι τους.
Ισορροπία των δυο στο κέντρο της καρδίας είναι αυτό που χρειάζεται.
Ο κόσμος αλλάζει
η μάλλον ο κόσμος άλλαξε.
πάρτο χαμπάρι. (φιλική παρότρυνση.)
OTTON έγραψε:Πώς το ήξεραν; Πώς το εκτίμησαν; Είναι ένα θέμα και αυτό...
δεν είναι χθεσινοί. :wink:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 27 Αύγ 2013, 04:19

OTTON έγραψε:
ΙΟΝ 4ever έγραψε:Σημασία όμως έχει ότι δεν έχω φερθεί ούτε με αγένεια ούτε προκλητικά απέναντι σε κανέναν και κυρίως σε εσένα και στον οττον που το έχετε κάνει και οι δύο.
Δεν θα ρωτήσω γιατί δεν πρόκειται να πάρω απάντηση. Απλά δηλώνω ότι είναι ΨΕΜΑ! Εκτός κι αν εννοείς ότι σου θίξαμε τον Σώρρα. Τότε ναι, το παραδέχομαι. Το ομολογώ. Έθιξα τον Σώρρα.
Ψεύτης είσαι και φαίνεσαι. δεύτερη φορά που σου το ξαναλέω.
Να σου θυμίσω τα δουλάκια μήπως?
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 27 Αύγ 2013, 04:29

OTTON έγραψε:
Επειδή ίσως κι εμένα να με επηρεάζουν τα ELF, σας απαντώ στο ίδιο στιλάκι πως όσο θα επιμένετε να μάθετε προσωπικά στοιχεία μου, τόσο περισσότερο δεν θα τα παίρνετε.
ουδόλλως με ενδιφερουν τα προσωπικά σου στοιχεία.
απλώς ρώτησα την βικυ αν γνωρίζεστε και πέραν του νετ. απλό ερωτημα και πολύ απλή απάντηση. Ναι η όχι.
OTTON έγραψε:Και κάθε στιγμή, ασχέτως από "εκατοντάδες" σχετικές δηλώσεις της διαχείρισης, θέτω τον εαυτό μου προς αποχώρηση αν αυτό θεωρείται πρόβλημα για το φόρουμ. (Βίκυ, μην ξαναπείς τα ίδια, απλά μια απάντηση έδωσα)
Δεν το θεωρώ καθόλου πρόβλημα.
άλλωστε είμαι από τους λίγους εδώ που δεν μου αρέσει να με αποκαλούν
με το αληθινό μου όνομα και δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο.
Μπορείς να κρατήσεις την ιδιώτευση σου χωρίς να υπάρχει από μέρους μου
κανένα απολύτως πρόβλημα. άλλο πράγμα ρώτησα την Βικυ.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 27 Αύγ 2013, 04:34

OTTON έγραψε: :freak:

Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν απαντούμε άμεσα, αλλά με καθυστέρηση λεπτών, ωρών έως ημερών και μηνών κλπ. Όχι όμως να μην απαντούμε.
δεν καταλαβαίνω γιατί φρικάρεις????
αφού από μόνος σου έθεσες χρονικούς προσδιορισμούς... Περίμενε.
έχε υπομονή.
Κανένα ερώτημα από την στιγμή που τίθεται δεν μένει αναπάντητο.
το κάθε τι έχει την ώρα του και την απάντηση του.
το εις την Ώρα το Ωραίον.

τα κατάφερες με ξενύχτησες πάλι.

Όνειρα γλυκά και ασκανδάλιστα για όσους είναι ακόμα ξύπνιοι.
Καλό ξημέρωμα.
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Τρί 27 Αύγ 2013, 08:54

felix+ έγραψε:Οπως το ειπε κ η αγαπητη ΙΟΝ τα επιχειρηματα
των παιδιων που αντιτιθενται στο Σωρρα και
στην END με κανουν να πιστευω ολο και πιο πολυ σε αυτους!
Όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις! (ΠΑΟΚ)
:xara:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Αύγ 2013, 10:10

ION 4ever έγραψε:γιατί συμπληρωματικά προς την Ιον.
με είδες να απαξιώνω κανέναν? μίλησα με αγένεια? ήμουν εχθρική?
ασυνάρτητη μήπως?
ποτέ δε σ'έχω δει να μιλάς με αγένεια ή να είσαι εχθρική (εκτός από αυτό το τόπικ που κάποιες στιγμές "έβγαλες δόντια" ΑΝΑΙΤΙΑ) και σίγουρα δε σ'έχω δει ασυνάρτητη όσο καιρό μιλάμε εδώ μέσα, αλλά εδώ μου κάνεις λίγο περίεργης λογικής όταν βγάζεις μια ολόκληρη φράση out of context, α/ ρωτώντας γιατί την είπα β/ και υποθέτοντας πως για να την πω, μπορεί και να σε βρίσκω αγενή/εχθρική και ασυνάρτητη...???!!!
αντιρωτώ (ρητορικά, διότι θα απαντήσω μόνη μου): Είναι η πρώτη φορά που μ'έχεις δει να ανεβάζω συμπληρωματικό ποστ; Δεν ξέρω, για σένα μπορεί να είναι η πρώτη φορά (αν σε προδίδει η μνήμη σου), αλλά η αυταπόδεικτη πραγματικότητα εδώ μέσα, απαντά από μόνη της: σαφέστατα ΟΧΙ. Το έχω κάνει εκατοντάδες φορές (είτε λόγω αφηρημάδας είτε λόγω βιασύνης στο προηγούμενο ποστ- συχνά νιώθω την ανάγκη να συμπληρώσω) και σε αυτό το νήμα έγινε αυτό που έχει γίνει εκατοντάδες φορές...ανέβασα ένα συμπληρωματικό. Κάντε μου μήνυση δηλαδή! :dunno: Ο λόγος που το έβγαλες out of context και έκανες ειδική μνεία σ'αυτό, μου είναι ακατανόητος. Δε θα ρωτήσω ποιος ο λόγος. Αρκεί που εσύ τον ξέρεις... :wink: Το ότι διευκρίνισα σε ποιον απευθύνω το συμπληρωματικό ποστ, έχει επίσης μια απλή λογική- (που ελπίζω να μπορείς να διακρίνεις)- κι αυτή είναι πως όταν σ'ένα ποστ μιλώ συχνά πυκνά στο δεύτερο πρόσωπο (όπως έκανα στο συμπληρωματικό) ΠΡΕΠΕΙ να διευκρινίσω εξ αρχής σε ποιο πρόσωπο απευθύνομαι, αφού δεν είσαι η μόνη που μιλάς ή μου απευθύνεις το λόγο σ'αυτό το νήμα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
Στο ίδιο το περιεχόμενο (την ουσία) του συμπληρωματικού, δεν είδα να στέκεσαι καθόλου, αλλά αυτό δεν με εκπλήσσει πλέον...

ION 4ever έγραψε:ουδόλλως με ενδιφερουν τα προσωπικά σου στοιχεία.
απλώς ρώτησα την βικυ αν γνωρίζεστε και πέραν του νετ. απλό ερωτημα και πολύ απλή απάντηση. Ναι η όχι.
δεν σ'ενδιαφέρουν τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά σ'ενδιαφέρει αν τον έχω γνωρίσει και κατάφατσα...

Με το υφάκι που έθεσες το ερώτημα, θα μπορούσα (και αρχικά είχα την τάση) να
μην απαντήσω, αλλά επειδή εγώ δεν υπεκφεύγω να δώσω απαντήσεις (ούτε
στους άλλους αλλά κυρίως ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό) απαντώ:
παρά το γεγονός ότι ...
ION 4ever έγραψε:Όταν είχες το μαγαζί είχε περάσει κόσμος και ντουνιάς από εκεί.
στο σπίτι σου έχουν έρθει αρκετοί το ίδιο και στον κάλαμο.
στις συναντήσεις στην Αθήνα ήρθε μέχρι και το ρηνάκι.
το μαγαζί μου ήταν... και το σπίτι μου είναι προφανώς κέντρο διερχομένων (κατά το υπονοηθέν σου), όχι, δεν είχα την χαρά και την τιμή όπως είχα με αρκετούς από εσάς, να τον γνωρίσω και αυτοπροσώπως ακόμα. Αν ποτέ το επιτρέψουν και το ευνοήσουν οι συνθήκες, φαντάζομαι πως θα γίνει και αυτό. ΄Ομως δεν κόπτωμαι να γίνει ντε και καλά και σώνει. Διότι για μένα αυτό, δεν έχει σημασία. Και τον Αλκίνοο δεν έχουν επιτρέψει οι συνθήκες να τον γνωρίσω αυτοπροσώπως, και τον Φώτη, και τον Κωστάκη και τη Ρηνούλα μέχρι πρότινος, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ άλλους ανθρώπους (περισσότερους απ'αυτούς που είχα τη χαρά να συναντήσω), αλλά αυτό (το ότι δεν έτυχε να τους συναντήσω ακόμα) δε μειώνει ούτε αλλοιώνει την εκτίμηση και γενικότερα τα αισθήματα που τρέφω γι'αυτούς, αισθήματα που οι ίδιοι μου γέννησαν όχι μέσα από την την φυσική παρουσία τους, αλλά από τη γραφίδα τους στην οποία "είδα" και το ποιόν, και τη στάση ζωής και τη διαδρομή τους. Εμένα ΑΥΤΑ μου αρκούν για να αξιολογήσω και να τους δώσω στο μυαλό μου τη θέση που κέρδισαν (μέσα απ'αυτά)- ειδικά στο νετ, πρέπει κανείς να μάθει μια άλλη μορφή επικοινωνίας και αυτό θέλω να πιστεύω πως το έχω μάθει καλά, όπως έχω μάθει να διακρίνω τους ανθρώπους ... Δε χρειάζεται να δω τη μούρη τους ή να μάθω το κατά κόσμον όνομά τους, για να το κάνω...
ION 4ever έγραψε:Μέσα από τις προτροπές τις επισημάνσεις και τις ανησυχίες που προβάλλονται
εγώ διαμορφώνω μια πιο ολιστική γνώμη για το βότανο που ψάχνω.
δηλαδή η τελική μου γνώμη χρειάζεται την "διαφωνία" για να διαμορφωθεί
στο αν με ενδιαφέρει τελικά να το χρησιμοποιήσω για τον σκοπό που το θέλω η όχι.
Έτσι και με την end.
όντως έτσι σ'έχω δει να κάνεις. Γι'αυτό και ένιωσα μια έκπληξη που πλησίαζε στα όρια του σοκ, όταν διαπίστωσα πως με την end ΔΕΝ κάνεις το ίδιο.
ION 4ever έγραψε:εμπιπτεις και εσύ στο ιδιο παραπτωα με τον otton αντρα θελω τωρα τονε θελω.
Δεν πάει έτσι.
δεν είμαστε σε ζωντανό φόρουμ να δίνουμε απαντήσεις ατάκα και επί τόπου.
Ούτε καν είναι υποχρεωμένος κάνεις να δίνει απαντήσεις.
στα διαδυκτικά φορουμ ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση.
εδώ που τα λέμε ο χρόνος εχει αλλάξει διάσταση γενικά,
στο φόρουμ θα κολλήσει?
Πρώτον και κύριον έγραψα πως ΔΕΝ περιμένω απαντήσεις (δες και την υπογραφή μου while you're at it), άρα δεν "εμπίπτω" σε κανένα "παράπτωμα".
Δεύτερον, στο χωροχρονικό συνεχές του πλανήτη ολάκερου, όντως παίζει ένα μπέρδεμα. Όταν αυτό μετατίθεται στην σκέψη όμως...ίσως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, γιατί σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο...
Ειλικρινά δεν θέλω απαντήσεις. Αν θα'θελα κάτι, θα ήταν να μπορούμε όλοι, οπαδοί και πολέμιοι, πιστοί και αντιφρονούντες, να συνυπολογίζουμε όλες τις επισημάνσεις, να περνάνε από κρισάρα στη σκέψη μας και να δίνουμε και απαντήσεις ΜΕΣΑ ΜΑΣ σε τυχόν ερωτήματα αν χρειαστεί. Αλλά αυτό είναι κάτι που το θέλω εγώ (και παλεύω φιλότιμα να το κάνω πράξη)- δε σημαίνει ότι είναι του καθενός παπά ευαγγέλιο...
ΙΟΝ 4ever έγραψε:Σημασία όμως έχει ότι δεν έχω φερθεί ούτε με αγένεια ούτε προκλητικά απέναντι σε κανέναν και κυρίως σε εσένα και στον οττον που το έχετε κάνει και οι δύο.
Δεν βλέπω πού το έχω κάνει. Δεν δέχομαι ότι το έχω κάνει. Όχι συνειδητά.
Επίσης δεν βλέπω πού το έκανε ο ΟΤΤΟ. με χαρακτηρισμούς επί προσωπικού ποτέ δεν στόχευσε κανέναν όπως στοχεύτηκε.
Απεναντίας, δέχθηκε από επίθεση μέχρι ειρωνεία...
Καταδεικνύω πιο κάτω μια δική σου ειρωνεία σε μια κατάθεση που βγήκε
απ'την ψυχή του, η οποία οκ δεν είναι αγένεια per say,
αλλά και ευγένεια δεν τη λες.
ION 4ever έγραψε:
OTTON έγραψε:
Έχω κηρύξει πόλεμο σε ΕΚΕΙΝΟΝ που έχει πρώτος κηρύξει πόλεμο εναντίον της πατρίδας μου και ακούει στο όνομα END.
καλά έχεις πολύ πλάκα οττονα.
ένιωσα και σ'εμένα να πέφτει η ίδια ειρωνεία εδώ:
ION 4ever έγραψε:
ArELa έγραψε:όμως η πρόθεση είναι κατανοητή (ελπίζω).
πλήρως.
(με το "ένιωσα" ως ρήμα-κλειδί. Μπορεί να ένιωσα λάθος, αλλά με τόσα που'χω δει εδώ μέσα, λογικό θα ήταν να κάνω τέτοιο λάθος)

σαν αγένεια αλλά και κατάφορη προσβολή είδα αυτό που είπες
στον ΟΤΤΟ όπως το παραθέτω:
Για έμενα πάντως ένα δείγμα της αλλοίωσης των ελληνων είσαι εσύ.
τουλάχιστον προς το παρόν.
Έβαλες δηλαδή κι άλλη μια πινελιά στο ωραιότατο κάδρο που τον σκιαγραφεί σαν σκοτεινό, κωλόπαιδο, κακομαθημένο, εμπαθή (δικό σου κι αυτό), εκφοβιστή, τσιράκι της ΝΤΠ και άλλα τέτοια χαριτωμένα, επειδή....δε γουστάρει τον Σώρρα! :banghead:

Η ειρωνεία ή ακόμα και η αγένεια, δε με πειράζει τόσο όσο με πείραζε (νωρίτερα στο νήμα, όχι πια) η υπεκφυγή.

Είπα για παράδειγμα "Δεν είναι εμπαθείς επισημάνσεις, δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς πού μένει, τι χρώμα μάτια έχει, σε ποιο όνομα ακούει ο άνθρωπος ή άλλα προσωπικά του στοιχεία. Χρειάζεται μόνο να αφουγγραστεί τις σκέψεις που παραθέτει ακούραστα εδώ μέσα, για να καταλάβει και τις θέσεις και (κυρίως) τις προθέσεις του. "
το quotάρισες κι όλας, απαντώντας στο quote με κάτι ουσιαστικά άσχετο.
Το αν τον έχω συναντήσει. Για την ταμπακιέρα, τσιμουδιά όμως...

Όπως και όταν ο ΟΤΤΟΝ σου'φερε τα βίντεο στα οποία λέει τα συγκεκριμένα που δεν είχες ακούσει, υπεξέφυγες εμφανέστατα. Είπες διάφορα επ'αυτού, για δουλειές κλπ κλπ, αλλά στην ουσία εγώ εξέλαβα το εξής: "δεν έχω απάντηση να δώσω, όντως τα είπε, αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει τίποτα στο δικό μου το μυαλό". Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Αυτή η τακτική της υπεκφυγής ή αλλαγής πλεύσης του διαλόγου ή και της αλλαγής του νοήματος των λεγομένων, έπαιξε τόσο πολύ σ'αυτό το νήμα, που
α/ αποκλείω να έγινε αθέλητα ή ασυναίσθητα, β/ καταδεικνύει σαφώς πως όσο και να λέτε φραστικά/θεωρητικά πως επιδέχεστε διάλογο, πρακτικά αυτό απλά δεν ισχύει, όταν η όποια απόπειρα διαλόγου ερμηνεύεται κατά τα "θέλω" ή "με βολεύει" και μετατρέπεται σε αντιδικία.

Ένα είναι βέβαιο.
ION 4ever έγραψε:ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ως ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς?
Αμα δεν βρισκεις εδω και καιγεσαι τόσο πολύ να μάθεις ψάξε και αλλού.
έλεος! σου χρωσταμε και από πάνω. γιατί? μας δάνεισες τίποτα?
κανείς δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν.
Ο καθένας χρωστάει μόνο στον εαυτό του.

Τέλος πάντων...

Δε θέλω μέσα από αυτό το ποστ να "θρέψω" αισθήσεις αντιδικίας,
οπότε θα κλείσω στεκόμενη σ'αυτό που είπες ΙΟΝ
Όπως εσείς ελπίζετε ότι μια μέρα θα καταλάβουμε την αλήθεια και θα αντιληφθούμε
το λάθος μας. το ίδιο ελπίζω και εγώ για τους αντίθετους.
Ο χρόνος θα δικαιώσει η τους μεν η τους δε. :dunno:
με το οποίο και συνφωνώ :thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Αύγ 2013, 11:22

Κι αφού απάντησα στην ΙΟΝ (χωρίς να ορκίζομαι πως δε θα βάλω και συμπληρωματικό :loco: )

σειρά έχει ο ΟΤΤΟΝ
OTTON έγραψε:
Επειδή ίσως κι εμένα να με επηρεάζουν τα ELF, σας απαντώ στο ίδιο στιλάκι πως όσο θα επιμένετε να μάθετε προσωπικά στοιχεία μου, τόσο περισσότερο δεν θα τα παίρνετε. Και κάθε στιγμή, ασχέτως από "εκατοντάδες" σχετικές δηλώσεις της διαχείρισης, θέτω τον εαυτό μου προς αποχώρηση αν αυτό θεωρείται πρόβλημα για το φόρουμ. (Βίκυ, μην ξαναπείς τα ίδια, απλά μια απάντηση έδωσα)
σ'αυτό που τόνισα με bold, δε θα ξαναπώ τα ίδια, θα πω και χειρότερα.
Από αυτόν τον τόπο δε φεύγει ΚΑΝΕΙΣ επειδή διαφωνεί και δημιουργεί αντιπάθειες με τις ενστάσεις του, σε κάποιους ανθρώπους. Εφ'όσον τηρεί τους κανόνες του φόρουμ- κι εσύ τους τήρησες από φυσικού σου αφού όπως δήλωσες δεν τους είχες καν κοιτάξει- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ να φύγει. Απεναντίας, σε ό,τι με αφορά τουλάχιστον, α/ η προσπάθειά σου για αφύπνιση και ενημέρωση στο ΥΤ είναι αξιολογότατη και πολέμια, όχι εξυπηρετητική της ΝΤΠ, β/ το "φέρεσθαι και άγεσθαι" της περσόνας σου όσο καιρό είσαι κοντά μας είναι σωστό, και γ/ η διαδρομή σου υπήρξε ξεχωριστή, θετικής κατεύθυνσης και ενδιαφέρουσα.
Με αυτά σαν δεδομένα, συν το γεγονός ότι είσαι αγνός πατριώτης με ελληνικότατη ψυχή, σε θεωρώ πολύτιμη προσθήκη στην ιδεοπαρέα, όπως θεωρώ και πολλά άλλα άτομα εδώ μέσα (που δε θα τ'αναφέρω ονομαστικά μην ξεχάσω κανέναν) και άρα η αποχώρησή σου θα ήταν απώλεια για τον τόπο.

Τελεία. Και παύλα -

ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σε παρακαλώ!

(παραβιάζω κανόνα όταν "φωνάζω" με κεφαλαία, αλλά τις θέλεις τις φωνές σου κι εσύ τελικά :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 27 Αύγ 2013, 12:08

Στις απόψεις και τις θεωρίες δεν στέκομαι. ο κάθε ένας από μας έχει
την άποψη του για τον κόσμο που ζει.

όμως η παρανόηση στο παρακάτω είναι λυπηρή.
ArELa έγραψε:το μαγαζί μου ήταν... και το σπίτι μου είναι προφανώς κέντρο διερχομένων (κατά το υπονοηθέν σου),
Δεν ξέρω γιατί πετάς την σκούφια σου τόσο εύκολα για παρερμηνείες.
φυσικά και δεν το εννοώ με τον τρόπο που το εκλαμβάνεις.
απεναντίας.
το έβρισκα (τότε με το μαγαζί) πολύ γλυκό και πολύ γενναίο και πολύ ανθρώπινο.
Και τώρα με τον Κάλαμο επίσης.

ArELa έγραψε:όχι, δεν είχα την χαρά και την τιμή όπως είχα με αρκετούς από εσάς, να τον γνωρίσω και αυτοπροσώπως ακόμα.
:xara:
Χαίρομαι απεριόριστα.
δεν μπορώ ούτε να το ερμηνεύσω ούτε να αιτιολογήσω την χαρά μου
αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω πρωί πρωί
δηλαδή πίνοντας το πρωινό μου καφεδάκι
ένοιωσα μεγάλη χαρά και ανακούφιση.
the best news for the day.
ArELa έγραψε:όταν διαπίστωσα πως με την end ΔΕΝ κάνεις το ίδιο.
Λάθος διαπίστωση. Πιστεύω ότι το έχεις καταλάβει τώρα.

ArELa έγραψε:ένιωσα και σ'εμένα να πέφτει η ίδια ειρωνεία εδώ:
ION 4ever έγραψε:
ArELa έγραψε: όμως η πρόθεση είναι κατανοητή (ελπίζω).
πλήρως.
Έχεις επιτρέψει την αντίθεση μας για την end να σε τυφλώσει
και να σου δημιουργεί αμφιβολίες για τα πάντα.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.
Τις προθέσεις σου τις κατανοώ έτσι ως έχουν.
Την στάση σου απέναντι στην end δεν κατανοώ.
αλλά ούτε και εσύ την δική μου.
Καπου στην πορεία θα τα βρούμε. Δεν μπορεί.
Πως αλλιώς που λέει και ο ποιητής.

ArELa έγραψε: Ο λόγος που το έβγαλες out of context και έκανες ειδική μνεία σ'αυτό, μου είναι ακατανόητος. Δε θα ρωτήσω ποιος ο λόγος. Αρκεί που εσύ τον ξέρεις..
Ο Λογος είναι οτι
Δεν είναι τα γραφόμενα μου που προκάλεσαν φωτιές εδώ μέσα.
Είτε παίρνω στα σοβαρά τον οττον
είτε όχι δεν έχω γίνει εριστική, πέραν το δέοντος.
Δεν βρίσκω και τον λόγο δηλαδή. :dunno:

Απαντώ αναλόγως την πρόκληση.
Και παρόλο που δεν είμαι εγώ αυτή που έχει προκαλέσει την αναστάτωση
και την βαβούρα τα ακούω και από πάνω.
αλλά ξέρεις κάτι?

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Χαίρομαι που επιτέλους μετά από πολύ επιμονή και προσπάθεια
αυτό ο νήμα γινεται δημοφιλές.
Αυτός είναι και ο στόχος της end.
Να ακουστεί όσο περισσοτερο γινεται.
Όχι εδώ μέσα, στα δικά μας στενά όρια,
αλλά γενικότερα στο ευρύ κοινωνικό σύνολο.
το ότι συμβαίνει και εδώ μέσα είναι ελπιδοφόρο και παρήγορο.
Και βεβαίως το οφείλουμε στον φίλτατο Οττονα. :clap:
αυτό πρέπει να το παραδεχθώ.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 27 Αύγ 2013, 12:22

OTTON έγραψε:
ION 4ever έγραψε:Για έμενα πάντως ένα δείγμα της αλλοίωσης των ελληνων είσαι εσύ.
τουλάχιστον προς το παρόν.

2) Το "προς το παρόν" τι σημαίνει; Αν αλλάξω απόψεις γίνεται να αλλάξει το DNA μου;;; :roller:
Για να μην μπερδεύεσαι.

"Προς το παρόν" εννοώ οτι μπορεί να είμαι εγώ αυτή που θα αλλάξει άποψη.
δηλαδή
θεωρώ με αυτά που έχω διαβάσει από εσένα οτι είσαι ένα δείγμα αλλοίωσης
αλλά ... μπορεί να κάνω και λάθος.

το σέρβις θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Αύγ 2013, 12:33

ION 4ever έγραψε:Έχεις επιτρέψει την αντίθεση μας για την end να σε τυφλώσει
και να σου δημιουργεί αμφιβολίες για τα πάντα.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.
ION 4ever έγραψε:Δεν ξέρω γιατί πετάς την σκούφια σου τόσο εύκολα για παρερμηνείες.
φυσικά και δεν το εννοώ με τον τρόπο που το εκλαμβάνεις.
απεναντίας.
το έβρισκα (τότε με το μαγαζί) πολύ γλυκό και πολύ γενναίο και πολύ ανθρώπινο.
Και τώρα με τον Κάλαμο επίσης.
δέχομαι τις επισημάνσεις, (I take your word for it) αλάθητη δεν είμαι, προφανώς εξετράπην αχρείαστα.
Στέκομαι διορθούμενη και ζητώ συγνώμη για την παρανόηση. :sorry:

ION 4ever έγραψε: :xara:
Χαίρομαι απεριόριστα.
δεν μπορώ ούτε να το ερμηνεύσω ούτε να αιτιολογήσω την χαρά μου
Ούτε κι εγώ ΦΥΣΙΚΑ μπορώ να ερμηνεύσω/αιτιολογήσω τη χαρά που νιώθεις επειδή δεν έτυχε να έχω συναντήσει τον ΟΤΤΟ. :shock:
Αλλά μικρό το κακό...
ION 4ever έγραψε:Λάθος διαπίστωση. Πιστεύω ότι το έχεις καταλάβει τώρα.
Λυπάμαι, αυτό δεν το έχω καταλάβει.
Τη μέρα που θα το καταλάβω, να είσαι βέβαιη πως κι εγώ χαρές θα κάνω :xara:
με τη διαφορά ότι θα'ναι εξ ορισμού και εύκολα ερμηνεύσιμες και απολύτως αιτιο/δικαιο/λογημένες. :wink:
ION 4ever έγραψε:Χαίρομαι που επιτέλους μετά από πολύ επιμονή και προσπάθεια
αυτό ο νήμα γινεται δημοφιλές.
Αυτός είναι και ο στόχος της end.
Να ακουστεί όσο περισσοτερο γινεται.
Επειδή εξακολουθώ να νιώθω πως πρέπει για οποιονδήποτε/οποιαδήποτε ομάδα να ακούγονται και τα υπέρ και τα κατά για να σχηματίζεται άρτια και σφαιρική εικόνα που θα βοηθά το κριτήριο όλων να γίνεται αρτιότερο, προτίθεμαι στη συνέχεια να απεμπλακώ από τα quote- σου'πα-μου'πες κλπ, (ελπίζω να μ'αφήσετε, να μη με προκαλείτε να δίνω απαντήσεις) και προτίθεμαι φιλότιμα να εστιάσω στην ΕΝΤ και μόνο, παραθέτοντας κι εγώ τις δικές μου επιφυλάξεις συνοπτικά, όπως τις είχα εκφράσει και από πολύ παλιότερα.

Το ίδιο προτείνω και στον ΟΤΤΟΝ να κάνει. Να βάλει δηλαδή σε ένα ποστ, ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (γιατί είναι σκόρπια σ'όλο το νήμα) όλα όσα θεωρεί ύποπτα έως και αρνητικά και όλα τα ερωτήματα που είχε θέσει σε άλλα μέλη μας, αυτή τη φορά όχι ως ερωτήματα προς οποιονδήποτε, αλλά ως λόγους που τον πείθουν ότι η ΕΝΤ δεν είναι αυτό που δηλώνει/φαίνεται.

Αυτά τα αναρτήματά μας, δεν θα χρήζουν απαντήσεων διότι δεν θα απευθύνονται σε κανέναν ειδικά και εξατομικευμένα, αλλά στο ίδιο το νήμα και σε όλους τους αναγνώστες του, ως δικές μας σκέψεις.

Απλά θα στέκονται εκεί καταγεγραμμένα, και όποιος επιθυμεί θα τα συμπεριλάβει στο σκεπτικό του. Όποιος δεν το επιθυμεί, απλά θα τα προσπεράσει και θα πάει παρακάτω.

Αν κάποιος έχει απαντήσεις για κάποια σκέψη που θα πέσει στο τραπέζι ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, όχι αντεγκλήσεις, αντιδικίες και επί προσωπικού χαρακτηρισμούς και λογομαχίες, είναι φυσικά ευπρόσδεκτος να το κάνει, τοποθετούμενος (χωρίς προσωπικές αιχμές) επί των αναρτηθέντων ή κομματιών των αναρτηθέντων. Αν μπορέσει με το δικό του έρεισμα, με δεδομένα και λογική διαλεκτική να εξαλείψει έστω και μία δική μου επιφύλαξη,
θα το χαρώ, ειλικρινά, και σίγουρα θα το παραδεχτώ.

Αν δεν προκύψει η ανάγκη τοποθέτησης επ'αυτών που θα γράψουμε (τουλάχιστον επ'αυτών που εγώ θα γράψω- δεν ξέρω αν ο ΟΤΤΟ συμφωνεί ακόμα),
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Καλή καρδιά. Πιστεύω ακράδαντα πως θα'ρθει η στιγμή που θα προκύψει κάτι, το οποίο θα είναι καταλυτικό στο να τα βρούμε και οι μεν και οι δε και να μπούμε σε μια κοινή ευθεία....

Αναμείνατε το επόμενο ποστ μου λοιπόν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 27 Αύγ 2013, 18:17

Έχω χάσει πολλά επεισόδια.

Μου την έφερε για τρίτη φορά η cosmote με το στικάκι που ενώ πήγαινε καλά ξαφνικά μουλάρωσε.

Επί του θέματος Σώρρα.

Γιατί ανοίξαμε αυτό το τόπικ?
Για να το ανοίξουμε σημαίνει ότι έχει "ζουμί"

Οπότε που το πρόβλημα?
Φυσικό είναι να υπάρχουν ανάμεσά μας φίλοι που είναι υπέρ και άλλοι που είναι κατά.

Θα παρακαλούσα να λείπουν οι προσωπικοί διαπληκτισμοί.
Δεν γνωριζόμαστε όλοι προσωπικά.
Και δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζουμε κάποιον ηλίθιο αν είναι υπέρ ή το αντίστροφο.
Ακούστηκαν διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Με ενδιαφέρει το θέμα Σώρρα και θα ήθελα να ακούσω όλες τις απόψεις και από τις δύο πλευρές.
Με έλκει το παράξενο και αυτό είναι παράξενο.

Φυσικά το παράξενο δεν πρέπει να απορρίπτεται ασυζητητί

Έχει σασπένς και δεν θα ήθελα να το πολεμήσω.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Τρί 27 Αύγ 2013, 19:51

Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Αύγ 2013, 00:26

Ούτε σκοτεινός ούτε φωτεινός ούτε ημίφως.

Το θέμα γεννά πολλά ερωτήματα που θα ήταν καλύτερα να τα συγκεντρώσουμε για να τα απαντήσουν οι ίδιοι.

Ιδιαίτερα εκεί που λέει ο Λαμπράκης για το DNA θα ήταν καλύτερα να διευκρινήσει.

Εγώ θα του έκανα την ερώτηση τι είναι οι ρωμιοί και αν έχουν ελληνικό DNA .

Ρωμιοί είναι οι Έλληνες της Ανατολής και αυτοί που ζούσαν σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Όπως αυτοί στην Ουκρανία που αυτοαποκαλούνται Ρωμιοί και μιλούν ρωμέϊκα. Τα ρωμέικα είναι ελληνική διάλεκτος σαν τα ποντιακά αλλά όχι ίδια.

Αν και γενικά δεν με ενδιαφέρουν τα αίματα και τα DΝΑ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 00:54

Εεδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 62#p217062 πρότεινα συγκεκριμένα:
Επειδή εξακολουθώ να νιώθω πως πρέπει για οποιονδήποτε/οποιαδήποτε ομάδα να ακούγονται και τα υπέρ και τα κατά για να σχηματίζεται άρτια και σφαιρική εικόνα που θα βοηθά το κριτήριο όλων να γίνεται αρτιότερο, προτίθεμαι στη συνέχεια να απεμπλακώ από τα quote- σου'πα-μου'πες κλπ, (ελπίζω να μ'αφήσετε, να μη με προκαλείτε να δίνω απαντήσεις) και προτίθεμαι φιλότιμα να εστιάσω στην ΕΝΤ και μόνο, παραθέτοντας κι εγώ τις δικές μου επιφυλάξεις συνοπτικά, όπως τις είχα εκφράσει και από πολύ παλιότερα.

Το ίδιο προτείνω και στον ΟΤΤΟΝ να κάνει. Να βάλει δηλαδή σε ένα ποστ, ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ (γιατί είναι σκόρπια σ'όλο το νήμα) όλα όσα θεωρεί ύποπτα έως και αρνητικά και όλα τα ερωτήματα που είχε θέσει σε άλλα μέλη μας, αυτή τη φορά όχι ως ερωτήματα προς οποιονδήποτε, αλλά ως λόγους που τον πείθουν ότι η ΕΝΤ δεν είναι αυτό που δηλώνει/φαίνεται.

Αυτά τα αναρτήματά μας, δεν θα χρήζουν απαντήσεων διότι δεν θα απευθύνονται σε κανέναν ειδικά και εξατομικευμένα, αλλά στο ίδιο το νήμα και σε όλους τους αναγνώστες του, ως δικές μας σκέψεις.

Απλά θα στέκονται εκεί καταγεγραμμένα, και όποιος επιθυμεί θα τα συμπεριλάβει στο σκεπτικό του. Όποιος δεν το επιθυμεί, απλά θα τα προσπεράσει και θα πάει παρακάτω.

Αν κάποιος έχει απαντήσεις για κάποια σκέψη που θα πέσει στο τραπέζι ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, όχι αντεγκλήσεις, αντιδικίες και επί προσωπικού χαρακτηρισμούς και λογομαχίες, είναι φυσικά ευπρόσδεκτος να το κάνει, τοποθετούμενος (χωρίς προσωπικές αιχμές) επί των αναρτηθέντων ή κομματιών των αναρτηθέντων. Αν μπορέσει με το δικό του έρεισμα, με δεδομένα και λογική διαλεκτική να εξαλείψει έστω και μία δική μου επιφύλαξη,
θα το χαρώ, ειλικρινά, και σίγουρα θα το παραδεχτώ.

Αν δεν προκύψει η ανάγκη τοποθέτησης επ'αυτών που θα γράψουμε (τουλάχιστον επ'αυτών που εγώ θα γράψω- δεν ξέρω αν ο ΟΤΤΟ συμφωνεί ακόμα),
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Καλή καρδιά. Πιστεύω ακράδαντα πως θα'ρθει η στιγμή που θα προκύψει κάτι, το οποίο θα είναι καταλυτικό στο να τα βρούμε και οι μεν και οι δε και να μπούμε σε μια κοινή ευθεία....
ΟΤΤΟ, καταλαβαίνω μεν γιατί προέβης στην ανάλυση, κι εγώ θα το έκανα ίσως, αν αισθανόμουν πως αδικούμαι, αλλά αυτά που έθεσες είναι αφ'ενός γνωστά και πασιφανή σε όσους έχουν ακριβοδίκαιη οπτική και συναισθηματική αποστασιοποιηση από την ΕΝΤ, αφ'ετέρου, εκνευριστικά και προκλητικά/εμπρηστικά για όσους υποστηρίζουν οπτική διαφορετική απ'τη δική σου, και για τους δικούς τους λόγους ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να πραγματευτούν τα όσα θέτεις. Συνεπώς, ήταν λογικό να αντιδράσουν όπως αντέδρασαν. Δέξου ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ (τουλάχιστον όχι τώρα ή όχι ακόμα) να δικαιωθείς στα μάτια τους και προχώρα!

Σ'αυτή τη φάση το ζητούμενο είναι να σταματήσουν αυτές οι αντεγκλίσεις που πρέπει πλέον να διαπίστωσες πως δεν οδηγούν σε σημεία πολιτισμένης και λογικής διαλεκτικής επικοινωνίας. ΓΙ'ΑΥΤΟ και ζήτησα να θέσεις ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ τα ερείσματά σου, τις σκέψεις σου για την ΕΝΤ κι όχι για το πώς αντιλαμβάνονται/αντιμετωπίζουν το θέμα οι συμφορουμίτες. ΓΙ'ΑΥΤΟ ζήτησα να πάψεις πια να απευθύνεις ερωτήματα σε υποστηρικτές του Σώρρα, αλλά να ρίξεις στο τραπέζι το σύνολο των αντιλήψεών σου, που σε κάνουν να στέκεσαι απέναντι σ'αυτή την ομάδα, το σκεπτικό που σε οδήγησε σε συμπεράσματα, τα όσα θεωρείς ελλειμματικά απ'αυτή την ομάδα. Εγώ παρακάτω αυτό θα κάνω. Αν κατάλαβα καλά, συμφώνησες να το κάνεις κι εσύ. Οπότε στη συνέχεια, θα παρακαλούσα να περιοριστούμε σ'αυτό.

Θα παρακαλούσα κάποιον από τους διαχειριστές μας, να διαχωρίσουν τουλάχιστον τις τελευταίες "επί προσωπικού" αντεγκλίσεις, ξεκινώντας από την ανάλυση του ΟΤΤΟ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 78#p217078 μέχρι και το ποστ της δοκτορέσσας εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 00#p217100 , να μεταφερθούν αυτά τα ποστς στα ΑΝΙΔΕΟ (όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να κονταροχτυπιούνται όσο θέλουν) κι στο παρόν νήμα πλέον,
να συνεχίσουμε όπως πρότεινα - με την οποία πρόταση δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα ή αντίρρηση.

Επανακάμπτω με τις σκέψεις μου ΓΙΑ την ΕΝΤ, και όχι ΠΡΟΣ κάποιον
συμφορουμίτη συγκεκριμένα. ΠΡΟΣ το ίδιο το νήμα μόνο,
και ΠΡΟΣ αυτούς που θα θελήσουν να με διαβάσουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 12:05

Ευχαριστώ σε Ήλιε για τις διασπάσεις :makia:

Προχωράω λοιπόν με ένα άρθρο που θα ονομάσω

ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ

Στις 11/1 φέτος (αχ αυτά τα 11άρια :lol: ) είπα (μεταξύ άλλων) στην ΙΟΝίτσα (εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 10#p194810 ) τα εξής:

[box=]Ο τύπος έχει ενδιαφέρον, όντως, μ'αρέσει αυτό που είπε περί φιλανθρωπιών, όπως μ'αρέσει και το γεγονός ότι ξέρει τι λέει (για τη ΝΤΠ)... και γενικά μ'αρέσει το ύφος του.
Όμως συμπεράσματα καθοριστικά (και απόλυτα) για το τι ακριβώς ρόλο βαραει, δεν έχω ακόμα.
Είμαι στο the jury is still out που λένε. Ο στόχος που διατίνεται πως έχει, είναι εκ πρώτης όψεως αγαθός και υπέρ των Ελλήνων. Το γεγονός ότι ξέχεσε τον 'Αδωνι, του δινει ακομα έναν πόντο θετικό (στη σκέψη μου). Ομως, διατηρώ κάμποσες επιφυλάξεις, εκπορευόμενες και απ'το σπλάχνο μου (gut feeling) και απ'τη λογική μου.
Δεν είμαι απ'τα άτομα που θα ενοχοποιήσει κάποιον εκ προοιμίου, αλλά ούτε κι απ'τα άτομα που επενδύουν σε κάτι άνευ σάρκας και οστών (ακόμα).
[/box]

Στις 3/2 πάλι φέτος, κατέθεσα (εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 04#p196504 και εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 92#p196492 ) τα εξής:

[box=]Εμένα δε μου φαινεται παράλογο να υπάρχουν τοσα λεφτά. [/box]

σήμερα βέβαια, μου φαίνεται παράλογο, με το ίδιο σκεπτικό που ανέπτυξε ο Τόμπρας τον παραλογισμό αυτής της ιστορίας εδώ http://www.scribd.com/doc/109068319/E-N-D-The-End

συνέχισα λέγοντας:

[box=]Αυτό που μου κάνει παράλογο, είναι το να υπάρχουν πράγματι τόσα λεφτά (ή αντίκρυσμα στις μετοχές) και οι σκοτεινές δυναμεις να επιτρέπουν τη χρήση-διακίνησή τους! Απλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει κάτι τέτοιο. Δε θέλει και πολυ νιονιό για καταλάβει κανεις γιατί δεν το πιστεύω.

Τους κινούντες τα νήματα δεν τους ενδιαφέρει το χρήμα, τους ενδιαφέρει πρώτον ο αφανισμός της Ελλάδας και του λαού της και δεύτερον, τους ενδιαφέρει η λεηλασια του πλουτου της, δεδομενου πως ΞΕΡΟΥΝ ότι το χρήμα που κυκλοφορει σημερα παγκοσμίως ειναι αέρας κοπανιστός.

Αν το χρήμα ήταν υπαρκτό, και ετιθετο στη διάθεση της Ελλάδας, δε θα'χαν την πρόφαση του "χρέους" για να μας κάνουν αυτό που κάνουν τώρα... ΓΙ'ΑΥΤΟ δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο χρήμα κι αφήνουν τον Σώρρα να παιζει τις κουμπάρες. Αν υπήρχε τόσο χρήμα, ο Σώρρας δεν θα προλάβαινε ουτε κιχ να κάνει, όχι να ενημερώσει το πανελλήνιο... ΑΥΤΟ λέω. Δεν απαιτώ να δεχτεί κανείς τη συλλογιστική μου, αλλά αξιώνω να την καταλάβει εφ'όσον καταπιάνεται μ'αυτήν. Είναι απλή άλλωστε. Αν την καταλάβει και πάλι διαφωνεί και θέλει διαλογο επ'αυτής, περιμένω έρεισμα/αντεπιχείρημα για τη διαφωνία του πάνω σ'αυτο που λέω εγώ, κι οχι πάνω σε κάτι άλλο... Αυτό το έρεισμα/αντεπιχείρημα , συγνώμη, αλλά δεν το είδα.

Όπως και να'χει, αυτή είναι η γνώμη μου.. Αν τελικά παιχτεί το πόκερ και τους τη φέρει "νομίμως" κι όλας ο Σωρρας, κι αποδειχθεί το χρήμα υπαρκτό, τότε είμαι εγώ η παράλογη , θα σταθώ διορθουμενη και θα ζητησω ταπεινά συγνωμη για τη δυσπιστια μου. Αλλά ειναι τόσο χλωμή κι απόμακρη αυτη η πιθανότητα, που μη βαστάς την ανάσα σου να ζητάω συγνώμη γι'αυτο το συγκεκριμένο. :wink:
[/box]

επ'αυτών δεν έχω να διορθώσω ούτε να προσθέσω κάτι άλλο.
Είναι οι αρχικές σκέψεις και προσεγγίσεις μου απέναντι σε σώρρα/end.
Ένα το κρατούμενο.

Οι κύριοι της ομάδας ΕΝΤ, εχουν βάλει σ'εφαρμογή τη σχεδιάρα του "προσηλυτισμού". Δύο τα κρατούμενα.
Το "γκελ" του Λαμπράκη που ομολογώ γοήτευε κι εμένα όταν τον άκουγα, ήταν ισχυρό. Οι "πιστοί" άρχισαν να προσέρχονται ...
Όσο αυτοί πλήθαιναν, κι όσο έβλεπα στο φέις μπουκ περισσότερο παρά εδώ, (η ΙΟΝ που ήταν ομολογουμένως θαυμάστρια και οπαδός, κρατούσε και κάποια όρια)
όσο έβλεπα να μετατρέπονται πολλοί σε "ζηλωτές", τόσο με προβλημάτιζε το συγκεκριμένο "ρεύμα"... Το οποίο από τη μια δεν είχε πολιτική υπόσταση αφού η ομάδα ΕΝΤ δεν προέβει σε δημιουργία πολιτικού φορέα, αλλά είχε πολιτική χροιά και πολιτική διαδρομή, με τοποθετήσεις που θα άγγιζαν τον κάθε απελπισμένο, απεγνωσμένο, και κατατσακισμένο ηθικά, οικονομικά, και ψυχολογικά από την επιθεση που προέκυψε ως κεραυνός εν αιθρία, κι έκανε τη ζωή του γυαλιά καρφιά...

Ki ενώ οι κύριοι της ΕΝΤ κατακεραύνωναν το σαθρό και απάνθρωπο σύστημα, (δίδοντας απλόχερα και αρκετές πραγματικά διαφωτιστικές -σ'όσους ήταν ανενήμεροι- πληροφορίες για να πείσουν πόσο αντισυστεμικοί είναι) -
παράλληλα δήλωναν ότι τους πολεμούσαν με τα ίδια τα εργαλεία του συστήματος. Τρία τα κρατούμενα.
Ναι, καλά, κι εγώ τους αγαπάω. Με δεδομένες τις επιθέσεις (μηνύσεις κλπ) που οι ίδιοι δήλωναν ότι εξαπέλυαν, αν όντως ενοχλούσαν την άρχουσα τάξη, αυτή θα τους είχε καρατομήσει-αφανίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Το'χουμε δει το έργο, κι ας μη γελιόμαστε. Όχι μόνο δεν τους αφάνισε, αλλά τους άφηνε χαλαρότατα, να αλωνίζουν ανά την ελληνική, κυπριακή και ιντερνετική επικράτεια.

Μετά προκύπτει η δίκη.
Πώς προκύπτει; Μετά από ισχυρότατες αντεγκλίσεις μεταξύ των κυρίων της ομάδας ΕΝΤ και του Σπυριδαδώνιδος, αλλά και του αρουραίου Δαραβίγκα...
Το αποτέλεσμα; Ο Πίπης ο φακιδομίτης μπουμπούκος δεν εμφανίστηκε τελικά. Ποιος, ο μπουμπούκος, που όπου κουραδομαγκιά και χαρά των καμερών, η αδωνίτσα πρώτη! Μα τι πρέκυψε κι έκανε τέτοια στροφή ο αδωνούκος που τους αντιμετώπιζε λαύρος; και τι προέκυψε που ο δαραβίγκας (ο οποίος ναι, ενεφανίσθη στη δίκη), αντί για ενάγων, έγινε μάρτυρας υπεράσπισης; Που σε ερώτηση του εισαγγελέα, απάντησε πως ναι, θεωρεί τον σώρρα σοβαρό, κι ότι αυτός απλά είχε στείλει σχετικά στοιχεία σε άλλον εισαγγελέα να διερευνήσει το θέμα των 600 δις, διότι, (άκουσον άκουσον) το ότι δεν δέχονται τα λεφτά οι της κυβέρνησης, είναι ύποπτο! :lol: :lol: Ο δε Σώρρας, τώρα είχε γίνει "σοβαρός" από τα χείλη του ιδίου "ανδρός" που του έσουρε τα εξ αμάξης στην εκπομπή του Χίου. :loco: Λολά πράγματα; Μωρέ ΚΑΡΑλολά...so crazy, it makes your head spin που λένε και οι αγγλοι. Μα τι έγινε τέλος πάντων; Πως έγινε τέτοια στροφή 180 μοιρών; Αναρωτιέται πας νουνεχής...
Εγώ τώρα, βαυκαλίζομαι μεν ότι είμαι νουνεχής (τρομάρα μου) αλλά έχω και μια καλπάζουσα φαντασία, άλλο πράγμα. Φαντάστηκα λοιπόν (υπόθεση εργασίας πείτε το εσείς, μην το λέτε φαντασία :P ) την εξής στιχομυθία μεταξύ νεοταξιτο-συστεμικών.

Ντριιιιιιιιιν χτυπάει το τηλέφωνο του σαμαρά.
Κοιτάει το σαμάρι την αναγνώριση και είναι συστεμικάκιας , ας πούμε ο Ομπάμιας, από ΗΠΑ.
Σ: Χαλόου; χάου αρ γιου μάι φρεντ;
Ο: Ρε δεν αφήνεις τις μαλακίες; Άσε τα χάου αρ γιου και μάζεψε το μαλακισμένο το μπουμπούκο σου, που εμείς σου στείλαμε τεφαρίκι εργαλείο να κάνεις τη δουλειά σου, κι ο αρχικόπανος τους κυνηγάει.
Σ: Λες, ε;
Ο: Τι λέω, βρε ζώον, που στο τέλος θα σηκωθούν και θα σας κατασπαράξουν όλους με τις επιθέσεις που ούτε εμείς δεν ρίχνουμε τόσο άτσαλα στα δικά μας βόδια, κι αντί να βοηθήσετε το εργαλείο αποπροσανατολισμού, απονεύρωσης , αποπλάνησης και αντιπερισπασμού, εσείς πάτε να το βγάλετε άκυρο ακόμα δεν άρχισε τη δουλειά! Εντάξει, θα πάρουν τις μίζες τους τα παιδιά, αλλά όσο περισσότερους μαζέψουν στα δίχτυα τους, τόσο πιο εύκολο το δικό σας έργο. Δεν το καταλαβαίνεις ούτε αυτό το απλό και βασικό βρε χαιβάνι; Do I have to spell it out for you?

The rest is history...
Ολοκληρώθηκε η δίκη παρωδία, με ερωτήσεις από την έδρα, που η αναλφάβητη πεθερά μου θα έκανε σοβαρότερες, (κι αυτοί στο κολπάκι) και η ετυμηγορία; Μα τι άλλο; Πανηγυρικά αθώοι και προ πάντων... σοβαροί. Φυσικά...

Mετά έχουμε κι εκείνη την αρχαία απολλώνεια (?) τεχνολογία μωρ'αδερφάκι μου.
Τέταρτο το κρατούμενο.
Αυτό που το πάτε δηλαδή; Ήρθε στα χέρια του σώρρα, διότι ο σώρρας έχει το ΙΧΩΡ που το 70% του ελληνικού λαού δεν έχει, και είναι σε "απ'ευθείας σύνδεση" με τον Απόλλωνα, κι ο παλαι ποτέ φωτεινός, καρακουκλί θεός, διάλεξε τον μέτριας έως κακάσχημης μαφιόζικης φάτσας σώρρα σαν εκπρόσωπό του (μην επισκιάσει την ομορφιά του κι όλας :P ) και του πασάρησε τεχνολογιάρα του κερατά, με όλα τα copyrights, βούλες, υπογραφές και τα ρέστα.

Απόλλων: Παρ'το αγόραρε, να κάνεις τη δουλίτσα σου, να βοηθήσεις κι εκείνον τον ρημάδη και ταλαίπωρο Ελληνισμό... Όσο μπορείς δηλαδή.

Σώρρας: Μάλιστα θεέ και αφέντη μου. Δε θα το μετανιώσεις, εγώ θα σε δοξάσω Τα σέβη μου ( υπόκλιση και exit sorras)

Έγινε ένα θεματάκι (που έφερε στην προσοχή μου ο ΟΤΤΟΝ) με το θέμα "χριστιανισμός" που κατέδειξε ότι η ΕΝΤ ενοχλείται ή αν δεν ενοχλείται, σίγουρα δεν έχει ή δε θέλει να έχει σχέση και συνάφεια με το αντικείμενο... Πέμπτο το κρατούμενο.

Τους φαντάζομαι να λένε μεταξύ τους: (πάλι αυτή η φαντασία μου, πανάθεμά τη...) , έχουμε το zeitgeist, έχουμε τα μασοναριά της ΝΤΠ που πολεμάνε τον Χριστιανισμό, κι εμείς θα τον αγκαλιάσουμε; Μην τρελαθούμε τώρα. Άλλωστε έχουμε και τον Απόλλωνα. Πού θα τον πάμε αυτόν δηλαδή; Εντάξει, τα ζώα δεν είναι έτοιμα ακόμα για απόταξη του χριστιανισμού, είναι πολλοί βλέπεις αυτοί που δεν έχουν το ΙΧΩΡ στην Ελλάδα, θα το πάμε λάου λάου... θα προάγουμε γλυκά και με το μαλακό το αρχαιοελληνικό πάνθεον...Τι διάολο, δε θα τους αγγίξει η πατρογονική κληρονομιά τους;

Φτου σου βίκυ! κακιά και κουτοπόνηρη είσαι! Οι άνθρωποι είναι Ελληνες με το Ε κεφαλαίο κι εσύ φαντάζεσαι ότι κατεβάζει η κούτρα σου ηλίθια ξανθιά.
(τα λέω μόνη μου καλέ, για να μη μου τα πείτε εσείς :loco: )

Αμ κι αυτή την τεχνολογία; Πού πήγαν και την έδωσαν ρε σεις;
Στους νεοταξίτες που κατά τα άλλα πολεμάνε σαν ατόφιοι Ελληναράδες!!
ντόινγκ! :nuts:
Εκτο το κρατούμενο!
Μα ήταν γερό το δέλεαρ. 600 δις, δεν είναι αστεία. Θα'ρχονταν τρίτοι στην παγκόσμια οικονομία ρε σεις, με τα ομόλογα.. Μην κοιτάτε που δε φαίνονται ούτε εκατοστοί τρίτοι στην λίστα των μεγαλοκολοσών... Είναι γιατί τα ομόλογα δεν ήταν ομόλογα, αλλά ΙΒΟΕ (του κώλου συναλλαγματικές)...

την λαϊκή ενότητα πολλοί επικαλέστηκαν, στην πράξη όμως δεν την πέτυχε κανείς.
Διότι η λαϊκή ενότητα είναι ο Νο. 1 εχθρός της άρχουσας τάξης και όποιος πραγματικά την επιδιώκει και υπάρχει προοπτική να την πετύχει, είτε με συντονισμό/οργάνωση, είτε με μια αληθινή και χαρισματική περσόνα, είτε και με τα δυο, εξοντώνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Ο τελευταίος που και θεωρητικά και πρακτικά (εκ της θέσεως και της δημοφιλίας του) ειχε δυνητικά τα "προσόντα" να υλοποιήσει αυτή την προοπτική, ήταν ο Χριστόδουλος, και είδαμε πώς τον έστειλαν τα σατανόπληκτα κυριολεκτικά αδιάβαστο, παρ'όλο που το "αγαθό" κατά τα άλλα παπαδαριό, τον διάβασε για τα μάτια, με όλες τις φιοριτούρες.

Μας έρχονται και οι κύριοι της εντ και μιλάνε για "αγάπη" και ενότητα.
Εφτά σε παίρνει αριστερά μην το ζορίζεις... και εφτά τα κρατούμενα.
Όχι μόνο δεν εξοντώνονται, αλλά αφήνονται στην συνέχιση του έργου τους, βεβαίως βεβαίως... Γιατί; Διότι άλλο οι ατόφιοι, κι άλλο οι ψόφιοι. Άλλο να γίνονται πράξη τα λόγια, κι άλλο τα λαμόγια. Στα λόγια ενότητα, στην πράξη διχασμός. Χαρακτηριστικό δείγμα του οποίου, νιώσαμε όλοι στο πετσί μας σ'αυτό το νήμα.

Το αγαθό και προπάντων ...ελληνόψυχο έργο της ομάδας εντ, συνεχίζεται, με την καταρράκωση και τον εξευτελισμό των εθνικών μας ηρώων, των ανθρώπων που έδωσαν αίμα και ψυχή για τη λευτεριά μας,. Οχτώ τα κρατούμενα. Έπρεπε να γίνει και αυτό, γιατί ο Ελληνας εξακολουθεί να έχει σημεία αναφοράς που δε βολεύουν, αφού μπροστά σ'αυτά οι σημερινοί σωτήρες-ήρωες φαντάζουν λίγοι αφ'ενός, και οι Ελληνες πρέπει να ζομποποιηθούν και να απονευρωθούν εντελώς, να μην έχουν τίποτα να τους εμπνεύσει (ούτε πίστη σε Θεό ούτε εθνική περηφάνεια, ούτε καν το γονίδιο) για να αντιπαλέψουν τα σκοτάδια, αφ'ετέρου.

Ανέκαθεν βόλευε την εκάστοτε άρχουσα τάξη (που τελικά ήταν μία, με διάφορους συμπορευόενους πρωταγωνιστές) το μάζεμα των προβάτων σε μαντριά. Τα μαντριά ονομάζονταν μέχρι σήμερα "κόμματα". Στο βαθμό που τα κόμματα έχουν απαξιωθεί στον μέγιστο βαθμό, κι αυτό είναι πλέον άγρια επικίνδυνο για τους "άρχοντες", έπρεπε να φτιαχτεί στο τσάκα τσάκα ένα διαφορετικό είδος μαντριού.
Enter END! Εννιά τα κρατούμενα. ΈΝD = ένα νέο, φανταιζί, χαριτωμένο, ευάερο και ευήλιο "οικοδόμημα", που δεν μοιάζει με μαντρί, αλλά είναι! Τρίβει τα χέρια της η ΕΝΤ στην ένδειξη πως το μαντρί γεμίζει με πολλά προβατάκια.... (όχι δεν θα αποκαλούσα ποτέ πρόβατα συνανθρώπους που γνωρίζω και τιμώ. Οι υποστηρικτές της ΕΝΤί είναι πρόβατα για την ίδια την ΕΝΤ)
Τις υπογραφές τις ζητάει για να εδραιώσει τον αριθμό των κατ'αυτήν "προβάτων", διότι εντάξει, δεν υπάρχει η δυνατότητα να σταμπαριστούν κιόλας. Τις ζητάει φυσικά και για άλλους λόγους (αφού πάντα τα νεοταξιτόπουλα στοχεύουν σε μπόλικα τριγώνια μ'ένα σμπάρο), αλλά αυτούς θ'αφήσω τον ΟΤΤΟ να τους αναπτύξει.

Όμοιος τον όμοιο αεί πελάζει έλεγαν οι αρχαίοι. Όμοιος τον ανόμοιο αεί βελάζει, λέει η μούρη μου. Για την εντ, οι γιαλτουρίδηδες, οι γερτσίδηδες και τέλος πάντων όλοι όσοι στέκονται απέναντί της, είναι μασώνοι. ίσως, λέω ίσως, να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δέκα τα κρατούμενα. Βλέπω με θλίψη ότι κι οι "πιστοί" που τους έδωσαν καρδούλα, ψυχούλα και πλήρη στήριξη, ακολουθούν κατά πόδας το παράδειγμά τους, κατατάσσοντας στους σκοτεινούς, όσους από εμάς στέκονται απέναντί τους... Δεν θέλω και δεν μπορώ να εχθρευτώ όσους ιδεογραφίτες το κάνουν, κι ας βλέπουν (ίσως) κι εμένα σαν σκοτεινή... το μόνο που μπορώ να ευχηθώ, είναι ν'αλλάξουν αυτή τη λογική, να διευρύνουν την οπτική, και να πάρουν τη φώτιση που ξέρω ότι μπορούν, για να προχωρήσουν στην πορεία τους αρμόζει και τους αξίζει.

Καλημέρες σε όλους :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 28 Αύγ 2013, 12:25

Άλλαξες κάτι?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 12:27

Ναι, έβαλα και τα υπόλοιπα "κρατούμενα" (που νύσταξα και δεν έγραψα χθες) σε ένα ποστ αντί για δύο. Ε, και επ'ευκαιρία, ρετουσάρισα και μερικά σημεία. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 28 Αύγ 2013, 12:28

Βασω ,εχεις αυτη την αποψη,για ολο αυτο.Δεν εχω καμια προθεση να πω κατι,πανω σε ολα αυτα που καταλαβαινεις.
Η δικη σου επιλογη,οπως και αρκετων αλλων ,δεν μου κανει τιποτα.Μια απο τα ιδια.Θα ,ελπιδα,και αγιος ο θεος.
Δεν ημουν ποτε οπαδος ,κομματος.Δεν μπορω να γινω τωρα,με τιποτα.Το πολιτικο καθεστος θελει αλλαγη,ειναι ξενοφερτο,
αυτο ολο το συστημα.Μιλω για πολιτικο καθεστος ,και καπακι το ακουω απο την End.Τι να κανω,ταυτιζετε με την αντιληψη μου.
Αν τωρα εσεις ,νομιζετε οτι ειναι η καταστροφη μας ,και ειναι υστεροβουλο ,καθοδηγουμενο,εχετε ολο το δικαιωμα ,να αναλυετε το γιατι ,και τι σας κανει να το θεωρητε.
Και εγω τον Καζακη,τον θεωρω,εναν συστηματια,που ζει και πλανα,οπως ολοι οι πολιτικαντιδες.
Δεν με πειθει με τιποτα,ουτε σαν εικονα ,ουτε σαν σκεψη,ουτε για τιποτα.
Δεν στεκομαι στην εικονα,ποτε.Στην ουσια στεκομαι,και στα θα που λεει καποιος.
Ενα σωρο κομματια,ειμασταν και καποιοι εξακολουθουν να τα ζουν και να θελουν.
Εμεις ως Ελληνες τους τα δωσαμε ολα.Τα ειχαμε λυσει ,τα του ,πως διοικητε η πατριδα,θελω να ξαναθημηθουμε ποιοι ειμασταν.
Τωρα ολες οι κορωνες ,τα κλισε,και ρωτησα αυτον ,μου ειπε αυτος,δεν με αγγιζουν.Ποτε δεν με αγγιζαν.
Καντε ολοι αυτο που νομιζετε,δεν ειχα ποτε προβλημα.Το θυμα της πλανης που ζουμε ειμαι.Το καταλαβαινω και μου φτανει.Στον πολεμο δεν θα παω με νεροπιστολο.Θα δωσω την ψυχη μου,με ανιδιοτελεια,και για εναν αλλον μεγαλο στοχο,που αγγιζει ολο το πλανητικο συστημα.Δεν θα αλλαξει τον τροπο που ταιζονται οι ανθρωποι στον κοσμο,ενα κομμα,μια κινηση Αξιων και ιδεων,με βαση την αρχαια μας σοφια χρειαζετε.Ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αρνητισμος,σε κατι που ξεφευγει ,απο τα γνωστα μετρα.Η γνωση ομως δεν τελειωνει,ποιος ειναι αυτος που μπορει να το πει αυτο.Πλανευτικα?Γοητευτικα?Ε ας το παθω και γω μια φορα.Ο στοχος που με κανει να πλανιεμαι ειναι περα απο τα Ελληνικα συνορα.Ανοιχτα συνορα θελω,οχι κλειστα.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 28 Αύγ 2013, 12:33

ArELa έγραψε:Ναι, έβαλα και τα υπόλοιπα "κρατούμενα" (που νύσταξα και δεν έγραψα χθες) σε ένα ποστ αντί για δύο. Ε, και επ'ευκαιρία, ρετουσάρισα και μερικά σημεία
Αααα! γιατί μπήκα νωρίτερα και διάβασα τα ποστ
τώρα ξαναμπαίνω και τα είδα λίγο αλλιώς. αλλά επειδή ακόμα τελώ υπό την επήρεια
του ύπνου νόμισα προς στιγμής οτι ονειρεύτηκα την τσιφορια ανάλυση σου.

υγ καλά είσαι πολύ γρήγορη στα πληκτρα (το χουμε ξαναπεί)
τα σημείκια έγιναν σημεία σε χρόνο dt.
σου το λέω για να δεις πόσο προσεκτικά σε διαβάζω και ας παραπονιέσαι καμιά φορά
ότι δεν το κάνω
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 12:36

Δημήτρη, ένα ποστάκι έγραψα. Άστο ρε φίλε να υπάρχει.
Δεν το'γραψα για να πείσω κανέναν. Το'γραψα για να υπάρχει η οπτική μου εδώ μέσα, όσο συνοπτικότερη και πιο ολοκληρωμένη γίνεται.
Δεν με αφορά τι επιλέγει να πιστέψει ο καθένας και σίγουρα δε μ'απασχολεί η κρίση σου για τον καζάκη. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να την έχεις. Στα μάτια σου είναι συστεμικός, (δεν ξέρω αλλά ούτε και θέλω να μάθω πώς κατέληξες σ'αυτό το συμπέρασμα), στα δικά μου μάχεται το σύστημα. Το πιθανότερο είναι να μην κερδίσει αυτή τη μάχη διότι το σύστημα έχει πολλά πλοκάμια, ύπουλες τακτικές και μέσα εξόντωσης, και οι άνθρωποι έχουν πολλές διαφορετικές λογικές και οπτικέςς, αλλά εγώ ως αντισυστεμική απ'τα γενοφάσκια μου, δε γίνεται να μην συμπορεύομαι με λογικές (οποιουδήποτε, όχι μόνο του καζάκη) που βλέπω ιδίοις όμμασι και ακούω ιδίοις ώτοις, ότι είναι εξ ορισμού ενάντιες στη σαθρότητα, την απαξία και τον εμφανή πλέον μισανθρωπισμό που δεχόμαστε από ένα σύστημα πλασμένο από κερατάδες.

ΙΟΝίτσα, σ'ευχαριστώ από καρδιάς για την προσοχή σου, μάτια μου :makia:

φιλιά
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 28 Αύγ 2013, 13:29

Bικυ, εχω πει οτι ειμαι θετικα προσκειμενη στην ΕΝΤ χωρις παραλληλα να θελω να ριχτω και στην φωτια για χαρη κανενος.
Διαβαζοντας τα 10 σημεια σου δεν μπορεσα να μην γελασω. :lol:
Το εκλαμβανω ως καλοπροαιρετα κατασκευασμενο αστειο το κειμενο σου με κρυμμενα νοηματα βεβαιως βεβαιως.
Το χεις σκεφτει για σεναριογραφος; Χεχε :wink:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 28 Αύγ 2013, 13:33

Eva Luna έγραψε:Διαβαζοντας τα 10 σημεια σου δεν μπορεσα να μην γελασω. :lol:
χαίρομαι, γιατί αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος μου.
Να σκάσω ένα χαμόγελο σε όποιον με διαβάσει (φίλο ή πολέμιο)
και ν'αλαφρύνει το κλίμα που βάρυνε αχρείαστα. :rose:
Eva Luna έγραψε:Το εκλαμβανω ως καλοπροαιρετα κατασκευασμενο αστειο το κειμενο σου με κρυμμενα νοηματα βεβαιως βεβαιως.
πάντα καλοπροαίρετα. Αυτό είναι δεδομένο.
Σ'ευχαριστώ :D :ty:
Eva Luna έγραψε:Το χεις σκεφτει για σεναριογραφος; Χεχε :wink:
ω ναι. Προτάσεις δεν έχω. :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 28 Αύγ 2013, 15:44

Μου άρεσε πολύ το αρθράκι σου Βασούλα.
Μεταφέρω και την άποψη ενός μη ιδεογραφίτη αλλά παιδί της παρέας. Του Αντώνη. Λέει ότι ο Σώρρας είναι plan D του συστήματος. Ότι αν αποτύχουν όλα θα είναι ένας άσσος στο μανίκι τους.
Αυτά μας είπε μια μέρα στο Cosi.
Κρατούμενο κι αυτό και θα δείξει

Έχω όμως μία απορία.
Αν είναι βαλτός για να είναι σωτήρας του συστήματος αυτή τη φάτσα θα διαλέγανε?

Είναι επικοινωνιακό το θέμα.
Τώρα θα μου πεις ότι μπροστά σε όλα τα καρτούν της κυβέρνησης μπορεί να είναι Αλαίν Ντελόν. Να μη ρίξουν απότομα τις ομορφάδες και πιάσει ζαλάδα τον κόσμο....
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 28 Αύγ 2013, 16:00

Βασω μη βαζεις σκεψεις τσαμπα,στο κεφαλι σου.Για τα αυτονοητα δεν κανω σκεψεις.
Το κλιμα βαρυνε,χωρις να υπαρχει λογος να βαρυνει.Με βλεπετε στο fb πολλοι.Μετεφερα εδω αυτην την δυναμικη που εχω
στα Ιδεο?Το ακουσα ομως για την ''ομαδουλα'' μου.Τι να εξηγησω ,για τον Καζακα,δεν χρειαζετε.
Ενα βιντεο που αφορουσε την αποψη του για τον Σωρρα εφερες μπροστα μου,και το μονο που μου ειπες ηταν οτι καλα τα λεει και
''την ειπες την ατακα σου''.Ποτε δεν θεωρησα οτι εχω το αλαθητο.Και δεν ειμαι πολεμιος.Διαφορετικος ειμαι.Αλλοι δειξαν πολεμικη διαθεση εδω.

Ας δει οποιος θελει το παρακατω.

Μαρια το συστημα δεν πα να λεει ο καθενας ,απο ενστικτο,η σκορπια πληροφορια, για πλανα χψω,το συστημα,δεν χανει ετσι οπως πανε τα πραματα.
Εμεις θα χασουμε ,με ξεσηκωμο η με την ροτα που παμε σαν σκορποχωρι που ειμαστε.Προτιμω,τις δικες μου αντιληψεις ,παρα τον οποιδηποτε φιλο στα καφενεια.Ακουμε κρινουμε υποκειμενικα και δεχομαστε η απορριπτουμε.Δηλαδη αυτος δεν ειναι ο δρομος ,του καθενος σε αυτο που θεωρει σαν λυση?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”