Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Πλατείας Συντάγματος συνέχεια...

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Ιουν 2011, 15:47

Τα κατάφεραν... άφησαν τους μπαχαλόβιους να κάνουν ντου, ενώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορούσαν να είχαν εμποδιστεί , γέμισε η πλατεία με χημικά, δεν ανασαίνει ούτε κουνούπι... Αυτό που σχεδιάστηκε πέτυχε.
Η Πλατεία άδειασε... :?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 28 Ιουν 2011, 15:59

Αυτή τη στιγμή καίνε και σπάνε τα γνωστά βαν που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη σελίδα..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 28 Ιουν 2011, 16:06

Μέρος του εξεπονημένου σχεδίου είναι η παρουσία των αναρχοβλαμμένων. Τα έχω αναλύσει αυτά. Ας πρόσεχαν οι "ιδεολόγοι" να μην τους άλωναν. Τώρα είναι αργά για τον συγκεκριμένο χώρο ο οποίος αποτελεί πλέον τα νέα S.A. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μπορούν να το χωνέψουν ορισμένοι είτε όχι.

Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την ιστορική επανάληψη` μόνο που οι κινούντες τα νήματα χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό ιδέες και κινήματα που κάποτε εθεωρούντο αντικομφορμιστικά (αν και κατασκευασμένα για συγκεκριμένους ρόλους). Με αυτό το προπέτασμα επιχείρησαν να αλώσουν τη γενικότερη συνειδητότητα, αλλά και εδώ, συν τωι χρόνωι, απέτυχαν. Έτσι, το μόνο που τους απέμεινε είναι η καθαρή χρησιμοποίησή των ως νεοταξικά τάγματα.

Ένας από τους άθλιους ηγετίσκους της κακιάς ώρας τέτοιων νεοταξικών ταγμάτων είναι και ο πετράκης. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
athens
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: 111Redroses

Δημοσίευση από athens » Τρί 28 Ιουν 2011, 19:53

τα χημικα που ριξανε ξεπερασανε καθε προηγουμενο μιλαμε...στις 6.30 στα σκαλια του συνταγματος δεν στεκοσουνα αν εχεις αναπνευστικο προβλημα ακομα....
Άβαταρ μέλους
athens

Δημοσίευση από athens » Τρί 28 Ιουν 2011, 21:09

και εκει που ηρεμησαν τα πραγματα και ο κοσμος αρχισε να ξαναμαζευεται, νασου και ξαναρχισε ο γνωστος "ανταρτοπολεμος"
Άβαταρ μέλους
Danae84
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Danae84 » Τρί 28 Ιουν 2011, 21:24

ArELa έγραψε:
delfini05 έγραψε:Καλημέρα!!!
Απορία... Ντύθηκε στα κόκκινα η Ακρόπολη;

Εικόνα

(σήμερις :loco: )

αυτο το αισχος με τα πανω του ΠΑΜΕ μπροστα στην Ακροπολη.....εχει καταντησει αηδια!
[box=]I know, St. Peter won't call my name[/box]
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τρί 28 Ιουν 2011, 21:28

Εικόνα
.
"Σφαλιάρα" ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: "Δεν εκτελούμε παράνομες διαταγές"!
28-06-2011 14:30:23

«Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της, Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις ... τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο» σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, μετά από ενδεχόμενη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμο και μη λήψης της 5ης δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ.
Και μάλιστα πέρα από τις αρχικές του δηλώσεις χθες στην Βουλή υπαινίχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα μπορούσαν ακόμα και να στρέψουν τα όπλα τους κατά των Ελλήνων πολιτών, όπως συνέβη στην Αργεντινή με αποτέλεσμα 42 νεκρούς.

Σε δήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) προς το defencenet.gr ξεκαθαρίζεται ότι «Εκτελούμε μόνο τις εντολές που προβλέπονται και ορίζονται από το Σύνταγμα στο οποίο έχουμε ορκιστεί πίστη και αφοσίωση».

Το ερώτημα του defencenet.gr προς το ΓΕΕΘΑ, ήταν συγκεκριμένο: «Τι θα πράξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση που λάβουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να επιχειρήσουν στο εσωτερικό της χώρας σε αποστολές καταστολής, ένα ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοικτό ο άντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος;»

Και η απάντηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν σε καμία πολιτική εντολή της οποίας το περιεχόμενο θα είναι αντίθετο με όσα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας και ο ρόλος για το οποίο προορίζονται που είναι ένας και μοναδικός: Η υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και των δικαιωμάτων της χώρας σε γη αέρα και θάλασσα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ στο ερώτημα του defencenet.gr

«Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια εντολή γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος περιγράφεται με ακρίβεια στο Σύνταγμα, κάτι που τόνισε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μόλις εχθες.

Δεν μπορούν να δεχθούν να εκτελέσουν διαταγές οι οποίες εντολές βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τον υπέρτατο νόμο της χώρας, του Συντάγματος. Αποστολή τους είναι η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας έναντι έξωθεν απειλών. Δυνάμεθα να λειτουργούμε αποκλειστικά εντός των ορίων του Συντάγματος».

Τα «αντιπαραγωγικά», όπως τα έχει χαρακτηρίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνούνται, λοιπόν, να συνταχθούν ακόμα και θεωρητικά στα όποια σχέδια της κυβέρνησης για εμπλοκή τους σε αποστολές εσωτερικής ασφάλειας και να στρέψουν τις κάννες των τανκς κατά Ελλήνων πολιτών.

Πρακτικά, αρνούνται και να συμμετάσχουν στο παιχνίδι του τρόμου που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση εμπλέκοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, με στόχο την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος που οδηγεί στην εξαθλίωση περισσότερο απ’όλους τα ίδια τα στελέχη των Ε.Δ. που διαβιούν σε επίπεδα κάτω από τα όρια της αξιοπρέπειας, ειδικά τα μέσα και τα κατώτερα στελέχη…

Ενδιαφέρον έχει και η προσέγγιση ανωτάτου αξιωματικού του ΓΕΣ στο θέμα:
«Αν μου ζητήσουν να στείλω άρματα για να προστατέψω τράπεζες, θα στείλω, αλλά θα είμαι κι εγώ μέσα και το πρώτο βλήμα θα το ρίξω … στην τράπεζα! Να είστε σίγουροι γι’ αυτό!»

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 28 Ιουν 2011, 21:44

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για την διαφύλαξη των συνόρων (όσο κι αν τις έχουν ευνουχίσει καθιστώντας τες όχι και τόσο μάχιμες) και όχι για την εξυπηρέτηση των εντολών του φαυλοκρατικού κατεστημένου.

Εξάλλου, υπάρχει και το μείζον θέμα της πιθανής εξεγέρσεως οργανωμένων ομάδων λαθρομουσουλμάνων (5η φάλαγγα). Εκεί θα χρειαστούν σίγουρα και όχι να φυλάνε τις χρεωκοπημένες τράπεζες.

Υ.Γ Πάντοτε το συγκεκριμένο κόμμα ήταν ένα αίσχος. Τώρα μολύνει τον Ιερό Βράχο που ήθελε να ανατινάξει το 1944.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
athens

Δημοσίευση από athens » Τρί 28 Ιουν 2011, 21:55

κανανε τσιφλικι τους το καθε κινημα την Ακροπολη, κανουργια μοδα, συμφωνω με το πανο αλλα σε λαθος σημειο, οκ η ακροπολη σημειο κατατεθεν της Ελλαδος κ.λ.π. λαθος σημειο η πνικα ηταν για να παραθετει ο καθε πολιτης τις αποψεις του. Αλλα δεν φταινε αυτοι αυτοι που τους αφησαν και περασαν φταινε. Σε λιγο θα αρχισουν ολοι να ανεβαινουν στην Ακροπολη και να κρεμαει ο καθενας το πανο του...ΕΛΕΟΣ...σορρυ μπορει να μην αρεσει η αποψη μου αλλα ειναι η αποψη μου... :)
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τρί 28 Ιουν 2011, 22:06

@Iwn Rwmanos... Έχεις περίπου δίκιο.
Το σίγουρο είναι πως ποτέ δεν εξυπηρέτησαν & ούτε πρόκειται να εξυπηρετήσουν οτιδήποτε ονομάζεις φαυλοκρατικό κατεστημένο.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 28 Ιουν 2011, 22:07

GreekTERMINATOR έγραψε: Το ερώτημα του defencenet.gr προς το ΓΕΕΘΑ, ήταν συγκεκριμένο: «Τι θα πράξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση που λάβουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να επιχειρήσουν στο εσωτερικό της χώρας σε αποστολές καταστολής, ένα ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοικτό ο άντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος;»

Και η απάντηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν σε καμία πολιτική εντολή της οποίας το περιεχόμενο θα είναι αντίθετο με όσα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας και ο ρόλος για το οποίο προορίζονται που είναι ένας και μοναδικός: Η υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και των δικαιωμάτων της χώρας σε γη αέρα και θάλασσα.
Μα ήδη απειλείται η εδαφική μας ακεραιότητα και τα δικαιώματά της χώρας σε γή αέρα και θάλασσα.
Μου αρέσει πάντως που "άδειασαν" τον πάγκαλο

Iwn Rwmanos έγραψε:Μέρος του εξεπονημένου σχεδίου είναι η παρουσία των αναρχοβλαμμένων. Τα έχω αναλύσει αυτά. Ας πρόσεχαν οι "ιδεολόγοι" να μην τους άλωναν. Τώρα είναι αργά για τον συγκεκριμένο χώρο ο οποίος αποτελεί πλέον τα νέα S.A. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μπορούν να το χωνέψουν ορισμένοι είτε όχι.

Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την ιστορική επανάληψη` μόνο που οι κινούντες τα νήματα χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό ιδέες και κινήματα που κάποτε εθεωρούντο αντικομφορμιστικά (αν και κατασκευασμένα για συγκεκριμένους ρόλους). Με αυτό το προπέτασμα επιχείρησαν να αλώσουν τη γενικότερη συνειδητότητα, αλλά και εδώ, συν τωι χρόνωι, απέτυχαν. Έτσι, το μόνο που τους απέμεινε είναι η καθαρή χρησιμοποίησή των ως νεοταξικά τάγματα.

Ένας από τους άθλιους ηγετίσκους της κακιάς ώρας τέτοιων νεοταξικών ταγμάτων είναι και ο πετράκης. :cool:
Τον είχα δεί σε παλαιότερη ανάρτηση του olympia όπου χωρίς να υφίσταται λόγος κυκλοφορούσε εν μέσω του πλήθους με καλυμμένο το πρόσωπο και μόνο όταν απομακρύνθηκε, αποκαλύφθηκε. Τί φοβόταν και κρυβόταν o πετράκης ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 28 Ιουν 2011, 22:45

Ποιός είναι ο Πετράκης?

Με βρίσκεις αδιάβαστη. Δεν τον ξέρω

Γύρισα από το Σύνταγμα.

Έπεσε το δακρυγόνο της αρκούδας.

Τα μπαχαλάκια επιτέθηκαν στην πορεία του ΠΑΜΕ.

Γιούχαραν και είχαν άγριες διαθέσεις.

Ήταν έτοιμοι για επεισόδια

Είχαν φάτσες γηπέδου. Δεν ήταν αναρχικοί.

Ήταν αγριεμένοι και φώναζαν. Προκαλούσαν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 28 Ιουν 2011, 22:56

καλησπερα κι απο μενα

ο Ιων πιστεφκω αναφερεται στον πετρο κωσταντινου του ανταρσυα -δημοτικος συμβουλος αθηναιων

με προβληματιζει η πρεμουρα για συνεχιση επεισοδιων καθολη τη διαρκεια του απογευματος --ισως και τωρα...το παρακρατος θελει να μας φοβησει για αυριο...αντιθετα θα μας πεισμωσουν κι αλλο

η πρεμουρα για μπαχαλοκατασταση φανηκε απο το πρωι στο πνευμα που περιγραφει η ντοκτορ...ειναι πολυ περιπεπλεγμενο το θεμα των....αυθορμητων επεισοδιων...

επανερχομαι
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 28 Ιουν 2011, 23:51

Τον Πέτρο Κωνσταντίνου τον ξέρω από πολύ παλιά.

Είναι στο κομμάτι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που λέγεται ΣΕΚ.

Τα παλιά και μόνιμα στελέχη του ΣΕΚ τα ξέρω σαν φάτσες. Είναι πανταχού παρόντες και στήνουν τραπεζάκια.

Αλλά κανένας από αυτούς που μας την έπεσαν δεν μου ήταν γνωστή φάτσα. Ούτε είχε το στυλάκι του ΣΕΚ που είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 10:03

Σήμερα σε κάθε ανάρτηση του "Ξυπνήστε ρε ίσως και σε άλλα μπλογκς υπάρχει συνεχώς αυτό το σχόλιο

Αλλά σαν σχόλιο και όχι σαν κυρίως ανάρτηση
Ανώνυμος είπε...
Προσέξτε.
Σήμερα οι βολεμένοι πασοκοι θα βάζουν διάφορα άρθρα και σχόλια για να ξεχνάμε τα προβλήματα. Εχουν συμφέροντα να περάσει το ψήφισμα με τα χαράτσια. Αυτοί θα τα κλέψουν απτα λεφτά του μνημονίου.
Είχα γραφτεί στην κλαδική, πρώην φανατικός πασόκος νομικός Τώρα τους σιχάθηκα, και έχω φύγει. Δεν ανήκω πουθενά, και δεν έχω συμφέροντα
Μας κάλεσαν εχθές στην Ιπποκράτους να πάμε να πούμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, και να βάλουμε κουκουλοφόρους να διαλύσουν το πλήθος. Δεν πήγα. Αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι προνομιούχοι διορισμένοι απτο ΠΑΣΟΚ και πριν και τώρα σε καλές θέσεις.
Αγωνίζονται και γιατί θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους, και γιατί τρώνε απτα υπουργεία με διάφορους τρόπους, και πάλι με το ΠΑΣΟΚ θέλουν να τακτοποιήσουν τα άχρηστα παιδιά τους.
Δεν έχουν πολιτική ιδεολογία , μόνο συμφέρον. Περισσότερο η ιδεολογία τους ταιριάζει με του Χίτλερ.(βάζανε φωτιές στη χώρα για να πάρουν την εξουσία , κλπ)
Πολλοί απαυτούς φοβούνται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ, και λένε ψέματα ότι είναι του Τσίπρα ή του Κουβέλη. Αυτοί και όχι μόνο οι βουλευτές τρώνε ότι μπαίνει στην Ελλάδα. Εμάς που δεν πουλάμε τις συνειδήσεις μας, μας βάζουν φόρους.
Να ξέρετε. Oταν έχουν συγκέντρωση στην Ιπποκράτους τότε με δημοκρατικές διαδικασίες βγάζουν τους κουκουλοφόρους και δίνουν και εντολές στην αστυνομία να χτυπήσει. Θα τους ξεχωρίσετε. Βρίζουν πολύ τους αστυνομικούς για να μετατοπίσουν το μίσος απτο ΠΑΣΟΚ και να πάει στους αστυνομικούς, που απλά εκτελούν. Θέλουν να διαλύσουν τον κόσμο.
Να μαθαίνετε πότε έχουν συγκέντρωση. Τότε εξαφανίζονται απτα μπλοκς οι πασόκοι, και τότε βγαίνουν οι κουκουλοφόροι.
O φυσιολογικός άνθρωπος βρίζει το ΠΑΣΟΚ σήμερα γιατί υποφέρει, και αυτοί τρώνε τα λεφτά και αποτυγχάνουν. Αυτοί λοιπόν που τρώνε και ωφελούνται, θα σας ειρωνευτούν, θα πουν όλοι ίδιοι είναι, θα σας επιτεθούν λεκτικά, θα βρίσουν το κόμμα σας, χωρίς να έχει κάνει τέτοια αίσχη. Απλά μάθετε ονόματα . Θα σας χρειαστούν .Τρώνε τα λεφτά μας αυτά τα άτομα. Πρέπει να πληρώσουν….
Είναι άτομα άρρωστα για εξουσία και λεφτά.(συνήθως τεμπέληδες)Έχω περάσει από κόμματα. το ΠΑΣΟΚ είναι ότι χειρότερο υπάρχει.
Μία από τις αναρτήσεις που υπάρχει το σχόλιο είναι και αυτή

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/video_29.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 29 Ιουν 2011, 16:33

Τα παρακρατικά σκυλιά, μαζί με τα ανεγκέφαλα χουλιγκάνια, δεν κατάφεραν να λυγίσουν τελείως το σύνταγμα... Το ότι τα ΜΜΕ τους αποκαλούν "διαδηλωτές", με βγάζει έξω απ'τα ρούχα μου... :swear:
Είναι απίστευτη η αντοχή και η επιμονή κάποιων ανθρώπων που μένουν στην πλατεία αλύγιστοι και άφοβοι...θα τολμησω να τους αποκαλέσω ήρωες.

Είναι απίστευτη και η κτηνώδης ατομικιστική αναισθησία των 155 που υπερψήφισαν. Δεν τους αφορούσε το τι γίνεται έξω. Oρισμένοι χαμογελούσαν κι όλας... :banghead: Περίμενα πως θα περάσει μεν, δεν παυω να νιώθω ανείπωτη οργή γι'αυτά τα ανθελληναριά. Κάποια κυρία ειδικά, είναι το πρώτο όνειδος... φυσικά έχουμε εν τω συνολω 155 προδότες.

Νιώθω σα να'φαγα γροθιά στο στομάχι... κι ας το ήξερα...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 29 Ιουν 2011, 16:48

Μόλις ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο έφυγαν και οι αναρχο-αλήτες συστημικοί τσάτσοι. Γύρισαν στις τρύπες τους περιμένοντας την επόμενη εξόρμηση.

Μαρία, τα έχεις ξαναγράψει για τον πετράκη, αλλά έχεις χάσει επεισόδια. Ο πετράκης δουλεύει με άλλη αποκλειστική αποστολή τα τελευταία χρόνια. :cool:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 16:49

Καλά...................................ψηφίστηκε.

Αλλά για να δούμε θα εφαρμοστεί?.

Και πως θα εφαρμοστεί.

Θα πληρώνουμε τους φόρους σαν καλά παιδιά?

Εχει να γίνει χαμός.

Τι να κάνει μια κυβέρνηση μη νομιμοποιημένη.

Μέχρι πότε θα εκβιάζει?

Είναι μία Χούντα.

Και οι Χούντες γρήγορα πεφτουνε.

Είναι σήμερα ο άντρας μου στο Σύνταγμα Δεν έχει γυρίσει ακόμα.
Εγώ έμεινα με το παιδί και με τη μαμά μου που έχει τρελαθεί από την αγωνία.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 29 Ιουν 2011, 17:05

Mιλάμε για επίθεση σε διαδηλωτές που - είναι φανερο πως- δεν είναι κουκουλοφόροι χωρίς καμμιά δικαιολογία.
Βαδίζουμε σε πιο άγριους καιρούς...
Αν συνεχίσουν έτσι ο κόσμος θα εξαγριωθεί και αλοίμονο τους... οργή λαού, οργή θεού...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 29 Ιουν 2011, 17:49

Μαρία, τα έχεις ξαναγράψει για τον πετράκη, αλλά έχεις χάσει επεισόδια. Ο πετράκης δουλεύει με άλλη αποκλειστική αποστολή τα τελευταία χρόνια.
Έχω χάσει επεισόδια και μάλιστα πολλά.

Μιλάμε για εποχή 1993 από τότε δεν έχω νέα από τον Πετράκη

Ήταν τότε που η Ο.Σ.Ε μετά ΣΕΚ και σήμερα κομμάτι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδινε γραμμή στους "κοπαδούς" να ρίξουν ψήφο στο ΠΑΣΟΚ χωρίς αυταπάτες.

Τα επιχειρήματα δεν με έπεισαν και απογοητεύτηκα που ήθελαν να δώσουν γραμμή.

Από τότε ξανάβλεπα τον Πετράκη καμιά φορά σε πορείες ή σε συγκεντρώσεις πίσω από κανένα τραπεζάκι.

Αλλά δεν ξέρω νέα του.

Ξέρω ότι ασχολείται με θέματα μεταναστών.

Έτσι και τότε.

Δεν ξέρω αν το ΣΕΚ έπαιξε και άλλη φορά ρόλο δεκανικιού του ΠΑΣΟΚ ή δούρειου ίππου.
Δεν έχω πιά σχέση με την οργάνωση αυτή και έχει πάψει να με ενδιαφέρει
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 29 Ιουν 2011, 18:52

Κατι άκουσα για πλαστικές σφαίρες στο Σύνταγμα.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Danae84
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Danae84 » Τετ 29 Ιουν 2011, 19:00

ArELa έγραψε:Τα παρακρατικά σκυλιά, μαζί με τα ανεγκέφαλα χουλιγκάνια, δεν κατάφεραν να λυγίσουν τελείως το σύνταγμα... Το ότι τα ΜΜΕ τους αποκαλούν "διαδηλωτές", με βγάζει έξω απ'τα ρούχα μου... :swear:
Είναι απίστευτη η αντοχή και η επιμονή κάποιων ανθρώπων που μένουν στην πλατεία αλύγιστοι και άφοβοι...θα τολμησω να τους αποκαλέσω ήρωες.

Είναι απίστευτη και η κτηνώδης ατομικιστική αναισθησία των 155 που υπερψήφισαν. Δεν τους αφορούσε το τι γίνεται έξω. Oρισμένοι χαμογελούσαν κι όλας... :banghead: Περίμενα πως θα περάσει μεν, δεν παυω να νιώθω ανείπωτη οργή γι'αυτά τα ανθελληναριά. Κάποια κυρία ειδικά, είναι το πρώτο όνειδος... φυσικά έχουμε εν τω συνολω 155 προδότες.

Νιώθω σα να'φαγα γροθιά στο στομάχι... κι ας το ήξερα...

...και ο δευτερος ονειδος..ο Αθανασιαδης,που μεχρι πριν 24 ωρες χτυπιοταν για την ΔΕΗ.....και δεν θα το αποκαλουσα ατομικιστικη αναισθησια, μην εισαι τοσο αυστηρη μαζι τους... :) δεν ξερουν πως ειναι να μειωνεται ο μισθος σου απο τα 750 ευρω στα 500 και να δουλευεις 3 μερες την εβδομαδα πλεον , οπως εγω.....
απο εδω και περα , αναρωτιεμαι πως θα βγαινουν απο τα σπιτια τους....
κληρονομικο χαρισμα δεν εχω, αλλα μην ξαφνιαστειτε αν ακουσετε για δολοφονια βουλευτη....δεν θελει και πολυ καποιος να φτασει απο την απογνωση στην " τρελα".....
και ακουσα πριν απο λιγο στο zougla.radio οτι μολις παρακαλεσε ο προεδρος των φαρμακοποιων να σταματησει η ριψη των χημικων,τα ΜΑΤ αρχισαν να τα ριχνουν με εντονοτερο ρυθμο......
και ο Αθανασιαδης μολις προπηλακιστηκε στην Βουκουρεστιου.......... :)
Άβαταρ μέλους
Danae84
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Danae84 » Τετ 29 Ιουν 2011, 21:03

Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 29 Ιουν 2011, 21:27

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Danae84
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Danae84 » Τετ 29 Ιουν 2011, 21:31

o Ερυθρος Σταυρος εβγαλε εκτακτη ανακοινωση για αμεση μεταφορα ιατρικου υλικου στο σταθμο του μετρο....
ζορικα τα πραγματα.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”