Η Πλατεία άδειασε...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
ArELa έγραψε:delfini05 έγραψε:Καλημέρα!!!
Απορία... Ντύθηκε στα κόκκινα η Ακρόπολη;
(σήμερις)
Μα ήδη απειλείται η εδαφική μας ακεραιότητα και τα δικαιώματά της χώρας σε γή αέρα και θάλασσα.GreekTERMINATOR έγραψε: Το ερώτημα του defencenet.gr προς το ΓΕΕΘΑ, ήταν συγκεκριμένο: «Τι θα πράξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση που λάβουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να επιχειρήσουν στο εσωτερικό της χώρας σε αποστολές καταστολής, ένα ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοικτό ο άντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος;»
Και η απάντηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν σε καμία πολιτική εντολή της οποίας το περιεχόμενο θα είναι αντίθετο με όσα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας και ο ρόλος για το οποίο προορίζονται που είναι ένας και μοναδικός: Η υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και των δικαιωμάτων της χώρας σε γη αέρα και θάλασσα.
Τον είχα δεί σε παλαιότερη ανάρτηση του olympia όπου χωρίς να υφίσταται λόγος κυκλοφορούσε εν μέσω του πλήθους με καλυμμένο το πρόσωπο και μόνο όταν απομακρύνθηκε, αποκαλύφθηκε. Τί φοβόταν και κρυβόταν o πετράκης ;Iwn Rwmanos έγραψε:Μέρος του εξεπονημένου σχεδίου είναι η παρουσία των αναρχοβλαμμένων. Τα έχω αναλύσει αυτά. Ας πρόσεχαν οι "ιδεολόγοι" να μην τους άλωναν. Τώρα είναι αργά για τον συγκεκριμένο χώρο ο οποίος αποτελεί πλέον τα νέα S.A. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μπορούν να το χωνέψουν ορισμένοι είτε όχι.
Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για την ιστορική επανάληψη` μόνο που οι κινούντες τα νήματα χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό ιδέες και κινήματα που κάποτε εθεωρούντο αντικομφορμιστικά (αν και κατασκευασμένα για συγκεκριμένους ρόλους). Με αυτό το προπέτασμα επιχείρησαν να αλώσουν τη γενικότερη συνειδητότητα, αλλά και εδώ, συν τωι χρόνωι, απέτυχαν. Έτσι, το μόνο που τους απέμεινε είναι η καθαρή χρησιμοποίησή των ως νεοταξικά τάγματα.
Ένας από τους άθλιους ηγετίσκους της κακιάς ώρας τέτοιων νεοταξικών ταγμάτων είναι και ο πετράκης.
Μία από τις αναρτήσεις που υπάρχει το σχόλιο είναι και αυτήΑνώνυμος είπε...
Προσέξτε.
Σήμερα οι βολεμένοι πασοκοι θα βάζουν διάφορα άρθρα και σχόλια για να ξεχνάμε τα προβλήματα. Εχουν συμφέροντα να περάσει το ψήφισμα με τα χαράτσια. Αυτοί θα τα κλέψουν απτα λεφτά του μνημονίου.
Είχα γραφτεί στην κλαδική, πρώην φανατικός πασόκος νομικός Τώρα τους σιχάθηκα, και έχω φύγει. Δεν ανήκω πουθενά, και δεν έχω συμφέροντα
Μας κάλεσαν εχθές στην Ιπποκράτους να πάμε να πούμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, και να βάλουμε κουκουλοφόρους να διαλύσουν το πλήθος. Δεν πήγα. Αυτοί που θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι προνομιούχοι διορισμένοι απτο ΠΑΣΟΚ και πριν και τώρα σε καλές θέσεις.
Αγωνίζονται και γιατί θέλουν να κρατήσουν τις θέσεις τους, και γιατί τρώνε απτα υπουργεία με διάφορους τρόπους, και πάλι με το ΠΑΣΟΚ θέλουν να τακτοποιήσουν τα άχρηστα παιδιά τους.
Δεν έχουν πολιτική ιδεολογία , μόνο συμφέρον. Περισσότερο η ιδεολογία τους ταιριάζει με του Χίτλερ.(βάζανε φωτιές στη χώρα για να πάρουν την εξουσία , κλπ)
Πολλοί απαυτούς φοβούνται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ, και λένε ψέματα ότι είναι του Τσίπρα ή του Κουβέλη. Αυτοί και όχι μόνο οι βουλευτές τρώνε ότι μπαίνει στην Ελλάδα. Εμάς που δεν πουλάμε τις συνειδήσεις μας, μας βάζουν φόρους.
Να ξέρετε. Oταν έχουν συγκέντρωση στην Ιπποκράτους τότε με δημοκρατικές διαδικασίες βγάζουν τους κουκουλοφόρους και δίνουν και εντολές στην αστυνομία να χτυπήσει. Θα τους ξεχωρίσετε. Βρίζουν πολύ τους αστυνομικούς για να μετατοπίσουν το μίσος απτο ΠΑΣΟΚ και να πάει στους αστυνομικούς, που απλά εκτελούν. Θέλουν να διαλύσουν τον κόσμο.
Να μαθαίνετε πότε έχουν συγκέντρωση. Τότε εξαφανίζονται απτα μπλοκς οι πασόκοι, και τότε βγαίνουν οι κουκουλοφόροι.
O φυσιολογικός άνθρωπος βρίζει το ΠΑΣΟΚ σήμερα γιατί υποφέρει, και αυτοί τρώνε τα λεφτά και αποτυγχάνουν. Αυτοί λοιπόν που τρώνε και ωφελούνται, θα σας ειρωνευτούν, θα πουν όλοι ίδιοι είναι, θα σας επιτεθούν λεκτικά, θα βρίσουν το κόμμα σας, χωρίς να έχει κάνει τέτοια αίσχη. Απλά μάθετε ονόματα . Θα σας χρειαστούν .Τρώνε τα λεφτά μας αυτά τα άτομα. Πρέπει να πληρώσουν….
Είναι άτομα άρρωστα για εξουσία και λεφτά.(συνήθως τεμπέληδες)Έχω περάσει από κόμματα. το ΠΑΣΟΚ είναι ότι χειρότερο υπάρχει.
Έχω χάσει επεισόδια και μάλιστα πολλά.Μαρία, τα έχεις ξαναγράψει για τον πετράκη, αλλά έχεις χάσει επεισόδια. Ο πετράκης δουλεύει με άλλη αποκλειστική αποστολή τα τελευταία χρόνια.
ArELa έγραψε:Τα παρακρατικά σκυλιά, μαζί με τα ανεγκέφαλα χουλιγκάνια, δεν κατάφεραν να λυγίσουν τελείως το σύνταγμα... Το ότι τα ΜΜΕ τους αποκαλούν "διαδηλωτές", με βγάζει έξω απ'τα ρούχα μου...![]()
Είναι απίστευτη η αντοχή και η επιμονή κάποιων ανθρώπων που μένουν στην πλατεία αλύγιστοι και άφοβοι...θα τολμησω να τους αποκαλέσω ήρωες.
Είναι απίστευτη και η κτηνώδης ατομικιστική αναισθησία των 155 που υπερψήφισαν. Δεν τους αφορούσε το τι γίνεται έξω. Oρισμένοι χαμογελούσαν κι όλας...Περίμενα πως θα περάσει μεν, δεν παυω να νιώθω ανείπωτη οργή γι'αυτά τα ανθελληναριά. Κάποια κυρία ειδικά, είναι το πρώτο όνειδος... φυσικά έχουμε εν τω συνολω 155 προδότες.
Νιώθω σα να'φαγα γροθιά στο στομάχι... κι ας το ήξερα...