ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
- Φύλο: Γυναίκα
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
Γιά να μην ξεφύγει εκτός το τόπικ με τον τίτλο κάτι τρέχει στο Σύνταγμα....σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό στο οποίο ο καθένας μας να ποστάρει ανταποκρίσεις από τον τόπο του
Θα ξεκινήσω από την Ρόδο και τις πρώτες εικόνες της συγκέντρωσης
Εάν πάλι η αντμίν και οι διαχειριστές θεωρήσουν ότι έπρεπε να είναι συνέχεια του πρώτου τόπικ γιά το Σύνταγμα ίσως μπούν στον κόπο να το συνενώσουν
<<Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσα από το fb οι πολίτες της Ρόδου και από τις 6 το απόγευμα διαδηλώνουν ειρηνικά στο Μαντράκι, μπροστά στο άγαλμα του Αλέξανδρου Διάκου, απέναντι από τα Δικαστήρια.
Νέοι, μεγαλύτεροι, άνδρες και γυναίκες, πολλοί με τα παιδιά τους, ειρηνικά και χωρίς ...τους γνωστούς κολαούζους της πολιτικής με τους δεκάρικους με την παρουσία τους δηλώνουν την αντίθεση τους στη νέα άγρια λιτότητα που προωθεί η κυβέρνηση. Εκδήλωση που θα την ζήλευαν όλα τα πολιτικά κόμματα και τα συνδικάτα. Ένα απλό κάλεσμα από το fb χωρίς άλλη κινητοποίηση ήταν αρκετή να κατεβάσει τους ροδίτες στο Μαντράκι για να στείλουν το μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι για κανένα... Απέναντι από το πάρκο, διακριτικά η αστυνομία παρακολουθούσε τους ειρηνικούς διαδηλωτές.>>
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... ika-tin-an
Θα ξεκινήσω από την Ρόδο και τις πρώτες εικόνες της συγκέντρωσης
Εάν πάλι η αντμίν και οι διαχειριστές θεωρήσουν ότι έπρεπε να είναι συνέχεια του πρώτου τόπικ γιά το Σύνταγμα ίσως μπούν στον κόπο να το συνενώσουν
<<Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσα από το fb οι πολίτες της Ρόδου και από τις 6 το απόγευμα διαδηλώνουν ειρηνικά στο Μαντράκι, μπροστά στο άγαλμα του Αλέξανδρου Διάκου, απέναντι από τα Δικαστήρια.
Νέοι, μεγαλύτεροι, άνδρες και γυναίκες, πολλοί με τα παιδιά τους, ειρηνικά και χωρίς ...τους γνωστούς κολαούζους της πολιτικής με τους δεκάρικους με την παρουσία τους δηλώνουν την αντίθεση τους στη νέα άγρια λιτότητα που προωθεί η κυβέρνηση. Εκδήλωση που θα την ζήλευαν όλα τα πολιτικά κόμματα και τα συνδικάτα. Ένα απλό κάλεσμα από το fb χωρίς άλλη κινητοποίηση ήταν αρκετή να κατεβάσει τους ροδίτες στο Μαντράκι για να στείλουν το μήνυμα ότι δεν είναι δεδομένοι για κανένα... Απέναντι από το πάρκο, διακριτικά η αστυνομία παρακολουθούσε τους ειρηνικούς διαδηλωτές.>>
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... ika-tin-an
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
Aν το θες ξέχωρο ΚαλΕλάκι μου, ξέχωρο θα μείνει.
(Δες και τι έχωσα στη Δαμανάκη ομως... :Ρ)
(Δες και τι έχωσα στη Δαμανάκη ομως... :Ρ)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
εγώ παιδιά κρατάω πισινή για όλα αυτά, μου φαίνεται τώρα άρχισε το πραγματικό δούλεμα, γιατί στενεύουν τα περιθώρια.
και έχω πολλές επιφυλάξεις όπως και σε άλλες λίαν πρόσφατες περιπτώσεις συζητήσεων.
η ανταπόκρισή μου λοιπόν, έντονη ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ. θα παρακολουθήσω το νήμα γι' αυτό ποστάρω εδώ.
και έχω πολλές επιφυλάξεις όπως και σε άλλες λίαν πρόσφατες περιπτώσεις συζητήσεων.
η ανταπόκρισή μου λοιπόν, έντονη ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ. θα παρακολουθήσω το νήμα γι' αυτό ποστάρω εδώ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Κράτησε εσύ την επιφυλακτικότητα.....μου χρειάζεται ώρες ώρες γιατί "φεύγω" ...αλλά το μέσα μου φωνάζει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο....ex poetess έγραψε:εγώ παιδιά κρατάω πισινή για όλα αυτά, μου φαίνεται τώρα άρχισε το πραγματικό δούλεμα, γιατί στενεύουν τα περιθώρια.
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ
Μιλάει ο Πάρις....
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Κοζάνη εδώ!
Χθες πήγα με την γυναίκα μου και φίλους στην κεντρική πλατεία της πόλης μας κατά τις 6. Δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο ομολογουμένως. Κατά τις 7 έπιασε μια βροχή, όχι κάτι τρομερό, αλλά ο κόσμος μειώθηκε και άλλο. Υπήρχαν κάποιοι φοιτητές που είχαν μια μικρή μεγαφωνική και είπαν ένα-δύο πράματα. Κατά τις 8 μας λένε ότι επικοινώνησαν με Αθήνα και ότι η εκεί συγκέντρωση έχει μεγάλη επιτυχία. Λέω θα μας δουλεύουν! Με παίρνει τηλέφωνο φίλος που ήταν στο Σύνταγμα και το επιβεβαιώνει! Η χαρά μας γίνεται μεγάλη που ναι μεν στην Κοζάνη δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά στην Αθήνα που είναι και πιο στρατηγικό σημείο στάθηκαν!!! Στις 9 προβλήθηκε το γνωστό ντοκιμαντέρ deptocracy και στις 11:00 που τέλειωσε φύγαμε λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων. Φωτογραφία έχω μια, αλλά ντρέπομαι να την βάλω, λόγο των λίγων ατόμων.
Αναρωτιόμουνα πότε θα φανούν οι του ΠΑΜΕ και τσουπ να ένας που ήθελε να συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους για να φέρει τους ΠΑΜΙΤΕΣ με σημαίες κτλ! Άναψαν για λίγο τα πνεύματα, αλλά αυτός πάλι εκεί!! Βρε να του εξηγούμε, εκεί αυτός! Τελικά έφυγε! Δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα αρχίσω να βρίζω!
Σημαίες κτλ φυσικά δεν υπήρχαν και το κλίμα πολύ ήρεμο.
Στο σπίτι που γυρίσαμε ήμουν προβληματισμένος-απογοητευμένος με την λίγη συμμετοχή του κόσμου μέχρι που βλέπω στο ράδιο αρβύλα την συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στη Θεσ/κη και παθαίνω ΣΟΚ!!! Ξαφνικά το ηθικό μου αναπτερώθηκε και μακάρι να βγει κάτι από όλο αυτό! Άντε και εις άλλα παιδιά!
Χθες πήγα με την γυναίκα μου και φίλους στην κεντρική πλατεία της πόλης μας κατά τις 6. Δυστυχώς δεν είχε πολύ κόσμο ομολογουμένως. Κατά τις 7 έπιασε μια βροχή, όχι κάτι τρομερό, αλλά ο κόσμος μειώθηκε και άλλο. Υπήρχαν κάποιοι φοιτητές που είχαν μια μικρή μεγαφωνική και είπαν ένα-δύο πράματα. Κατά τις 8 μας λένε ότι επικοινώνησαν με Αθήνα και ότι η εκεί συγκέντρωση έχει μεγάλη επιτυχία. Λέω θα μας δουλεύουν! Με παίρνει τηλέφωνο φίλος που ήταν στο Σύνταγμα και το επιβεβαιώνει! Η χαρά μας γίνεται μεγάλη που ναι μεν στην Κοζάνη δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά στην Αθήνα που είναι και πιο στρατηγικό σημείο στάθηκαν!!! Στις 9 προβλήθηκε το γνωστό ντοκιμαντέρ deptocracy και στις 11:00 που τέλειωσε φύγαμε λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων. Φωτογραφία έχω μια, αλλά ντρέπομαι να την βάλω, λόγο των λίγων ατόμων.
Αναρωτιόμουνα πότε θα φανούν οι του ΠΑΜΕ και τσουπ να ένας που ήθελε να συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους για να φέρει τους ΠΑΜΙΤΕΣ με σημαίες κτλ! Άναψαν για λίγο τα πνεύματα, αλλά αυτός πάλι εκεί!! Βρε να του εξηγούμε, εκεί αυτός! Τελικά έφυγε! Δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα αρχίσω να βρίζω!
Σημαίες κτλ φυσικά δεν υπήρχαν και το κλίμα πολύ ήρεμο.
Στο σπίτι που γυρίσαμε ήμουν προβληματισμένος-απογοητευμένος με την λίγη συμμετοχή του κόσμου μέχρι που βλέπω στο ράδιο αρβύλα την συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στη Θεσ/κη και παθαίνω ΣΟΚ!!! Ξαφνικά το ηθικό μου αναπτερώθηκε και μακάρι να βγει κάτι από όλο αυτό! Άντε και εις άλλα παιδιά!
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δυστυχώς σήμερα βρέχει στην Πάτρα και δεν ξέρω τι θα γίνει. Οι διοργανωτές είπαν ότι σήμερα θα έχει και μικροφωνική εγκατάσταση να λέμε και κανένα σύνθημα, κανένα τραγουδάκι γιατί χωρίς να βλέπεις τη Βουλή δεν εμπνεομαστε το ίδιο
Ποιήτρια πάντα πρέπει να έχουμε κριτική σκέψη αλλά αν λόγω δυσπιστίας δεν βγούμε ποτέ από το σπίτι μας θα μας βγάλουν όταν το πουλήσουν όλη την Ελλάδα...
Ποιήτρια πάντα πρέπει να έχουμε κριτική σκέψη αλλά αν λόγω δυσπιστίας δεν βγούμε ποτέ από το σπίτι μας θα μας βγάλουν όταν το πουλήσουν όλη την Ελλάδα...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δυσπιστία ξε δυσπιστία, πρέπει κάτι να κάνουμε, κάπου να ακουμπήσουμε, κάποιο κοινό τόπο να βρούμε όλοι, γιατί ΟΛΟΙ υποφέρουμε από τα ίδια συγκεκριμένα πράγματα.
ΌΛΟΙ πονάμε για το ξεπούλημα και την προδοσία της Ελλάδας...
'ΟΛΟΙ ταλανιζόμαστε από την απάνθρωπη λεηλασία της ζωής μας.
Αν είμαι καλά, το Σ/Κ θα κατασκηνώσω Σύνταγμα, έστω κι αν είμαι μόνη μου εκεί (που δε θα είμαι)
Αν ήμουν άνεργη, θα'μουν από χθες εκεί και δεν θα το κούναγα.
Και μόνο οι άνεργοι να μαζευτούν, θα γίνει πανικός...
ΌΛΟΙ πονάμε για το ξεπούλημα και την προδοσία της Ελλάδας...
'ΟΛΟΙ ταλανιζόμαστε από την απάνθρωπη λεηλασία της ζωής μας.
Αν είμαι καλά, το Σ/Κ θα κατασκηνώσω Σύνταγμα, έστω κι αν είμαι μόνη μου εκεί (που δε θα είμαι)
Αν ήμουν άνεργη, θα'μουν από χθες εκεί και δεν θα το κούναγα.
Και μόνο οι άνεργοι να μαζευτούν, θα γίνει πανικός...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
βρέχει κι Αθήνα...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Θα ειμαστε πολλοι περισσοτεροι απο αυριο , μην κοιτας σημερα καποιοι δεν μπορουμε συνεχομενα , αλλα παρ' ολα αυτα ο κοσμος ειναι εκει και συνεχιζει να πηγαινειArELa έγραψε:έστω κι αν είμαι μόνη μου εκεί (που δε θα είμαι)
Κοζάνη νέκρα σήμερα. Λίγοι φοιτητές μόνο, καμιά 20αριά άτομα!
- Blue Ice
Και εγώ δεν κατέβηκα χθες λόγω βροχής, πιστεύω το Σ/Κ να έχει προσέλευση μεγάλη, καιρού επιτρέποντος...
- Blue Ice
Aύριο οι Αγανακτισμένοι της περιοχής πάνε εκδρομή στα Καλάβρυτα όπου τολμά να πατήσει ο ΓΑΠ....
- ArELa
- Founder-Administrator
Έτσι μου'ρχεται να "ψήσω" τον καλό μου να με πάει ως εκεί...
Φωτεινή, δε θα "λιώσεις" με τη βροχή. Μην κολώνεις, να'σαι εκεί.
Αν ήμουν ελεύθερη (υποχρεώσεων) και δεν είχα το μαγαζί θα'χα εγκατασταθεί στην πλατεία όποιας πόλης κι αν ζουσα.
Φωτεινή, δε θα "λιώσεις" με τη βροχή. Μην κολώνεις, να'σαι εκεί.
Αν ήμουν ελεύθερη (υποχρεώσεων) και δεν είχα το μαγαζί θα'χα εγκατασταθεί στην πλατεία όποιας πόλης κι αν ζουσα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Στην Πάτρα έχει ελαφρώς ξεφουσκώσει... Από τις 7.000 της πρώτης μέρας φτάσαμε σε 1000-2000 χθες και προχθές... Αναμενόμενο βέβαια για την πόλη...
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ίσως ο κόσμος επηρρεάστηκε από το όχι των κομματων της αντιπολίτευσης. το οποίο λειτούργησε και κατευναστικά για τις αντιδράσεις τους, προς το παρόν. δεν ξέρω, τα παρακολουθώ και θα δείξει. αν ο κόσμος που θα μαζευτεί στο Σύνταγμα είναι ο τριπλάσιος τότε κάτι άρχισε να γίνεται όντως. τουλάχιστον ας μην είναι λιγότερος. διαισθάνομαι όμως πως "ξαλάφρωσε" αρκετός ήδη από τα όχι της παπ του σαμ και του τσιπ γιατί ενοιωθε πουλημένος από όλους και μόνος κι έτσι σου λέει δε βγαίνω στους δρόμους τελικά; εσείς τι λέτε; εμένα δεν με πείθουν τα όχι κανενός φυσικά. ξέρω ότι άρχισε το χοντρό δούλεμα. δεν εφησυχάζομαι με καμμία κυβέρνηση μεταφορικά και κυριολεκτικά.
- ArELa
- Founder-Administrator
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 23#p139823ex poetess έγραψε:ίσως ο κόσμος επηρρεάστηκε από το όχι των κομματων της αντιπολίτευσης. το οποίο λειτούργησε και κατευναστικά για τις αντιδράσεις τους, προς το παρόν. δεν ξέρω, τα παρακολουθώ και θα δείξει.
και...
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 11#p139811
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
- Φύλο: Άνδρας
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=124875
δεν θα προλαβω σημερα,αλλα απο αυριο δεν θα υπαρχει δικαιολογια,
βασικα οργανωνω να κατεβουμε καμια 10αρια..
και μετα θα ψησω και τους συμπαικτες μου...
Στις 18:00 μ.μ στο Σύνταγμα
Οι "Αγανακτισμένοι" έχουν δώσει και για σήμερα ραντεβού
δεν θα προλαβω σημερα,αλλα απο αυριο δεν θα υπαρχει δικαιολογια,
βασικα οργανωνω να κατεβουμε καμια 10αρια..
και μετα θα ψησω και τους συμπαικτες μου...
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/1 ... ktismenoi/
αρχιζει να αυτοργανωνεται καλα η φαση(εκι που πριν ενα μηνα ακομα εμοιαζε με ονειρο
αρχιζει να αυτοργανωνεται καλα η φαση(εκι που πριν ενα μηνα ακομα εμοιαζε με ονειρο
Σκηνές και ιατρείο έχουν στηθεί στο κέντρο της πλατείας
Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι ειρηνικές διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» σε όλη την Ελλάδα.
Από το πρωί βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος μεγάλος αριθμός πολιτών, οι οποίοι θέλουν να δώσουν και σήμερα το «παρών» και να διαδηλώσουν κατά των μέτρων λιτότητας.
Αυτή την ώρα στην πλατεία είναι μαζική η προσέλευση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί πολίτες που δηλώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε διαδήλωση. Στο κέντρο της πλατείας έχουν στηθεί σκηνές αλλά και ιατρείο αλλά και ομάδες για την καθαριότητα.
Πρόθεση των «Αγανακτισμένων» είναι να συνεχιστεί αυτή η ειρηνική κινητοποίηση και θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η λαϊκή συνέλευση. Οι Έλληνες θα συμμετάσχουν αύριο και στην Πανευρωπαϊκή Κινητοποίηση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία και Σουηδία. Στη σελίδα στο Facebook αναφέρεται ότι «ο αγώνας αυτός γίνεται για μια αληθινή δημοκρατία τώρα», ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος συζητάει και για τα γεγονότα στην Ισπανία όπου αποφασίζεται αύριο αν θα παραμείνουν οι σκηνές και ο κόσμος στην πλατεία Πουέρτο Ντελ Σολ.
Πληθαίνουν όμως και στη Θεσσαλονίκη οι πολίτες που συγκεντρώνονται ώρα με την ώρα γύρω από το Λευκό Πύργο, ενώ έχουν πολλαπλασιαστεί και τα αντίσκηνα που έχουν στηθεί. Τουλάχιστον εκατό αγανακτισμένοι με τα ποδήλατα τους στα οποία είχαν αναρτήσει πωλητήρια και πλακάτ ξεκίνησαν το απόγευμα ποδηλατοδρομία, διέσχισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαδώσουν την ιδέα της κίνησης τους
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Από 400 περίπου άτομα που παραβρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση, χθές ήμασταν 3.000.
Βέβαια παρατηρήθηκαν και παρουσίες κομματόσκυλων ( άν τους έβλεπα θα τους την έπεφτα ) η ουσία όμως είναι ότι η ατμόσφαιρα δεν είχε καμμία σχέση με προεκλογικές χρωματισμένες συγκεντρώσεις.
Και να φανταστείτε ότι τα Δωδεκάνησα είναι από τα προπύργια του πασοκ άρα αυτή η προσέλευση είναι σημαντική.
Εικόνες και σχόλια
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... manlis-oyt
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... taz-apo-rh
Βέβαια παρατηρήθηκαν και παρουσίες κομματόσκυλων ( άν τους έβλεπα θα τους την έπεφτα ) η ουσία όμως είναι ότι η ατμόσφαιρα δεν είχε καμμία σχέση με προεκλογικές χρωματισμένες συγκεντρώσεις.
Και να φανταστείτε ότι τα Δωδεκάνησα είναι από τα προπύργια του πασοκ άρα αυτή η προσέλευση είναι σημαντική.
Εικόνες και σχόλια
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... manlis-oyt
http://www.verena.gr/nea-dodekanisoy/ro ... taz-apo-rh
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
KAL EL έγραψε:Από 400 περίπου άτομα που παραβρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση, χθές ήμασταν 3.000.
Αντε και εις ανώτερα!!!!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Που να δείς την ερχόμενη ΚυριακήION 4ever έγραψε:KAL EL έγραψε:Από 400 περίπου άτομα που παραβρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση, χθές ήμασταν 3.000.
Αντε και εις ανώτερα!!!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Τετάρτη 1-6-2011
Φυγάδεψαν με... καΐκι Α. Νταλάρα, Βρεττό, Γκερέκου και Δένδια υπό βροχή συνθημάτων από τους "αγανακτισμένους στην Κέρκυρα"
Δείτε το βίντεο εδώ http://www.corfupress.com/news/
Μεγάλη γιούχα...
"Σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα, να φύγετε με βακάδα"
Και κατάφεραν και την κοπάνησαν με καϊκι...
τραγουδάμε το "ήταν ένα μικρό καράβι" διαφορετικά.
Μπράβο στους Κερκυραίους!
Φυγάδεψαν με... καΐκι Α. Νταλάρα, Βρεττό, Γκερέκου και Δένδια υπό βροχή συνθημάτων από τους "αγανακτισμένους στην Κέρκυρα"
Δείτε το βίντεο εδώ http://www.corfupress.com/news/
Μεγάλη γιούχα...
"Σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα, να φύγετε με βακάδα"
Και κατάφεραν και την κοπάνησαν με καϊκι...
τραγουδάμε το "ήταν ένα μικρό καράβι" διαφορετικά.
Μπράβο στους Κερκυραίους!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
και την κυριακηηηηη θα γινει .....σηκουανααααας
παιδια αν δειτε κατι απιστευτες φατσες φιλους μου που εχω...."στρατολογησει "για την κυριακη....
μιλαμε ...οχι δεν ξερουν τι θα πει συγκεντρωση πορεια διαδηλωση διαμαρτυρια...αμα τους αφησεις μοναστηρακι και τους πεις να πανε θησειον...ειναι ικανοι να μπερδευτουν και να βρεθουνε βαρκιζα λιμανακια λιμνη βουλιαγμενης για φρεντο
χεχε
σαν και τον μπαρνυ την αλλη φορα που τον κλεισανε σε ενα ζαχαροπλαστειον τιγκα στα προφιτερολ και αυτος πηγε να παθει υπογλυκαιμια
σημερα με βλεπω για μεσημεριανη ζωνη στη βουλη, ενω την κυριακη για καπως πιο βραδυνη
η ταπεινοτης μου εκτιμα οτι η ιδεοφιλη τζοη μας πρεπει να ειναι μεγαλος παικταρας , κριμα που δεν σας πετυχα στο μητινγκ της βουκουρεστιου, θενξ για ιστορικη αναδρομη-προελευση μουντζας
οσο για τα βιαια γεγονοτα τα προψεσινα παλι με εκφραζει το γενικο πνευμα σας [βλ.οραηον]...εθωρουν καποια καναλια και νομιζα πως εγινε η σφαγη του δραμαλη....σιγα τα ωα,σωπατε ρε παιδιαααααα πεσανε και δυο ροχαλες και λιγο υδωρ λουτρακιου...και θα μας φυγει κανας ποντος θα σκιστει η ζαρτιερα με το λυχναρι που περναγανε τον τεως βασιλικον κηπον...[καλα τα ελεγε ο τραγκας βια ειναι η δραση -αδρανεια-δραπετευση κατασκοπων χριστοφορακων]...σωπα ρε παγκαλεεεε [μεχρι και ο χατζινικολαου τα πηρε] σοβαρααααα?ε? ρε τα παλιοπαιδα[κατι θειτσες δηλαδη] να ριξουν τα προλεταρια πτυελα των εκει που σε λιγο θα γλυστρουσε η απαστραπτουσα σοσιαληστικη μερσεντες του κοινοβουλευτισμου και της δημοκρατιας σας...
magnification effect...το τοσο το καναν τοοοοοοοσο για να χαντακωσουν το κινημα εν οψει νεων ληστρικων μετρων και εν οψει κυριακης...
απο εδω απο εκει να σκαει και κανα ρυζογαλο με λιγη κανελιτσα [οχι καλελιτσα!, αυτη δεν την χαλαλιζουμε για τα λαμογια... ]δεν βλαπτει την μεταξενια βολευτικη επιδερμιδα...
το μονο που δεν θελω ειναι να συντηρηθει αθελα ενα γονιμο εδαφος για τον ρημαδοπροβοκατορα [των μυστικων υπερεσιων που ειπε ψες εν εκρηξει ο τραγκας] που κρυφοκοιταει πισω απο την κουρτινα...
κατα τα αλλα υπαρχουν γιαουρτακια και σε πυλινη συσκευασια αλλα οχι τωρα οχι ακομα οχι στο συνταγμα τουλαχιστον...υπαρχουν και αλλες γωνιτσες-φωλιτσες στην ελλαδικην επικρατεια που προσφερονται ειτε για τη σκυθρωπη βυζαντινοπρεπεια της μουτζας ειτε για αλλες πιο τριτογενοποιημενες παρεμβασεις απο το χωρο της περηφανης γαλακτοκομιας μας...
βενσερεμος
παιδια αν δειτε κατι απιστευτες φατσες φιλους μου που εχω...."στρατολογησει "για την κυριακη....
μιλαμε ...οχι δεν ξερουν τι θα πει συγκεντρωση πορεια διαδηλωση διαμαρτυρια...αμα τους αφησεις μοναστηρακι και τους πεις να πανε θησειον...ειναι ικανοι να μπερδευτουν και να βρεθουνε βαρκιζα λιμανακια λιμνη βουλιαγμενης για φρεντο
χεχε
σαν και τον μπαρνυ την αλλη φορα που τον κλεισανε σε ενα ζαχαροπλαστειον τιγκα στα προφιτερολ και αυτος πηγε να παθει υπογλυκαιμια
σημερα με βλεπω για μεσημεριανη ζωνη στη βουλη, ενω την κυριακη για καπως πιο βραδυνη
η ταπεινοτης μου εκτιμα οτι η ιδεοφιλη τζοη μας πρεπει να ειναι μεγαλος παικταρας , κριμα που δεν σας πετυχα στο μητινγκ της βουκουρεστιου, θενξ για ιστορικη αναδρομη-προελευση μουντζας
οσο για τα βιαια γεγονοτα τα προψεσινα παλι με εκφραζει το γενικο πνευμα σας [βλ.οραηον]...εθωρουν καποια καναλια και νομιζα πως εγινε η σφαγη του δραμαλη....σιγα τα ωα,σωπατε ρε παιδιαααααα πεσανε και δυο ροχαλες και λιγο υδωρ λουτρακιου...και θα μας φυγει κανας ποντος θα σκιστει η ζαρτιερα με το λυχναρι που περναγανε τον τεως βασιλικον κηπον...[καλα τα ελεγε ο τραγκας βια ειναι η δραση -αδρανεια-δραπετευση κατασκοπων χριστοφορακων]...σωπα ρε παγκαλεεεε [μεχρι και ο χατζινικολαου τα πηρε] σοβαρααααα?ε? ρε τα παλιοπαιδα[κατι θειτσες δηλαδη] να ριξουν τα προλεταρια πτυελα των εκει που σε λιγο θα γλυστρουσε η απαστραπτουσα σοσιαληστικη μερσεντες του κοινοβουλευτισμου και της δημοκρατιας σας...
magnification effect...το τοσο το καναν τοοοοοοοσο για να χαντακωσουν το κινημα εν οψει νεων ληστρικων μετρων και εν οψει κυριακης...
απο εδω απο εκει να σκαει και κανα ρυζογαλο με λιγη κανελιτσα [οχι καλελιτσα!, αυτη δεν την χαλαλιζουμε για τα λαμογια... ]δεν βλαπτει την μεταξενια βολευτικη επιδερμιδα...
το μονο που δεν θελω ειναι να συντηρηθει αθελα ενα γονιμο εδαφος για τον ρημαδοπροβοκατορα [των μυστικων υπερεσιων που ειπε ψες εν εκρηξει ο τραγκας] που κρυφοκοιταει πισω απο την κουρτινα...
κατα τα αλλα υπαρχουν γιαουρτακια και σε πυλινη συσκευασια αλλα οχι τωρα οχι ακομα οχι στο συνταγμα τουλαχιστον...υπαρχουν και αλλες γωνιτσες-φωλιτσες στην ελλαδικην επικρατεια που προσφερονται ειτε για τη σκυθρωπη βυζαντινοπρεπεια της μουτζας ειτε για αλλες πιο τριτογενοποιημενες παρεμβασεις απο το χωρο της περηφανης γαλακτοκομιας μας...
βενσερεμος
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Δον Κιχώτη Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Εσείς που περνάτε από εκεί να μας λέτε και εμάς τις εικόνες σας γιατί ο κάθε ένας λέει ότι θέλει.
Εσάς τουλάχιστον σας "ξέρουμε" και καταλαβαίνουμε τι λέτε όταν το λέτε.
Καλά Συντάγματα!!!
Εσείς που περνάτε από εκεί να μας λέτε και εμάς τις εικόνες σας γιατί ο κάθε ένας λέει ότι θέλει.
Εσάς τουλάχιστον σας "ξέρουμε" και καταλαβαίνουμε τι λέτε όταν το λέτε.
Καλά Συντάγματα!!!
There is a crack, a crack in everything
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
φίλοι και φίλες, καλημέρα,
έχω μιλήσει για το θέμα των αγανακτισμένων στο νήμα μου εδώ, αυτό που έχω να πω είναι: εύχομαι να ξεφύγει από τον έλεγχο διανοούμενων λόμπυ πρακτορίσκων ή think tank και να μην υπάρχει από κάποια στιγμή κι έπειτα κανένα κίνημα ή συγγραμα που θα το καπηλευτεί, όπως και κανένα πρόσωπο όπως ο Μίκης Θοδωράκης που θα μπει μπροστάρης ή συνεχιστής της αντίδρασης του κόσμου.
γνωρίζω ότι εδώ οι περισσότεροι τον αγαπάτε τον τελευταίο και τον θεωρείτε ειλικρινή κι Έλληνα πατριώτη. δεν είμαι φαν του, τουναντίον μάλιστα. κι είμαστε αρκετοί που είμαστε αντίθετοι με τον Μίκη ή καλύτερα την προσωπικότητά του και τον ρόλο που παίζει επί δεκαετίες στα ελληνικά πράγματα. εν πάση περιπτώσει όμως όντως κάτι γίνεται που περιέχει πολλά καλά στοιχεία.
εύχομαι να ξεφύγει η αντίδραση του κόσμου λοιπόν από όλους και όλα, είναι νωρίς ακόμα για να γίνει αυτό. μόλις έχουμε κάτι ολοκαίνουριο, genuine και αδάμαστο μπροστά μας, θα μας συγχαρώ όλους για τα καλά νέα των νέων περιστάσεων.
καλό υπόλοιπο της μέρας να έχετε.
έχω μιλήσει για το θέμα των αγανακτισμένων στο νήμα μου εδώ, αυτό που έχω να πω είναι: εύχομαι να ξεφύγει από τον έλεγχο διανοούμενων λόμπυ πρακτορίσκων ή think tank και να μην υπάρχει από κάποια στιγμή κι έπειτα κανένα κίνημα ή συγγραμα που θα το καπηλευτεί, όπως και κανένα πρόσωπο όπως ο Μίκης Θοδωράκης που θα μπει μπροστάρης ή συνεχιστής της αντίδρασης του κόσμου.
γνωρίζω ότι εδώ οι περισσότεροι τον αγαπάτε τον τελευταίο και τον θεωρείτε ειλικρινή κι Έλληνα πατριώτη. δεν είμαι φαν του, τουναντίον μάλιστα. κι είμαστε αρκετοί που είμαστε αντίθετοι με τον Μίκη ή καλύτερα την προσωπικότητά του και τον ρόλο που παίζει επί δεκαετίες στα ελληνικά πράγματα. εν πάση περιπτώσει όμως όντως κάτι γίνεται που περιέχει πολλά καλά στοιχεία.
εύχομαι να ξεφύγει η αντίδραση του κόσμου λοιπόν από όλους και όλα, είναι νωρίς ακόμα για να γίνει αυτό. μόλις έχουμε κάτι ολοκαίνουριο, genuine και αδάμαστο μπροστά μας, θα μας συγχαρώ όλους για τα καλά νέα των νέων περιστάσεων.
καλό υπόλοιπο της μέρας να έχετε.