Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!
Γράφει ο Δευκαλίων
Εκεί φθάσαμε λοιπόν. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα αφού πρώτα με τις αποφάσεις τους έφεραν την κατάσταση στο χείλος της καταστροφής, τώρα και προκειμένου να αποφευχθεί η άμεση καταστροφή ζητάνε πρώτα άφεση αμαρτιών για όλα όσα έκαναν μέχρι σήμερα. Κατόπιν, την άδεια να συνεχίσουν την ίδια ανάλγητη πολιτική με πιο έντονους και εξοντωτικούς ρυθμούς.
Και από πού ζητάνε άφεση αμαρτιών και άδεια να συνεχίσουν την ίδια πολιτική; Από αυτούς τους οποίους μέχρι πρόσφατα κατηγορούσαν περίπου σαν ανθέλληνες και προδότες. Εκεί κατάντησαν…
Όταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο ψήφιζαν όλοι μαζί (Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Καρατζαφέρης και Ντόρα Μπακογιάννη) το περιβόητο μνημόνιο, η κοινή τους θέση ήταν η εξής. «αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε το μνημόνιο για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και να μην χαθούν οι καταθέσεις».
Τώρα, μετά ένα χρόνο έρχονται και λένε «Ψηφίστε μαζί μας το νέο μνημόνιο για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και να μην χαθούν οι καταθέσεις». Τόσο απλά. Αποτύχαμε αλλά συνεχίζουμε στην ίδια πολιτική και θα την ψηφίσετε και εσείς, θέλετε δεν θέλετε, γιατί είμαστε μάγκες και ξέρουμε και εκβιάζουμε.
Αύριο στην περιβόητη σύσκεψη που συνεκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από αίτημα του Γιώργου Παπανδρέου, θα παιχθεί μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος Ελληνική Δημοσιονομική Κρίση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εκβιάσει, αλλά θα εισπράξει ένα ηχηρό ΟΧΙ! Άλλωστε που να πεις ΝΑΙ σ’ αυτούς που έφεραν την πατρίδα μας έρπουσα και ικέτισσα στα σκαλιά του ΔΝΤ, που πήραν από τους γέρους τα 50αρικα για να κάνουν οικονομική πολιτική. Που ξεπούλησαν όποια έννοια εθνικής κυριαρχίας υπήρχε ακόμα. …
Δεν γίνεται! Αν δεν είναι δυνατόν να σωθούμε και πρέπει να πιούμε το ποτήρι της χρεοκοπίας, καλύτερα να το πιούμε τώρα που έχουμε ακόμα μερικά υπάρχοντα για να αντιμετωπίσουμε την θύελλα που έρχεται. Μετά από ένα χρόνο θα είναι πολύ χειρότερα αφού δεν θα έχουμε ούτε ένα κουρέλι για να σκεπαστούμε από το κρύο του χειμώνα.
Με αυτά τα λίγα σας στέλνουμε την απάντηση μας αγαπητοί «σύντροφοι»: Δεν μασάμε κ. Πρόεδρε, ΟΧΙ!
ΥΓ Να δείτε ότι μόλις εισπράξουν το ΟΧΙ και καταρρεύσει το σκηνικό του εκβιασμού θα υλοποιήσουν μόνοι τους ότι έχουν σχεδιάσει. Είναι ακόμα πολλά τα λεφτά που μπορούν να πάρουν απ’ όλους εμάς. Δεν θα τα αφήσουν γιατί ηττήθηκαν μία φορά επικοινωνιακά. Θα πουν, δυστυχώς δεν βγήκε. Δεν χάλασε ο κόσμος, συνεχίζουμε ως έχουμε.
http://olympia.gr/2011/05/27/%CE%B4%CE% ... %87%CE%B9/
Δεν εκπροσωπούμε κανέναν,
Παλεύουμε για την Ελλάδα και ΜΟΝΟ!
Ούτε για τους σοσιαλιστές – τοκογλύφους της Γαλλίας,
Ούτε για τους “εξεγερμένους” – ισλαμοφασίστες της Λιβύης.
Οπότε μην δίνετε βάση σε κάποιες “επιτροπές της κακιάς ώρας” και των 10 ατόμων που βγάζουν και μοιράζουν ανακοινωσεις. Εκπρόσωπούν δυστυχώς τα σάπια κατεστημένα που υποδούλωσαν την πατρίδα. Εκπροσωπούν αυτό που γκρεμίζουμε και ξεριζώνουμε.
http://olympia.gr/2011/05/27/%CE%B5%CE% ... %AD%CF%82/
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
Περικυκλωμένοι από αστυνομικές δυνάμεις είναι η πλατεία της Καταλωνίας στη Βαρκελώνη καθώς υπάρχει εντολή να καθαριστεί η πλατεία από σκηνές και άλλα αντικείμενα και να είναι έτοιμη για τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της Μπαρτελόνα σε περίπτωση που η ομάδα τους κερδίσει το Champions League.
"Η πλατεία καθαρίζεται, η αστυνομία είναι εκεί για να διευκολύνει το έργο των συνεργείων καθαρισμού. Απομακρύνεται οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο όπως κατσαρόλες και μαχαίρια. Όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση καθαρισμού, οι νεαροί θα μπορούν να επιστρέψουν στην πλατεία χωρίς σκηνές και αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Από την πλευρά τους οι Ισπανοί "αγανακτισμένοι" ενημερώνουν μέσω ίντερνετ οτι η αστυνομία τους απομακρύνει με τη βία, ενώ οι άνδρες της δεν φέρουν κανένα διακριτικό.http://www.megatv.com/megagegonota/summ ... d=27356140
-----------ΛΕτΕ να εχουμε κανα τετοιο κοπη πεηστ εν αθηναις...??? παντα σοσιαληστικω τω τροπω
ξερω γω αφου νικαει ο ΠΑΟ τον ΟΣΦΠ στην καλαθοσφαιρα μπορει να μαζεφτουνε φιλαθλοι να πανηγυρισουν στες πλατειες των αθηνων...οποτε...καλο ειναι να επιβληθει η απομακρυνση των αγανακτισμενων....??? μαζι και των φονικων εργαλειων κατσαρολες κουταλες κτλ κτλ
"Η πλατεία καθαρίζεται, η αστυνομία είναι εκεί για να διευκολύνει το έργο των συνεργείων καθαρισμού. Απομακρύνεται οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο όπως κατσαρόλες και μαχαίρια. Όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση καθαρισμού, οι νεαροί θα μπορούν να επιστρέψουν στην πλατεία χωρίς σκηνές και αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Από την πλευρά τους οι Ισπανοί "αγανακτισμένοι" ενημερώνουν μέσω ίντερνετ οτι η αστυνομία τους απομακρύνει με τη βία, ενώ οι άνδρες της δεν φέρουν κανένα διακριτικό.http://www.megatv.com/megagegonota/summ ... d=27356140
-----------ΛΕτΕ να εχουμε κανα τετοιο κοπη πεηστ εν αθηναις...??? παντα σοσιαληστικω τω τροπω
ξερω γω αφου νικαει ο ΠΑΟ τον ΟΣΦΠ στην καλαθοσφαιρα μπορει να μαζεφτουνε φιλαθλοι να πανηγυρισουν στες πλατειες των αθηνων...οποτε...καλο ειναι να επιβληθει η απομακρυνση των αγανακτισμενων....??? μαζι και των φονικων εργαλειων κατσαρολες κουταλες κτλ κτλ
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Blue Ice
Προσωπικά θεωρώ ότι το αυτή η κίνηση μπορεί να έχει δυο καταλήξεις. Είτε θα ξεφουσκώσει από μόνη της και σε λίγες ημέρες δε θα πηγαίνει κανείς, είτε αν το πλήθος παραμένει σταθερό και αυξάνεται θα βρουν έναν τρόπο να επέμβουν.
Επειδή οι Έλληνες βαριούνται εύκολα όταν δεν βλέπουν άμεσα αποτελέσματα φοβάμαι ότι θα συμβεί το πρώτο. Εύχομαι όμως να συμβεί το δεύτερο γιατί τότε θα δραστηριοποιηθούν πιο πολλοί και πιο μαχητικά...
Επειδή οι Έλληνες βαριούνται εύκολα όταν δεν βλέπουν άμεσα αποτελέσματα φοβάμαι ότι θα συμβεί το πρώτο. Εύχομαι όμως να συμβεί το δεύτερο γιατί τότε θα δραστηριοποιηθούν πιο πολλοί και πιο μαχητικά...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Τρομακτικοί εναντίον αγανακτισμένων.
Ποιός βάζει αυτούς όλους να επαναλαμβάνουν στα blogs ότι λέει το MEGA.
Εκτός αν όλοι αυτοί οι κατακαημένοι που το παίζουν αναξιοπαθούντες και βρίζουν είναι ένα και το αυτό πρόσωπο και καθόλου αναξιοπαθούντας
Τόσα χρόνια κατασπατάλησης παρανομίας και ανομίας δεν μας πειράζανε γιατί βολευόμασταν και ΔΕΝ ημασταν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.
ΤΩΡΑ ηρθε Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ!
Ναι είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.
Ναι να πουληθούν όλες οι δημόσιες επιτηρήσεις,
ώστε να μπορώ και εγώ να στείλω το βιογραφικό μου στον ΟΤΕ, στην ΔΕΗ, στον ΟΛΠ, στον ΟΣΕ και όπου αλλού θα μπορώ να εργαστώ.
Το 2011 δεν έχουμε αυτοκινητόδρομους, ναι ιδιωτικοποιήστε βάλτε διόδια, για να μην σκοτωνόμαστε!
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ
Ο ΓΑΠ έκανε σε ένα χρόνο αυτά που έπρεπε να είχαν ξεκινήσει να γίνουν πριν 20 χρόνια.
Εκτός αν όλοι αυτοί οι κατακαημένοι που το παίζουν αναξιοπαθούντες και βρίζουν είναι ένα και το αυτό πρόσωπο και καθόλου αναξιοπαθούντας
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
To άτομο είναι υπόδουλο. Όχι μόνο αποδέχθηκε τη δουλεία του, τη γουστάρει κι όλας!
Ξεφτίλα ποστ και τον κράζω δημοσίως από εδώ.
Κι αν τύχει να δει το κράξιμο, τον προκαλώ να μπει κι εδώ, να πούμε τα φωνήεντά μας κανονικά. Για την ώρα, κι επειδή δε γουστάρω να μιλάω ερήμην κανενός, περιορίζομαι σ'αυτά που ήδη είπα, και στο μόνο εικονίδιο που με εκφράζει για τον "κύριο" ή την "κυρία" που έγραψε αυτή την πονηματάρα.
Ξεφτίλα ποστ και τον κράζω δημοσίως από εδώ.
Κι αν τύχει να δει το κράξιμο, τον προκαλώ να μπει κι εδώ, να πούμε τα φωνήεντά μας κανονικά. Για την ώρα, κι επειδή δε γουστάρω να μιλάω ερήμην κανενός, περιορίζομαι σ'αυτά που ήδη είπα, και στο μόνο εικονίδιο που με εκφράζει για τον "κύριο" ή την "κυρία" που έγραψε αυτή την πονηματάρα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Χθές μου έτυχε μία τέτοια στο fb . Μας αποκαλούσε παράφρωνες και θεωρούσε τον ΓΑΠ ήρωα.....ότι ο "άνθρωπος" κάνει θυσία για να σώσει την Ελλάδα.....doctormarkon έγραψε:
Την έκανα να φύγει τρέχοντας...Αν δεί αυτά που τις έστειλα ή θα αυτοκτονήσει διαπιστώνοντας το μέγεθος της άγνοιάς της και της παραμύθας που έχει πέσει θύμα ή εάν είναι εντεταλμένη κατάλαβε ότι δεν την έπαιρνε γιατί μιλούσε με ανθρώπους που γνωρίζουν .
Οι πανεπιστημιακοί συμμετέχουν...
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Γεμισαμε "σχολιαστες" σε μπλογκς , φορουμ κτλ ..... ολη μερα δεν κανουν τιποτα αλλο , μπορει να αλλαζουν και βαρδιες
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Οι Έχοντες εξουσία κυνήγησαν τη γάτα ξεχνώντας ότι δεν κάνει να την κλείσεις στη γωνία..τώρα έρχεται η ώρα της γάτας..
Αν οι Έλληνες βαρεθούν τις απειλές που εκτοξεύονται από παντού και ξαναποκτήσουν την αξιοπρέπεια τους τότε τα σιχτίρια τους θα πιάσουν και τόπο.
Αν οι Έλληνες βαρεθούν τις απειλές που εκτοξεύονται από παντού και ξαναποκτήσουν την αξιοπρέπεια τους τότε τα σιχτίρια τους θα πιάσουν και τόπο.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Tα πράγματα είναι σοβαρά: Η Αρέλα δεν βλέπει κανένα συνωμοσιολογικό σενάριο στους Αγανακτησμένους. Αρελίτα μου είσαι άρρωστη;
(ΟΚ και τώρα αφου αστειεύτηκα, ας πω κάτι σοβαρό)
Το Τρομαχτικό είναι η μεγαλύτερη απάτη. Το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουν βγάλει ένα σωρό μπαρούφες τις οποίες πολύς κόσμος πιστεύει.
Έχω σταματήσει να ενημερώνομαι απο τέτοιου είδους μπλογκ εδώ και καιρό. Αν θέλω είδηση, την ψάχνω απο μόνος μου
(ΟΚ και τώρα αφου αστειεύτηκα, ας πω κάτι σοβαρό)
Το Τρομαχτικό είναι η μεγαλύτερη απάτη. Το έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχουν βγάλει ένα σωρό μπαρούφες τις οποίες πολύς κόσμος πιστεύει.
Έχω σταματήσει να ενημερώνομαι απο τέτοιου είδους μπλογκ εδώ και καιρό. Αν θέλω είδηση, την ψάχνω απο μόνος μου
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- Blue Ice
Ένας συνάδελφος μου είπε: και τι θα γίνει αν έρθω στην πλατεία; Θα αυξηθεί ο μισθός μου;;
Δυστυχώς είναι ακόμα πολλοί αυτοί που σκέφτονται το πορτοφόλι τους και ενεργούν βάσει αυτού και άλλοι που παραμένουν προσηλωμένοι στα κόμματα.
Δυστυχώς είναι ακόμα πολλοί αυτοί που σκέφτονται το πορτοφόλι τους και ενεργούν βάσει αυτού και άλλοι που παραμένουν προσηλωμένοι στα κόμματα.
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πάντως στην Ισπανία άρχισαν τα όργανα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Παρ 27 Μάιος 2011, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: στο'φτιαξα :Ρ
Λόγος: στο'φτιαξα :Ρ
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- Blue Ice
- RedSky
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: RedSky
- Επικοινωνία:
'Εχω μια απορία: Παρακολουθώ το Prison Planet και το Infowars του Alex Jones και δεν έχω δει να γράφει τίποτα για την Ελλάδα. Γιατί; Όταν γίνονταν όμως, επεισόδια και έσκαγαν οι μολότωφ, είχε άμεση ενημέρωση.
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Μα τίποτα?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
Kι εγω το βλέπω λιγο εγωίστικα. πολεμάω για μενα, την οικογενια μου, αντε και για δυο τρεις ανθρώπους που νοιάζομαι.
ολους τους αλλους τους εχω χεσμένους ειλικρινά.
μα καθολου κοινωνική συνείδηση.
ολους τους αλλους τους εχω χεσμένους ειλικρινά.
μα καθολου κοινωνική συνείδηση.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Τι γίνεται? δεν βλέπω νέα από το μέτωπο.
Κάτι καινούργιο? κάτι ωραίο?
Κάτι να χαρώ και εγώ εδώ στη απομόνωση?
Κάτι καινούργιο? κάτι ωραίο?
Κάτι να χαρώ και εγώ εδώ στη απομόνωση?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο κόσμος περισσότερος απο χθες στο Σύνταγμα.
Πριν απο λίγο είδα κάποια πλάνα.
Δεν σταματάνε, συνεχίζουν... απτόητοι.
Το ιδιο και στη Θεσσαλονικη
Πριν απο λίγο είδα κάποια πλάνα.
Δεν σταματάνε, συνεχίζουν... απτόητοι.
Το ιδιο και στη Θεσσαλονικη
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αυτη η εικονα που ανεβασες φωτεινη ειναι εξοργιστικη.
Ποιος μαλακας περνει μαζι του το παιδι του σε ενα μερος που μπορει να ξεσπάσουν επισόδεια;
Ποιος μαλακας περνει μαζι του το παιδι του σε ενα μερος που μπορει να ξεσπάσουν επισόδεια;
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Κι όμως είναι κάτι συνηθισμένο.
Στις διαδηλωσεις του ΠΑΜΕ υπάρχουν πολλά μωρα.
Ήταν μία κοπέλα που έπαιρνε το μωρό με καροτσάκι τώρα μνεγάλωσε είναι 4 χρονών και λέει συνθήματα.
Παίρνω το γιό μου στις πορείες και εκεί έχει ένα φίλο της ίδιας ηλικίας. Αλλά δεν του αρέσει πολύ να πηγαίνει σε πορείες.
Στις διαδηλωσεις του ΠΑΜΕ υπάρχουν πολλά μωρα.
Ήταν μία κοπέλα που έπαιρνε το μωρό με καροτσάκι τώρα μνεγάλωσε είναι 4 χρονών και λέει συνθήματα.
Παίρνω το γιό μου στις πορείες και εκεί έχει ένα φίλο της ίδιας ηλικίας. Αλλά δεν του αρέσει πολύ να πηγαίνει σε πορείες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Oλες οι μαλ..ς συνηθησμενες ειναι στην Ελλάδα.
Αν καποιον δεν τον ενοχλει να δει το μικρο παιδι του με ανοιγμενο κεφάλι ας το κάνει...
Αν καποιον δεν τον ενοχλει να δει το μικρο παιδι του με ανοιγμενο κεφάλι ας το κάνει...
- Blue Ice
Κατέβηκαν πολλές οικογένειες όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στις άλλες πόλεις γιατί η διαδήλωση είναι ειρηνική. Γιατί επειδή ακριβώς οι άνθρωποι φέρνουν τα παιδιά τους δεν υπάρχει χώρος για τους "γνωστούς - αγνώστους", δεν υπάρχει χώρος για κουκούλες και κανείς δεν έχει σκοπό να πλακωθεί με τα ΜΑΤ. Και οι αστυνομικοί έχουν χαλαρώσει και αυτοί...
Είναι μια ωραία φωτογραφία γιατί δείχνει αυτό που πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν. Ότι και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, είναι μέρος από εμάς και θα ήθελαν να είναι και αυτοί στο πλήθος.
Πιστεύω σήμερα το βράδυ και αύριο θα έχει τον περισσότερο κόσμο, ιδίως αν έχει καλό καιρό!
Είναι μια ωραία φωτογραφία γιατί δείχνει αυτό που πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν. Ότι και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, είναι μέρος από εμάς και θα ήθελαν να είναι και αυτοί στο πλήθος.
Πιστεύω σήμερα το βράδυ και αύριο θα έχει τον περισσότερο κόσμο, ιδίως αν έχει καλό καιρό!
- ArELa
- Founder-Administrator
Χθες βράδυ κατέβηκα κάτω. Πολύς ο κόσμος. Κάποιοι έχουν "εγκατασταθεί" εκεί... Είδα όλες τις ηλικίες, από παιδάκια μέχρι και μεγαλύτερούς μου...
Μίλησα με πολλούς ανθρώπους... άγνωστη μεταξυ αγνώστων αλλά δε νιώθαμε ξένοι. Μίλησα και με 2 παιδιά που με "γνώριζαν" από το ΥΤ- τι το'θελα και τους το'πα...- μάζεψαν κι άλλους youtubers γύρω μου... Ένιωσα περίεργα γιατί δε μ'αρέσουν οι φανφάρες, αλλά τα παιδιά ήταν όλα παληκάρια (και οι δυο κοπελιές). Από τη στιγμή εκείνη, με είχαν στενά μαρκαρισμένη για "προστασία"... Τους παρακάλεσα (καμιά 10ρια που μαζεύτηκαν) να μη φωνάζουν ποια είμαι, και σταμάτησαν. Το θέμα δεν ήμουν εγώ εκεί. Το θέμα είναι όλη η Ελλάδα, όλοι μας (αυτό τους είπα). Από όλες τις φιλοφρονήσεις, κράτησα μία: "είσαι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που είμαστε εδώ. Μας ξύπνησες σε πολλά Βασούλα"
'Ενιωσα όμορφα μέσα σ'όλο αυτό τον κόσμο, να έχουμε όλοι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο... Φωνάξαμε "κλέφτες κλέφτες και εκβιαστές δε θα μας θάψετε ποτές", "έξω απ'το μνημόνιο μην έχουμε μνημόσυνο" και άλλα...
Γύρισα σπίτι κατάκοπη, αλλά όπως δεν είχα νιώσει για πολύ καιρό.
Αχινέ, σόρι που δε σε πήρα, αλλά το ζώον είχα ξεχάσει το κινητό στο μαγαζί.
Μίλησα με πολλούς ανθρώπους... άγνωστη μεταξυ αγνώστων αλλά δε νιώθαμε ξένοι. Μίλησα και με 2 παιδιά που με "γνώριζαν" από το ΥΤ- τι το'θελα και τους το'πα...- μάζεψαν κι άλλους youtubers γύρω μου... Ένιωσα περίεργα γιατί δε μ'αρέσουν οι φανφάρες, αλλά τα παιδιά ήταν όλα παληκάρια (και οι δυο κοπελιές). Από τη στιγμή εκείνη, με είχαν στενά μαρκαρισμένη για "προστασία"... Τους παρακάλεσα (καμιά 10ρια που μαζεύτηκαν) να μη φωνάζουν ποια είμαι, και σταμάτησαν. Το θέμα δεν ήμουν εγώ εκεί. Το θέμα είναι όλη η Ελλάδα, όλοι μας (αυτό τους είπα). Από όλες τις φιλοφρονήσεις, κράτησα μία: "είσαι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που είμαστε εδώ. Μας ξύπνησες σε πολλά Βασούλα"
'Ενιωσα όμορφα μέσα σ'όλο αυτό τον κόσμο, να έχουμε όλοι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο... Φωνάξαμε "κλέφτες κλέφτες και εκβιαστές δε θα μας θάψετε ποτές", "έξω απ'το μνημόνιο μην έχουμε μνημόσυνο" και άλλα...
Αχινέ, σόρι που δε σε πήρα, αλλά το ζώον είχα ξεχάσει το κινητό στο μαγαζί.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- jackinthebox
- Φρεσκαδούρα
Bασούλα ημουν και εγώ μεσα στα παιδια. Ειμαι ο Αριστείδης
Ηταν μεγαλη χαρα και τιμη μου που σε γνωρισα και τωρα λεω πως πολυ καλα εκανα και γραφτηκα και στα ιδεογραφηματα. Θα μπαινω πιο συχνα. Καμια σχεση με την πενηνταρα οπως ξερω τις πενηνταρες. Εσυ ησουν πιο <<παιδι>> απο εμας βρε. Σ αγαπαμε βασουλα και το ειδες.
Ηταν μεγαλη χαρα και τιμη μου που σε γνωρισα και τωρα λεω πως πολυ καλα εκανα και γραφτηκα και στα ιδεογραφηματα. Θα μπαινω πιο συχνα. Καμια σχεση με την πενηνταρα οπως ξερω τις πενηνταρες. Εσυ ησουν πιο <<παιδι>> απο εμας βρε. Σ αγαπαμε βασουλα και το ειδες.
- Eva Luna
ArELa έγραψε: "είσαι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που είμαστε εδώ. Μας ξύπνησες σε πολλά Βασούλα"
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**