Αντάρτικο Αγγλου Ευρωβουλευτή. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Re: Αντάρτικο Αγγλου Ευρωβουλευτή. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Μπράβο για την ανάρτηση αυτών των βίντεο! Πραγματικά αξίζουν και ωθούν κι άλλους ανθρώπους να αντισταθούν.

« Του λόγω μέτρον εστίν ουχ ο λέγων, αλλ΄ο ακούων ».
ΠΛΑΤΩΝ
(Μέτρο του λόγου δεν είναι αυτός που μιλάει, αλλ’ αυτός που ακούει).
ΠΛΑΤΩΝ
(Μέτρο του λόγου δεν είναι αυτός που μιλάει, αλλ’ αυτός που ακούει).
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Eυχαριστώ όλους σας για τη στήριξη αυτή.
(επιτελους!)
Μοναδικός μου στόχος είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Είναι τραγική η έλλειψή της στην Ελλάδα.
Αίολε χαίρομαι που συμμετέχεις κι εσυ σ'αυτή την προσπάθεια. Έχω ανεβάσει ήδη 65 βίντεο, όλα ενημερωτικά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν τα παρακολουθείς, γιατί τα βάζω στην ενότητα "νέα τάξη τραυμάτων" που υποθέτω δεν είναι και η αγαπημένη σου εδώ μέσα. Αν δεν έβαζα αυτό το θέμα στην "πολιτική", ούτε κι αυτό θα το'βλεπες... (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος δηλαδή)
Μπορείς να πας κατ'ευθείαν στο κανάλι μου εδώ, να κάνεις ένα subscribe, και να τα παρακολουθείς από 'κει. (στο more info των βίντεο άλλωστε, δίνω και λινκ του αντίστοιχου τόπικ εδώ, οπότε αν θες να σχολιάσεις σε στέλνει απ'ευθείας στο θέμα).
Φυσικά αυτό που απευθύνω στον Αίολο, δεν είναι προσωπικό- δεν αφορά δηλαδή μόνο εκείνον. Ουσιαστικά το απευθύνω σε όλους όσους δεν παρακολουθούν τη δουλειά μου στο ΥΤ. Χέστηκα αν θα με επιβραβεύσετε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ, το θέμα μου είναι να ενημερώνεστε, διάολε! Να βλέπετε και την αθέατη όψη- όχι της σελήνης, αλλά των τεκταινομένων, αθέατη γιατί τα γελοιοκάναλα που λέμε ΜΜΕ εδώ, επιλέγουν προσεκτικά τι θα μας "ταϊσουν" και τι θα αποσιωπήσουν.
Συγνώμη αν υπερθεμάτισα λίγο σ'αυτό το σημείο, αλλά ήθελα να επαναλάβω για πολλοστή (αλλά τελευταία, μα την Παναγία) φορά την παρότρυνση να παρακολουθείτε αυτά που ανεβάζω. Δεν είναι ότι δεν έχω δουλειά να κάνω. Στερώ πολύτιμο χρόνο απ'την κανονική μου δουλειά και τα έσοδά μου, για να τα ανεβάζω αυτά, και δεν το κάνω για την πλάκα μου, ούτε για δόξα, ούτε για τα πεθαμένα μου. Το κάνω σαν εναλλακτική αλλά πιο πραγματική μορφή ενημέρωσης. Γι'αυτό, το βρίσκω λίγο τρελό (για να μην πω απογοητευτικό) να έχω στο κανάλι μου Total Upload Views: 28,272 (δεν το λέω εγώ, στο κανάλι μου αναγράφεται) να ενημερώνονται ένα σωρό youtubers (πολλοί γράφτηκαν εδώ εξ αιτίας αυτών των uploads, και ακόμα περισσότεροι έκαναν subscribe- 186 πλέον και διαρκώς αυξάνονται ) και να μην ενημερώνονται οι ίδιοι οι ιδεογραφίτες. Αυτό θα πει στον τόπο του δε δικαιώνεται κανεις...Νισάφι ωρέ!
Μοναδικός μου στόχος είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Είναι τραγική η έλλειψή της στην Ελλάδα.
Αίολε χαίρομαι που συμμετέχεις κι εσυ σ'αυτή την προσπάθεια. Έχω ανεβάσει ήδη 65 βίντεο, όλα ενημερωτικά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν τα παρακολουθείς, γιατί τα βάζω στην ενότητα "νέα τάξη τραυμάτων" που υποθέτω δεν είναι και η αγαπημένη σου εδώ μέσα. Αν δεν έβαζα αυτό το θέμα στην "πολιτική", ούτε κι αυτό θα το'βλεπες... (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος δηλαδή)
Μπορείς να πας κατ'ευθείαν στο κανάλι μου εδώ, να κάνεις ένα subscribe, και να τα παρακολουθείς από 'κει. (στο more info των βίντεο άλλωστε, δίνω και λινκ του αντίστοιχου τόπικ εδώ, οπότε αν θες να σχολιάσεις σε στέλνει απ'ευθείας στο θέμα).
Φυσικά αυτό που απευθύνω στον Αίολο, δεν είναι προσωπικό- δεν αφορά δηλαδή μόνο εκείνον. Ουσιαστικά το απευθύνω σε όλους όσους δεν παρακολουθούν τη δουλειά μου στο ΥΤ. Χέστηκα αν θα με επιβραβεύσετε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ, το θέμα μου είναι να ενημερώνεστε, διάολε! Να βλέπετε και την αθέατη όψη- όχι της σελήνης, αλλά των τεκταινομένων, αθέατη γιατί τα γελοιοκάναλα που λέμε ΜΜΕ εδώ, επιλέγουν προσεκτικά τι θα μας "ταϊσουν" και τι θα αποσιωπήσουν.
Συγνώμη αν υπερθεμάτισα λίγο σ'αυτό το σημείο, αλλά ήθελα να επαναλάβω για πολλοστή (αλλά τελευταία, μα την Παναγία) φορά την παρότρυνση να παρακολουθείτε αυτά που ανεβάζω. Δεν είναι ότι δεν έχω δουλειά να κάνω. Στερώ πολύτιμο χρόνο απ'την κανονική μου δουλειά και τα έσοδά μου, για να τα ανεβάζω αυτά, και δεν το κάνω για την πλάκα μου, ούτε για δόξα, ούτε για τα πεθαμένα μου. Το κάνω σαν εναλλακτική αλλά πιο πραγματική μορφή ενημέρωσης. Γι'αυτό, το βρίσκω λίγο τρελό (για να μην πω απογοητευτικό) να έχω στο κανάλι μου Total Upload Views: 28,272 (δεν το λέω εγώ, στο κανάλι μου αναγράφεται) να ενημερώνονται ένα σωρό youtubers (πολλοί γράφτηκαν εδώ εξ αιτίας αυτών των uploads, και ακόμα περισσότεροι έκαναν subscribe- 186 πλέον και διαρκώς αυξάνονται ) και να μην ενημερώνονται οι ίδιοι οι ιδεογραφίτες. Αυτό θα πει στον τόπο του δε δικαιώνεται κανεις...Νισάφι ωρέ!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Αγαπητή Αρελα-αντιαπαυτό,
να ξέρεις ότι παίζονται πολλά με το ΥΤ, εγώ πριν δύο μέρες το σχολίασα το βίντεο και δεν εμφανίστηκε το σχόλιο, σίγουρα θα λείπουν κι άλλα ! Δεν μου λες είναι εύκολο να μου στείλεις το αρχείο των υποτίτλων , αν θες, να το κάνω Hardcoded, μόνιμα πάνω στο βίντεο;
namaste
namaste
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- ArELa
- Founder-Administrator

Στα έστειλα φίλε.
Τα έστειλα και στην Κελαι, αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν τα πήρε ακόμα...
Περιττό να σας πω ότι τώρα που ξεκόλλησε το σύστημα, δείχνει πάνω από 1700 θεάσεις και για τα 2 βίντεο. Αλλά "κόλλησε" στα 30 ratings, να μην πάρουμε και αέρα...
Tέλος πάντων, αυτό δε μ'ενδιαφέρει όπως είπα και πιο πάνω.
Το ότι το είδαν πάνω από 1700 άτομα, είναι σημαντικό.
Φιλε skion, σίγουρα κάτι παίζει με το ΥΤ. Κι άλλοι είχαν το δικό σου πρόβλημα, όπως ο Νικόλας (harosnikos)
Σ'αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και τον paraplanisi,
που σχολίασε όπως σχολίασε στο taxalia. Μου κρατάει πείσματα και δεν γράφει πια εδώ, αλλά είναι έντιμος αντινεοταξίτης και παρακολουθεί τα δρώμενα. Θα τον παρακαλέσω να προσπεράσει μια χαζή στραβή και να επανακάμψει, γιατί κανένας σωστός δεν περισσεύει στα ΙΔΕΟ
Καλό μήνα να'χουμε.
Τα έστειλα και στην Κελαι, αλλά απ'ό,τι βλέπω δεν τα πήρε ακόμα...
Περιττό να σας πω ότι τώρα που ξεκόλλησε το σύστημα, δείχνει πάνω από 1700 θεάσεις και για τα 2 βίντεο. Αλλά "κόλλησε" στα 30 ratings, να μην πάρουμε και αέρα...
Το ότι το είδαν πάνω από 1700 άτομα, είναι σημαντικό.
Φιλε skion, σίγουρα κάτι παίζει με το ΥΤ. Κι άλλοι είχαν το δικό σου πρόβλημα, όπως ο Νικόλας (harosnikos)
Σ'αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και τον paraplanisi,
Καλό μήνα να'χουμε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Ευχαριστώ πολύ, γλυκειά μου!
Έχω την εντύπωση ότι ο τύπος υπερεκτιμάει κάπως τη συνειδητοποίηση του κόσμου.
Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα περί ΕΕ και λήψης αποφάσεων από μη εκλεγμένους δεν είναι μυστικά!!! Απλά οι πολίτες δεν τα συνειδητοποιούν.
Όταν διάβαζα νομική για διερμηνείς, είχε ένα τεράστιο κεφάλαιο με ένα ασυλλήπτου πολυπλοκότητας διάγραμμα που εξηγούσε το πως γίνεται η λήψη αποφάσεων σε επίπεδο ΕΕ και εθνικό και κατέληγε πως όλες τις κοινοτικές οδηγίες πρέπει να τις εγκρίνει το Σουηδικό κοινοβούλιο για να περάσουν στη νομοθεσία. Π@@@@ες μπλέ! Οποιοσδήποτε διαβάζει τις καθημερινές εφημερίδες, έστω και στα πεταχτά, μπορεί να διαπιστώσει ότι αυτό δεν ισχύει.
Καλά κάνεις και διαδίδεις κάτι τέτοια, γιατί όσοι περισσότεροι κοντοσταθούν και πούνε "έι, για μισό λεπτό", κέρδος θά 'ναι.
Έχω την εντύπωση ότι ο τύπος υπερεκτιμάει κάπως τη συνειδητοποίηση του κόσμου.
Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα περί ΕΕ και λήψης αποφάσεων από μη εκλεγμένους δεν είναι μυστικά!!! Απλά οι πολίτες δεν τα συνειδητοποιούν.
Όταν διάβαζα νομική για διερμηνείς, είχε ένα τεράστιο κεφάλαιο με ένα ασυλλήπτου πολυπλοκότητας διάγραμμα που εξηγούσε το πως γίνεται η λήψη αποφάσεων σε επίπεδο ΕΕ και εθνικό και κατέληγε πως όλες τις κοινοτικές οδηγίες πρέπει να τις εγκρίνει το Σουηδικό κοινοβούλιο για να περάσουν στη νομοθεσία. Π@@@@ες μπλέ! Οποιοσδήποτε διαβάζει τις καθημερινές εφημερίδες, έστω και στα πεταχτά, μπορεί να διαπιστώσει ότι αυτό δεν ισχύει.
Καλά κάνεις και διαδίδεις κάτι τέτοια, γιατί όσοι περισσότεροι κοντοσταθούν και πούνε "έι, για μισό λεπτό", κέρδος θά 'ναι.
Just close your eyes and smell the seagulls
- ArELa
- Founder-Administrator

Άλλο ένα αξιολογότατο βιντεάκι υποτιτλισμένο, (όχι από μένα), είναι ολόκληρη η συγκεκριμένη ομιλία του μάγκα Φαραντζ μέσα στην Ευρωβουλή και απολαμβάνει κανείς το πώς ακριβώς έκανε τον Ρομπούι με τα κρεμμυδάκια.
Μιλάμε μεγάλη χλαπάτσα και μπράβο στον μάγκα για άλλη μια φορά!
Κελαι, διαφωνώ με την πεποίθησή σου ότι όλοι τα ξέρουν αυτά. Μπορεί να μην είναι μυστικά, αλλά το πώς τα πασάρουν τα εκάστοτε ΜΜΕ, και πώς αποσιωπούν ορισμένα πράγματα, επίσης δεν είναι μυστικό.
Επίσης, ΕΙΝΑΙ μυστικός ο τρόπος που νομοθετεί η Κομισιόν. Το είπε ξεκάθαρα ο Σάξων, αλλά το'ψαξα κι εγώ σε πλείστα όσα σχετικά βίντεο και άρθρα και το επιβεβαίωσα. Σιγή ιχθύος επ'αυτού.
Επαναλαβάνω: Δεν ξέρω πόσο καιρό λείπεις από τα πάτρια εδάφη, αλλά στην Ελλάδα οι Βρυξέλλες φαντάζουν ακόμα κάτι πολύ μακρυνό και "επίσημο" και κάτι που είναι υπεράνω υποψίας! Μας βάζουν μονίμως στο τριπάκι του αυτισμού, αλλά ταυτόχρονα να νιώθουμε ότι διαλυόμαστε γιατί είμαστε άξεστοι, απολίτιστοι, ανίκανοι, ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ! Για να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ λοιπόν οι πολίτες κάτι, πρέπει να έχουν και την ΣΩΣΤΗ-ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, που σε διαβεβαιώ, στην πατρίδα μας ΔΕΝ την έχουν!
Σήμερα άκουσα απ'τον Μητρόπουλο το αμίμητο: "Δεν θα λέω πια τους ανάξιους πολιτικούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα, "γραικύλους", θα τους λέω Βρυξέλληνες! "
Έγραψε ο μεγάλος!
Μιλάμε μεγάλη χλαπάτσα και μπράβο στον μάγκα για άλλη μια φορά!
Κελαι, διαφωνώ με την πεποίθησή σου ότι όλοι τα ξέρουν αυτά. Μπορεί να μην είναι μυστικά, αλλά το πώς τα πασάρουν τα εκάστοτε ΜΜΕ, και πώς αποσιωπούν ορισμένα πράγματα, επίσης δεν είναι μυστικό.
Επίσης, ΕΙΝΑΙ μυστικός ο τρόπος που νομοθετεί η Κομισιόν. Το είπε ξεκάθαρα ο Σάξων, αλλά το'ψαξα κι εγώ σε πλείστα όσα σχετικά βίντεο και άρθρα και το επιβεβαίωσα. Σιγή ιχθύος επ'αυτού.
Επαναλαβάνω: Δεν ξέρω πόσο καιρό λείπεις από τα πάτρια εδάφη, αλλά στην Ελλάδα οι Βρυξέλλες φαντάζουν ακόμα κάτι πολύ μακρυνό και "επίσημο" και κάτι που είναι υπεράνω υποψίας! Μας βάζουν μονίμως στο τριπάκι του αυτισμού, αλλά ταυτόχρονα να νιώθουμε ότι διαλυόμαστε γιατί είμαστε άξεστοι, απολίτιστοι, ανίκανοι, ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ! Για να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ λοιπόν οι πολίτες κάτι, πρέπει να έχουν και την ΣΩΣΤΗ-ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, που σε διαβεβαιώ, στην πατρίδα μας ΔΕΝ την έχουν!
Σήμερα άκουσα απ'τον Μητρόπουλο το αμίμητο: "Δεν θα λέω πια τους ανάξιους πολιτικούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα, "γραικύλους", θα τους λέω Βρυξέλληνες! "
Έγραψε ο μεγάλος!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Η ξεφτίλα είς όλον της το μεγαλείο, τώρα ίσως με το ύφος του έχασε αρκετά από την ρητορική του , αλλά και αυτό ένα όπλο είναι του διεθνισμού έτσι ώστε να ράβει στόματα, η πολιτική ορθότητα (που χρησιμοποιηται μόνον όταν συμφέρει κάποιους), τώρα έχει μεγάλο δίκαιο ο κος Ευρωβουλευτής (για πόσο ακόμη αλλήθειαArELa έγραψε:Άλλο ένα αξιολογότατο βιντεάκι υποτιτλισμένο, (όχι από μένα), είναι ολόκληρη η συγκεκριμένη ομιλία του μάγκα Φαραντζ μέσα στην Ευρωβουλή και απολαμβάνει κανείς το πώς ακριβώς έκανε τον Ρομπούι με τα κρεμμυδάκια.
Μιλάμε μεγάλη χλαπάτσα και μπράβο στον μάγκα για άλλη μια φορά!![]()
Επαναλαβάνω: Δεν ξέρω πόσο καιρό λείπεις από τα πάτρια εδάφη, αλλά στην Ελλάδα οι Βρυξέλλες φαντάζουν ακόμα κάτι πολύ μακρυνό και "επίσημο" και κάτι που είναι υπεράνω υποψίας! Μας βάζουν μονίμως στο τριπάκι του αυτισμού, αλλά ταυτόχρονα να νιώθουμε ότι διαλυόμαστε γιατί είμαστε άξεστοι, απολίτιστοι, ανίκανοι, ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ! Για να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ λοιπόν οι πολίτες κάτι, πρέπει να έχουν και την ΣΩΣΤΗ-ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, που σε διαβεβαιώ, στην πατρίδα μας ΔΕΝ την έχουν!![]()
Έγραψε ο μεγάλος!
Τι είμαστε, ένα προτεκτοράκτο γίναμε, και κάποιοι μας έκαναν να εξαρτώμαστε από αυτούς αντί να είμαστε αυτάρκεις και αυτόνομοι όπως ΘΑ μπορούσαμε μέσω των δικών μας πόρων.
Τελικά αυτή η κομμίσιον, ποίο πολύς ο κόπος της στα Εθνικά κράτη παρά το καλό της, τι άλλο να πώ που δεν το είπαν ή δεν το ξέρουν αυτοί οι κύριοι;
Εγώ απλώς ας ευχηθω να αρχίζουν να ξυπνάνε και άλλοι μαζί μας, αν και όπως έχω ξαναπεί το βόλεμα είναι μεγάλος αντίπαλος
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία, στηρίζοντας απλά τις θέσεις της στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να υπερασπιστεί μόνη της τα συμφέροντά της. Όπως διαπιστώσατε ιδίοις όμμασι, κανένας από τους εταίρους μας δεν μεριμνά για τα συμφέροντα της χώρας μας ή οποιασδήποτε άλλης. Κι όσοι ενδιαφέρονται, είναι απειροελάχιστοι και βάλλονται πανταχόθεν. Οι περισσότεροι είναι έμμισθα όργανα και εκτελούν εντολές από τα εξουσιαστικά κέντρα (ΔΝΤ, πετρελαϊκές βιομηχανίες, πολυεθνικές εταιρείες κ.ά.). Κατά συνέπεια ο όποιος διάλογος μαζί τους θα απέβαινε άκαρπος και μάταιος.
Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να αναλωνόμαστε σε χρονοβόρες και ανούσιες συζητήσεις, όταν γνωρίζουμε πως οποιαδήποτε πρότασή τους δεν αποσκοπεί στο καλό μας. Μου φαίνεται τόσο κωμικοτραγικό το γεγονός ότι συζητάμε με τον εχθρό μας για εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά μας! Ένα πρόβλημα, μάλιστα, που το δημιούργησαν οι ίδιοι μαζί με τα πειθήνια όργανά τους, που κυβερνούν τον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα κατασκεύασμα που επινόησαν οι κεφαλαιοκράτες. Δεν πρόκειται για μία ένωση που έχει σκοπό την συναδέλφωση των ευρωπαϊκών εθνών, την σύναψη ισχυρών συμμαχιών, την αλληλεγγύη και την συνεργασία μεταξύ τους. Πόσες φορές μας συμπαραστάθηκαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας όταν αντιμετωπίζαμε τις προκλήσεις και τις απειλές των Τούρκων; Δεχθήκαμε κάποιο είδος στήριξης; Η Τουρκία προειδοποιήθηκε ποτέ για την πολιτική που ακολουθεί; Αντιθέτως, συνεχίζονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις για την ένταξή της, παρά την αδιάλλακτη συμπεριφορά της! Συγκόλλησαν - δεν ένωσαν - τα ευρωπαϊκά έθνη, με μοναδικό σκοπό την εθνική τους αλλοίωση, την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας τους, την τροποποίηση της νομοθεσίας τους σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο, την κατάργηση του Εθνικού Συντάγματος και τη δημιουργία κοινού Ευρωπαϊκού και την αντικατάσταση των εθνικών τους νομισμάτων με ένα ενιαίο, για τον πλήρη έλεγχο των οικονομιών τους (πλην της Αγγλίας, η οποία ως συνάρχοντας με την Αμερική, διετήρησε το νόμισμά της).
Κοντολογίς, πρόκειται για την σταδιακή κατάλυση των εθνικών κρατών και την δημιουργία ενός υπερ-κράτους. Είναι ένα βήμα προς την θεμελίωση του παγκόσμιου διευθυντηρίου. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν τεράστιες συνομοσπονδίες, συμπολιτείες και ενώσεις (όπως την Ευρωπαϊκή και την Βορειο-ατλαντική), οι οποίες σύντομα θα επεκταθούν και θα ενοποιηθούν έως ότου συγκροτηθεί ένα κεντρικό διευθυντήριο στο οποίο θα υπόκεινται όλες οι ομοσπονδίες και οι ενώσεις.
Ρώτησαν τον ελληνικό λαό ή οποιονδήποτε λαό για την κατάργηση του εθνικού τους νομίσματος; Διενεργούν δημοψήφισμα για οτιδήποτε σχεδιάζουν να κάνουν; Φυσικά και όχι. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι αδύνατο να υπάρξει δημοκρατία σε μεγάλες ομοσπονδίες σαν την ευρωπαϊκή. Αναφέρεται και στα Πρωτόκολλά τους.
Κατά τη γνώμη μου, ούτε σ' ένα εθνικό κράτος μπορεί να υπάρξει ουσιαστική δημοκρατία, παρά μόνο στον ιδεατό κόσμο, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με το θέμα μας.
Εν τέλει, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει πραγματική συμμαχία μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών. Δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε ποτέ. Ειδικά η πατρίδα μας, να μην περιμένει τίποτα από τους ξένους και να βασίζεται μόνο στις δυνάμεις της. Από την δημιουργία του νεο-ελληνικού κράτους, η Ελλάδα δεν είχε ποτέ συμμάχους, υποστηρικτές ή συμπαραστάτες. Η συνεργασία Ελλάδος - Ξένων Δυνάμεων δεν είναι παρά μια ιστορία δολιοφθοράς, υπονόμευσης, εξαπάτησης, επιρροής στα εσωτερικά και εξωτερικά μας ζητήματα, μηχανορραφίας, παραποίησης και σκευωρίας.
Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να αναλωνόμαστε σε χρονοβόρες και ανούσιες συζητήσεις, όταν γνωρίζουμε πως οποιαδήποτε πρότασή τους δεν αποσκοπεί στο καλό μας. Μου φαίνεται τόσο κωμικοτραγικό το γεγονός ότι συζητάμε με τον εχθρό μας για εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά μας! Ένα πρόβλημα, μάλιστα, που το δημιούργησαν οι ίδιοι μαζί με τα πειθήνια όργανά τους, που κυβερνούν τον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα κατασκεύασμα που επινόησαν οι κεφαλαιοκράτες. Δεν πρόκειται για μία ένωση που έχει σκοπό την συναδέλφωση των ευρωπαϊκών εθνών, την σύναψη ισχυρών συμμαχιών, την αλληλεγγύη και την συνεργασία μεταξύ τους. Πόσες φορές μας συμπαραστάθηκαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας όταν αντιμετωπίζαμε τις προκλήσεις και τις απειλές των Τούρκων; Δεχθήκαμε κάποιο είδος στήριξης; Η Τουρκία προειδοποιήθηκε ποτέ για την πολιτική που ακολουθεί; Αντιθέτως, συνεχίζονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις για την ένταξή της, παρά την αδιάλλακτη συμπεριφορά της! Συγκόλλησαν - δεν ένωσαν - τα ευρωπαϊκά έθνη, με μοναδικό σκοπό την εθνική τους αλλοίωση, την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας τους, την τροποποίηση της νομοθεσίας τους σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο, την κατάργηση του Εθνικού Συντάγματος και τη δημιουργία κοινού Ευρωπαϊκού και την αντικατάσταση των εθνικών τους νομισμάτων με ένα ενιαίο, για τον πλήρη έλεγχο των οικονομιών τους (πλην της Αγγλίας, η οποία ως συνάρχοντας με την Αμερική, διετήρησε το νόμισμά της).
Κοντολογίς, πρόκειται για την σταδιακή κατάλυση των εθνικών κρατών και την δημιουργία ενός υπερ-κράτους. Είναι ένα βήμα προς την θεμελίωση του παγκόσμιου διευθυντηρίου. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν τεράστιες συνομοσπονδίες, συμπολιτείες και ενώσεις (όπως την Ευρωπαϊκή και την Βορειο-ατλαντική), οι οποίες σύντομα θα επεκταθούν και θα ενοποιηθούν έως ότου συγκροτηθεί ένα κεντρικό διευθυντήριο στο οποίο θα υπόκεινται όλες οι ομοσπονδίες και οι ενώσεις.
Ρώτησαν τον ελληνικό λαό ή οποιονδήποτε λαό για την κατάργηση του εθνικού τους νομίσματος; Διενεργούν δημοψήφισμα για οτιδήποτε σχεδιάζουν να κάνουν; Φυσικά και όχι. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι αδύνατο να υπάρξει δημοκρατία σε μεγάλες ομοσπονδίες σαν την ευρωπαϊκή. Αναφέρεται και στα Πρωτόκολλά τους.
Κατά τη γνώμη μου, ούτε σ' ένα εθνικό κράτος μπορεί να υπάρξει ουσιαστική δημοκρατία, παρά μόνο στον ιδεατό κόσμο, αλλά αυτό δεν σχετίζεται με το θέμα μας.
Εν τέλει, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει πραγματική συμμαχία μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών. Δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε ποτέ. Ειδικά η πατρίδα μας, να μην περιμένει τίποτα από τους ξένους και να βασίζεται μόνο στις δυνάμεις της. Από την δημιουργία του νεο-ελληνικού κράτους, η Ελλάδα δεν είχε ποτέ συμμάχους, υποστηρικτές ή συμπαραστάτες. Η συνεργασία Ελλάδος - Ξένων Δυνάμεων δεν είναι παρά μια ιστορία δολιοφθοράς, υπονόμευσης, εξαπάτησης, επιρροής στα εσωτερικά και εξωτερικά μας ζητήματα, μηχανορραφίας, παραποίησης και σκευωρίας.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- ArELa
- Founder-Administrator

Συμφωνώ απολύτως, αλλά ποιος έχασε έντιμους πολιτικούς που προασπίζουν πραγματικά τα συμφέροντα της πατρίδας τους για να τον βρούμε εμείς; Ενας είναι και αυτόν τον βαστάνε γερά οι Σάξονες, βγάζοντάς τον δεύτερο στις Ευρωεκλογές.Aiolos έγραψε:Η Ελλάδα δεν πρόκειται να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία, στηρίζοντας απλά τις θέσεις της στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να υπερασπιστεί μόνη της τα συμφέροντά της. εξωτερικά μας ζητήματα, μηχανορραφίας, παραποίησης και σκευωρίας.
Συμφωνώ και με την υπόλοιπη ανάλυσή σου, αν και θα είχα να προσθέσω κι άλλα (δεν το κάνω όμως, γιατί βαρέθηκα να με λένε συνωμοσιολόγα). Ευελπιστώ να είδες και αυτό που σου απηύθυνα (κι όχι μόνο σε σένα βέβαια) στην προηγούμενη σελίδα του νήματος, και συγκεκριμένα εδώ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Ναι, το είδα κι έχεις δίκιο. Δεν μπαίνω συχνά στην ενότητα που πραγματεύεται θέματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί ενημερώνομαι εδώ και χρόνια από συγκεκριμένα blogs και ιστοσελίδες. Στο συγκεκριμένο φόρουμ συμμετέχω σε άλλες ενότητες, εξίσου ή περισσότερο σημαντικές (π.χ. ιστορία, εθνικά θέματα).Ευελπιστώ να είδες και αυτό που σου απηύθυνα (κι όχι μόνο σε σένα βέβαια) στην προηγούμενη σελίδα του νήματος, και συγκεκριμένα εδώ
Λειτουργώ έτσι για εξοικονόμηση χρόνου. Αν έπρεπε να κοιτάω όλα τα θέματα από όλους τους ιστοτόπους που επισκέπτομαι, θα έπρεπε να αφιερώνω 12 ώρες την ημέρα.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator

Καταλαβαίνω Παναγιώτη, αλλά εξακολουθώ να σε παροτρύνω να κοιτάς τη συγκεκριμένη ενότητα (νέα τάξη τραυμάτων) όποτε βρίσκεις λίγο χρόνο.
Σχετικό με τα παραπάνω βίντεο, και εξ αφορμής αυτών, είναι και του φίλου μου Greek Terminator...
Πραγματικά μου άρεσε το πνεύμα του, η πίστη του στους Ελληνες... η ανάγκη του να δείξει την αφύπνιση με έναν ελληνικότατο τρόπο. Απολαύστε...
Σχετικό με τα παραπάνω βίντεο, και εξ αφορμής αυτών, είναι και του φίλου μου Greek Terminator...
Πραγματικά μου άρεσε το πνεύμα του, η πίστη του στους Ελληνες... η ανάγκη του να δείξει την αφύπνιση με έναν ελληνικότατο τρόπο. Απολαύστε...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Μια φίλη στο Youtube, μου έστειλε ένα μήνυμα σημαντικό και βαρβάτο, το οποίο αποτελεί και κομμάτι της δικής μου ψυχής...
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί της δηλαδή, συνταυτίζομαι απόλυτα και με την οργή, την απογοήτευση και την αηδία που νιώθει.
Η γυναίκα έχει πραγματικά Ελληνική ψυχή, Ελληνικό ΠΝΕΥΜΑ!
Το παραθέτω κατόπιν αδείας της.
Καλημέρα Βσούλα μου!!!
Μπράβο για την ανάρτηση αυτού του ντοκουμέντου το οποίο είναι μεν χρησιμότατο αλλά δυστυχώς απευθύνεται σε άχρηστους πολίτες!! Σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω οριστικά τη σελίδα μου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς όλους όσους δεν κάνουν πράξεις αυτά που κατά τα άλλα "διαφημίζουν" στα βιντεάκια τους!!! Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι οι αγώνες γίνονται και κερδίζονται στους δρόμους!!! Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι με ευχές, προσευχές και...έσεται ήμαρ δεν κάνουμε προκοπή! όλοι ασχολούνται με την παρελθοντολογία και τα αρχαία μεγαλεία...! Όλοι ξέρουμε ότι την εποχή που ανακαλύπταμε την Δημοκρατία....οι ξένοι πηδάγανε από δέντρο σε δέντρο και τρώγανε μπανάνες! Τι βολικό...Και τώρα...ποιος τρώει τις μπανάνες??? Ο μαϊμουδοπίθηκος, μαλάκας ψευτοέλληνας! Διότι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια συγχορδία αρνητικών δημοσιευμάτων και δεν αντιδράς, είναι σαν να παραδέχεσαι αυτό για το οποίο σε κατηγορούν! Φυσικά δεν αναφέρομαι στο γερμανικό focus, και εδώ έχω να πω ότι πάλι μαλάκες είμαστε γιατί προσπαθούμε να μετατοπίσουμε το πρόβλημα εκεί που θέλουν οι βρώμικοι πολιτικοί μας, για να ξεχαστούν οι πραγματικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής ιδέας! Και καλά αυτοί...κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ??? Οι ξένοι με τους οποίους έχω επαφές ξέρεις τι λένε? Καλά..εσείς που στη μακραίωνη ιστορία σας έχετε αντιμετωπίσει εχθρούς και εχθρούς...γιατί δεν επαναστατείτε??? Γιατί δεν γίνεστε ξανά το καλό παράδειγμα για όλους εμάς? Γιατί πετάτε στο καλάθι των αχρήστων την ευκαιρία που σας δίνετε...δηλαδή να ξεσηκώσετε και εμάς τους υπόλοιπους???
Κατάλαβες φίλη μου??? Αλλά...ποιος έχασε τη σοβαρότητα για να τη βρούμε εμείς???!!! Τέλος θα σου πω κάτι για 'μένα: είμαι εγγονή Ιώνων της Σμύρνης οι οποίοι εκδιώχθησαν όπως και πολλοί άλλοι στις άθλιες προβλήτες της Σμύρνης! Οι Ελλαδίτες φρόντισαν να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη με αποτέλεσμα να αισθάνονται για πάντα πρόσφυγες!!! Έτσι αισθανομαι και εγώ σήμερα...Πρόσφυγας στην ίδια μου την πατρίδα...Δεν είναι τρομερό???
Τέλος μπράβο και στον κύριο Φαρέιτζ για την μαχητικότητά του αλλά φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι στην χώρα του...Σταρχιδιστάν αυτί δεν ιδρώνει!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!! Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να μάθουμε καλά την...Τουρκική Γλώσσα...Θα μας χρειαστεί...
Φιλικά...και για λίγο ακόμα
Δέσποινα
Δέσποινα... απλά υποκλίνομαι. Όχι με ραγιαδισμό, αλλά με τον απόλυτο σεβασμό!

Θα σου πω κι από ΄δω ότι δεν πρέπει να κλείσεις τίποτα, πρέπει να παραμείνεις μαχόμενη ακόμα κι εδώ, γιατί ψυχές σαν τη δική σου δεν περισσεύουν....
Πέραν αυτού, ουδέν. Τα είπες όλα εσύ!
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί της δηλαδή, συνταυτίζομαι απόλυτα και με την οργή, την απογοήτευση και την αηδία που νιώθει.
Η γυναίκα έχει πραγματικά Ελληνική ψυχή, Ελληνικό ΠΝΕΥΜΑ!
Το παραθέτω κατόπιν αδείας της.
Καλημέρα Βσούλα μου!!!
Μπράβο για την ανάρτηση αυτού του ντοκουμέντου το οποίο είναι μεν χρησιμότατο αλλά δυστυχώς απευθύνεται σε άχρηστους πολίτες!! Σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω οριστικά τη σελίδα μου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς όλους όσους δεν κάνουν πράξεις αυτά που κατά τα άλλα "διαφημίζουν" στα βιντεάκια τους!!! Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι οι αγώνες γίνονται και κερδίζονται στους δρόμους!!! Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι με ευχές, προσευχές και...έσεται ήμαρ δεν κάνουμε προκοπή! όλοι ασχολούνται με την παρελθοντολογία και τα αρχαία μεγαλεία...! Όλοι ξέρουμε ότι την εποχή που ανακαλύπταμε την Δημοκρατία....οι ξένοι πηδάγανε από δέντρο σε δέντρο και τρώγανε μπανάνες! Τι βολικό...Και τώρα...ποιος τρώει τις μπανάνες??? Ο μαϊμουδοπίθηκος, μαλάκας ψευτοέλληνας! Διότι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια συγχορδία αρνητικών δημοσιευμάτων και δεν αντιδράς, είναι σαν να παραδέχεσαι αυτό για το οποίο σε κατηγορούν! Φυσικά δεν αναφέρομαι στο γερμανικό focus, και εδώ έχω να πω ότι πάλι μαλάκες είμαστε γιατί προσπαθούμε να μετατοπίσουμε το πρόβλημα εκεί που θέλουν οι βρώμικοι πολιτικοί μας, για να ξεχαστούν οι πραγματικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής ιδέας! Και καλά αυτοί...κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ??? Οι ξένοι με τους οποίους έχω επαφές ξέρεις τι λένε? Καλά..εσείς που στη μακραίωνη ιστορία σας έχετε αντιμετωπίσει εχθρούς και εχθρούς...γιατί δεν επαναστατείτε??? Γιατί δεν γίνεστε ξανά το καλό παράδειγμα για όλους εμάς? Γιατί πετάτε στο καλάθι των αχρήστων την ευκαιρία που σας δίνετε...δηλαδή να ξεσηκώσετε και εμάς τους υπόλοιπους???
Κατάλαβες φίλη μου??? Αλλά...ποιος έχασε τη σοβαρότητα για να τη βρούμε εμείς???!!! Τέλος θα σου πω κάτι για 'μένα: είμαι εγγονή Ιώνων της Σμύρνης οι οποίοι εκδιώχθησαν όπως και πολλοί άλλοι στις άθλιες προβλήτες της Σμύρνης! Οι Ελλαδίτες φρόντισαν να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη με αποτέλεσμα να αισθάνονται για πάντα πρόσφυγες!!! Έτσι αισθανομαι και εγώ σήμερα...Πρόσφυγας στην ίδια μου την πατρίδα...Δεν είναι τρομερό???
Τέλος μπράβο και στον κύριο Φαρέιτζ για την μαχητικότητά του αλλά φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι στην χώρα του...Σταρχιδιστάν αυτί δεν ιδρώνει!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!! Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να μάθουμε καλά την...Τουρκική Γλώσσα...Θα μας χρειαστεί...
Φιλικά...και για λίγο ακόμα
Δέσποινα
Δέσποινα... απλά υποκλίνομαι. Όχι με ραγιαδισμό, αλλά με τον απόλυτο σεβασμό!

Θα σου πω κι από ΄δω ότι δεν πρέπει να κλείσεις τίποτα, πρέπει να παραμείνεις μαχόμενη ακόμα κι εδώ, γιατί ψυχές σαν τη δική σου δεν περισσεύουν....
Πέραν αυτού, ουδέν. Τα είπες όλα εσύ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Astrea
Θα θελα πολύ να βρω ένα ντοκιμαντέρ που είχα δει προ 2 ετών σε μια και μόνο προβολή με την υποστήριξη της Action-Aid … The end of poverty? (του Diaz) .. μαρτυρίες CIA, MIA, TIA κλπ…φουλ κομπλέ 2ωρο!!!
Εν ολίγοις… δείχνει το πώς φτάνει ένα υγιές κρατικό μηχανισμό στην εξαθλίωση κ εντέλει στην εξαγορά του.
Θα σας λυπήσω αλλά έχουμε περάσει από όλα τα στάδια, με 1ο και καλύτερο το ξεπούλημα δημοσίων υπηρεσιών, τον κατακερματισμό της εγχώριας παραγωγής, τα πανάκριβα αλλά άχρηστα δημόσια έργα που γίνονται κατόπιν δανεισμού.. κοκ
Βέβαια δεν γίνεται να παραλείψουμε το τότε ‘προφητικό’ καλωσόρισμα της Μπενάκη στον Παπούλια προ 5ετιας….
Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη για την συνέχεια, χωρίς βέβαια να σημαίνει παραίτηση από την πραγματικότητα και την επιλογή του στρουθοκαμηλισμού/ατομισμού!
Εν ολίγοις… δείχνει το πώς φτάνει ένα υγιές κρατικό μηχανισμό στην εξαθλίωση κ εντέλει στην εξαγορά του.
Θα σας λυπήσω αλλά έχουμε περάσει από όλα τα στάδια, με 1ο και καλύτερο το ξεπούλημα δημοσίων υπηρεσιών, τον κατακερματισμό της εγχώριας παραγωγής, τα πανάκριβα αλλά άχρηστα δημόσια έργα που γίνονται κατόπιν δανεισμού.. κοκ
Βέβαια δεν γίνεται να παραλείψουμε το τότε ‘προφητικό’ καλωσόρισμα της Μπενάκη στον Παπούλια προ 5ετιας….
Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη για την συνέχεια, χωρίς βέβαια να σημαίνει παραίτηση από την πραγματικότητα και την επιλογή του στρουθοκαμηλισμού/ατομισμού!
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Astrea
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Το Έθνος, της 16ης Φεβρουαρίου 2010
Πώς μας πούλησαν και μας αγόρασαν, του Γιώργου Δελαστίκ
Ανατριχιαστικός είναι ο μηχανισμός με τον οποίον συγκεκριμένοι τραπεζικοί κολοσσοί κερδοσκόπησαν εναντίον της χώρας μας, με αποτέλεσμα αυτοί μεν να κερδίσουν ποσά ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, η Ελλάδα δε να τεθεί υπό ξένη οικονομική κηδεμονία. Αξίζει να τον περιγράψουμε σε αδρές γραμμές. Το αποφασιστικό εργαλείο στο παιχνίδι που παίχτηκε εναντίον της Ελλάδας είναι ένα εντελώς πρόσφατο χρηματοπιστωτικό προϊόν που ονομάζεται CDS (από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων credit default swaps).
Πρόκειται για ασφάλιση κατά της περίπτωσης μη αποπληρωμής ενός χρέους. Μια τράπεζα π.χ. που αγοράζει ομόλογα ενός κράτους ασφαλίζει το ποσό που έδωσε σε μια άλλη τράπεζα, η οποία είναι υποχρεωμένη να της δώσει αυτή τα λεφτά της, αν το κράτος χρεοκοπήσει και βρεθεί σε αδυναμία να εξοφλήσει τα ομόλογά του όταν λήξουν ή να πληρώσει ενδιαμέσως τους τόκους.
Εννοείται ότι όσο πιο επισφαλής είναι η οικονομική κατάσταση μιας χώρας τόσο υψηλότερα ασφάλιστρα θα απαιτήσει η τράπεζα που ασφαλίζει το χρέος.
Το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι τρεις και μόνο τραπεζικοί κολοσσοί, η γερμανική Ντόιτσε Μπανκ και οι αμερικανικές Γκόλντμαν Ζαξ και Τζ. Π. Μόργκαν ελέγχουν τον 75% (!) της παγκόσμιας αγοράς των CDS.
Πάμε τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας. Περί τα μέσα Γενάρη, περίπου δέκα ημέρες πριν η χώρα μας αναζητήσει αγοραστές για το πενταετές ομόλογό της, η Ντόιτσε Μπανκ δημοσιοποιεί μια έκθεση - φωτιά για την ελληνική οικονομία, όπου αναφέρει πως πάμε χάλια και δεν αποκλείεται κατάρρευση.
Αμέσως μετά κινητοποιείται το τμήμα της CDS της Ντόιτσε Μπανκ. Ζητάει πολύ υψηλότερα ασφάλιστρα για το ελληνικό χρέος, αφού υποτίθεται ότι η χώρα μας βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση, όπως λέει το τμήμα μελετών της... ίδιας τράπεζας!
Αφού το επιτόκιο των CDS για την Ελλάδα ανεβαίνει, περνάει αμέσως το μήνυμα παγκοσμίως στο χρηματοπιστωτικό σύστημα: τα διεθνή ΜΜΕ που δρουν ως «παπαγαλάκια» των κερδοσκόπων ουρλιάζουν ότι η ελληνική οικονομία παραπαίει, η ανενημέρωτη κοινή γνώμη τρομοκρατείται και οι επαΐοντες καταλαβαίνουν ότι στοχοποιήθηκε η Ελλάδα και οδεύει προς οικονομικό «γδάρσιμο».
Εν συνεχεία η ίδια η Ντόιτσε Μπανκ μαζί με την Γκόλντμαν Ζαξ αναλαμβάνουν να... πουλήσουν τα ελληνικά ομόλογα! Να τα προωθήσουν στους υποψήφιους αγοραστές! Ναι, αυτοί ακριβώς που συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση του κλίματος καταρράκωσης της ελληνικής οικονομίας για να διευκολυνθούν οι κερδοσκοπικές επιθέσεις!
Δεν πρόκειται περί κακόγουστου αστείου. Μιλάμε εντελώς σοβαρά. Η ελληνική κυβέρνηση, όπως και πάμπολλες άλλες κυβερνήσεις, υποχρεώνεται αντικειμενικά να προστρέξει στις τράπεζες που ελέγχουν την αγορά CDS, παρ’ όλο που υπονομεύουν την Ελλάδα. Τους πληρώνει ουσιαστικά «προστασία», με τη χυδαία έννοια του όρου, ελπίζοντας να τις εξευμενίσει ώστε να την βοηθήσουν να δανειστεί με ανεκτά επιτόκια.
Η Ντόιτσε Μπανκ λοιπόν ως ανάδοχος τράπεζα μαζί με την Γκόλντμαν Ζαξ και άλλες, που παίζουν πολύ δευτερεύοντα ρόλο, καθορίζουν ουσιαστικά το επιτόκιο με το οποίο θα διαθέσει τα ομόλογά της η κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία στην πραγματικότητα δεν έχει περιθώρια να μη συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους.
Εννοείται ότι η Ντόιτσε Μπανκ και η Γκόλντμαν Ζαξ έχουν ενημερώσει τους πελάτες τους, οι οποίοι τρέχουν σαν τρελοί να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα με επιτόκιο 6,2%, γιατί φυσικά οι τράπεζες αυτές γνωρίζουν εκ των ένδον πως έχει στηθεί το παραμύθι της δήθεν επαπειλούμενης χρεοκοπίας.
Η Ντόιτσε Μπανκ και η Γκόλντμαν Ζαξ εισπράττουν παχυλές προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ από τους πελάτες τους, ενώ αγοράζουν και οι ίδιες μεγάλες ποσότητες χρυσοφόρων ελληνικών ομολόγων.
Τώρα ετοιμάζουν τον επόμενο γύρο ελληνικού δανεισμού, στήνοντας σκηνικό για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη φυσικά...
ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ
Τα κράτη, όμηροι των τραπεζών
ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ την Ελλάδα οι Γερμανοί. Εχουν όμως ταραχθεί ακόμη και αυτοί από την επίδειξη δύναμης των τραπεζών. «Η Κοινότητα θα έπρεπε να σκεφθεί πώς θα μπορέσει να αποξηράνει αυτόν τον βάλτο (των τραπεζών) που πιάνει ομήρους ολόκληρες χώρες» έγραψε σε πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε». Η «Μοντ» είναι εξοργισμένη: «Μόλις έναν χρόνο αφότου τα κράτη έσωσαν τις τράπεζες αφιερώνοντας κολοσσιαία ποσά και στις δύο όχθες του Ατλαντικού -25% του ΑΕΠ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα- τα χρεωμένα κράτη πέφτουν θύματα επιθέσεων από τα ίδια τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διέσωσαν. Αυτό είναι ένα από τα πικρά μαθήματα της ελληνικής κρίσης» ομολογεί η γαλλική εφημερίδα.
Πώς μας πούλησαν και μας αγόρασαν, του Γιώργου Δελαστίκ
Ανατριχιαστικός είναι ο μηχανισμός με τον οποίον συγκεκριμένοι τραπεζικοί κολοσσοί κερδοσκόπησαν εναντίον της χώρας μας, με αποτέλεσμα αυτοί μεν να κερδίσουν ποσά ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, η Ελλάδα δε να τεθεί υπό ξένη οικονομική κηδεμονία. Αξίζει να τον περιγράψουμε σε αδρές γραμμές. Το αποφασιστικό εργαλείο στο παιχνίδι που παίχτηκε εναντίον της Ελλάδας είναι ένα εντελώς πρόσφατο χρηματοπιστωτικό προϊόν που ονομάζεται CDS (από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων credit default swaps).
Πρόκειται για ασφάλιση κατά της περίπτωσης μη αποπληρωμής ενός χρέους. Μια τράπεζα π.χ. που αγοράζει ομόλογα ενός κράτους ασφαλίζει το ποσό που έδωσε σε μια άλλη τράπεζα, η οποία είναι υποχρεωμένη να της δώσει αυτή τα λεφτά της, αν το κράτος χρεοκοπήσει και βρεθεί σε αδυναμία να εξοφλήσει τα ομόλογά του όταν λήξουν ή να πληρώσει ενδιαμέσως τους τόκους.
Εννοείται ότι όσο πιο επισφαλής είναι η οικονομική κατάσταση μιας χώρας τόσο υψηλότερα ασφάλιστρα θα απαιτήσει η τράπεζα που ασφαλίζει το χρέος.
Το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι τρεις και μόνο τραπεζικοί κολοσσοί, η γερμανική Ντόιτσε Μπανκ και οι αμερικανικές Γκόλντμαν Ζαξ και Τζ. Π. Μόργκαν ελέγχουν τον 75% (!) της παγκόσμιας αγοράς των CDS.
Πάμε τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας. Περί τα μέσα Γενάρη, περίπου δέκα ημέρες πριν η χώρα μας αναζητήσει αγοραστές για το πενταετές ομόλογό της, η Ντόιτσε Μπανκ δημοσιοποιεί μια έκθεση - φωτιά για την ελληνική οικονομία, όπου αναφέρει πως πάμε χάλια και δεν αποκλείεται κατάρρευση.
Αμέσως μετά κινητοποιείται το τμήμα της CDS της Ντόιτσε Μπανκ. Ζητάει πολύ υψηλότερα ασφάλιστρα για το ελληνικό χρέος, αφού υποτίθεται ότι η χώρα μας βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση, όπως λέει το τμήμα μελετών της... ίδιας τράπεζας!
Αφού το επιτόκιο των CDS για την Ελλάδα ανεβαίνει, περνάει αμέσως το μήνυμα παγκοσμίως στο χρηματοπιστωτικό σύστημα: τα διεθνή ΜΜΕ που δρουν ως «παπαγαλάκια» των κερδοσκόπων ουρλιάζουν ότι η ελληνική οικονομία παραπαίει, η ανενημέρωτη κοινή γνώμη τρομοκρατείται και οι επαΐοντες καταλαβαίνουν ότι στοχοποιήθηκε η Ελλάδα και οδεύει προς οικονομικό «γδάρσιμο».
Εν συνεχεία η ίδια η Ντόιτσε Μπανκ μαζί με την Γκόλντμαν Ζαξ αναλαμβάνουν να... πουλήσουν τα ελληνικά ομόλογα! Να τα προωθήσουν στους υποψήφιους αγοραστές! Ναι, αυτοί ακριβώς που συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση του κλίματος καταρράκωσης της ελληνικής οικονομίας για να διευκολυνθούν οι κερδοσκοπικές επιθέσεις!
Δεν πρόκειται περί κακόγουστου αστείου. Μιλάμε εντελώς σοβαρά. Η ελληνική κυβέρνηση, όπως και πάμπολλες άλλες κυβερνήσεις, υποχρεώνεται αντικειμενικά να προστρέξει στις τράπεζες που ελέγχουν την αγορά CDS, παρ’ όλο που υπονομεύουν την Ελλάδα. Τους πληρώνει ουσιαστικά «προστασία», με τη χυδαία έννοια του όρου, ελπίζοντας να τις εξευμενίσει ώστε να την βοηθήσουν να δανειστεί με ανεκτά επιτόκια.
Η Ντόιτσε Μπανκ λοιπόν ως ανάδοχος τράπεζα μαζί με την Γκόλντμαν Ζαξ και άλλες, που παίζουν πολύ δευτερεύοντα ρόλο, καθορίζουν ουσιαστικά το επιτόκιο με το οποίο θα διαθέσει τα ομόλογά της η κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία στην πραγματικότητα δεν έχει περιθώρια να μη συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους.
Εννοείται ότι η Ντόιτσε Μπανκ και η Γκόλντμαν Ζαξ έχουν ενημερώσει τους πελάτες τους, οι οποίοι τρέχουν σαν τρελοί να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα με επιτόκιο 6,2%, γιατί φυσικά οι τράπεζες αυτές γνωρίζουν εκ των ένδον πως έχει στηθεί το παραμύθι της δήθεν επαπειλούμενης χρεοκοπίας.
Η Ντόιτσε Μπανκ και η Γκόλντμαν Ζαξ εισπράττουν παχυλές προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ από τους πελάτες τους, ενώ αγοράζουν και οι ίδιες μεγάλες ποσότητες χρυσοφόρων ελληνικών ομολόγων.
Τώρα ετοιμάζουν τον επόμενο γύρο ελληνικού δανεισμού, στήνοντας σκηνικό για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη φυσικά...
ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ
Τα κράτη, όμηροι των τραπεζών
ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ την Ελλάδα οι Γερμανοί. Εχουν όμως ταραχθεί ακόμη και αυτοί από την επίδειξη δύναμης των τραπεζών. «Η Κοινότητα θα έπρεπε να σκεφθεί πώς θα μπορέσει να αποξηράνει αυτόν τον βάλτο (των τραπεζών) που πιάνει ομήρους ολόκληρες χώρες» έγραψε σε πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε». Η «Μοντ» είναι εξοργισμένη: «Μόλις έναν χρόνο αφότου τα κράτη έσωσαν τις τράπεζες αφιερώνοντας κολοσσιαία ποσά και στις δύο όχθες του Ατλαντικού -25% του ΑΕΠ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα- τα χρεωμένα κράτη πέφτουν θύματα επιθέσεων από τα ίδια τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διέσωσαν. Αυτό είναι ένα από τα πικρά μαθήματα της ελληνικής κρίσης» ομολογεί η γαλλική εφημερίδα.
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το μήνυμα που έλαβες Βίκυ αποδεικνύει το νοητικό πισωγύρισμα του Έλληνος τις τελευταίες δεκαετίες. Η λοβοτομή έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.
Όσο για τους Γερμανούς, μόλις χθες το περιοδικό bilt ζήτησε να παραχωρήσουμε ακατοίκητα νησιά μας για να ξεπληρωθεί το χρέος. Ότι και να κάνουν αυτοί θα παραμένουν Βάρβαροι.
Όσο για τους Γερμανούς, μόλις χθες το περιοδικό bilt ζήτησε να παραχωρήσουμε ακατοίκητα νησιά μας για να ξεπληρωθεί το χρέος. Ότι και να κάνουν αυτοί θα παραμένουν Βάρβαροι.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator

Και το Resalto
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopi ... 3507#23507
τίμησε τα βίντεό μου, παραθέτοντάς τα και με συγκεκριμένη ανάλυση μάλιστα. Αρχίζω να νιώθω πως έχει απήχηση η προσπάθεια που κάνω για ενημέρωση κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopi ... 3507#23507
τίμησε τα βίντεό μου, παραθέτοντάς τα και με συγκεκριμένη ανάλυση μάλιστα. Αρχίζω να νιώθω πως έχει απήχηση η προσπάθεια που κάνω για ενημέρωση κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Αυτό δεν γίνεται διότι τον εκπροσωπούν ανάξιοι πολιτικοί στον βαθμό της προδοσίας.Aiolos έγραψε:Η Ελλάδα δεν πρόκειται να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία, στηρίζοντας απλά τις θέσεις της στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Μόνη της δεν γίνεται τίποτα. Σου υπενθυμίζω ότι όπως μας το δίδει και ο Θουκιδίδης. Στον διάλογο με τους ΜήλιουςΠρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να υπερασπιστεί μόνη της τα συμφέροντά της.
",Τα δυνατά , δ'εξ ων εκάτεροι αληθώς φρονούμεν διαπρασσεσθαι,επισταμένους πρός ειδότας ότι δίκαια μεν έν τω ανθρωπείω λόγω από της ίσης ανάγκης κρίνεται,δυνατά δε οι προύχοντες πρασσουσι και οι ασθενοίς ξυγχωρουσιν"
Και οι δυό μας ξέρουμε ότι στις ανθρώπινες σχέσεις το δίκαιο λογαριάζεται όταν υπάρχει ίση δύναμη για την επιβολή του ,και πώς όταν αυτό δεν συμβαίνει (ίση δύναμη) οι δυνατοί κάνουν όσα τους επιτρέπει η ισχύς τους ενώ οι αδύναμοι αποδεχονται όσο τους επιτρέπει η αδυναμία τους.
Όπως διαπιστώσατε ιδίοις όμμασι, κανένας από τους εταίρους μας δεν μεριμνά για τα συμφέροντα της χώρας μας ή οποιασδήποτε άλλης. Κι όσοι ενδιαφέρονται, είναι απειροελάχιστοι και βάλλονται πανταχόθεν. Οι περισσότεροι είναι έμμισθα όργανα και εκτελούν εντολές από τα εξουσιαστικά κέντρα (ΔΝΤ, πετρελαϊκές βιομηχανίες, πολυεθνικές εταιρείες κ.ά.). Κατά συνέπεια ο όποιος διάλογος μαζί τους θα απέβαινε άκαρπος και μάταιος.
Κατα συνέπεια με πιά ισχύ θα υπάρχει αποτέλεσμα σε ότι "κυριαρχούμε" χωρίς συνεργασία ?
Το θέμα είναι ότι πάντα υπάρχει όφελος μέσα από μια έξυπνη συνεργασία που γινεται από έξυπνους και πατριώτες πολιτικούς.
Πραγμα το οποίο δέν έχουμε δεί βεβαια.
Έτσι ακριβώςΗ Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα κατασκεύασμα που επινόησαν οι κεφαλαιοκράτες. Δεν πρόκειται για μία ένωση που έχει σκοπό την συναδέλφωση των ευρωπαϊκών εθνών, την σύναψη ισχυρών συμμαχιών, την αλληλεγγύη και την συνεργασία μεταξύ τους. Πόσες φορές μας συμπαραστάθηκαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας όταν αντιμετωπίζαμε τις προκλήσεις και τις απειλές των Τούρκων; Δεχθήκαμε κάποιο είδος στήριξης; Η Τουρκία προειδοποιήθηκε ποτέ για την πολιτική που ακολουθεί; Αντιθέτως, συνεχίζονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις για την ένταξή της, παρά την αδιάλλακτη συμπεριφορά της! Συγκόλλησαν - δεν ένωσαν - τα ευρωπαϊκά έθνη, με μοναδικό σκοπό την εθνική τους αλλοίωση, την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας τους, την τροποποίηση της νομοθεσίας τους σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο, την κατάργηση του Εθνικού Συντάγματος και τη δημιουργία κοινού Ευρωπαϊκού και την αντικατάσταση των εθνικών τους νομισμάτων με ένα ενιαίο, για τον πλήρη έλεγχο των οικονομιών τους (πλην της Αγγλίας, η οποία ως συνάρχοντας με την Αμερική, διετήρησε το νόμισμά της).
Έτσι είναι και σε αυτό φταίνε οι ανίκανοι που κυβερνούσαν αυτό τον τόπο. Υφαρπάζοντας την ψήφο του κόσμου και κοροιδεύοντάς τον με διχασμούς.Ρώτησαν τον ελληνικό λαό ή οποιονδήποτε λαό για την κατάργηση του εθνικού τους νομίσματος; Διενεργούν δημοψήφισμα για οτιδήποτε σχεδιάζουν να κάνουν; Φυσικά και όχι. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι αδύνατο να υπάρξει δημοκρατία σε μεγάλες ομοσπονδίες σαν την ευρωπαϊκή. Αναφέρεται και στα Πρωτόκολλά τους.
Μόνο όταν υπάρχει ευνομία σε μια κοινωνία ανθρώπων μπορεί ο άνθρωπος να προοδεύσει.
Για τα υπόλοιπα μας επιβεβαιώνει ο Αριστοτέλης στα ηθικά Ευδήμεια και στα πολιτικά ότι σκοπός του ανθρώπου δεν είναι να ζεί σε μια χρηματισστική κοινωνία όπου δουλεύει για να παράγει υλικά .Αλλα στην κατανάγκη κτητική με σκοπό την ευδαιμονία.
Η Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα προπυργιο για την επιβολή μιζέριας σε όλο τον κόσμο.
Ενα προπύργιο για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Και αν αναζητήσουμε το πρώτο αίτιο θα βγούμε σε θρησκευτικές θεωρίες αλλά και στον σκοπό και την φύση του ανθρώπου και ίσως όχι μόνο..
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Η απάντηση μας θα έπρεπε να είναι αφού λέτε ότι κάποιοι σας εξαπατήσαν όσον αφορα τα οικονομικά , και δή οι πολιτικοί ,( και είναι αληθές) βρείτε τους και βάλτε τους μέσα και μην μας τα ζαλίζετε.STAVRAETOS έγραψε:Το μήνυμα που έλαβες Βίκυ αποδεικνύει το νοητικό πισωγύρισμα του Έλληνος τις τελευταίες δεκαετίες. Η λοβοτομή έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.
Για τα υπόλοιπα τα κοινωνικά πρεπει να κάνουν όλοι μια ενδοσκόπιση και όντως να διορθωθούνε (οι ανίκανοι βεβαια).Διότι η κοινωνία μας έχει χαλάσει και θέλει καλυτερευση και όχι αλαζονίες.
Δεν είμαι κοινωνιολόγος για να λύσω το πρόβλημα σίγουρα όμως Ο Έλληνας πρεπει να βρεί την ΕΘνική του ταυτότητα, και ο μόνος δρόμος είναι η γνωση της ιστορίας του , η αναγνωριση των καταστροφέων του προς αποφυγήν και η πορεία στα χνάρια των λαμπρών του προγόνων.Η αρχαία ΕΛληνική γραματεία είναι ο θυσαυρός και ένα από τα μεγάλα όπλα για το τελευταίο.
Για τα υπόλοιπα καλύτερα να τους πουμε . Wir zahlen nichts ή Λακωνικά Zahl nie και τέλος.
Αρκετα μας τα ζαλίσαν,τώρα θυμηθήκαν για ατασθαλίες αφού τόσα χρόνια και επιτρόπους και εξωχότατους φέρναν για ελεγχους .Και για διαφθορές ξέραν και τα λοιπά,τι στο διάολο τα στραβά ματια κάναν για να μπούμε ? Αν το κάναν άς πρόσεχαν διότι έχουν αυτοί την ευθήνη να μην μας βάζαν.
Αυτές είναι απαντήσεις.
Όπως επίσης να τους υπενθυμίσουμε ότι όταν ένα κράτος της ενωμένης ευρώπης καταρεύσει οικονομικά τότε καταρέουν και τα υπόλοιπα όπως και το Ευρώ και να θέσουμε εμείς τους όρους του δανεισμού.
Να τους υπενθυμίσουμε ότι και σποράκι να πεταξουμε εδώ φυτρώνει δεντρο και ότι δεν θα πεινάσουμε. Αυτοί που δεν φυτρώνει τίποτα τι θα τρώνε αμα χρεοκωπίσουν ? Opel και Μερσέντες ?
Και εντέλη θα πρεπει όλη η ανθρωπότητα να αναγνωρίσει ότι όλο το σύστημα των χρημάτων είναι απλά μια φαντασίωση. Μια πλασματική πραγματικοτητα. και να εξεγερεί καίγοντας πρωτα πρώτα τις τράπεζες και ΜΟΝΟ. Τότε θα έχει γίνει το πρώτο βήμα να ξεφορτωθούμε τον Οβριό , τον καρκίνο της Ανθρωπότητας.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν γινόταν να μην το ανεβάσω κι αυτό.
Ο τύπος τα σπάει.
Εδώ θίγει έντονα τα σαθρά της συνθήκης της Λισαβώνας, και απαξιώνει με σαφήνεια τους μη εκλεγμένους της ΕΕ...
Δείτε και απολαύστε τον, γιατί από δικό μας μην περιμένετε τέτοια.
Ο τύπος τα σπάει.
Εδώ θίγει έντονα τα σαθρά της συνθήκης της Λισαβώνας, και απαξιώνει με σαφήνεια τους μη εκλεγμένους της ΕΕ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- ArELa
- Founder-Administrator

Σόρι που το ξαναβάζω, αλλά είναι στην προηγούμενη σελίδα και δε θέλω να το χάσετε.ArELa έγραψε:Δεν γινόταν να μην το ανεβάσω κι αυτό.
Ο τύπος τα σπάει.![]()
Χθες γράφτηκε κάποιος με το νικ RedSky. Αν έχει το συγκεκριμένο μπλογκ, τον/την ευχαριστώ και καλώς μας ήρθε!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Ποιόν δικό μας ?ArELa έγραψε:Δεν γινόταν να μην το ανεβάσω κι αυτό.
Ο τύπος τα σπάει.![]()
Αυτό το Βρετανικό χιούμορ χεχε, τους έχει κάνει ρετάλια γελώντας και οι ίδιοι που απευθήνεται με το χάλι τους.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Τι λέει πάλι ο άνθρωπος..ζωγραφίζει!!!
Βάσω, κάτι έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το δημοσιεύσω σε κάποιες σελίδες στο ίντερνετ. ( κάτι με privacy παίζει ρόλο)
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν έχω πειράξει τίποτα, το ανέβασα όπως ανεβάζω όλα τα άλλα. Και στο embed έχω τσεκάρει το Yes, external sites may embed and play this video.
Ίσως φταίει το σύστημά τους το ρημαδιασμένο. Το πρωί έκαναν "εργασίες συντήρησης" το κέρατό μου μέσα...
Ξαναδοκίμασε αργότερα με τον κώδικα του embed... Τι να πω... Εγώ από πλευράς μου, διαπιστωμένα τα'χω βάλει σωστά. (το ξανακοίταξα μόλις τώρα)
Ίσως φταίει το σύστημά τους το ρημαδιασμένο. Το πρωί έκαναν "εργασίες συντήρησης" το κέρατό μου μέσα...
Ξαναδοκίμασε αργότερα με τον κώδικα του embed... Τι να πω... Εγώ από πλευράς μου, διαπιστωμένα τα'χω βάλει σωστά. (το ξανακοίταξα μόλις τώρα)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble