Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο
Re: Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο
Σιγουρα δεν νοιαστικαν οι κυβερνωντες για το καλο μας.
καθε κατασταλτικος νόμος που περνάει περναει για πολλαπλούς λόγους,
Απο τον ελεγχο της καθε λεπτομέριας της ζωής μας μεχρι και επειδη το τσιγαρο αναστελεί την επίδραση των αεροψεκασμών μπορω να σκεφτω.
παντως σίγουρα δεν ειναι χωρίς λόγο.
καθε κατασταλτικος νόμος που περνάει περναει για πολλαπλούς λόγους,
Απο τον ελεγχο της καθε λεπτομέριας της ζωής μας μεχρι και επειδη το τσιγαρο αναστελεί την επίδραση των αεροψεκασμών μπορω να σκεφτω.
παντως σίγουρα δεν ειναι χωρίς λόγο.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αφού το σκέφτηκες κι εσύ αυτό...Απο τον ελεγχο της καθε λεπτομέριας της ζωής μας μεχρι και επειδη το τσιγαρο αναστελεί την επίδραση των αεροψεκασμών μπορω να σκεφτω.
θα επαναλαμβάνουμε μαζί, αγκαλίτσα και χέρι χέρι
ότι δεν είμαστε εμείς ρε οι τρελοί, ΑΥΤΟΙ είναι!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Την απαγόρευση του καπνίσματος στα πάρκα και τις παραλίες της Νέας Υόρκης εξετάζουν οι αρχές της πόλης.
Αντίστοιχα μέτρα έχουν εφαρμοστεί στην Καλιφόρνια και το Σικάγο.
Συγκεκριμένα, ο Επίτροπος Υγείας της πόλης, Δρ. Τόμας Φάρλεϊ, ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει με πρότασή του την απαγόρευση του καπνίσματος στους παραπάνω δημόσιους χώρους.
Σύμφωνα με τους «New York Times», ο Δρ. Φάρλει είπε ότι η απαγόρευση, για την οποία θα ζητήσει έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για να μειωθούν τα ποσοστά του καπνίσματος.
Το κάπνισμα στους χώρους εργασίας απαγορεύθηκε πριν από έξι χρόνια στη Νέα Υόρκη.
Ο δήμαρχος, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος έχει υπερασπιστεί τα αντικαπνιστικά προγράμματα, τόνισε ότι θα ήθελε να δει αν το κάπνισμα στα πάρκα ασκεί αρνητική επίδραση στην υγεία των ανθρώπων.
Πρόσθεσε ότι μπορεί να είναι αδύνατη η απαγόρευση του καπνίσματος εξ ' ολοκλήρου στα πάρκα, ωστόσο μπορεί να περιοριστεί σε συγκεκριμένες περιοχές.
Τέτοιου είδους απαγορεύσεις είναι ακόμη σπάνιες, ωστόσο, αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό. Διάφοροι δήμοι- ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, έχουν απαγορεύσει το κάπνισμα στα υπαίθρια πάρκα, τις παιδικές χαρές και τις παραλίες.
Το 2007, το Λος Αντζελες επέκτεινε την απαγόρευση του καπνίσματος, που κάλυπτε ήδη τις παραλίες και τις παιδικές χαρές και στα δημοτικά πάρκα.
Αργότερα εκείνο το έτος, το Σικάγο απαγόρευσε το κάπνισμα στις παραλίες και τις παιδικές χαρές του, ωστόσο ακόμη επιτρέπεται σε πολλά πάρκα.
Φέτος, νομοθέτες στην Καλιφόρνια έλαβαν μέτρο για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα δημόσια πάρκα και μέρη των δημόσιων παραλιών.
ΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ.
Συγκεκριμένα, ο Επίτροπος Υγείας της πόλης, Δρ. Τόμας Φάρλεϊ, ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει με πρότασή του την απαγόρευση του καπνίσματος στους παραπάνω δημόσιους χώρους.
Σύμφωνα με τους «New York Times», ο Δρ. Φάρλει είπε ότι η απαγόρευση, για την οποία θα ζητήσει έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για να μειωθούν τα ποσοστά του καπνίσματος.
Το κάπνισμα στους χώρους εργασίας απαγορεύθηκε πριν από έξι χρόνια στη Νέα Υόρκη.
Ο δήμαρχος, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος έχει υπερασπιστεί τα αντικαπνιστικά προγράμματα, τόνισε ότι θα ήθελε να δει αν το κάπνισμα στα πάρκα ασκεί αρνητική επίδραση στην υγεία των ανθρώπων.
Πρόσθεσε ότι μπορεί να είναι αδύνατη η απαγόρευση του καπνίσματος εξ ' ολοκλήρου στα πάρκα, ωστόσο μπορεί να περιοριστεί σε συγκεκριμένες περιοχές.
Τέτοιου είδους απαγορεύσεις είναι ακόμη σπάνιες, ωστόσο, αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό. Διάφοροι δήμοι- ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, έχουν απαγορεύσει το κάπνισμα στα υπαίθρια πάρκα, τις παιδικές χαρές και τις παραλίες.
Το 2007, το Λος Αντζελες επέκτεινε την απαγόρευση του καπνίσματος, που κάλυπτε ήδη τις παραλίες και τις παιδικές χαρές και στα δημοτικά πάρκα.
Αργότερα εκείνο το έτος, το Σικάγο απαγόρευσε το κάπνισμα στις παραλίες και τις παιδικές χαρές του, ωστόσο ακόμη επιτρέπεται σε πολλά πάρκα.
Φέτος, νομοθέτες στην Καλιφόρνια έλαβαν μέτρο για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα δημόσια πάρκα και μέρη των δημόσιων παραλιών.
ΕΣΤ’ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
δεν επιθυμώ να διεκδικήσω τα πρωτεία , αλλά εσύ το υπονόησες αρχικά αλλα φοβήθηκες να το πεις καθαρά; γιατί;ArELa έγραψε:Αφού το σκέφτηκες κι εσύ αυτό...Απο τον ελεγχο της καθε λεπτομέριας της ζωής μας μεχρι και επειδη το τσιγαρο αναστελεί την επίδραση των αεροψεκασμών μπορω να σκεφτω.
θα επαναλαμβάνουμε μαζί, αγκαλίτσα και χέρι χέρι
ότι δεν είμαστε εμείς ρε οι τρελοί, ΑΥΤΟΙ είναι!
μετά τι είπα εγώ καθαρά και ξάστερα και έπειτα ο Divine Sinner.
Αν με έχεις ignore ή κάτι τέτοιο και δεν βλέπεις τις απαντήσεις μου , να μου το πεις να σε κάνω και εγώ.
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτό που μπορεί να κάνει μαντάρα την εικόνα σου στα μάτια των άλλων, είναι ένα είδος κουτοπονηριάς που ενίοτε μας βγάζεις. Φυσικά αυτό είναι δικό σου θέμα, δε μου πέφτει λόγος, απλά σου λέω πώς μπορεί να σε "δει" ο άλλος καμιά φορά.paraplanisi έγραψε:
δεν επιθυμώ να διεκδικήσω τα πρωτεία , αλλά εσύ το υπονόησες αρχικά αλλα φοβήθηκες να το πεις καθαρά; γιατί;
ΠΟΤΕ δεν υπονοώ, πάντα ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά και ξάστερα. Μ'αυτό μπορεί να φάω το κεφάλι μου, δεν αντιλέγω, αλλά δικό μου θέμα και παίρνω μόνη μου το ρίσκο. Καλό θα είναι να κοιτάξεις το παρόν τόπικ απ'την αρχή να δεις τι γράφω και τι εννοώ- αν σ'ενδιαφέρει βέβαια, και να μη ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα.
Πράγματι. Λάθος δικό μου που παρέβλεψα το ποστ σου, γιατί συχνά βλέπω το τελευταίο ποστ σε ένα θέμα και δεν κοιτάω πιο πάνω η βλαμένη. Οκ λοιπόν συμφωνώ και μαζί σου σ'αυτό κι εσύ έχεις τα πρωτεία, εντάξει;μετά τι είπα εγώ καθαρά και ξάστερα και έπειτα ο Divine Sinner.
Ποτέ δεν κάνω ignore. Όχι μόνο γιατί η θέση μου ως αντμιν δεν το επιτρέπει, (ούτε ως σκέτο μέλος σε άλλα φόρα το κάνω) αλλά γιατί προτιμώ να βλέπω κατάματα κι αυτά που δεν μ'αρέσουν. Φυσικά η απάντησή μου εδώ είναι απόδειξη ότι δεν σε αγνοώ. Χαλάρωσε και παρ'το αλλιώς. Η εκ προοιμίου κακοπροαίρετη οπτική απέναντι στους πάντες, κάνει κακό πρώτα σ'εσένα κι έπειτα στις αλληλεπιδράσεις σου με ανθρώπους. (γνώμη μου. Την κρατάς ή την πετάς- εσύ επιλέγεις)Αν με έχεις ignore ή κάτι τέτοιο και δεν βλέπεις τις απαντήσεις μου , να μου το πεις να σε κάνω και εγώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
AI8HR έγραψε:Την απαγόρευση του καπνίσματος στα πάρκα και τις παραλίες της Νέας Υόρκης εξετάζουν οι αρχές της πόλης.
Στη Ν. Υόρκη, κατά το 2000 ή 2001 δεν είμαι σίγουρη, προσπάθησαν να το επιβάλλουν σ'όλα τα γραφεία-ουρανοξύστες. Το προσωπικό κατέβαινε στο φουαγιέ ή έξω κάθε δεκάλεπτο για να καπνίσει, σαλτάρησαν οι εργοδότες από την κάθετη πτώση της αποδοτικότητας και χαλάρωσαν (εως κατήργησαν μη σου πω) το μέτρο.
Στην Καλιφόρνια έχουν τον ...άσε να μην τον χαρακτηρίσω Σβαρτζενέγκερ για κυβερνήτη και έχει κάνει πολλές νεοταξίτικες χαριτωμενιές. Αυτό το "μέτρο" είναι απ'τα χαδάκια του σε σχέση με άλλα.
Κι από αμέρικα μεριά ξεκινάνε σχεδόν όλα αυτά και διασπείρονται-μεταφέρονται στα ευρωπαϊκά λαμόγια που παίρνουν εντολές και εφαρμόζουν, ο καθένας στον τομέα (κράτος) του. Το αρχηγείο της Ν/ταξίλας είναι άλλωστε στην Αμερική, και στην Αγγλία. "Θυγατρικές" αυτού του πολυεθνικού "μαγαζιού", είναι όλες ανεξαιρέτως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κόμματος που θα ανέβει στην εξουσία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
είσαι ότι νάναι , εντελώς.ArELa έγραψε:Αυτό που μπορεί να κάνει μαντάρα την εικόνα σου στα μάτια των άλλων, είναι ένα είδος κουτοπονηριάς που ενίοτε μας βγάζεις. Φυσικά αυτό είναι δικό σου θέμα, δε μου πέφτει λόγος, απλά σου λέω πώς μπορεί να σε "δει" ο άλλος καμιά φορά.paraplanisi έγραψε:
δεν επιθυμώ να διεκδικήσω τα πρωτεία , αλλά εσύ το υπονόησες αρχικά αλλα φοβήθηκες να το πεις καθαρά; γιατί;
ΠΟΤΕ δεν υπονοώ, πάντα ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά και ξάστερα. Μ'αυτό μπορεί να φάω το κεφάλι μου, δεν αντιλέγω, αλλά δικό μου θέμα και παίρνω μόνη μου το ρίσκο. Καλό θα είναι να κοιτάξεις το παρόν τόπικ απ'την αρχή να δεις τι γράφω και τι εννοώ- αν σ'ενδιαφέρει βέβαια, και να μη ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα.
Πράγματι. Λάθος δικό μου που παρέβλεψα το ποστ σου, γιατί συχνά βλέπω το τελευταίο ποστ σε ένα θέμα και δεν κοιτάω πιο πάνω η βλαμένη. Οκ λοιπόν συμφωνώ και μαζί σου σ'αυτό κι εσύ έχεις τα πρωτεία, εντάξει;μετά τι είπα εγώ καθαρά και ξάστερα και έπειτα ο Divine Sinner.
Ποτέ δεν κάνω ignore. Όχι μόνο γιατί η θέση μου ως αντμιν δεν το επιτρέπει, (ούτε ως σκέτο μέλος σε άλλα φόρα το κάνω) αλλά γιατί προτιμώ να βλέπω κατάματα κι αυτά που δεν μ'αρέσουν. Φυσικά η απάντησή μου εδώ είναι απόδειξη ότι δεν σε αγνοώ. Χαλάρωσε και παρ'το αλλιώς. Η εκ προοιμίου κακοπροαίρετη οπτική απέναντι στους πάντες, κάνει κακό πρώτα σ'εσένα κι έπειτα στις αλληλεπιδράσεις σου με ανθρώπους. (γνώμη μου. Την κρατάς ή την πετάς- εσύ επιλέγεις)Αν με έχεις ignore ή κάτι τέτοιο και δεν βλέπεις τις απαντήσεις μου , να μου το πεις να σε κάνω και εγώ.
κοίτα τις δικές σου αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους και μην ασχολείσαι με τις δικές μου
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμπεραίνω μ'αυτή την απάντηση ότι τη γνώμη μου την πέταξες στις χαβούζες. Οκ, δεκτό.
Τις δικές μου αλληλεπιδράσεις τις προσέχω και κρίνω πρώτα αυτές πριν κρίνω άλλων. Οπότε, μη βαυκαλίζεσαι ότι ξενύχτησα το βράδυ γιατί αγχωνόμουν με τις δικές σου. Κάποιες διαπιστώσεις έκανα, τις έγραψα, τελείωσε. Και μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε τυφλώνει τόσο. Αν δε μπορείς να απαντήσεις όπως θα άρμοζε σε μια τέτοια προσέγγιση, (που ΕΣΥ αρχικά προκάλεσες κιόλας) τουλάχιστον μην κουοτάρεις όλο το ποστ, (κρίμα στο χώρο που πιάνεις δηλαδή ) για να κάνεις την κλασική υπεκφυγή με λειψή φρασεολογία που νομίζεις ότι μου ανταποδίδει τα ίσα. Είμαι χύμα ενίοτε και τρελή κατά την "κοινή" λογική, αλλά ό,τι να'ναι δεν είμαι, αφού εστίασα σε κάθε φράση σου και απάντησα όπως καταλαβαίνω. (άρα δεν είπα άσχετα και ό,τι να'ναι). Αν έχεις πρόβλημα μ'αυτό, ζητώ συγνώμη. Καλύτερα θα'ταν να τα αντιπαρέρχεσαι αυτά και πάντως να μην τα καλλιεργείς, γιατί κολλάς άσκοπα σε άγονες αντιπαραθέσεις. Καλημέρα
Τις δικές μου αλληλεπιδράσεις τις προσέχω και κρίνω πρώτα αυτές πριν κρίνω άλλων. Οπότε, μη βαυκαλίζεσαι ότι ξενύχτησα το βράδυ γιατί αγχωνόμουν με τις δικές σου. Κάποιες διαπιστώσεις έκανα, τις έγραψα, τελείωσε. Και μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε τυφλώνει τόσο. Αν δε μπορείς να απαντήσεις όπως θα άρμοζε σε μια τέτοια προσέγγιση, (που ΕΣΥ αρχικά προκάλεσες κιόλας) τουλάχιστον μην κουοτάρεις όλο το ποστ, (κρίμα στο χώρο που πιάνεις δηλαδή ) για να κάνεις την κλασική υπεκφυγή με λειψή φρασεολογία που νομίζεις ότι μου ανταποδίδει τα ίσα. Είμαι χύμα ενίοτε και τρελή κατά την "κοινή" λογική, αλλά ό,τι να'ναι δεν είμαι, αφού εστίασα σε κάθε φράση σου και απάντησα όπως καταλαβαίνω. (άρα δεν είπα άσχετα και ό,τι να'ναι). Αν έχεις πρόβλημα μ'αυτό, ζητώ συγνώμη. Καλύτερα θα'ταν να τα αντιπαρέρχεσαι αυτά και πάντως να μην τα καλλιεργείς, γιατί κολλάς άσκοπα σε άγονες αντιπαραθέσεις. Καλημέρα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Να μαι κι εγώ.
Λοιπόν Βασούλα είσαι προφήτης.
Μήπως δόκίμαζαν τότε τις αντοχές μας?
Αυτή η απαγόρευση ήταν πολύ παράξενη και δεν πιστεύω ότι νοιάστηκαν ξαφνικά για την υγεία μας.
Η υπακοή θα ήταν καταστροφική και για την υγεία και για την αξιοπρέπειά μας.
Θα δείχναμε ότι είμασταν πρόβατα.
Αλλά και κείνο ότι αναστέλλει την επίδραση των αεροψεκασμών δεν το ήξερα.
Καντε το λίγο πιό λιανά για να το καταλάβω.
Δεν το έχω ξανακούσει και βλέπω ότι υππάρχουν πολύ πιό διαβασμένοι από μένα εδώ πέρα.
Ακολούθησαν άλλα μέτρα που είναι φανερό ότι θέλουν να μας ξεκάνουν.
Για το κάπνισμα νοιάστηκε το κράτος?
Μήπως θέλει να δημιουργήσει μία σειρά από διαίρει και βασίλευε?
Να δημιουργήσει ρουφιάνους που θα καρφώνουν?
Να μας βάζει να φαγωθούμε μεταξύ μας?
Η νέα υπουργός θα επαναφέρει το νόμο δρυμίτερο λέει.
Αφού της έμειναν τα εμβόλια της γρίπης αδιάθετα θέλει να βγάλει το άχτι της.
Πολύς λόγος γίνεται για τους παθητικούς καπνιστές.
Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές.
Όταν η αντικαπνιστική υστερία επεκτείνεται αρχίζει και η λογοκρισία.
Μπορεί να στείλουν τα βιντεάκια με τη Μελίνα στο πυρ το εξώτερον επειδή η μακαρίτισα κάπνιζε?
Και τον Τζειμς Ντην? Εξω κι αυτός γιατί δίνει το κακό παράδειγμα.
Και ο Τσε? Κι εκείνος στην πυρά λόγω πούρου (δεν ήταν καπνιστής - έπασχε από άσθμα αλλά το πούρο χρησίμευε για να διώχνει τα κουνούπια).
Και η Φόρμουλα1 απαγορευμένη και αυτή γιατί οι πιλότοι έχουν διαφημίσεις τσιγάρων στη στολή τους.
Και τα τραγούδια με τσιγάρα (πχ στο τσιγάρο που κρατώ στον ένα μου Θεό..........). Απαγορευμένα κι αυτά.
Δήθεν για την υγεία μας και για το καλό μας μπορεί η .......βαλίτσα να πάει πολύ μακρυά
Αυτή η απαγόρευση ήταν πολύ παράξενη και δεν πιστεύω ότι νοιάστηκαν ξαφνικά για την υγεία μας.
Η υπακοή θα ήταν καταστροφική και για την υγεία και για την αξιοπρέπειά μας.
Αλλά και κείνο ότι αναστέλλει την επίδραση των αεροψεκασμών δεν το ήξερα.
Δεν το έχω ξανακούσει και βλέπω ότι υππάρχουν πολύ πιό διαβασμένοι από μένα εδώ πέρα.
Ακολούθησαν άλλα μέτρα που είναι φανερό ότι θέλουν να μας ξεκάνουν.
Μήπως θέλει να δημιουργήσει μία σειρά από διαίρει και βασίλευε?
Να δημιουργήσει ρουφιάνους που θα καρφώνουν?
Η νέα υπουργός θα επαναφέρει το νόμο δρυμίτερο λέει.
Αφού της έμειναν τα εμβόλια της γρίπης αδιάθετα θέλει να βγάλει το άχτι της.
Όταν η αντικαπνιστική υστερία επεκτείνεται αρχίζει και η λογοκρισία.
Μπορεί να στείλουν τα βιντεάκια με τη Μελίνα στο πυρ το εξώτερον επειδή η μακαρίτισα κάπνιζε?
Και ο Τσε? Κι εκείνος στην πυρά λόγω πούρου (δεν ήταν καπνιστής - έπασχε από άσθμα αλλά το πούρο χρησίμευε για να διώχνει τα κουνούπια).
Και η Φόρμουλα1 απαγορευμένη και αυτή γιατί οι πιλότοι έχουν διαφημίσεις τσιγάρων στη στολή τους.
Και τα τραγούδια με τσιγάρα (πχ στο τσιγάρο που κρατώ στον ένα μου Θεό..........). Απαγορευμένα κι αυτά.
Δήθεν για την υγεία μας και για το καλό μας μπορεί η .......βαλίτσα να πάει πολύ μακρυά
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Καπνο λεμε να μην καπνιζετε , αλλες ουσιες θα επιτραπουν σιγα σιγα , σαν μια χωρα της Αφρικης που η κυρια προεδρου εχει υπο την εποπτεια της το εμποριο για να μπορει ο κοσμακης απο το πρωϊ να μαστουρωνει και να ξεχναει τη μιζερια του.
Το εχουν σκεφτει και αλλοι , οχι απαραιτητα για το λογο που εγραψες , αλλα ολη αυτη η υστερια δεν δικαιολογηται.Divine Sinner έγραψε:Απο τον ελεγχο της καθε λεπτομέριας της ζωής μας μεχρι και επειδη το τσιγαρο αναστελεί την επίδραση των αεροψεκασμών μπορω να σκεφτω.παντως σίγουρα δεν ειναι χωρίς λόγο.
- ArELa
- Founder-Administrator
doctormarkon έγραψε:Να μαι κι εγώ.
Δυστυχώς ναι, αν έκαναν διαγωνισμό προφητών, θα πέρναγα η τρελή.
Και ξανά δυστυχώς ναι, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δοκίμαζαν τις αντοχές μας γιατί όπως βλέπετε έχουν αρχίσει και επιβάλλονται κι άλλα, πολύ πιο "χοντρά" απ'το τσιγάρο. Ήταν μια πρόβα τζενεράλε της άσκησης ελέγχου που θέλουν, ΠΛΗΡΟΥΣ ελέγχου, και ως πού τους παίρνει για την ώρα...
Πολλοί λαοί στην Ευρώπη-Αυστραλία και αλλού, έχουν "συμμορφωθεί" πειθήνια. Δε μπορείς να καπνίσεις σε εστιατόρια, σε καφετέριες (έλεος) κλπ κλπ. Και βγαίνουν τα πρόβατα έξω για να καπνίσουν, ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΙ!
Επιτέλους ρε, κάποιος που με νιώθει!Αυτή η απαγόρευση ήταν πολύ παράξενη και δεν πιστεύω ότι νοιάστηκαν ξαφνικά για την υγεία μας.
Τα Starbucks καφέ πάντως, όπου περνάω είναι άδεια.Η υπακοή θα ήταν καταστροφική και για την υγεία και για την αξιοπρέπειά μας.
(σ'αυτά για όσους δε γνωρίζουν απαγορεύεται το κάπνισμα)
Δεν μπορώ... Το βρήκα τυχαία σ'ένα σάιτ και το'χασα.Αλλά και κείνο ότι αναστέλλει την επίδραση των αεροψεκασμών δεν το ήξερα.
Θα το ξαναβρώ όμως...
Έλεγε ότι η νικοτίνη είναι ένα είδος "ασπίδας" σε κάποια απ'τα πολλά με τα οποία μας ψεκάζουν. Μόλις θα'χω νεότερα επ'αυτού θα επανακάμψω, στο υπόσχομαι.
Έχεις παρατηρήσει την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου σε υπερήλικες; Πού ακούστηκε να αναπτύσεται αυθόρμητα, από μόνος του ΞΑΦΝΙΚΑ, καρκίνος σε ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ που η κυτταρική τους ανανέωση είναι στο οριακό χαμηλό;Ακολούθησαν άλλα μέτρα που είναι φανερό ότι θέλουν να μας ξεκάνουν.
Συνδύασε το γεγονός ότι οι υπερήλικες είναι αυτοί που παίρνουν τα περισσότερα φάρμακα, και βγάλε τα συμπεράσματά σου...
Για το τι ρίχνουν στο νερό, ήδη είπαμε αρκετά. Για τους αεροψεκασμούς, μην τα συζητάμε. Για την εντατική/έντονη χημική/ηλεκτρονική επίθεση που δέχεται ο οργανισμός μας καθημερινά από παντού, επίσης δεν χρειάζεται να υπεραναλύσουμε, νομίζω πως έχουν εμπεδωθεί απ'όλους πλέον αυτά...
Άλλο βολικό που δημιουργήθηκε με την απαγόρευση. Καπνιστές εναντίον αντικαπνιστών και καλά, κι αυτά τα καθίκια απολάμβαναν την κόντρα.Μήπως θέλει να δημιουργήσει μία σειρά από διαίρει και βασίλευε?
Μα ήδη τον έθεσε σε εφαρμογή. Αν "καταδώσεις" γείτονα που φοροδιαφεύγει, θα'χεις τα ευχαριστήρια της κυβέρνησης και της εφορίας. Και τα "ευχαριστήρια" σ'αφήνω να συμπεράνεις μόνη σου τι συνεπάγονται. Κυρίαρχος στόχος να φαγωνόμαστε. Μόνο έτσι επικρατούν. Αν ενωθούμε, την έβαψαν άσχημα.Να δημιουργήσει ρουφιάνους που θα καρφώνουν?
Καλά κι εμείς την αγαπάμε.Η νέα υπουργός θα επαναφέρει το νόμο δρυμίτερο λέει.
Ευτυχώς ενημερώθηκαν σχετικά πολλοί πολίτες γι'αυτά τα δηλητήρια της ευγονικής τους.Αφού της έμειναν τα εμβόλια της γρίπης αδιάθετα θέλει να βγάλει το άχτι της.
Ο φασισμός άρχισε... είμαστε μόνο στην αρχή. Αν αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζήσουμε μέρες που δεν έχει καταγράψει ποτέ η ιστορία...Όταν η αντικαπνιστική υστερία επεκτείνεται αρχίζει και η λογοκρισία.
Κι έχεις μερικούς που δεν εννοούν να ΝΙΩΣΟΥΝ κι ακόμα μας λένε συνωμοσιολόγους φαντασιόπληκτους!Δήθεν για την υγεία μας και για το καλό μας μπορεί η .......βαλίτσα να πάει πολύ μακρυά
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Aυτα δεν περνάν στην Ελλάδα.
Η Ελλάς ειναι ο μόνος λαός που δεν πειθαρχεί καθόλου.
Σε αλλες χώρες υπάρχει μια ψαλίδα.
ανάμεσα στους λιγους (αναλογικα) αλλα πολλούς σαν πληθυσμο, και στους αλλους που ειναι τελειως ηλίθιοι και μαζάνθρωποι (μεση δεν υπάρχει).
Στην Ελλάδα ολοι ειναι κάπου στη μέση.
Δεν ειναι τελειως αφυπνισμένοι (οι περισσότεροι) αλλα δεν μασάνε κι ευκολα κουτόχορτο.
Η Ελλάς ειναι ο μόνος λαός που δεν πειθαρχεί καθόλου.
Σε αλλες χώρες υπάρχει μια ψαλίδα.
ανάμεσα στους λιγους (αναλογικα) αλλα πολλούς σαν πληθυσμο, και στους αλλους που ειναι τελειως ηλίθιοι και μαζάνθρωποι (μεση δεν υπάρχει).
Στην Ελλάδα ολοι ειναι κάπου στη μέση.
Δεν ειναι τελειως αφυπνισμένοι (οι περισσότεροι) αλλα δεν μασάνε κι ευκολα κουτόχορτο.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Εγώ καπνίζω.
Αλλά όταν βρίσκομαι σε χώρους που κανείς δεν καπνίζει δεν καπνίζω ούτε εγώ, δεν καπνίζω ποτέ στο αυτοκίνητο ούτε σαν οδηγός ούτε σαν συνοδηγός, δεν καπνίζω σε χώρους όπου υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά, όταν βρίσκομαι σε χώρου όπου η φιλοσοφία τους είναι αντικαπνιστική πχ (οικολόγοι vegeterian) δεν το σκέφτομαι καν.
Αλλά η απαγόρευση είναι πονηρή.
Σπέρνει διχόνιες, ρουφιανιές.
Είμαστε ενήλικοι και μπορούμε να συμβιώνουμε και να συμβιβαζόμαστε σεβόμενοι κάποιους χώρους και κάποια άτομα.
Η απαγόρευση αυτή έρχεται σήμερα μετά από καιρό να κολήσει με την εν γένει συμπεριφορά του κράτους προς τον πολίτη.
Μας βλέπει σαν ανήλικα παιδάκια που δεν έχουμε επίγνωση τι είναι καλό για μας και δεν έχουμε την αίσθηση του μέτρου.
Ακόμα και να θέλει κάποιος να κόψει το κάπνισμα θα ήταν ανόητο να το κάνει κάτω από απαγόρευση και βούρδουλα
Αλλά όταν βρίσκομαι σε χώρους που κανείς δεν καπνίζει δεν καπνίζω ούτε εγώ, δεν καπνίζω ποτέ στο αυτοκίνητο ούτε σαν οδηγός ούτε σαν συνοδηγός, δεν καπνίζω σε χώρους όπου υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά, όταν βρίσκομαι σε χώρου όπου η φιλοσοφία τους είναι αντικαπνιστική πχ (οικολόγοι vegeterian) δεν το σκέφτομαι καν.
Αλλά η απαγόρευση είναι πονηρή.
Σπέρνει διχόνιες, ρουφιανιές.
Είμαστε ενήλικοι και μπορούμε να συμβιώνουμε και να συμβιβαζόμαστε σεβόμενοι κάποιους χώρους και κάποια άτομα.
Η απαγόρευση αυτή έρχεται σήμερα μετά από καιρό να κολήσει με την εν γένει συμπεριφορά του κράτους προς τον πολίτη.
Μας βλέπει σαν ανήλικα παιδάκια που δεν έχουμε επίγνωση τι είναι καλό για μας και δεν έχουμε την αίσθηση του μέτρου.
Ακόμα και να θέλει κάποιος να κόψει το κάπνισμα θα ήταν ανόητο να το κάνει κάτω από απαγόρευση και βούρδουλα
Οταν υπαρχει αλληλοσεβασμος ολα αυτα λυνονται , και το που θα καπνισεις χωρις να ενοχλεις τον αλλο που δεν καπνιζει και ποτε θα καπνισεις , την υστερια δεν αντεχω , κι αυτη η υστερια και το αντικαπνοταλιμπαν υφος μερικων ανθρωπων με προβληματιζει δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση.doctormarkon έγραψε:Είμαστε ενήλικοι και μπορούμε να συμβιώνουμε και να συμβιβαζόμαστε σεβόμενοι κάποιους χώρους και κάποια άτομα.
Δεν μπορει να γινει με αυτο τον τροπο , και τι ειρωνια μπορεις να βρεις τσιγαρα ανα 50 μετρα με μια ετικετουλα πανω τους που γραφει "φορος καπνου" σιγα μην νοιαζονται να κοψω το τσιγαρο η για την υγεια μου.doctormarkon έγραψε:Ακόμα και να θέλει κάποιος να κόψει το κάπνισμα θα ήταν ανόητο να το κάνει κάτω από απαγόρευση και βούρδουλα
- Novus
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: Novus
Παίδες είμαι 21 χρονών και είχα αρχίσει να καπνίζω από τα 14 μου! Όχι φανατικός αλλά τρελαμένος καπνιστής κάπνιζα 4-5 πακέτα Old Navy και ύστερα Marlboro μαλακό!!! Το έκοψα όμως από τον Αύγουστο (κι άλλη μια φορά το είχα κόψει για 4 μήνες αλλά δεν πέτυχε...) και νιώθω τέλεια. Βέβαια ο πρώτος μήνας (άντε κι ο δέυτερος) ήταν μαρτύριο: ταχυπαλμίες, τρέμουλο, εμετούς, ιδρώτας, πονεκάφαλοι κτλ. Τα ξεπέρασα όμως και τώρα μπορώ να τρέχω και να μη λαχανιάζω, να αναπνέω (!), δεν βρομάω ολόκληρος και το κυριότερο δε χαλάω 15 ευρώ ημερησίως σε κάτι που με σκότωνε (και ψυχικά αλλά και σωματικά: δεν μπορούσα να πάρω κιλά). Βέβαια το κακό είναι ότι τώρα τρώω σα γουρούνι (για μένα που μαι πετσί και κόκκαλο μια χαρά είναι, για άλλους όμως δεν είναι).
Καταλαβαίνω ότι ακούγομαι σαν πρεζάκι αλλά δυστυχώς έτσι είναι: το τσιγάρο είναι (μαζί με το αλκοόλ) οι τρίτες πιο εθιστικές ουσίες μετά από την πρέζα και το κραχ! Ακολουθεί η ηρωίνη και η κοκαΐνη και τελευταίο είναι το τσάι μαζί με τη μαριχουάνα. Το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι ουσίες είναι επιβλαβείς μόνο όταν καταναλώνονται σε πολύ μεγάλες δόσεις. Δηλ. το τσιγάρο κάνει κακό επειδή καπνίζουμε σαν τρελοί 5 πακέτα την ημέρα! Αλλιώς όχι μόνο κακό δεν θα ήταν αλλά θα βοηθούσε στο ανοσοποιητικό μας σύστημα δημιουργώντας κύτταρα ανοσίας στον καπνό και στα συστατικά του. Βέβαια ο εθισμός που προκαλεί το τσιγάρο έχει ενταθεί μόλις τα τριάντα τελευταία χρόνια που τα λαμόγια οι καπνοβιομηχανίες έχουν βάλει μέσα όποια ναρκωτική ουσία τους κατέβηκε στο κεφάλι μόνο και μόνο για να αγοράζουν αποκλειστικά τη δική τους μάρκα. Από μόνος του ο καπνός ανήκει στην κατηγορία με την μαριχουάνα και το τσάι. Με όλα αυτά όμως που του βάζουν μέσα καταντάει μία από τις πιο εθιστικές ουσίες... Έτσι όλος αυτός ο εθισμός συμβάλλει στην υπερκατανάλωση αυτών των ουσιών κι έτσι προκαλείται καρκίνος, ανακοπή καρδιάς, εγκεφαλικά κτλ. κτλ.
Παρόλ' αυτά η ανθρώπινη θέληση είναι πιο δυνατή από τον οποιοδήποτε εθισμό και μπορεί να νικήσει. Επιπλέον σ' αυτό βοηθάει και το διάστημα που καπνίζεις: αν καπνίζεις λ.χ. 3 χρόνια (πιστέυω πως) μπορείς ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να το κόψεις. Αν όμως καπνίζεις εδώ και δέκα χρόνια τότε η κατάσταση δυσκολεύει κατα πολύ... Αν θες να το κόψεις (και παράλληλα να το μισήσεις) μπορείς να το κάνεις αρκεί να το θέλεις! Κυριακή ήταν θυμάμαι και λέω ξαφνικά "δεν γουστάρω άλλο"! Την Δευτέρα δεν πήρα πακέτο! Το ίδιο συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα... Όσοι με γώριζαν δεν το πίστευαν: ο μεγαλύτερος καπνιστής και πολέμιος των αντικαπνιστών έγινε απ' την μια μέρα στην άλλη ο φανατικότερος αντικαπνιστής! Γνωρίζω δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις νέων κυρίως ανθρώπων αλλά και μεγαλυτέρων. Πιστεύω λοιπόν ότι όσοι θέλουν μπορούν να το κόψουν (pouvoir c'est vouloir όπως λένε κι οι "φίλοι" μας οι Γάλλοι!).
Όλα αυτά τα (περί εμού) γεγονότα τα προανέφερα για να καταλήξω στο εξής: Αυτή η απαγόρευση στην Ελλάδα είναι αστεία! Το ότι απαγορεύεται το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους δεν πρόκειται να βοηθήσει στην "κοπή" του από τους καπνιστές ούτε καν στην ελλάτωσή του. Βέβαια όταν ένας καπνιστής κάθεται δίπλα σε παιδιά και ανθρώπους οι οποίοι δεν καπνίζουν τους προκαλεί πολύ μεγάλο κακό αφού δημιουργεί ένα "χαρμάνι" που τους προκαλεί βήχα, δυσφορία και μπορεί ακόμη και προβλήματα υγείας (ερεθισμούς στα μάτια, προβλήματα στην αναπνοή κτλ.). Όλα αυτά πρκαλούνται στους λεγόμενους παθητικούς καπνιστές, επειδή ακριβώς δεν έχουν συνηθίσει το τσιγάρο και δεν μπορούν να το αντέξουν.
Το να φτιάξεις λοιπόν χώρους καπνιστών και αντικαπνιστών είναι αναγκαίο έως επιβλητέο αλλά το να απαγορέυσεις εντελώς το τσιγάρο είναι αστείο έως απαράδεκτο!!! Όπως σεβεσαι τους αντικαπνιστές έτσι πρέπει (ως κράτος) να σέβεσαι και τους καπνιστές! Όταν σκέφτεσαι (υποτίθεται) την υγεία δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπατάς τις θελήσεις και τα διακαιώματα των ανθρώπων. Στο κάτω-κάτω ο καθείς είναι άρχων του εαυτού του κι όχι ο όποιος πολιτικός. Αν θες να βοηθήσεις στο θέμα του τσιγάρου θα πρεπει να σκέφτεσαι ότι το δικαίωμα και η ελεύθερη επιλογή είναι πιο πάνω απ' την υγεία, διότι αυτό αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός. Έτσι λοιπόν για να είσαι σωστός και δίκαιος καλό είναι να κάνεις κάτι το οποίο θα εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες: χώρος καπνιστών (με εξαερισμό, όπωσδήποτε!!!) και χώρος αντικαπνιστών. Και οι δύο χώροι θα είναι ίσοι! Αυτό κάνουν στην Αμερική και όλα είναι μια χαρά!
Στην Ευρώπη μπορεί να "επέβαλλαν" αυτά τα μέτρα περί απαγορεύσεως του τσιγάρου αλλά άμα δεν ήθελαν οι άνθρωποι δεν θα το έκοβαν. Απλώς πιο συνειδητοποιημένοι μάλλον ένιωσαν την ανάγκη να απαλλαγούν από αυτήν την κακή συνήθεια και έτσι το έκοψαν. Δε νομίζω ότι τα μέτρα αυτά βοηθούν καθόλου.
Πάντως θα ήθελα να επισημάνω και το εξής: όταν λέω λ.χ. σε έναν καπνιστή να πάει λίγο παραπέρα ή να μην καπνίζει στο αμάξι μου ή ότι εδώ που κάθεται είναι ο χώρος των αντικαπνιστών και να πάει στον χώρο των καπνιστών ας μην κατσουφιάζει κι ας μη δυσανασχετεί ή νευριάζει. Όπως σέβομαι και καταλαβαίνω το ότι καπνίζει (και γι' αυτό δεν του λέω σβήσ' το αλλά να πάει λίγο παραπέρα) έτσι κι αυτοί να σέβονται το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν καπνίζουν. Δε μιλώ για περιπτώσεις που κάποιος πάει σε μέρος καπνιστών ενώ είναι αντικαπνιστής!!! Δηλ. όπως εγώ χθες στο μαγαζί της Αρέλας η οποία (δυστυχώς) καπνίζει (Αρέλα κόφ' το!!!! ) που όχι μόνο δεν έπρεπε να παραπονεθώ αλλά αν είχα πρόβλημα εγώ θα ήμουν αυτός που θα έπρεπε να φύγει κι όχι φυσικά να σβήσει η Αρέλα το τσιγάρο. Μιλάω για περιπτώσεις αγένειας των καπνιστών όταν βρίσκονται σε μέρη αντικαπνιστών ή σε προσωπικούς χώρους τους που δεν αντέχουν τον καπνό.
Γι' αυτό λοιπόν το θεμιτό είναι να δημιουργούνται ίδιοι χώροι και για καπνιστές και για αντικαπνιστές κι όχι έτσι ξαφνικά να βγαίνει ο καθένας και να λέει "απαγορεύω το τσιγάρο". Είναι σα να σου λέει "σου απαγορεύω να επιλέγεις ελέυθερα"!
Καταλαβαίνω ότι ακούγομαι σαν πρεζάκι αλλά δυστυχώς έτσι είναι: το τσιγάρο είναι (μαζί με το αλκοόλ) οι τρίτες πιο εθιστικές ουσίες μετά από την πρέζα και το κραχ! Ακολουθεί η ηρωίνη και η κοκαΐνη και τελευταίο είναι το τσάι μαζί με τη μαριχουάνα. Το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι ουσίες είναι επιβλαβείς μόνο όταν καταναλώνονται σε πολύ μεγάλες δόσεις. Δηλ. το τσιγάρο κάνει κακό επειδή καπνίζουμε σαν τρελοί 5 πακέτα την ημέρα! Αλλιώς όχι μόνο κακό δεν θα ήταν αλλά θα βοηθούσε στο ανοσοποιητικό μας σύστημα δημιουργώντας κύτταρα ανοσίας στον καπνό και στα συστατικά του. Βέβαια ο εθισμός που προκαλεί το τσιγάρο έχει ενταθεί μόλις τα τριάντα τελευταία χρόνια που τα λαμόγια οι καπνοβιομηχανίες έχουν βάλει μέσα όποια ναρκωτική ουσία τους κατέβηκε στο κεφάλι μόνο και μόνο για να αγοράζουν αποκλειστικά τη δική τους μάρκα. Από μόνος του ο καπνός ανήκει στην κατηγορία με την μαριχουάνα και το τσάι. Με όλα αυτά όμως που του βάζουν μέσα καταντάει μία από τις πιο εθιστικές ουσίες... Έτσι όλος αυτός ο εθισμός συμβάλλει στην υπερκατανάλωση αυτών των ουσιών κι έτσι προκαλείται καρκίνος, ανακοπή καρδιάς, εγκεφαλικά κτλ. κτλ.
Παρόλ' αυτά η ανθρώπινη θέληση είναι πιο δυνατή από τον οποιοδήποτε εθισμό και μπορεί να νικήσει. Επιπλέον σ' αυτό βοηθάει και το διάστημα που καπνίζεις: αν καπνίζεις λ.χ. 3 χρόνια (πιστέυω πως) μπορείς ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να το κόψεις. Αν όμως καπνίζεις εδώ και δέκα χρόνια τότε η κατάσταση δυσκολεύει κατα πολύ... Αν θες να το κόψεις (και παράλληλα να το μισήσεις) μπορείς να το κάνεις αρκεί να το θέλεις! Κυριακή ήταν θυμάμαι και λέω ξαφνικά "δεν γουστάρω άλλο"! Την Δευτέρα δεν πήρα πακέτο! Το ίδιο συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα... Όσοι με γώριζαν δεν το πίστευαν: ο μεγαλύτερος καπνιστής και πολέμιος των αντικαπνιστών έγινε απ' την μια μέρα στην άλλη ο φανατικότερος αντικαπνιστής! Γνωρίζω δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις νέων κυρίως ανθρώπων αλλά και μεγαλυτέρων. Πιστεύω λοιπόν ότι όσοι θέλουν μπορούν να το κόψουν (pouvoir c'est vouloir όπως λένε κι οι "φίλοι" μας οι Γάλλοι!).
Όλα αυτά τα (περί εμού) γεγονότα τα προανέφερα για να καταλήξω στο εξής: Αυτή η απαγόρευση στην Ελλάδα είναι αστεία! Το ότι απαγορεύεται το τσιγάρο σε κλειστούς χώρους δεν πρόκειται να βοηθήσει στην "κοπή" του από τους καπνιστές ούτε καν στην ελλάτωσή του. Βέβαια όταν ένας καπνιστής κάθεται δίπλα σε παιδιά και ανθρώπους οι οποίοι δεν καπνίζουν τους προκαλεί πολύ μεγάλο κακό αφού δημιουργεί ένα "χαρμάνι" που τους προκαλεί βήχα, δυσφορία και μπορεί ακόμη και προβλήματα υγείας (ερεθισμούς στα μάτια, προβλήματα στην αναπνοή κτλ.). Όλα αυτά πρκαλούνται στους λεγόμενους παθητικούς καπνιστές, επειδή ακριβώς δεν έχουν συνηθίσει το τσιγάρο και δεν μπορούν να το αντέξουν.
Το να φτιάξεις λοιπόν χώρους καπνιστών και αντικαπνιστών είναι αναγκαίο έως επιβλητέο αλλά το να απαγορέυσεις εντελώς το τσιγάρο είναι αστείο έως απαράδεκτο!!! Όπως σεβεσαι τους αντικαπνιστές έτσι πρέπει (ως κράτος) να σέβεσαι και τους καπνιστές! Όταν σκέφτεσαι (υποτίθεται) την υγεία δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπατάς τις θελήσεις και τα διακαιώματα των ανθρώπων. Στο κάτω-κάτω ο καθείς είναι άρχων του εαυτού του κι όχι ο όποιος πολιτικός. Αν θες να βοηθήσεις στο θέμα του τσιγάρου θα πρεπει να σκέφτεσαι ότι το δικαίωμα και η ελεύθερη επιλογή είναι πιο πάνω απ' την υγεία, διότι αυτό αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός. Έτσι λοιπόν για να είσαι σωστός και δίκαιος καλό είναι να κάνεις κάτι το οποίο θα εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες: χώρος καπνιστών (με εξαερισμό, όπωσδήποτε!!!) και χώρος αντικαπνιστών. Και οι δύο χώροι θα είναι ίσοι! Αυτό κάνουν στην Αμερική και όλα είναι μια χαρά!
Στην Ευρώπη μπορεί να "επέβαλλαν" αυτά τα μέτρα περί απαγορεύσεως του τσιγάρου αλλά άμα δεν ήθελαν οι άνθρωποι δεν θα το έκοβαν. Απλώς πιο συνειδητοποιημένοι μάλλον ένιωσαν την ανάγκη να απαλλαγούν από αυτήν την κακή συνήθεια και έτσι το έκοψαν. Δε νομίζω ότι τα μέτρα αυτά βοηθούν καθόλου.
Πάντως θα ήθελα να επισημάνω και το εξής: όταν λέω λ.χ. σε έναν καπνιστή να πάει λίγο παραπέρα ή να μην καπνίζει στο αμάξι μου ή ότι εδώ που κάθεται είναι ο χώρος των αντικαπνιστών και να πάει στον χώρο των καπνιστών ας μην κατσουφιάζει κι ας μη δυσανασχετεί ή νευριάζει. Όπως σέβομαι και καταλαβαίνω το ότι καπνίζει (και γι' αυτό δεν του λέω σβήσ' το αλλά να πάει λίγο παραπέρα) έτσι κι αυτοί να σέβονται το ότι κάποιοι άνθρωποι δεν καπνίζουν. Δε μιλώ για περιπτώσεις που κάποιος πάει σε μέρος καπνιστών ενώ είναι αντικαπνιστής!!! Δηλ. όπως εγώ χθες στο μαγαζί της Αρέλας η οποία (δυστυχώς) καπνίζει (Αρέλα κόφ' το!!!! ) που όχι μόνο δεν έπρεπε να παραπονεθώ αλλά αν είχα πρόβλημα εγώ θα ήμουν αυτός που θα έπρεπε να φύγει κι όχι φυσικά να σβήσει η Αρέλα το τσιγάρο. Μιλάω για περιπτώσεις αγένειας των καπνιστών όταν βρίσκονται σε μέρη αντικαπνιστών ή σε προσωπικούς χώρους τους που δεν αντέχουν τον καπνό.
Γι' αυτό λοιπόν το θεμιτό είναι να δημιουργούνται ίδιοι χώροι και για καπνιστές και για αντικαπνιστές κι όχι έτσι ξαφνικά να βγαίνει ο καθένας και να λέει "απαγορεύω το τσιγάρο". Είναι σα να σου λέει "σου απαγορεύω να επιλέγεις ελέυθερα"!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Novus την Παρ 16 Απρ 2010, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Novus
Και κάτι τελευταίο: ο φόρος στα τσιγάρα και στα ποτά γίνεται ακριβώς γιατί γνωρίζουν πόσο εθιστικές ουσίες είναι και πόσοι πολλοί άνθρωποι τα καταναλώνουν. Χέστηκαν για την υγεία μας! Λεφτά θέλουν!
- ArELa
- Founder-Administrator
Χέστηκαν για την υγεία μας, ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ. Στην προκειμένη όμως δεν επέβαλαν αυτό το αντικαπνιστικό κίνημα της συμφοράς για τα λεφτά, αφού τους κάνει ζημιά (στερούνται φόρων) αν το κόψουμε, και κάνει τρελή ζημιά και στους καπνοπαραγωγούς επίσης!Novus έγραψε:Και κάτι τελευταίο: ο φόρος στα τσιγάρα και στα ποτά γίνεται ακριβώς γιατί γνωρίζουν πόσο εθιστικές ουσίες είναι και πόσοι πολλοί άνθρωποι τα καταναλώνουν. Χέστηκαν για την υγεία μας! Λεφτά θέλουν!
Εύγε! Ειλικρινά χαίρομαι, γιατί αυτό θα σου κάνει πολύ καλό και θα σε παχύνει κι όλας! Το θέμα μας όμως, δεν είναι αυτό. Καλά έκανες και το ανέλυσες (μ'άρεσε ιδιαίτερα η ανάλυσή σου) και ναι είναι πολύ ωφέλιμο να κόψει κανείς το τσιγάρο, καμία αντίρρηση πάνω σ'αυτό, αλλά φίλε μου ξέρεις και ξέρω, κι όλοι ξέρουμε, πως θέλουμε δε θέλουμε, σωστό ή λάθος, πάντα θα υπάρχουν καπνιστές, και στο βαθμό που έχει πέσει ένα κίνημα δήθεν αντικαπνιστικό και κάργα ρατσιστικό, (είμαστε και πάρα πολλοί για να μας κάνουν μειονότητα ρε γμτ ) αυτό που σχολιάζουμε κι αναζητούμε εδώ, είναι οι λόγοι που μας επέβαλαν (ή πασχίζουν να επιβάλλουν) την απαγόρευση. (δες λίγα ποστς πιο πάνω αν δεν τα είδες, θα σου δώσουν ξεκάθαρη εικόνα)Παίδες είμαι 21 χρονών και είχα αρχίσει να καπνίζω από τα 14 μου! Όχι φανατικός αλλά τρελαμένος καπνιστής κάπνιζα 4-5 πακέτα Old Navy και ύστερα Marlboro μαλακό!!! Το έκοψα όμως από τον Αύγουστο (κι άλλη μια φορά το είχα κόψει για 4 μήνες αλλά δεν πέτυχε...) και νιώθω τέλεια.
Κι ο καφές, κι η κόκα κόλα νομίζω παίζει στα εθιστικά... Σ'αυτό το σημείο και μ'αυτή την αναφορά, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι τα λαμόγια των συστημάτων διακυβέρνησης σε όλο τον (δυτικό τουλάχιστον) κόσμο, μόνο το καλό μας δεν έχουν κατά νου. Κατ'αρχάς, κανένα σύστημα που είναι άδολο και ΠΡΑΓΜΑΤΙ έχει το καλό του συνόλου κατά νου, δεν επιβάλλει τέτοιες απαγορεύσεις. Επιμορφώνει, δεν απαγορεύει. Αν είχε κατά νου το καλό μας, δεν θα απαγόρευε (στην Αμερική) τα ποτά, και αργότερα θα τα επέτρεπε. Αλλά και το ίδιο το σύστημα στη φαυλότητά του φάσκει και αντιφάσκει. Ακόμα και να δεχόμασταν (ως υπόθεση εργασίας και μόνον) ότι απαγόρευε τα ποτά (ή απαγορεύει τα ναρκωτικά) για το καλό μας, γιατί δεν απαγόρευσε και το τσιγάρο εδώ και αιώνες, που δίνει και παίρνει η κατανάλωσή του; Άρα πάει στα τσακίδια η υπόθεση εργασίας που έκανα προς στιγμήν.Καταλαβαίνω ότι ακούγομαι σαν πρεζάκι αλλά δυστυχώς έτσι είναι: το τσιγάρο είναι (μαζί με το αλκοόλ) οι τρίτες πιο εθιστικές ουσίες μετά από την πρέζα και το κραχ! Ακολουθεί η ηρωίνη και η κοκαΐνη και τελευταίο είναι το τσάι μαζί με τη μαριχουάνα.
Οπότε, αναζητούμε τους πραγματικούς λόγους/κίνητρα/προθέσεις αυτών των απαγορεύσεων.
Δεν τα επέβαλαν εντός, αλλά εκτός εισαγωγικών. ΤΑ Ε-ΠΕ-ΒΑ-ΛΑΝ. Τελεία.Στην Ευρώπη μπορεί να "επέβαλλαν" αυτά τα μέτρα περί απαγορεύσεως του τσιγάρου αλλά άμα δεν ήθελαν οι άνθρωποι δεν θα το έκοβαν.
Σίγουρα δεν το κόβει κανείς αν δεν το αποφασίσει μόνος του, αλλά το ότι συμμορφούνται τα πρόβατα να είναι σε καφετέρια, μπαρ ή ρεστοράν για παράδειγμα και να βγαίνουν έξω στο ψοΦ(λ)όκρυο ή στον καρακαύσωνα (ανάλογα την εποχή) για να καπνίσουν, είναι κατά βάση τραγικό. :rusrulet: Γιατί δείχνουν στους άρχοντες της ελίτ ότι η υποταγή των υπηκόοων τους, καλά κρατεί... Οι Ελληνες ξεφεύγουν απ'αυτόν τον κανόνα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και ειλικρινά πολύ το χαίρομαι. Το χαίρομαι ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ του, όχι γιατί καπνίζουν φυσικά! Το χαίρομαι γιατί απλά "δεν συνεμορφώθησαν στις διαταγές..."
Το "δυστυχώς" για μένα, είναι μια κουβέντα. Ήδη έχω ψιλοσαλτάρει που πήρα κάμποσα κιλά λόγω ορμονικής παράνοιας, αυτό μου έλειπε να'παιρνα κι άλλα, ελλείψει νικοτίνης, που είναι γεγονός ότι κάνει ένα μπραφ ενεργοποίησης στο μεταβολισμό. Το ότι ο επιθανάτιος ρόγχος μου (όταν θα τινάζω τα πέταλα) θα'ναι πιο "γαμώ τα κέρατά μου" απ'των μη καπνιστών, δεν το συζητάω!Δηλ. όπως εγώ χθες στο μαγαζί της Αρέλας η οποία (δυστυχώς) καπνίζει (Αρέλα κόφ' το!!!! )
Να πω εδώ, έτσι για να'χω να λέω, ότι κι εγώ ήμουν (και είμαι ακόμα) "πρεζάκι" της νικοτίνης. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είπα, (που χτύπαγα 3,5 πακέτα, τώρα κάνω 2,3) όχι μωρή, τώρα πρέπει να σκεφτείς το παιδί, το κόβεις μαχαίρι. Το'κοψα μαχαίρι, κόντεψα να αποβάλλω απ'τα στερητικά και απελπισμένα ο μαιευτήρας μου αναγκάστηκε να μου επιτρέπει έως 5 την ημέρα, τα οποία φυσικά κάπνιζα, κρατώντας το φίλτρο και με καρφίτσα, μη χάσω κανά φυλλαράκι καπνού.
Παρ'όλα αυτά, δεν μπορώ να μιλάω για σεβασμό να τον ευαγγελίζομαι κι όταν δε με βολεύει να τον στέλνω για βρούβες. Ποτέ δεν καπνίζω σε νοσοκομεία, σχολεία, σε χώρους που βρίσκονται μωρά ή μικρά παιδάκια, σε σπίτια που θα υπάρχει γέροντας με δύσπνοια ή άρρωστος τέλος πάντων (δεν το κάνω ακόμα κι αν καπνίζουν οι άλλοι), και γενικότερα δεν καπνίζω σε χώρους που νιώθω ότι δεν θα'ταν σωστό. Δε θα καπνίσω με το "έτσι θέλω" επίσης σε αμάξι φιλικού/συγγενικού προσώπου που δεν καπνίζει ή δε θέλει κάπνισμα μέσα. Αυτό που με διαολίζει, είναι η πόρνη η ΕΠΙΒΟΛΗ! Εκεί κρανιάζω. Πας στα μπουζούκια δηλαδή, που'ρχεσαι στο τσακίρ κέφι, ή πας για καφέ, που ο καφές ρε αδερφέ το ΘΕΛΕΙ το τσιγάρο όταν είσαι καπνιστής, κι έρχεται ο κρατικομπαμπούλας να σου πει, οχι, δε γουστάρω εγώ να καπνίσεις! Και πολλοί τον ακούνε γιατί έτσι έμαθαν να κάνουν απ'τα γενοφάσκια τους, γιατί νομίζουν ότι ο κρατικομπαμπούλας θέλει το καλό τους...ξέρω 'γω γιατί; Μπορεί και γιατί είναι δειλοί και δε γουστάρουν να κοντράρουν το σύστημα με την καμία, για να τη βγάλουν καθαρή και όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Ουφ, τσαντίστηκα πάλι σήμερα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Novus
Βίκυ τα ίδια ακριβώς λέμε.
Κι εγώ ανέφερα όσα ανέφερα για να πως ακριβώς αυτό: Η απαγόρευση του τσιγάρου δεν γίνεται για το καλό της υγείας μας αλλά για διάφορους άλλους λόγους που κρύβουν σίγουρα κάτι (αλλά εγώ προσωπικά δε ξέρω τι...).
Στην Ευρώπη "απαγόρευσαν" με εισαγωγικά το τσιγάρο και θα σου εξηγήσω εύθυς το γιατί: όταν πρωτο-επέβαλλαν αυτόν το νόμο στην Αγγλία τα ποσοστά καπνιστών ήταν ήδη στο μίνιμουμ, καθώς υπήρχε συνειδητοποιημένη ανταπόκριση από την ενημέρωση περί του τσιγάρου που έκαναν στα σχολεία ήδη από το δημοτικό!!! Το ίδιο και στη Γαλλία και Γερμανία. Γι' αυτό και έβαλα εισαγωγικά και γι' αυτό συγκλίνω περισσότερο στις συνωμοσιολογικές σου θεωρίες περί της αιτιώδους επιβολής αυτού του νόμου σε όλοκληρη την Ευρώπη!!!
Επιπλέον επαναλαμβάνω πως το τσιγάρο ΈΓΙΝΕ εθιστικό κι όχι είναι από τη φύση του. Δηλ. οι κανονικές ουσίες που περιέχει ο καπνός δεν προκαλούν σχεδόν καμία εθιστική ουσία πόσο ΕΠΙΒΛΑΒΗ. Όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες που έχουν μέσα είναι αυτές που προκαλούν τον εθισμό και τις διάφορες αρρώστειες. Για ρωτήστε τι περιέχουν τα πούρα και τι το Marlboro και θα δείτε τι εννοώ....... Υπάρχει και συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση στις ΗΠΑ με νικητή δυστυχώς τις καπνοβιομηχανίες.
Όσο γι' αυτό με τα μπουζούκια, επειδή ήμουν καπνιστής και τώρα είμαι αντικαπνιστής, σου λέω πως αυτοί που θα έρθουν να σου παραπονεθούν για το τσιγάρο πρέπει να φανε πολύ ξύλο επιτόπου! Και θα σου εξηγήσω το γιατί: Όταν εσύ καπνίζεις και εγώ έχω πιει τρία μπουκάλια ουίσκυ όχι μόνο δεν με ενοχλεί ο καπνός αλλά δεν τον νιώθω καν! Επιπλέον ο εξαερισμός που υπάρχει σε τέτοια μαγαζιά (αλλιώς θα λιποθυμούσαμε από τη βρώμα του αέρα...) ανανεώνει μια χαρά τον αέρα. Εγώ π.χ. που πρόσφατα πήγα στα μπουζούκια και κάπνιζαν ΌΛΟΙ τριγύρω μου δεν ένιωθα καθόλου τον καπνό. Και στο κάτω κάτω τρία είναι τα χαρακτηριστικά των μπουζουκομάγαζων και εμένα προσωπικά μ' αρέσει: λεφτά, τσιγάρο και ποτό! Εκ φυσικού λοιπόν θεωρείται χώρος καπνιστών χωρίς όμως να ενοχλεί τους αντικαπνιστές (έτσι τουλάχιστον το νιώθω εγώ). Εγώ μιλάω για παπάρες που όταν π.χ. τους βάζω στο αμάξι μου, ανάβουν τσιγάρο χωρία να ρωτήσουν κι όταν τους λέω να το πετάξουν μου την λένε κι από πάνω! Ε τότε τρώνε μια κλώτσια και βγαίνουν απ' το αμάξι μου σούμπιτοι!
Μία πάντως έιναι η ΠΡΑΚΤΙΚΗ λύση για όλους: χώρος καπνιστών με εξαερισμό (μην πεθάνουν κιόλας οι άνθρωποι) και χώρος αντικαπνιστών.
Κι εγώ ανέφερα όσα ανέφερα για να πως ακριβώς αυτό: Η απαγόρευση του τσιγάρου δεν γίνεται για το καλό της υγείας μας αλλά για διάφορους άλλους λόγους που κρύβουν σίγουρα κάτι (αλλά εγώ προσωπικά δε ξέρω τι...).
Στην Ευρώπη "απαγόρευσαν" με εισαγωγικά το τσιγάρο και θα σου εξηγήσω εύθυς το γιατί: όταν πρωτο-επέβαλλαν αυτόν το νόμο στην Αγγλία τα ποσοστά καπνιστών ήταν ήδη στο μίνιμουμ, καθώς υπήρχε συνειδητοποιημένη ανταπόκριση από την ενημέρωση περί του τσιγάρου που έκαναν στα σχολεία ήδη από το δημοτικό!!! Το ίδιο και στη Γαλλία και Γερμανία. Γι' αυτό και έβαλα εισαγωγικά και γι' αυτό συγκλίνω περισσότερο στις συνωμοσιολογικές σου θεωρίες περί της αιτιώδους επιβολής αυτού του νόμου σε όλοκληρη την Ευρώπη!!!
Επιπλέον επαναλαμβάνω πως το τσιγάρο ΈΓΙΝΕ εθιστικό κι όχι είναι από τη φύση του. Δηλ. οι κανονικές ουσίες που περιέχει ο καπνός δεν προκαλούν σχεδόν καμία εθιστική ουσία πόσο ΕΠΙΒΛΑΒΗ. Όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες που έχουν μέσα είναι αυτές που προκαλούν τον εθισμό και τις διάφορες αρρώστειες. Για ρωτήστε τι περιέχουν τα πούρα και τι το Marlboro και θα δείτε τι εννοώ....... Υπάρχει και συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση στις ΗΠΑ με νικητή δυστυχώς τις καπνοβιομηχανίες.
Όσο γι' αυτό με τα μπουζούκια, επειδή ήμουν καπνιστής και τώρα είμαι αντικαπνιστής, σου λέω πως αυτοί που θα έρθουν να σου παραπονεθούν για το τσιγάρο πρέπει να φανε πολύ ξύλο επιτόπου! Και θα σου εξηγήσω το γιατί: Όταν εσύ καπνίζεις και εγώ έχω πιει τρία μπουκάλια ουίσκυ όχι μόνο δεν με ενοχλεί ο καπνός αλλά δεν τον νιώθω καν! Επιπλέον ο εξαερισμός που υπάρχει σε τέτοια μαγαζιά (αλλιώς θα λιποθυμούσαμε από τη βρώμα του αέρα...) ανανεώνει μια χαρά τον αέρα. Εγώ π.χ. που πρόσφατα πήγα στα μπουζούκια και κάπνιζαν ΌΛΟΙ τριγύρω μου δεν ένιωθα καθόλου τον καπνό. Και στο κάτω κάτω τρία είναι τα χαρακτηριστικά των μπουζουκομάγαζων και εμένα προσωπικά μ' αρέσει: λεφτά, τσιγάρο και ποτό! Εκ φυσικού λοιπόν θεωρείται χώρος καπνιστών χωρίς όμως να ενοχλεί τους αντικαπνιστές (έτσι τουλάχιστον το νιώθω εγώ). Εγώ μιλάω για παπάρες που όταν π.χ. τους βάζω στο αμάξι μου, ανάβουν τσιγάρο χωρία να ρωτήσουν κι όταν τους λέω να το πετάξουν μου την λένε κι από πάνω! Ε τότε τρώνε μια κλώτσια και βγαίνουν απ' το αμάξι μου σούμπιτοι!
Μία πάντως έιναι η ΠΡΑΚΤΙΚΗ λύση για όλους: χώρος καπνιστών με εξαερισμό (μην πεθάνουν κιόλας οι άνθρωποι) και χώρος αντικαπνιστών.
- Novus
Συγγνώμη αλλά ένα ένα μου έρχονται:
Τον Σεπτέμβρη που άρχισα μαθήματα έρχεται ένας Καθηγητής και μου προσφέρει τσιγάρο, γιατί με έβλεπε στο διάλειμμα που δεν κάπνιζα ενώ πέρσι τους τρέλαινα να διακόψουν το μάθημα για να καπνίσω. Θα υπέθεσε μάλλον πως δεν είχα τσιγάρα... Του λέω τελοσπάντων πως το έκοψα. Από τότε με λέει προδότη!!! Ένα θα σας πω: δεν πρόκειται να δείτε πιο καπνιστή άνθρωπο στον κόσμο!!! Αφού όταν κάνουμε μάθημα μ' αυτόν για να πάει στον νόμο αφήνει τους καπνιστές να καπνίζουν μέσα στο μάθημα κοντά όμως στα παράθυρα ή στοςυ εξαερισμούς της αίθουσας. Δηλ. έχει φτιάξει κατά μία έννοια χώρους καπνιστών και αντικαπνιστών!
Οι λόγοι αυτού του νόμου δεν είναι για το καλό της υγείας μας. Τους λόγους τους είπα στο πρώτο μου ποστ εμμέσως: Είναι σα να σου λένε "απαγορεύεται να επιλέγεις ελεύθερα" (βασικό ανθρώπινο διακαίωμα).
Τον Σεπτέμβρη που άρχισα μαθήματα έρχεται ένας Καθηγητής και μου προσφέρει τσιγάρο, γιατί με έβλεπε στο διάλειμμα που δεν κάπνιζα ενώ πέρσι τους τρέλαινα να διακόψουν το μάθημα για να καπνίσω. Θα υπέθεσε μάλλον πως δεν είχα τσιγάρα... Του λέω τελοσπάντων πως το έκοψα. Από τότε με λέει προδότη!!! Ένα θα σας πω: δεν πρόκειται να δείτε πιο καπνιστή άνθρωπο στον κόσμο!!! Αφού όταν κάνουμε μάθημα μ' αυτόν για να πάει στον νόμο αφήνει τους καπνιστές να καπνίζουν μέσα στο μάθημα κοντά όμως στα παράθυρα ή στοςυ εξαερισμούς της αίθουσας. Δηλ. έχει φτιάξει κατά μία έννοια χώρους καπνιστών και αντικαπνιστών!
Οι λόγοι αυτού του νόμου δεν είναι για το καλό της υγείας μας. Τους λόγους τους είπα στο πρώτο μου ποστ εμμέσως: Είναι σα να σου λένε "απαγορεύεται να επιλέγεις ελεύθερα" (βασικό ανθρώπινο διακαίωμα).
To τσιγάρο ειναι εθιστικο.
Ο καπνός περιέχει νικοτίνη.
παντως υπάρχει ενα ακόμη προσθετο στον καπνό που τον κάνει πολυ ποιο εθιστκο.
ειναι η αμμωνία.
Οταν μια εταιρία χρησιμοποιήσε για πρώτη φορα την αμωνία στον καπνό, αυξήσε το μερίδιο στην αγορά αμέσως.
Οι αλλες εταιρίες οταν μάθαν τι παίζει, αντί να καταγείλουν την εταίρια υιοθετίσαν την τεχνική της.
Ετσι σήμερα ΟΛΕΣ οι εταιρίες βάζουν αμμωνία στα τσιγάρα.
Αυτο που κάνει η αμμωνία ειναι να μεταφέρει τα μόρια της νικοτήνης κατευθείαν στον εγκέφαλο.
Ο καπνός περιέχει νικοτίνη.
παντως υπάρχει ενα ακόμη προσθετο στον καπνό που τον κάνει πολυ ποιο εθιστκο.
ειναι η αμμωνία.
Οταν μια εταιρία χρησιμοποιήσε για πρώτη φορα την αμωνία στον καπνό, αυξήσε το μερίδιο στην αγορά αμέσως.
Οι αλλες εταιρίες οταν μάθαν τι παίζει, αντί να καταγείλουν την εταίρια υιοθετίσαν την τεχνική της.
Ετσι σήμερα ΟΛΕΣ οι εταιρίες βάζουν αμμωνία στα τσιγάρα.
Αυτο που κάνει η αμμωνία ειναι να μεταφέρει τα μόρια της νικοτήνης κατευθείαν στον εγκέφαλο.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κανείς δεν είπε ότι το τσιγάρο είναι κάτι καλό ή ότι δεν βλάπτει.
Όποιος δεν ξεκίνησε ποτέ είναι ευτυχής. Όποιος μπορεί να το κόψει ακολουθώντας έναν υγεινό τρόπο ζωής με αθλητισμό (πολυτέλεια μάλλον) πάλι καλά θα κάνει.
Αλλά να το κόψεις επειδή απαγορεύεται ΟΧΙ.
Η απαγόρευση κρύβει κάτι πονηρό.
Το μέλλον και τα γεγονότα που ακολούθησαν έδειξαν την κατεύθυννση της πονηριάς.............
Θέλουν να μας ξεκάνουν και όλα δείχνουν ότι εκεί το πάνε.
Γιατί ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μας.
Μήπως είναι κάτι παρόμοιο με την αντικαπνιστική καμπάνια του Μπούς στα πλαίσια της οποίας απαγορεύτηκε το τσιγάρο σαν τελευταία επιθυμία στους θανατοποινίτες λίγο πριν την εκτέλεση?.
Όποιος δεν ξεκίνησε ποτέ είναι ευτυχής. Όποιος μπορεί να το κόψει ακολουθώντας έναν υγεινό τρόπο ζωής με αθλητισμό (πολυτέλεια μάλλον) πάλι καλά θα κάνει.
Αλλά να το κόψεις επειδή απαγορεύεται ΟΧΙ.
Η απαγόρευση κρύβει κάτι πονηρό.
Το μέλλον και τα γεγονότα που ακολούθησαν έδειξαν την κατεύθυννση της πονηριάς.............
Θέλουν να μας ξεκάνουν και όλα δείχνουν ότι εκεί το πάνε.
Γιατί ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μας.
Μήπως είναι κάτι παρόμοιο με την αντικαπνιστική καμπάνια του Μπούς στα πλαίσια της οποίας απαγορεύτηκε το τσιγάρο σαν τελευταία επιθυμία στους θανατοποινίτες λίγο πριν την εκτέλεση?.
- Novus
Divine Sinner έχει δίκιο. Τη νικοτίνη την ξέχασα... Πάντως καμία σχέση το τσιγάρο του '50 απ'ότι το τσιγάρο του 2000.
Doctormarkon αυτό με τον Μπους δυστυχώς δεν το γνώριζα!!! Ε αυτό τα λέει όλα πιστεύω...
Doctormarkon αυτό με τον Μπους δυστυχώς δεν το γνώριζα!!! Ε αυτό τα λέει όλα πιστεύω...
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το είχα διαβάσει στο Τρίτο Μάτι πριν χρόνια.
Είναι γεγονός ότι ο Μπούς ε'ιχε κάνει ρεκόρ στις θανατικές εκτελέσεις από τότε που ήταν Κυβερνήτης του Τέξας
Είναι γεγονός ότι τα ναρκωτικά εξαπλώνονται με την απαγόρευση.
Στην Αργεντινή πριν την είσοδο του ΔΝΤ άρχισαν να τα μοιράζουν απλόχερα για να μαστουρώνει ο κόσμος και να μην αντιδράσει.
Εδώ μας ξεκάζουν, ρίχνουν στις διαδηλώσεις επικίνδυνα χημικά (όσοι μένουν κοντά στο κέντρο τα τρώνε μέσα στο σπίτι τους χωρίς κατ ανάγκην να έχουν πάει σε διαδήλωση), ρίχνουν στο νερό φθόριο για το καλό των δοντιών μας.
Ασε που όταν αρχίσει να γίνεται γνωστή η σύνθεση του υλικού που είναι φτιαγμένα τα αντικολητικά τηγάνια θα γίνει χαμός. Αλλά θα ξέρουν ότι έχουν φάει αρκετό από αυτό το δηλητήριο τηγανίζοντας επί χρόνια.
Το είχε αναφέρει κάποτε το ΝEXUS αλλά ποιός αγοράζει ΝEXUS και ποιός πιστεύει ότι έγραψε αυτό το περιοδικό.
Αν το πει η Δρούζα ή η Τατιάνα θα γεμίσει ο τόπος τηγάνια (θα μολύνουν και το περιβαλλον).
Και μετά τους έπιασε πόνος για την υγεία των παθητικών καπνιστών.
Είναι γεγονός ότι ο Μπούς ε'ιχε κάνει ρεκόρ στις θανατικές εκτελέσεις από τότε που ήταν Κυβερνήτης του Τέξας
Στην Αργεντινή πριν την είσοδο του ΔΝΤ άρχισαν να τα μοιράζουν απλόχερα για να μαστουρώνει ο κόσμος και να μην αντιδράσει.
Εδώ μας ξεκάζουν, ρίχνουν στις διαδηλώσεις επικίνδυνα χημικά (όσοι μένουν κοντά στο κέντρο τα τρώνε μέσα στο σπίτι τους χωρίς κατ ανάγκην να έχουν πάει σε διαδήλωση), ρίχνουν στο νερό φθόριο για το καλό των δοντιών μας.
Ασε που όταν αρχίσει να γίνεται γνωστή η σύνθεση του υλικού που είναι φτιαγμένα τα αντικολητικά τηγάνια θα γίνει χαμός. Αλλά θα ξέρουν ότι έχουν φάει αρκετό από αυτό το δηλητήριο τηγανίζοντας επί χρόνια.
Το είχε αναφέρει κάποτε το ΝEXUS αλλά ποιός αγοράζει ΝEXUS και ποιός πιστεύει ότι έγραψε αυτό το περιοδικό.
Αν το πει η Δρούζα ή η Τατιάνα θα γεμίσει ο τόπος τηγάνια (θα μολύνουν και το περιβαλλον).
- Novus
Doctormarkon νομίζω πως αυτό το ποστ σου είναι η απάντηση σε όλα αυτά που συζητήθηκαν σε αυτό το νήμα. Συγχαρητήρια!!Το είχα διαβάσει στο Τρίτο Μάτι πριν χρόνια.
Nα τονίσω πως το φθόριο εκτος απο το οτι ειναι καρκινογονο σε κάνει ποιο χαζό. το ιδιο και τα υποκατάστατα της ζάχαρης (και τα εμβολια φυσικα).
Επίσης η εμμονή με το σεξ εμποδίζει την νόηση.
Ετσι καταφέρνουν να μετατρέπουν τον κόσμο σε χρήσιμους ηλίθιους.
Επίσης η εμμονή με το σεξ εμποδίζει την νόηση.
Ετσι καταφέρνουν να μετατρέπουν τον κόσμο σε χρήσιμους ηλίθιους.