Πρωινό ανέκδοτο:O Kαρατζαφέρης γυρίζει στη Ν.Δ

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Πρωινό ανέκδοτο:O Kαρατζαφέρης γυρίζει στη Ν.Δ

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 03 Δεκ 2009, 20:23

O ΛΑΟΣ μας θυμίζει συνεχώς πόσο ΟΦΑ ειναι.
Τωρα που η λαϊκη ελληνορθοδοξη (επαρχιωτικη) δεξιά απο την οποία μέχρι τώρα αντλούσε ψήφους είναι επικρατούσα τάση στην Νεα Δημοκρατία, τωρα γλυφει τον σαμαρά και θέλει συνεργασίες.
φυσικα ο Σαμαρας δεν ειναι τόσο χαζός να πάει σε εκκλογές ενώ το πασοκ εχει νωπή εντολή.
Παντως το ΠΑΣΟΚ ειδη εκανε τα πρώτα του φαουλ.
Τα πώθεν έσχες μόνο κακό κανουν στην αγορά και στην ρευστότητα της.
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 03 Δεκ 2009, 22:36

Arela έγραψε:
Εγώ δεν παραποίησα τα λεγόμενά σου. Ο Κώστας δεν είναι μόνο χρυσαυγίτης, είναι και ιδεογραφίτης και ένα σωρό άλλα πράγματα. Διόρθωσα και έβαλα απλά μια άλλη ιδιότητά του, αυτή που με αφορά. Εσύ έκανες πλήρη παραποίηση. Ένα το κρατούμενο και γέρνει εναντίον σου.
Αρέλα πιο πριν έγραφε:
Στο δικό μου ποστ, μπορώ να κάνω και ακροβατικά σε πολυέλαιο αν θέλω.
:lol:

Μάθε λοιπόν, αφού βάζεις τέτοιους κανόνες, τότε και άλλοι μπορούν να κάνουν ακροβατικά στα δικά τους ποστ. Ξέρω σε ενοχλεί, ξέρω εκνευρίζεσαι, ξέρω ότι θέλεις μόνο εσύ να τα κάνεις και όταν στα κάνουν τα παίρνεις κατακούτελα. Αλλά δεν πειράζει... :lol:
Το ότι συμφωνώ με πολλές πτυχές που ξετυλίγει εδώ από το σκεπτικό του, δεν με κάνει χρυσαυγίτισσα, και όποιος με ταυτοποιεί με τη χρυσή αυγή
Δεν είδα να διαφωνείς στην άποψη ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπάρχει για να στεγάσει τους πατριώτες, οπότε δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή συμφωνείς και άρα ως πατριώτισσα είσαι χρυσαυγίτισα ή, δεν είσαι πατριώτισσα. Διάλεξε και πάρε...
Αν όντως οι Αλβανοί είναι δικοί μας φυλετικά, δεν έχω πρόβλημα μ'αυτό.
Σοβαρά; Και που πήγανε τα ...«δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ»; Εχει πλάκα πάντως. Γιατί άμα λέει η Χ.Α ότι Ελληνες είναι Αλβανοί είναι ένας λαός, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν το έλεγε κανένας αριστερός θα άρχιζες τα γραφικά περί Σόρος, Νέας Τάξης, παγκοσμιοποίησης, προδοσίας κτλ. Κατά τ' άλλα απλά συμφωνείς σε πολλά με τους χρυσαυγίτες και με άλλα δεν έχεις πρόβλημα, όμως δεν είσαι ....χρυσαυγίτισα. :lol:

Οι άλλοι πατριώτες παρακαλώ τι λένε; Συμφωνούν ότι είναι ένας λαός με τους Αλβανούς; :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Δεκ 2009, 00:08

Μάθε λοιπόν, αφού βάζεις τέτοιους κανόνες, τότε και άλλοι μπορούν να κάνουν ακροβατικά στα δικά τους ποστ. Ξέρω σε ενοχλεί, ξέρω εκνευρίζεσαι, ξέρω ότι θέλεις μόνο εσύ να τα κάνεις και όταν στα κάνουν τα παίρνεις κατακούτελα. Αλλά δεν πειράζει..
Δεν εκνευρίζομαι καθόλου. Γελάω βασικά. Συνέχισε τις σαχλαμαριτσες σου αν έτσι νιώθεις πως αποδεικνύεις κάτι. Τα δικά μου γραπτά μένουν κι αυτά δεν μπορείς να τα αλλοιώσεις, ευτυχώς. Στα δικά σου ποστς γράψε ό,τι γουστάρεις. :loco:
Δεν είδα να διαφωνείς στην άποψη ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπάρχει για να στεγάσει τους πατριώτες, οπότε δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή συμφωνείς και άρα ως πατριώτισσα είσαι χρυσαυγίτισα ή, δεν είσαι πατριώτισσα. Διάλεξε και πάρε...
Ένα πεντάχρονο θα έκανε πιο περίπλοκες νοητικές επεξεργασίες απ'αυτήν. Είναι νηπιακή, όχι απλά παιδαριώδης. Απαντώ λοιπόν (με περιέργεια να δω πώς θα το παραποιησεις κι αυτό :Ρ)

1. Εγώ είμαι από τις πατριώτισσες που δεν χρειάζονται ούτε αποζητούν στέγη. Πήγα να στεγαστώ κάπου κάποτε, και μου'πεσε το ταβάνι στο κεφάλι. Αρκετά με τις στέγες για μένα λοιπόν. :loco: Κι αν από κάποια προσωρινη παράνοια ένιωθα προς στιγμήν ότι χρειάζομαι στέγη, στη χρυσή αυγή δεν θα πήγαινα. Σε κάλυψα; Συγνώμη αν δε σου βγαίνει το χρυσαυγίτικο σενάριο για την πάρτη μου, χρυσό μου. Το ότι συμφωνώ με χρυσαυγίτες σε σημεία που θα μπορούσε να υποστηρίξει κι ένας μη χρυσαυγίτης, δεν σημαίνει ότι τα βράδια κοιμάμαι αγκαλίτσα με τη φωτο του χίτλερ ή ότι ονειρεύομαι εθνικοσοσιαλισμό στην Ελλάδα.

2. Ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ. Μου είναι αδιάφορη η συγκεκριμένη δήλωση. Θεωρώ πως ο κάθε πατριώτης επιλέγει ο ίδιος σε ποιο χώρο θα στεγαστεί, όπως θεωρώ ότι πολλοί χώροι στεγάζουν πατριώτες (πλην του δικού σου :Ρ)

Και πάμε στο απώγειο της ανοησίας σου.
Σοβαρά; Και που πήγανε τα ...«δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ»; Εχει πλάκα πάντως. Γιατί άμα λέει η Χ.Α ότι Ελληνες είναι Αλβανοί είναι ένας λαός, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Αν το έλεγε κανένας αριστερός θα άρχιζες τα γραφικά περί Σόρος, Νέας Τάξης, παγκοσμιοποίησης, προδοσίας κτλ. Κατά τ' άλλα απλά συμφωνείς σε πολλά με τους χρυσαυγίτες και με άλλα δεν έχεις πρόβλημα, όμως δεν είσαι ....χρυσαυγίτισα. :lol:
Δε σου βγαίνει με τιποτα ε; Ξυδάκι, τι να κάνουμε. Είπα εγώ "δε θα γίνεις Ελληνας ποτέ;" Δεν το θυμάμαι, αλλά αν το είπα, σίγουρα σε σένα πρέπει να το απηύθυνα. :lol: Πλάκα έχει ότι κουοτάρησες μόνο μία φράση μου και όχι τα υπόλοιπα που είπα επ'αυτού, γιατί δε βολεύουν ούτε συμφέρουν για το χρυσαυγίτικο όνειρο που βλέπεις μ'εμένα μέσα :loco:
Δεν περίμενα προφανώς τους χρυσαυγίτες για να μάθω για την ελληνο-αλβανική συγγένεια... Αν το διαπραγματεύονται τώρα, είναι μάλλον ετεροχρονισμένο... Το έχω ακούσει προ δεκαετίας τουλάχιστον και δη απ'τη Μαλβίνα. Και τότε την ίδια αντίδραση είχα. Μπας κι ήταν κι η Μαλβίνα χρυσαυγίτισσα και δεν το πήρα χαμπάρι; Επαναλαμβάνω, αν όντως συγγενεύουμε, τόσο το καλύτερο για να τους τα χώνω χωρίς να ταμπελιάζομαι "ρατσίστρια". Τι να κάνουμε, κάθε οικογένεια έχει και τα ζαβά της και τα μαύρα πρόβατά της.. :cool: Άσε που έτσι όπως το πας, πέραν των Αλβανών, πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο θα αρχίσω τον εξάψαλμο και για τους Κερκυραίους. :cool:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 04 Δεκ 2009, 06:30

Divine Sinner έγραψε:O ΛΑΟΣ μας θυμίζει συνεχώς πόσο ΟΦΑ ειναι.
Τωρα που η λαϊκη ελληνορθοδοξη (επαρχιωτικη) δεξιά απο την οποία μέχρι τώρα αντλούσε ψήφους είναι επικρατούσα τάση στην Νεα Δημοκρατία, τωρα γλυφει τον σαμαρά και θέλει συνεργασίες.
φυσικα ο Σαμαρας δεν ειναι τόσο χαζός να πάει σε εκκλογές ενώ το πασοκ εχει νωπή εντολή.
Παντως το ΠΑΣΟΚ ειδη εκανε τα πρώτα του φαουλ.
Τα πώθεν έσχες μόνο κακό κανουν στην αγορά και στην ρευστότητα της.
Καλα ,καλα οποιος νομζει οτι ο Σαμαρας θα αποτελεσει τον σοβαρα διεκδικητη της πρωθυπουργιας με ενα κομμα ερειπια ειναι βαθια γελασμενος.Θελει ακομα πολυ χρονο το ολο θεμα.Τα "φαουλ" του πασοκ ειναι υποκειμενικα,ειναι κατι αντι-εθνικισμοι που προβαλλονται μονο σε προκατειλημενα μυαλα και κατι οικονομικες μπουρδες καθως οποιος ισχυριζετε κατι τετοιο εχει ξεχασει οτι το ελλειμα ειναι στο 12% και οτι παμε για χρεοκοπια.Κοινως τα πραγματα ειναι οντως δυσκολα.
Επισης κατι που δεν καταλαβατε για τον χοντρο(Καρατζ.) ειναι οτι ειχε χρονια μεσα στο κομμα του πολλους πρωην πασοκτζηδες ψηφοφορους αλλα και αριστερους(τυπου κκε).Αυτοι στις προηγουμενες εκλογες γυρισαν στους παραδοσιακους τους χωρους και ενα μεγαλο ποσοστο ακροδεξιων ψηφιζε κομματα τυπου Κασσανδρος,περιπτωσεις για πειραματα του Φροιντ.Με λιγα λογια το κομμα του χοντρουυ συγκεντρωσε ενα 5% απο λογιων λογιων παρεννοημενους,ελαφρομυαλους,μισοεθνικιστες-μισοπαλαβους,λιγο απο ολα.Οι πρωην χρωματισμενοι πηγαν στα "σπιτια" τους.Μετα τις εκλογες πολιτικες αναλυσεις εδειξαν οτι πολλοι νεοδημοκρατες ψηφοφοροι ψηφισαν ειτε πασοκ ειτε δεν πηγαν καθολου να ψηφισουν.Ελαχιστοι ψηφισαν λαος ,σε αντιθεση με τις ευρωεκλογες.
Ο δε Σαμαρα μολις θα προβαλει τις παλια ερειπια στελεχη του Καραμανλη θα δουμε κατα ποσο θα δημιουργησει μια δυναμικη νικης.Αν παρατηρησετε μαζι του επιστρατευτηκαν πολλοι "καραμανλικοι" αντιφρονουντες η θετοντας εαυτον ως "αδικημενο" απο την πρωην κυβερνηση,τυπου Τσιτουριδη.Με λιγα λογια πολλα λαμογια.

Χαιρετε ο Κασσανδρος αν και χρυσαυγιτης που μειωθηκε η διαφορα απο 10,5 στις 7 μοναδες. :cool:
Οταν θα ξεκινησει ο Σαμαρας (που ολοι νομιζετε πως θα ειναι υπερ μιας "πατριωτικης" ρητορικης)να συμβιβαζετε για ψηφοθηρικους λογους και θα μιλα για οχι πολιτες κατωτερης αξιας για τους μεταναστες που ψηφιζουν στις εκλογες τοτε να σας δω.Αν μειωσει το ελειμα η νεα κυβερνηση και δημιουργησει προοπτικες οικονομικης ανεγερσης τοτε δεν θα μπορει να την αγγιξει καμια υστερικη φωνη της γαλαζιας παραταξης που νομισε οτι επειδη αλλαξε αρχηγο πως εβαλε προβια πανω της.Τουλαχοστον το πασοκ εφερε και 5-10 καινουργια στελεχη ,δημιουργησε μια κυβερνηση με "νεο αιμα",η νδ τι θα επιδειξει;Αντωνη Σαμαρα;
Και τα υποτιθεμενα "φαουλ" προσθεστε ανανεωση προσωπων και αξιοκρατικες διαδικασιες προσληψης ΓΓ και γενικοτερα το μοντελο προσληψης στο δημοσιο,φορολογηση εκκλησιαστικης περιουσιας,κτλ κτλ.Δεν ειναι κακο.. :cool:

Και μη μαλωνετε ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν ο συριζα εχει συνιστωσες η αν θα επικρατησει η χρυση αυγη η η Eλεν του Ντερτιλη..Ειναι και δυο τους,ε.. τρεις τους ανυπαρκτες κοινωνικα.Αν ρωτησεις ειδικα τις κομμωτριες δεν εχουν ιδεα για την χ.α η τις συνιστωσες.Για την Ελεν περισσοτερο παιζει να ξερουν την Ηelen Miren :lol:
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 04 Δεκ 2009, 11:35

Χαιρετε ο Κασσανδρος αν και χρυσαυγιτης που μειωθηκε η διαφορα απο 10,5 στις 7 μοναδες.
Μερικά σχόλια και μία ερώτηση για τον/την Sol Invictus:

α) Χρυσαυγίτης θεωρείται το μέλος της Χρυσής Αυγής, και όχι ο απλός υποστηρικτής.

β) Ούτε χάρηκα ούτε στεναχωρήθηκα για την μείωση της διαφοράς μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Παρέθεσα την δημοσκόπηση για να φανεί η ραγδαία πτώση του ΛΑΟΣ.

γ) Προσπάθησε να βάζεις τόνους και μάθε επίσης ότι το σώστο είναι: "χαίρεται ο τάδε" και όχι "χαίρετε ο τάδε".... ουφ..

δ) Εσύ δήλωνες "female" πριν λίγο καιρό στα στοιχεία σου, και ήσουν με το θηλυκό ψευδώνυμο Σύλβια. Τώρα δηλώνεις: "male".
Τι συνέβη; :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Δεκ 2009, 11:49

Παρέθεσα την δημοσκόπηση για να φανεί η ραγδαία πτώση του ΛΑΟΣ.
Και μέχρι τις επόμενες εκλογές δε θα βρει ούτε την ψήφο της μάνας του. Αμήν.

δ) Εσύ δήλωνες "female" πριν λίγο καιρό στα στοιχεία σου, και ήσουν με το θηλυκό ψευδώνυμο Σύλβια. Τώρα δηλώνεις: "male".
Τι συνέβη; :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:
Τα ΙΔΕΟ είναι γνωστά και για τις μικροεπεμβάσεις διόρθωσης φύλου :loco:
(για τον προσδιορισμό του, σηκώνουν τα χέρια ψηλά :wink: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 04 Δεκ 2009, 13:24

Δεν εκνευρίζομαι καθόλου. Γελάω βασικά. Συνέχισε τις σαχλαμαριτσες σου αν έτσι νιώθεις πως αποδεικνύεις κάτι.
Τα δικά μου δεν αποδεικνύουν τίποτα. Τα δικά σου αποδεικνύουν ότι έχεις μια ροπή - λέμε τώρα - προς τέρμα δεξιά. Ακροδεξιά και πέρα. Μην ξεχάσεις να πας την Κυριακή στο μνημόσυνο για τους Γερμανοτσολιάδες που σκοτώθηκαν στα Δεκεμβριανά. Στο Θησείο γίνεται, για λεπτομέρειες στον αγαπητό σου χρυσαυγίτη.
δεν σημαίνει ότι τα βράδια κοιμάμαι αγκαλίτσα με τη φωτο του χίτλερ ή ότι ονειρεύομαι εθνικοσοσιαλισμό στην Ελλάδα.
Ακόμη...αν και δεν το ξέρουμε. :P
. Είπα εγώ "δε θα γίνεις Ελληνας ποτέ;" Δεν το θυμάμαι, αλλά αν το είπα, σίγουρα σε σένα πρέπει να το απηύθυνα.
Είναι γνωστό ότι οι ακροδεξιοί αρέσκονται στο να μοιράζουν πιστοποιητικά ελληνικότητας.
Επαναλαμβάνω, αν όντως συγγενεύουμε, τόσο το καλύτερο για να τους τα χώνω χωρίς να ταμπελιάζομαι "ρατσίστρια". Τι να κάνουμε, κάθε οικογένεια έχει και τα ζαβά της και τα μαύρα πρόβατά της..
Αλβανοί αδέλφια μας!!! Τότε δεν πρέπει να σε ενοχλεί αυτό που λέγεται περί αλβανικής καταγωγής του Κολοκοτρώνη; Αφού Ελληνες και Αλβανοί είναι ίδιος λαός, τότε θα είναι σαν μιλάμε για το αν είχε μωραϊτικη ή, ηπειρώτικη καταγωγή. Αλβανος λοιπόν ο Κολοκοτρώνης και με τη βούλα της εθνικοπαραφροσύνης....Ε, ρε γέλιααααααααααα.... :lol: .
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Δεκ 2009, 13:40

Τι να σου πω ρε Νίκο, σήμερα είμαι ντεφορμέ και δεν έχω όρεξη να παίζω με τα λόγια, πράγμα που γουστάρεις εσύ ανηλεώς. Δεξιά με θες? Τι να κάνουμε, έτσι με θες. Εγώ που πάλι έχω χεσμένες (όσο πάω και περισσότερο) τις ιδεολογίες και τους προσανατολισμούς τους, θα μ'έλεγα αμφιδεξιόκεντρη - χαχα, θα με δείρουν για λεξιπλασία τώρα- δηλαδή συγνώμη που δε στέκομαι σε τέτοιες κατευθύνσεις. Ειναι ανθρωποκεντρική η δική μου ατζέντα αφ'ενός, ελληνοκεντρική αφ'ετέρου, κάθετα κατά της νεοταξίλας που εσύ ασπάζεσαι εσύ και πίνεις νερό στ'όνομά της, κι εκεί μονάχα εντοπίζω τις διαφορές μας, όχι στις ιδεολογικές παπαριές που μου προτάσσεις ντε και καλά. Παρ'το χαμπάρι, οι ιδεολογίες πέθαναν, ζήτω η νέα τάξη, που όποιος αγαπά τον άνθρωπο θα πρέπει να την κράξει! :ups:

Για τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που λες, δε θα αναλώσω φαια ουσία και ενέργεια, ούτε θα τους δώσω αξία με απαντήσεις. Οι παλαιότεροι ξέρουν καλά πώς αντιμετωπίζω τα κοπρο-ιδεολογήματα, και οι νεότεροι, αν ψάξουν κι ενδιαφέρονται, θα βρουν το στίγμα μου. Πάντως εσένα δε θα σου δώσουν και ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί είσαι πασιφανώς στρεβλωτής και συκοφάντης των θέσεών μου. :thumbsdown:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Παρ 04 Δεκ 2009, 19:00

Παιδιά. Είμαι νέο μέλος του forum και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο τσακώνεστε. Πιστεύω πως όσο μας χωρίζουν οι κομματικές ιδεολογίες δε θα καταφέρουμε ποτέ σα λαός να ορθοποδήσουμε. Κατά τη δική μου γνώμη πρέπει να σταματήσουμε να τείνουμε το δάκτυλο ο ένας στον άλλο και να καταλάβουμε πως όλα τα προβλήματα μας ξεκινούν μόνο και μόνο από την εμπάθεια, τον κομπλεξισμό, τον κοινωνικό αφορισμό και τη μιζέρια που μας έχουν αφήσει σα παρακαταθήκη όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που προσπαθούν να ξεριζώσουν από εμάς την εθνική μας συνείδηση και ταυτότητα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, X.A κτλ... Δεν είναι οι κομματικές ταμπέλες που σκιαγραφούν το γίγνεσθαι μας και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία λόγω της ανοχής των προπατόρων μας όσο λόγω και της δικής μας συμμετοχής έχει γίνει εχθρός μας. Πρέπει να καταλάβετε πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας θέλει να είμαστε πειθήνια όργανα της σε ένα παγκόσμιο συνονθύλευμα δίχως εθνική υπόσταση, παράδοση και συνείδηση... Συγνώμη να πλατειάζω η αν φεύγω εκτός θέματος αλλά διαβάζοντας τα λεγόμενα σας ένοιωσα την ανάγκη να εκφράσω και εγώ την άποψη μου...
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Παρ 04 Δεκ 2009, 19:15

Holy έγραψε:...όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που προσπαθούν να ξεριζώσουν από εμάς την εθνική μας συνείδηση και ταυτότητα...

...Πρέπει να καταλάβετε πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας θέλει να είμαστε πειθήνια όργανα της σε ένα παγκόσμιο συνονθύλευμα δίχως εθνική υπόσταση, παράδοση και συνείδηση... Συγνώμη να πλατειάζω η αν φεύγω εκτός θέματος αλλά διαβάζοντας τα λεγόμενα σας ένοιωσα την ανάγκη να εκφράσω και εγώ την άποψη μου...
Είναι φανερό ότι είσαι νέο μέλος, διότι είπες "κακές" λέξεις (Εθνική συνείδηση, Εθνική υπόσταση κλπ)! Φτου κακά που αναφέρεις τέτοιες λέξεις μην σ'ακούσουν κάποιοι διότι έχουν έτοιμη την ταμπελίτσα να σου την φορέσουν!!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Παρ 04 Δεκ 2009, 19:23

:lol: Κινδυνεύω να με πουν και φασίστα δηλαδή!!! :lol: Αχ, φίλε μου Nightrider ποτέ δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω σε τη πλάνη μας έχουν βάλει να ζούμε... :banghead: Αλλά βλέποντας και μόνο κάποια από τα σχόλια τους μάλλον τώρα καταλαβαίνω... :clap:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Δεκ 2009, 19:39

Xαχα είδες πώς φαίνεται ότι είναι άγουρος ακόμα στα ΙΔΕΟ, Θέμη μου;

Χολάκο μου για να μη στεναχωριέσαι άδικα, ενημερώνω:
Ο Νίκος (κατά φόρουμ Κλας) και η αφεντιά μου, τρωγόμαστε απ'τα γενοφάσκια αυτού του φόρουμ. Αν δε φαγωθούμε, κάτι δε θα πάει καλά στη μέρα μου! :lol: Επίσης, υπάρχει "μίσος φθονερό" (φορουμικό) μεταξύ Κλας και Κάσσανδρου, κι επειδή γέλασα με εύστοχη διαδρομή του Κάσσανδρου, τα πήρε κρανίο ο Νικόλας κι άρχισε να μιζεριάζει και να μου την πέφτει ως συνήθως, προσπαθώντας για πολλοστή και αποτυχημένη φορά να μου προσκολλήσει τις ταμπελίτσες του ναζιστοφασιστόμουτρου και δε συμμαζεύεται. Ξέρεις τι είπε ο Στάλιν όταν τον ενημέρωσαν ότι προελαύνουν οι Γερμανοί προς τη Μόσχα; "Ασ'τους νεκρούς να περπατάνε..." :lol: Εγώ δεν είμαι Στάλιν, οπότε θα σου πω απλά: Άσε το Νικόλα να λέει! :wink: (κατά βάθος είναι ψυχάρα παιδί, άσχετα αν μοιάζει απίστευτα σε κάποιον πολιτικό που δε γουστάρω, ονόματα δε λέω... :lol: )

Μη μου συγχίζεσαι λοιπόν, χαλάρωσε να μας απολαύσεις. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Παρ 04 Δεκ 2009, 19:50

:lol: Μα γιατί να συγχυστώ! Πλάκα έχει το μαλλιοτράβηγμα τους! :xara: :hitlol: :smokin:
Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Παρ 04 Δεκ 2009, 19:56

:diablo: Μάλλον δεν είμαι και τόσο Χόλυ τελικά :diablo:
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 05 Δεκ 2009, 12:10

θα μ'έλεγα αμφιδεξιόκεντρη
Αντι να καταφεύγεις σε λεξιπλασίες για να αυτοπροσδιοριστείς, άσε να κρίνουν οι άλλοι. Και η άποψη μου είναι ότι είσαι τέρμα δεξιά.
Παρ'το χαμπάρι, οι ιδεολογίες πέθαναν, ζήτω η νέα τάξη,
Ζήτωωωωωω!!!!
Πάντως εσένα δε θα σου δώσουν και ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί είσαι πασιφανώς στρεβλωτής και συκοφάντης των θέσεών μου.
Τι σε ενδιαφέρει αν μου δώσουν βαρύτητα ή, όχι;
Επίσης, υπάρχει "μίσος φθονερό" (φορουμικό) μεταξύ Κλας και Κάσσανδρου,
Ασε μας ρε Βίκη που υπάρχει μίσος φθονερό, έστω και ιντερνετικό.
κι επειδή γέλασα με εύστοχη διαδρομή του Κάσσανδρου, τα πήρε κρανίο ο Νικόλας κι άρχισε να μιζεριάζει και να μου την πέφτει ως συνήθως,
Εγώ σου την έπεσα; Α, καλά...αλτσχάιμερ. Για γύρνα πίσω να δεις τα ποστ, για το ποιος δηλαδή ποιά ξεκίνησε.

για πολλοστή και αποτυχημένη φορά να μου προσκολλήσει τις ταμπελίτσες του ναζιστοφασιστόμουτρου
Δεν φταίω εγώ αν εσύ συμφωνείς σε πολλά με την Χρυσή Αυγή, ενώ σε άλλα δεν έχεις πρόβλημα. Μόνη σου την κρέμασες.

Holy έγραψε:
Κινδυνεύω να με πουν και φασίστα δηλαδή!!!
Γιατί θεωρείς ότι είναι κακό να σε πουν φασίστα;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 05 Δεκ 2009, 12:23

Clash έγραψε:
Αντι να καταφεύγεις σε λεξιπλασίες για να αυτοπροσδιοριστείς, άσε να κρίνουν οι άλλοι. Και η άποψη μου είναι ότι είσαι τέρμα δεξιά.
Δεν κόπτωμαι να αυτοπροσδιορίζομαι, αλλά οφείλω να βάζω τα πράγματα στη θέση τους, ΚΑΘΕ φορά που με ζωγραφίζεις με λιβέλους και ΨΕΥΔΗ, ώστε να εξηγούμαι για να την παρεξηγούμαι.

Κατά τα λοιπά, τζάμπα γράφεις και ξαναγράφεις την άποψή σου για το τι είμαι. Ούτε πιστευτό γίνεται, ούτε με νευριάζει (πια) . Γιατί απλά ΔΕΝ βαρύνει αφού ως αστήρικτη κι ατεκμηρίωτη άποψη, είναι για τα μπάζα.

Τι σε ενδιαφέρει αν μου δώσουν βαρύτητα ή, όχι;
Δε μ'ενδιαφέρει, απλά σ'ενημερώνω για να μην τρέφεις αυταπάτες αυτοβαυκαλιζόμενος.

Ασε μας ρε Βίκη που υπάρχει μίσος φθονερό, έστω και ιντερνετικό.
Αν τη διαδικτυακή σας αλληλεπίδραση από καταβολής ΙΔΕΟ τη λες εσύ αγάπες :lovey0: και λουλούδια :rose: ειλικρινά δε θα'θελα να δω τη χάρη σου όταν μισείς :brokenteeth:

Δεν φταίω εγώ αν εσύ συμφωνείς σε πολλά με την Χρυσή Αυγή, ενώ σε άλλα δεν έχεις πρόβλημα. Μόνη σου την κρέμασες.
Τα στερεότυπα, οι ταμπέλες και τα στεγανά, είναι για τους πτωχούς και μη εξελίξιμους τω πνεύματι. Μόνος σου δίνεις τέτοιο στίγμα όταν τις κρεμάς. :cool:

Είναι κάκιστο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Holy
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Holy » Σάβ 05 Δεκ 2009, 17:47

Γιατί σιχαίνομαι τις ταμπέλες, με απλά λόγια. Για εμένα αντιλήψεις τέτοιου τύπου είναι παρωχημένες και βλακώδεις. Και γιατί απλά έχω μάθει να σέβομαι κάθε συνομιλητή μου, ακόμα και αυτόν με τον οποίο διαφωνώ κάθετα. Δεν γράφτηκα σε αυτό το forum για να βγάζω την εμπάθεια μου προς άτομα διαφορετικής πολιτικής ιδεολογίας με εμένα. Ίσα ίσα που γουστάρω αυτή τη διαφορετικότητα. Και στην τελική ρε παιδιά, έχω σιχαθεί τη φαγωμάρα που ανέκαθεν δίχαζε και κατέτρωγε εμάς τους Έλληνες... :swear: Γι' αυτό Ειρήνη Ημίν :jesus: ΟΚ? Όποιος θέλει να αντικρούσει τα λεγόμενα μου ας το κάνει ελεύθερα δίχως μένος αλλά με επιχειρηματολογία.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 07 Δεκ 2009, 14:27

Ηoly έγραψε:Δεν γράφτηκα σε αυτό το forum για να βγάζω την εμπάθεια μου προς άτομα διαφορετικής πολιτικής ιδεολογίας με εμένα. Ίσα ίσα που γουστάρω αυτή τη διαφορετικότητα.
Σωστός :thumb:

Η εμπάθεια είναι κάτι που μπορεί να βγει μόνο προς άτομα που μας είναι γνωστά. Επομένως, σε ένα φόρουμ θα μπορούσε κάποιος να επιδεικνύει εμπάθεια μόνο προς απόψεις και όχι προς άτομα που δεν γνωρίζει.

Το πράγμα βέβαια αλλάζει όταν γνωρίζουμε κάποιον προσωπικά. Διότι όταν ξέρουμε ποιος είναι και τι πρεσβεύει στη ζωή του, αλλά και γενικότερα όταν ξέρουμε τη διαδρομή του, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διατύπωση των κρίσεών μας, ιδίως μάλιστα όταν το άτομο αυτό έχει δώσει δείγματα γραφής για τα πιστεύω του.

Γενικώς και ειδικώς και σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αποφεύγονται προσωπικοί χαρακτηρισμοί, πράγμα που άλλωστε αποτελεί διακήρυξη και στο στίγμα μας.

(Κατά τα λοιπά, όλοι βρισκόμαστε εδώ για να περνάμε καλά)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 07 Δεκ 2009, 20:50

Βραδυνό ανέκδοτο:

Μόλις άκουσα (και δεν πίστευα σ'αυτό που άκουγαν τα αυτάκια μου, αλλά είναι αληθινό: ) τη δηλωσάρα-απίστευτη κωλοτούμπα Καρατζαφέρη:

"Για τα επόενα 6 Χριστουγεννα, Πρόεδρος Δημοκρατίας θα είναι ο Κάρολος Παπούλιας" .... :ouf: :loonie:

ΔΕΝ κάνω πλάκα, αλήθεια λέω! :lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Δευ 14 Δεκ 2009, 17:57

Πραγματικώς εκπλήσσομαι που κάποιοι παλαιοί υποστηρικταί του Καρατζαφέρη τάσσονται μετά μανίας τώρα εναντίον του. Δεν θα μπώ εις τον κόπον να ψάξω τα αίτια. Αλλά από πότε, κυρίες και κύριοι, είναι αμαρτία να θέλης να κυβερνήσης, να κάνης τα πάντα για την εξουσίαν; Ναι, η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εις την πολιτικήν ο σκοπός είναι να τα καταφέρης, είναι να πας μπροστά και όχι να μένης συνεχώς εις την ίδιαν θέσιν (βλ. ΚΚΕ). Πώς θα αλλάξη κάτι ο Καρατζαφέρης ή ο όποιος Καρατζαφέρης αν δεν συμμετέχει εις την νομήν της εξουσίας, εκτός να δεν θέλετε πραγματικώς να αλλάξη κάτι; Θέλετε να μείνη αιωνίως κόμμα διαμαρτυρίας και μιζέριας; Εντάξει κεγώ αρχικώς δεν είδον με καλό μάτι το εγχείρημά του για συγκυβέρνηση, για συγκατοίκηση, αλλά η πολιτική είναι σκάκι, θέλει τακτική και στρατηγική. Πατριώτης δεν είναι μόνον αυτός που αγαπάει την πατρίδα του, αλλά και αυτός που έχει την δύναμιν από την θέσιν που υπηρετεί να το κάνη σωστά. Όπως όλοι οι πολιτικοί, όλα τα κόμματα, έχει κάνει και αυτός λάθη, βλακείες, έχει περιπεσει σε λαικισμούς, αλλά αν είναι μόνον αυτά τα λάθη του, τότε είναι ανάξια λόγου κατά την γνώμην μου. Έχει κάνει πίσω εις τα εθνικά θέματα; Έχει διαψευσθεί σε πολλά θέματα (αυτό δεν είναι μόνον δική μου αίσθησις); Έχει εκφράσει απόψεις παράλογες για την οικονομίαν; Έχει πάρει νεφελώδεις θέσεις για το άσυλον ή για τους λαθρομετανάστες (ποσόστωσις); Όχι! Σίγουρα ο Καρατζαφέρης θα κριθεί εις το τέλος της διαδρομής του, και θα κριθεί πολύ αυστηρά. Εις την τελικήν, τόσα χρόνια οι πατριώτες απανταχού Ελλάδος ήσαν διασκορπισμένοι ένθεν και ένθεν άστεγοι. Τώρα, υπάρχει πια κόμμα που μπορεί να εκπροσωπήση όλους αυτούς τους πατριώτες. Το ότι έχει σταθερά ανοδικήν τάσιν δείχνει ότι το κόμμα και ο ίδιος ο πρόεδρος έχει πείσει ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας ότι πιστεύει όσα λέγει και κάνει.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 14 Δεκ 2009, 22:43

Δυστυχώς Μενέλαε τα συνεχόμενα "ήξεις αφίξεις" του εν λόγωι κυρίου έχουν κουράσει και συνάμα απογοητεύσει τον κόσμο. Είναι κοινή παραδοχή ότι εάν δεν προέβαινε σε τέτοιες κινήσεις τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ θα ήταν σε διψήφιο νούμερο. Αρκεί να αναφέρω την ίδια την ομολογία του Γεωργίου (Πρέσβεως επί τηι τιμήι) ότι οι ίδιοι επέλεξαν να μην αναδείξουν όσο θα έπρεπε θέματα που καίνε, όπως το μεταναστευτικό, με συνέπεια την απώλεια πολύ περισσοτέρων ψήφων.

Εφόσον έχει λοιπόν στρατηγική, θα έπρεπε να ακούει καλλίτερα τους συμβούλους του και όχι να επιχειρεί να το παίξει φθηνή τηλεπερσόνα. Το να προσπαθεί να χτίσει ένα προφίλ ηγέτη το οποίο αποτυπώνεται ως αλλοπρόσαλλο (όλοι το ομολογούν, ένθεν κακείθεν) δεν πείθει. Άλλωστε, στο κόμμα υπάρχουν ικανότερα άτομα με πολύ μεγαλύτερες ρητορικές ικανότητες, οι οποίοι δεν θα επιδιδόντουσαν σε χαμερπή σχόλια του τύπου: "κόκκινο φωτάκι". Κατά συνέπεια, θα ήτο πράξη σωφροσύνης από μέρους του η δρομολόγηση, από τον ίδιο, των διαδικασιών για τη διαδοχή του.

Η παραπάνω φράση μπορεί να ειπωθεί σε ένα φόρουμ, πάνω σε στιγμή αγανάκτησης για την αλητεία των συριζαίων, όχι όμως και στη βουλή.

Υ.Γ Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω και πολύ καλές εμφανίσεις, όπως η κόντρα με τον Αλ(α)βάνο για τον Εθνικό Ύμνο.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Δεκ 2009, 23:15

TEUTAMOS έγραψε:Πραγματικώς εκπλήσσομαι που κάποιοι παλαιοί υποστηρικταί του Καρατζαφέρη τάσσονται μετά μανίας τώρα εναντίον του.
H αφεντιά μου μέσα σ'αυτούς.
(μετά μανίας όχι, μετά θυμού ναι)

Δεν θα μπώ εις τον κόπον να ψάξω τα αίτια.
Είναι πασιφανή για όποιον δύναται και επιδιώκει να βλέπει τα πράγματα αμερόληπτα και όχι πίσω από το πρίσμα της ιδεολογικής του κατεύθυνσης. Στην προκειμένη έχω επανειλημμένα δηλώσει πως δεν παρακολουθώ/ακολουθώ παραταξιακά/ιδεολογικά κελεύσματα. Η μόνη "ιδεολογία" μου είναι η Ελλάς- αν το περίσω τοπικά, ατομικά, πατριωτικά, και η αγάπη μου για τον άνθρωπο-τον πλανήτη μας, το σύμπαν ολάκερο αν θες, αν το πραγματευτούμε ευρύτερα.

Αλλά από πότε, κυρίες και κύριοι, είναι αμαρτία να θέλης να κυβερνήσης, να κάνης τα πάντα για την εξουσίαν;
Η αμαρτία δεν είναι να θέλεις να κυβερνήσεις. Είναι το πώς το επιδιώκεις και ποια πράγματα θυσιάζεις για την πραγμάτωση αυτού του στόχου σου. Όταν στην ουσία ξεχνάς και σε πολλά επίπεδα ξεπουλάς την Ελλάδα που αρχικά είχες έμβλημά σου, για να εξυπηρετήσεις τις παραταξιακές/κομματικές βλέψεις και προτιμήσεις σου, τότε παύεις να έχεις το τεκμήριο της πολιτικής/ανθρώπινης εντιμότητας και κουβαλώντας την έξωθεν κακή μαρτυρία του ανέντιμου (ανθρώπου και πολιτικού) δύσκολο έως ακατόρθωτο να κυβερνήσεις.

Ναι, η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εις την πολιτικήν ο σκοπός είναι να τα καταφέρης, είναι να πας μπροστά και όχι να μένης συνεχώς εις την ίδιαν θέσιν (βλ. ΚΚΕ).
1/ Στην πολιτική, ο σκοπός ΠΡΕΠΕΙ να είναι να υπηρετείς την πατρίδα σου και τον πολίτη κατά το καλύτερο των δυνατοτήτων σου, και όχι απαραίτητα "να τα καταφέρεις" ή να κυβερνήσεις. Να μη σου γίνεται το δεύτερο τόσο απόλυτη αναγκαιότητα ώστε να αγνοείς το πρώτο.

2/Η διατήρηση της εξουσίας στην παράταξη που υποστηρίζει, του έγινε αυτοσκοπός. Και μάλιστα στον απαράδεκτα ανέντιμο βαθμό, του να αγνοεί πρακτικές αυτής της αγαπητής του παράταξης που λάβωσαν την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.

3/ Με την φρικτή πανωλεθρία που υπέστη η αγαπημένη του παράταξη, εάν ήτο σωστός και έντιμος, θα είχε ξεπεράσει κατα πολύ σε ποσοστιαίες μονάδες το ΚΚΕ. Το ότι τον απέρριψαν και οι της δεξιάς παράταξης που είχαν εξοργιστεί με την ΝΔ, τεκμηριώνει αυτό που λέω περί πολιτικής ανεντιμότητάς του.

Πώς θα αλλάξη κάτι ο Καρατζαφέρης ή ο όποιος Καρατζαφέρης αν δεν συμμετέχει εις την νομήν της εξουσίας, εκτός να δεν θέλετε πραγματικώς να αλλάξη κάτι;
Ήδη αλλάζει κάτι. Όντας ειλικρινής και δυνάμενη να δω χωρίς εμπάθεια "εμφυτευμένη" στο κεφάλι μου όπως πλείστοι όσοι δεξιοί, βλέπω ένα ΠΑΣΟΚ πιο συγκροτημένο από τη ΝΔ, πιο οργανωμένο, με πιο σωστές κινήσεις σε πολλά επίπεδα, και σίγουρα δεν επιδεικνύει την τραγική ανικανότητα-τις λαμογές και τις ρεμούλες που επέδειξε η γαλάζια παράταξη όταν κατείχε την εξουσία. Αυτά τα θετικά θα του τα αποδώσω. Για τα αρνητικά τώρα...Γνωρίζω ότι ο αρχηγός του κόμματος αυτού και πρωθυπουργός, είναι σε σύμπλευση και εναρμόνιση με την ελίτ της νέας τάξης. (όπως και το άλλο μεγάλο κόμμα εξουσίας, αλλά θεωρώ ο ΓΑΠ περισσότερο).

Η νομή της εξουσίας είναι αμφίδρομη. Αν παραμέριζε ο κύριος Καρατζαφέρης τις προσωπικές και μικροκομματικές-μικρόψυχες εμπάθειες έναντι μιας παράταξης, αν όντως ενδιαφερόταν πρώτιστα για το καλό αυτής της πατρίδας, θα επεδίωκε α/ ή να συνεργαστεί με το κομμάτι αυτό των ΝΔ/κρατών που αντιτίθενται στα νεοταξίτικα κελεύσματα, β/ ή και να συνεργαστεί ακόμα και με το ΠΑΣΟΚ (αν υπήρχε και η παραμικρή δυνατότητα να την καλλιεργούσε), ούτως ώστε εκ των έσω, να πολεμάει εμπράκτως και πραγματικά όποιες πολιτικές αποφάσεις σχετίζονταν με την υποδούλωση της χώρας στην παγκοσμιοποίηση. Αν παρέμενε "στην απ'έξω", να παρέμενε διατηρώντας ΙΣΕΣ αποστάσεις και απο τις δύο παρατάξεις, για να κάνει τον ίδιο αγώνα μόνος, αυτόνομος και ανεξάρτητος. Τίποτα από τα τρία δεν επέλεξε.

Θέλετε να μείνη αιωνίως κόμμα διαμαρτυρίας και μιζέριας;
Δε νομίζω να ήθελε κανείς κάτι τέτοιο. Τα κατάφερε όμως, να μείνει ακριβώς αυτό.
Εντάξει κεγώ αρχικώς δεν είδον με καλό μάτι το εγχείρημά του για συγκυβέρνηση, για συγκατοίκηση, αλλά η πολιτική είναι σκάκι, θέλει τακτική και στρατηγική.
Φτάνει το παιχνίδι να μην είναι βρώμικο και στημένο από την αρχή.
Εγώ δεν είμαι της δεξιάς παράταξης. Δεν μ'ενδιέφερε καμία παράταξη, πολλώ δε μάλλον η δεξιά. Με κέρδισε γιατί έπαιξε με το συναίσθημά μου, και ταυτόχρονα με "δούλεψε" , προβάλλοντάς μου το παραμύθι ότι κύριο μέλημά του ήταν η Ελλάδα και ότι θα τα'βαζε με τους πάντες γι'αυτήν. Ο εμπαιγμός αυτός ενόχλησε πολλούς σαν κι εμένα, άλλαξε την οπτική τους οριστικά και αμετάκλητα, και σίγουρα αυτή η μερίδα των ιδεολογικά ανένταχτων αλλά πατριωτών, δεν τον συγχωρούν.

Πατριώτης δεν είναι μόνον αυτός που αγαπάει την πατρίδα του, αλλά και αυτός που έχει την δύναμιν από την θέσιν που υπηρετεί να το κάνη σωστά.
Πατριώτης για μένα είναι αυτός που δίνει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην πατρίδα του και δεν βάζει πάνω από αυτήν καμία παράταξη, κανένα μικροπολιτικο-κομματικό συμφέρον. Και με αυτό σαν δεδομένο, ο κύριος έπαψε να λογίζεται για μένα ως πατριώτης.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 15 Δεκ 2009, 13:32

Άπαντα πολύ ορθά όσα λέτε και προφανώς δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω αυτά καθ' αυτά τα γραφόμενά σας. Εγώ πιστεύω, ωστόσο, ότι κάτι μπορεί να κάνει ο Καρατζαφέρης, έχει πολλά να δώση ακόμη. Βεβαίως, αν απο την μεριάν μου ιδώ ότι κάνει υποχωρήσεις σε θέματα που κάποτε ήτο διάπυρος υπέρμαχος και λαύρος, και πως, τελικώς, όλα έγιναν μόνον ίνα κορέση την αρχομανίαν του, σίγουρα θα επηρεάση άρδην και την δικήν μου οπτικήν. Ουδέποτε θα ήθελον να φανώ βασιλικώτερος του βασιλέως. Θα μείνω εις αυτό που είπεν η Αρέλα, ότι υπεράνω όλων η πατρίς.

"Ούτοι έγωγε ἧς γαίης δύναμαι γλυκερώτερον ἄλλο ἰδέσθαι" (Όμηρος)

(Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να ιδώ άλλο γλυκύτερον από την γην αυτήν)

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Δεκ 2009, 15:01

Εγώ πιστεύω, ωστόσο, ότι κάτι μπορεί να κάνει ο Καρατζαφέρης, έχει πολλά να δώση ακόμη.
Ειλικρινά σου λέω, εύχομαι να δικαιωθεί η πίστη σου. Και αν προκύψει αυτό, δεν θα διστάσω να πάρω πίσω τον επίπλαστο και ψευδεπίγραφο πατριωτισμό που σήμερα του προσάπτω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS » Τρί 15 Δεκ 2009, 17:22

Δικαιολογημένα κρατείς τις επιφυλάξεις σου και σε τιμά που δεν είσαι απόλυτη, αλλά εγώ πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που δεν είναι από τζάκι, που έχει καταφέρει μόνος του να στήση ένα κόμμα (ενώ πληθώρα κομμάτων με επικεφαλής και πρώην υπουργούς απέτυχον εις το παρελθόν) δεν γίνεται να ριψοκινδυνεύση έτσι, μόνον και μόνον επειδή θέλει ντε και καλά να κυβερνήση ή του αρέσουν οι πολυκατοικίες. Έχει χρόνια τώρα επενδύσει πάνω στους αγώνες που έχει κάνει για την πατρίδα. Εντάξει, εγώ προσωπικώς θα παρακολουθήσω όλην του την προσπάθειαν, ελπίζων ότι θα μπορέση να στρέψη την ικεσία (και όχι ηγεσία) του ΠαΣοΚ και την ικεσία της ΝΔ (πού είναι κιόλας χαμένος ο "πατριώτης" Σαμαράς;) σε πιο εθνικές και φιλολαικές πολιτικές. Χθες εις την Βουλήν που έγινε επερώτησις του ΛΑ.Ο.Σ για τα εθνικά θέματα σηκώθηκαν και έφυγον οι ΝΔτες. Αισθάνηκαν φαίνεται κάπως άβολα εις την αίθουσαν. Ειλικρινώς παρακολουθώ τακτικώς την Βουλήν, διότι δεν υπάρχει περίπτωσιν να προκόψω από τα ΜΜΕ, και σου λέγω τα δυο νεοταξικά κόμματα, ΠαΣοΚ + ΝΔ, δεν ξέρουν που πανε τα τέσσερα. Ρε διανοείσαι τον κον Βούγια να λέγει ότι πρέπει να διαφοροποιηθούμε απέναντι στην Τουρκίαν γιατί είναι περιφερειακή δύναμις. Διανοείσαι την Διαμάντω να λέγει ότι το άσυλον υπάρχει για συμβολικούς λόγους, και ξέρεις ότι ο πρύτανις έφαγε ξύλον μέχρι θανάτου, ξύλον συμβολικόν. Πραγματικά, δεν πάει άλλο. Δεν λέγω. Το ΠαΣοΚ εις την οικονομίαν κάνει προσπάθειες με τον Παπακωνσταντίνου να εύρη χρήματα και να πείση τους ξένους ότι είμεθα αξιόπιστοι. Θα πρέπει όμως ο Γ. Παπανδρέου να αποφασίση αν είμεθα εις τα πρόθυρα της χρεοκοπίας ή όχι. Οι πολιτικές μπορεί να χρεοκόπησαν, να μην χρεοκοπήση όμως και η πατρίς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”