Παιδιά Indigo

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Γυναίκα

Re: Παιδιά Indigo ( ΑρΕλα)

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:23

Christin

-

ΠΟτε δεν ξέρεις! Ειπαμε, μην βασίζεσαι σε ενα και μόνο ερωτηματολόγιο.. Ψάξτο το θέμα ;) Συμφωνώ μαζί σου΄
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:24

Pagona

Κι όμως έχω καταλήξει οτι είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιηθεί κάποιας μορφής τέστ/ερωτηματολόγιο, όσο γίνεται με πιο επιστημονικό τρόπο (τί λέω τώρα...θα μου πείτε....), γιατί τα περισσότερα παιδιά indigo καταλήγουν να τα χαπακώνουν ή να τα κλείνουν σε ειδικές κλινικές, επειδή παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες που έχουν χαρακτηριστεί αρνητικές για την παιδεία (πχ έλλειψη συγκέντρωσης, και άλλα ΠΟΛΛΑ και ΣΟΒΑΡΑ), οπότε ένας καλός ψυχολόγος που θα έκανε και ένα τέστ ή πολλά τέστ, μιλώντας και με τους γονείς και με τα παιδιά, θα μπορούσε να βγάλει πολλά συμπεράσματα πρίν του βάλει την ταμπελίτσα του προβληματικού! Ενώ πάλι για τους κρυστάλλους, που συνήθως παρουσιάζουν χαρακτηριστική καθυστέρηση στην ομιλία (αλλά επικοινωνούν τηλεπαθητικά), επίσης θα βοηθήσει κάτι τέτοιο την οικογένεια κυρίως, αν και συνήθως φαίνεται να έρχονται σε οικογένειες που τουλάχιστον ο ένας απο τους δύο γονείς 'αναγνωρίζει' τί έχει γεννήσει και μάλιστα επικοινωνεί μαζί του τηλεπαθητικά!
Το μ εγαλύτερο πρόβλημα είναι με τα indigo...τα περισσότερα έχουν καταντήσει εγκληματίες, ταραξίες κτλ, και σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται και οι γύρω τους που τους αντιμετωπίζουν ως τέτοιους (είναι η γνωστή παιδοψυχολογική φόρμουλα της αυτοεκπληρούμενης προφητείας, όπου όπως πιστεύεις οτι είναι το παιδί, φέρεται ανάλογα...αποδεδειγμένο αυτό, έτσι!?)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 12:24

Eυτυχώς αυτές τις μέρες που λείπω αναγκαστικά, έχω και το Παγωνί μου εδώ να μιλάει ΚΑΙ για λογαριασμό μου. Γιατί είναι γνωστό στους παλιότερους και θα γίνει σύντομα γνωστό και στους νεότερους, ότι αυτή η δίμετρη είναι το alter ego μου.

Προσυπογράφω λοιπόν αδίστακτα και μέχρι τελευταίας στίξεως την τελευταία της τοποθέτηση.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
}{eAvEN
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από }{eAvEN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:25

}{eAvEN

Αμα καταντανε και τα indingo εγκληματιες αλιμονο στα περισσοτερα παιδια που αντιμετωπιζουν την ιδια αντιμετωπιση και δεν ειναι..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 12:26

The trouble comes about when the Crystals are judged by medical and educational personnel as having "abnormal" speaking patterns. It's no coincidence that as the number of Crystals are born, that the number of diagnoses for autism is at a record high.

It's true that the Crystal Children are different from other generations. But why do we need to pathologize these differences? If the children are successfully communicating at home, and the parents are'nt reporting any problems... then why try to make a problem? The diagnostic criteria for autism is quite clear. It states that the autistic person lives in his or her own world, and is disconnected from other people. The autistic person doesn't talk because of an indifference to communicating with others.

Crystal Children are quite the opposite. They are among the most connected, communicative, caring and cuddly of any generation. They are also quite philosophical and spiritually gifted. And they display an unprecedented level of kindness and sensitivity to this world. Crystal Children spontaneously hug and care for people in need. An autistic person wouldn't do that!

Τα προβλήματα προκύπτουν όταν τα Κρυστάλλου κρίνονται από γιατρούς και εκπαιδευτικούς ως έχοντα "μη φυσιολογικά" σχήματα ομιλίας. Δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι καθώς αυξάνονται οι Κρύσταλλοι που γεννιούνται, τόσο αυξάνονται χωρίς προηγούμενο και οι διαγνώσεις για αυτισμό.

Είναι αλήθεια ότι οι Κρύσταλλοι διαφέρουν από άλλες γενιές. Αλλά γιατί πρέπει να κατατάξουμε τις διαφορές αυτές σε παθολογία? Αν τα παιδιά επικοινωνούν επιτυχώς στο σπίτι και οι γονείς δεν αναφέρουν προβλήματα... προς τι η προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα? Τα διαγνωστικά κριτήρια για τον αυτισμό ει΄ναι ξεκάθαρα. Θέλουν το αυτιστικό παιδί να ζει στον δικό του κόσμο και να'ναι αποκομμένο από άλλους ανθρώπους. Το αυτιστικό άτομο δεν μιλάει επειδή αδιαφορεί για την επικοινωνία με άλλους.

Τα παιδιά Κρυστάλου είναι το αντίθετο. Είναι από τα πιο "συνδεδεμένα" και επικοινωνιακά παιδιά που νοιάζονται και είναι τα πιο αγαπησιάρικα σε κάθε γενιά. Επίσης τείνουν να φιλοσοφούν και είναι πνευματικά χαρισματικά. Εκδηλώνουν ένα επίπεδο καλοσύνης και ευαισθησίας για τον κόσμο, χωρίς προηγούμενο. Τα Κρυστάλλου αγκαλιάζουν αυθόρμητα και φροντίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 'Ενα αυτιστικό άτομο δεν θα το κάνει αυτό!

Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:27

Christin

Ένας ψυχολόγος όμως δεν θα βασιζόταν μόνο σε τεστ..Απόπολλούς και πιο σημαντικούς παράγοντες θα μπορούσε να καταλάβει ότι το παιδάκι είναι indigo και όχι προβληματικό.. Απλά κατά τη γνώμη μου το τεστ που παρουσιάστηκε σην εκπομπή του Χαρδαβέλλα δεν βοηθάει και ιδιαίτερα καθώς υπάρχει περίπτωση κάποιος που δεν είνια indigo να βγάλει μεγάλο σκορ και κάποιος που είναι να μην βγάλει και τόσο μεγάλο (σπάνια βέβαια αλλά μπορεί να γίνει).. Για να δου αν όντως κάποιος είναι indigo πιστεύω πρέπει να του γίνουν τεστ πάνω στις ψυχικές του ικανότητες..Και στο χαρακτήρα βέβαια κάποια βασικά, όπως ερωτήσεις σχετικά με το πως το πως βλέπει τους γύρω του, πως βλέπει διάφορα καθεστώτα, ερωτήσεις σχετικά με την θρησκεία..
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:30

Pagona

Συμφωνώ Christin, γι'αυτό ειπα οτι θα πρέπει να κάνει και συζητήσεις τόσο με τους γονείς, όσο και με τα παιδιά... κι αυτό ένα είδος τέστ είναι. Κάποιο χάρτη έχει ο ψυχολόγος πάνω στον οποίο κινείται.
Μιά και μιλάμε για Κρυστάλλους πάντως, ευκαιρία να μιλήσω για έναν Κρύσταλλο (παιδάκι). Είναι το παιδί μίας φίλης μου, έχει έναν μήνα διαφορά με την μικρή μου, είναι περίπου 26 μηνών. Το παιδί επικοινωνεί τηλεπαθητικά, όχι πολύ έντονα, αλλά σε σημαντικό βαθμό. Ανταποκρίνεται στα συναισθήματα των άλλων, και όπως είπε και η Βίκυ στην τελευταία μετάφραση, αγκαλιάζει όποιον αισθάνεται οτι έχει ανάγκη...
Μου κάνει όμως εντύπωση το εξής καταπληκτικό! Ενώ γενικά λένε οτι οι Κρύσταλλοι γεννιούνται σε περιβάλλον που ένας απο τους δύο γονείς τουλάχιστον μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά μαζί τους, το συγκεκριμένο παιδί δεν είχε αυτή την 'χαρά'. Έκανε όμως κάτι που δεν το περίμενα. Επειδή και οι δύο γονείς του και η λοιπή οικογένεια ανησυχούσε σφόδρα για την καθυστέρηση στην ομιλία του, το παιδί άρχισε ξαφνικά να μιλάει, και η προοδός του είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Δηλαδή μέσα σε τρείς μήνες έχει καλύψει μία περίοδο γλωσσικής ανάπτυξης σχεδόν ενός έτους!!!! Και παρατηρούσα πως όσο έβλεπε τους δικούς του να χαίρονται με κάθε του προσπάθεια τόσο τους 'έδινε' κι άλλο!!!! Ειλικρινά (κι επειδή έχω εξακριβώσει την ικανότητά του να επικοινωνεί τηλεπαθητικά) αισθάνομαι έντονα πως ακόμα και το οτι 'παράτησε' τις προσπάθειες να επικοινωνεί τηλεπαθητικά μαζί τους ήταν απο πλευράς του ένα 'δώρο' για τους γονείς του, επειδή έβλεπε οτι το είχαν ανάγκη!!!! Αυτό τον κάνει ακόμα πιο κρύσταλλο στα μάτια μου!!!
Εννοείται δε οτι είναι όλος μία ΚΑΛΟΣΥΝΗ και μια ΕΥΤΥΧΙΑ ενσαρκωμένη!!!
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:31

Nemesis

αχουυυυυυ η ψυχούλα μου

τί γλυκό αυτό που έκανε

δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να μιλάει τηλεπαθητικά με κάποιον από το περιβάλλον του (π.χ. γονείς) γιατί ίσως οι γονείς με την σειρά τους να έχουν κάνει κάτι στραβά και να έχουν "κάψει" αυτό τους το προσόν, επομένως ίσως να μπορούσε να γίνει υπό άλλες συνθήκες. ή ακόμα το ότι ήρθε σε αυτή την οικογένεια ίσως να είναι δώρο και για τους δύο.

Γνωρίζουμε ότι η φύση των παιδιών αυτών είναι πολύ ευαίσθητη και σε τρυφερή ηλικία μπορεί να χαθεί εύκολα στα χέρια των λάθος ανθρώπων... προσοχή δεν εννοώ οτι υπάρχει γονιός λάθος αλλά η ανάγκη των γονιών να δώσουν το καλύτερο στο παιδί τους και η κοινωνία δυστυχώς καταστρέφει αυτά τα χαρισματικά παιδιά. Ίσως λοιπόν η μαμά και ο μπαμπάς που του δόθηκαν να είναι για αυτόν μάνα εξ ουρανού που θα τον αγκαλιάσουν τώρα στην τρυφερή του ηλικία και να τον βοηθήσουν με την αγάπη και την δύναμη της ψυχής τους να ανθίσει, και αντίστοιχα για αυτούς ένα τέτοιο παιδί είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στο Σύμπαν.

ααααχχχχ...

πάλι με πιάσανε τα γλυκά μου σήμερα... εγώ πότε θα γίνω μάνα .. ε???
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:31

Pagona

Ίσως λοιπόν η μαμά και ο μπαμπάς που του δόθηκαν να είναι για αυτόν μάνα εξ ουρανού που θα τον αγκαλιάσουν τώρα στην τρυφερή του ηλικία και να τον βοηθήσουν με την αγάπη και την δύναμη της ψυχής τους να ανθίσει, και αντίστοιχα για αυτούς ένα τέτοιο παιδί είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στο Σύμπαν.

Ακριβώς έτσι είναι για τους συγκεκριμένους! Και είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν οτι το παιδί τους έχει χαρίσματα! Και προσπαθούν να τα ενισχύσουν...απλά είναι (φυσιολογικό κι αυτό) 'δεμένοι' με κάποια κοινωνικά πρέπει, κι ένα απ'αυτά είναι οτι το παιδί ΠΡΕΠΕΙ να μπορεί να μιλάει στα 2!!!! Και αυτό τους είχε αγχώσει! Πάντως κανουν πολύ καλή δουλειά μαζί του, κατά τ'άλλα, οπότε είμαι σίγουρη οτι δεν τους επέλεξε τυχαία
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:32

Nemesis

επίσης σχετικά με το θέμα των ψυχολόγων, μέχρι πρότενος (2-3-4-5 κτλ ) χρόνια ήθελα σαν τρελλή να γίνω ψυχολόγος.

υπάρχει ένα πρόβλημα, οι ψυχολόγοι έχουν απέναντι τους έναν άνθρωπο έναν ασθενή, μία παθούσα ψυχή (θα λέγαμε εμείς)... το σωστό για αυτούς είναι "ένα αντικείμενο προς μελέτη".

μας βάζουν απέναντι τους, με βάση την προσωπική και ατομική τους βάσης δεδομένων μας παρατηρούνε, μας ακούνε, όχι με την καρδιά τους, αλλά γιατί αυτό είναι το επαγγελμά τους. Και βεβαίως κάθε επάγγελμα είναι καλό προς Θεού, τίποτα δεν είναι ντροπή.

μας κρίνουν, παριστάνοντας τον Θεό, βγάζουν συμπεράσματα για εμάς, που πολλές φορές είναι σωστά. Αυτά τα δίνουν σε εμάς να τα καταλάβουμε δια της μαιευτικής μεθόδου. Προσοχή όμως, υπάρχουν οι υπερβολικά καλοί ψυχολόγοι που το λειτούργημα τους προς την κοινωνία το κάνουν με ζήλο και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, υπάρχουν και αυτοί που έχουν λίγο καβαλήσει το καλάμι να το πω; το βλέπουν σαν μία δουλειά... "άντε πάμε να ξεμπερδεύουμε" να το πω; δεν ξέρω πως να το πω.

εγώ εδώ θέτω το πρώτο ερώτημα, είναι ο κάθε άνθρωπος σε θέση να κρίνει σωστά και λογικά ένα παιδί ίντιγκο;

ειδικά εάν δεν γνωρίζει το πράγμα με το οποίο πραγματεύονται, και ειδικά εάν κρίνω από το ποσοστό των ψυχολόγων που είναι αρνητικοί προς την μεταφυσική, παράξενο μεν καθότι και το ένα και το άλλο πραγματεύονται με την ψυχή.

πάμε παρακάτω, στον μεγάλο και ανεπτυγμένο άνθρωπο, έστω ότι εγώ με τα χίλια μύρια ελλατώματά μου που γίνονται περισσότερα καθυμερινά πάω σε έναν ψυχολόγο, και αυτός μου τα εντωπίσει, θα με βοηθήσει να τα βρω και να τα πολεμήσω μόνη μου; όχι.

και το λέω αυτό γιατί πρόσφατα μία φίλη μου με κάποια προβλήματα που τα ήξερα και προσπαθούσα να την βοηθήσω, κατέληξε στην λύση του ψυχολόγου, που καλά έκανε εάν και εφόσον την βοήθησε πραγματικά. Ο γιατρός ουδέποτε της είπε ή την έκανε ευθέως να πει πιο είναι το πρόβλημά της. Εν αντιθέση της έδωσε κάτι ασκήσεις να κάνει σπίτι, οι οποίες στην ουσία τί έκαναν... είχε ο γιατρός εντωπίσει το προβληματικό εγώ της κοπέλας και με τις ασκήσεις αυτές που άλλαζαν από βδομάδα σε βδομάδα δεν το πολεμούσαν απλά προσπαθούσαν να το αποδυναμώσουν και να ενισχύσουν το άλλο αντίθετο άκρο καθότι ή ζήλεια έχει ως άκρο την απάθεια, η απαισιοδοξία την αισιοδοξία κ.ο.κ.

το μόνο που βλέπω τώρα είναι την φίλη μου να έχει αλλάξει, φαίνεται χαρούμενη, ξέρω ότι δεν είναι όμως, φαίνεται πιο σίγουρη ξέρω ότι δεν είναι όμως. Το ίδιο τρέμει η καρδούλα της.

τεσπα δεν ξέρω γιατί πήρα φόρα και τα λέω πάλι όλα αυτά.

αλλά προσοχή, στο θέμα παιδί, μόνο η μάνα η ίδια γνωρίζει πραγματικά κανένας γιατρός και κανένας ξένος που δεν τρέφει το ελάχιστο της αγάπης για ένα μικρό μπουμπουκάκι.

αυτά.
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:33

Nemesis

Αχου... Παγώνα σημείωσε την ώρα, πρέπει να τις γράφω να ξέρω πότε λειτουργώ σωστά
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:34

Pagona

Δεν έχεις κι άδικο! Και ειδικά απο ψυχολόγους έχω καεί και πολύ μάλιστα (όχι ως ασθενής...ως...συμφορουμήτρια)
Οπότε συνολικά δεν τους έχω και σε πολύ εκτίμηση, ΟΜΩΣ, υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι μάλιστα οργανώνονται μεταξύ τους, ειδικά για το θέμα που πραγματευόμαστε εδώ, και προσπαθούν να βγάλουν ερωτηματολόγια, τρόπους να βοηθήσουν τους γονείς, τα παιδιά τα ίδια, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ τους δασκάλους, και όσους ασχολούνται με την παιδεία, να κατανοήσουν αυτά τα παιδιά!
Στην Αμερική ειδικά υπάρχει πολυπληθής οργανωμένη ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών, οι οποίοι ταξιδεύουν αφιλοκερδώς σε όλη την χώρα (και είναι μεγάλη πανάθεμά την!) και μιλούν με οικογένειες που έχουν έρθει σ'επαφή μαζί τους, και μέχρι που μιλούν με τα σχολεία αυτών των παιδιών...δίνουν διαλέξεις σε συναδέλφους, για να τους ξυπνήσουν, κάνουν πολλά...
Νομίζω οτι σ'αυτή την φάση της ανθρωπότητας, θα πρέπει όσοι ασχολούμαστε και ενδιαφερόμαστε για το θέμα, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τέτοιες προσπάθειες!
Και ειλικρινά πιστεύω οτι ακόμα κι ένας άνθρωπος είναι αρκετός να ξεκινήσει ένα τεράστιο έργο.
Εδώ, πρίν καμιά 15αριά χρόνια, θεωρούσαν στην Ελλάδα τα δυσλεκτικά παιδιά ως χαζά,κι αυτό το ξέρω, γιατί το παιδί μίας φίλης ήταν δυσλεκτικό... Μόλις είχαν αρχίσει να μαθαίνουν στα σχολεία για αυτά τα παιδιά, και υπήρχε σε ολάκερη Ελλάδα ΜΙΑ ΜΟΝΟ παιδοψυχολόγος, ειδικευμένη στο θέμα, που ασχολούνταν αποκλειστικά με αυτά τα παιδιά. Η συγκεκριμένη μητέρα λοιπόν (η οποία ήταν Αγγλίδα, και της ήρθε ταμπλάς απο το εδώ καθεστώς) έκατσε, διάβασε, πήρε πτυχίο σε ελεύθερο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, και εν ολίγοις π.ηρε κι αυτή ειδίκευση σ'αυτά τα παιδιά, ένωσε τις δυνάμεις της με την συγκεκριμένη, έδιναν μαζί διαλέξεις, έκανε μαθήματα σε παιδάκια, πήγαινε και μίλαγε σε σχολεία, σε συλλόγους γονέων κτλ!!
Ειλικρινά, νιώθω οτι δημιούργησαν ένα 'κύμα' που παρέσυρε όλες τις προκαταλήψεις, και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες αυτές οι δύο γυναίκες για το οτι σήμερα μπορεί ένας γονιός να πεί ελεύθερα οτι το παιδί του είναι δυσλεκτικό χωρίς να ντρέπεται!!!! Μαζί με την 'γνώση' που ήρθε απο το εξωτερικό καθυστερημένα (ως συνήθως) βοήθησαν και οι προσπάθειες αυτών των δύο γυναικών, το πιστεύω ειλικρινά...
Εμπρός λοιπόν... στην Ελλάδα δεν κλείνουν ακόμα σε ιδρύματα τα παιδιά ίντιγκο, γιατί το σύστημά μας δεν είναι τόσο 'αυστηρό', αλλά στην Αμερική γίνεται χαμός...τα χαπακώνουν κανονικά! Σε λίγο θα έρθει κι εδώ αυτή η πρακτική, και καλό είναι να μάθουν όσο περισσότεροι γίνεται για την νέα 'γενιά' ανθρώπων, που θέλουν ειδική μεταχείριση!
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:35

Nemesis

όντως υπάρχουν επιστήμωνες που ασχολούνται με την έκδοση ερωτηματολογίων, πολύ δύσκολη εξειδίκευση αυτή στην ψυχολογία διδάχθηκα εισαγωγικά την μεθοδολογία και την φιλοσοφία των ερωτηματολογίων και ομολογώ πως ζορίστηκα αρκετά για να τα καταλάβω.

πάντως πίσω στο θέμα μας, όντως σαν χώρα είμαστε πάρα πολύ πίσω δυστυχώς

πάντως δεν είναι κακό να κάνεις ένα τεστ, το εάν είσαι παιδί ίντιγκο και σου βγει αρνητικό δεν νομίζω να σε αποθήσει από τον δρόμο σου, γιατί το έχεις πηγαίο μέσα σου

το εάν δεν είσαι ίντιγκο και σε βγάλει ένα τεστ ότι είσαι, σιγά τί έγινε θα το πεις σε ένα δύο άτομα θα χαρείς και τελείωσε η υπόθεση σε μία εβδομάδα θα κάνεις άλλο τεστ για το "ποια μεγάλη προσωπικότητα είσαι"

ελπίζω να κατάλαβες Παγώνα τί εννοώ
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:36

Pagona

ελπίζω να κατάλαβες Παγώνα τί εννοώ

Οh yes, κατάλαβα μπουρμπουλήθρα μου!
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:39

Nemesis

οι μπουρμπουλήθρες πως κάνουν;;;

οι γατούλες κάνουν μίου

τα σκυλάκια γουφ

οι μπουρμπουλήθρες?? μπλουρμ??? :shock:
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Παρ 18 Μάιος 2007, 18:28

lol :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Μάιος 2007, 18:37

Καλωσ'τη! Χαίρομαι που σε βλέπω πάλι κοντά μας! :ups: :xara: :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Σάβ 19 Μάιος 2007, 02:53

χεχε, τι νέα παιδιά?? τίποτα καινούριο για τα Indigo ακούσατε?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 19 Μάιος 2007, 02:55

Καλή μας Κριστίν, ακόμα είμαστε υπό μετακόμιση και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας εν μέσω γόνιμων νέων διαλόγων. 'Οταν θα έχω χρόνο θα συνεχίσω να μεταφράζω το άρθρο που ξεκίνησα.

Ως τότε, αν έχεις εσύ κάτι νεότερο, μπορείς να μας το καταθέσεις :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Σάβ 19 Μάιος 2007, 03:08

μπα κ γω δεν άκουσα τίποτα, αν μάθω κάτι ευχαρίστως να το καταθέσω :D
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Παιδιά Indigo

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιαν 2008, 12:00

Λέω να συνεχίσω τη μετάφραση σ'αυτό το θέμα που "παραμελήσαμε" την περασμένη χρονιά.

In my book "The Care and Feeding of Indigo Children", I wrote that ADHD should stand for Attention Dialed into a Higher Dimension. This would more accurately describe that generation. In the same vein, Crystal Children don't warrant a label of autiem. They aren't autistic! They're AWE-tistic!

These children are worthy of awe, not labels of dysfunction. If anyone is dysfunctional, it's the systems that aren't accommodating the continuing evolution of the human species. If we shame the children with labels, or medicate them into submission, we will have undermined a heaven-sent gift. We will crush a civilization before its had time to take roots. Fortunately, there are many positive solutions and alternatives. And the same heaven that sent us the Crystal Children can assist those of us who are advocates for the children.........

Στο βιβλίο μου "Η φροντίδα και η διατροφή των παιδιών Ιντιγκο" έγραψα ότι η ασθένεια ADHD θα πρέπει να σημαίνει "Προσοχή που εστιάζει σε υψηλότερη διάσταση". Αυτό θα περιέγραφε με περισσότερη ακρίβεια αυτήν την γενιά. Με την ίδια λογική τα παιδιά Κρυστάλλου δεν αξίζουν την ταμπέλα αυτισμού. Δεν είναι αυτιστικά! Είναι άξια σεβασμού!

Αυτά τα παιδιά αξίζει να τα βλέπουμε με δέος, όχι να τους προσδίδουμε δυσλειτουργικές ταμπέλες. Αν κάποιος είναι δυσλειτουργικό, είναι τα συστήματα που δεν εξυπηρετούν την συνεχιζόμενη εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Αν ντροπιάζουμε τα παιδιά με ταμπέλες ή τους χορηγούμε φάρμακα για να "υποταχτούν", υπονομεύουμε το θεόσταλτο χάρισμά τους. Θα διαλύσουμε έναν πολιτισμό πριν προλάβει να βγάλει ρίζες. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές θετικές λύσεις και εναλλακτικές. Και ο ίδιος ο Θεός που μας έστειλε τα παιδιά Κρυστάλλου μπορεί να βοηθήσει όσους από μας υποστηρίζουμε τα παιδιά...

Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Πέμ 03 Ιαν 2008, 12:09

Α ωραια.. γιατι κι εγω πασχω απο Adhd.

Σοβαρα. Επηρρεασε πολυ τις ακαδημαικες μου επιδοσεις. Δε μπορουσα να συγκεντρωθω στο μαθημα. To μυαλο μου πετουσε εδω κι εκει. Μια φορα ημουν τοσο αφηρημενος που για μια εβδομαδα πηγαινα στην ταξη με τα βιβλια της δευτερας.

KISS MY INDIGO ASS TEACHERS!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Ιαν 2008, 12:44

KISS MY INDIGO ASS TEACHERS!
Εικόνα

How's THAT for a... kiss, little idiot brat- pupil?

Ελπίζω να σ'άρεσε γιατί στη συνέχεια αυτού του τόπικ, προσωπικά εγώ θα συνεχίσω μεταφράσεις και ό,τι άλλο έχω να βάλω, σαν να μην υπάρχεις. Κοινώς θα σ'αγνοήσω τελείως.

Δε θα σου δώσω τη χαρά (με απαντήσεις μου στα τρολ σου) να νιώθεις ότι μου :bananafuck: ΚΑΙ αυτό το τόπικ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Πέμ 03 Ιαν 2008, 12:59

Μα αληθεια λεω. Οταν ημουν στο σχολειο δε μπορουσα να συγκεντρωθω αλλα τοτε δεν ξεραμε για το ADHD. Αργοτερα ανακαλυψα οτι ειχα ολα τα συμπτωματα.

Eπισης ειμαι λιγο bipolar και λιγο ocd.

Ξερεις τι προβλημα εχεις; Ξερεις οτι ειμαι εντελως ξεχωριστος και απιθανος τυπος αλλα επειδη ειμαι τσογλανος σου χαλαω τη συνταγη. ΕΙΜΑΙ ΙΝΤΙΓΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΤ ΓΙΟΥΖΝΤ ΤΟ ΙΤ!!
Ετσι ειμαστε εμεις. Προχωραμε τον κοσμο ενα μικρο βημα πιο μπροστα. ΣΕΒΑΣΟΥ!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Παρ 23 Μάιος 2008, 23:15

Όλοι οι λεγόμενοι ''ίντιγκο'' δεν ανήκουν στην ίδια φυλή ούτε συμμαχία μεταξύ τους, ως Όντα. Όλοι οι λεγόμενοι ''κρύσταλ'' δεν ανήκουν στην ίδια φυλή ούτε συμμαχία μεταξύ τους, ως Όντα. Όλοι οι λεγόμενοι ''ρέινμποου'' δεν ανήκουν στην ίδια φυλή ούτε συμμαχία μεταξύ τους, ως Όντα. Δεν έχουν όλοι την ίδια προέλευση ούτε πρόθεση.

''Ίντιγκο'' δεν λένε μια ομοιογενή κατηγορία Όντων. Αλλά, είναι μία ομαδοποίηση ανομοιογενής. Είναι πολλών διαφορετικών φυλών και συμμαχιών Όντα που έχουν ανθρώπινη εμφάνιση, με ενεργό το ''τρίτο μάτι''. Επειδή, οποιοσδήποτε έχει υπερ ενεργό το ενεργειακό κέντρο του ''τρίτου ματιού'', υπερισχύει και στην αύρα του το χρώμα του κέντρου αυτού, το ''ίντιγκο''. Το χρώμα του πιο ενεργού κέντρου καθενός, ''χρωματίζει'' ως ισχυρότερο των αλλων, και την αύρα του.

Κάθε άτομο με ίδια ή παρόμοια αύρα, δεν είναι το ίδιο... Ένας με αύρα ''ίντιγκο'' δεν είναι απαραίτητα ''καλός κ'αγαθός''. Το αν θα είναι τέτοιος ή το αντίθετο, έχει να κάνει με τη Φυλή του -όχι την γήινη-, τη συμμαχία του, τους Οδηγούς του, τα όντα που τον περιβάλλουν.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”