Παιδιά Indigo

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: H δική μου εξομολόγηση...

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 02:03

Ευρυπίδη μας, θέλω να σταθώ σε κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό κατά τη γνώμη μου που έθεσες και "προσπέρασα" νωρίτερα:
Απλά Αρελα πρέπει να καταλάβουμε πως αν θέλουμε πραγματικά να φτάσουμε κάπου, πρέπει να ξεχάσουμε όλα τα είμαι και τις ταμπέλες που βάζουμε καθημερινά.

Πολλές φορές έχω πει - ειδικά στις ενότητες "θρησκεία" "πολιτική" ή "κοσμοθεωρία" (ιδεολογία δηλ), να μη ταμπελοποιούμε με το ρήμα "είμαι" τον εαυτό μας ως ο,τιδήποτε που προσδιορίζει το θρησκευτικό ή πολιτικοϊδεολογικό μας στίγμα. Γιατί το ρήμα "είμαι" πρέπει να προσδιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το σύνολο μιας προσωπικότητας (ή τελοσπάντων μεγαλύτερο και ευρύτερο μέρος αυτής) και όχι κάποια επιμέρους που για τους δικούς του λόγους έχει ενστερνιστεί για να πορεύεται. Για παράδειγμα, δεν "είμαι" μόνο Χριστιανή, "είμαι" και Αριστοτελική, Σωκρατική, Πλατωνική, Πυθαγόρεια, Ιαμβλιχική, και ένα σωρό άλλα "είμαι" που προσδιορίζουν τις θεάσεις μου για το θείον, επειδή δεν "είμαι" κανενός, δηλαδή δεν είμαι ενταγμένη σε κανένα πολιτικοϊδεολογικό μαντρί, αλλά προσυπογράφω την σωστή για την πατρίδα και το λαό μας πολιτική θέση εκπεφρασμένη κατά καιρούς από οποιονδήποτε πολιτικό φορέα, κι επειδή εν τέλει δεν "είμαι" εξ ολοκλήρου τίποτα απ'αυτά που πρεσβεύω, απλά είναι κάποιες αντιλήψεις μου που εκφράζω αυτά, μου επιτρέπω να δηλώνω "είμαι" μόνο για λίγα πράγματα, αυτά που θεωρώ ότι όντως με αντιπροσωπεύουν ολόκληρη ως οντότητα στην παρούσα γήινη πορεία μου: Και θα θέσω αυτά τα "είμαι" μου με τη σειρά προταιρεότητας που εγώ τους δίνω.
ΕΙΜΑΙ Ελληνίδα, ΕΙΜΑΙ μητέρα, ΕΙΜΑΙ άνθρωπος-σκεπτόμενη και ανήσυχο πνεύμα ένθερμη οπαδός του "γηράσκω αεί διδασκόμενη" (και άρα αεί εξελισσόμενη ελπίζω) και τέλος ΕΙΜΑΙ γυναίκα.

Κριστίν:
Γιατί υπάρχουν κάποιοι που βασίζονται μόνο σε αυτά τα άτομα χωρίς οι ίδιοι να κάνουν τίποτα
.

Αμ υπάρχουν και τα ίδια τα ίντιγκο που μην έχοντας επίγνωση του τι συνεπάγεται αυτό, παίρνουνε λάθος δρόμο και με τη λαθεμένη αυτή πορεία τους, χάνει το νόημα και την αξία του το "χάρισμα" που τους έχει δοθεί. Γι'αυτό πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει αν επαναπαύεται σε κανενός είδους "δάφνη", αλλά πάντα να πασχίζει για το βέλτιστο μέσα του και γύρω του. 'Ενας λόγος παραπάνω όταν μιλάμε για ιντιγκο ή κρυστάλλους.
Προσωπικά θέλω όσο μπορώ κι εγώ να τους "βοηθήσω" ας το πω έτσι, όλους

Το γεγονός ότι γράφτηκες εδώ και μέχρι στιγμής συμμετέχεις ενεργά μόνο σ'αυτό το νήμα, είναι από μονο του μια επιβεβαίωση γι'αυτό που λες :)

Με την πρώτη ευκαιρία θα συνεχίσω τη μετάφραση που όπου να'ναι φτάνει και στο τέλος της. Ελπίζω να βρίσκεις κι εσύ ενδιαφέρουσες τις διαδρομές αυτού του πονήματος.

Καλημέρα :D
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Re: H δική μου εξομολόγηση...

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 02:04

Christin

Posted: Mon Mar 26, 2007 1:49 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

παιδιά πραγματικά χαίρομαι πολύ για την ανταπόκριση που παίρνω από εδώ, γιατί και σε άλλα παρόμοια φόρουμ, υπήρχε και υπάρχει τρομερή δυσπιστία και καχυποψία από τους άλλους που ειλικρινά είχα αρχίσει να πιστεύω πως όλος ο κόσμος έτσι θα είναι.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι να είστε καλά!!! :D
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Παιδιά Indigo ( ΑρΕλα)

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 12:00

Christin έγραψε: παιδιά πραγματικά χαίρομαι πολύ για την ανταπόκριση που παίρνω από εδώ, γιατί και σε άλλα παρόμοια φόρουμ, υπήρχε και υπάρχει τρομερή δυσπιστία και καχυποψία από τους άλλους που ειλικρινά είχα αρχίσει να πιστεύω πως όλος ο κόσμος έτσι θα είναι.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι να είστε καλά!!! :D

Eλπίζω αυτή η θετική αρχή που ένιωσες στα ΙΔΕΟ να'ναι εφαλτήριο για σένα να συμπορεύεσαι σε διάφορα συναρπαστικά ταξίδια μας ή και να γίνεις πλοηγός που θα χαράξει νέες ρότες, και στην τελική να νιώσεις πραγατικά ένα κομμάτι της αγαπησιάρικης και ανθρώπινης παρέας μας :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
}{eAvEN
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από }{eAvEN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:00

}{eAvEN
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Posted: Tue Mar 27, 2007 1:03 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Μακαρι να ειναι αληθεια στον βαθμο που προβαλεται και να μην οφειλεται και αυτο στην ματαιοδοξια του ανθρωπου και βαζουμε σε αυτην την κατασταση παιδια τους φουσκωνουμε τα μυαλα και τους εναποθετουμε τεραστιες ευθυνες για πραγματα που εμεις νοιωθουμε ανικανοι να φερουμε σε περας.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:01

Pagona
Μακαρι να ειναι αληθεια στον βαθμο που προβαλεται και να μην οφειλεται και αυτο στην ματαιοδοξια του ανθρωπου και βαζουμε σε αυτην την κατασταση παιδια τους φουσκωνουμε τα μυαλα και τους εναποθετουμε τεραστιες ευθυνες για πραγματα που εμεις νοιωθουμε ανικανοι να φερουμε σε περας.

Βασικά τα ίδια τα παιδιά αναγνωρίζουν πάνω κάτω εάν έχουν κάτι 'διαφορετικό', εάν πρέπει να κάνουν κάτι για την ανθρωπότητα κτλ, εάν δηλαδή έχουν κάποια αποστολή! Αλλά και να τους το πείς δηλαδή, εάν τα ίδια τα indigo δεν το αναγνωρίσουν δεν πρόκειται να σε πιστέψουν κιόλας (είναι και stubborn που λένε!!!!) :)
Πάντως, αν θέλουμε να φέρουμε σε πέρας κάποια πράγματα και νιώθουμε οτι δεν έχουμε την δύναμη, αρκεί (μεγάλη κουβέντα, αλλά...) να δουλέψουμε αρκετά με το μέσα μας ώστε να έρθουμε οι ίδιοι σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας, όχι μόνο των indigo αλλα και των κρυστάλλων και των ουράνιων τόξων... ξαναλέω οτι δεν μου πολυαρέσουν όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί, αλλά αφού αποτελούν την βάση για να συνεννοούμαστε αυτούς θα χρησιμοποιώ!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Δευ 30 Απρ 2007, 12:02

_MIXALIS_
Posted: Tue Mar 27, 2007 2:21 pm Post subject:

Είχα την απορία και έκανα το τεστ, την βραδιά μάλιστα που είχε την εκπομπή ο Χαρδαβδέλλας . Τα αποτελέσματα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε . Δεν είμαι ίντιγκος, άρα την γλυτώσατε από εμένα :loco:
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:03

Christin
}{eAvEN έγραψε: Μακαρι να ειναι αληθεια στον βαθμο που προβαλεται και να μην οφειλεται και αυτο στην ματαιοδοξια του ανθρωπου και βαζουμε σε αυτην την κατασταση παιδια τους φουσκωνουμε τα μυαλα και τους εναποθετουμε τεραστιες ευθυνες για πραγματα που εμεις νοιωθουμε ανικανοι να φερουμε σε περας.

Συμβαίνει και αυτό που λες, δηλαδή υπάρχουν και περιπτώσεις οπου γονείς προσδίδουν αυτό το χαρακτηρισμό στα παιδιά τους για δικό τους όφελος.. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει οι γονείς να βγάζουν νωρίς συμπεράσματα για τα παιδιά τους, αν κάποιο παιδί νιώθει διαφορετικό, λόγω των ψυχικών εμπειριών που βιώνει θα το αναφέρει σίγουρα στους γονείς του.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:03

Pagona
Είχα την απορία και έκανα το τεστ, την βραδιά μάλιστα που είχε την εκπομπή ο Χαρδαβδέλλας . Τα αποτελέσματα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε . Δεν είμαι ίντιγκος, άρα την γλυτώσατε από εμένα

εσύ έχεις ξεφύγει απο το στάδιο των indigo...είσαι αλλού! Στο έχω πεί ;)
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:04

Nemesis

_MIXALIS_ έγραψε: Είχα την απορία και έκανα το τεστ, την βραδιά μάλιστα που είχε την εκπομπή ο Χαρδαβδέλλας :bleh: . Τα αποτελέσματα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε . Δεν είμαι ίντιγκος, άρα την γλυτώσατε από εμένα :P

χα! σου απάντησε η ψηλή ήδη... εγώ απλά θα συμφωνήσω μαζί της :wink:
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
}{eAvEN

Δημοσίευση από }{eAvEN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:05

}{eAvEN

Είχα την απορία και έκανα το τεστ, την βραδιά μάλιστα που είχε την εκπομπή ο Χαρδαβδέλλας bleh . Τα αποτελέσματα δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε . Δεν είμαι ίντιγκος, άρα την γλυτώσατε από εμένα Razz
Χαχαχαχα. Εγω το εκανα κ βγηκε οτι ειμαι. Πρεπει να σωσω τον κοσμο τωρα; :matrix: :tomato: :tomato: :tomato: μα πως απο ενα ερωτηματολογιο και μαλιστα απο την τηλεοραση μπορεις να βρεις αν εισαι indigo η οχι :? Ελπιζω να μην εκανε το τεστ καμια γιαγια μου στο χωριο..
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:05

Christin
Wyatt_Haliwell έγραψε:
Christin έγραψε:
}{eAvEN έγραψε:Μακαρι να ειναι αληθεια στον βαθμο που προβαλεται και να μην οφειλεται και αυτο στην ματαιοδοξια του ανθρωπου και βαζουμε σε αυτην την κατασταση παιδια τους φουσκωνουμε τα μυαλα και τους εναποθετουμε τεραστιες ευθυνες για πραγματα που εμεις νοιωθουμε ανικανοι να φερουμε σε περας.

Συμβαίνει και αυτό που λες, δηλαδή υπάρχουν και περιπτώσεις οπου γονείς προσδίδουν αυτό το χαρακτηρισμό στα παιδιά τους για δικό τους όφελος.. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει οι γονείς να βγάζουν νωρίς συμπεράσματα για τα παιδιά τους, αν κάποιο παιδί νιώθει διαφορετικό, λόγω των ψυχικών εμπειριών που βιώνει θα το αναφέρει σίγουρα στους γονείς του.

Ζώντας την εποχή του απόλυτου εγωισμού, θεωρείς ότι αυτό είναι δυνατόν?

να σου πω την αλήθεια όχι.. Αλλα η ελπιδα πεθεαίνει πάντα τελευταία :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 12:06

Nemesis

ας το έκανε η γυναίκα σε καμία διαδηλωση εδώ στο κέντρο μην την δω μετά... αχαχαχαχα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 12:06

Χαχαχαχα. Εγω το εκανα κ βγηκε οτι ειμαι. Πρεπει να σωσω τον κοσμο τωρα; μα πως απο ενα ερωτηματολογιο και μαλιστα απο την τηλεοραση μπορεις να βρεις αν εισαι indigo η οχι Ελπιζω να μην εκανε το τεστ καμια γιαγια μου στο χωριο..

Το να σου βγάλει το τεστ αυτο΄το αποτέλεσμα Κωστή, σημαίνει απλά ότι έχεις ενδεικτικά στοιχεία που μπορει΄να σε βάλουν στην τροχιά του ιντιγκο. Το να τα έχεις μόνο δεν είναι αρκετό ούτε πανάκεια. Κανένας δεν πρέπει να επαναπαύεται στις "δάφνες" του. Τίποτα δεν μας χαρίζεται.

Μετράει πολύ λοιπον το αν θα καλλιεργήσεις προς θετικές κατευθύνσεις αυτά τα "ιδιόμορφα" χαρακτηριστικα της ιδιοσυγκρασίας σου, αν θα τα κακομεταχειριστείς βγάζοντας έναν λαθεμένο εαυτό ( παίζει ΚΑΙ αυτό) ή αν θα κάνεις οποιαδήποτε χρήση τους, γιατί μπορεί απλούστατα να τα αφήσεις να "μαραζώσουν", να "ατονήσουν" και τελικά να "θαφτούν" στην πορεία... Μην το ξεχνάμε αυτό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:07

Christin

Βασικά έχω ακούσει ότι έχει δημιουργηθεί απο ψυχολόγους που ασχολούνται με τα indigo και το προβάλλουν σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά.. Βεβαια ποτε δεν πρέπει να στηριζόμαστε σε αυτό μονο.. Αν ψάξεις λίγο το θέμα και βρεις τον εαυτό σου σ αυτά που διαβάζεις τότε καλώς.. Όσο για το αν πρέπει να σώσεις τον κόσμο.. Ότι νιώθεις εσύ..
Άβαταρ μέλους
}{eAvEN

Δημοσίευση από }{eAvEN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:08

}{eAvEN

Το να σου βγάλει το τεστ αυτο΄το αποτέλεσμα Κωστή, σημαίνει απλά ότι έχεις ενδεικτικά στοιχεία που μπορει΄να σε βάλουν στην τροχιά του ιντιγκο.

Τελικα αυτες οι γραφικες εκπομπες στην τηλεοραση δεν θα επρεπε να υπηρχαν, περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο. Ασε που ορισμενες φορες γελειοποιουν το θεμα εχοντας για ειδικους τον καθε ασχετο..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Απρ 2007, 12:08

Η πρώτη εκπομπή του Χαρδα για τα ιντιγκο, έγινε μερικές μέρες αφού ανοίχτηκε αυτό το νήμα. Αυτό τώρα ας το εκλάβει κανείς όπως θέλει. :Ρ Πάντως ένα είναι βέβαιο. Δεν ακολουθήσαμε εμείς αυτόν και τη "μόδα" του, μάλλον το αντίστροφο έγινε και δεν το κάναμε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάποιας "μόδας", αλλά επειδή απασχολεί σοβαρά και σωστά κάποιους ανθρώπους.

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, γιατί συχνά καταπιάνεται με ένα θέμα επιφανειακά, φέρνει και ετερόκλιτα στοιχεία που συχνά στέκονται στις αντιπαραθέσεις και κάνουν την εκπομπή άγονη στα δικά μου μάτια, αφού αντί να μάθει κάτι παραπάνω ο κόσμος, με τις αντιπαραθέσεις μπερδεύεται...

Εμείς εδώ τουλάχιστον σ'αυτό το νήμα ακολουθούμε συγκεκριμένη διαδρομή. Δεν υποχρεώνεται κανείς να συβαδίσει, αλλά όποιος νιώθει - σκέφτεται -αντιλαμβάνεται περίπου τα ίδια, και συμπλέει εκ των πραγμάτων, και βάζει λιθαράκια και ψήγματα σκέψης χρήσιμα στη διεύρυνση των οπτικών πεδίων όλων μας
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Δευ 30 Απρ 2007, 12:09

_MIXALIS_

Καλημέρα ΙΔΕΟ.
Εγώ θα ήθελα να εστιάσω σε κάτι που μάλλον δεν του δόθηκε, κατ'εμέ, η αρμόζουσα σημασία. είναι αυτό που είπε η Παγώνα

να δουλέψουμε αρκετά με το μέσα μας ώστε να έρθουμε οι ίδιοι σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας, όχι μόνο των indigo αλλα και των κρυστάλλων και των ουράνιων τόξων..

Η δουλειά με το μέσα μας, με τον εαυτό μας, φαντάζομαι είναι το πιο σημαντικό θέμα, αν θέλουμε να φτάσουμε σε ένα Α επίπεδο. Με την αναγνώριση των ελαττωμάτων μας, την αντιμετώπιση τους, μπορούμε να "ανέβουμε". Βέβαια αυτή η εσωτερική διαδικασία, φαντάζει δύσκολη και είναι δύσκολη.. Αλλά φαντάζομαι αξίζει..
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Δευ 30 Απρ 2007, 12:09

Nemesis

Μιχάλη πιστεύω πως αξίζει :wink:

πολύ σωστή η παρατήρησή σου πάντως :D
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:10

Christin

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όσους εχουν διαβάσει το ερωτηματολόγιο πως σας φάνηκε.. Το θεωρείτε αξιόπιστο ή οχι;
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: UnIc0rN
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από UnIc0rN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:10

UnIc0rN

Δεν είναι στο ερωτηματολόγιο ακριβώς που έχω πρόβλημα, αλλά στον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί. Αν δημιουργήσει εγωισμό στο άτομο, το θεωρώ άχρηστο. Αν δημιουργήσει θέληση για ψάξιμο και Γνώση, τότε καλώς υπάρχει.

Νομίζω βέβαια ότι το ερωτηματολόγιο δεν είναι χρήσιμο στα παιδιά indigo γιατί υποτίθεται ότι ήδη ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν νομίζω να χρειάζεται ερωτηματολόγιο για να «δεις» την ψυχή σου.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Απρ 2007, 12:12

Pagona
Νομίζω βέβαια ότι το ερωτηματολόγιο δεν είναι χρήσιμο στα παιδιά indigo γιατί υποτίθεται ότι ήδη ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν νομίζω να χρειάζεται ερωτηματολόγιο για να «δεις» την ψυχή σου.

Ακριβώς, αν και αυτή η 'βεβαιότητα' καταγράφεται και στο ερωτηματολόγιο ;)
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από UnIc0rN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:14

UnIc0rN

Δεν νομίζω :/

1) Μερικοί είναι φαντασμένοι και απαντάνε ότι θέλουνε.
2) Πολλοί μπορεί να πέφτουν στην «παγίδα» που περιέγραψα στο πρώτο πόστ μου.
3) Είναι ξεκάθαρο πως όσο πιο πολύ απαντάς προς το 5, τόσο πιο indigo είσαι.

Νομίζω περισσότερους indigo «φτιάχνει» το ερωτηματολόγιο, παρά ξυπνάει μερικούς! ( Το έχω δει στην πράξη :/ )
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Δευ 30 Απρ 2007, 12:16

_MIXALIS_

Νομίζω περισσότερους indigo «φτιάχνει» το ερωτηματολόγιο, παρά ξυπνάει μερικούς!

Δεν έχεις άδικο φίλε. Αν και δεν έχω αρκετή γνώση επί του θέματος, έχω και εγώ υποψίες πως μπορεί να λειτουργεί και με αυτόν τον τρόπο το ερωτηματολόγιο. Τώρα αν μπορεί να σε ξυπνήσει, να σε αφυπνίσει, τι να πω, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Christin
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Christin » Δευ 30 Απρ 2007, 12:20

Christin
UnIc0rN έγραψε:

Δεν νομίζω :/

1) Μερικοί είναι φαντασμένοι και απαντάνε ότι θέλουνε.
2) Πολλοί μπορεί να πέφτουν στην «παγίδα» που περιέγραψα στο πρώτο πόστ μου.
3) Είναι ξεκάθαρο πως όσο πιο πολύ απαντάς προς το 5, τόσο πιο indigo είσαι.

Νομίζω περισσότερους indigo «φτιάχνει» το ερωτηματολόγιο, παρά ξυπνάει μερικούς! ( Το έχω δει στην πράξη :/ )

Βασικά οι ερωτήσεις βαθμολογούνται από 0 εως 4 :p
Έχω δει ανθρώπους που έχουν βγάλει μεγάλο βαθμό αλλα οι ίδιοι δεν νιώθουν indigo κ έχω δει και ανθρώπους που ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι indigo βγάζουν μεγάλο βαθμό λόγω του ότι απαντάνε ψέμματα. Πιστεύω πως πρώτα θα έπρεπε να βρουν όσα άτομα εχουν ψυχικές ικανότητες κ μετά να τους δίνουν ερωτηματολόγια για να δουν αν ανήκουν στα indigo κ αν ναι σε ποιον τύπο ανήκουν (υπάρχουν 4 τύποι indigo) ή στα crystal children.. Η ακόμη να δουν κι αν δεν ανήκουν σε κάποια απο αυτές τις κατηγορίες, που σημαίνει πως θα υπάρχει κι αλλη κατηγορία που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί.
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από UnIc0rN » Δευ 30 Απρ 2007, 12:22

UnIc0rN
Βασικά οι ερωτήσεις βαθμολογούνται από 0 εως 4 :p

Είδες; Δεν είμαι indigo :ΡΡΡ

Βλέπω ότι ξέρεις κάποια πράγματα!
Πιστεύω πως πρώτα θα έπρεπε να βρουν όσα άτομα εχουν ψυχικές ικανότητες κ μετά να τους δίνουν ερωτηματολόγια για να δουν αν ανήκουν στα indigo κ αν ναι σε ποιον τύπο ανήκουν (υπάρχουν 4 τύποι indigo) ή στα crystal children..

Βλέπω συνέχεια γύρο μου ανθρώπους που έχουν χαρίσματα και είτε δεν το ξέρουν ακόμα είτε δεν το παραδέχονται είτε δεν ξέρουν ότι είναι χάρισμα είτε το έχουν «πνίξει». Προτιμώ να τους πω 2 πράγματα γι αυτά καθ αυτά τα χαρίσματα, παρά να τους φορτώσω ακόμα μια ταμπέλα που δεν θα ξέρουν τι να την κάνουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”