Michael Jackson

Εδώ βάζετε στίχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών που αγαπάτε, σχολιάζετε μουσικούς ή μουσικά σας ακούσματα.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Michael Jackson

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 03 Ιούλ 2009, 22:26

STAVRAETOS έγραψε:Ίσως να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά με την πάροδο των ετών η απώλειά του θα φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Το κενό δυσαναπλήρωτο.
Προσωπικά το είχα συνειδητοποιήσει όταν ακόμα ήταν ζωντανός και έλλειπε απο την δισκογραφία...
Δεν νομίζω οτι είμαι ο μόνος που αναπολεί τις εποχές που ο Μιχάλης ήταν στην κορυφή.
Πάντως ελπίζω να εκδοθούν οι (2) δίσκοι (αν υπάρχει πραγματικά δεύτερος) και να τον ξαναδούμε στην κορυφή έστω και μετά θάνατον. Ήδη βρίσκεται στην κορυφή με τα προηγούμενα άλμπουμ, αν βγουν και τα τελευταία του τραγούδια, θα γίνει ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 09:12

Παρ όλο που θα ήθελα να συμφωνήσω με τον Σελ, το σκέφτομαι και αλλιώς. Θα ήθελα να εκδοθούν τα επόμενα τραγούδια του όταν έστω και ένα από τα παιδιά του θα είναι ενήλικο ώστε να μπορεί να διαχειριστείς κάπως και όσο μπορεί τη διαδικασία. Τώρα αν γίνει κάτι, θα είναι για να πλουτίσουν όλοι ενώ τα παιδιά θα μείνουν στην επιφάνεια μόνο για το ποιος θα τα διεκδικήσει. Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι (με τον εαυτό μου πρώτο και καλύτερο) που περιμέναμε να πεθάνει για να συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει να μην υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Ότι περιμέναμε να πεθάνει για να κορυφωθούν οι πωλήσεις των cd του (που τελικά ξεχρέωσε όλα του τα χρέη μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά θάνατον από τις πωλήσεις) και όλη αυτή η αγάπη που ο κόσμος του είχε στερήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Είναι αρκετά τραγικό να περιμένουμε να πεθάνει ένας άνθρωπος για να του δείξουμε ότι τον αγαπάμε, ότι επηρέασε τις ζωές μας, ότι είναι η έμπνευσή μας κλπ. Αυτά τα παιδιά λυπάμαι πραγματικά. Που όλος τους ο κόσμος ήταν ο Michael και τώρα χάθηκαν όλα. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους, να τους βλέπουν σαν ένα κινητό δολάριο.

Το παρακάτω τραγούδι το ανακάλυψα προχθές και έχω πάθει πλάκα.

Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
e-to3iko
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από e-to3iko » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 17:07

Τρέλα! :worship:
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 18:49

Και ναι, αρχίζουμε τα μεταφυσικά....
Κατα την διάρκεια της εκπομπής του Larry King και ενώ κάνουν περιήγηση μέσα στην Neverland... η συνέχεια στο βίντεο και ακούω απόψεις...

Άβαταρ μέλους
e-to3iko
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από e-to3iko » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 23:34

seliniasmenos έγραψε:Και ναι, αρχίζουμε τα μεταφυσικά....
Κατα την διάρκεια της εκπομπής του Larry King και ενώ κάνουν περιήγηση μέσα στην Neverland... η συνέχεια στο βίντεο και ακούω απόψεις...
Το είδα, επίσης είδα ολόκληρη την εκπομπή... http://www.youtube.com/watch?v=xzDCXNm5tvo [η συγκεκριμένη σκηνή είναι στο 2:14-2:17] αλλά στα Related Videos έχει και τα υπόλοιπα κομμάτια -όπου φαίνεται ότι ήταν πολλά άτομα στο σπίτι. Προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένη άποψη (γιατί ποτέ δεν ξέρεις...). Σίγουρα έχει ενδιαφέρον πάντως :detective:
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 05 Ιούλ 2009, 20:55

Μετανιωμένος και με τις τύψεις να τον στοιχειώνουν, ο 29χρονος σήμερα Τζόρνταν Τσάντλερ, ο πιτσιρικάς που το 1993 αμαύρωσε με τον χειρότερο τρόπο την εικόνα του Μάικλ Τζάκσον, ανοίγει την καρδιά του και λέει ότι όλα όσα είχε υποστηρίξει τότε ήταν ένα ψέμα!

Οπως είπε τώρα, ο Μάικλ Τζάκσον δεν του φέρθηκε ποτέ πρόστυχα ούτε τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Ολα όσα είχε υποστηρίξει τότε στις αναλυτικές περιγραφές του για τις σεξουαλικές προθέσεις του Μάικλ Τζάκσον ήταν κατασκεύασμα του πατέρα του! Στη συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό Trash Selector, ο ώριμος πια Τζόρνταν Τσάντλερ δήλωσε: «Δεν είχα καμία πρόθεση να πω ψέματα τότε και να καταστρέψω την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, αλλά ο πατέρας μου με πίεσε να πω όλα αυτά τα ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να πω στον Μάικλ πόσο πολύ λυπάμαι. Πόσο συντετριμμένος είμαι και ποτέ δεν θα μάθω αν με συγχώρεσε για όλα αυτά».

Ο Τζόρνταν ήταν μόλις δεκατριών ετών, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο που έκανε τον Μάικλ Τζάκσον να βουλιάξει ως ίνδαλμα και ως άνθρωπος. Τώρα, δεκαέξι χρόνια μετά και αφού πλέον είναι πια πολύ αργά για τον Τζάκσον να χαρεί για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Τσάντλερ παραδέχεται ότι όλα αυτά περί παιδοφιλίας του τραγουδιστή γεννήθηκαν στο μυαλό του πατέρα του, που είδε τον θρυλικό σταρ ως ευκαιρία να βγάλει χρήμα, «πολύ χρήμα», όπως χαρακτηριστικά λέει ο γιος του!

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να λέω ψέματα και δεν μπορώ πια να υποστηρίζω όλα εκείνα που είχα πει. Ο Μάικλ Τζάκσον δεν μου είχε κάνει τίποτε. Ολα ήταν ψέματα του πατέρα μου που ήθελε να γίνει πλούσιος» λέει. Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, όπως αποκάλυψε ο γιος του, που ο πατέρας του Ιβαν Τσάντλερ ακούγεται να περιγράφει με λεπτομέρεια τα βρόμικα σχέδιά του. Ο πατέρας τού Τζόρνταν ακούγεται να λέει: «Αν ολοκληρώσω το σχέδιό μοου, θα κερδίσω χοντρά φράγκα. Δεν έχω να χάσω τίποτε. Θα πάρω όσα ζητήσω και εκείνοι θα καταστραφούν για πάντα»… Με το «εκείνοι» ο Ιβαν Τσάντλερ εννοούσε τον Τζάκσον και τα αδέρφια του, τα οποία ήταν πάντα στο πλευρό του.

Από αυτήν την καλοστημένη παγίδα στον Μάικλ Τζάκσον η οικογένεια Τσάντλερ πήρε 22 εκατομμύρια δολάρια για να μην πάει στα δικαστήρια. Η είδηση όμως ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παιδόφιλος είχε ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και η πλευρά Τζάκσον ήθελε να σταματήσει η ιστορία εκεί. Πίστευαν ότι οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι καταθέσεις στο δικαστήριο θα έβλαπταν την καριέρα τού Μάικλ Τζάκσον ακόμη περισσότερο.

Το κακό όμως είχε γίνει!

Ο Τζάκσον σταμάτησε τους Τσάντλερ αλλά δεν σταμάτησε και την κακή φήμη που ταξίδεψε πολύ γρήγορα σε όλον τον κόσμο. Ελάχιστοι πίστεψαν ότι ο μικρός έλεγε ψέματα, όταν περιέγραφε ότι ο Τζάκσον τον είχε χαϊδέψει στα γεννητικά όργανά του, του μάθαινε πώς να φιλάει, να αυτοϊκανοποιείται και τον έβαζε να τον βλέπει όταν ο διάσημος τραγουδιστής έκανε σεξ. Ολα αυτά ο 29χρονος σήμερα Τσάντλερ τα παίρνει πίσω… «Φέρθηκα φρικτά στον Μάικλ» λέει πλημμυρισμένος από τύψεις.

Η κατάρρευση του Μάικλ Τζάκσον, γιατί περί κατάρρευσης πρόκειται, ξεκίνησε από αυτήν την ανίερη ιστορία. Ο κόσμος έπαψε να βλέπει στο πρόσωπο του Τζάκσον τον αιώνιο έφηβο, τον άνθρωπο που είχε δώσει σάρκα και οστά σε ένα παραμύθι φτιάχνοντας μια παραμυθούπολη, τη Neverland, τη Χώρα του Ποτέ, για να τη χαίρεται μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου… Ξαφνικά, στο πρόσωπό του είδαν όλοι έναν ύπουλο, ανώμαλο τύπο που μάζευε πιτσιρίκια γύρω του, γιατί έτσι ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οτι δεν είχε καμία καλή πρόθεση και ότι ο Πίτερ Παν και όλα τα παιχνιδο-σενάρια ήταν η επίφαση, το αμπαλάζ, για να κάνει όσα ανώμαλα ήθελε χωρίς κανένας να τον παίρνει χαμπάρι. Ακόμη και εκείνοι που δεν πίστεψαν απόλυτα ό,τι υποστήριζε ο 13χρονος πως είχε ζήσει στα χέρια του Μάικλ Τζάκσον, κρατούσαν μία πισινή… Ολοι τον κοιτούσαν με καχυποψία. Το είδωλο Τζάκσον έχασε την αίγλη του και ο άνθρωπος Μάικλ βυθίστηκε στη θλίψη… Τότε ξεκίνησε να παίρνει να αντικαταθλιπτικά. Και τότε η καριέρα του πήρε την κατιούσα…

Πώς να λατρέψεις έναν σταρ, όταν ξέρεις ότι πίσω από τη λάμψη έχει τόση σαπίλα;

Η εικόνα του παιδόφιλου κυνήγησε τον Τζάκσον μέχρι το τέλος της ζωής του. Αυτή τη ρετσινιά ποτέ δεν την έβγαλε από πάνω του. Απεναντίας, ένα δεύτερο κύμα κατηγοριών το 2005, πάλι περί σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 16χρονου αυτήν τη φορά, έκανε τους πάντες να σκεφτούν: «Το ξανάκανε!». Για αυτές τις κατηγορίες ο Μάικλ Τζάκσον αθωώθηκε στο δικαστήριο. Στη συνείδηση του κόσμου όμως επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για έναν άθλιο τύπο με αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις.

Η εξομολόγηση του νεαρού που ξεκίνησε όλο αυτό το κακό έρχεται να δικαιώσει τώρα τον Μάικλ Τζάκσον. Μετά θάνατον βέβαια, αλλά για τους θρύλους δεν είναι ποτέ αργά…
http://www.madata.gr/index.php/epikairo ... 38673.html
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 05 Ιούλ 2009, 21:19

Ο ίδιος πιτσιρικας που βγηκε 3 μερες μετα τον θανατο του Τζακσον και ειπε οτι τον συγχωρει παρ ολα τα οσα του εχει κανει. Κανονικα θα επρεπει να γινει μηνυση στον ιδιο και στον πατερα του και να ζητηθουν τα 800πλασια. Όχι οτι θ αλλαξει κατι στον Michael αλλα ετσι, για να υπαρξει μια δικαιοσυνη και τα χρηματα να δοθουν σ ενα ιδρυμα κατα της παιδικης κακοποιησης.

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Ιούλ 2009, 22:49

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Νένα ...αλλά ποτέ και για κανέναν μην ορκιστείς ποτέ.

-- Sun Jul 05, 2009 11:28 pm --

Ζητάω συγνώμη απ' όλους για τα κακοπροαίρετα σχόλιά μου νωρίτερα αλλά και τα παλαιότερα. Δυστυχώς όλο και σπανιότερα συναντώ κείμενα όπως το παρακάτω που με συνετίζουν και με κάνουν να σκέπτομαι σαν άνθρωπος.
Όταν βλέπουμε κάτι άσχημο, να το σκεπάζουμε και όχι να το διαπομπεύουμε. Δεν είναι σωστό να γίνωνται γνωστά τα ηθικά παραπτώματα. Ας υποθέσουμε ότι στον δρόμο υπάρχει μια ακαθαρσία. Ένας συνετός άνθρωπος, αν περάση από εκεί, θα πάρη μια πλάκα και θα την σκεπάση, για να μην προξενή αηδία. Ένας ασύνετος όμως, αντί να την σκεπάση, μπορεί να αρχίση να την ανακατεύη και να σκορπίση περισσότερο την δυσωδία της. Έτσι, και όταν αδιάκριτα δημοσιοποιούμε τις αμαρτίες των άλλων, προξενούμε μεγαλύτερο κακό.

Υ.Γ. Κρίμα που το έλαβα σήμερα (23:25) και όχι λίγες ημέρες νωρίτερα...
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 06 Ιούλ 2009, 02:14

Οι Μetallica έκανα στις 4 ιουλίου tribute στον Μιχαλάκη!
Το συγκεκριμένο βίντεο όμως είναι απο παλαιότερη συναυλία.
Ο Τραγουδιστής κάνει και moonwalk! :loco:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Ιούλ 2009, 03:03

karipis έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Νένα ...αλλά ποτέ και για κανέναν μην ορκιστείς ποτέ.
Εσύ ομως Καρίπη, παρά το γεγονός ότι ένα κειμενάκι σε συνέτισε οπως λες, εξακολουθείς να ορκίζεσαι για την ενοχή του MJ παρά το γεγονός ότι αθωώθηκε απ'το δικαστήριο και παρά το γεγονός φυσικά ότι ο σελ πιο πάνω, έβαλε ολόκληρο κατεβατό-απολογία του... "θύματος".

Αλλά αυτά που ανάρτησε ο Σελ μάλλον είναι πολύ ψιλά και ξεβολευτικά γράμματα για το διαβαστερό ματάκι σου. Ίσως και να΄ναι καιρός να αλλάξεις διόπτρες!

Με θλίβουν τρία πράγματα στη διαδρομή που επέδειξες, παρά την αναδίπλωσή σου. Το ένα είναι το γεγονός ότι είσαι έτοιμος να πιστέψεις άμεσα τη χειρότερη έως και εγκληματικότερη εκδοχη για έναν άνθρωπο, παρά την καλύτερη. (και δη για έναν άνθρωπο που δεν είχες πλησιάσει ούτε στα 100 μέτρα, πόσο μάλλον στην κρεβατοκάμαρά του για να ξέρεις με απόλυτη βεβαιότητα -που όμως τι παράδοξο..την έχεις!)
Το δεύτερο που με θλίβει βαθύτατα, είναι η παραβίαση ουσιώδους ηθικού κανόνα με ασέβεια που επέδειξες αδίστακτα σε νεκρό και τρίτον, το γεγονός πως και η αρχή "αθώος μέχρις αποδείξεως ενοχής" για σένα δεν υφίσταται.
Ζητάω συγνώμη απ' όλους για τα κακοπροαίρετα σχόλιά μου νωρίτερα αλλά και τα παλαιότερα.
Κατά τα λοιπά, δεκτή η συγνώμη σου.

--------------------

-- Mon Jul 06, 2009 3:33 am --

Κι αφού τελικά η όλη ιστορία δεν παίζει στις χειροπιαστές και αδιάσειστες αποδείξεις, και όλοι καταθέτουμε εδώ αυτά που ΘΕΛΟΥΜΕ να πιστεύουμε, θα καταθέσω κι εγώ τι θέλω να πιστεύω.

Θέλω πάντα να βλέπω τον άνθρωπο με καλή προαίρεση, είτε αυτός είναι ο ΜJ είτε ο μανάβης της γειτονιάς μου. Προτιμώ να ανατραπεί αυτή η άποψή μου στην πορεία (αν ανατραπεί) από τη συμπεριφορά του ίδιου, παρά να υπάρξει και η ελάχιστη πιθανότητα να τον αδικήσω κατάφορα με μια εκ προοιμίου κακοπροαίρετη οπτική μου γι'αυτόν.

Τον Μάικλ τον βλέπω σαν ψυχή καλή, (αυτό εισέπραττα πάντα ακόμα και με τα μηνύματα που έδινε μέσα απ'τα τραγούδια του)...Τον έβλεπα και τον βλέπω σαν ένα πλάσμα πονεμένο με μια ατομική μοναξιά που τον ταλάνιζε απ'τα παιδικάτα του μέχρι που έφυγε απ'τη ζωή. Θεωρώ πως αγαπούσε άδολα και αγνά τα παιδιά, δεν ήταν λίγες οι φορές που όταν του έθεταν παραξενεμένοι με πονηρά μυαλά αυτό το θέμα του με τα παιδιά, επικαλείτο την παρότρυνση του Χριστού να προσπαθουμε να μοιάσουμε στα παιδιά που έχουν αγνή και αθώα ομορφιά ψυχής. Τα ήθελε πάντα κοντά του, γύρω του ναι, γιατί μόνο αυτά μπορούσαν να σπάσουν για λίγο την σκληρή ατομική του μοναξιά, και γιατί μέσα απ'αυτά ένιωθε κι εκείνος παιδι... Πάλευε μέχρι το τέλος πιστεύω να μείνει παιδί να ζει στον κόσμο τους, (γι'αυτό έφτιαξε και τη NEVERLAND) αφού οι ενήλικες τον στιγμάτισαν καταλυτικά σαν παιδί και τον κατακρεούργησαν (και κατακρεουργούν ακόμα) σαν ενήλικα... Την εποχή που τον κατηγορούσαν (και σήμερα όσοι εξακολουθούν να τον κατηγορούν) για εγκληματικές ασέλγειες σε παιδιά, αναρωτιέμαι αν κάθισαν να σκεφτούν ποτέ, πέρα απ'το αν θα ήθελε κάτι τέτοιο ή όχι, ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (εκ των πραγμάτων-σωματικά) να κάνει κάτι τέτοιο, με δεδομένη την ασταμάτητη επιδείνωση της υγειας του, την απώλεια βάρους-αποστέωση, τις παραμμορφώσεις, τα καφετιά-μελανιασμένα νύχια, τα υπεργερασμένα χέρια του, κλπ... Όχι βέβαια, δεν το πραγματεύτηκε ΚΑΝΕΙΣ από τους καλοθελητές αυτό...γιατί απλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 06 Ιούλ 2009, 10:34

Το να βλέπεις το καλύτερο σ έναν άνθρωπο, με το να βλέπεις το χειρότερο είναι το ένα και το αυτό. Γιατί από τη μία πλευρά βλέπεις μόνο τα καλά του και αγνοείς ή αδιαφορείς για τις πιο σκοτεινές πτυχές του ενώ το αντίθετο συμβαίνει με το να αντιμετωπίζεις τον άλλο κακοπροαίρετα. Και τα δύο άκρα που αντιπροσωπεύουν οι δύο αυτές απόψεις, στερούν την ολότητα της παρατήρησης και άρα την ορθότητα της κρίσης. Το παν είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αναγνωρίζεις αρχικά ότι κανείς δεν είναι μόνο καλός ούτε και μόνο κακός. Όλοι είμαστε κι απο τα δύο. Αυτά για αρχή και τα άλλα έρχονται.

ΥΓ. Το μόνο πλάσμα για το οποίο μπορώ να ορκιστώ είναι το καναρίνι μου :Ρ Είναι ό,τι πιο αγνό αναβλύζει από τη γη ;) (Ούτε για τον εαυτό μου δεν ορκίζομαι ;Ρ )

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Ιούλ 2009, 11:38

Kariatida έγραψε:Το να βλέπεις το καλύτερο σ έναν άνθρωπο, με το να βλέπεις το χειρότερο είναι το ένα και το αυτό.
Σε καμία περίπτωση. Δε θα πω τι καταδεικνύει το ένα και τι το άλλο για τον ψυχισμό του κάθε ανθρώπου, σ'αφήνω να το συμπεράνεις μόνη σου.

Γιατί από τη μία πλευρά βλέπεις μόνο τα καλά του και αγνοείς ή αδιαφορείς για τις πιο σκοτεινές πτυχές του ενώ το αντίθετο συμβαίνει με το να αντιμετωπίζεις τον άλλο κακοπροαίρετα. Και τα δύο άκρα που αντιπροσωπεύουν οι δύο αυτές απόψεις, στερούν την ολότητα της παρατήρησης και άρα την ορθότητα της κρίσης. Το παν είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αναγνωρίζεις αρχικά ότι κανείς δεν είναι μόνο καλός ούτε και μόνο κακός. Όλοι είμαστε κι απο τα δύο. Αυτά για αρχή και τα άλλα έρχονται.
Ξεχνάς και άρα παραλείπεις κάτι πάρα πολύ βασικό και απαραίτητο στη συλλογιστική σου εδώ, σε σχέση μ'αυτά που ανέλυσα.

Σε κάποιο σημείο χρησιμοποίησα τη φράση εκ προοιμίου και δεν το έκανα τυχαία. Είναι λεπτές/φαινομενικά αμελητέες/ασήμαντες φρασεις ή λεξούλες που κάνουν την ΟΥΣΙΩΔΗ διαφορά σε μια διατύπωση σκέψης, γι'αυτό και πρέπει να διαβάζουμε σχολαστικά.... Στην προκειμένη μιλούσα για την προσέγγιση που κατά τη γνώμη μου οφείλουμε να αποδίδουμε στον απέναντί μας (αν θέλουμε να λεγόμαστε σωστοί και καλόψυχοι άνθρωποι), στην αρχή.

Όταν δηλαδή γνωρίζεις/συναντάς έναν άνθρωπο και εκ των πραγμάτων δεν μπορείς αρχικά να γνωρίζεις από προσωπική σου παρατήρηση τίποτα για τον άνθρωπο αυτό, και ΑΝ υποτεθεί ότι κάτι ξέρεις, τα έχεις μάθει από τρίτους.

Στην πορεία και στη συνέχεια της γνωριμίας σου μ'αυτόν τον άνθρωπο (αν υπάρξει πορεία και συνέχεια) εισπράττεις ερεθίσματα από τη συμπεριφορά του, που σου δίνουν σιγά σιγά τη δυνατότητα να έχεις σφαιρική εικόνα για το πρόσωπό του. Αν μέσα απ'τις παρατηρήσεις αυτές διαπιστώσεις αρνητικά σημεία, δεν είμαι εγώ αυτή που είπα να τα αγνοήσεις. Απεναντίας είπα : "Προτιμώ να ανατραπεί αυτή η άποψή μου στην πορεία (αν ανατραπεί) από τη συμπεριφορά του ίδιου, παρά να υπάρξει και η ελάχιστη πιθανότητα να τον αδικήσω κατάφορα με μια εκ προοιμίου κακοπροαίρετη οπτική μου γι'αυτόν.

Αφού λοιπόν θα έχει ανατραπεί η ΑΡΧΙΚΗ καλοπροαίρετη θετική άποψή μου από τη συμπεριφορά του στην πορεία, εξυπακούεται ότι δεν κόλλησα στην αρχική καλή μου προαίρεση, κι ότι δεν αγνόησα τα νεότερα "στοιχεία" που προσέλαβα!

Για την περίπτωση ενός celebrity τώρα, που ΔΕΝ γνωρίζω/γνώρισα από κοντά, ΔΕΝ μπορώ να έχω ιδία άποψη, και ό,τι γνωρίζω για αυτόν εκπορεύεται από πολυάριθμες, πολυποίκιλες και διιστάμενες παρατηρήσεις τρίτων, (αυτο που λέμε ρεπορτάζ και κοινωνικούς σχολιασμούς) το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να προσπαθώ διαισθητικά να ξεσκαρτάρω την ήρα από το στάρι των σχολιασμών-αναφορών-πληροφοριών, και να κρατώ αυτά που η διαίσθηση και οι συνειρμικοί μου (ορθολογικοί) συλλογισμοί, μου προτείνουν. Αυτό κάνω λοιπόν, όπως κάνει όλος ο κόσμος. Η διαφορά μου με ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, είναι ότι εγώ επιλέγω συνειδητά να κρατώ πράγματα-εντυπώσεις-συμπεράσματα έχοντας εκ προοιμίου καλή προαίρεση και όχι κακή
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Casandra
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Irc ψευδώνυμο: Casandra

Δημοσίευση από Casandra » Δευ 06 Ιούλ 2009, 23:58

Καλό ταξίδι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 07 Ιούλ 2009, 00:07

Kaσσάνδρα όλα τα λεφτά! Αρκεί να το τελειοποιήσεις γράφοντας σωστά το Michael!
Όπως και να έχει, συγνώμη, αλλά αποθήκευσα την εικόνα!
(επίσης τώρα ζω ένα ντεζαβού)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 07 Ιούλ 2009, 00:45

Κάσι, εύγε! :urock:

(επίσης τώρα ζω ένα ντεζαβού)
Σελ, εγώ ζω μια ζαλάδα με τη νέα υπογραφή σου :nuts:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Casandra
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Irc ψευδώνυμο: Casandra

Δημοσίευση από Casandra » Τρί 07 Ιούλ 2009, 12:05

Οοοπς! ο δαίμων του τυπογραφίου :lol:
Σας ευχαριστώ Σελ και Αρέλα :ups:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 08 Ιούλ 2009, 01:01

ArEla έγραψε:Εσύ ομως Καρίπη, παρά το γεγονός ότι ένα κειμενάκι σε συνέτισε οπως λες, εξακολουθείς να ορκίζεσαι για την ενοχή του MJ παρά το γεγονός ότι αθωώθηκε απ'το δικαστήριο και παρά το γεγονός φυσικά ότι ο σελ πιο πάνω, έβαλε ολόκληρο κατεβατό-απολογία του... "θύματος".
Αν κοίταζες την ώρα που έστειλα το πρώτο μνμ και την ώρα του συμπληρώματός του δεν θα έκανες τον κόπο. Ελπίζω στο μέλλον να μην βιάζεσ τόσο στην ανάγνωση και να με παρεξηγείς.
:rose:
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 08 Ιούλ 2009, 06:51

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 08 Ιούλ 2009, 08:17

Από ένα σημείο και μετά, είδα την τελετή από ζωντανή αναμετάδοση online. Ζήτω το νετ σ'αυτές τις περιπτώσεις, γιατί αν περίμενε κανείς να δει/καταλάβει τι γινόταν και να "μπει" λίγο στην ατμόσφαιρα εκεί, απ'τα ηλίθια τα δικά μας ΜΜΕ, τα'πιασε τα λεφτά του! Αίσχος μετάδοση, ελλειπής μετάφραση (όσο μετέδωσαν), ελλειπέστατη κάλυψη και παρεμβάσεις χάλια απ'τους εδώ ...δημοσιογράφους; Τεσπα...

Μ'άρεσε η τελετή. Δεν έγιναν έκτροπα, ο κόσμος ήταν θαυμάσιος, έδειξε σεβασμό και κατάνυξη... Κάποια κομμάτια της παρουσίασης, όπως αυτά που έβαλες Σελ, ήταν συγκλονιστικά, όπως και ο αδερφός του ο Μάρλον... κι εκείνη η απίστευτη φωνάρα η Jennifer Hudson...

και το we are the world...

κάποιοι, αντί για we are the world, φώναζαν you rocked our world...
και ο πρόλογος και το μουσικό αυτό κομμάτι, μ'έκαναν να δακρύσω...

Αντίο θρύλε... :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 08 Ιούλ 2009, 08:54

Kαλά, στο "will you be there" που είναι απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια, στο τέλος που μιλάει, άφησαν την φωνή του Michael...
Περιττό να σου πω οτι εκεί δεν κρατήθηκα :?
Νομίζω οτι αυτά που λέει στο τέλος ο Μιχαλάκης σε αυτό το τραγούδι, είναι όλη η ανθρώπινη αξία αλλά και η ουσία της αγάπης μας για τον Μιχαλάκη.

-- Wed Jul 08, 2009 8:59 am --
ArEla έγραψε:Από ένα σημείο και μετά, είδα την τελετή από ζωντανή αναμετάδοση online. Ζήτω το νετ σ'αυτές τις περιπτώσεις, γιατί αν περίμενε κανείς να δει/καταλάβει τι γινόταν και να "μπει" λίγο στην ατμόσφαιρα εκεί, απ'τα ηλίθια τα δικά μας ΜΜΕ, τα'πιασε τα λεφτά του! Αίσχος μετάδοση, ελλειπής μετάφραση (όσο μετέδωσαν), ελλειπέστατη κάλυψη και παρεμβάσεις χάλια απ'τους εδώ ...δημοσιογράφους; Τεσπα...
Δόξα τον θεό, έχω δορυφορική και το έβλεπα απο BBC!
Michael Jackson memorial draws crowds online

(CNN) -- In death as in life, Michael Jackson continues to light up the Internet.

Millions of people around the world watched coverage of Jackson's memorial service on the Web, although the event appeared to fall well short of online viewership records.

Global Web traffic was at least 19 percent above normal, and as high as 33 percent above normal, during most of the star-studded memorial at the Staples Center in downtown Los Angeles, California, according to Akamai Technologies, a Massachusetts-based firm that monitors Internet traffic.

CNN.com reported 9.7 million live video streams Tuesday between 12 a.m. and 5 p.m. ET -- which included the entire memorial service -- according to CNN spokeswoman Jennifer Martin. The news site's all-time viewership record for a full day, almost 27 million video streams, was set on President Obama's inauguration day in January.

During that period Tuesday, CNN.com also attracted 81 million page views, 11.8 unique visitors and a peak of 781,000 concurrent live video streams, according to internal data.

Jackson's startling June 25 death nearly brought the Web to a standstill, with several sites buckling under the sheer weight of traffic. The Internet appeared to fare better during Tuesday's memorial service, however.

"So far we are seeing some slowdowns ... [but] overall the Internet is performing OK," said Dan Berkowitz, spokesman for Keystone Systems, a mobile and Internet monitoring firm based in San Mateo, California, midway through the Staples Center event. Keystone monitors the 40 most popular news Web sites from major cities around the United States.

CNN.com partnered with Facebook, the social-networking site, to let friends and family share commentary while watching Jackson's memorial service live online. As of 1:30 p.m. ET, shortly before the memorial service began, the partnership was yielding about 6,000 status updates per minute, said a Facebook spokeswoman.

CNN.com and Facebook entered into a similar collaboration during Obama's inauguration, although Facebook saw twice as many status updates during that event.

With many North Americans at work during Jackson's memorial service, online traffic had been expected to reach near-record levels.

"This event will almost certainly shatter records for the biggest single live stream ever, and could be one of the biggest worldwide media events in history," wrote blogger Ben Parr on Mashable, the social media news site.

Other Web sites, including CBSNews.com, ABCNews.com, FoxNews.com and Hulu.com, also hosted live streaming coverage of the service.

The 10 most popular topics on Twitter Tuesday afternoon were all connected to Jackson's memorial. Google Trends rated the Jackson memorial's online popularity as "volcanic," while on Web-traffic monitoring site Alexa, most of its hottest stories Tuesday were Jackson-related.

But early numbers suggested that Internet traffic Tuesday may have lagged behind other recent news events.

Akamai recorded a peak of 3.9 million global Internet visitors per minute shortly after noon ET -- less than half the number of users who went online the evening of November 4, 2008, to follow presidential election returns.

"It may be impossible to say for sure how many people watched once all is said and done, because there's still no comprehensive way to measure Web viewing," said Toni Fitzgerald, managing editor of Media Life, in an e-mail interview with CNN.

Long before the memorial service began about 1:40 p.m. ET, many Web sites braced themselves for an onslaught of traffic.

During the sign-up period for the memorial ticket lottery, the Staples Center Web site took down all non-essential materials to ensure that it coped. Jackson family spokesman Ken Sunshine said the computer servers hosting the registration site counted 500 million "hits" -- 120,000 a second -- in the first 90 minutes on Friday.

About 17,500 fans were randomly selected to watch the memorial live at the Staples Center -- only a small fraction of the 1.6 million fans who applied for tickets.

http://edition.cnn.com/2009/TECH/07/07/michael.jackson.web.traffic/index.html
-- Wed Jul 08, 2009 12:08 pm --

Kαι μια και παίζω sims αυτό τον καιρό...

-- Thu Jul 09, 2009 2:58 pm --

Σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την ζωή και τον θάνατο του βασιλιά της Ποπ

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Ιούλ 2009, 12:05

Για την υστεροφημία του ανθρώπου…

Σεργιάνησα πολλούς διαδικτυακούς τόπους αναζητώντας το παραμικρό που μπορεί να μου είχε διαφύγει για εκείνον αυτές τις μέρες… Όχι από μια μακάβρια τάση μου όπως οι «ετεροχρονισμένοι» θαυμαστές του, (γιατί είναι αυταπόδεικτο κι εδώ, πως τουλάχιστον ο σελ κι η αφεντιά μου, τον θαυμάζαμε –τιμούσαμε απεριόριστα και όσο ήταν στη ζωή) αλλά από μια ανάγκη μου να «πάρω» ή να «κρατήσω» όσα περισσότερα κομμάτια του μπορώ, και από μια νοσταλγία του μέλλοντος που δεν ήρθε, για όλα αυτά που θα μπορούσε ακόμα να προσφέρει στον κόσμο μας και δεν τα κατάφερε…

Ο Μάικλ ήταν «αλλόκοτος» για πολλούς… ειδικά για τους πονηρούς και κακεντρεχείς, που «μετέφραζαν» την αλλοκοτιά του σε εγκληματική φαυλότητα, μόνο και μόνο επειδή ζούσε, σκεφτόταν, αντιδρούσε, ΕΝΙΩΘΕ, έξω απ’τις κλισαρισμένες κοινωνικές νόρμες… Αν κάποιος το’νιωθε αυτό (και ταυτιζόταν μαζί του) σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, αυτή ήμουν εγώ και δεν το λέω με έπαρση ή περηφάνεια, το λέω γιατί έχοντας βιώσει στο πετσί μου κάτι αντίστοιχο μέσα από άλλες καταστάσεις βέβαια, και δη σαν άσημη, μπορώ να καταλάβω πολύ καλά πόσο βάναυσα άδικα και ανελέητα τον ράπιζε αυτό, ειδικά εκείνον που ήταν διάσημος…

Και τώρα, βγαίνουν ένας ένας να «ανακαλέσουν», να «αναδιπλωθούν» να «δηλώσουν ειλικρινή μετάνοια που τον αδίκησαν», όσοι τον κατηγόρησαν/σπήλωσαν/αμαύρωσαν ηθελημένα και απολύτως συνειδητά (για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα) όσο ήταν στη ζωή…

Μεταξύ όλων αυτών των «καλοθελητών» λοιπόν ήταν κι ο «έγκριτος» δημοσιογράφος κ. Μπασίρ, που βγήκε ετεροχρονισμένα και κατόπιν εορτής, να πει «μετανιώνω»…

Αυτός ο άνθρωπος στάθηκε τυχερός όταν ο Μάικλ του άνοιξε τις πόρτες, ικανοποιώντας το αίτημά του να του κάνει ένα αφιέρωμα…Kαι πράγματι, του έκανε το αφιέρωμα που θα δείτε στον ΑΝΤ1 απόψε (living with Michael Jackson)… και μη νομίζετε πως ο ΑΝΤ1 μας κάνει καμιά τεράστια χάρη, όλο το αφιέρωμα είναι ήδη ανεβασμένο στο ΥouTube- το είδα από πρώτο χέρι...

Bάζω ενδεικτικά το πρώτο μέρος... Τα υπόλοιπα μπορεί να τα βρει στη συνέχεια όποιος θέλει να το δει από 'δω...

Στο αφιέρωμα αυτό λοιπόν ο κύριος, άφησε να εννοηθούν πολλά άσχημα/ανάξια για τον Μάικλ…και όσο το’βλεπα τόσο εξοργιζόμουν. :angry: Όταν βγήκε το τελικό προϊόν αυτής της δουλειάς στον αέρα, η δήλωση του Μάικλ ήταν λιτή αλλά πολύ περιεκτική και καταδείκνυε τον πόνο ψυχής για άλλο ένα χτύπημα που δέχθηκε άδικα και κάτω απ’τη ζώνη. Είπε πληγωμένος… «…δεν περίμενα ότι θα πρόδιδε τόσο αισχρά την εμπιστοσύνη που του έδειξα όταν του άνοιξα το σπίτι μου και την καρδιά μου...»

Κι αν θα’πρεπε να εξηγήσω τι με εξοργίζει/πληγώνει/θλίβει πολύ σ’αυτή την προσέγγισή του – που ήταν και η προσέγγιση πολλών ΔΥΣΤΥΧΩΣ, είναι το γεγονός ότι φτάσαμε σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι, να θεωρούμε εκ προοιμίου και εξ ορισμού κακό, φαύλο, πονηρό, τι? Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπάει τόσο πολύ τα παιδιά που να θέλει να’ναι μαζί τους συνέχεια και όσο πιο κοντά τους μπορεί… Να ερμηνεύουμε την αγκαλιά του στα παιδιά, σαν ένδειξη παιδοφιλίας… Να μην πιστεύουμε ότι η αγάπη του γι’αυτά μπορεί να είναι απολύτως άδολη/αγνή, παρά το γεγονός ότι οι πράξεις και κάποιες πραγματικότητες ΑΥΤΟ καταδείκνυαν σαφέστατα...

Αν ξεκινούσα απ'τις πραγματικότητες, θα επισήμαινα το οφθαλμοφανές και αυταπόδεικτο του προβλήματος υγείας που τον ταλάνιζε για χρόνια... Που τον είχε γεράσει πρόωρα, που είχε καταρρακώσει πολλές ζωτικές λειτουργίες του... Κι όμως αυτό προτιμούσαν να το αγνοούν ορισμένοι "ηθικοί" άνθρωποι (?) και να θεωρούν πως παρά τα εμφανέστατα προβλήματά του, σεξουαλικά ήταν λειτουργικός (!wow, o superman!) και μάλιστα είχε και ορμές που τον μετέτρεπαν σε τερατώδη προσωπικότητα...

Για τις πράξεις του; Τι να πω που δεν τα γνωρίζει το παγκόσμιο στερέωμα; Θα πω ελάχιστα και ενδεικτικά.

Διέθεσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά, για να φτιάξει στον ατομικό του χώρο, μια ολόκληρη παραμυθούπολη με πρότυπο/σύμβολο τον Πήτερ Παν, στην χώρα του ποτέ… (neverland)… Πού αλλού θα μπορούσε να «χωρέσει» και να «ταιριάξει» ο Μάικλ αν όχι σε μια τέτοια χώρα; Μια-δυο φορές το μήνα, άνοιγε τις πύλες της Neverland, για να δεχθεί παιδάκια «ενός κατώτερου Θεού», παιδιά που δε θα’χαν ποτέ την ευκαιρία να πάνε να χαρούν στην Disneyland ή σε άλλο αντίστοιχο theme park, γιατί απλά οι γονείς τους δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν κάτι τέτοιο. Με την είσοδό τους στη Neverland, ο Μάικλ τους προσέφερε ό,τι ήθελαν, σε φαγητά, παιχνίδια κλπ, και κυρίως έτρεχε και έπαιζε μαζί τους σαν παιδί κι ο ίδιος, εκφράζοντας πάντα την λατρεία που έτρεφε για τα παιδιά, και σε καμία περίπτωση δεν το’κανε για λόγους δημοσιότητας…

Έχει καταγραφεί ο άνθρωπος στο βιβλίο Γκίνες για την έκταση των φιλανθρωπικών του δραστηριοτήτων και τα ποσά που έχει διαθέσει γι’αυτές, ως ο μοναδικός διάσημος (celebrity) που έχει τοσο μεγάλη προσφορά…
(αλλά αυτά δεν μετράνε/ακυρώνονται μπροστά σε ΜΙΑ αήθη συκοφαντία που κάποιοι επιδίωξαν να πείσουν ότι πρόκειται για αλήθεια, για τους δικούς τους συμφεροντολογικούς σκοπούς)

Ανέλαβε την περίθαλψη και ψυχολογική στήριξη (παρά τα δικά του προβλήματα υγείας που τον ταλανίζουν διαρκώς) ενός 12χρονου παιδιού που έπασχε από καρκίνο και όλες οι διαγνώσεις έδιναν λιγοστό χρόνο ζωής. Ο πιτσιρικάς είναι σήμερα ΠΛΗΡΩΣ θεραπευμένος μετά την πανάκριβη και εντατική περίθαλψη που του πρόσφερε, δήλωνε (ακόμα και στο αφιέρωμα του κ. Μπασίρ) απερίφραστα την αγάπη/ευγνωμοσύνη του στον Μάικλ, και στο θάνατό του συνετρίβη όπως πολλά παιδιά...

Σ'αυτό το σημείο μεταφέρω μια χαρακτηριστική ατάκα του Μάικλ (στο αφιέρωμα του Μπασίρ) που καταδείκνυε τη λατρεία του για τα παιδιά

"Αν αύριο μου έλεγαν ότι έπαψαν να υπάρχουν παιδιά στον κόσμο, ότι πέθαναν όλα, θα αυτοκτονούσα... Θα'μουν τελειωμένος..."

Κι όμως… κάποιοι «ευπρεπείς» και «ενάρετοι» πολίτες, τα ερμήνευσαν όλα αυτά με την χειρότερη κακεντρεχή και ανάξια λογική, επικολλώντας του την χυδαία ρετσινιά του παιδόφιλου…
Γιατί αυτό αποφάσισαν να μεταδώσουν κάποτε οι φυλλάδες, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό έσπευσαν και ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ να ενστερνιστούν πολλοί χωρίς δεύτερη σκέψη… Και ΑΥΤΟ είναι που θα’πρεπε να κάνει όλους αυτούς τους «ευπρεπείς», «ενάρετους» και κατά τα άλλα… «καλοπροαίρετους», να κοκκινίζουν! :thumbsdown:

Ναι, ξέφευγε απ’τις κοινωνικές νόρμες. Και λοιπόν; Δεν είναι πολλοί από μας τους ενήλικες που νοιάζονται τόσο για τα παιδιά, ή που έχουν τα περιθώρια (από πλευράς χρόνου/επιβίωσης κλπ) ώστε να αφήνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής/ενέργειας/χρόνου τους μαζί τους… Ξεχάσαμε όμως ότι ο Μάικλ είχε και την παιδικότητα/αγνότητα ψυχής για να νοιάζεται και να εστιάζει πολύ, όπως είχε και τα χρονικά/οικονομικά περιθώρια να ζει στον κόσμο τους μονάχα, αν εκείνος το επέλεγε… Πολλοί (κι εγώ ενίοτε με τους πολλούς δυστυχώς) συχνά παραμελούσαν ή παραμέριζαν τις ανάγκες των ίδιων τους των παιδιών, γιατί ο αγώνας της επιβίωσης προείχε... Αυτό δεν φαίνεται παράξενο σε κανέναν! Απεναντίας, το λένε "φυσιολογικό" και το αποδέχονται όλοι! Η εστίαση του Μάικλ στα παιδιά, η φροντίδα του και το δόσιμό του- ένα ατόφιο δόσιμο ΨΥΧΗΣ, ήταν που φάνηκε παράξενο… τόσο παράξενο ώστε να ερμηνευτεί με τον χειρότερο/αισχρότερο τρόπο…

Αυτό από μόνο του ας καταδείξει στον καθένα από μας προς τα πού οδεύουμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρώτα απ’όλα…

Θεωρώ φυσικό επόμενο να δικαιώνεται πλέον σήμερα – αλλά σήμερα σε ό,τι αφορά τον ίδιο που υπέφερε πολύ απ'αυτά, είναι σίγουρα αργά. Όσο ζούσε πολλοί ήταν αυτοί που φρόντιζαν συνειδητά/εσκεμμένα και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να τον κατακρεουργούν με τον χειρότερο τρόπο, για να εξυπηρετήσουν δική τους ατζέντα/συμφέροντα… Το ίδιο έκανε κι ο «έγκριτος» που σήμερα καταφαίνεται ως "μετανοημένος" (πράγμα που ομολόγησε δημόσια για να μην επικρίνεται ως κουτοπόνηρος δημοσιογραφίσκος, όχι για την ψυχή του Μάικλ) και στον οποίο (αν τον είχα μπρός μου) θα έλεγα: Too little, too late, you bastard!

ΥΓ: Σελ, λατρεύω την υπογραφή σου! :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 11 Ιούλ 2009, 12:26

""Lies run sprints, but the truth runs marathons..."
"Τα ψέμματα τρέχουν σπριντς, μα η αλήθεια τρέχει μαραθώνιους..."

Michael Joseph Jackson
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Ιούλ 2009, 13:19

If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.

Αν μπεις σ'αυτό τον κόσμο γνωρίζοντας ότι σ'αγαπούν και αφήσεις αυτόν τον κόσμο γνωρίζοντας το ίδιο, τότε όλα όσα συμβαίνουν ενδιάμεσα, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

And my goal in life is to give to the world what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through my music and my dance.

Και ο στόχος μου στη ζωή είναι να δώσω στον κόσμο αυτό που είχα την τύχη να λάβω: Την έκσταση της ένωσης με το θείον, μέσα από τη μουσική και το χορό μου.

The meaning of life is contained in every single expression of life. It is present in the infinity of forms and phenomena that exist in all of creation.

Το νόημα της ζωής εμπεριέχεται σε κάθε έκφανσή της. Είναι παρόν στις αμέτρητες (άπειρες) μορφές και φαινόμενα που υπάρχουν σ'όλη την πλάση.

Εικόνα

Michael Jackson
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 13 Ιούλ 2009, 06:53

Michael Jackson’s Father: The Awful Truth

Sunday, July 12, 2009
By Roger Friedman

No one can stop the avaricious, evil father of Michael Jackson.

In the 18 days since Michael’s tragic death, Joseph Jackson has made at least a half million dollars off his late, famous son.

This week, according to sources, “Good Morning America” paid Jackson around $200,000 for a series of interviews that commence tomorrow morning.

ABC says it’s done this as part of a deal for a one-hour documentary on the Jackson family.

At the same time, Jackson is said to be arriving in London tomorrow, the day that Michael was set to start his shows at the O2 Arena. Sources tell me that the British tabloids are paying Jackson at least $250,000 plus expenses to exploit Michael’s memory.

Meanwhile, Michael—remember him? – is lying in a borrowed vault in Forest Lawn Cemetery in Los Angeles, still not permanently buried or interred because the Jackson family hasn’t figured out which location would maximize their profits best.

The horror of Joseph Jackson is only more heightened by the fact that he’s told reporters this week that he somehow foresees exploiting Michael’s children as performers in a bid to regain his glory days of the Jackson 5.

If Michael had a grave, he’d be rolling in it.

Michael Jackson told interviewers many times how his father abused and beat him when he was a child. He said it through tears to Oprah Winfrey.

There is abundant evidence that Michael hated his father. One insider working on Jackson’s business affairs since his death, a person who hadn’t known Joseph Jackson previously, said to me last week, “He killed Michael. Everything he did to to him led up to this. I’ve never met a more awful person.”

Indeed, Joseph Jackson has never hesitated to try and cash in on Michael’s success after his superstar son finally broke free of him in the late 1970s with the “Off the Wall” album. Joseph is famous for coming up with schemes behind Michael’s back.

To wit: On the day of Michael’s famous 30th anniversary solo show, Joe Jackson called a news conference and invited select journalists. I was one of them. It was obvious Michael had no idea this was going on. Mr. Jackson told us he was going to start selling footage of the Jackson 5 for profit. He was eager to be a star himself, clearly.

I asked him about his parental philosophy. “You have to be strict with kids,” he said. “There’s nothing wrong with punishment as long as you know how to punish.” What would be a typical punishment? “Beat his back,” Joe Jackson replied before I could even get the question out.

In 2004, before Michael’s child molestation trial began, I received a call from vulture journalist Daphne Barak. She said, “I have Joseph Jackson here and we want to talk to you about a project.” I hung up.

This year, on March 26th, Jackson himself called me to say he wanted to take over the just announced concerts at the O2 Arena because only he and his partner Leonard Rowe would know how to run them. Shortly after that, Jackson and Rowe threw in with another concert promoter. The latter man filed suit against Michael to get a cut of his AEG Live contract.

And still: three days after Michael died, Joseph Jackson turned up at the BET Awards in Los Angeles with a Michael Jackson impersonator in tow. He announced that he was starting a record company on national TV.

It’s not the first time that Joseph Jackson has tried to claw his way back into the music business. A few years ago he tried in vain to launch a young female singer out of Las Vegas. The project didn’t go anywhere.

Meantime, the judge in the custody hearing next Monday July 20th deciding the fate of Prince, Paris and Blanket Jackson should be aware of some things in the Jackson family history. Joe Jackson has an illegitimate daughter named JohVonnie by a woman named Cheryl Terrell. Janet actually mentioned this in an interview with Parade Magazine in 2008.

He also had at least one other extramarital relationship, with a woman named Gina Sprague. All of this has been documented in various Jackson books, including one by LaToya.

Also, Katherine Jackson filed for divorce twice during her marriage, once in 1973 and again in 1979. In each case she was persuaded not to go through with it rather than hurt the family’s reputation.

http://www.showbiz411.com/michael-jacks ... #more-1516

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 13 Ιούλ 2009, 11:07

Μια μετάφραση για όσους δεν κατανοούν το άρθρο στην αγγλική που ανέβασε ο Σελ:

Ο πατέρας του Michael Jackson: Η φρικτή αλήθεια

Κυριακή 12 Ιουλίου, 2009
Του Roger Friedman

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την σαθρή πλεονεξία του πατέρα του Michael Jackson.

Στις 18 μέρες από τον τραγικό θάνατο του Μάικλ, ο Joseph Jackson έβγαλε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια από το θάνατο του διάσημου γιου του.

Σύμφωνα με έγκρυες πηγές, αυτή τη βδομάδα η εκπομπή “Good Morning America” του έσταξε $200,000 για μια σειρά συνεντεύξεων που αρχίζουν από αύριο το πρωί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC λέει ότι το έκανε αυτό στα πλαίσια μιας συμφωνίας για ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ για την οικογένεια Jackson .

Παράλληλα, λέγεται ότι ο πατέρας Τζάκσον θα φτάσει στο Λονδίνο αύριο, τη μέρα που ο Μάικλ ήταν να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην O2 Arena. Μαθαίνω επίσης από πηγές, ότι οι βρετανικές φυλλάδες (κίτρινου τύπου) του δίνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ $250,000 συν τα έξοδά του, για την εκμετάλλευση της μνήμης του Μάικλ!

Εντωμεταξύ ο Μάικλ – τον θυμάστε; κείτεται σε ένα δανεικό θάλαμο ψύξης στο Κοιμητήριο Forest Lawn του Los Angeles, ακόμα άταφος, διότι η οικογένεια Τζάκσον δεν έχει αποφασίσει σε ποια τοποθεσία θα μεγιστοποιούσε τα κέρδη της!

Η φρίκη της περσόνας του Τζόσεφ Τζάκσον έγινε ακόμα πιο εμφανής όταν είπε σε δημοσιογράφους αυτή τη βδομάδα ότι κατά κάποιον τρόπο βλέπει και την εκμετάλλευση των παιδιών του Μάικλ ως performers, σε μια προσπάθεια να αναβιώσει τις μέρες της δόξας των Jackson 5.

Αν είχε τάφο ο Μάικλ, θα έτριζαν τα κόκαλά του μέσα σ’αυτόν!

Ο Michael Jackson έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, πώς τον κακοποιούσε και τον χτυπούσε ο πατέρας του όταν ήταν παιδί. Τον είπε με δάκρυα στα μάτια και στην Oprah Winfrey.

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι ο Μάικλ μισούσε τον πατέρα του. Ένας συνεργάτης του Μάικλ, που τον βοηθούσε με τις επιχειρήσεις του, ένα άτομο που δεν είχε γνωρίσει τον Τζόσεφ Τζάκσον παλιότερα, μου είπε την περασμένη βδομάδα: «Αυτός σκότωσε τον Μάικλ. Όλα όσα του έκανε, οδήγησαν σ’αυτό το τέλος. Δεν έχω ξανασυναντήσει πιο απαίσιο άνθρωπο.»

Πράγματι, ο Joseph Jackson δεν δίστασε ποτέ να εξαργυρώσει την επιτυχία του Μάικλ, αφού ο σουπερ σταρ είχε καταφέρει επιτέλους να απεγκλωβιστεί απ’αυτόν στα τέλη της δεκαετίας του ’70, με το άλμπουμ “Off the Wall”. Ο Joseph είναι γνωστός για τις μηχανορραφίες του πίσω απ’την πλάτη του Μάικλ!

Συγκεκριμένα: Τη μέρα που ο Μάικλ έκανε σόλο σόου για την περίφημη 30ετή επέτειο της καλλιτεχνικής του ζωής, ο πατέρας Τζάκσον κάλεσε εκλεκτούς δημοσιογράφους για μια συνέντευξη τύπου… Ήμουν μέσα σ’αυτούς. Ήταν φανερό ότι ο Μάικλ δεν γνώριζε τι γινόταν. Ο κ. Τζάκσον μας είπε ότι θα αρχίσει να πουλάει πλάνα από τους Jackson 5, για να βγάλει χρήματα. Ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε πολύ να γίνει σταρ και ο ίδιος.

Τον ρώτησα για την γονεϊκή φιλοσοφία του και είπε «Πρέπει να είσαι αυστηρός με τα παιδιά. Δεν είναι κακό να τα τιμωρείς, φτάνει να ξέρεις πώς να τιμωρείς» Ποια είναι η κλασική τιμωρία; … και πριν καλά καλά ολοκληρώσω τη φράση μου, είπε «Να τον δέρνω».

Το 2004, πριν αρχίσει η δίκη του Μάικλ για ασέλγεια σε παιδί, δέχθηκα ενα τηλεφώνημα από μια δημοσιογράφο-αρπακτικό, ονόματι Daphne Barak. Μου είπε "Έχω τον Τζόσεφ Τζάκσον εδώ και θέλουμε να σου μιλήσουμε για μια εργασία..." Έκλεισα το τηλέφωνο.

Φέτος στις 26/3 μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Τζάκσον για να μου πει ότι θα αναλάμβανε τις συναυλίες που μόλις ανακοινώθηκαν για την O2 Arena , γιατί μόνο αυτός και ο συνεργάτης του Leonard Rowe, ήξεραν πώς να τις χειριστούν. Λίγο μετά, ο Jackson και ο Rowe έκαναν κι άλλο προμοτάρισμα στις συναυλίες. Ο τελευταίος έκανε αγωγή στον Μάικλ, για να πάρει μερτικό από το συμβόλαιό του στην AEG Live.

Κι όμως: 3 μέρες μετά το θάνατο του Μάικλ, ο κύριος Joseph Jackson εμφανίστηκε στα Βραβεία BET στο Los Angeles, κουβαλώντας μαζί του και έναν σωσία του Michael Jackson. Ανακοίνωσε στην τηλεόραση ότι θα άνοιγε εταιρία δίσκων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόσεφ Τζάκσον προσπάθησε να αναρριχηθεί με δόλιο τρόπο στο χώρο της μουσικής. Πριν μερικά χρόνια, προσπάθησε μάταια να αναδείξει μια τραγουδίστρια από το Λας Βέγκας. Το εγχείρημά του αυτό, απέτυχε παταγωδώς.

Εντωμεταξύ ο δικαστής στην ακρόαση για την κηδεμονία που θα γίνει στις 20/7 και κατά την οποία θα αποφασιστεί η τύχη του Πρινς, της Πάρις και του Μπλάνκετ Τζάκσον, θα πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα στο οικογενειακό ιστορικό των Τζάκσον. Ο πατέρας Τζάκσον έχει και μια κόρη εκτός γάμου ονόματι JohVonnie την οποία έκανε με μια γυναίκα ονόματι Cheryl Terrell. Η Τζάνετ το ανέφερε σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Parade το 2008.

Είχε επίσης τουλάχιστον άλλη μία εξωσυζυγική σχέση με κάποια Gina Sprague. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε αρκετά βιβλία για τους Τζάκσον, και στο βιβλίο που έγραψε η LaToya.

Η Katherine Jackson είχε κάνει δύο φορές αίτηση για διαζύγιο στη διάρκεια του γάμου της. Μία το ’73 και άλληλ μία το ’79. Και στις δυο απόπειρές της, την έπεισαν να μ ην το προχωρήσει γιατί θα έκανε κακό στην υπόληψη της οικογένειας.

Αυτά τα διαφωτιστικά είπε το άρθρο.

Να προσθέσω ότι η ΛαΤόγια, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ, (1993-4) είχε σπεύσει να σεγοντάρει τους συκοφάντες, κατηγορώντας τον κι η ίδια ανοιχτά σε πανεθνικό τηλεοπτικό δίκτυο, δείχνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είχε πεισθεί απ’τους τυχάρπαστους που είχαν δημιουργήσει αυτή την ιστορία η οποία ως γνωστόν απετέλεσε ένα τεράστιο και καθοριστικό χτύπημα για τον Μάικλ.

Και σήμερα η ίδια «κυρία» εμφανίζεται κλαίουσα, θρηνούσα και πενθούσα και τρομερά….συντετριμμένη, για να υποστηρίξει ότι τον δολοφόνησαν!

Προσωπικά δεν αποκλείω καθόλου να τον δολοφόνησαν, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι είχε χωθεί άσχημα σε πολλά ρουθούνια, και αυτά τα ρουθούνια είχαν ησυχάσει όταν πίστεψαν πως είχε πια «πατώσει» η καριέρα και η απήχησή του στον κόσμο… Διαπιστώνοντας όμως ότι παρά την καταρράκωση της υπόληψής του, της υγείας του στη συνέχεια, ακόμα και της εμφάνισής του, ο κόσμος εξακολουθούσε να τον λατρεύει, και βλέποντας την απειλή που προμήνυε το δυνατό come back του, στα σχέδιά τους, είναι πάρα πολύ πιθανό να έβαλαν κάποιοι το αόρατο χεράκι τους, για το οριστικό και αμετάκλητο τέλος του βασιλιά.

Αν το δούμε σφαιρικότερα όμως, πέρα απ’τη χαριστική βολή που πιθανότατα να του δόθηκε στις 25/6 από συγκεκριμένη κλίκα, στη «δολοφονία» του ανθρώπου συνέβαλε πρώτιστα η ίδια του η οικογένεια, με πρώτους και καλύτερους τον πατέρα και τη ΛαΤόγια, και κατ’επέκτασιν τα αδηφάγα και αρπακτικά ΜΜΕ που τον λιτσάριζαν και τον σταύρωναν ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως για χρόνια, ώστε να αυγατίζουν τα κέρδη τους. Ας μη μιλάει λοιπόν η κυρία ΛαΤόγια-γαμω-τα-σόγια-σιχαμένη (βιολογική μονάχα) αδερφή του, για τη δολοφονία του Μάικ. Ήταν απ’τις πρώτες που έβαλε το χεράκι της γι’αυτό!

Δυστυχώς αυτό το πλάσμα, είχε "ψωνίσει από σβέρκο" σε ό,τι αφορά την οικογένειά του, που προφανώς δεν μπορούσε να επιλέξει. Δυστυχώς επίσης, πάνω του έστησαν πολλοί, κανιβαλιστικό χορό όπως συμβαίνει σε πολλά αστέρια- και όσο ισχυρότερη η απήχηση των αστεριών αυτών, τόσο πιο απάνθρωπη-αισχρή και βάναυση, η σφαγή… Κι ο Μάικλ ήταν μια ψυχούλα που αδυνατούσε να κρατήσει κακίες…Και δεχόταν τα αλύπητα χτυπήματα, χωρίς να ανταπαντήσει σε αυτά όπως κάλλιστα θα μπορούσε…

Όσο βλέπω τη σαπίλα και τη φαυλότητα που τον περιέβαλε απ’τα παιδικάτα του, όσο συνειδητοποιώ πόσο μόνος ήταν μέσα στον χλιδάτο πύργο του, όσο νιώθω πώς τον απομύζησαν πολλοί χωρίς να του δώσουν πίσω ούτε το ελάχιστο απ’όσο τους έδωσε εκείνος…τόσο καταλήγω οδυνηρά στο συμπέρασμα πως ήταν ένας άγγελος επί της γης που από παιδί αιμορραγούσε από αμέτρητες πληγές…

Κι ειλικρινά είναι απ’τις ελάχιστες φορές που νιώθω πραγματική οδύνη για έναν άνθρωπο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ποτέ από κοντά, αλλά με άγγιξε η χρυσόσκονη της μαγείας του από μακρυά…
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τραγούδια-Μουσική”