Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο
"Το μέτρο θα εφαρμοστεί είτε θέλετε είτε δεν θέλετε" άκουσα προσφάτως τον κύριο Αβραμόπουλο να μας δηλώνει με το υφάκι του "αποφασίζω και διατάζω".
Κοιτάζοντάς τον αναρωτιόμουν ποια συμφέροντα εξυπηρετεί πάλι η κυβέρνηση των...ικανών, μ'αυτό το καινούργιο κολπάκι. Ή αν τσακίζει συμφέροντα (όπως αυτά των καπνοπαραγωγών) και γιατί... Ή αν απλά βολεύονται να μας απασχολούν με τέτοιες φασιστικές επιβολές, για να'χουμε να λέμε και να μην κοιτάμε τις άλλες πομπές τους. Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο, πως ολοένα και περισσότερο έχουν την ανάγκη να μας απασχολούν με κάτι, ώστε να τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους...
Θυμάμαι και τον Μεϊμαράκη προ 3-ετίας που είχε φωνάξει αγανακτησμένος σ'ένα τηλεοπτικο παράθυρο... "Αφήστε μας να κυβερνήσουμε επιτέλους". (Αφήστε μας να σας αποδεκατίσουμε ήθελε να πει ο μάγκας, αλλά το είπε...πολιτικώς ορθά).
Απαγορεύουν το κάπνισμα από τη μια, αλλά το φόρο καπνού τον εισπράττουν μια χαρά από την άλλη!
Και πριν βιαστούν κάποιοι μη καπνιστές, να θεωρήσουν πρόκληση ή υπεροβολή το χαρακτηρισμό φασιστικό που προσδίδω σ'αυτό το μέτρο, ας σκεφτούν δυο πράγματα: α/ πώς θα ένιωθαν αν ήταν οι ίδιοι καπνιστές μπροστά σ'αυτό τον τσαμπουκά β/ ότι το 42% του πληθυσμού (και στη χώρα και στον πλανήτη) είναι καπνιστές. Εδώ παίζουν και καλά ευαισθησίες για μειονότητες... και επιβάλλουμε τέτοιες απαγορεύσεις στους μισούς πολίτες ;
Και μια άλλη παράμετρος...Μήπως είναι ένα μέτρο-πρόφαση για να δοκιμάσουν την ανοχή μας σε άλλα φασιστικά μέτρα που φιλοδοξούν να επιβάλλουν στο μέλλον;
Και μη μου πουν ότι είναι θέμα υγείας. Ας κοιτάξουν πρώτα τους αμέτρητους και πιο ΑΜΕΣΑ απειλητικούς ρύπους που επιτρέπουν να λυμαίνονται το περιβάλλον, ας πάψουν να μας ψεκάζουν/ραντίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με ένας θεός ξέρει τι κέρατα μας ψεκάζουν λες κι είμαστε κουνούπια (αλήθεια, παρατηρήσατε μείωση των κουνουπιών τουλάχιστον στα αστικά κέντρα ή είναι ιδέα μου;) και ΜΕΤΑ να έρθουν να μας το παίξουν προστάτες της υγείας μας! Που..ξάφνου νοιάστηκαν γι'αυτήν!
Να θυμίσω ότι το "πολιτικώς ορθό" αυτό μέτρο πήγε να εφαρμοστεί στις ΗΠΑ προ ετών. Οι καπνιστές γρήγορα τους ανάγκασαν να το πάρουν πίσω, αφού ήταν φανερό πως τα επαναλαμβανόμενα ανά δεκάλεπτο διαλείμματα για τσιγάρο στα γραφεία των ουρανοξυστών της Ν. Υόρκης, (πράγμα που έκανε το προσωπικό να βρίσκεται πιο πολύ στο ισόγειο για κάπνισμα παρά στα γραφεία τους), έκανε τα αφεντικά να τραβάνε τα μαλλιά τους από την κάθετη μείωση της παραγωγικότητας του υπαλληλικού δυναμικού τους.
Αυτά σαν αρχή.
Περιμένω δικές σας θέσεις και σχόλια.
Κοιτάζοντάς τον αναρωτιόμουν ποια συμφέροντα εξυπηρετεί πάλι η κυβέρνηση των...ικανών, μ'αυτό το καινούργιο κολπάκι. Ή αν τσακίζει συμφέροντα (όπως αυτά των καπνοπαραγωγών) και γιατί... Ή αν απλά βολεύονται να μας απασχολούν με τέτοιες φασιστικές επιβολές, για να'χουμε να λέμε και να μην κοιτάμε τις άλλες πομπές τους. Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο, πως ολοένα και περισσότερο έχουν την ανάγκη να μας απασχολούν με κάτι, ώστε να τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους...
Θυμάμαι και τον Μεϊμαράκη προ 3-ετίας που είχε φωνάξει αγανακτησμένος σ'ένα τηλεοπτικο παράθυρο... "Αφήστε μας να κυβερνήσουμε επιτέλους". (Αφήστε μας να σας αποδεκατίσουμε ήθελε να πει ο μάγκας, αλλά το είπε...πολιτικώς ορθά).
Απαγορεύουν το κάπνισμα από τη μια, αλλά το φόρο καπνού τον εισπράττουν μια χαρά από την άλλη!
Και πριν βιαστούν κάποιοι μη καπνιστές, να θεωρήσουν πρόκληση ή υπεροβολή το χαρακτηρισμό φασιστικό που προσδίδω σ'αυτό το μέτρο, ας σκεφτούν δυο πράγματα: α/ πώς θα ένιωθαν αν ήταν οι ίδιοι καπνιστές μπροστά σ'αυτό τον τσαμπουκά β/ ότι το 42% του πληθυσμού (και στη χώρα και στον πλανήτη) είναι καπνιστές. Εδώ παίζουν και καλά ευαισθησίες για μειονότητες... και επιβάλλουμε τέτοιες απαγορεύσεις στους μισούς πολίτες ;
Και μια άλλη παράμετρος...Μήπως είναι ένα μέτρο-πρόφαση για να δοκιμάσουν την ανοχή μας σε άλλα φασιστικά μέτρα που φιλοδοξούν να επιβάλλουν στο μέλλον;
Και μη μου πουν ότι είναι θέμα υγείας. Ας κοιτάξουν πρώτα τους αμέτρητους και πιο ΑΜΕΣΑ απειλητικούς ρύπους που επιτρέπουν να λυμαίνονται το περιβάλλον, ας πάψουν να μας ψεκάζουν/ραντίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με ένας θεός ξέρει τι κέρατα μας ψεκάζουν λες κι είμαστε κουνούπια (αλήθεια, παρατηρήσατε μείωση των κουνουπιών τουλάχιστον στα αστικά κέντρα ή είναι ιδέα μου;) και ΜΕΤΑ να έρθουν να μας το παίξουν προστάτες της υγείας μας! Που..ξάφνου νοιάστηκαν γι'αυτήν!
Να θυμίσω ότι το "πολιτικώς ορθό" αυτό μέτρο πήγε να εφαρμοστεί στις ΗΠΑ προ ετών. Οι καπνιστές γρήγορα τους ανάγκασαν να το πάρουν πίσω, αφού ήταν φανερό πως τα επαναλαμβανόμενα ανά δεκάλεπτο διαλείμματα για τσιγάρο στα γραφεία των ουρανοξυστών της Ν. Υόρκης, (πράγμα που έκανε το προσωπικό να βρίσκεται πιο πολύ στο ισόγειο για κάπνισμα παρά στα γραφεία τους), έκανε τα αφεντικά να τραβάνε τα μαλλιά τους από την κάθετη μείωση της παραγωγικότητας του υπαλληλικού δυναμικού τους.
Αυτά σαν αρχή.
Περιμένω δικές σας θέσεις και σχόλια.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Re: Μας απαγορεύουν και το τσιγάρο
Μπροστά στην μάπα τους θα πάω να τον ανάψω. Αλλά θέλει τέχνη ο ρημαδιασμένος. Πρέπει να συμβουλευτώ τον μπαμπά.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Το άρθρο σου είναι για δημοσιότητα.
Εγώ 5-6 τσιγάρα την ημέρα καπνίζω, και μη σου πω οτι και πολλά βάζω. Ντεμέκ καπνίστρια είμαι, δεν με παίρνει και πολύ, αλλά διάολε, κανένας δεν θα μου πει τι θα κάνω όταν βγαίνω έξω στον καφέ μου. Ήμουν εχθες Γουμένισσα μετά την φωτογράφιση, είχα την κούραση μου, άραξα να κάνω έναν καφέ και να καπνίσω απολαμβάνοντας το γραφικότατο χωριό, και θα μου πει ο άλλος να μην καπνίσω;
Εγώ 5-6 τσιγάρα την ημέρα καπνίζω, και μη σου πω οτι και πολλά βάζω. Ντεμέκ καπνίστρια είμαι, δεν με παίρνει και πολύ, αλλά διάολε, κανένας δεν θα μου πει τι θα κάνω όταν βγαίνω έξω στον καφέ μου. Ήμουν εχθες Γουμένισσα μετά την φωτογράφιση, είχα την κούραση μου, άραξα να κάνω έναν καφέ και να καπνίσω απολαμβάνοντας το γραφικότατο χωριό, και θα μου πει ο άλλος να μην καπνίσω;
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Πέστε στον κ. Καμελόπουλο και στους λοιπούς σφογγοκολλάριους των υπουργείων ότι όσο εφαρμόστηκε ο πρηγούμενος νόμος (ναι, εκείνος για τα τραπεζοκαθίσματα) άλλο τόσο θα εφαρμοσθεί και ο καινούργιος από 1ης Ιουλίου.
Θα πάρουν τα αποτέτοια μας!
Μπορεί να κόψουν μερικές κλήσεις στις αρχή (σε τίποτα φουκαράδες) και μετά θα κάνουν τα στραβά μάτια όπως γίνεται πάντα. Όπως και με τους τροχονόμους που όταν δεν έχεις κάνει παράβαση αλλά επιμένουν σώνει και καλά να σε γράψουν, σε ρωτάνε "έχεις πυροσβεστήρα;" "Έχω", τους απαντάς. "Ναι, αλλά πιστοποιητικό συντήρησής του έχεις;" Και σε γράφουν...
Τέτοιου είδους νόμοι γίνονται μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου πως νοιάζονται τάχα για την υγεία μας. Κρυο ανέκδοτο, δροσιστήκαμε...
ΟΧΙ ΣΤ0 ΤΣΙΓΑΡΟ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ !
(Και μη μασάτε από ηλίθιους νόμους)
Θα πάρουν τα αποτέτοια μας!
Μπορεί να κόψουν μερικές κλήσεις στις αρχή (σε τίποτα φουκαράδες) και μετά θα κάνουν τα στραβά μάτια όπως γίνεται πάντα. Όπως και με τους τροχονόμους που όταν δεν έχεις κάνει παράβαση αλλά επιμένουν σώνει και καλά να σε γράψουν, σε ρωτάνε "έχεις πυροσβεστήρα;" "Έχω", τους απαντάς. "Ναι, αλλά πιστοποιητικό συντήρησής του έχεις;" Και σε γράφουν...
Τέτοιου είδους νόμοι γίνονται μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου πως νοιάζονται τάχα για την υγεία μας. Κρυο ανέκδοτο, δροσιστήκαμε...
ΟΧΙ ΣΤ0 ΤΣΙΓΑΡΟ, ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ !
(Και μη μασάτε από ηλίθιους νόμους)
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Οι απαγορεύσεις δεν έχουν καμμία θέση μέσα σε μία ευνομούμενη κοινωνία που την αποτελούν συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι άνθρωποι.
Do it your way...
...it's always better
[img]http://s.bebo.com/app-image/7632514082/ ... corn12.gif[/img]
...it's always better
[img]http://s.bebo.com/app-image/7632514082/ ... corn12.gif[/img]
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Καλησπέρα Κούκλε. Πέρνα απο το Στίγμα μας αν θέλεις, να συστηθούμε και επίσημα.
Τι ευνομουμενη ειναι χωρις απαγορεψεις;
δηλαδη δεν πρεπει να απαγορευεται να κλεβεις;
δηλαδη δεν πρεπει να απαγορευεται να κλεβεις;
- ArELa
- Founder-Administrator
Το θέμα της απαγόρευσης σηκώνει πολύ κουβέντα. Για παράδειγμα, σύμφωνα μ'αυτή την νέα ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (επιμένω) διάταξη, "απαγορεύεται" το κάπνισμα στα ξενοδοχεία. Δεν απαγορευονται ομως τα όργια, οι ασέλγειες και οι παιδεραστίες που συχνά πυκνά προκύπτουν στα δωμάτιά τους. Επισης απαγορεύεται το τσιγάρο στο κατάστρωμα ενός επιβατηγού φέρι. Δεν απαγορεύεται το πούρο στις γιωτάκλες που θα αράζουν στο κατάστρωμά τους οι "ιν". Μιλάμε για φαυλότητα και υποκρισία ολκής. (Τα είπε η Κανέλη αυτά το πρωί στον Παπαδάκη, με ένα τσιγάρο στο χέρι και είναι από τις λίγες φορές που πολύ τη γούσταρα )
Απόμακρε, το ΠΡΟΣΧΗΜΑ είναι πως νοιάζονται για την υγεία μας. Επιμένω πως δοκιμάζουν απλά τις ΑΝΟΧΕΣ μας σε άλλες επιβολές φασιστοειδούς τύπου, που σκοπεύουν να μας χώσουν στο μέλλον.
Εντωμεταξύ Αντώνη...
Κούκλε, είσαι κούκλος!
Απόμακρε, το ΠΡΟΣΧΗΜΑ είναι πως νοιάζονται για την υγεία μας. Επιμένω πως δοκιμάζουν απλά τις ΑΝΟΧΕΣ μας σε άλλες επιβολές φασιστοειδούς τύπου, που σκοπεύουν να μας χώσουν στο μέλλον.
Εντωμεταξύ Αντώνη...
Για κοίτα αν μπορώ να καπνίζω στο 18 τετραγωνικών μαγαζί μου. Γιατί κάτι άκουσα, που αν ισχύει, ετοιμαστείτε να με δείτε στις ειδήσεις(Και μη μασάτε από ηλίθιους νόμους)
Κούκλε, είσαι κούκλος!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Eλεος ρε βικυ.
οχι και πισω απο το τσιγαρο να βλεπεις συνομωσια.
πρεπει να σεβεσαι και τα δικαιωματα των αλλων.
Ειναι καλο να ειμαστε ελευθεροι αλλα οι Ελληνες ειμαστε ασυδοτοι εξυπνακιδες σταρχιδιστες και αντιδραστικοι χωρις λογο.
ειναι ενα λογικο μετρο.
πρεπει να σεβεσαι και τα δικαιωματα των αλλων.
Ειναι καλο να ειμαστε ελευθεροι αλλα οι Ελληνες ειμαστε ασυδοτοι εξυπνακιδες σταρχιδιστες και αντιδραστικοι χωρις λογο.
ειναι ενα λογικο μετρο.
- Lykaina
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Lykaina
kouklos έγραψε:Οι απαγορεύσεις δεν έχουν καμμία θέση μέσα σε μία ευνομούμενη κοινωνία που την αποτελούν συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι άνθρωποι.
Ευ-νόμος = καλός νόμος.
Καλός δεν είναι ο νόμος που σου απαγορεύει, αλλά που σε διδάσκει, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και σε κάνει πιο υπεύθυνο απέναντι στους άλλους.
μπορω να κανω οτι θελω αρκει να μην σας ενοχλω.
αν σε ενοχλει φωτη το τσιγαρο μην κατσεις μαζι μου.
αν ερθεις σπιτι μου εχω καπνιζω ,αν θες καπνισε και εσυ.
αν ερθω σπιτι σου δεν θα καπνισω.
αν σε ενοχλει φωτη το τσιγαρο μην κατσεις μαζι μου.
αν ερθεις σπιτι μου εχω καπνιζω ,αν θες καπνισε και εσυ.
αν ερθω σπιτι σου δεν θα καπνισω.
την...ακούσαμε για τα καλά
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Φώτη, συμφωνώ οτι οι άνθρωποι που δεν καπνίζουν, δυσκολεύονται πολύ. Εγώ καπνίζω λίγο, αλλά δεν σημαίνει οτι η καπνίλα δεν με ενοχλεί. Έχω ιονιστή και στο σπίτι και στο γραφείο. Δεν ξέρω τι χρειάζεται για να υπάρξει ισορροπία αλλά το συγκεκριμένο μέτρο είναι ακραίο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Divine Sinner έγραψε:Eλεος ρε βικυ.
Έλεος ρε Φώτη, που μόνο αυτό το σημείο είδες από την τοποθέτησή μου, δηλαδή το συνωμοσιολογικό. Είναι υπαρκτό, αλλά και να μην το δει κανείς αυτό, λίγο μ'ενδιαφέρει. Το θέμα είναι ότι μπροστά σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η τοποθέτηση μου, αυτό ήταν το λιγότερο. Διάβασε τελικά ΟΛΟ το αρχικό-εναρκτήριο γι'αυτό το νήμα ποστ μου αν θες, και έλα να τα ξαναπούμε επ'αυτών που λέω, ΟΤΑΝ θα τα'χεις δει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Στο εξωτερικό αυτη η απαγόρεψη θεωρειτε κατι το φυσιολογικό.
Γιατι ειδικα εμεις αντιδρουμε και το βρίσκουμε ακραιο;
Πολυ απλα γιατι ειμαστε υποαναπτικτοι.
ειμαστε ενας λαος παπαρηγα που ξερει μονο να λεει ΟΧΙ χωρις καμια αιτιολογια.
Ο μεταξας που ειπε το οχι το ειπε για καποιο λογο. εμεις το λεμε απο αντιδραση.
αν ενας ευρωπαιος παει να μας προτεινει κατι λογικό πριν ακομα ανοιξουμε το στόμα μας θα πει:
"ξερω οχι".
Γιατι ειδικα εμεις αντιδρουμε και το βρίσκουμε ακραιο;
Πολυ απλα γιατι ειμαστε υποαναπτικτοι.
ειμαστε ενας λαος παπαρηγα που ξερει μονο να λεει ΟΧΙ χωρις καμια αιτιολογια.
Ο μεταξας που ειπε το οχι το ειπε για καποιο λογο. εμεις το λεμε απο αντιδραση.
αν ενας ευρωπαιος παει να μας προτεινει κατι λογικό πριν ακομα ανοιξουμε το στόμα μας θα πει:
"ξερω οχι".
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Φώτη στραβά έχουμε όντως, και το εξωτερικό μπορεί να είναι καλό σε κάποια πράγματα που θα έπρεπε να είχαμε και εμείς, δεν τίθεται θέμα, αλλά δεν σημαίνει πως ότι μέτρο παίρνει είναι πανάκεια για τα πάντα. Εν κατακλείδι και ο κάθε λαός, έχει και κάποιες άλφα συνήθειες. Σαφώς δεν είναι ωραία να βλέπεις ντουμάνι παντού, αλλα να θέλω να κάτσω να πιω έναν καφέ και να μου το βγάλουν ξινό, είναι παρατραβηγμένο.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Όχι, δεν το παρατήρησα καθόλου. Τα τραβάω σαν μαγνήτης, με έχουν φάει.ΑρΕλα έγραψε:"
Και μη μου πουν ότι είναι θέμα υγείας. Ας κοιτάξουν πρώτα τους αμέτρητους και πιο ΑΜΕΣΑ απειλητικούς ρύπους που επιτρέπουν να λυμαίνονται το περιβάλλον, ας πάψουν να μας ψεκάζουν/ραντίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με ένας θεός ξέρει τι κέρατα μας ψεκάζουν λες κι είμαστε κουνούπια (αλήθεια, παρατηρήσατε μείωση των κουνουπιών τουλάχιστον στα αστικά κέντρα ή είναι ιδέα μου;)
Σειριο θα στο βγαλουν ξινο μια δυο φορες μετα θα μαθεις και θα τελειωσει η μπουγαδα.
δεν μπορει εγω που δεν μολυνω να κατσω σπιτι μου γιατι ο αλλος μολυνει.
Ε αυτος που καπνιζει θα πρεπει ειτε να μην καπνισει ειτε να μεινει σπιτι του.
Δεν ειναι υποχρεωμενος ο αλλος στο διπλα τραπεζι να φουμαρει ενα τσιγαρο που δεν αναψε.
εγω ο μη καπνιστης εχω δικαιωμα να βγω να πιω εναν καφε;
Δεν ειναι υποχρεωμενος ο αλλος στο διπλα τραπεζι να φουμαρει ενα τσιγαρο που δεν αναψε.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Φυσικά και έχεις, δεν τίθεται θέμα. Αλλά πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να είναι ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές.Divine Sinner έγραψε:Σειριο θα στο βγαλουν ξινο μια δυο φορες μετα θα μαθεις και θα τελειωσει η μπουγαδα.
Ναι έχεις δίκιο, αυτό που συμβαίνει είναι ασυδοσία. Εγώ να φανταστείς οτι όταν καπνίζω, δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνει ο καπνός στα μούτρα του άλλου, το βρίσκω πολύ άσχημο, ακόμα και αν δεν τον ενοχλεί. Κουνάω χέρια απο δώ, κουνάω χέρια απο εκεί, ή στην ανάγκη απομακρύνομαι εκτός και αν επιμείνει οτι δεν έχει πρόβλημα. Δεν μπορείς να μπαίνεις στο μαγαζί και να πεθαίνεις απο την καπνα, επειδή ο μαγαζάτορας δεν έχει ρίξει φράγκα στον εξαερισμό.
Απο την άλλη όμως, δεν γίνεται ούτε οι μεν, ούτε οι δε να είναι δυσαρεστημένοι σε αυτό. Διάολε,ένα τσιγάρο μας έχει μείνει, ξινό θα μας το βγάλουν. Πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο.
esy fwti tha pantreyteis kapoia pou tha kapnizei kai prin kai meta apo to sex.
na dw ti tha kaneis meta
na dw ti tha kaneis meta
την...ακούσαμε για τα καλά
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
theo38 έγραψε:esy fwti tha pantreyteis kapoia pou tha kapnizei kai prin kai meta apo to sex.
na dw ti tha kaneis meta
Έλα ντε, αυτό που το πας;
Φώτη τι θα κάνεις αν σου αρέσει πολύ μια κοπέλα αλλα καπνίζει;
Με το συμπάθιο κιόλας αλλά οι αντικαπνιστές που έχουν συντρόφους καπνιστές, είναι μεγάλοι, πως να το πω τώρα, πρίχτες.
Ε οκ. αμα θα παντρευτω θα επιλεξω να το υποστω.
αλλα οχι και στην καφετερια.
και κατι ακομα. σκευτομαι να μην παντρευτω μια καπνιστρια. εχω ειδη τραβιξει πολλα με ιστορικο καρκινου στην οικογενεια μου (καρκινου πνευμονα). δεν θελω και δευτερο γυρο.
αλλα οχι και στην καφετερια.
και κατι ακομα. σκευτομαι να μην παντρευτω μια καπνιστρια. εχω ειδη τραβιξει πολλα με ιστορικο καρκινου στην οικογενεια μου (καρκινου πνευμονα). δεν θελω και δευτερο γυρο.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής