Με λίγη ευγένεια (όχι όμως πάντα) στην διατύπωση...
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Με λίγη ευγένεια (όχι όμως πάντα) στην διατύπωση...
ΤΟ Καριπολατα ειναι συνθετο ουσιαστικο που εμπνευστηκα στη θεσσαλονικη αλλα για ευνοητους λογους δεν μοιραστηκα με την ομηγυρη καθως ο υποφαινομενος θα εριχνε φαπα :Ρ.
Προερχεται απο τις λεξεις Καριπης (ποιος να ναι αυτος αραγε; ) και το λατα. Το ο μπαινει για λογους ευηχιας. Υπαρχουν αρκετες λεξεις που σχηματιζονται και απο τα δυο συνθετικα. Και η καλη μου Αθηνουλα βρηκε σωστα την χαρουπολατα και το μπλε βατραχι βρηκε την σοκολατα και την τονοσαλατα. Για τα εσωρουχα που φορουσαν οι παλαιοι δεν εχω ιδεα. Απο το καριπης μπορουμε να φτιαξουμε τις λεξεις καριποδεντρο, καριπομπερδεματα, κλπ κλπ.
Αυτα. Ελπιζω να σας καλυψα (πςςς νεος Μπαμπινιωτης θα γινω).
Προερχεται απο τις λεξεις Καριπης (ποιος να ναι αυτος αραγε; ) και το λατα. Το ο μπαινει για λογους ευηχιας. Υπαρχουν αρκετες λεξεις που σχηματιζονται και απο τα δυο συνθετικα. Και η καλη μου Αθηνουλα βρηκε σωστα την χαρουπολατα και το μπλε βατραχι βρηκε την σοκολατα και την τονοσαλατα. Για τα εσωρουχα που φορουσαν οι παλαιοι δεν εχω ιδεα. Απο το καριπης μπορουμε να φτιαξουμε τις λεξεις καριποδεντρο, καριπομπερδεματα, κλπ κλπ.
Αυτα. Ελπιζω να σας καλυψα (πςςς νεος Μπαμπινιωτης θα γινω).
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Πως... με κάλυψες!!
(Όταν δε σε συναντήσω, θα σε καλύψω και εγώ με ότι περάσει εκείνη την στιγμή από τα χέρια μου)
Αθηνούλα στην "Βάρδια" είπαμε θα σε πετύχω εσένα;;; (εκεί να δεις ...λάτα που έχει να πέσει )
(Όταν δε σε συναντήσω, θα σε καλύψω και εγώ με ότι περάσει εκείνη την στιγμή από τα χέρια μου)
Αθηνούλα στην "Βάρδια" είπαμε θα σε πετύχω εσένα;;; (εκεί να δεις ...λάτα που έχει να πέσει )
- karipis
- Επικοινωνία:
Αλλά όπως έλεγε ο ποιητής μας φίλοι μου...
Οι γυναίκες μας φέρονται όπως οι άνθρωποι στους θεούς τους: μας λατρεύουν και δεν παύουν να μας ζητούν όλο και κάποια χάρη.
Οι γυναίκες μας φέρονται όπως οι άνθρωποι στους θεούς τους: μας λατρεύουν και δεν παύουν να μας ζητούν όλο και κάποια χάρη.
- Casandra
- Σχεδιαστής
- Irc ψευδώνυμο: Casandra
Κατά καιρούς ακούγονται πολλά κλισέ. Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε ή οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε (βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω).
Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα. Δηλαδή, υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι. Είναι γνωστό ότι το να βρεις «παρκινγκ» είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν Δν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να στην
φάει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξετε να πλακώνεστε.
Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα. Δηλαδή, υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι. Είναι γνωστό ότι το να βρεις «παρκινγκ» είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν Δν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να στην
φάει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξετε να πλακώνεστε.
- Apomakros
Βασικά, η μόνη σχέση που έχουν οι γυναίκες με το παρκάρισμα είναι πως δεν ξέρουν να παρκάρουν.Casandra έγραψε:Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα.
Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα.
(υπάρχουν και στο yutube ανάλογα παραδείγματα αλλά και τούτο εδώ ε;)
- Γκροτέσκος
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- karipis
- Επικοινωνία:
(όχι ρε βαμώτο, πάει το Μπε Εμ Βε. Και μου αρέσει τρελά αυτό το εργαλείο)
Μιας και έγινε κουβέντα περί διαφορετικών χαρακτήρων των γυναικών όμως, πάμε να δούμε την γνώμη του ποιητού επί του σχετικού θέματος:
Οι κακές γυναίκες μας ενοχλούν. Οι καλές μας κουράζουν. Αυτή είναι η μόνη διαφορά μεταξύ τους.
Μιας και έγινε κουβέντα περί διαφορετικών χαρακτήρων των γυναικών όμως, πάμε να δούμε την γνώμη του ποιητού επί του σχετικού θέματος:
Οι κακές γυναίκες μας ενοχλούν. Οι καλές μας κουράζουν. Αυτή είναι η μόνη διαφορά μεταξύ τους.
- Apomakros
Τι ποίηση μου λες, αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο, είναι μια Αρχή, ένα Αξίωμα, μια φιλοσοφική αλήθεια !Karipis έγραψε:Μιας και έγινε κουβέντα περί διαφορετικών χαρακτήρων των γυναικών όμως, πάμε να δούμε την γνώμη του ποιητού επί του σχετικού θέματος:
(Είναι Η επίγνωση, είναι Η Αλήθεια!)
- Dr. Jeckyl
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: Dr.Jeckyl
Μια εικασία για μια γυναίκα, ισοδυναμεί με βεβαιότητα για έναν άνδρα.
R. Kipling
R. Kipling
Κοινότητα Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων
http://www.epnm.gr/
http://s3.gladiatus.gr/game/c.php?uid=18563
http://www.epnm.gr/
http://s3.gladiatus.gr/game/c.php?uid=18563
- Casandra
- Σχεδιαστής
Οι άνδρες διδάσκονται να απολογούνται για τις αδυναμίες τους, οι γυναίκες για την δύναμή τους
(Λόϊς Γουάϊς)
(Λόϊς Γουάϊς)
- karipis
- Επικοινωνία:
Πίσω από κάθε γυναίκα που "πέτυχε" υπάρχει ένας άνδρας που την παράτησε
(δεν θυμάμαι ποιος το είπε)
(δεν θυμάμαι ποιος το είπε)
- Kariatida
Εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα λετε επειδη μας ζηλευετε για την ευφυια μας, την απεραντη ομορφια μας και γενικως την ταση μας να καταφερνουμε οποιο θεμα θελουμε :Ρ Και το παν ..... μπορουμε να κανουμε δυο πραγματα ταυτοχρονα σε αντιθεση με χμμμμμ τους αρρενες. Γι αυτο λουφαξτε στις γωνιες σας κι αφηστε τα ολα πανω μας
Μικρη καριπολατα περιμενω αντιδρασεις
Μικρη καριπολατα περιμενω αντιδρασεις
- Casandra
- Σχεδιαστής
Το μέλλον του ανδρός είναι η γυναίκα
Λούις Άραγκον
Λούις Άραγκον
- karipis
- Επικοινωνία:
"Το μέλλον του ανδρός είναι η γυναίκα"
(περίμενα τέτοια ατάκα είναι η αλήθεια και απαντώ άμεσα...)
Ω, μόνο μια αληθινή τραγωδία υπάρχει στη ζωή μιας γυναίκας: το γεγονός ότι το παρελθόν είναι πάντα ο εραστής της και μέλλον αναπόφευκτα ο άντρας της.
Υ.Γ. Τα μόνα δύο πράγματα που κάνεις εσύ μικρό μαρμάρινο καρυατιδοειρηνάκη είναι να κουβαλάς μια σκεπή στο κεφάλη σου και να μασάς συχρόνως τσίχλα, πράγμα που κάνουν και οι γκαμήλες.
ρε παιδιά, η Λίτσα που είναι; κάτι τέτοια αυτή δεν τα έχανε ποτέ!
(περίμενα τέτοια ατάκα είναι η αλήθεια και απαντώ άμεσα...)
Ω, μόνο μια αληθινή τραγωδία υπάρχει στη ζωή μιας γυναίκας: το γεγονός ότι το παρελθόν είναι πάντα ο εραστής της και μέλλον αναπόφευκτα ο άντρας της.
Υ.Γ. Τα μόνα δύο πράγματα που κάνεις εσύ μικρό μαρμάρινο καρυατιδοειρηνάκη είναι να κουβαλάς μια σκεπή στο κεφάλη σου και να μασάς συχρόνως τσίχλα, πράγμα που κάνουν και οι γκαμήλες.
ρε παιδιά, η Λίτσα που είναι; κάτι τέτοια αυτή δεν τα έχανε ποτέ!
- Kariatida
Δεν μασαω τσιχλα, χαλαει τα δοντια :Ρ Το γεγονος παραμενει αδιασμφισβιτητο ομως, ολα αυτα τα λετε επειδη μας ζηλευετε :Ρ
- karipis
- Επικοινωνία:
Ναι λουλουδάκι μου, είπαμε ότι σας ζηλεύω για την ευφυία σας, την απέραντη ομορφιά και επειδή δεν έχω μεγάλα μεμέ. Το μόνο που δεν ζήλεψα ποτέ είναι το μυαλό σας (με μια-δυο εξαιρέσεις που ήταν περισσότερο θαυμασμός παρά ζήλια).
Αλλά πάρε και αυτό από τον θείο Γουάϊλντ:
Το Λονδίνο είναι γεμάτο από γυναίκες που έχουν εμπιστοσύνη στους στους άνδρες τους. Μπορείς να τις καταλάβεις αμέσως. Φαίνονται όλες τόσο πολύ δυστυχισμένες.
Αλλά πάρε και αυτό από τον θείο Γουάϊλντ:
Το Λονδίνο είναι γεμάτο από γυναίκες που έχουν εμπιστοσύνη στους στους άνδρες τους. Μπορείς να τις καταλάβεις αμέσως. Φαίνονται όλες τόσο πολύ δυστυχισμένες.
- Casandra
- Σχεδιαστής
και κάτι άλλο ...
οι γυναίκες είναι σαν το τσάϊ. Δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι έως ότου μπει σε ζεστό νερό
Νάνσι Ρίγκαν
οι γυναίκες είναι σαν το τσάϊ. Δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι έως ότου μπει σε ζεστό νερό
Νάνσι Ρίγκαν
- karipis
- Επικοινωνία:
εσύ πολύ ευγενικά με μιλάς αλλά δεν θα με κομπλάρεις κοπελιά...