![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ένα ακόμα παιδάκι θα έρθει στην ζωή, ένα Ελληνάκι φανταχτερό θα γεννηθεί, μιά ακόμη ψυχή θα απολαύσει το δώρο της ζωής, κ επιτέλους θα προσθεθει μιά ακόμη ψυχούλα σε αυτήν την μεγάλη παρέα που λέγεται Ελλάδα!!!
Aμ δε...Dr. Jeckyl έγραψε:....και πιστεύουμε πως είμαστε πιο έξυπνοι από τους Ευρωπαίους και θα τους πιάσουμε στον ύπνο!
καθώς και να μαςτσουρομαδήσουν πάλι σε ακόμα ευρύτερα επίπεδα. Θα μου πεις τι άλλο να πάρουν; Πού να χρεώσουν "τέλη", φόρους κλπ? Ε, όλο και κάτι θα βρουν αυτοί. Μας έχουν αφήσει ακόμα τον αέρα που αναπνέουμε τζάμπα. Όχι ότι δεν τον μολύνουν βέβαια κι αυτόν.-Μηδενικές αυξήσεις στα εισοδήματα των εργαζομένων για δύο χρόνια.
-Δραστική περικοπή των δαπανών του δημοσίου και βεβαίως καμία νέα πρόσληψη για οποιοδήποτε λόγο.
-Ριζική αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, που αυτή τη φορά δε θα περιλαμβάνει μόνο περισσότερα χρόνια εργασίας, αλλά και μεγάλη μείωση των υψηλών συντάξεων ορισμένων κατηγοριών.
Αντε κακιά... Το κοτζάμ (όποιο) ποσοστό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις υπέρ της παρούσας κυβέρνησης και που απορώ πόθεν εξάγεται, γιατί το στενοχωρείς;Όχι ότι δεν τον μολύνουν βέβαια κι αυτόν.
To λέτε και το ξαναλέτε και μα την πίστη μου, θέλετε ξύλο τελικά.(Ως πότε, την πίστη μου, το εκλογικό σώμα θα είναι κολημμένο σε 2-3 ονόματα;)
Κι όμως. Αν ανατρέξουμε σε όσα μιλάει εκείνο το ωραίο τόπικ με τίτλο "Επανάσταση", θα δούμε ότι έχουμε τελικά πολλές επιλογές.Αρέλα έγραψε:ΔΕΝ έχουμε τίποτα καλύτερο να επιλέξουμε φίλε μου.
Oχιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηη!Dr. Jeckyl έγραψε:Αχ πόσο συμφωνώ μαζί σου ΑρΕλα, πόσο συμφωνώ!!
Θα φύγω σε άλλη χώρα!!!![]()
Απόμακρος έγραψε:Το Μαξίμου θυμίζει πυγμάχο που έχει εγκλωβιστεί στα σχοινιά και δέχεται απανωτά "κροσέ" χωρίς να μπορεί να διαφύγει. Στο κτίριο της Κατεχάκη ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κοιμάται αγκαλιά με τον εφιάλτη μιας νέας καταστροφής που θα είναι οπωσδήποτε χειρότερη από την προηγούμενη. Στη ΓΑΔΑ οι ανώτεροι αξιωματικοί προσεύχονται κάνοντας βουντού διότι έχουν καταλάβει πως ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών έχει κλείσει και πως τώρα ανοίγει ο κύκλος της μεγάλης γελοιοποίησης.
Οι συσκέψεις των ανώτερων στελεχών για τη Δημόσια Τάξη καταλήγουν στην ίδια επωδό. «Μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό το κακό όνειρο».
http://www.zougla.gr/news.php?id=26023
Απόμακρε τέλεια περιγραφή άρχοντα,απλα!!!
(Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι τσίρκουλο)