ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!
Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!
μου λες οτι μια πραξη ειναι ανωμαλη επειδη εσυ λες οτι ειναι ανωμαλη (μιλαω για την ομοφυλοφιλια το πρωκτικο σεξ την πεολιξια, τον αυνανισμο και οτιδηποτε συμβαινει αναμεσα σε δυο ή περισσοτερους συναινουντες ενηλικους).
θα σου προτεινω απλα να μας δωσεις εναν καταλογο των σεξουαλικων στασεων που επιτρεπονται γιατι εχω την υποψια οτι η φαντασια σου αρχιζει και τελειωνει στο ιεραποστολικο.
απο εκει και περα να θυμισω οτι μιλαμε για την παιδοφιλια. δεν υπαρχει γενικα (ανωμαλια) αυτο που λες δεν στεκει επιστημονικα.
κανενας επιστημονας δεν θα σου μιλησει γενικα για "ανωμαλια".
Η ιατρικη κοινουτητα θεωρει την παιδοφιλια σεξουαλικη διαταραχη ενω την ομοφυλοφιλια οχι.
επισης κανενας δεν θα κατηγορηθει για ανωμαλος αν του αρεσει το στοματικο (το οποιο δεν προοριζεται για αναπαραγωγη μιας και δεν μενει καμια γυναικα εγκυος απο το στομα) ή αν αυνανιζεται(πραξη που παλι δεν προαγει την αναπαραγωγη.
αν εσυ θελεις να κανεις σεξ μονο για να αναπαραγεσαι μπορεις να το κανεις στο σπιτακι σου και να μην ενοχλεις τον διπλανο σου προσπαθωντας αναισχυντα να μας πεισεις οτι το σεξ ειναι μονο για αναπαραγωγη.
συγνωμη αρελα που βγηκα εκτος θεματος αν θελεις καντα σπλιτ και βαλτα στα περι ομοφυλοφιλιας.
θα σου προτεινω απλα να μας δωσεις εναν καταλογο των σεξουαλικων στασεων που επιτρεπονται γιατι εχω την υποψια οτι η φαντασια σου αρχιζει και τελειωνει στο ιεραποστολικο.
απο εκει και περα να θυμισω οτι μιλαμε για την παιδοφιλια. δεν υπαρχει γενικα (ανωμαλια) αυτο που λες δεν στεκει επιστημονικα.
κανενας επιστημονας δεν θα σου μιλησει γενικα για "ανωμαλια".
Η ιατρικη κοινουτητα θεωρει την παιδοφιλια σεξουαλικη διαταραχη ενω την ομοφυλοφιλια οχι.
επισης κανενας δεν θα κατηγορηθει για ανωμαλος αν του αρεσει το στοματικο (το οποιο δεν προοριζεται για αναπαραγωγη μιας και δεν μενει καμια γυναικα εγκυος απο το στομα) ή αν αυνανιζεται(πραξη που παλι δεν προαγει την αναπαραγωγη.
αν εσυ θελεις να κανεις σεξ μονο για να αναπαραγεσαι μπορεις να το κανεις στο σπιτακι σου και να μην ενοχλεις τον διπλανο σου προσπαθωντας αναισχυντα να μας πεισεις οτι το σεξ ειναι μονο για αναπαραγωγη.
συγνωμη αρελα που βγηκα εκτος θεματος αν θελεις καντα σπλιτ και βαλτα στα περι ομοφυλοφιλιας.
- ABATTON
- Δόκιμος
- Irc ψευδώνυμο: ABATTON
- Φύλο: Άνδρας
Divine με κάλυψες, ο καθένας υπερασπίζεται τα .. Ιδανικά του.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εγώ πάλι συμφωνώ με τον Φώτη.
Δεν μπορείς να μιλάς για λογαριασμό της φύσης, όταν την καλουπιάζεις στα δικά σου δεδομένα/ηθικό κώδικα και σύστημα αξιών. Στη φύση υπάρχει η ομοφυλοφιλία (σε ζώα) και άλλα ίσως που μπορεί η δική σου ηθική και άποψη περί "φυσιολογικού" να θεωρεί διαστροφές ή ανωμαλίες.
Αυτό που εξετάζουμε εδώ και κρίνουμε ως απαράδεκτο, δεν είναι οι όποιεσδήποτε σεξουαλικές κατευθύνσεις που δε μας γουστάρουν, αλλά Η ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ! Το ίδιο κατακριτέο/απαράδεκτο/εγκληματικό και κτηνώδη θεωρώ τον βιασμό ενήλικης γυναίκας, αλλά και την κτηνοβασία, εφ'όσον πάλι επιβάλλει κανείς σεξουαλικές ορέξεις σε πλάσμα ΑΝΙΚΑΝΟ να αντιδράσει-αντισταθεί. Όταν αυτό γίνεται σε παιδιά, απλά η οργή ξεχειλίζει και θεωρείται ακόμα πιο εξωφρενικά απαράδεκτο!
Ας μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα μας λοιπόν.
Το θέμα μας εδώ είναι η κτηνώδης εγκληματικότητα της παιδεραστίας! ΝΙΩΣΤΕ!
Δεν μπορείς να μιλάς για λογαριασμό της φύσης, όταν την καλουπιάζεις στα δικά σου δεδομένα/ηθικό κώδικα και σύστημα αξιών. Στη φύση υπάρχει η ομοφυλοφιλία (σε ζώα) και άλλα ίσως που μπορεί η δική σου ηθική και άποψη περί "φυσιολογικού" να θεωρεί διαστροφές ή ανωμαλίες.
Αυτό που εξετάζουμε εδώ και κρίνουμε ως απαράδεκτο, δεν είναι οι όποιεσδήποτε σεξουαλικές κατευθύνσεις που δε μας γουστάρουν, αλλά Η ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ! Το ίδιο κατακριτέο/απαράδεκτο/εγκληματικό και κτηνώδη θεωρώ τον βιασμό ενήλικης γυναίκας, αλλά και την κτηνοβασία, εφ'όσον πάλι επιβάλλει κανείς σεξουαλικές ορέξεις σε πλάσμα ΑΝΙΚΑΝΟ να αντιδράσει-αντισταθεί. Όταν αυτό γίνεται σε παιδιά, απλά η οργή ξεχειλίζει και θεωρείται ακόμα πιο εξωφρενικά απαράδεκτο!
Ας μην ξεφεύγουμε απ'το θέμα μας λοιπόν.
Το θέμα μας εδώ είναι η κτηνώδης εγκληματικότητα της παιδεραστίας! ΝΙΩΣΤΕ!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
λεω οτι θεωρω σωστο. προσωπικα δεν με νοιαζει τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του.
αλλους τους ενοχλει.
αλλους τους ενοχλει.
- ArELa
- Founder-Administrator
Και επειδή αρνούμαι να ξεφύγω απ'το επίμαχο, ξαναβάζω 2 προηγούμενα ποστς μου εδώ, στα οποία σας καλώ να εστιάσετε. Θέλω σχολιασμό επ'αυτών και μέχρι στιγμής μόνο ο Φώτης σχολίασε σχετικά. Αβαττε, ξέφυγες. Αν έχεις κάτι να σχολιάσεις επί αυτού που θέτω παρακάτω, καν'το, αν όχι, μην εκτρέπεις το θέμα στα δικά σου "πρέπει".
και
ΑρΕλα έγραψε:Την επίμαχη φωτο θα τη δείτε τοποθετημένη εδώ στο (συναφές με το παρόν) εξαιρετικό νήμα της Καρυάτιδας με τίτλο Το προφίλ του ατόμου που κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά, εφ'όσον είπαμε ότι θα αναρτήσουμε το στοιχείο αυτό σε ενότητα μη προσβάσιμη στους επισκέπτες.
Προειδοποιώ ότι η εικόνα είναι σκληρή και ικανή να κάνει έναν φυσιολογικό άνθρωπο να αρρωστήσει, αλλά η πράξη είναι πιο σκληρή για τα θύματα και δεν πιστεύω πως πρέπει να αποστρέφουμε το βλέμμα από τη φρίκη που βιώνουν μικρά αθώα βλαστάρια.
Οι σχολιασμοί/αντιδράσεις σας, ας τοποθετηθούν εδώ καλύτερα...
και
ΑρΕλα έγραψε:Παραπέμπω και πάλι στο νήμα εκείνο http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 570#p75570
διότι το ποστ (και το λινκ προς τη φωτο) συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό άρθρο που συνέταξε ο Απόμακρος το οποίο αξίζει να διαβαστεί έτσι κι αλλιώς, όπως κι ολόκληρο εκείνο το νήμα της Καρυάτιδάς μας.
[ Βασίλη μη με δείρεις για το tp (triple posting) αλλά έπρεπε να γίνει έτσι ]
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ηταν λαθος που ξεφυγαμε απο το θεμα. ας συμφωνησουμε ολοι μας να μην ξανασυμβει.
- ABATTON
- Δόκιμος
Αρελα συγχαρητηρια για την αναδειξη του θεματος της παιδοφιλίας.
Σχετικά με αυτα που είπες για την ανωμαλία, πιστεύω ότι, δεν είναι ποτέ δυνατόν η συναίνεση 2-3 διεστραμμένων προς ερωτική πράξη ειτε παραπανω μπορουν να αλλαξουν τον αναπαραγωγικό Νομο, εξαίρεσεις του οποίου υπρχουν στη φυση, αποτελουν σφαλματα τα οποία τον ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ απλα.
αλλα ας συνεχίσουμε με την παιδοφιλία..
ομολογω ότι παρεκτραπηκαμε για λίγο.
Σχετικά με αυτα που είπες για την ανωμαλία, πιστεύω ότι, δεν είναι ποτέ δυνατόν η συναίνεση 2-3 διεστραμμένων προς ερωτική πράξη ειτε παραπανω μπορουν να αλλαξουν τον αναπαραγωγικό Νομο, εξαίρεσεις του οποίου υπρχουν στη φυση, αποτελουν σφαλματα τα οποία τον ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ απλα.
αλλα ας συνεχίσουμε με την παιδοφιλία..
ομολογω ότι παρεκτραπηκαμε για λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Παρ 06 Φεβ 2009, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ArELa
- Founder-Administrator
Βασικά θέλω να συμφωνήσουμε όλοι μας να πολεμήσουμε αυτή τη μάστιγα μετά βδελυγμίας και γιατί όχι, να οργανωθούμε σαν Ιδεογραφίτες κατά έναν τρόπο για να την πατάξουμε και πρακτικά!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Εϊμαι μέσα Βίκυ!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Mantam Froufrou
κι εγώ δεν έχω το στομάχι πιά, ειδικά στην κατάστασή μου...αλλά ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ! Μόνο με χαστούκια και κλωτσιές ξυπνάνε μερικά πνεύματα!εγω δεν εχω στομαχι να ξαναδω αυτη τη φωτο. δεν μπορω να πω οτι καλως την εβαλες ή κακως. μπορω να πω μονο οτι ειναι καλο το σκεπτικο που σε οδηγησε να τη βαλεις.
Γενικά ο sinner με κάλυψε σε πολλά...
- ArELa
- Founder-Administrator
Συνελήφθη για αποπλάνηση 8χρονης
ΕRΤ.GR
Τρίτη 10:03
Με το πρόσχημα ότι θα την πάει να παίξει με τα δικά του παιδιά, και εκμεταλλευόμενος τον φόβο που προκαλούσε, παρέσερνε στο σπίτι του στο Μενίδι το ανήλικο θύμα του ο 42χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας για αποπλάνηση και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις οκτώ ετών καθώς και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής παρέσυρε στο σπίτι του τη 8χρονη με το πρόσχημα ότι θα παίξει με τα δικά του παιδιά τα οποία, όμως, απουσίαζαν και ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού κατ' επανάληψη.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 42χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η 8χρονη φοβόταν να καταγγείλει τα όσα υπέφερε, είχε ασελγήσει σε βάρος της και κατά το παρελθόν, ενώ της έδειχνε και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που έχει στο κινητό του τηλέφωνο.
Το κινητό του μαζί με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρέθηκαν κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του παρουσία Εισαγγελέα, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση δεδομένου ότι εκτιμάται πως περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας που χρησιμοποιούσε για να πετυχαίνει τους σκοπούς του.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/531415.html
και το χθεσινό άρθρο:
Βεβαρημένο παρελθόν φαίνεται ότι έχει ο 42χρονος που συνελήφθη στο Μενίδι κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ενός οκτάχρονου κοριτσιού.
Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα έγινε μια καταγγελία σοκ από μία 19χρονη, η οποία ισχυρίστηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο έπεσε θύμα του ίδιου δράστη πριν 13 χρόνια.
Και για αυτό ο δικηγόρος της οικογένειας κάνει έκκληση σε όποιον έχει να καταγγείλει οτιδήποτε για τη δράση του 42χρονου, να το κάνει τώρα, διότι στον εισαγγελέα άλλαξε γραμμή και πλέον αρνείται ότι άγγιξε το μικρό κορίτσι.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/531767.html
Η κτηνωδία συνεχίζεται και καλά κρατεί.
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο Απόμακρος, αλλά θαρρώ πως δεν κάνω λάθος και πως η ασέλγεια τιμωρείται μονο με 1 χρόνο φυλάκιση. Ζήτω η ελληνική νομολογία! Τι είναι μια ασέλγεια παιδιού; Ψιλοπράγματα, αδερφέ... Για ληστεία τιμωρούνται αυστηρότερα!
Και φυσικά ούτε λόγος για διαπόμπευση. Μην τους πειράξουμε!
Είδατε καμιά φωτο με τη μουράκλα τους στα ΜΜΕ? Οοοοοοοοχι... προστατεύονται ακόμα τα καθάρματα και έτσι εκτίθενται σε κινδύνους τα απροστάτευτα!
ΕRΤ.GR
Τρίτη 10:03
Με το πρόσχημα ότι θα την πάει να παίξει με τα δικά του παιδιά, και εκμεταλλευόμενος τον φόβο που προκαλούσε, παρέσερνε στο σπίτι του στο Μενίδι το ανήλικο θύμα του ο 42χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας για αποπλάνηση και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις οκτώ ετών καθώς και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής παρέσυρε στο σπίτι του τη 8χρονη με το πρόσχημα ότι θα παίξει με τα δικά του παιδιά τα οποία, όμως, απουσίαζαν και ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού κατ' επανάληψη.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 42χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η 8χρονη φοβόταν να καταγγείλει τα όσα υπέφερε, είχε ασελγήσει σε βάρος της και κατά το παρελθόν, ενώ της έδειχνε και βίντεο παιδικής πορνογραφίας που έχει στο κινητό του τηλέφωνο.
Το κινητό του μαζί με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρέθηκαν κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του παρουσία Εισαγγελέα, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση δεδομένου ότι εκτιμάται πως περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας που χρησιμοποιούσε για να πετυχαίνει τους σκοπούς του.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/531415.html
και το χθεσινό άρθρο:
Βεβαρημένο παρελθόν φαίνεται ότι έχει ο 42χρονος που συνελήφθη στο Μενίδι κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ενός οκτάχρονου κοριτσιού.
Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα έγινε μια καταγγελία σοκ από μία 19χρονη, η οποία ισχυρίστηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο έπεσε θύμα του ίδιου δράστη πριν 13 χρόνια.
Και για αυτό ο δικηγόρος της οικογένειας κάνει έκκληση σε όποιον έχει να καταγγείλει οτιδήποτε για τη δράση του 42χρονου, να το κάνει τώρα, διότι στον εισαγγελέα άλλαξε γραμμή και πλέον αρνείται ότι άγγιξε το μικρό κορίτσι.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/531767.html
Η κτηνωδία συνεχίζεται και καλά κρατεί.
Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο Απόμακρος, αλλά θαρρώ πως δεν κάνω λάθος και πως η ασέλγεια τιμωρείται μονο με 1 χρόνο φυλάκιση. Ζήτω η ελληνική νομολογία! Τι είναι μια ασέλγεια παιδιού; Ψιλοπράγματα, αδερφέ... Για ληστεία τιμωρούνται αυστηρότερα!
Και φυσικά ούτε λόγος για διαπόμπευση. Μην τους πειράξουμε!
Είδατε καμιά φωτο με τη μουράκλα τους στα ΜΜΕ? Οοοοοοοοχι... προστατεύονται ακόμα τα καθάρματα και έτσι εκτίθενται σε κινδύνους τα απροστάτευτα!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Μάλλον φοβούνται το αυτονόητο...οτι θ'αρχίσει καμμία ομάδα φίλων των παιδιών (και ουχί παιδεραστών) να τους καθαρίζει έναν - έναν...άσε γιατί έχω αρχίσει και κατεβάζω περίεργες ιδέες!!!
Στον συγκεκριμένο θα μπορούσα να κάνω πολλά για να μην ξανασελγήσει ούτε σε γάτα!
(και παραμένω ήρεμη)
Στον συγκεκριμένο θα μπορούσα να κάνω πολλά για να μην ξανασελγήσει ούτε σε γάτα!
(και παραμένω ήρεμη)
Κατ' ἀρχὰς εἶναι κανείς ἐδῶ μέσα πού εἶναι ὑπέρ τῆς Δημοκρατίας;
Ὀφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε πρῶτα αὐτό, πρός ἀποφυγὴν πάσης παρεξηγήσεως.
Κυττᾶχτε πῶς καταῤῥἰπτεται ἡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μέσα σε 5 ἁρᾶδες:
Ὅταν εἶναι να ἐκλεγῇ ἕνας Πιλότος ἀεροσκάφους ὴ ἕνας Ἰατρός, καθῶς ἐξ αὐτῶν ἐξαρτῶνται κάποιες ζῳές, προηγοῦνται αὐστηρές ἐξετάσεις, ἐπίπονες σπουδές, καί στο τέλος ἡ ἀπόφασι λαμβάνεται ἀπό ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, να ψηφίζουν ὅλοι;;;; Γιατί δεν ἐφαρμόζεται τότε δημοκρατική ψηφοφορία μέ ὅλο το λαό καί το μπούγιο καί για την ἐκλογή γιατρῶν καί πιλότων; Γιατί δεν ψηφίζουν εἰδικοί οἰκονομολόγοι γιά την ἐκλογή τοῦ ὑπουργοῦ οἰκονομικῶν, εἰδικοί στρατηγοί για την ἐκλογή τοῦ ὑπουργοῦ ἀμύνης, εἰδικοί Πρυτάνεις για την ἐκλογή τοῦ Ὑπουργοῦ Παιδείας, καί πάει λέγοντας;
Λοιπόν βάλτε το καλά στο μυαλό σας:
Ὅσο ὑπάρχῃ Δημοκρατία, σκουληκοειδῆ κτήνη ὅπως οἱ παιδεραστές, οἱ αἱμομίκτες, οἱ ὁμοφυλόπ**** καί οἱ λοιποί σεξουαλικῶς διεστραμμένοι ψυχοπαθείς ****άνθρωποι θα μένουν ἀτιμώρητοι και ζῳντανοί.
Εἴδατε τί ἔγινε προχθές στην Περσία; Ἕνα ψυχοπαθές ******, ἐπειδῆ μια τύπισσα δε γούσταρε να τον παντρευτῇ, πῆρε ὀξύ καί τῆς τὄριξε στα μάτια καί την τύφλωσε. Πώς τόν τιμώρισε τό "αὐταρχικό" καί "χουντικό" καθεστώς τοῦ Ἁχμαντινετζάντ; Τοῦ ἔριξαν τό ίδιο ὑγρό στα μάτια καί τόν τύφλωσαν κι αὐτόν. Δίκαιο ἢ ἄδικο; Ψηφίστε. Τί τιμωρία ἁρμόζει στούς παιδεραστές που διαλύουν ψυχές καί σώματα παιδικῶν ἀνυπεράσπιστων ἀθῷων πλασμάτων; Ψηφίστε.
Βίκυ ὑπάρχει κανένα τόπικ να πάω να βγάλω χολή ἐναντίον τῆς Δημοκρατίας γιά να μη βγαίνω ἐκτός θέματος; ;)
Ὀφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε πρῶτα αὐτό, πρός ἀποφυγὴν πάσης παρεξηγήσεως.
Κυττᾶχτε πῶς καταῤῥἰπτεται ἡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μέσα σε 5 ἁρᾶδες:
Ὅταν εἶναι να ἐκλεγῇ ἕνας Πιλότος ἀεροσκάφους ὴ ἕνας Ἰατρός, καθῶς ἐξ αὐτῶν ἐξαρτῶνται κάποιες ζῳές, προηγοῦνται αὐστηρές ἐξετάσεις, ἐπίπονες σπουδές, καί στο τέλος ἡ ἀπόφασι λαμβάνεται ἀπό ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, να ψηφίζουν ὅλοι;;;; Γιατί δεν ἐφαρμόζεται τότε δημοκρατική ψηφοφορία μέ ὅλο το λαό καί το μπούγιο καί για την ἐκλογή γιατρῶν καί πιλότων; Γιατί δεν ψηφίζουν εἰδικοί οἰκονομολόγοι γιά την ἐκλογή τοῦ ὑπουργοῦ οἰκονομικῶν, εἰδικοί στρατηγοί για την ἐκλογή τοῦ ὑπουργοῦ ἀμύνης, εἰδικοί Πρυτάνεις για την ἐκλογή τοῦ Ὑπουργοῦ Παιδείας, καί πάει λέγοντας;
Λοιπόν βάλτε το καλά στο μυαλό σας:
Ὅσο ὑπάρχῃ Δημοκρατία, σκουληκοειδῆ κτήνη ὅπως οἱ παιδεραστές, οἱ αἱμομίκτες, οἱ ὁμοφυλόπ**** καί οἱ λοιποί σεξουαλικῶς διεστραμμένοι ψυχοπαθείς ****άνθρωποι θα μένουν ἀτιμώρητοι και ζῳντανοί.
Εἴδατε τί ἔγινε προχθές στην Περσία; Ἕνα ψυχοπαθές ******, ἐπειδῆ μια τύπισσα δε γούσταρε να τον παντρευτῇ, πῆρε ὀξύ καί τῆς τὄριξε στα μάτια καί την τύφλωσε. Πώς τόν τιμώρισε τό "αὐταρχικό" καί "χουντικό" καθεστώς τοῦ Ἁχμαντινετζάντ; Τοῦ ἔριξαν τό ίδιο ὑγρό στα μάτια καί τόν τύφλωσαν κι αὐτόν. Δίκαιο ἢ ἄδικο; Ψηφίστε. Τί τιμωρία ἁρμόζει στούς παιδεραστές που διαλύουν ψυχές καί σώματα παιδικῶν ἀνυπεράσπιστων ἀθῷων πλασμάτων; Ψηφίστε.
Βίκυ ὑπάρχει κανένα τόπικ να πάω να βγάλω χολή ἐναντίον τῆς Δημοκρατίας γιά να μη βγαίνω ἐκτός θέματος; ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diagalaksiaki την Πέμ 12 Φεβ 2009, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έλεος με τους χαρακτηρισμούς...
Λόγος: Έλεος με τους χαρακτηρισμούς...
ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΑΤΑΪΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mantam Froufrou
Επίσης έλεος με τα υπερβολικά μεγάλα γράμματα...
Αιθερόδρομε δεν είμαστε στραβοί, και πάντως δεν βοηθάς στην ανάγνωση των μηνυμάτων σου όταν γράφεις λές κι είσαι εσύ στραβός!
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ!
Αιθερόδρομε δεν είμαστε στραβοί, και πάντως δεν βοηθάς στην ανάγνωση των μηνυμάτων σου όταν γράφεις λές κι είσαι εσύ στραβός!
ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΜΗΝ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ!
- ABATTON
- Δόκιμος
AIΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ, καλά τα λες !!!!
Κρεμάλα σε παιδοφιλους και ανωμαλους !!!
Πρωταρχικος Νομος η κοινωνικη ΚΑΘΑΡΣΗ !!!
Κρεμάλα σε παιδοφιλους και ανωμαλους !!!
Πρωταρχικος Νομος η κοινωνικη ΚΑΘΑΡΣΗ !!!
ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ την Πέμ 12 Φεβ 2009, 15:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μιλαμε για την παιδεραστια. ο αβαττον το πηγε γενικα σε οσους θεωρει ανωμαλους στο τελος ακουω και ενα "ποινικοποιηστε την δημοκρατια".
μηπως ξεφυγαμε;
μηπως ξεφυγαμε;
- ArELa
- Founder-Administrator
Αιθεροδρόμε, υπήρχε ένα τόπικ περί δημοκρατίας κάποτε, αλλά κάτι μου λέει ότι "χάθηκε" μαζί με άλλα 500 στην περσινή μας "καταστροφή". Μπορείς ν'ανοίξεις ένα ανάλογο νήμα εσύ, κατά προτίμηση στην ενότητα Κοσμοθεωρία-ΙΔΕΟλογία που είναι και αθέατη στους επισκέπτες.
Επιπροσθέτως να σου υπενθυμίσω να ρίξεις ένα βλέφαρο στους Κανόνες μας για να μην αναγκάζεις τα καημένα τα διαχειριστόπουλά μας να σε κυνηγάνε συνέχεια. Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις.
Κατά τα λοιπά, ξέφυγες αρκετά απ'το θέμα μας. Σ'αυτό τη νήμα μιλάμε αποκλειστικά και μόνον για τους παιδόφιλους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους συγχέουμε με τους ομοφυλόφιλους.
Δεν μας πέφτει λόγος να κριτικάρουμε πόσο μάλλον να επικρίνουμε, οποιαδήποτε σεξουαλική συμπεριφορά, στην πρακτική της οποίας συμμετέχουν συναινούντες ενήλικες, γιατί αυτή άπτεται των προσωπικών επιλογών του καθένα μας.
Ο ομοφυφιλόφιλος δεν είναι απαραίτητα παιδόφιλος. Ο παιδόφιλος μπορεί να'ναι είτε ετερόφιλος είτε ομοφυλόφιλος και τις περισσότερες φορές ισχύει η πρώτη εκδοχή το καραστρέιτ παιδόφιλου.
Σε παραπέμπω εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 570#p75570 να δεις αν αντέχει το στομάχι σου κι αφού διαβάσεις την προειδοποίηση, την επίμαχη φωτογραφία που θα σου κάνει και σαφές για ποιο ακριβώς πράγμα μιλάμε εδώ.
Επιπροσθέτως να σου υπενθυμίσω να ρίξεις ένα βλέφαρο στους Κανόνες μας για να μην αναγκάζεις τα καημένα τα διαχειριστόπουλά μας να σε κυνηγάνε συνέχεια. Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις.
Κατά τα λοιπά, ξέφυγες αρκετά απ'το θέμα μας. Σ'αυτό τη νήμα μιλάμε αποκλειστικά και μόνον για τους παιδόφιλους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους συγχέουμε με τους ομοφυλόφιλους.
Δεν μας πέφτει λόγος να κριτικάρουμε πόσο μάλλον να επικρίνουμε, οποιαδήποτε σεξουαλική συμπεριφορά, στην πρακτική της οποίας συμμετέχουν συναινούντες ενήλικες, γιατί αυτή άπτεται των προσωπικών επιλογών του καθένα μας.
Ο ομοφυφιλόφιλος δεν είναι απαραίτητα παιδόφιλος. Ο παιδόφιλος μπορεί να'ναι είτε ετερόφιλος είτε ομοφυλόφιλος και τις περισσότερες φορές ισχύει η πρώτη εκδοχή το καραστρέιτ παιδόφιλου.
Σε παραπέμπω εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 570#p75570 να δεις αν αντέχει το στομάχι σου κι αφού διαβάσεις την προειδοποίηση, την επίμαχη φωτογραφία που θα σου κάνει και σαφές για ποιο ακριβώς πράγμα μιλάμε εδώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ABATTON
- Δόκιμος
Divine δεν θεωρω εγω ανωμαλους, αλλα η Φυση που δεν αφηνει να συμβει αναπαραγωγη μεταξυ ομοφυλοφίλων αφου παραβαινουν Φυσικο Νομο αναπαραγωγης, μα τι μανια εχουν ορισμενοι να διαστρεβλψνουν τα παντα, πότε θα το σταματησετε πια ? Βλεπετε που τρωνε κουτοχορτο οι μαζες και το συνεχιζετε ? καταντησε κουραστικο να λεμε τα ιδια.
Αρα αβαττον και ο αυνανισμος ειναι ανωμαλια; ή το στοματικο σεξ απο γυναικα σε ανδρα; επειδη δεν προοριζεται για αναπαραγωγη;
- ArELa
- Founder-Administrator
Παρακαλώ πολύ μην εκτρέπεστε του θέματος!
Υπάρχουν ενεργά, ανοιχτά και μεγάλα (σε τοποθετήσεις και θεάσεις) νήματα και για τον αυνανισμό εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 137&t=1341 και για την ομοφυλοφιλία εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 137&t=1315
Τραβάτε σ'ένα απ'αυτά να λύσετε τις διαφορές σας!
Εδώ συζητάμε την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ η οποία είναι μια ξέχωρη περίπτωση ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ πρακτικών, που επιβάλλονται σε ανήμπορα και μη συναινούντα αθώα πλάσματα, σημαδεύοντάς τα διά βίου, ή εξοντώνοντάς τα ψυχικά ή και σωματικά! Αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις ηθικιστικές κορώνες που μπορεί να βγάλετε για ατομικές επιλογές και πρακτικές που δεν γίνονται εις βάρος κανενός , μόνο και μόνο επειδή σας σοκάρουν ή απλά δεν σας γουστάρουν!
Υπάρχουν ενεργά, ανοιχτά και μεγάλα (σε τοποθετήσεις και θεάσεις) νήματα και για τον αυνανισμό εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 137&t=1341 και για την ομοφυλοφιλία εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 137&t=1315
Τραβάτε σ'ένα απ'αυτά να λύσετε τις διαφορές σας!
Εδώ συζητάμε την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ η οποία είναι μια ξέχωρη περίπτωση ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ πρακτικών, που επιβάλλονται σε ανήμπορα και μη συναινούντα αθώα πλάσματα, σημαδεύοντάς τα διά βίου, ή εξοντώνοντάς τα ψυχικά ή και σωματικά! Αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις ηθικιστικές κορώνες που μπορεί να βγάλετε για ατομικές επιλογές και πρακτικές που δεν γίνονται εις βάρος κανενός , μόνο και μόνο επειδή σας σοκάρουν ή απλά δεν σας γουστάρουν!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Εγώ τα έχω πει και εδώ.
Τίποτα περισσότερο.
ΣείριοΑστρο έγραψε:Το συγκεκριμένο προφίλ μπορεί να πάψει να υφίσταται με διάφορες οριστικές λύσεις γι αυτά τα άτομα:
Και μην ακούσω τίποτα ''είναι άρρωστοι άνθρωποι'' και τέτοιες μπούρδες γιατί αυτές οι σοφιστείες θα πρέπει να πάνε να ειπωθούν στα παιδάκια που έχουν πέσει στα χέρια τους, και που αύριο μπορεί να είναι τα δικά μας παιδιά.
Τίποτα περισσότερο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτό το τόπικ κλειδώνεται εδώ λόγω υπερφόρτισής του που καθιστά αδύνατη την παραπομπή σε συγκεκριμένο ποστ με λινκ, και διαχωρίζεται σε 2 μέρη.
Η συνέχειά του βρίσκεται εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 091#p76091
Η συνέχειά του βρίσκεται εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 091#p76091
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble