ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη!

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Μάιος 2008, 12:21

Ξερεις ποσα ΧΡΟΝΙΑ κανουν τα εργαστήρια της ασφάλειας να αναλύσουν τα κατεσχεμένα υλικα;
Και σε πόσες άλλες προγενέστερες υποθέσεις πορνογραφίας δεν πρόλαβαν να αναλύσουν τους υπολογιστές ακόμα και όταν έγινε ή δίκη μετα απο 3-4 χρόνια;

Και ξέρουν και τι βρέθηκε στους υπολογιστές τους; κι ολονών.
Τα ανελύσαν όλα;
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 23 Μάιος 2008, 12:57

Ξερεις ποσα ΧΡΟΝΙΑ κανουν τα εργαστήρια της ασφάλειας να αναλύσουν τα κατεσχεμένα υλικα;
Και σε πόσες άλλες προγενέστερες υποθέσεις πορνογραφίας δεν πρόλαβαν να αναλύσουν τους υπολογιστές ακόμα και όταν έγινε ή δίκη μετα απο 3-4 χρόνια;

Και ξέρουν και τι βρέθηκε στους υπολογιστές τους; κι ολονών.
Τα ανελύσαν όλα;
Oμολογώ οτι δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με το 'ανέλυσαν'... δηλαδή δεν μπορούσαν να μπούν μέσα στον υπολογιστή????? Αυτό απο την στιγμή που πάς κατηγορούμενος και να μην έχει μπορέσει να μπεί ο 'χάκερ' της αστυνομίας, είναι υποχρεωμένος ο κατηγορούμενος να δώσει το password του υπολογιστή (αν έχει βέβαια τέτοιο) και να γινει έρευνα...

Απο κει και πέρα, τί να αναλύσεις? Αν τα βίντεο είναι αληθινά????? :shock:

be more specific pls
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Μάιος 2008, 13:31

Oταν ενας υπολογιστής παει για κατάσχεση παει σε εργαστήριο.
Δεν τον κοιτάζει κανας αρχιφύλακας στο πόδι.
Παει σε εργαστήρια της ασφάλειας με το καρτελάκι και περιμένει στη σειρά.
Και η σειρα παει χρόνια.
Απο τους υπολογιστές της 17Ν μεχρι σήμερα παει η σειρα :loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Μάιος 2008, 15:18

Ρε συ Φώτη, τελικά πλάκα μας κάνεις? Ώρες ώρες πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω!
Βάζεις τοποθετήσεις για να'χουμε να λέμε και να μας κάνεις μασάζ στα νεύρα?
Πες μου πού ακριβώς αποσκοπούν αυτά που λες τελικά, να καταλάβουμε.
Υποστηρίζεις τους 21? :shock:
Μη χειρότερα δηλαδη!.... :swear:
Περίμενε. τους 21 τους δικασατε και τους καταδικασατέ;
Θα δικαστούν και θα καταδικαστούν απ'την ελληνική δικαιοσύνη.
Ευελπιστώ δηλαδή!
Tι γνωρίζετε για την ιστορία εκτώς απο αυτά που λένε τα ΜΜΕ;
Εγω προσωπικά δεν εχω καμιά αλλη πηγή πληροφόρησης.
Αλλα θεωρω οτι τα ΜΜΕ εχουν σκοπό το κέρδος κι όχι την πληροφόρηση.
Κι εγώ τα ΜΜΕ, αλλά και το νετ έχω.
Ποια άλλη πηγή ήθελες δηλαδή? Να πάμε στους ίδιους να τους πιάσουμε κουβεντούλα?
Χθες ένα κανάλι έλεγε οτι ηταν 15 και καταζητείτε ένας.
Τωρα ειναι 21;
Οπως ο αριθμός "παιζει" μήπως παίζει κι αν ειναι όλοι ένοχοι;
Σίγουρα στα ΜΜΕ παίζει και η παραπληροφόρηση και τα ελλειπή ρεπορτάζ.
Είναι όμως εδραιωμένο ότι είναι εικοσιένας οι συλληφθέντες και παραπεμφθέντες.
Το κύκλωμα βέβαια είναι μεγαλύτερο. Άκουσα τον αρμόδιο αστυνομικό διοικητή να λέει ότι ψάχνουν άλλους 60, οπότε ανάμενε να ακούσεις και για περαιτέρω συλλήψεις.

Παίζει ότι είναι όλοι ένοχοι για διακίνηση (και προσωπική χρήση) αυτού του είδους παιδοπορνογραφικού υλικού, αφού πιάστηκαν με "πειστήρια" στο σκληρό τους. Δεν ξέρω για ποια γραφειοκρατικά διαδικαστικά μου μιλάς εσύ, ξέρω πως άκουσα και στο ραδιόφωνο επανειλημμένα και στην τηλεόραση να λένε ότι εξετάζοντας τους σκληρούς και βλέποντας το υλικό, ανατρίχιασαν κι οι ίδιοι οι αστυνομικοί, και δεν άντεχαν τη φρίκη που'βλεπαν. Άνοιξε και κανά ραδιόφωνο τέλος πάντων ρε Φώτη.

Τώρα αν θες να αναπτύσσεις φιλολογία γι'αυτά τα κτήνη, και να "αναλύσουμε" κι αυτούς, λυπάμαι αλλά προσωπικά θ'απέχω. Δε μ'ενδιαφέρει το ψυχομπούκωμά τους παρά μόνο στο βαθμό που βλάπτει άλλους και ειδικά παιδιά. Είναι δεδομένο ότι η περίπτωσή τους ΔΕΝ είναι ιάσιμη, οπότε αν αυτή η κοινωνία θέλει πραγματικά να προστατέψει αθώα παιδιά, οφείλει να πάρει μέτρα ανάλογα. Αν σου κάνουν πολύ σκληρά εσένα αυτά που πρότεινα εγώ, (γιατί σε είδα να ψιλοφρικάρεις με τη λοβοτομή ) θα σου υπενθυμίσω πως όταν μιλάμε για ανθρωπισμό, είμαστε "λίγοι" ως άνθρωποι όταν παραβλέπουμε τα δικαιώματα των θυμάτων που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ εδώ, για να εστιάσουμε με περισσή....και υποκριτικότατη ανθρωπιστικά χμ... " ευαισθησία " σε αυτά των θυτών.

Άντε και καλό καλοκαίρι.

Πέγκι εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου αδίστακτα σε όλα τα παραπάνω που έθεσες.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Μάιος 2008, 21:04

Ενταξει εγω προτιμώ παρ ολα αυτα ο κατηγορουμενος να θεωρειτε ενοχος αφου καταδικαστεί.

Θα σας πω που βασίζεται το σκεπτικό μου και λήγει το θέμα(για μενα τουλαχιστων).
Ειμαστε μια χώρα που αμα καποιος καταδικαστει καλως καταδικαστικε ενω αμα αθωοθει πληρωσε τους δικαστες (δηλαδη μονο ενοχος μπορει να ειναι).
Δεν υποστηριζω τους 15,21,31,61 (αναλογα με το ποιο καναλι ρωτησεις λες και ειναι δημοπρασια), υποστηριζω την λογικη και την (μη προληπτικη καταδικη).
Την υποθεση δουρη την θυμαστε; Αυτος ο εκφυλος, αυτο το ανθρωπόμορφο τέρας κλπ κλπ που πέθανε στη φυλακη).
Αραβαντινός (προεδρος δεσμοφυλάκων): Ο ΔΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ.
Αυτη τη στιγμη κάποιος που βιασε και σκότωσε ενα παιδί ειναι έξω και κάποιος αλλος πέθανε αντ αυτου στη φυλακή ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ.
Δεν είχε λόγο να πει ψέμματα. τον έζησε στη φυλακή απλά.
Συμφέρων δεν είχε (μιάς και πέθανε).
πιανού το αυτί ιδρωσε; και γιατί να ιδρώσει; εκεινη την εποχή εκανε τη δουλειά του (που ήταν η ικανοποίηση του όχλου).
θα σου υπενθυμίσω πως όταν μιλάμε για ανθρωπισμό, είμαστε "λίγοι" ως άνθρωποι όταν παραβλέπουμε τα δικαιώματα των θυμάτων που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ εδώ, για να εστιάσουμε με περισσή....και υποκριτικότατη ανθρωπιστικά χμ... " ευαισθησία " σε αυτά των θυτών.
Για την ευαισθησια των θυμάτων ακουμε κάθε μέρα αλλα οταν ακούμε κάθε μέρα για άτομα που αθωόθηκαν μετά απο μια 15ετία η λαβοτομή θα ήταν αναστρέψιμη;
Ειναι μια οικονομική λύση η λαβοτομή. Αμα κάποιος αθωοθει μετά απο μια δευτερογενή έρευνα δεν θα μπορεί να σκευτεί για να διεκδικίσει αποζημείωση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Μάιος 2008, 03:38

Την υποθεση δουρη την θυμαστε; Αυτος ο εκφυλος, αυτο το ανθρωπόμορφο τέρας κλπ κλπ που πέθανε στη φυλακη).
Αραβαντινός (προεδρος δεσμοφυλάκων):Ο ΔΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ.
Το ερώτημα είναι εσύ τι θυμάσαι απ'αυτή την υπόθεση του 1996? Πόσο ήσουν πριν 12 χρόνια? 12 χρονών...Κατά πόσο νομίζεις ότι προσέλαβες όλα τα στοιχεία σωστά ή ακόμα και κατά πόσο τα επεξεργάστηκες σαν ενήλικας (που δεν ήσουν τότε)? Με το συμπάθειο, αλλά δεν τα λες σωστά, ούτε τα γνωρίζεις σωστά τα πράγματα.

Αφ'ενός παρακολουθούσα τότε πολύ καλά τι έλεγε ο Αραβαντινός και δεν τον είδα πουθενά να λέει ευθέως ότι ήταν αθώος.
Αφ'ετέρου, βγήκαν διάφορα στη φόρα κανά χρόνο μετά τον θάνατό του. Η μια εκδοχή ήταν ότι μπορεί να μην το βίαζε ο ίδιος το μωρό του, (πράγμα λίαν αμφίβολο) το μοσχοπούλαγε όμως σε κάτι... ευϋπόληπτους, αξιοσέβαστους και υπεράνω υποψίας "κυρίους" - ξέρεις αυτούς τους εντιμότατους οικογενειάρχες που έχουν ένα κούτελο στην κοινωνία - για να το...απολαμβάνουν για λίγες ώρες αυτοί και να τα τσεπώνει αυτός. Η άλλη εκδοχή είναι ότι το παιδί το σκότωσε ο εραστής της γυναίκας του με τον οποίο βρέθηκε και το'χε μαζί της. Γιατί άραγε? Όπως και να'χει, ακόμα και τα χειρότερα καθάρματα στη φυλακή έχουν έναν στοιχειώδη ηθικό κώδικα. Δεν ανέχτηκαν τον Δουρή σε κανένα επίπεδο, γι'αυτό και τον ... "αυτοκτόνησαν". Άσε, μην την σκαλίζεις άλλο αυτή την υπόθεση, σκυλοβρωμάει τόσο, που η μπόχα μου'ρχεται ακόμα στα ρουθούνια ύστερα από τόσα χρόνια. Ακόμα νιώθω το ανακάτεμα στο στομάχι όπως τότε που ξέσπασε αυτή η ιστορία...

Για τους 21 τώρα: Δεν τίθεται θέμα "αθώωσής" τους... Πιάστηκαν στα πράσα και υπάρχουν τα τεκμήρια μέσα από το σκληρό τους, μέσα απ'το ιστορικό αυτού του σκληρού, μέσα απ'τα downloads. Τώρα αν βρουν μεγαλοδικηγόρους και καταφέρουν να τη σκαπουλάρουν γιατί θα'χουν λιγδώσει στην κυριολεξία με ατόφιο λάδι κι όχι με βαλβολίνες, ολόκληρο το συστημα, αυτό είναι άλλη ιστορία και σίγουρα δεν τους αθωώνει στα μάτια κανενός.

Αυτό που μου τη δίνει είναι οι πρόσφατες εξελίξεις για το θέμα:

Σήμερα άκουσα πως ήδη είχε προταθεί (και ψηφιστεί? θα σας γελάσω, δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό) τροπολογία στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων, ώστε να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ τα ονόματα των "κυρίων" που υπάγονται στην κατηγορία αυτή των κτηνωδών υπανθρώπων που στα βίτσια τους εντάσσουν τον σεξουαλικό πόθο για μωρά και παιδάκια. Εγώ θα'λεγα να δημοσιοποιούνται και τα μούτρα τους, όπως πολύ σωστά ξηγιέται ο Αμερικάνος, αλλά έστω και τα ονόματά τους, θα'ταν μια καλή αρχή. Το θέμα όμως παραμένει μη εφαρμοστέο πρακτικά. Αν θα τολμούσε κάποιο δελτίο ειδήσεων να τους κατονομάσει, θα τους έτρεχε το ΕΣΡ και ο Δαφέρμος μέχρι δευτέρας παρουσίας. Βγήκε κι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και καλά να κάνει έκκληση στους εισαγγελείς γι'αυτό το θέμα λες και δε μπορεί ο ίδιος να το λύσει με μια υπογραφή. Ένα άλλο δείγμα του μπάχαλου, της αποσύνθεσης και της σταδιακής αλλά ολοκληρωτικής κατάρρευσης της κρατικής δομής που έστω και στοιχειωδώς υφίστατο πριν εκλεγούν αυτοί οι σημερινοί ΑΧΡΗΣΤΟΙ! :swear: :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Ιαν 2009, 16:12

Έχουμε νεότερα...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν παύουμε να έχουμε νεότερα σε σχέση με αυτή τη μάστιγα.

[box=]Ενας αρχιμανδρίτης αλλά και πολίτες υπεράνω υποψίας, όπως γιατροί, μηχανικοί, και επιχειρηματίες, εμπλέκονται σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας που εξάρθρωσε χθες η Αστυνομία.

Στην κατοχή του αρχιμανδρίτη Φ. Μακρυστάθη, που λειτουργεί στην περιφέρεια Σπάρτης, εντοπίστηκε και το «σκληρότερο» υλικό που διέθετε το κύκλωμα. Εκτός από τον αρχιμανδρίτη, συνελήφθησαν στην Αθήνα, ο μηχανικός Γ. Ηλιόπουλος, ο Σπ. Συμεωνίδης, επίσης μηχανικός, ο γιατρός Χ. Χαραλαμπίδης και ο επιχειρηματίας Φ. Χασιώτης.

Εναντίον των 4 ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων με χρήση διαδικτύου κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή, αλλά πήραν προθεσμία να απολογηθούν.

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=5115121[/box]

Το παραπάνω άρθρο το'βαλα για να καταφαίνονται τα ονόματά τους.
Τώρα έχουν προφυλακιστεί.

Μιλάμε για πολύ σκληρό παιδο-πορνογραφικό υλικό και εξωφρενικά μεγάλος αριθμός gigabytes, με υλικό που δείχνει να κακοποιούνται και να βιάζονται μωρά ακόμα και 8 μηνών! :swear: :banghead:

Μέσα σ'αυτά τα μπουμπούκια που την έβρισκαν ΑΡΡΩΣΤΑ με τέτοια οφθαλμόλουτρα ήταν κι ένας αρχιμανδρίτης.

Και ιδού...
Εικόνα

Ως εκεί μπορούμε να τον "δούμε", αν και κάποια κανάλια ΟΡΘΩΣ τον έδειξαν κατάφατσα με κίνδυνο να τιμωρηθούν (άκουσον άκουσον) απ'το ΕΣΡ.

Προφυλακίστηκαν λέει, και άλλαξε ο νόμος λέει, αφού από πλημέλημμα έγινε κακούργημα, και επετράπη να αναφέρεται στα ΜΜΕ και το όνομά τους λέει, αλλά μέχρις εκεί! Μην σπάσουμε τ'αυγά των προσωπικών δεδομένων, απαγορεύεται ΛΕΕΙ, να εμφανίζεται η γουρουνομούρη τους στις οθόνες! :banghead:
Και ρωτώ τώρα εγώ η ηλίθια ξανθιά: Είναι ή δεν είναι εν δυνάμει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τα παιδιά όλου του κόσμου αυτά τα κτήνη; Δεν θα πρέπει να εμφανίζεται και η μούρη τους, ώστε να γίνονται γνωστοί στο πανελλήνιο κι όχι μόνο στην περιοχή που ζούνε;
Γιατί ισόβια δε θα φάνε, (που και να τρώγανε πάλι θα'βγαιναν σε 16 χρόνια με καλή διαγωγή). Ο νόμος μπορεί να έγινε αυστηρότερος, αλλά όχι αρκετά αυστηρός. Κάνουν σαν να μην νιώθουν οι μαλάκες, τι ολέθριες συνέπειες έχουν οι πράξεις αυτών των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ πάνω στα παιδάκια... Κι έτσι ο νομοθέτης τελικά δε θεώρησε δόκιμο να τρώει ισόβια άνευ αναστολών ένα τέτοιο ΕΓΚΛΗΜΑ... Συνεπώς, οι κύριοι αυτοί μπορεί τώρα να προφυλακίστηκαν, μπορεί να δικαστούν και να φάνε μια ποινούλα για τα μάτια του κόσμου, αλλά κάποτε θα βγουν έξω! Και τότε τι; Δε θα την πέσουν λέτε εσείς σε κανένα παιδάκι; Και δεν θα'πρεπε να έχει εμφανιστεί η εικόνα τους, για να είναι αναγνωρίσιμα αυτά τα κτήνη; Τι είπατε; Διασύρονται? ΧΕΣΤΗΚΑ αν διασύρονται! Κάλλιο αυτά τα άρρωστα κτήνη να διασύρονται και να υποφέρουν, παρά τα αθώα παιδάκια που σημαδεύονται άγρια και σωματικά και ψυχικά από τις ψυχανώμαλες επιθέσεις τους, ΑΝ και ΟΤΑΝ επιζούν από αυτές! :banghead: :swear:

(Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε πως αυτό το τόπικ πρέπει να πάει τελικά στις γενικές, να'ναι ορατό και σε επισκέπτες, και μάλιστα να γίνει στίκι. )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 29 Ιαν 2009, 22:42

Αρελα έγραψε:Ο νόμος μπορεί να έγινε αυστηρότερος, αλλά όχι αρκετά αυστηρός. Κάνουν σαν να μην νιώθουν οι μαλάκες, τι ολέθριες συνέπειες έχουν οι πράξεις αυτών των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ πάνω στα παιδάκια... Κι έτσι ο νομοθέτης τελικά δε θεώρησε δόκιμο να τρώει ισόβια άνευ αναστολών ένα τέτοιο ΕΓΚΛΗΜΑ... Συνεπώς, οι κύριοι αυτοί μπορεί τώρα να προφυλακίστηκαν, μπορεί να δικαστούν και να φάνε μια ποινούλα για τα μάτια του κόσμου, αλλά κάποτε θα βγουν έξω! Και τότε τι; Δε θα την πέσουν λέτε εσείς σε κανένα παιδάκι; Και δεν θα'πρεπε να έχει εμφανιστεί η εικόνα τους, για να είναι αναγνωρίσιμα αυτά τα κτήνη; Τι είπατε; Διασύρονται? ΧΕΣΤΗΚΑ αν διασύρονται! Κάλλιο αυτά τα άρρωστα κτήνη να διασύρονται και να υποφέρουν, παρά τα αθώα παιδάκια που σημαδεύονται άγρια και σωματικά και ψυχικά από τις ψυχανώμαλες επιθέσεις τους, ΑΝ και ΟΤΑΝ επιζούν από αυτές!
Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς γι' αυτό το έκτρωμα που λέγεται νόμος περί προστασίας (δήθεν) προσωπικών δεδομένων όπως και για τη διαβόητη Αρχή (δια) προστασίας...

(Προτείνω να ανεβεί ειδικό θέμα)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 30 Ιαν 2009, 01:03

(Προτείνω να ανεβεί ειδικό θέμα)
Παρακαλώ να το κάνεις!
Έχω πολλά γουναρικά να ράψω σ'αυτό το θέμα... πραγματικά!

Για το συγκεκριμένο θέμα θα πω ότι είναι φρικτή παρωδία. Να προστατεύουμε τον θύτη και να αφήνουμε εν δυνάμει θύματα εκτεθειμένα στην εγκληματικότητά του!

Έχουμε στηλιτεύσει πολλάκις και για πολλά τα αμερικανάκια, αλλά στο θέμα των παιδοφίλων αποδεικνύονται σωστότεροι και δικαιότεροι απο΄μας. Όχι μόνο δημοσιοποιούν το όνομα του ψυχομπουκωμένου κερατά, αλλά κολλάνε και αφίσσες με τη μούρη του σ'όλη την πόλη, συχνά εκτείνονται οι αφίσσες σ'ολόκληρη την πολιτεία και σε άλλες, για να'ναι γνώστες και ενήμεροι οι γονείς και να προστατεύονται τα παιδιά! Αρχή προστασίας και πράσινα νεοταξίτικα άλογα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Παρ 30 Ιαν 2009, 15:51

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις λες μακαρι να υπηρχε θανατικη ποινη και μαλιστα αργη και βασσανιστικη για τον καθε ανωμαλο που κακοποιει παιδια. Τους εχει βαρεθει η ψυχη μου.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 05 Φεβ 2009, 01:05

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις λες μακαρι να υπηρχε θανατικη ποινη και μαλιστα αργη και βασσανιστικη για τον καθε ανωμαλο που κακοποιει παιδια. Τους εχει βαρεθει η ψυχη μου.
Κάποτε ήμουν κατά της θανατικής ποινής, μέχρι που είδα μία φωτογραφία που είχε βάλει η Βίκυ εδώ, για την οποία απο τη μία χαίρομαι που είδα, και απο την άλλη εύχομαι να μην είχα δεί ποτέ, γιατί με στοιχειώνει πολύ συχνά...ακόμα και τώρα...

απο τότε κατέληξα πως αν υπάρχει ένα έγκλημα για το οποίο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η θανατική ποινή, ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ μην σου πω, είναι αυτό της παιδεραστίας, του βασανισμού (και συχνά θανάτωσης) αθώων ψυχών και σωμάτων.... Εκεί μάλιστα μπορεί και να έκανα download το βασανισμό των θυτών, και δεν ντρέπομαι που το λέω, μπορεί και να φτιαχνόμουν...σόρρυ, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψω προφανώς, αλλά δυσκολεύομαι οικτρά!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 05 Φεβ 2009, 03:00

Κάποτε ήμουν κατά της θανατικής ποινής, μέχρι που είδα μία φωτογραφία που είχε βάλει η Βίκυ εδώ, για την οποία απο τη μία χαίρομαι που είδα, και απο την άλλη εύχομαι να μην είχα δεί ποτέ, γιατί με στοιχειώνει πολύ συχνά...ακόμα και τώρα...
Θυμάσαι τις ενστάσεις που προβλήθηκαν τότε γι'αυτή τη φωτό?
Σε νιώθω απόλυτα, όντως μας τραυμάτισε... αλλά στη σκέψη ότι το τραύμα που υποστήκαμε εμείς είναι το απειροελάχιστο χαδάκι μπροστά στα όσα υπέστη εκείνο το αθώο πλασματάκι που η ζωούλα του μέτραγε κάτι λίγους μήνες, κι έσβησε τόσο βάναυσα, εξακολουθώ να νιώθω πως θα έπρεπε να τη δούμε όλοι, να σοκαριστούμε όλοι, να νιώσουμε όλοι σε όλη του την έκταση αυτό το έγκλημα για να μένουμε αμετακίνητοι στην αδιαλλαξία μας απέναντι σε τέτοια κτήνη.

Το βασικό έρεισμα ενός εκ των μελών μας τότε, ήταν πως σοκάρει αρκετά η σκέψη, δε χρειάζεται να υποστούμε το τραύμα της φωτό για να νιώσουμε. Κι εγώ επέμενα πως άλλο η σκέψη κι άλλο να το δεις με τα μάτια σου, με την ίδια λογική που δε σοκάρεσαι τόσο ακούγοντας για ένα τραγικό τροχαίο που ξεκλήρισε οικογένεια και παιδιά, όσο βλέποντας σκηνές απ'το τροχαίο αυτό... Πως ο τραγικός αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων στην Ελλάδα που δεν επιτρέπει να προβάλλονται οι σοκαριστικές/φρικιαστικές εικόνες μιας τέτοιας φρίκης δεν έχει μειωθεί ούτε συνετίσει τους οδηγούς όσο (μειώθηκαν κάθετα κατά 30% ) σε μια σκανδιναβική χώρα (τη Σουηδία νομίζω) όταν προβλήθηκαν ανάλογες εικόνες!

απο τότε κατέληξα πως αν υπάρχει ένα έγκλημα για το οποίο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η θανατική ποινή, ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ μην σου πω, είναι αυτό της παιδεραστίας, του βασανισμού (και συχνά θανάτωσης) αθώων ψυχών και σωμάτων..
Κοριτσάρα το ξέρεις καλά ότι ταυτίζομαι μαζί σου και με υπερτονισμό με οξείες, περισπωμένες, ψιλές και δασείες σ'όλο αυτό, αλλά σε ποιον και σε ποια εποχή να αποτανθείς και να προβάλλεις το ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ? Στον κύριο Δαφέρμο που εμπνεύστηκε και τους διαδόχους του που τίμησαν και τηρούν το νόμο περί προσωπικών δεδομένων? Ένας νόμος με έναν κακώς νοούμενο, μονομερή και στρεβλό ανθρωπισμό- που δεν επιτρέπει ούτε τη δημοσίευση της φωτογραφίας των παιδόφιλων-εγκληματιών , για να προστατευτούν τα επόμενα εν δυνάμει θύματα? :swear: Ή στους εθνοπατέρες μας, που θίχτηκαν και αντέδρασαν οργύλοι στη βουλή όταν προτάθηκε ο ευνουχισμός των διαστροφικών υπανθρώπων (αφού δεν συζητιέται καν η θανατική ποινή); Οι άνθρωποι είχαν τόση πρεμούρα να προστατέψουν τα "ανθρώπινα" δικαιώματα του κτηνο-θύτη, που ουσιαστικά κατέδειξαν ότι αδιαφορούν κανονικότατα για το αν προστατεύονται τα ίδια χωρίς εισαγωγικά δικαιώματα των ήδη θυματοποιημένων πλασμάτων και των μελλοντικών θυμάτων.
Δηλαδή να απολαμβάνει και να διατηρεί τα ανθρώπινα δικαιώματά του ένα υπανθρωπάριο που δεν σέβεται/υπολογίζει/τιμά τα ίδια αυτά δικαιώματα ένα παιδί αθώο, και το παιδί να χάνει αυτά τα ίδια δικαιώματα, προς χάριν της προστασίας δεδομένων ενός κτήνους! Δε μπορώ να φανταστώ χειρότερο φαύλο κύκλο σ'αυτή την παρωδία "δικαιοσύνης".

Εγώ τη φωτογραφία-σοκ-χαστούκι για κάθε έναν από μας που δεν αντιδρούμε όσο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σ'αυτή την κτηνωδία, την κρατώ ακόμα στο πι σι μου για να μην ξεχνώ και να μη χαλαρώνω την αποφασιστική αδιαλλαξία μου απέναντι σ'αυτά τα κτήνη.

Σεβόμενη όμως την ψυχολογία του καθένα σας ξεχωριστά, δεν θα την ξαναπροβάλλω δημόσια, εκτός εάν συμφωνήσετε όλοι (ή η συντριπτική πλειοψηφία όσων θα τοποθετηθούν εδώ) πως είναι σωστό να αναρτηθεί, να ΣΟΚΑΡΕΙ για να'χει αντίκτυπο και να αγγίξειτο μεδούλι όλων μας, ώστε να αντιδρούμε πιο έντονα ειδικά γι'αυτό το ζήτημα, αντί να καθόμαστε χαλαρά στον καναπέ ακούγοντας σχεδόν αδιάφορα για τη δημιουργία κόμματος παιδοφίλων στην Ολλανδία! Να αγωνιστούμε για αυστηρότερες ποινές και οπωσδήποτε για την προβολή της μούρης των κτηνο-θυτών ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Εάν αντέχουν να τη δουν οι νεότεροι στο χώρο που δεν την πρόλαβαν τη δημοσίευσή της τότε ( και τους διαβεβαιώ πως δεν μπορούν να διανοηθούν την έκταση αυτής της φρίκης) μπορούν να μου στείλουν ΡΜ για να τους στείλω τη φωτο πριβέ, ώστε να κρίνουν και να τοποθετηθούν για το αν πρέπει ν'αναρτηθεί αυτή η φωτό εδώ ή όχι.
Και μην ξεχνάμε:

Αν ο κόσμος έγινε επικίνδυνος για να ζούμε μέσα του, δεν φταίνε οι κακοί, αλλά οι καλοί που δεν αντιδρουν.
Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ευχαριστώ
και να με συγχωρείτε για το έντονο ύφος γραφής μου εδώ.
Η οργή μου για τη συγκεκριμένη μάστιγα, δε λέει να κοπάσει με τίποτα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 05 Φεβ 2009, 11:35

Ή στους εθνοπατέρες μας, που θίχτηκαν και αντέδρασαν οργύλοι στη βουλή όταν προτάθηκε ο ευνουχισμός των διαστροφικών υπανθρώπων (αφού δεν συζητιέται καν η θανατική ποινή); Οι άνθρωποι είχαν τόση πρεμούρα να προστατέψουν τα "ανθρώπινα" δικαιώματα του κτηνο-θύτη,
καλά σοβαρά μιλάς? συζητήθηκε τέτοιο πράγμα, και θίχτηκαν τα καθίκια της βουλής? Για να προστατέψουν ποιό δικαίωμα ακριβώς? Του να έρχονται σε στύση στην θέα μικρών παιδιών? Ή στο να μπορούν να ξαλαφρώνουν την στύση τους ΠΑΝΩ στα κορμάκια τους???
ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!!!
Εγώ προσωπικά Βίκυ το ξέρεις οτι ΣΥΜΦΩΝΩ να μπεί αυτή η φωτό σε κοινή θέα, αλλά ΄σε σημείο που να μπορούν να το δούν ΜΟΝΟ τα μέλη του ΙΔΕΟ (γιατί μπαίνουν και πολύ νέοι εδώ), και αφού πρώτα ενημερώνονται για το σοκ που μπορεί να υποστούν και το οποίο ίσως να μην καταφέρουν να ξεπεράσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους. Κι εγώ κάποτε (πριν δώ την φωτό) απλά στεναχωριόμουν και ωρυόμουν όταν άκουγα για παιδεραστίες και θανάτους βρεφών απο βιασμούς...αλλά το ξέχναγα γρήγορα. Όταν είδα την φωτό (εκείνη την μαύρη μέρα που ήμουν στην δουλειά κιόλας) πήγα στις τουαλέτες και πρώτη και μοναδική φορά στην ζωή μου ΟΥΡΛΙΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ! Αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω, ούτε σαν πράξη, ούτε σαν συναίσθημα. ΟΥΡΛΙΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ, και ΕΚΛΑΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ, με λυγμούς που μου έπαιρναν την ανάσα. Μετά συνειδητοποίησα οτι είχα πάθει ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΣΟΚ. Δεν μετανιώνω γι'αυτό... Την αλήθεια πρέπει να την κοιτάμε κατάματα όσο κι αν πονάει, γιατί μόνο τότε μπορούμε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και να τις υποστηρίζουμε με σθένος.
Απο τότε διάβασα για την παιδεραστία, ΕΜΑΘΑ (κάτι που δεν ήξερα) πως αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ, είναι μία ψυχική ασθένεια που δεν θεραπεύεται ΠΟΤΕ, και η μόνη λύση έιναι να βρίσκονται κάπου που δεν υπάρχουν παιδιά. Όσο και να το πολεμήσουν, ακόμα κια να το πολεμήσει ειλικρινά κάποιος, αν έχει δοκιμάσει μία φορά το 'γλυκό' θα το ξανακάνει κάποια στιγμή στην ζωή του. Αυτό σημαίνει άλλη μία ζωούλα κατεστραμμένη σε όλα τα επίπεδα.
Εάν λοιπόν ο θάνατος γι'αυτά τα κτήνη φαντάζει πολύ σκληρός και απάνθρωπος στους δήθεν ανθρωπιστές, τότε προσωπικά είμαι έτοιμη να δεχτώ έστω τον ευνουχισμό, γιατί είναι η μόνη λύση! Κι αν ευχνούχιζονται, οκ, δεν έχω πρόβλημα να προστατέψουμε και το 'δικαίωμά' τους στην ανωνυμία (μην χέσω)...αφού θα είναι ακίνδυνοι! Αλλά αυτό μόνο που γίνουν μελέτες και αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως δεν κινδυνεύουν πάλι τα παιδιά με άλλους τρόπους. Επειδή πρόκειται κυρίως για ψυχική ασθένεια, δεν είμαι σίγουρη οτι το να μην έχουν ορμές είναι προστασία, μπορεί να βλάψουν ακόμα και σεξουαλικά μικρά παιδιά με άλλους τρόπους, ή να τα βασανίσουν, γιατί σ'αυτή την ασθένεια υποκρύπτεται η ανάγκη να επιβληθούν και να βασανίσουν κάποιον ασθενέστερό τους.
Θα πώ κιόλας, εντελώς φασιστικά, πως τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει καν να αναπαράγονται, γιατί το μικρόβιο που κουβαλάνε περνάει στις επόμενες γενιές, και στο τέλος θα γεμίσουμε σατανάδες που αντί να γελάει η ψυχή τους με το γέλιο ενός παιδιού, τους σηκώνεται κοιτώντας τα αθώα τους μάτια!
ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ (εφόσον αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά του) Ή ΘΑΝΑΤΟΣ... η μόνη προστασία για τα παιδιά του κόσμου...
Και τους έχω χεσμένους κανονικότατα τους ανθρωπιστές που είναι ανθρωπιστές μόνο για τους δολοφόνους κι όχι για τα παιδιά! Να τους ευχνουχίσουν κι αυτούς! Τα ίδια σκατά είναι... Συνεργοί στο έγκλημα είναι!
ΥΓ1 Κι εννοείται μιλάμε ξεκάθαρα για θανατική ποινή ή ευνουχισμό, γιατί τα ισόβια είναι όνειρο θερινής νυκτός! Είναι πιο εύκολο να δεχτούν οι 'δίκαιοι' κριτές μας την επαναφορά της θανατικής ποινής παρά την πραγματοποίηση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ισόβειας κάθειρξης....με τόσα παραθυράκια ακόμα και τρίς ισόβια να φάει κάποιος στο τέλος θα βγεί, θα παίρνει άδειες, θα τον σπουδάσουμε κιόλας, μπορεί να του δώσουμε και μία βοήθεια να πάρει ένα σπίτι ξέρω γώ...ΡΕ΅ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, συγχίστηκα πάλι!!!!

ΥΓ2 εξήγησέ μου απο ποιόν ζητάς συγγνώμη για την δικαιολογημένη σου οργή? Δεν είναι αυτονόητο πως δεν είναι φυσιολογικό να το βλέπεις αυτό όπως βλέπεις τα τροχαία ξέρω γω?
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 05 Φεβ 2009, 13:12

Mαντάμ Φρουφρού έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ να μπεί αυτή η φωτό σε κοινή θέα, αλλά σε σημείο που να μπορούν να το δούν ΜΟΝΟ τα μέλη του ΙΔΕΟ (γιατί μπαίνουν και πολύ νέοι εδώ), και αφού πρώτα ενημερώνονται για το σοκ που μπορεί να υποστούν και το οποίο ίσως να μην καταφέρουν να ξεπεράσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.
Κι εγώ συμφωνώ να μπει η φωτογραφία. Ναι.

Βέβαια, αν προειδοποιήσεις κάποιον, το πιθανότερο είναι να το αγνοήσει, οπότε θα είναι άνευ αποτελέσματος. Αλλά για λόγους αρχής και μόνο, νομίζω πως καλό είναι να υπάρχει προειδοποίηση.

Όσο αφορά τώρα το θέμα της θανατικής ποινής τάσσομαι κατά, όσο ειδεχθές κι αν είναι το έγκλημα. Ψυχολογικά και μόνο δεν μπορώ να ταχθώ υπέρ, σε καμία περίπτωση. Αλλά ούτε και θα πολεμούσα τα επιχειρήματα όσων θέλουν την επαναφορά της για τέτοιου είδους εγκλήματα.

(προτιμώ να σιωπήσω συνειδητά)
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 05 Φεβ 2009, 13:18

Με κάλυψε πλήρως ο νομικός της παρέας...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 05 Φεβ 2009, 14:38

Αν παει για κακουργημα θα βγει σε μια 10ρια χρονια. οποτε ποιος ο λογος να προειδοποιησεις καποιον τωρα αφου αυτος ειναι φυλακη. ναι αν αποφυλακιστει.
αν παλι δεν εχει δικαστει ακομα τοτε αναιρουμε το τεκμηριο της αθωοτητας.
για τον αρχιμανδριτη και για τους περισσοτερους απο αυτους που πιασαν με την ιδια υποθεση (εκτος απο εναν που ειχε ασυρματο rooter) δεν τιθετε θεμα αθωοσης (πιστευω) αλλα αυτο δεν ισχυει για καθε περιπτωση.
ο χατζηγακης εδωσε στους εισαγελεις το ελευθερο να δημοσιοποιουν ονοματα οταν κρινουν οτι αυτο επιβαλετε ανα περιπτωση.
απο εκει και περα στους δημοσιογραφους δεν αρκει αυτο και θελουν να δημοσιοποιουν ελευθερα ονοματα χωρις να ανακατευετε σε αυτο η δικαιοσυνη. κοινως δεν τους νοιαζει αν τα στοιχεια επαρκουν για να καταδικασθει αυτος αλλα να βγαλουν τη φατσα του να ανεβασουν στιγμιαια την τηλεθεαση ακομα κι αν στο τελος αποδειχθει αθωος.
να μην πρεπει να αποδειχθει στο δικαστηριο οτι εισαι ενοχος. αλλα εσυ να πρεπει καθε φορα να αποδυκνυεις οτι εισαι αθωος. να εισαι ενοχος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.
αν δημοσιοποιηθει η φατσα καποιου κι αυτος αποδειχθει αθωος μετα τι γινετε; ποιος θα καθαρισει το ονομα του και ποιος θα πληρωσει;
μην ξεχνουμε οτι για να παραπεμφθει καποιος σε δικη επαρκουν αποχρωσες ενδειξεις.
δεν δημοσιοποιεις στοιχεια για αποχρωσες ενδειξεις.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 05 Φεβ 2009, 15:59

Πέγκι και Απόμακρε, είμαι ευγνώμων ειλικρινά που έχουμε ταυτόσημη = απολύτως κοινή οπτική γι'αυτό το θέμα.
Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα, αν είναι να την ανεβάσω να τη βάλω σε "κλειστή" ενότητα, και να ρίξω λινκ παραπομπής σ'αυτό το τόπικ.

Απόμακρε, θέλω τη βοήθειά σου ως προς το "διαδικαστικό". Για την προειδοποίηση λέω. Συμφωνώ ότι πρέπει να μπει έστω και τύποις, αλλά πώς-πού; στον τίτλο του τόπικ? Γιατί όταν κάποιος το ανοίξει, θα'ναι δώρον άδωρον αφού θα εμφανίζεται φάτσα κάρτα μαζί με την προειδοποίηση και η φωτό.

Πέγκι μου ναι, έγινε πέρσι ή πρόπερσι (θα σε γελάσω) μέσα στη Βουλήπρόταση απ'το Θανάση Πλεύρη. Προσωπικά δεν τον πάω καθόλου τον τύπο, και όπως έχω ξαναπεί έχω (και τότε είχα) αποστασιοποιηθεί απ'το ΛΑΟΣ, αλλά σ'αυτό το σημείο κι επειδή δεν κοιτάω κομματικά μετερίζια για ζητήματα ΖΩΗΣ, ήμουν και είμαι απολύτως σύμφωνη με τη θέση του.
Σύσωμο το ΤΣΙΡΙΖΑ, και κάμποσοι πασοκοι (δε θυμάμαι να είδα Ν/Δ/κράτες ή ΚΚΕ, οπότε μάλλον δεν αντέδρασαν έντονα τουλάχιστον) σηκώθηκε απ'τα έδρανα φωνάζοντας και αντιδρώντας θυελλωδώς που τόλμησε να ξεστομίσει μια τέτοια "φασιστική" πρόταση που "παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα" του κτηνοθήτη "βάναυσα". Και να φανταστείς ότι δεν πρότεινε χειρουργικό ευνουχισμό, (τον βρήκα δηλαδή αρκετά μετριοπαθή) αλλά χορήγηση φαρμάκων που θα δρούσαν άμεσα στον υποθάλαμο, καταστέλλοντας παντελώς τη σεξουαλική ορμή και στυτική ικανότητα του άμα τη λήψη.
Οι κύριοι όπως προείπα και όπως πολύ σωστά επανέλαβες κι εσύ, κόπτονταν για τα δικαιώματα του κτήνους και έκλασαν κανονικά τα δικαιώματα αθώων παιδιών! ΤΟΣΟ ανθρωπιστές "δημοκράτες" είναι! ΈΤΥΧΕ να δω το κανάλι της βουλής τη μέρα που έγινε αυτό. Έκτοτε και αφού έριξα οχτακόσια φάσκελα :moutza: δεν ξαναπαρακολούθησα τις διεργασίες της βουλής.

Φώτη, μιλάμε πάντα για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παιδόφιλους ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για βιασμό/ασέλγεια παιδιού! Εννοείται αυτό βρε αγόρι μου!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 05 Φεβ 2009, 16:23

Το να περνει καποιος που εχει καταδικασθει για βιασμο παιδιων φαρμακα για να μειωνονται οι σεξουαλικες ορμες του ειναι κατι αναγκαιο.
ισχυει και σε αλλες χωρες αυτο.
η σεξουαλικη διεγερση ενος τετοιου ατομου αποβλεπει στα παιδια οχι στις ενηλικες γυναικες.
οποτε δεν καταστρεφεις την ερωτικη του ζωη με το να του διδεις τετοια φαρμακα γιατι πολυ απλα δεν εχει καμια ερωτικη ζωη σε σχεση με ενηλικα ατομα. στην ουσια δεν την χρειαζεται αυτη τη λειτουργια εκτος αν θελει να ξανακανει κακο σε παιδι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Φεβ 2009, 15:17

Divine Sinner έγραψε:Το να περνει καποιος που εχει καταδικασθει για βιασμο παιδιων φαρμακα για να μειωνονται οι σεξουαλικες ορμες του ειναι κατι αναγκαιο.
ισχυει και σε αλλες χωρες αυτο.
Στην Αμερική να δεις τι γίνεται! Δεν περιορίζονται σε τέτοια μέτρα μόνο. Στις πολιτείες που δεν υφίσταται η θανατική ποινή, διαπομπεύουν κανονικότατα και ανελέητα τον θύτη βγάζοντας τη μούρη του φάτσα κάρτα σε τηλεοράσεις, επικολλώντας με flyers τη μουράκλα του σε κολώνες, σε τοίχους, στους δρόμους των πόλεων, και το κάνουν ξανά όταν αποφυλακιστεί ο "κύριος". Και επικροτώ αδίστακτα τα αμερικανάκια γι'αυτό! :thumb:

Ειλικρινά δεν είμαι άνθρωπος μεμψίμοιρος ούτε εκτρέφω/καλλιεργώ κακίες μέσα μου. Πραγματικά προσπαθώ συνειδητά κάθε μέρα να αποφεύγω ή να αποβάλλω αρνητικά συναισθήματα-κακίες. Για τα συγκεκριμένα θηλαστικά που υπάγονται από λάθος στο ανθρώπινο είδος όμως, νιώθω χαρά στη σκέψη ότι υποφέρουν μ'αυτή τη διαπόμπευση, πέρα απ'το ευνόητο φυσικά ότι ανακουφίζομαι στη σκέψη ότι προστατεύονται τα παιδάκια- ψυχικά και σωματικά από τέτοιους υπανθρώπους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Φεβ 2009, 15:43

Την επίμαχη φωτο θα τη δείτε τοποθετημένη εδώ στο (συναφές με το παρόν) εξαιρετικό νήμα της Καρυάτιδας με τίτλο Το προφίλ του ατόμου που κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά, εφ'όσον είπαμε ότι θα αναρτήσουμε το στοιχείο αυτό σε ενότητα μη προσβάσιμη στους επισκέπτες.

Προειδοποιώ ότι η εικόνα είναι σκληρή και ικανή να κάνει έναν φυσιολογικό άνθρωπο να αρρωστήσει, αλλά η πράξη είναι πιο σκληρή για τα θύματα και δεν πιστεύω πως πρέπει να αποστρέφουμε το βλέμμα από τη φρίκη που βιώνουν μικρά αθώα βλαστάρια.

Οι σχολιασμοί/αντιδράσεις σας, ας τοποθετηθούν εδώ καλύτερα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 06 Φεβ 2009, 15:55

Πιστεύω οτι το Νομικο Οπλοστάσιο πρέπει να αναβαθμιστεί με Επαναφορά και Εφαρμογή της Θανατικής ποινής για περιπτωσεις Παιδεραστίας και Εμπορίας Ναρκωτικών Ουσιών.
Δεν έχω κατι άλλο να προσθέσω, η τάση για ροπή στην ανηθικότητα δεν μπορεί να πολεμηθεί ούτε με την παιδεία ουτε με χαλαρή νομοθεσία όπως αποδειχτηκε εδώ τόσα χρόνια.

Εύχομαι η ρήση ''όλα ξεκινάνε απο την παιδεία'' να έλυνε το πρόβλημα, όμως είναι ημίμετρο όπως και η άποψη ότι Ελλην ειναι αυτος που ''μετεχει'' της Ελληνικης Παιδείας ενω σκοπίμως απουσιάζουν το Όμαιμον κλπ.

Ναι σε μιά Εθνική Ηθική παιδεία με ταυτόχρονη όμως Παραδειγματική Τιμωρία ειδικών βαθμίδων εγκληματικότητος.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 06 Φεβ 2009, 15:59

εγω δεν εχω στομαχι να ξαναδω αυτη τη φωτο. δεν μπορω να πω οτι καλως την εβαλες ή κακως. μπορω να πω μονο οτι ειναι καλο το σκεπτικο που σε οδηγησε να τη βαλεις.
Δεν έχω κατι άλλο να προσθέσω, η τάση για ροπή στην ανηθικότητα δεν μπορεί να πολεμηθεί ούτε με την παιδεία ουτε με χαλαρή νομοθεσία όπως αποδειχτηκε εδώ τόσα χρόνια.
εδω δεν μιλαμε για την υποκειμενικη ηθικη οπως ειναι το θεμα της ομοφυλοφιλιας ή των προγαμιαιων σχεσεων αλλα για την προστασια των παιδιων.
η ηθικη του αλλου δεν με ενδιαφερει οσο την κραταει μεσα στο κεφαλι του και οσο δεν βλαπτει αλλους ανθρωπους.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Φεβ 2009, 16:02

Άβαττε...

Γνωρίζω τι πιστεύεις . Δεν είπες όμως αν μετέβης στο νήμα με την επίμαχη φωτο και πώς ένιωσες αν την είδες.

Φώτη...
εγω δεν εχω στομαχι να ξαναδω αυτη τη φωτο.

Το σέβομαι, το ίδιο νιώθω.
δεν μπορω να πω οτι καλως την εβαλες ή κακως. μπορω να πω μονο οτι ειναι καλο το σκεπτικο που σε οδηγησε να τη βαλεις.
Χαίρομαι που κατανοείς το σκεπτικό.
Επειδή ούτε εγώ είχα το στομάχι, δεν μπόρεσα να την επικολλήσω πάνω στο ποστ. Απλά παρέπεμψα στη φωτο με λινκ, ώστε να τη δει μόνο όποιος νομίζει ότι μπορεί να το αντέξει. Να'σαι καλά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Φεβ 2009, 16:06

Παραπέμπω και πάλι στο νήμα εκείνο http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 570#p75570
διότι το ποστ (και το λινκ προς τη φωτο) συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό άρθρο που συνέταξε ο Απόμακρος το οποίο αξίζει να διαβαστεί έτσι κι αλλιώς, όπως κι ολόκληρο εκείνο το νήμα της Καρυάτιδάς μας.

[ Βασίλη μη με δείρεις για το tp (triple posting) αλλά έπρεπε να γίνει έτσι ]
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Παρ 06 Φεβ 2009, 16:08

Καταρχην, χωρίς να μιλώ προσωπικά για κανέναν, θαθελα να αναφερω τα κάτωθι,

-- Πρώτον, η ανωμαλία πανω στην αναπαραγωγική διαδικασία δεν αποτελεί προσωπική ηθική αλλα διαστρέβλωση Πρωταρχικών Φυσικών Νόμων της Γης τουλαχιστον.. (διαιώνιση είδους).

-- Δεύτερον,Η φιλοσοφική ρητορεία τύπου αυτό ειναι χειρότερο (παιδοφιλία) άρα η ομοφιλοφιλία ειναι νορμάλ, είναι ένα παλιό καθαρό ιδεολόγημα κ δεν μπορει να σταθεί σαν σοβαρό επιχείρημα εφόσον το ''μη χειρον βελτιστον'' δεν πρεπει ναναι ο Οδηγός στην ζωή μας, αλλά το πως θα γινουμε ΑΡΙΣΤΟΙ.

-- Τρίτον, αν κάποιος έχει την αρρώστια και ειναι ανώμαλος (πνευματική, βιολογική, εθισμός κατά συνήθεια κλπ) , ας μην τον εκτελούμε (χάρην ανθρωπισμού) αλλά τουλαχιστον ας το κανει σπιτάκι του κ να μην ενοχλει τον διπλανο του, πολλώ δε μάλλω να επιχειρηματολογεί επ' αυτού. (προσπαθωντας αναίσχυντα να μας πεισει για την φυσιολογικότητα μιάς ανωμάλου πράξεως)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABATTON την Παρ 06 Φεβ 2009, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”