Τα..."κατορθώματα" της κυβέρνησης Καραμανλή

Άβαταρ μέλους
an3mos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Τα..."κατορθώματα" της παρούσας κυβέρνησης

Δημοσίευση από an3mos » Πέμ 02 Οκτ 2008, 15:56

θα εννοεί του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Οκτ 2008, 16:00

Απόμακρος έγραψε:Φημολογείται ότι πάμε για εκλογές στις 16 Νοεμβρίου και ότι αν γίνουν θα γίνουν με λίστα και όχι με σταυρό.

(Δεν ξέρω αν επαληθευτούν οι φήμες, το βέβαιον είναι ότι στην αγορά δεν κουνιέται φύλλο...)

Εγώ πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα δεν είμαι διαθέσιμη.
(Περιμένω τους πλειάδιους :loco: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Δημοσίευση από ELectriE » Πέμ 02 Οκτ 2008, 16:02

Καλέ πάτε να ψηφίσετε να σώσετε τη χώρα!!

(θα υποδεχτώ εγώ τους Πλειάδιους! :loco: )
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 02 Οκτ 2008, 16:48

Βασικά μόνο αν ψηφίσουν οι Πλειάδιοι θα σωθούμε...

οπότε...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 02 Οκτ 2008, 18:08

ναι γελάτε εσείς, γελάτε

(ο καιρόc γαρ εγγύc +)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Οκτ 2008, 18:10

Πάμε για πολέμαρχοι της ζοχάδας, βρε Απο? (μακρε)?
οι νέοι κοιμούνται :lol: :loco:

(σστ μην τους ξυπνήσουμε )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 02 Οκτ 2008, 18:14

οι νέοι κοιμούνται και καλά κάνουν πρέπει να μεγαλώσουν

(βλέπω την επανάσταση εμείς να την κάνουμε πάλι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Οκτ 2008, 18:22

Ευλογία/κατάρα της γενιάς μας μάλλον :wink:

(ή της... πλειάδιας "φωτεινότητάς" μας :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 02 Οκτ 2008, 18:27

της τρισμέγιστης γκαντεμιάς μας!

(πάμε να ξεθάψουμε πανό και συνθήματα!)
Άβαταρ μέλους
an3mos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από an3mos » Πέμ 02 Οκτ 2008, 18:36

να βάλουμε τους πλειάδειους να ψηφίσουν αλλιώς μπορεί να βγει πάλι καμιά NΔ και θα τραβάμε τα βυζιά μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 10 Νοέμ 2008, 00:33

Αυτό που είπε ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ σε άλλο νήμα
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ έγραψε:Το ανέκδοτο με την αύξηση 5% των τιμολογίων της ΔΕΗ με βάση την ρήτρα πετρελαίου, το οποίο όμως βρίσκεται στα 58 USD το ξέρετε;
μαζί με το προκλητικό ΑΙΣΧΟΣ των αστρονομικών μισθών καρεκλοκένταυρων που δεν προσφέρουν υπηρεσίες για να δικαιολογείται τέτοια αφαίμαξη απ'τα ταμεία, τα οποία καλούμαστε μονίμως εμείς που ήδη στεγνώσαμε, να γεμίσουμε. :swear:

μαζί με το άλλο προκλητικό ΑΙΣΧΟΣ της μονής ΒαΛτοπεδίου (όχι σε πείσμα τους ΔΕΝ το γράφω με "αι", γιατί δεν βατεύουμε παιδιά εδώ) και με την ξεφτίλα να δίδεται βήμα απ'τα κανάλια στον Ρουσόπουλο, που πλούτισε στην καμπούρα μας κι αυτός και όλα τα λαμόγια που έφαγαν του κόσμου τα λεφτά απ'όλη αυτή την ιστορία.

Μιλάμε για το απώγειο της κλεψιάς, της εκμετάλλευσης, της λαμογιάς, της προδοσίας και αντί να τους καθίσουμε όλους στο σκαμνί, εμείς τους κανακεύουμε. :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 25 Ιαν 2009, 17:48

Εικόνα
Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 25 Ιαν 2009, 18:53

κι ένα κατόρθωμα της κυβέρνησης που με έχει 'χτυπήσει' προσωπικά. Απο τον Μάρτιο παλεύει η κωλοεταιρεία που δουλεύω (ονόματα δεν λέμε, τους ξέρουμε άλλωστε) να πάρει κάτι λεφτά να προχωρήσει, όπως-όπως, και απο τον Μάρτιο μας δίνουν πότε ένα τάληρο, πότε ένα δίφραγκο, και τελικά μας βουλιάζουν όλο και πιο κάτω...κι έχουμε και τους βλάκες να βγαίνουν στις βουλές και τα κανάλια και να λένε γιατί φωνάζουν αυτοί (εμείς, που κάνουμε συνέχεια πορείες), αφού τα πήραν τα λεφτά! Ανάθεμα το θράσος τους! Τώρα μας πανε απο μέρα σε μέρα, μας τα έχουν πρήξει, κι εμείς αντέχουμε μέχρι τέλος Γενάρη...μετά πάπαλα, και λεφτά να πάρουμε θα πάμε για πτώχευση (γιατί με τα υπόλοιπα που ήταν να πάρουμε ως βοήθεια δεν φτάνουν ούτε οι μισθοί μας να πληρωθούν απο Σεπτέμβρη που έχουμε να πάρουμε).
Μπράβο σας κύριοι της Νουδού, τα κάνατε σαν το χαλασμένο νουνού που βρήκα στην αποθήκη μου!
Μιλάμε για κοροϊδια ολκής.
Αλλά το καλυτερότερο ποιό ήταν? Να σας πώ. Έχει εγκρίνει η κυβέρνηση ένα 1000ρικο επίδομα απο τον ΟΑΕΔ (λές κι είμαστε τα φτωχαδάκια της γειτονιάς σας, αλλά δεν πειράζει, λεφτά είναι κι αυτά, εδώ ούτε επίδομα χριστουγέννων δεν πήραμε). Εδώ και δύο εβδομάδες δήθεν έχουμε πάρει το επίδομα! Έχει σταματήσει το ένταλμα στο γενικό λογιστήριο του κράτους (ανάθεμα τα άσχετα κράτη σας, δίνει εντολή δήθεν η κυβέρνηση, δέχεται ο ΟΑΕΔ να τα πληρώσει απο λεφτά του, και δεν υπογράφει το λογιστήριο μη χέσω, σαν να λέμε ο λογιστάκος αποφασίζει πάρά τις εντολές του αφεντικού δηλαδή). Ξέρετε γιατί κόλλησε εκεί? Γιατί λέει ήρθε ένας καινούργιος πάρεδρος, και το κρατάει στο γραφείο του και το κοιτάει να δεί αν είναι ωραίο. Τον έχουην σκυλοβρίσει απο την εταιρεία, τον έχουν πάρει χίλια τηλέφωνα, μόνο ο Καραμανλής δεν πήγε απο κεί, κι αυτός όλο ναί ναι λέει, το υπογράφω σήμερα, κι όλο ανυπόγραφο μένει. Κι αυτός παραμένει στην θέση του ρε! Δηλαδή αν δεν ήμουν σε ενδιαφέρουσα θα πήγαινα στο γραφείο του την Δευτέρα να του το σπάσω μαζί με τους συνάδελφους (ετοιμάσου κε πάρεδρε, την Δευτέρα θα υπογράψεις θές δεν θές).
Μιλάμε για την απόλυτη εξαθλίωση του συστήματος, για την απόλυτη σαβούρα και κατάντια, και ειλικρινά πιστεύω οτι ήρθε η ώρα για επανάσταση και διάλυση εκ βαθέων.
Σόρρυ όμως Βίκυ μου, δεν θέλω καθόλου να δώ το πασόκ πάλι πάνω, εγώ προσωπικά θυμάμαι και τα σκάνδαλα τα δικά τους και τις κλεψιές τους, και αηδιάζω τώρα που το παίζουν αγίες. όταν τα ζούσαμε τότε, το ίδιο σοβαρά μας φαίνονταν, αυτό ξεχνάμε.
Εγώ θέλω να διαλυθεί το σύμπαν, να έρθουν τα πα΄νω κάτω, δεν γουστάρω άλλο μετριότητες, πρέπει ν'αλλάξουν τα πράγματα σοβαρά. απο τον μπλέ στον πράσινο ληστή, κι απο τον πράσινο στον μπλέ, κουράστηκα να βλέπω, παρά τα 38 μου χρόνια. Θέλω να κοκκινήσει ο τόπος (όχι απο το κκε), απο το αίμα των πάρεδρωωωωωωωωωωωωωων (αγρίεψα ε;) :)
πλάκα κάνω....:P

μόνο κανά πόδι να τους σπάσουμε...

κανά χέρι....

κανά κεφάλι στο καταλάθος...

μέχρι εκεί! :)
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Κυρ 25 Ιαν 2009, 19:11

Mαντάμ Φρουφρού έγραψε:Εγώ θέλω να διαλυθεί το σύμπαν, να έρθουν τα πα΄νω κάτω, δεν γουστάρω άλλο μετριότητες, πρέπει ν'αλλάξουν τα πράγματα σοβαρά.
Αυτή η φωνή πρέπει να γίνει συνείδηση του καθενός.

Άραγε ποιους ρωτάνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων για να κατασκευάσουν τα περίφημα γκάλοπ τους;

Και τι σημαίνει "ο καταλληλότερος"; Μήπως, ο καταλληλότερος για καρπαζιές ;;

(εμάς αλήθεια γιατί δεν μας ρωτήσανε ποτέ;)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 29 Ιαν 2009, 00:02

Άραγε ποιους ρωτάνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων για να κατασκευάσουν τα περίφημα γκάλοπ τους;

Και τι σημαίνει "ο καταλληλότερος"; Μήπως, ο καταλληλότερος για καρπαζιές ;;
ομολογώ οτι μ'έχουν πάρει άπειρα τηλέφωνα, και πλέον τους λέω οτι δεν θέλω να πάρω μέρος! απορώ δηλαδή, όλο τους ίδιους και τους ίδιους παίρνουν?
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 29 Ιαν 2009, 09:30

Οι δημοσκοπήσεις μπορεί μεν να δείχνουν τάσεις όπως λένε, αλλά έχω τη γνώμη πως μπορούν να διαμορφώνουν και τάσεις, όπως δεν λένε.

Ανάλογα με την επιλογή του δείγματος, των ερωτήσεων, τον χρόνο που γίνονται, το πότε παρουσιάζονται, το πώς αξιοποιούνται και ένα σωρό άλλα.

Δεν είναι αθώες.

(Είναι ένα μέσο ύποπτο, όπως ύποπτα είναι και όλα τα χαρτιά που ρίχνονται πάνω στην τσόχα της σύγχρονης κατ' επίφαση δημοκρατίας)
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 29 Ιαν 2009, 12:09

Έχει εγκρίνει η κυβέρνηση ένα 1000ρικο επίδομα απο τον ΟΑΕΔ (λές κι είμαστε τα φτωχαδάκια της γειτονιάς σας, αλλά δεν πειράζει, λεφτά είναι κι αυτά, εδώ ούτε επίδομα χριστουγέννων δεν πήραμε). Εδώ και δύο εβδομάδες δήθεν έχουμε πάρει το επίδομα! Έχει σταματήσει το ένταλμα στο γενικό λογιστήριο του κράτους (ανάθεμα τα άσχετα κράτη σας, δίνει εντολή δήθεν η κυβέρνηση, δέχεται ο ΟΑΕΔ να τα πληρώσει απο λεφτά του, και δεν υπογράφει το λογιστήριο μη χέσω, σαν να λέμε ο λογιστάκος αποφασίζει πάρά τις εντολές του αφεντικού δηλαδή). Ξέρετε γιατί κόλλησε εκεί? Γιατί λέει ήρθε ένας καινούργιος πάρεδρος, και το κρατάει στο γραφείο του και το κοιτάει να δεί αν είναι ωραίο. Τον έχουην σκυλοβρίσει απο την εταιρεία, τον έχουν πάρει χίλια τηλέφωνα, μόνο ο Καραμανλής δεν πήγε απο κεί, κι αυτός όλο ναί ναι λέει, το υπογράφω σήμερα, κι όλο ανυπόγραφο μένει. Κι αυτός παραμένει στην θέση του ρε!
Παγώνα αυτό που το έμαθες; Είναι εξακριβωμένο;
Σήμερα το πρωί πήγα στον ΟΑΕΔ και ρωτούσα για το επίδομα θέρμανσης (150 ευρώ για το νομό Αττικής), αλλά μου είπαν ότι δεν τους έχει ειδοποιήσει κανείς.
Για την εφ'άπαξ ενίσχυση δεν ρώτησα καν.

Για να λέμε και τα (ελάχιστα) καλά πάντως, τα Χριστούγεννα πήραμε κανονικά το επιπλέον δεύτερο δώρο...
Το ίδιο έχουν υποσχεθεί και για το Πάσχα...
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΗΣ » Τρί 03 Φεβ 2009, 03:18

Ασχολείστε με τα προϊόντα-κατορθώματα της ''κυβέρνησης'' και της κάθε ''κυβέρνησης'' και νομίζετε είναι ορθό και λογίκο. Λυπάμαι που το λέω αλλά το διανοητικό σας έλλειμα κυμαίνεται στο 60% και κάτι τέτοιο σας καθιστά διανοητικά ανάπηρους. Μέσα σε ένα βόθρο δεν έχει νόημα να ψάχνουμε μια ηλιαχτίδα φωτός. Το ''σύστημα'', μας μετατρέπει σε άβουλα όντα που δεν έχουν ίχνος σκέψης. Βλέπω καθημερινά πολιτικούς-ιερείς-δημοσιογράφους-πολίτες-επαγγελματίες να λασπολογούν στο βωμό της δημοκρατίας και της ελευθερίας με ένα και μοναδικό μακροπρόθεσμο σκοπό, ΧΑΡΤΙΑ με διάφορα χρώματα. Μου επέβαλαν οτι τα συγκεκριμένα χαρτιά έχουν ανταλλακτική αξία και οτι είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης και εξέλιξης στον υλικό κόσμο. Ο κόσμος κρίνει και κρίνεται με γνώμονα το γεωμετρικό σχήμα κάποιας λαμαρίνας, την ποσότητα των χαρτιών, την δύναμη που του προσφέρουν τα χαρτιά και γενικά την ύλη. Πως περιμένετε εσείς να μην υπάρχουν ''κατορθώματα'' στην εκάστοτε ''κυβέρνηση'' όταν οι πολιτικοί εκτελούν επάγγελμα και όχι κοινωνικό λειτούργημα; Πως περιμένετε να είναι κυβερνήτες-πολιτικοί, άνθρωποι υποκινούμενοι από τα πάθοι και τις ορέξεις του αρρωστημένου μυαλού τους; Πως τολμάτε να ψηφίζετε στο όνομα μιας διαστρεβλωμένης δημοκρατίας;

Σας έχουν επιβάλλει 5 επιλογές τις οποίες εαν δεν ''τιμήσετε'' σας ντύνουν με την ενδυμασία της ''φυγομαχείας'', της ''ντροπής'', της ''αντιδημοκρατικότητας'' ενώ το ''πλαφόν'' των 5 επιλογών είναι στην πραγματικότητα η καταπάτηση της δημοκρατίας. Παρατάξεις αποτελούνται από γόνους και απογόνους και ταυτόχρονα παρουσιάζουν την κατάσταση δημοκρατική. Πόσο ελεύθεροι αισθάνεστε; Φυλακισμένοι στην άπλετη ηλιθιότητα σας είστε. Έχω 5 επιλογές αλλά έχω και 5 ακροδάκτυλα στην δεξιά μου χείρα. Δικά σας. Λόγω της λανθασμένης επανάστασης πολλοί καταφεύγουν σε οπτικές ψευδαισθήσεις, τα λεγόμενα ''άκρα'' (αναρχία-''εθνικισμός'') τα οποία είναι υποκινούμενα από τις 2 εκ των 5 παρατάξεων-κομμάτων και το αποτέλεσμα είναι ο φανατισμός. Βίαιες αντιπαραθέσεις με σκοπό ο ένας να επιβάλλει στον άλλο τα θέλω του φασιστικά και πάντα ''δημοκρατικά''. Και έτσι οι πρόωροι ''επαναστάτες'' γίνονται τα άψογα πιόνια του συστήματος και αποκτούν αντιανθρώπινο χαρακτήρα, βάρβαρο και αισχρό. Αυτό είναι η ζωή σας, αυτό το όραμα σας, αυτό το σκεπτικό σας.

Και έτσι ο άνθρωπος ξέχασε τον συνάνθρωπο, ξέχασε την αγάπη, ξέχασε την αρμονία της ψυχής, ξέχασε την αμοιβαιότητα, ξέχασε την εμπιστοσύνη, ξέχασε τις ιδέες του, ξέχασε τα ιδανικά του, ξέχασε τις αξίες του, ξέχασε την ζώη. Έγινε φανατισμένος, ''παρτάκιας'', εγωιστής, σκλάβος στα κόμματα και στα πιστέυω τους, ξερόλας-μπορόλας, πιόνι στην σκακιέρα της ύλης.

Η μέρα έρχεται ο ΙΩΑΝΝΗΣ φέυγει.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Masterakos
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από Masterakos » Τρί 03 Φεβ 2009, 04:06

Διαβαζοντας τις αποψεις σας επι του θεματος παιρνω και εγω το θαρρος να τοποθετηθω,

Παρατηρησα λοιπον οτι πολλοι απο σας φιλοι μου, μιλατε για ξεχωριστα κομματα δηλαδη για ξεχωριστες κυβερνησεις και τις συγκρινεται για τυχων ατελειες.
Θα σας βοηθησω λοιπον με αυτην την πολυ μυστικη πληροφορια.
ΔΕΝ υπαρχουν κομματα και ετσι δεν επερχεται συζητησης διοτι φιλοι μου, η πρωην κυβερνηση, η παρουσα κυβερνηση οπως και η μελλουσα ουδεμια διαφορα εχουν μεταξυ τους.Ειναι η ιδια η κυβερνηση που ως στοχο, οραμα και ιδεα εχει να καταστρεφει τις ζωες μας μεσω της προωθησης του νομισματικου συστηματος οπως πολυ σωστα το βλεπουμε να το αναφερει παραπανω ο ΙΩΑΝΝΗΣ.Δεν υπαρχει καμια διαφορα σε κανενα κομμα μονο η βλακεια στον εγκεφαλο που δημιουργει διαφορες αναμεσα τους.
Θα μου πεις μας μιλουν για δημοκρατια.Η Δημοκρατια δεν μπορει να συνυπαρχει με χαρτονομισματα, αυτη ειναι η στιγνη και πικρη αληθεια.Η δικτατορια ειναι αυτη που μας διοικει αλλα το πιο παραξενο ειναι οτι σχεδον κανεις δεν το καταλαβαινει και συνεχιζει αμεριμνος στην βλακεια να μιλαει για τυχων κουτσουκελες στα επιδοματα και καθε ειδους αλλη κουταμαρα.Την Εδραιωση της αληθειας και του δικαιου δεν θα την επιφερει κανενα επιδομα κανενα κομμα καμια θρησκεια κανενας πολιτικος.Η γνωση, η λειτουργια του εγκεφαλου, εν ολιγης η σκεψη και η κριση με στοχο το κοινο καλο και την συλλογικη δραση θα επιφερουν καινουργιες αξιες, αρετες και αρχες για εναν κοσμο ΔΙΚΑΙΟΥ.
θα μπορουσα να γεμισω σελιδες για να αναλυσω ολα αυτα που λεω ετσι ωστε να καταλαβουν ολοι.Ομως πιστευω οτι αυτοι που πρεπει να καταλαβουν θα καταλαβουν και με λιγα λογια.Δεν υπαρχει μεγαλυτερος δουλος απο αυτον που πιστευει οτι ειναι ελευθερος στη σημερον ημερα.

Τελος θελω να χειροκροτησω πρωτα τον εαυτο μου και αμεσως μετα ολους εσας που θα δειτε αυτο μηνυμα και την επομενη μερα θα ειμαστε τα ιδια και απαραλαχτα προβατακια εν γνωση πλεον. :clap:
Γνώθι μαθών
Ακούσις νόει
Σάυτον ίσθι
Φρόνησιν ασκεί
Σοφίαν ζήτει
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 03 Φεβ 2009, 12:09

Παγώνα αυτό που το έμαθες; Είναι εξακριβωμένο;
Ωρέ Κάσσανδρε, μόνο για μάς τους κακομοίρηδες της εταιρείας που δουλεύω εγκρίθηκε το 1000άρικο! Μην κάνεις χαρές :p

Ιωάννη, παρόλο που είμαι πολύ επαναστατικός άνθρωπος και δεν φοβάμαι να διαλύεται το σύμπαν γύρω μου, όταν αυτό υπόσχεται κάτι καλύτερο για αργότερα (και πολύ συχνά μ'αρέσει να προκαλώ διάλυση μάλιστα), θά'λεγα οτι διαβάζοντάς σε προτιμώ τον φασισμό των 5 φανατικών υποστηρικτών των 5 κομμάτων, παρά την δική σου 'επανάσταση'... δεν μ'αρέσει να βγαίνει ένας 'επαναστάτης' και να ονομάζει όλο τον υπόλοιπο ΛΑΟ (εντελώς δημοκρατικά) πνευματικά ανάπηρους, δούλους, ηλίθιους και δεν ξέρω γω τί άλλο...
Πρότασίς μου: τράβα κάνε την επανάστασή σου όπως νομίζεις, αλλά στο τέλος θα την κάνεις μόνος σου, γιατί κανείς δεν θέλει ένα αλλαζονικό γουρούνι για σύντροφό του (σόρρυ για την...βρισιά)! Και το κακό είναι οτι δεν λές και κάτι λάθος, αλλά ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, και αν δεν μπορείς καν να εκφράσεις κατι σωστά, τότε μάλλον δεν θα μπορείς και να το πράξεις σωστά. Απο μένα, η επανάστασή σου απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες. οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, και μπορούμε να είμαστε όσο ηλίθιοι θέλουμε! :loco:

Masterakos τα είπες όλα! :) :ups:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΗΣ » Τρί 03 Φεβ 2009, 15:43

Ο λόγος του έντονου ύφους είναι για να δείς βαθύτερα τι υποστηρίζω. Το κατάφερα εφόσον με σχολίασες. Δεν θα σχολιάσω τα λόγια σου, τον εγωισμό σου τον έθιξα και σίγουρα σε προβλιμάτισα. Αυτό ήθελα. Επίσης δεν επαναστατώ απλά λέω την αλήθεια που μάλλον πονάει επειδή συμβιβαστήκατε με το νομισματικό σύστημα και τις ''κυβερνήσεις'' σας. Δηλαδή με την δουλεία. Δεν ζητώ υποστήριξη, δεν ζητώ επανάσταση. Ζητώ μάτια ορθάνοιχτα. Έχω δίκαιο, απλα καυτηριάζω τα γεγονότα με αθυροστομία έτσι ωστε να σας προβληματίσω.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 03 Φεβ 2009, 19:06

Ο λόγος του έντονου ύφους είναι για να δείς βαθύτερα τι υποστηρίζω. Το κατάφερα εφόσον με σχολίασες. Δεν θα σχολιάσω τα λόγια σου, τον εγωισμό σου τον έθιξα και σίγουρα σε προβλιμάτισα. Αυτό ήθελα. Επίσης δεν επαναστατώ απλά λέω την αλήθεια που μάλλον πονάει επειδή συμβιβαστήκατε με το νομισματικό σύστημα και τις ''κυβερνήσεις'' σας. Δηλαδή με την δουλεία. Δεν ζητώ υποστήριξη, δεν ζητώ επανάσταση. Ζητώ μάτια ορθάνοιχτα. Έχω δίκαιο, απλα καυτηριάζω τα γεγονότα με αθυροστομία έτσι ωστε να σας προβληματίσω.
ναι, ναι, ακριβώς! Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν κάνει να δώ τί υποστηρίζουν βαθύτερα μιλώντας όχι επι προσωπικού αλλά απλά και σταράτα. Δεν είδα να υποστηρίζεις τίποτε διαφορετικό απο αυτό που πιστεύουν οτι υποστηρίζουν πάμπολλοι άνθρωποι σήμερα, κι ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι είσαι ακριβώς αυτό που 'είδες' σ'εμένα, ένας εγωιστής, για να μην πώ για τα υπόλοιπα που στόλισες όλον το κόσμο εδώ! Κι εγώ ασφαλώς και είμαι ένα αλλαζονικό γουρούνι, μόνο που έχω την αυτογνωσία να το παραδεχτώ και να το κατανοήσω... Μόνο που θα σου χαλάσω την συνταγή μικρέ μου:
Δεν είναι κυβερνήσεις ΜΑΣ, είναι κυβερνήσεις όλων ΜΑΣ, εσού συμπεριλαμβανομένου, γιατί ακόμα και να μην ψηφίζεις, λαμβάνεις μέρος σ'αυτό που καταδικάζεις. Βλέπεις το σύστημα (εσύ που έχεις μάτια ορθάνοιχτα, μάλλον θα το έχεις δεί κι αυτό) έχει πολλά πλοκάμια, κι εκμεταλλεύεται όλες τις καταστάσεις, εκμεταλλεύεται δε με τρομερή ικανότητα τους 'δήθεν' που θεωρούν πως είναι ξέχωροι αυτού... και το γλεντάει πολύ πάνω στα κορμιά τους.
Όταν αναγνωρίσεις οτι ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ είσαι μέρος του συστήματος, και το επηρεάζεις με την κάθε σου κίνηση (ή ακινησία) και σκέψη, τότε μπορεί και να με προβληματίσεις πραγματικά , όπως με προβλημάτισες με την καλή σου διάθεση να συζητήσεις απο ένα σημείο και μετά στο θέμα της γλώσσας, γιατί εδώ δεν μου έδειξες κάτι διαφορετικό απο αυτό που περίμενα αρχικά απο σένα. Αν θές να προβληματίσεις τον κόσμο, προβληματίσου πρώτα μόνος σου για όλα τα παραπάνω...

Ο λόγος του έντονου ύφους σου είναι για ΝΑ ΔΩ (εγώ?) ΚΙ ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!! :ups:
Αν θές συζητάμε για το πόσο ελεύθερος είσαι κι εσύ που τά'χεις δεί όλα, και κατά πόσον είσαι 'εκτός' συστήματος! τί λές? Συζητάμε? Έτσι όμορφα, όπως καταφέραμε να συζητήσουμε και στο άλλο θέμα? και πές μου και το κόλπο, εσύ δηλαδή με ποιόν τρόπο ΔΕΝ δέχτηκες το νομισματικό σύστημα, με ποιόν τρόπο κατάφερες να μας κοιτάς όλους αφ'υψηλού ρε μεγάλε? Θέλω να ξέρω!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος δουλος απο αυτον που πιστευει οτι ειναι ελευθερος στη σημερον ημερα.
βασικά αυτή η απάντηση του μαστεράκου θα μπορούσε να είναι η μόνη απάντηση για σένα, αλλά είμαι πολυλογού και μ'αρέσει να τα χώνω, το παραδέχομαι, καθότι αλλαζονική γουρούνα κτλ κτλ!

(τρελαίνομαι όταν βλέπω καχέκτυπά μου)

Κάσσανδρε, άσχετο, το πήραμε το επίδομα! ζήλειααα, ζήλειαααααα :loco:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΗΣ » Τρί 03 Φεβ 2009, 21:02

Πιστέυουν και υποστηρίζουν πάμπολλοι άνθρωποι; Μιλάμε για μια καλοστημένη ''επιχείρηση''-βρυκόλακα και μου λές οτι οι άνθρωποι το γνωρίζουν και μάλιστα υποστηρίζουν τα πιστέυω τους; Και γιατί δεν κάνουν ''σαμποτάζ''; Είναι δειλοί και μάλλον θα κρύβονται πίσω απο την ταμπέλα του ''βολεμένου''. Μιλάμε για μαζόχες ή για ανθρώπους; Φυσικά είμαι εγωιστής διότι για εμένα είναι το συνώνυμο της αξιοπρέπειας. Στόλισα το κόσμο και είναι λογικό εφόσον το έχω πράξει ήδη για τον εαυτό μου πολλάκις. Ντρέπομαι να πώ οτι είναι ''κυβερνήσεις'' μου και έτσι αναφέρομαι σε αυτούς που είναι ήδη πολιτικοποιημένοι. Σύστημα, σύστημα είσαι εδω; Μα και βέβαια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να το κατακρίνω, να το απομυθοποιήσω και στο εν τέλει να προσπαθήσω να το ''σπάσω'' γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου. Ένας τρόπος υπάρχει, η μαζική και συλλογική σκέψη. Δυστηχώς όμως ακόμα δεν είναι εφικτό. Δια αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ και εξέφρασα κάποιες απόψεις μου. Ελέυθερος δεν είμαι. Αν είχα έστω και την παραμικρή υπόνοια οτι είμαι θα μιλούσα στο παρόν θέμα;

Εαν είσαι πολυλογού και σου αρέσει να μου τα ''χώνεις'' ενώ δεν διαφωνείς με αυτά που λέω τότε χρειάζεσαι άμεση κλινική ψυχολογική θεραπεία. Τρελή είσαι όμως οτι θέλεις κάνεις.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 03 Φεβ 2009, 21:54

Βασικά Ιωάννη έχεις ένα μεγαλο πλεονέκτημα και δύο σοβαρά και "ενοχλητικά" μειονεκτήματα. Στο πλεονέκτημα πρώτα: γράφεις "ελκυστικά", δεν θα πω ωραία διότι αυτό είναι υποκειμενικό. Υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου και αυτό είναι κάτι που μάλλον απορρέει από την ηλικία σου. Από την άλλη, τα μειονεκτήματα: είσαι αλαζόνας, είρων και κακότροπος (αυτά πιάνουν για ένα) σε τέτοιο βαθμό που ενοχλείς, τουλάχιστον εμένα. Η κοινή λογική αλλά και ο διάλογος δεν σου λένε τίποτα. Θέλεις να επιβληθείς. Αυτό το έχουμε δει από πολλούς εδώ μέσα αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι δεν θα πάνε μακριά. Τέτοιους ανθρώπους προσωπικά τους κατατάσσω στην κάστα των γραφικών. Το άλλο σου μειονέκτημα είναι ότι είσαι εγωιστής και μάλιστα προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτό είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας. Μάλλον όμως το εγωιστής δεν σου ταιριάζει. Τι θα έλεγες για το εγωπαθής;

Το να απορρίπτεις έτσι απλά και αβασάνιστα αιώνες πολιτικής σκέψης επειδή στην Ελλάδα οι πολιτικές ιδεολογίες έχουν υποστεί ήττα και δεν σημαίνουν τίποτα δείχνει ότι σε ενδιαφέρει μόνο το "τώρα" και το "εδώ", γεγονός που μας βάζει αυτομάτως απέναντι.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 03 Φεβ 2009, 22:00

Σύστημα, σύστημα είσαι εδω; Μα και βέβαια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να το κατακρίνω, να το απομυθοποιήσω και στο εν τέλει να προσπαθήσω να το ''σπάσω'' γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου. Ένας τρόπος υπάρχει, η μαζική και συλλογική σκέψη. Δυστηχώς όμως ακόμα δεν είναι εφικτό. Δια αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ και εξέφρασα κάποιες απόψεις μου. Ελέυθερος δεν είμαι. Αν είχα έστω και την παραμικρή υπόνοια οτι είμαι θα μιλούσα στο παρόν θέμα;
Το να το κατακρίνεις είναι το πρώτο στάδιο, και είναι αυτό ποιυ κάνουν όλοι όσοι είναι ενάντια στο σύστημα. Εσύ όμως δεν τα βάζεις μόνο με το σύστημα, τα βάζεις και με τους ανθρώπους/θύματα του συστήματος. Έχεις προχωρήσει τόσο πολύ για να μπορείς να λές ένα ΗΛΙΘΙΟΙ και να είσαι πραγματικά αξιοπρεπής? Δεν νομίζω, γιατί τα έχεις μπλέξει πολύ μέσα σου απ'ο,τι φαίνεται απο το γραπτό σου. Δεν βοηθάς την συλλογική σκέψη με το να βρίζεις συλλογικά μεγάλε, δεν πάει έτσι το κόλπο! Αναγνώρισε πρώτα ποιός κοιμίζει ποιόν, και με ποιόν τρόπο όντως θα ξυπνήσεις τους κοιμισμένους, και μετά χτύπα το σύστημα επιλεκτικά σε συγκεκριμένα του σημεία...εσύ αυτή την στιγμή ρίχνεις βόμβες δεξιά αριστερά, κι όποιον πάρει ο χάρος, για την ακρίβεια ο χάρος παίρνει τους ομοίους σου. Σου φαίνεται τρομερά έξυπνο αυτό?
Εαν είσαι πολυλογού και σου αρέσει να μου τα ''χώνεις'' ενώ δεν διαφωνείς με αυτά που λέω τότε χρειάζεσαι άμεση κλινική ψυχολογική θεραπεία. Τρελή είσαι όμως οτι θέλεις κάνεις.
Διαφωνώ με τον τρόπο που τα λές, γιατί έτσι χάνουν την αλήθεια τους, αφού φαίνεται οτι δεν τα ε΄χεις κατανοήσει σε βάθος ο ίδιος, είναι σαν να επαναλαμβάνεις πρα΄γματα που έχεις ακούσει. Όταν βρίζεις ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και τους θεωρείς άπαντες ηλίθιους εκτός απο σένα, τότε σίγουρα δεν έχεις κατανοήσει τί έγραψες στα παραπάνω μηνύματα, οπότε ως τρελή μπορώ να σου πω με μεγάλη ασφάλεια πως είσαι παντελώς λάθος στην αντιμετώπιση του προβλήματος...
Εκτός αυτού κατάφερες να δείς οτι είμαι και τρελή, συγχαρητήρια για την διορατικότητά σου, αλλά σου θυμίζω, εσύ που θές ν'αλλάξεις το σύστημα, φέρεσαι ακριβώς όπως θέλει το σύστημα να φέρεσαι και μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων διαφορετικών πεποιθήσεων, είσαι ο ΜΟΝΟΣ που με το καλημέρα σας άρχισες να εκτοξεύεις βρισιές επι προσωπικού σε ανθρώπους με τους οποίους δεν είχες πρότερη 'επαφή', και χωρίς να σου έχει απευθύνει κανείς κάν τον λόγο. Αυτό σκέψου το, όσο βαυκαλίζεσαι στον καθρέπτη σου οτι είσαι υπέροχος κι έχεις πιάσει το σύστημα απ'τα @@!
Πάντως επιμένω οτι έχεις την δυνατότητα να κάνεις διάλογο σαν άνθρωπος! Το έδειξες, μην ντρέπεσαι να φέρεσαι έξυπνα...
και μόλις είδα την απάντηση του Αλέξανδρου, ασφαλώς συμφωνώ μαζί του 100%.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”