Με όλο το σεβασμό, υποκρίθηκα ειρωνεία για να δεις πώς σε βλέπουν απ'έξω. Θυμάμαι που είχα ακούσει κάτι σοφά λόγια.. να μιλάς στον άλλο στη γλώσσα που καταλαβαίνει. Ασφαλώς γνωρίζω τι θα επακολουθήσει και εκ των προτέρων σου λέω ότι έχεις δίκιο. Ναι, έχεις δίκιο. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να έχεις άδικο;! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαμηλά έχω πέσει... Είμαι για φτύσιμο. Είναι αυτά τα... πώς τα λέτε εσείς... τα "εγώ"; Νομίζω πως για λίγο έγινα ο καθρέπτης σου..
Τώρα λέω να πορευθώ στο "Φως", να ξεπλύνω τις αμαρτίες από πάνω μου, να φωτιστώ και να ρίξω και καμιά ξομολόγηση.
Δεν με νοιάζει πώς με βλέπουν απ'έξω invisible, είναι το τελευταίο που με απασχολεί, και το τελευταίο των τελευταίων που θα έπρεπε ν'απασχολεί τον οποιονδήποτε ελεύθερο άνθρωπο. Ούτε η ειρωνεία μ'ενοχλεί, παρόλο που δεν ξέρεις να την χρησιμοποιείς και σίγουρα την στρέφεις στον λάθος άνθρωπο,γιατί δεν είμαι εχθρός σου, ούτε σε ειρωνεύτηκα μικρή μου, έτσι δεν είναι? Σε μάλωσα, γιατί ΟΝΤΩΣ έμοιαζες να το παίζεις χαζή (τώρα και θιγμένη!), την στιγμή που δεν διαβάζεις τίποτα απ'οσα γράφω, παρά μόνο αυτά που σε θίγουν (τυχαίο? ΟΧΙ!). Ήδη είχα πεί πως το πολυτονικό δεν βοηθά να προφέρει κανείς σωστά την γλώσσα, αλλά δίνει επίγνωση της γλώσσας, κι εσύ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ επέμενες να με ρωτάς με παντελώς χαζό τρόπο (που δεν σου αρμόζει, αλλά που θυμίζει πολύ Ίκαρο, και με ανησυχεί), γιατί μιλάνε το ίδιο όσοι χρησιμοποιούν και πολυτονικό και μονοτονικό!
Ο δε αυτοσαρκασμός που προσπάθησες να κάνεις για να θίξεις εμένα, θίγει μόνο εσένα. Αν σε θεωρείς για φτύσιμο, για φτύσιμο θα είσαι σε λίγο! Εγώ δεν σε θεωρώ για φτύσιμο, αλλά θα ήθελα πολύ να έρθεις στην θέση μου και να μου πείς, πού στον διάολο απαντήσατε σε ΜΙΑ απο τις ερωτήσεις μου μικρή μου!!!!
Και κάτι άλλο, γιατί βλέπετε σε εμένα αυτό που κάνει άλλος! Δεν το παίζω δάσκαλος, δεν είμαι παντογνώστης, αλλά ΑΠΑΙΤΩ να γίνεται συζήτηση σοβαρή, κι όχι σχολικού τύπου, και σε μία συζήτηση σοβαρή, υπάρχουν ερωτήσεις κι απαντήσεις. Αν κάποιος αρχίσει να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια και να εμμένει σε αυτό που πιστεύει ο διάλογος δεν προχωρά, κι αυτό έχει γίνει κι εδώ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, έχουμε δύο ανθρώπους που ο ένας λέει μαύρο ο άλλος άσπρο, και δεν απαντιέται καμμία ερώτηση!
Έτσι έμαθες εσύ στο σχολείο σου? Εγώ όχι!
Τέλος...αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά την τεχνική του καθρέπτη, καλύτερα να μην την κάνεις. Σεβασμό απεριόριστο σου δείχνω, γιατί ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, κι αυτό αν έχεις εξυπνάδα, δεν θα θεωρήσεις οτι το λέω με αλλαζονεία, αλλά με αγάπη... ασχολούμαι μόνο με όσους θεωρώ άξιους ν'ασχοληθώ!
Χειροκροτήστε τώρα ο ένας τον άλλον, ελπίζω εντωμεταξύ να μάθετε να είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ακόμα δεν ξέρεις τί είναι άνθρωπος μικρή μου, αυτό στο υπογράφω, γι'αυτό κι ακολουθείς, αντί να οδηγείς τον ίδιο σου τον εαυτό)
ΤΕΛΟΣ!
(θύμωσε όσο θές τώρα, εσύ θα κάνεις ρυτίδες....
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
)
Εγώ αναφέρομαι σε εσένα και εσυ προσπαθείς να δικαιολογηθείς δίχως νόημα, λέγοντας όπως θα έλεγε ενα νήπιο κατα την διάρκεια μιας σκανδαλιάς ''Δεν το έκανα εγώ'' ή ακομα καλύτερα ''Δεν ήμουν μόνο εγώ''.
Δεν προσπάθησα να δικαιολογηθώ σ'εσένα, προσπάθησα να σε δείξω με το δάχτυλο... ήρθαμε την ίδια μέρα (εγώ επέστρεψα, εσύ απλά ήρθες)
Οι διαλεγόμενοι
- Δεν πρέπει να προσπαθούν να αποδείξουν εαυτούς
''σωστούς'', ή... ''μάγκες'',
και να βγάλουν τους άλλους σφάλλοντες και ''λάθος''.
Αυτή η τακτική ανήκει σε νοοτροπία υπανθρώπων.
Αντί να δίνεις οδηγίες προς ναυτιλομένους, να κάνεις πρώτος αυτό που συμβουλεύεις. Γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ! Ρε Ίκαρε, νομίζεις οτι όλοι είναι στραβοί σαν τα πιτσιρίκια που σε ακούνε? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΙΑ! Δεν σ'αρέσουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί?" Κάνε μία φορά, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ διάλογο σοβαρό και ανθρώπινο, και θα σε αντιμετωπίσω ακριβώς έτσι, το έχω ξανακάνει ακι το ξέρεις, παρά τις προσωπικές μας διαφορές, σε έχω θαυμάσει πολλές φορές για την συμβολή σου εδώ χωρίς κανέναν εγωισμό, κι αν πείς το αντίθετο θα είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης του κόσμου, γιατί όλα είναι εδώ στο φόρουμ και φαίνονται! Αλλά έχεις γυρίσει περίεργα μυαλά, και εσύ είσαι αυτός που δεν δέχεται τίποτα πιά, καμμία συζήτηση, κανένα επιχείρημα, όλα τα επιχειρήματα των άλλων τα ονομάζεις βλακώδη, παιδαριώδη και δεν ξέρω εγώ ΄τι άλλο! Μου δίνεις και διδαχές! ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΡΕ! Κάνεις και υποδείξεις ΕΣΥ στους υπανθρώπους!
Και κάποιος είπε για την άτονη προφορά...α ναι, ο ΙΩΑΝΝΗΣ
Αναφέρεσαι στον Α.Παπαδιαμάντη και εγώ με την σειρά μου θα αναφερθώ στον Αριστοτέλη. Ο Αριστοτέλης ενώ έγραφε κάποιο κείμενο το οποίο ήταν ορθό και λογικό ξαφνικά έδινε ένα ολόκληρο κεφαλαίο κείμενο με συνεχόμενες κώδικες λέξεις. Οι ειδικοί ισχυρίζονται οτι πρόκειται για διαλείψεις του Αριστοτέλη, και όμως εκεί κρύβονται πόλλα μηνύματα τα οποία ήθελε να περάσει ο ίδιος. Εαν μπορείς κατανόησε τα. Εκεί είναι η μαγεία της γλώσσας. Νομίζεις οτι το να ομιλείς ''άτονα'' είναι οπισθοδρομικό. Κατα πόσο θεωρείς τους ''αρχαίους'', αρχαίους με γνώμονα την σημερινή εποχή; Εγώ καθόλου.
Τί άλλο θ'ακούσω θέε μου! Κοίτα να δείς. Έχουμε χάσει την έννοια της χρησιμότητας της γλώσσας! Αν είναι να παίξουμε τόμπολα και να λύνουμε γρίφους κάθε φορά που διαβάζουμε ένα κείμενο, τότε χάνει τον βασικό λόγο ύπαρξής της, ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!! Εσύ μιλάς για κάτι που έκανε ένας ΜΥΣΤΗΣ για να περάσει γνώση σε λίγους... ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ! Εκτός κι αν σκοπεύεται να μας μυήσετε όλους ομαδικά!
Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να 'ομιλήσει' άνθρωπος άτονα! Προσπάθησε να ομιλήσεις άτονα και μαγνητοφώνησέ σε και στείλε μου μία κόπια να γελάσω! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ, μόνο στον γραπτό λόγο! Απο τηνσ τιγμή που παίρνεις ανάσες για να μιλήσεις, ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙΣ! Ακόμα και χωρίς ανάσα να προσπαθήσεις να μιλήσεις, δεν μιλάς άτονα...ΑΤΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αρκετά με τη παραπληροφόρηση! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
ΚΑΘΙΣΤΕ ΧΑΙΔΕΨΤΕ Ο ΕΝΑΣ Τ'ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ (
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
), εντωμεταξύ για τα ιδεογράμματα ουδεμία κουβέντα, έτσι? Εκεί να δείς γρίφοι που πέφτουν, θα σ'άρεσαν πολύ!
Αν θέλετε να μιλήσετε απαντώντας σ'ερωτήσεις, ευχαρίστως να συμμετάσχω! Εγώ προσωπικά βλέπω πως όντως το μονοτονικό έχει πειράξει τα μυαλά πολλών τελικά!!!! Και μάλλον με βοηθήσατε να καταλήξω: ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ! Αει σιχτίρ πιά!
Α ναι...σας αγαπώ, μην ανησυχείτε, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)