Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Re: Χτύπησαν 22χρονο επειδή είχε τατουάζ την Ελληνική σημαία!

Δημοσίευση από GiaNt » Παρ 14 Νοέμ 2008, 01:39

_XRHSTOS_ έγραψε:Όποιον είναι φασίστας υποστηρίζετε ότι πρέπει να τον χτυπάτε,τσακίζετε κλπ. Δε λέω ότι το κάνετε όλοι. Σαφώς και όχι. Όμως το κάνουν αρκετοί στο χώρο σου
Συμφωνώ και πολλές φορές το αποδέχομαι.
και αυτό έχει την υποστήριξη της επίσημης γραμμής του χώρου σου. Δηλαδή όχι απλώς την υποστήριξη,αλλά η γραμμή του χώρου σου,υποστηρίζει πως ο τραμπουκισμός σε βάρος εθνικιστών..."αποτελεί καθήκον"!
Ποια είναι η επίσημη γραμμή του χώρου μου;
Χώρια του ότι φασίστα θερωρείτε πολλοί απο εσάς ακόμη και όποιον έχει μπλούζα ή τατουαζ την ελληνική σημαία. Λογοκρισία στην ενδυμασία και την εμφάνιση που λέμε. :P
Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι Ελληνικές σημαίες, αλλα όταν βλέπω κάτι "Ελλάς ή τέφρα" ή "Τούρκος καλός μόνο νεκρός", παίρνω ανάποδες και θέλω να δείρω είναι η αλήθεια... Προς το παρόν συγκρατούμαι..
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 14 Νοέμ 2008, 15:56

GiaNt έγραψε:
_XRHSTOS_ έγραψε:και αυτό έχει την υποστήριξη της επίσημης γραμμής του χώρου σου. Δηλαδή όχι απλώς την υποστήριξη,αλλά η γραμμή του χώρου σου,υποστηρίζει πως ο τραμπουκισμός σε βάρος εθνικιστών..."αποτελεί καθήκον"!
Ποια είναι η επίσημη γραμμή του χώρου μου;
Μια περιήγηση στις επίσημες ανακοινώσεις-προκυρήξεις αριστερών/αριστερίστικων/αναρχικών/αντιφασιστικών/αντιρατσιστικών, κομμάτων (ακόμη και κοινοβουλευτικών)/οργανώσεων/συλλογικοτήτων/φορέων κατα την παραμονή αντισυγκεντρώσεων εναντίων συγκεντρώσεων/εκδηλώσεών μας,καθώς μια περιήγηση στα αντίστοιχα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) του χώρου σου,θα σου δώσει την απάντηση που αναζητάς.

Εκτός κι αν συνθήματα του τύπου "κρεμάλα στους φασίστες","τσακίστε τους φασίστες","στην πηγάδα του Μελιγαλά οι φασίστες","ή εμείς ή αυτοί" με ολόκληρες αιτιολογήσεις των συνθημάτων αυτών,δεν αποτελούν αντικείμενο υποκινήσεως και προτροπής σε σχετική βία.
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 14 Νοέμ 2008, 16:01

GiaNt έγραψε:Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι Ελληνικές σημαίες, αλλα όταν βλέπω κάτι "Ελλάς ή τέφρα" ή "Τούρκος καλός μόνο νεκρός",παίρνω ανάποδες και θέλω να δείρω είναι η αλήθεια... Προς το παρόν συγκρατούμαι..
Αυτό το "Τούρκος καλός μόνο νεκρός πάντως" δε σημαίνει ότι το ασπάζεται ο κάθε Έλληνας που είναι εθνικιστής.

Ούτε όποιος το ασπάζεται σημαίνει πως είναι εθνικιστής.

Αν θέλεις να κάνεις "κάθαρση" απο τους "τουρκοφάγους",ξεκίνα απο το χώρο σου!

Ολόκληρο Χαριτόπουλο έχετε (και τον θαυμάζετε)! Οι εθνικιστές σας μάραναν; :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 14 Νοέμ 2008, 16:54

Mπορει να το πει κι ενας οργισμενος αρμενιος ή κουρδος.
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Παρ 14 Νοέμ 2008, 21:40

_XRHSTOS_ έγραψε: Μια περιήγηση στις επίσημες ανακοινώσεις-προκυρήξεις αριστερών/αριστερίστικων/αναρχικών/αντιφασιστικών/αντιρατσιστικών, κομμάτων (ακόμη και κοινοβουλευτικών)/οργανώσεων/συλλογικοτήτων/φορέων κατα την παραμονή αντισυγκεντρώσεων εναντίων συγκεντρώσεων/εκδηλώσεών μας,καθώς μια περιήγηση στα αντίστοιχα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) του χώρου σου,θα σου δώσει την απάντηση που αναζητάς.

Εκτός κι αν συνθήματα του τύπου "κρεμάλα στους φασίστες","τσακίστε τους φασίστες","στην πηγάδα του Μελιγαλά οι φασίστες","ή εμείς ή αυτοί" με ολόκληρες αιτιολογήσεις των συνθημάτων αυτών,δεν αποτελούν αντικείμενο υποκινήσεως και προτροπής σε σχετική βία.
Α αυτήν εννοείς επίσημη γραμμή. Καταρχήν δεν εντάσσω τους αριστερούς στο χώρο μου, όση σύμπτωση ιδεών και αν υπάρχει. Για να μη μείνουμε όμως σε αυτό, οι περισσότεροι αριστεριστές, και όλοι οι κομματικοί αν δεν κάνω λάθος, δεν δέχονται την βία. Οι περισσότεροι αναρχικοί απ' όσο έχω δει, ναι δέχονται την βία, όχι όμως "φορούσε μπλούζα με την σημαία πα να τον δείρουμ".
_XRHSTOS_ έγραψε: Αυτό το "Τούρκος καλός μόνο νεκρός πάντως" δε σημαίνει ότι το ασπάζεται ο κάθε Έλληνας που είναι εθνικιστής.

Είναι όμως η επίσημη γραμμή του χώρου σας. Ποιος είναι ο Χαριτόπουλος, ποιοι τον έχουμε και την τον έχουμε;
Divine Sinner έγραψε:Mπορει να το πει κι ενας οργισμενος αρμενιος ή κουρδος.
Τότε είναι βλακάκος.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Σάβ 15 Νοέμ 2008, 00:29

το πιο ηλιθιο θεμα που περασε ποτε απο τα ιδεο..συγχαρητηρια,get a life μωρε με τι καθεστε κι ασχολειστε..
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 17 Νοέμ 2008, 17:14

GiaNt έγραψε:
_XRHSTOS_ έγραψε:Μια περιήγηση στις επίσημες ανακοινώσεις-προκυρήξεις αριστερών/αριστερίστικων/αναρχικών/αντιφασιστικών/αντιρατσιστικών, κομμάτων (ακόμη και κοινοβουλευτικών)/οργανώσεων/συλλογικοτήτων/φορέων κατα την παραμονή αντισυγκεντρώσεων εναντίων συγκεντρώσεων/εκδηλώσεών μας,καθώς μια περιήγηση στα αντίστοιχα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) του χώρου σου,θα σου δώσει την απάντηση που αναζητάς.

Α αυτήν εννοείς επίσημη γραμμή. Καταρχήν δεν εντάσσω τους αριστερούς στο χώρο μου, όση σύμπτωση ιδεών και αν υπάρχει. Για να μη μείνουμε όμως σε αυτό, οι περισσότεροι αριστεριστές, και όλοι οι κομματικοί αν δεν κάνω λάθος, δεν δέχονται την βία. Οι περισσότεροι αναρχικοί απ' όσο έχω δει, ναι δέχονται την βία, όχι όμως "φορούσε μπλούζα με την σημαία πα να τον δείρουμ".

Κάνεις μεγάλο λάθος. Τα κόμματα των αριστερών [με εξαίρεση το Συνασπισμό (κι αυτος...αυστηρώς επιφανειακά γιατί στην πράξη την υποστηρίζει και την παραϋποστηρίζει) και το ΔΗΚΚΙ] τα υπόλοιπα αριστερά και αριστερίστικα,κόμματα,οργανώσεις,φορείς,συλλογικότητες την υποστηρίζουν και την παραϋποστηρίζουν. Το ότι σε αυτόν τον τομέα - με εξαίρεση το ΚΚΕ - δεν έχουν καταφέρει τα αριστερά και αριστερίστικα κόμματα να οργανωθούν τόσο καλά όσο εσείς,δε σημαίνει ότι είναι κι εναντίων της. Άλλωστε στον αριστερίστικο χώρο υπήρχαν και υπάρχουν οργανώσεις με τρομοκρατική δράση που όπως καταλαβαίνεις,μόνο..."κατα της βίας" δεν είναι!!!

GiaNt έγραψε:
_XRHSTOS_ έγραψε:Αυτό το "Τούρκος καλός μόνο νεκρός πάντως" δε σημαίνει ότι το ασπάζεται ο κάθε Έλληνας που είναι εθνικιστής.

Είναι όμως η επίσημη γραμμή του χώρου σας. Ποιος είναι ο Χαριτόπουλος, ποιοι τον έχουμε και την τον έχουμε;
Όχι,δεν είναι η επίσημη γραμμή του χώρου μου. Ακόμη και οι φορείς που διακατέχονται απο παραδοσιακό και στείρο αντιτουρκισμό,δεν υπαστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Ο Χαριτόπουλος είναι ο γνωστός "ιστορικός γκουρού" (σταλινοπατριώτης) της αριστεράς ,γνωστός για τη συγγραφή του βιβλίου "Άρης ο αρχηγός των αττάκτων" (ένα βιβλίο τίγκα στις ανακρίβειες...όχι μόνο απο ιστορικής,αλλά ακόμη και απο γεωγραφικής άποψης!!!),ο οποίος "έχει τις απόψεις του" για τους Τούρκους με τις οποίες απλώς "διαφωνείτε",αλλά όταν τις εκφράζει κάποιος "ακροδεξιός" τότε τις καταδικάζετε...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 17 Νοέμ 2008, 17:39

Τότε είναι βλακάκος.
Ναι, είναι βλακάκος ο Αρμένιος που μισεί τους Τούρκους, οι οποίοι κατέσφαξαν τον λαό του, πήρανε τη γη του, λεηλατήσανε τα χωριά τους, σφάξανε αδιακρίτως παιδιά και γυναίκες και βγάλανε φωτογραφίες δίπλα απ' τα κομμένα κεφάλια τους.
Είναι επίσης βλακάκος ο Κούρδος που πολεμάει ένα δυνάστη, που μέσα στο τουρκικό κράτος βιώνει μια τρομοκρατία, μια περιθωριοποίηση και δεν του επιτρέπεται να ιδρύσει δικό του ελεύθερο κράτος.
Είναι βλάκες αυτοί, ενώ εσείς είστε οι έξυπνοι. :moutza:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 17 Νοέμ 2008, 17:43

:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :clap:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 17 Νοέμ 2008, 17:43

Sulphur έγραψε:το πιο ηλιθιο θεμα που περασε ποτε απο τα ιδεο..συγχαρητηρια,get a life μωρε με τι καθεστε κι ασχολειστε..
Έτσι, να πιείτε τον καφέ σας, αργόσχολοι. Σας ενδιαφέρει τώρα ο ξυλοδαρμός ενός καραβανά και δεν βλέπετε τη real life... αν χτυπούσαν κάποιον κίναιδο, θα ήταν άξιο προσοχής θέμα.

:help: :help: :sick:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Νοέμ 2008, 19:04

Oχι μόνο κίναιδο, Πάνο. Και την ανίτα, και την αμίτα, και όλους τους ευαίσθητους και πολιτικώς ορθούς...

Άσε μην τα σκαλίζουμε, σκυλοβρωμάνε.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τετ 19 Νοέμ 2008, 02:54

_XRHSTOS_ έγραψε: Κάνεις μεγάλο λάθος. Τα κόμματα των αριστερών [με εξαίρεση το Συνασπισμό (κι αυτος...αυστηρώς επιφανειακά γιατί στην πράξη την υποστηρίζει και την παραϋποστηρίζει) και το ΔΗΚΚΙ] τα υπόλοιπα αριστερά και αριστερίστικα,κόμματα,οργανώσεις,φορείς,συλλογικότητες την υποστηρίζουν και την παραϋποστηρίζουν. Το ότι σε αυτόν τον τομέα - με εξαίρεση το ΚΚΕ - δεν έχουν καταφέρει τα αριστερά και αριστερίστικα κόμματα να οργανωθούν τόσο καλά όσο εσείς,δε σημαίνει ότι είναι κι εναντίων της. Άλλωστε στον αριστερίστικο χώρο υπήρχαν και υπάρχουν οργανώσεις με τρομοκρατική δράση που όπως καταλαβαίνεις,μόνο..."κατα της βίας" δεν είναι!!!
Βασικά η ένοπλες οργανώσεις καταδίκαζαν τα κόμματα της αριστεράς έχω την εντύπωση. Πχ η 17Ν είχε κράξει το ΚΚΕ.

Τέσπα δε θα απολογηθώ για τα κόμματα τώρα έλεος :P
_XRHSTOS_ έγραψε: Όχι,δεν είναι η επίσημη γραμμή του χώρου μου. Ακόμη και οι φορείς που διακατέχονται απο παραδοσιακό και στείρο αντιτουρκισμό,δεν υπαστηρίζουν κάτι τέτοιο.
Ποιοι είναι αυτοί οι φορείς;
Ο Χαριτόπουλος είναι ο γνωστός "ιστορικός γκουρού" (σταλινοπατριώτης) της αριστεράς ,γνωστός για τη συγγραφή του βιβλίου "Άρης ο αρχηγός των αττάκτων" (ένα βιβλίο τίγκα στις ανακρίβειες...όχι μόνο απο ιστορικής,αλλά ακόμη και απο γεωγραφικής άποψης!!!),ο οποίος "έχει τις απόψεις του" για τους Τούρκους με τις οποίες απλώς "διαφωνείτε",αλλά όταν τις εκφράζει κάποιος "ακροδεξιός" τότε τις καταδικάζετε...
Έλεος τι σχέση έχω εγώ με τους Σταλινιστές..
Η τελευταία μου συνάντηση μαζί τους

:lol:
Άβαταρ μέλους
GiaNt

Δημοσίευση από GiaNt » Τετ 19 Νοέμ 2008, 03:03

Αίολος έγραψε:
Τότε είναι βλακάκος.
Ναι, είναι βλακάκος ο Αρμένιος που μισεί τους Τούρκους, οι οποίοι κατέσφαξαν τον λαό του, πήρανε τη γη του, λεηλατήσανε τα χωριά τους, σφάξανε αδιακρίτως παιδιά και γυναίκες και βγάλανε φωτογραφίες δίπλα απ' τα κομμένα κεφάλια τους.
Σαφώς. Εκτός αν υποστηρίζει κάποιος την ύπαρξη κληρονομικής ευθύνης (viva Β. Κορέα)
Είναι επίσης βλακάκος ο Κούρδος που πολεμάει ένα δυνάστη, που μέσα στο τουρκικό κράτος βιώνει μια τρομοκρατία, μια περιθωριοποίηση και δεν του επιτρέπεται να ιδρύσει δικό του ελεύθερο κράτος.
Είναι βλάκες αυτοί, ενώ εσείς είστε οι έξυπνοι. :moutza:
Τόνισα την διαφορά του σε σχέση με τους υποστηρικτές της σφαγής των Τούρκων. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 19 Νοέμ 2008, 07:57

GiaNt έγραψε: Έλεος τι σχέση έχω εγώ με τους Σταλινιστές..
Η τελευταία μου συνάντηση μαζί τους

:lol:
Σαν ενα κοπαδι χωρις συναισθηση... που υπακουει τις εντολες ενος ΞΕΝΟΥ "βοσκου" και παααει και πααααει και ουτε ξερουν που πανε :banghead:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Παρ 21 Νοέμ 2008, 02:51

Μ' αρέζει που όλοι χρησιμοποιείτε τον πληθυντικό ευγενείας :P :lovey0:

Δηλαδή, "εμείς είμαστε οι έτσι αλλά ΕΣΕΙΣ οι γουβέτσι"

ενώ ο άλλος απαντά "μα ΕΣΕΙΣ είστε οι κοκορέτσι"

Τι λογική ρε γμτ, τετράγωνη στη μέση, δλδ δίγωνη... Είτε είσαι αριστερός και κομμουνίστας, είτε θα είσαι δεξιός και φασίστας.

(Το να "είσαι" δεν λογίζεται, και αυτό είναι σαφής απόκλιση από την αυστηρή, κατά τα άλλα, Αριστοτέλεια λογική μας)

Να δεις τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Α ναι.
"Ή μαζί μας, ή εναντίον μας"
Τζ. Μπούς ο Νεώτερος.
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 21 Νοέμ 2008, 08:30

Εμ τι περιμενες φιλε μου χασιστα???

Αμα εγω ειμαι αναρχισκος και λεω "οτι πουν οι αλλοι ειναι λαθος" ουνκγ

Αν ειμαι ναζι και λεω "ολλοι οι αλλοι ειναι λαθος" ουνγκ

και παει λεγοντας......

Αμα εισαι πρωτα η ιδεολογια σου και μετα η εθνικοτητα σου αυτα τραβας.....

αλωστε σημερα φιλε μου το συμπαν ειναι ΕΓΩκεντρικο!! δεν το ηξερες?? :jerk:
Η ακομα χειροτερα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ-κεντρικο (πωπω τι εφτιαξα παλι χαχαχ) :jerk:

:D :D :D :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”