Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Re: Ο Άδωνις τα χώνει στη βουλή

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 12 Ιουν 2008, 11:03

@ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ και @_XRHSTOS_ δεν ειναι προσωπικο το θεμα , αλλα δεν συνηθιζω να συνδιαλεγομαι με κομμουνιστοφαγους μπαλαρίνες . Λυπαμαι που θα σας χαλασω το γευμα
gambler είσαι λίγο σκληρότερος στις εκφράσεις σου απο μένα, και απο την άλλη μίλησες άσχημα για το ελεφάντακι μου (Κάσσανδρο), αλλά παρόλα αυτά ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ!!!!!

Η φαγωμένη :P

Χρήστε....Χριστέ μου τί γράφεις Χρήστε!!! Εϊναι βιβλία μίσους τα βιβλία του Μάρξ???? Βιβλία κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης????? Έχεις μπλέξει λίγο τα άσχετα, εκτός κι αν ο Πλεύρης αναφέρεται στο βιβλίο του στο πώς έχουν καταχραστεί την εξουσία και τον πλούτο όλων των κρατών στα οποία διαμένουν, οι Εβραίοι (απο κοινωνικοπολιτικής απόψεως και μόνον)! Μάλλον μ'αυτό ασχολήθηκε ε? Δεν αναφέρθηκε πουθενά στο πόσο υποανάπτυκτοι είναι ως λαός, πόσο κακοί, στραβοί κι ανάποδοι ως άνθρωποι, πόσο ηλίθια είναι τα πιστεύω τους, και βεβαίως βεβαίως, πόσο βρωμερό και ακάθαρτο το αίμα τους... Και ασφαλώς ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ είμαστε ως λαός εμείς οι Θείοι Έλληνες...

αμήν...

ΥΓ μου λείψατε ρε, τόσα μαργαριτάρια μαζεμένα δεν τα βρίσκω πουθενά
ΥΓ2 τον καυμένο τον Άδωνη...στερείται ο τόπος μας τις γνώσεις που προσφέρει απλόχερα στον λαό!
ΥΓ3 όχι...το σιχαίνομαι αυτό που του έκαναν...αλλά θα είμαι ειλικρινής...το σιχαίνομαι λιγότερο απο ό.τι αν το έκαναν σ'έναν φτωχό βιοπαλαιστή που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και που δεν έχει και τρόπο να πεί τις απόψεις του δημοσίως στην ελεύθερη χώρα μας.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 12 Ιουν 2008, 11:14

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:ΥΓ3 όχι...το σιχαίνομαι αυτό που του έκαναν...αλλά θα είμαι ειλικρινής...το σιχαίνομαι λιγότερο απο ό.τι αν το έκαναν σ'έναν φτωχό βιοπαλαιστή που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και που δεν έχει και τρόπο να πεί τις απόψεις του δημοσίως στην ελεύθερη χώρα μας.
ή αν έκαιγαν την επιχείρηση ενός μετανάστη
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 12 Ιουν 2008, 11:42

ή αν έκαιγαν την επιχείρηση ενός μετανάστη
ε ναι, εξ ορισμού βρε παιδί μου! Αφού αυτοί πάντα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ούτε έχουν το ελεύθερο να εκφράσουν την άποψή τους!!!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 12 Ιουν 2008, 11:57

gambler είσαι λίγο σκληρότερος στις εκφράσεις σου απο μένα, και απο την άλλη μίλησες άσχημα για το ελεφάντακι μου (Κάσσανδρο), αλλά παρόλα αυτά ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ!!!!!
Κάτω τα χέρια μωρή. :hitlol: Αυτός ο θολοκουλτουριάρης μου γουστάρει. Ορίστε μας! :loco:

Πού ήσουνα καλέ? Ένιωσα περίεργο στερητικό. Αλήθεια σου λέω.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 12 Ιουν 2008, 12:45

Κάτω τα χέρια μωρή. Αυτός ο θολοκουλτουριάρης μου γουστάρει. Ορίστε μας!
AAAAAAA, θα γίνει του Αφγανιστάν εδώ! Θα ξεμαλλιαστούμε στην ποδιά του!!!!!!

Πού ήσουνα καλέ? Ένιωσα περίεργο στερητικό. Αλήθεια σου λέω.
Πλάκα με κάνεις? :shock:
Δεν μπορούσα να μπώ κυρία μου!!!! Έχω κατεβάσει όλα τα άγια απο τα νεύρα μου 2 βδομάδες τώραααααααααααααααααααααα!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 12 Ιουν 2008, 18:22

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε: AAAAAAA, θα γίνει του Αφγανιστάν εδώ! Θα ξεμαλλιαστούμε στην ποδιά του!!!!!!
Κάτσε μην τη δει άστρο λαμπερό και το πάρει και από πάνω του και από κάτω του.
Δεν ξέρεις τι ψωνάρα είναι :loco:

Πλάκα με κάνεις? :shock:
Δεν μπορούσα να μπώ κυρία μου!!!! Έχω κατεβάσει όλα τα άγια απο τα νεύρα μου 2 βδομάδες τώραααααααααααααααααααααα!!!!!!
Για τη μια βδομάδα δικαιολογημένα γιατί ήμασταν "πεσμένοι" όπως θα διαπιστώσεις αν πας κι εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 722#p51722 (που είμαι σίγουρη ότι δεν πήγες σκατούλα :hitlol: )

Για την δεύτερη, δεν έχεις καμιά δικαιολογία. :no no:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
gambler
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από gambler » Πέμ 12 Ιουν 2008, 21:15

ΑρΕλα έγραψε:
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε: AAAAAAA, θα γίνει του Αφγανιστάν εδώ! Θα ξεμαλλιαστούμε στην ποδιά του!!!!!!
Κάτσε μην τη δει άστρο λαμπερό και το πάρει και από πάνω του και από κάτω του.
Δεν ξέρεις τι ψωνάρα είναι :loco:
Δεν ειμαι αστρο ... λαμπερο η σβησμενο ....

ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

:loco:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 13 Ιουν 2008, 08:00

ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Are you SERIO(U)S??????

:lol:

έλα, μπακ του τόπικ τώρα...θα σε βλογάω σποραδικώς σε διάφορα τόπικς!!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 13 Ιουν 2008, 17:22

Δε σου είπα πως θα την χοντροδεί και δε θα τον μαζεύουμε?

Βάλε τώρα τα μαύρα γυαλιά σου :cool: να μη γκαβωθείς από τη λάμψη του :loco: :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Παρ 13 Ιουν 2008, 22:15

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Χρήστε....Χριστέ μου τί γράφεις Χρήστε!!! Εϊναι βιβλία μίσους τα βιβλία του Μάρξ???? Βιβλία κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης????? Έχεις μπλέξει λίγο τα άσχετα, εκτός κι αν ο Πλεύρης αναφέρεται στο βιβλίο του στο πώς έχουν καταχραστεί την εξουσία και τον πλούτο όλων των κρατών στα οποία διαμένουν, οι Εβραίοι (απο κοινωνικοπολιτικής απόψεως και μόνον)! Μάλλον μ'αυτό ασχολήθηκε ε? Δεν αναφέρθηκε πουθενά στο πόσο υποανάπτυκτοι είναι ως λαός, πόσο κακοί, στραβοί κι ανάποδοι ως άνθρωποι, πόσο ηλίθια είναι τα πιστεύω τους, και βεβαίως βεβαίως, πόσο βρωμερό και ακάθαρτο το αίμα τους... Και ασφαλώς ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ είμαστε ως λαός εμείς οι Θείοι Έλληνες...

αμήν...

Εγώ...για άλλο λόγο έγραψα Παγώνα ότι προωθούν το μίσος ο Μαρξ και ο Μπακούνιν!
Προωθούν το μίσος σε βάρος κοινωνικών τάξεων και σε βάρος λειτουργών των διαφόρων θρησκειών. Κι όχι μόνο αυτό...αλλά κυρίως,προωθούν και τη βία δια μέσω αυτού του μίσους.

Όσο για τις θέσεις του Μαρξ και του Μπακούνιν,πράγματι,δε μιλούν και με τα κολακευτηκότερα λόγια για τον εβραϊσμό,ωστόσο,ο Πλεύρης,δεν καταδικάστηκε επειδή γράφει "πόσο ανώτεροι είμαστε εμείς οι ελληναράδες απο τους Εβραίους",αλλά επειδή υποτίθεται ότι..."προωθεί τη βία δια της οδού του μίσους" και για να οτν κατηγορήσουν γι' αυτό,επικαλέστηκαν την "τελική λύση" που αναφέρει στο βιβλό του,για το εβραϊκό ζήτημα,μόνο που ο Κώστας Πλεύρης,δεν προτείνει "τελική λύση",απλως..αναφέρει τί είχε πει ο Κλεμανσώ! Κοινώς...ο συγχωρεμένος ο Κλεμανσώ έπρεπε να καταδικαστεί κι ο όχι ο Κώστας Πλεύρης για λογαριασμό του!

Απο εκεί και πέρα δεν μπορω να καταλάβω γιατί βιβλία που προωθούν τη βία δια της οδού του μίσους,όπως τα βιβλία του Μαρξ και του Μπακούνιν,μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα,ενώ το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη θα πρέπει να αποσυρθεί απο την κλυκλοφορία,επειδή υποτίθιεται ότι είναι ένοχο για τον ίδιο λόγο!

Και μη μου πεις για τη διαφορά σε μεταξύ φυλετικού μίσους και ταξικού μίσους,γιατί σύμφωνα με τον αστικό νόμο,η ένθεν και κείθεν βία που δύναται να προκληθεί,δεν παύει να είναι βία που υποκινείται δια του μίσους. (Τώρα που είπα για ταξικό μίσος,παλι γελάω οταν οι αριστεροι μιλουν για αυτο!)
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 14 Ιουν 2008, 17:40

Και μη μου πεις για τη διαφορά σε μεταξύ φυλετικού μίσους και ταξικού μίσους,γιατί σύμφωνα με τον αστικό νόμο,η ένθεν και κείθεν βία που δύναται να προκληθεί,δεν παύει να είναι βία που υποκινείται δια του μίσους. (Τώρα που είπα για ταξικό μίσος,παλι γελάω οταν οι αριστεροι μιλουν για αυτο!)
αχμ...μάλιστα...κοίτα που θα κάνω μαθήματα για το τί εστί μίσος τώρα...γιατί ρε Χρηστάκο μου, συζητάμε ΠΑΛΙ για τα αυτονόητα???

Ξέρεις καλά οτι έχω πρόβλημα με το 'μίσος' όπως κι αν εκδηλώνεται αυτό, και γενικώς δεν μισώ και πολύ κόσμο, κι αν μισώ δεν έχει καμμία σχέση ούτε με το χρώμα του, ούτε με τις ιδέες του, ούτε με τα λεφτά του...

ΩΣΤΟΣΟ, και για μένα ακόμα είναι της πρώτης δημοτικού μάθημα αυτό που θα σου πώ τώρα:

ΑΛΛΟ Η ΠΑΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ (το οποίο ονομάστηκε μίσος απο τους πλούσιους...λολ? λολ? λολ?) ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...

γιατί κοίτα να δείς βρε Χρηστάκο τις προοπτικές τώρα. Ένας Βαρδινογιάννης, που θα μετανοήσει ξαφνικά για τις αδικίες του κατά των φτωχών ανθρώπων, και θα αρχίσει να λειτουργεί ΥΠΕΡ τους, ή που θα χάσει τα χρήματά του, και θα κατανοήσει τί φώναζαν τόσο καιρό οι εργαζόμενοί του στα εργοστάσια και θα παλέψει μαζί τους, θα γίνει αυτομάτως ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και ΑΔΕΛΦΟΣ γι'αυτούς, ενώ ένας μαύρος, όσες πλαστικές και να κάνει, δεν πά να γίνει σαν τον Μάικλ Τζάκσον, δεν πά να γίνει πλούσιος, ή μορφωμένος, ή να μιλάει άπταιστα αρειανά, θα είναι πάντα μαύρος ρε Χρήστο. Και ακόμα χειρότερα αν είναι Εβραίος, για να μην σου πώ δις χειρότερα αν είναι και τα δύο (σαν εκείνον τον τραγουδιστή μωρέ)..

καταλαβαίνεις λοιπόν πως άλλο είναι να ΜΙΣΕΙΣ (αν θές να το πούμε κι έτσι) ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!

Το έπιασες το βαθύτερο νόημα τώρα? :)
Μετανόησε αυτήν την στιγμήν ταύτην για την άγνοιά σου και την προώθηση τέτοιων επικίνδυνα αφελών ιδεών!
Αναμένω να σε δώ στα γόνατα λέμε....
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Κυρ 15 Ιουν 2008, 22:19

Δεν ξέρω τι λες εσυ...εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο αντιρατιστικός νόμος (σύμφωνα με τον οποίο καταδικάστηκε ο Πλεύρης για το βιβλίο του),υπάρχει και για το ρατσισμό σε βάρος κοινωνικών ομάδων...

Απο εκεί και πέρα,εσύ μου λες ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι,σαν τον Κίσσινγκερ. Συμφωνώ.

Είναι όμως όλοι οι πλούσιοι σαν το Βαρδινογιάννη; Γιατί σύμφωνα με το Μαρξ και το Μπακούνιν..αυτό ισχύει ισχύει! Συλλογική ευθύνη. Δεν είναι ρατσισμός αυτο;

Άσε που οι φυλετικές θεωρίες δεν προωθούν το μίσος σε βάρος κάποιου ατόμου με βάση το αίμα του. Απλώς υποστηρίζουν την αγάπη για τη φυλή. Αν μου απαντήσεις,να μου απαντήσεις και για τα άλλα,γιατί αν ποιαστείς μόνο απο αυτό το τελευταίο...και αρχίσεις να κάνεις προπαγάνδα...θα γίνει...του Στάλιν και του Τρότσκυ! :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 17 Ιουν 2008, 10:50

Είναι όμως όλοι οι πλούσιοι σαν το Βαρδινογιάννη; Γιατί σύμφωνα με το Μαρξ και το Μπακούνιν..αυτό ισχύει ισχύει! Συλλογική ευθύνη. Δεν είναι ρατσισμός αυτο;
Πέφτεις πα΄λι στην ίδια παγίδα!!! Εξήγησέ μου τί δεν καταλαβαίνεις?
Η μάλλον για να σε βοηθήσω, θα σε ρωτήσω: είναι ίδιοι όλοι οι εγκληματίες???? ΟΧΙ. ωστόσο, όλοι οι εγκληματίες δεν περνούν απο διαδικασία κρίσης και πιθανά και καταδίκης, αν όντως αποδειχθεί οτι είναι εγκληματίες????

Θα πάθεις τώρα, και θα ωρύεσαι: είναι εγκληματίες όλοι οι πλούσιοι?

Όχι, δεν λέω αυτό.. αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ! Για να γίνεις πλούσιος αγάπη μου την σήμερον ημέρα, ή σου κάθεται το τζόκερ, ή έχεις πατήσει επι πτωμάτων, ή έχεις είσαι εντάξει άνθρωπος και έκανες τις κατάλληλες κινήσεις απλά και σου έκατσε το χρήμα...
Το 90% των πλουσίων έχουν πατήσει επι πτωμάτων όμως...Δεν καταδικάζεται συλλήβδην το σύνολο των πλουσίων, αλλά ΟΛΟΙ πρέπει να περάσουν απο κρίση και να καταδικαστούν αν χρειαστεί (στην συνείδησή μας εννοώ...)
Ξέρω πλούσιο ο οποίος έχει τους εργάτες του σαν πασάδες, τους δίνει ΔΩΡΕΑΝ μετοχές της εταιρείας του, ανάλογα με την πρόοδο της εταιρείας, κια τυοί οι άνθρωποι νιώθουν την εταιρεία δική τους, και μέρος της ΕΙΝΑΙ, γιατί αυτοί σκίζονται...κατάλαβες? Αυτός ο 'πλούσιος' λοιπόν είναι ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ και κανείς κομμουνιστής δεν θα τον καταδικάσει, γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Να γίνονται 'συνέταιροι' οι εργάτες στις επιχειρήσεις για τις οποίες εργάζονται, δηλαδή να έχουν τις αντίστοιχες απολαβές ανάλογα με τα κέρδη της, γιατί τα κέρδη δεν βγαίνουν μόνο με το μυαλό του επιχειρηματία, χωρίς χέρια δεν υπάρχει κέρδος για καμμία εταιρεία!
Άλλο λοιπόν να κρίνεις το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ η οποία 90% προέρχεται απο συγκεκριμένες καταστάσεις, κι άλλο να κρίνεις απο το ΑΙΜΑ και το ΧΡΩΜΑ ενός ανθρώπου...
Ελπίζω να μην με ξαναρωτήσεις ΤΑ ΙΔΙΑ!
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 18 Ιουν 2008, 14:22

Ξέρω πλούσιο ο οποίος έχει τους εργάτες του σαν πασάδες, τους δίνει ΔΩΡΕΑΝ μετοχές της εταιρείας του, ανάλογα με την πρόοδο της εταιρείας, κια τυοί οι άνθρωποι νιώθουν την εταιρεία δική τους, και μέρος της ΕΙΝΑΙ, γιατί αυτοί σκίζονται...κατάλαβες? Αυτός ο 'πλούσιος' λοιπόν είναι ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ και κανείς κομμουνιστής δεν θα τον καταδικάσει, γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Να γίνονται 'συνέταιροι' οι εργάτες στις επιχειρήσεις για τις οποίες εργάζονται, δηλαδή να έχουν τις αντίστοιχες απολαβές ανάλογα με τα κέρδη της, γιατί τα κέρδη δεν βγαίνουν μόνο με το μυαλό του επιχειρηματία, χωρίς χέρια δεν υπάρχει κέρδος για καμμία εταιρεία!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Το γνωστό σοκ...

Ποτέ και πουθενά κανείς μαρξιστής δεν μίλησε για συνεργασία (δια του "συνεταιρίζεσθαι" που αναφέρεις) των εργαζομένων με τους εργοδότες...
Ούτε βέβαια ο κομμουνισμός χωρίζει τους πλούσιους ή τους επιχειρηματίες σε καλούς και κακούς.
Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμμία σχέση με τον κομμουνισμό. Μπορεί να είναι εν πολλοίς σωστά και να με βρίσκουν σύμφωνο σε μεγάλο ποσοστό, αλλά ουδεμία σχέση έχουν με τον μαρξισμό..

Τέλοσπάντων.. ανθυπολεπτομέρειες... χωρίς κανένα νόημα..

Υ.Γ: Για τα περί αίματος κτλ σου έχει ήδη εξηγήσει ο Χρήστος, και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να επανέλθω...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 18 Ιουν 2008, 21:37

ΑΛΛΟ Η ΠΑΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ (το οποίο ονομάστηκε μίσος απο τους πλούσιους...λολ? λολ? λολ?) ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
Έρχεσαι σιγά σιγά στα λόγια μου. Τί είναι η πάλη ταων τάξεων σύμφωνα με τη μαρξιστική θεωρία; Η εξέγερση των φτωχών σε βάρος των πλουσίων (και των συνεργατών τους) προκειμένου να εφαρμοστεί η κοινοκτημοσύνη.
Κοινώς,εσύ πρέπει να δώσεις ένα χωράφι σου και στον ακτήμονα. Ποιο συγκεκριμένα...ο ακτήμονας θα πρέπει να σου το πάρει δια της βίας,σύμφωνα με τη μαρξιστική θεωρία. Αυτό ακριβώς είναι λεγόμενη υποκίνηση σε βία σε βάρος μιας κοινωνικής ομάδος η οποία σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο στην Ελλάδα,καταδικάζεται και την οποία προωθεί το βιβλίο του Μαρξ (και του Μπακούνιν).

γιατί κοίτα να δείς βρε Χρηστάκο τις προοπτικές τώρα. Ένας Βαρδινογιάννης, που θα μετανοήσει ξαφνικά για τις αδικίες του κατά των φτωχών ανθρώπων, και θα αρχίσει να λειτουργεί ΥΠΕΡ τους, ή που θα χάσει τα χρήματά του, και θα κατανοήσει τί φώναζαν τόσο καιρό οι εργαζόμενοί του στα εργοστάσια και θα παλέψει μαζί τους, θα γίνει αυτομάτως ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και ΑΔΕΛΦΟΣ γι'αυτούς, ενώ ένας μαύρος, όσες πλαστικές και να κάνει, δεν πά να γίνει σαν τον Μάικλ Τζάκσον, δεν πά να γίνει πλούσιος, ή μορφωμένος, ή να μιλάει άπταιστα αρειανά, θα είναι πάντα μαύρος ρε Χρήστο. Και ακόμα χειρότερα αν είναι Εβραίος, για να μην σου πώ δις χειρότερα αν είναι και τα δύο (σαν εκείνον τον τραγουδιστή μωρέ)..

καταλαβαίνεις λοιπόν πως άλλο είναι να ΜΙΣΕΙΣ (αν θές να το πούμε κι έτσι) ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!
Τα παραπάνω είναι δικά σου. Γιατί σύμφωνα με το Μαρξ,ο κάτοχος περιουσίας,είναι "εξορισμού κακός". Σαφώς αναφέρεται στις υπόγειες σκοτεινές διδρομμές πλουσίων,ωστόσο,δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ενός αυτοδημιούργητου απάνθρωπου κεφαλαιοκράτη κι ενός αθώου φιλεύσπλαχνου κληρονόμου! Κι όχι μόνο αυτό,αλλά καλεί το φτωχό να εξερθεί εναντίων τους. Κι αν στην μία περίπτωση πλουσίου,ορθώς το κάνει,στη δεύτερη περίπτωση πλουσίου,πρόκειται για συλλογικοποίηση ευθύνης σε βάρος μιας κοινωνικής ομάδας,δια της οδού του ρατσισμού.

Όσο..για τη λέξη μίσος. Ο gambler πρωτοαναφέρθηκε σε βιβλία μίσους και γι αυτό χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη.

Και άκου τώρα το τραγικό. Ο Πλεύρης,ενώ αναφέρει εγκλήματα Εβραίων,δεν καλεί πουθενά ο ίδιος κανέναν να ασκήσει βία σε βάρος των Εβραίων γενικώς. Παρ' αυτά,καταδικάστηκε,με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Αυτό,την ίδια στιγμή που στην αγορά κυκλοφορούνε βιβλία τα οποία επιπίπτουν ποινικών κυρώσεων βάσει αυτού του νόμου!
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Παρ 20 Ιουν 2008, 14:55

Επ! Ανοιχτά είστε;

Είχε πέσει ο σέρβερ για κάποιο διάστημα από ότι μπορώ να υποθέσω.

Ένα σχόλιο απο αναγνώστη της παραπολιτικής.
Δεν το ενστερνίζομαι απαραίτητα, αλλα χρήζει απάντησης, ιδίως αφού αναφέρεται και σε δημοσιεύματα της εφημερίδος "Αξία" αλλά και σε επώνυμες δηλώσεις του βουλευτή κ. Ψαριανού.

http://parapolitiki.blogspot.com/2008/0 ... _9264.html

ΑΚΑΤ-ΑΝΟΗΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΔΩΝΙ

΄Αδωνι πάλι σε είδα να κλαψουρίζεις και να σεληνιάζεσαι γιατί σου κάψανε το μαγαζί οι αναρχικοί.

Δεν παρουσίασες όμως ποτέ, από τις 11 φορές που όπως λες και σου αρέσει να διαφημίζεις, οτι σου κάψανε το μαγαζί, έστω και μία έκθεση της πυροσβεστικής, για να δούμε τί γράφει....

Μήπως σε κάποια έκθεση γράφεται οτι οι πέτρες που υποτίθεται οτι σου σπάσανε τα τζάμια, αντί να έχουν κατεύθυνση απο έξω προς τα μέσα, είχαν από μέσα προς τα έξω;

' Αδωνι για να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα οφείλεις να εξηγήσεις τί σχέση έχει η διευθύντρια του περιοδικού σου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ", με άτομο που έχει ηγετική θέση στο "Σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ";

΄Αδωνι το ερώτημα γίνεται γιατί σε δημοσίευμα της έγκυρης και έγκριτης εφημερίδας ΑΞΙΑ στις 3-2-07, στη σελ.5, ο αναγνωρισμένου κύρους δημοσιογράφος Δ.Μπεκιάρης, γράφει για την "ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.

Και ξέρεις ΄Αδωνι πώς το εξηγεί;

Οτι απο βίντεο σε DVD που έχει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με υπουργό τότε τον Βύρωνα Πολύδωρα, προκύπτει οτι ένα πρόσωπο που είναι μέλος του "Συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ", ήταν πρωταγωνιστής σε πολλά επεισόδια με αναρχικούς.

Μάλιστα δε, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολα'ϊδης ο οποίος είναι σε μόνιμη κόντρα με τους συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ, παρέδωσε ο ίδιος στην ΕΛ.ΑΣ βίντεο και φωτο στα οποία έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 9 οπαδών της ΑΕΚ, που συμμετείχαν σε επεισόδια με αναρχικούς.

' Αδωνι κάθε φορά που βρίσκεσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή σε δύσκολη κομματική θέση, για να ξεφύγεις επιδιώκεις τη δημοσιότητα και πάντα ξεφουρνίζεις οτι σου καίνε το μαγαζί...

Πώς γίνεται αυτό;

Ποιός ενεργεί ως "απο μηχανής θεός";

Μήπως-λέω μήπως- το "φροντίζουν" αυτό συγγενικά πρόσωπα του στενού επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, που έχουν σχέση με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ;

΄Ετσι και δημοσιότητα παίρνεις και από τις ασφαλιστικές εταιρείες τα οικονομάς και όπως λένε και κάτι κακές γλώσσες, παίρνεις και επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση - μέσω Καρατζαφέρη- οπότε έχεις κάθε λόγο να σου καίνε το μαγαζί τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο;

΄Αδωνι αν συνδέονται άλλωστε (σύμφωνα με δημοσιεύμα της ΑΞΙΑΣ) αναρχικοί-χούλιγκανς-συνασπιστές, εσύ με τους συνασπιστές συμπλέεις, γιατί οι περισσότεροι απο αυτούς είναι άθεοι ή Δωδεκαθεϊστές.

΄Οπως δε σε αποκάλυψε στις 25-9-07 ο βουλευτής του Συνασπισμού Γρηγόρης Ψαριανός στην εκπομπή του MEGA "Πρωταγωνιστές", με το Σταύρο Θεοδωράκη, ΕΣΥ, ο Ψαριανός και ο Θανάσης Πλεύρης, είσαστε χρόνια παρέα στο δωδεκαθεϊσμό.

Και μη ξεχνάς ΄Αδωνι , ως αρχαιόπληκτος και δωδεκαθεϊστής που είσαι, τον Πυθαγόρα και το θεώρημά του οτι "τα προς τρίτους ίσα είναι και αλλήλοις ίσα".

΄Αδωνι άστα, σε πήρανε χαμπάρι!!!!

Ο υποψιασμένος

=======

Καλό θα ήτανε να δοθεί απάντηση για να μην αιωρούνται υπόνοιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Παρ 20 Ιουν 2008, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μετατροπή σε ελληνική γραφή
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 20 Ιουν 2008, 15:16

atimi_ksenitia έγραψε:Επ! Ανοιχτά είστε;

Είχε πέσει ο σέρβερ για κάποιο διάστημα από ότι μπορώ να υποθέσω.

.

Εδώ είμαστε γιατρέ, και χαίρομαι που σε ξαναβλέπουμε στον ΙΔΕΟτοπο. :xara:

Όντως είχε πέσει ο σέρβερ για μια βδομάδα :swear:
Αν κοίταζες και στις Ανακοινώσεις μας, δεν θα έμενες στις υποθέσεις. :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 20 Ιουν 2008, 16:49

καμια ομαδα αναρχικων και κανενας αναρχικος δεν δινει αναφορα σε κανεναν για τις πραξεις του.
ο οικος ανοχης του αδωνη καηκε σαν αντιποινα για την φωτια στη βιλα.
οσο για τον κουντουρα που αναφερεσαι ειναι ο τυπος που κατηγορηθηκε οτι πρωτοστατησε στις 2 σφαλιαριτσες που εφαγε ο πολυζωγοπουλος.
η γνωμη μου για τον αδωνη ειναι γνωστη. ας παει το βιβλιοπωλειο του στο νταχαου.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
καλως ξανακαηκε
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Κυρ 22 Ιουν 2008, 03:40

Παρακολουθώ συχνά τις ομιλίες του Άδωνη στην Βουλή. Ειναι πολύ καλός ρήτορας, συνηδειτοποιημένος και επίμονος στις απόψεις του και έχει κάνει το Σύριζα να έχει εφιάλτες. Λογικό, αφου μέχρι τώρα ειχαν μαθει να οργιάζουν ανεξέλεγκτοι και φυσικά τώρα ο αντίλογος τσούζει πολύ.

Πράγμα το οποίο δείχνει οτι κάνει και σωστή δουλειά και εξακολουθεί να επιμένει παρά τα συνεχή σαμποτάζ και τις απειλές κατά του ιδίου και κατά της οικογένειας του απο τους...αστικούς σαμποτέρ πολέμαρχους εγκάθετους εντολοδέκτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Κυρ 22 Ιουν 2008, 04:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 22 Ιουν 2008, 04:41

Θεοδόση και οι συν αυτώι,

Το ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ αεθνικό πολυπολιτισμικό αναρχομπορντέλο θα καεί ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

Mark my words.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Κυρ 22 Ιουν 2008, 09:51

σταυραετε
γνωριζουμε και οι 2 οτι τα πολλα λογια ειναι για τα παιδακια
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
gambler

Δημοσίευση από gambler » Κυρ 22 Ιουν 2008, 20:57

Siriusastir έγραψε:Παρακολουθώ συχνά τις ομιλίες του Άδωνη στην Βουλή. Ειναι πολύ καλός ρήτορας, συνηδειτοποιημένος και επίμονος στις απόψεις του και έχει κάνει το Σύριζα να έχει εφιάλτες. Λογικό, αφου μέχρι τώρα ειχαν μαθει να οργιάζουν ανεξέλεγκτοι και φυσικά τώρα ο αντίλογος τσούζει πολύ.

Πράγμα το οποίο δείχνει οτι κάνει και σωστή δουλειά και εξακολουθεί να επιμένει παρά τα συνεχή σαμποτάζ και τις απειλές κατά του ιδίου και κατά της οικογένειας του απο τους...αστικούς σαμποτέρ πολέμαρχους εγκάθετους εντολοδέκτες.
φτιαξτε εδω μεσα ενα fun club για να μοιραζει και αυτογραφα ο Αδωνις
Οργια ? :shock:
που ? ποτε ? πως ? εμενα γιατι δεν μου το ειπαν ? :swear:
γμτ ... για αυτο δεν μπορουσα να κοιμηθω ? και εγω νομιζα οτι ηταν απο την προβατινα ...
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Κυρ 22 Ιουν 2008, 21:43

Εξαιρετική ιδέα! Και αν μη τι άλλο θα έχει και μία ποιότητα ρε παιδί μου.

Εσείς έχετε κάνει fun club για να καίτε την χώρα, και να πρωταγωνιστείτε σε οτιδήποτε ανθελληνικό, εμεις να μην κάνουμε ένα να βλέπουμε τον Αδωνι να σας κάνει τη ζωή δύσκολη;

Στον αντίλογο φαίνεται η μαγκιά bro...

Και δείχνετε επανειλλημένα με τις εθνομηδενιστικές σας εξάρσεις οτι δεν τον τραβάτε με τίποτα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeirioAstro την Κυρ 22 Ιουν 2008, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 22 Ιουν 2008, 22:33

Οι αναρχικοί καινε τη χώρα και ο αδωνις ειναι αντιλογός;
αντιλογός που; οι αναρχικοί δεν ειναι στη βουλή. Ειναι στο δρόμο.
Κανει αντίλογο εκει που ξέρει οτι δεν θα πάρει απάντηση;
Οχι οτι δεν θα ήθελαν να του απαντήσουν αλλα στη βουλή δεν μπένεις να μιλήσεις χωρίς βουλευτική ιδιότητα.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Κυρ 22 Ιουν 2008, 22:48

Έ όχι και οι αναρχικοί δεν είναι στην Βουλή...

:angel:

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”