Οι...σαφείς θέσεις του (τ)ΣΥΡΙΖΑ

Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Οι...σαφείς θέσεις του (τ)ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τετ 09 Απρ 2008, 19:26

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
Αχ, ξέχασα, το φυσιολογικό είναι να υποστηρίζεις τα συμφέροντά σου, δηλαδή κατ'εσένα, ο φτωχός πρέπει να παλεύει για να γίνει πλούσιος, γιατί αυτό ει΄ναι το συμφέρον του, και ο πλούσιος για να γίνει πλουσιότερος. Αν ένας άνθρωπος παλεύει για δίκαιη κατανομή των πόρων είναι ανώμαλος προφανώς, γιατί δεν σκέφτεται το συμφέρον του σε περίπτωση που αυτό δεν εξυπηρετεί αυτόν τον στόχο (το να γίνει πλούσιος ή πλουσιότερος), ΕΕΕΕΕΕ????
Ασε, μην απαντήσεις...
Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Ο φτωχος θελει πιο πολλα λεφτα και καλα κανει, ολοι θελουν να ανεβουν πιο ψηλα. ειναι η ιδια η φυση. Σου αρεσει να εισαι φτωχεια και να υποφερεις? Αυτο που ειναι υβις και ανωμαλο ειναι η αδηφαγια των πλουσιων, αυτοι μετατρεπονται σε τερατα.
Αν ενας ανθρωπος παλευει για τη δικαιη κατανομη των πορων ειναι πολυ ωφελημη και καλη η δραση του.
Πιστευεις οτι το ΚΚΕ και ο Συριζα παλευουν για δικαιη κατανομη πορων? Εμενα μου εχουν δωσει να καταλαβω οτι κατ αρχην δε καταλαβαινουν Χριστο απο οικονομικα και δουλευουν τον κοσμο ψιλο γαζι, του χαιδευουν τα αυτια. Τι θες λαε, λεφτα, μαλιστα, εδω με εμας θα φας πολυ, θα λιγδωσει τ'αντερο σου. Δε γινεται, τριχες κατσαρες. Αν ανεβεναν πανω θα εκαναν ο,τι τους διεταζαν οι πλουσιοι και ολοι οι αλλοι.
Καλες και αγαθες οι προθεσεις αλλα η πραξη, σε καθε τι, απεχει ετη φωτος απο τη θεωρια.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 09 Απρ 2008, 19:44

Θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω σοβαρά, αλλά μετά την αλλαγή (όχι φύλλου) που έκανα, αδυνατώ να δώ τον εαυτό μου σοβαρά, οπότε την γλύτωσες! χιχιχχιχ, μα είμαι μία ΘΕΑ δεν είμαι????

jesus christ!!! απίστευτο τί κάνει ένα όνομα ρε...είμαι υπέροχη!
Α, να σου πώ οτι καλά τα λές, αλλά κάνεις ένα τραγικόν λάθος, κρίνεις χωρίς να έχεις ασχοληθεί με κανένα απο τα δύο κόμματα που 'καταδικάζεις' ,τα οποία δεν έχουν αληθινά δοκιμαστεί στον στοίβο ας πούμε, και μόνο απο την μέχρι τώρα δράση τους και λόγια τους μπορούμε να τους κρίνουμε. Αν αυτό βλέπεις εσύ, έχει καλώς, εγώ βλέπω άλλα, αλλά είπαμε αδυνατώ αυτή την στιγμή, συγγνώμη, πάω να ξεσκονίσω τα φτερά μου...απίστευτο, είμαι ΚΟΥΚΛΑ Ρε! :))))
Σόρρυ Ιπτάμενε, όταν συνέλθω απο το σόκ, θα τα πούμε καλύτερα :)
:) :) :)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τετ 09 Απρ 2008, 20:31

Με τις υγειες σου για τη μεταμορφωση...μανταμ φρουφρου :)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 27 Απρ 2008, 14:06

alexis. Βύσμα στον στρατό για να υπηρετήσει στα πούπουλα το κακόμοιρο μην τυχόν και σκίσει το καλσόν. :lol: :lol: :lol:

Πάσχα στην Αγγλία. Ωραίος πρόεδρος. :xara: :xara: :xara:

Αυθεντικό υποπροϊόν της μεταπολιτεύσεως του '74.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 29 Απρ 2008, 11:00

Ooouuuu, sto anglia phge to paidi (thelei na piei)?? De katadexetai na katsei sto ellada, oou yeaaa!!!!
:roflroll: :roflroll: :roflroll: :roflroll: :roflroll: :roflroll:

Ρε αμα δουνε φραγγα και φαι, παει και ιδεολογια της φτωχειας και τα σφυροδρεπανα.
Ρε φαι και καλοπεραση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”