Οικολογικό προγραματάκι για Η/Υ !!!

Εικόνα Εικόνα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: UnIc0rN
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Οικολογικό προγραματάκι για Η/Υ !!!

Δημοσίευση από UnIc0rN » Πέμ 27 Μαρ 2008, 12:25

Γεια σας!

Εδώ και κάτι μήνες έχω βάλει ένα προγραμματάκι στον υπολογιστή μου που βοηθάει να εξοικονομώ ενέργεια και να καταπολεμείται το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Δεν κάνει κάτι το πολύ ιδιαίτερο, απλά το ρυθμίζεις να κλείνει την οθόνη του υπολογιστή, να κατεβάζει την ταχύτητα περιστροφής των σκληρών δίσκων και να κλείνει τον υπολογιστή. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο δλδ απ όλα αυτά, ενεργοποιείς όποια θέλεις εσύ και αυτά που θέλεις, τα ρυθμίζεις πλήρως μετά από πόσα λεπτά ή ώρες αδράνειας του υπολογιστή, θέλεις να συμβούν (κλείσιμο οθόνης κλπ)

Η σελίδα περιέχει επίσης διάφορες πληροφορίες για το θέμα αυτό.

Πως θα εξοικονομήσω κι εγώ ενέργεια;
Λοιπόν, μπαίνετε στην σελίδα που θα σας δώσω παρακάτω και κατεβάζεται το προγραμματάκι. Καθώς το κατεβάζεται πατήστε στη σελίδα πάνω δεξιά εκεί που λέει Create Account. Εκεί δηλώστε ένα νικ και ότι άλλο σας ενδιαφέρει. Αν θέλετε όλο αυτό το κάνετε και ανώνυμα, απλά δεν φτιάχνετε κανέναν λογαριασμό.

Αυτό που σκέφτηκα σήμερα είναι ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε το προγραμματάκι όσοι θέλουμε και να δηλώσουμε στους account μας ότι ανήκουμε στο ίδιο group. Ποιο group; Στο Ideografhmata φυσικα!!!
Γιατί να το κάνουμε αυτό; Η σελίδα αυτή ως κίνητρο στους χρήστες του προγράμματος δίνει ένα ranking για να βλέπει την κατάταξή του παγκόσμια. Αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας χωριστά, σε γκρουπ ή και σαν εταιρίες. Κάθε εβδομάδα βγαίνει στην σελίδα τους το τοπ 5.

Πως θα σας φαινότανε αν φιγουράραμε κάθε εβδομάδα ως ideografhmata ή ideografhmata.gr ;;;

Εκτός απο το ψώνιο μας βέβαια και την διαφήμισή μας, ο καθένας ξεχωριστά θα γλυτώσει και λίγο από τον λογαριασμό της ΔΕΗ ;)

Λοιπόν, κάντε κλικ στο παρακάτω λίνκ όποιος θέλει να δει και να εγκαταστήσει το προγραμματάκι.

http://www.localcooling.com/?type=link&userid=48234

Θέλω να ακούσω και για την ιδέα να φτιάξουμε ένα group και να φιγουράρουμε στο τοπ 5. Το ideografhmata.gr μας κάνει;
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Re: Οικολογικό προγραματάκι για Η/Υ !!!

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 27 Μαρ 2008, 13:35

Εγώ το έβαλα πάντως! Που βάζουμε τα ΙΔΕΟ;
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από UnIc0rN » Πέμ 27 Μαρ 2008, 13:51

Ανοιγεις την σελιδα του προγραμματος, πανω δεξια γραφει My Account. Πατας εκει και κανεις login με το username και τον κωδικο που εχεις δωσει για τον λογαριασμο σου. Κατω κατω στη σελιδα, αφου γινει σωστα το login, γραφει join group. Γραψε απο πανω Ideografhmata.gr και πατα join group

Ολο αυτο προϋποθετει οτι πρωτα εχεις φτιαξει λογαριασμο στο Create Account
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 27 Μαρ 2008, 13:55

Έγινε!Τα έφτιαξα όλα :urock:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από UnIc0rN » Πέμ 27 Μαρ 2008, 14:05

Ωραια!!!! Τωρα μεσα στο προγραμμα, στο τελευταιο tab εκει που λεει My Account, κανεις Login με το ονομα και τον κωδικο που εδωσες στη σελιδα... και βλεπεις τα δικα σου στατιστικα. Καθε φορα ομως που θα κανει login τ οπρογραμμα θα στελνει αυτα τα σκατιστικα και θα προστιθενται στην ομαδα μας!

Τωρα το ειδα... ηδη τα δικα μου στατιστικα ειναι μεσα και η ομαδα μας φαινεται εδω http://www.localcooling.com/topTotal/topGroups

Βεβαια χωρις rank ακομα γιατι ειμαστε "καινουριοι" και επισης αυτα ειναι τα total στατιστικα που φυσικα δεν θα ειμαστε και πολυ μεσα γιατι αλλα γροθπ μαζευουν εδω και πολυ καιρο. Εμεις στοχευουμε στα εβδομαδιαια... εκτως αν... κανουμε την εκπληξη, μαζευτουμε τοσοι πολοι και τους περασουμε ολους!!!!

Στα εβδομαδιαια στατιστικα θα μας βγαλει οταν περασει μια εβδομαδα απο την δημιουργια μας :)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 27 Μαρ 2008, 15:27

:thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζωα-Φυτά (τα πάντα στη φύση)”