Ποιος ειναι ο ανθρωπος;Ποιος ειναι ο κοσμος;
Ποιος ειναι ο ανθρωπος;Ποιος ειναι ο κοσμος;
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sulphur την Τετ 06 Φεβ 2008, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Re: Η Ατλαντιδα δεν ειναι παρελθον,ειναι εδω!
an den sas anoigei ta parapanw videos-selides dkimaste edw
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Re: Ποιος ειναι ο ανθρωπος;Ποιος ειναι ο κοσμος;
Είδα το βίντεο και είναι πολύ καλό , έχει πολλές αλήθειες. Αλλά για κάποιον που αρχιζει τώρα να μαθαίνει,
καλυτερα να τα περνει σιγα-σιγα τα πραγματα , μην τον κάψει το νου του στο τέλος. Οπως το μυθο της σπηλιάς του Πλάτωνα , εάν δεις πολύ φως καθώς βγαίνεις από την σπηλιά , σε στραβώνει και χάνεις τον κόσμο
κάτω από τα πόδια σου. Προσωπικά δεν περνω της μετρητης ορισμενα που αναφέρει , γιατι ακόμα δεν είμαι ετοιμος να τα δεκτώ. Αναφαίρει άλοστε ότι η γνώση είναι επικύνδινη χωρίς να υπάρξη εφαρμογή στην πράξη , είναι φωτιά , που εάν την ελένχεις φωτίζεις και ζεστένεις , αλλιως καίει και καταστρέφει.
Η εποχή μας είναι είναι κάτι ιδιέτερο μέσα στην ιστορία της ανθρωπότητας , είναι απλά μια φάση της. Μία από της οποίες οπου ολα τα άτομα του κόσμου πρέπι να πατήσουν πάνω στον εγωισμό τους , και να προσφαίρουν για το κοινό καλό , όλου του πλανητη. Σε αντίθεση με παλαιότερες εποχες όπου ο ανθρωπος ήταν ακόλουθος , ενός δογματος , μιας θρησκείας , στην Εποχη του Υδροχόου ο κάθε ανθρωπος θα είναι αυτόνομος , αυτάρκης , θα είναι φιλόσοφος , εξερευνητης , αναζητητής , θα αναζητά την εξέληξη της ανθρωπότητας μέσω της δικής του εσωτερικής εξέληξης , θα σέβεται την φύση , και πάνω από όλα θα είναι Άνθρωπος.
καλυτερα να τα περνει σιγα-σιγα τα πραγματα , μην τον κάψει το νου του στο τέλος. Οπως το μυθο της σπηλιάς του Πλάτωνα , εάν δεις πολύ φως καθώς βγαίνεις από την σπηλιά , σε στραβώνει και χάνεις τον κόσμο
κάτω από τα πόδια σου. Προσωπικά δεν περνω της μετρητης ορισμενα που αναφέρει , γιατι ακόμα δεν είμαι ετοιμος να τα δεκτώ. Αναφαίρει άλοστε ότι η γνώση είναι επικύνδινη χωρίς να υπάρξη εφαρμογή στην πράξη , είναι φωτιά , που εάν την ελένχεις φωτίζεις και ζεστένεις , αλλιως καίει και καταστρέφει.
Η εποχή μας είναι είναι κάτι ιδιέτερο μέσα στην ιστορία της ανθρωπότητας , είναι απλά μια φάση της. Μία από της οποίες οπου ολα τα άτομα του κόσμου πρέπι να πατήσουν πάνω στον εγωισμό τους , και να προσφαίρουν για το κοινό καλό , όλου του πλανητη. Σε αντίθεση με παλαιότερες εποχες όπου ο ανθρωπος ήταν ακόλουθος , ενός δογματος , μιας θρησκείας , στην Εποχη του Υδροχόου ο κάθε ανθρωπος θα είναι αυτόνομος , αυτάρκης , θα είναι φιλόσοφος , εξερευνητης , αναζητητής , θα αναζητά την εξέληξη της ανθρωπότητας μέσω της δικής του εσωτερικής εξέληξης , θα σέβεται την φύση , και πάνω από όλα θα είναι Άνθρωπος.
As a well-spent day brings happy sleep, so a life well spent brings happy death. - Leonardo Da Vinci
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Παρολο που αυτο αποτελει προσωπικη μου φαντασιωση απο τη μακρινη εφηβεια μου...AlcO έγραψε:στην Εποχη του Υδροχόου ο κάθε ανθρωπος θα είναι αυτόνομος , αυτάρκης , θα είναι φιλόσοφος , εξερευνητης , αναζητητής , θα αναζητά την εξέληξη της ανθρωπότητας μέσω της δικής του εσωτερικής εξέληξης , θα σέβεται την φύση , και πάνω από όλα θα είναι Άνθρωπος.
πρωτον... που το ξερεις οτι θα συμβει;
και δευτερον.. πως γινεται να ελπιζεις οτι θα συμβει; Δε βλεπεις την απεραντη μαλακια που επικρατει;
Οι ανθρωποι ειναι ανωριμοι. Χρειαζονται οδηγους και ηγετες. Θεους και διαβολους. Εγχειριδιο ηθικης και κανονων. Σκοπους και υποθεσεις. Θελουν να ξερουν τη θεση τους στη συμπαντικη σκακιερα. Δεν ειναι ετοιμοι να αναλαβουν την ευθυνη της ζωης τους και της αγνοιας τους και ειναι ουσιαστικα ανικανοι να βγαλουν απο το στομα τους τη βυζορωγα της εκαστοτε ιδεολογιας που ασπαζονται. Αποδειξη ειναι οτι καθε μαλακας καλοθελητης απατεωνας πουλαει λυσεις σε καθε πικραμενο, σε τιμη ευκαιρας. Ζωδια, χαρτοριχτρες, φενγκ σουι, ελληνικα ουφα, χειρομαντιες, συλλογοι αυτοβελτιωσης, γκουρου, πνευματικοι και καθε ειδους αρπαχτικα τρεφονται απο την ανθρωπινη τεμπελια και κουταμαρα.
Αν ειμασταν ετοιμοι για τον Υδροχοο, θα ειχαμε δειξει ενα ελαχιστο δειγμα υγειους απογαλακτισμου απο καθε ξυνισμενο "-ισμο". Αλλα ειμαστε συλλογικα τοσο ΧΕΣΤΕΣ και τοσο ψωροπερηφανοι που δεν τολμαμε να παραδεχτουμε την τυφλα μας. Ετσι θησαυριζουν οι Λιακοπουλοι και τα καραγκιοζακια σε στυλ Μυριαμ και Τζοσουα.
Γι αυτο παμε προς τα πισω. Γιατι δεν εχουμε τα κοτρονια να βγουμε στο σκοταδι χωρις καποιον να μας πατροναρει και να μας οδηγει.
Εκτος απο μενα. Εγω ειμαι γαματος.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Δεν αλλάζουν οι εποχές έτσι ευκολα θέλει δουλειά από πολούς, για να προετημάσουν το έδαφος για την αλαγή. Όλοι όσοι εργάζοντε γι' αυτό , δρούν στο παρασκήνιο μεν αλλά με πολύ φανερό τρόπο δε. Και να έρθει ο Ηγέτης τι θα κάνει εάν δεν βρεί άτομα να τον υποστηρίζουν να τον ακούν; Αυτή η φάση όπως λέει και το βίντεο , ο ανθρωπος είναι αφημένος στην βούλιση του να πράξει και να επιλέξει, χωρίς πίεση. Γιαυτό είναι άστα να πάνε όλα τώρα , γιατί ακριβώς κάνει ο καθένας ότι θέλει , και έχουμε την δημοκρατία ( και καλα ) που ενισχήει στο να κάνει ο άλλος ότι θέλει.
ΥΓ: Σήμερα , δεν έχουμε μπεί ακόμα στον Υδροχόο. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Και από της κοπριές του παλιού κόσμου θα φυτρώσουν οι σπόροι του νέοι ανθρώπου , που θα έχει άλλη αντιλληψη , άλλη νοοτροπία , και άλλη αισθηση των πραγμάτων γύρο του. Όλος ο κόσμος θα είναι ενωμένος , ο καθένας θα διαφυλάττει τα τοπικά ήθη και έθιμα , αλλά θα είναι πολίτης του κόσμου. Δεν θα υπαρχουν διακρήσεις στα εξωτερικά χαρακτηριστικά , το σύστημα θα είναι αξιοκρατικό. Όχι με βάση κατα πόσο κάποιος είναι κατάληλος να κάνει μία δουλειά σωστα. Αλλά κατα πόσο θα είναι σωστός απέναντι στην κοινωνία , του συνανθρώπους του και τον κόσμο. Θα υπάρχουν σχολές που θα μαθαίνουν στον άνθρωπο όχι έτσι ξερά πάρε δίαβασε τη είναι αλήθεια , αλλά θα του δείχνουν το πώς να την βρεί μέσα του και στόν κόσμο γύρο του. Έτσι το φαντάζομαι.
ΥΓ: Σήμερα , δεν έχουμε μπεί ακόμα στον Υδροχόο. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Και από της κοπριές του παλιού κόσμου θα φυτρώσουν οι σπόροι του νέοι ανθρώπου , που θα έχει άλλη αντιλληψη , άλλη νοοτροπία , και άλλη αισθηση των πραγμάτων γύρο του. Όλος ο κόσμος θα είναι ενωμένος , ο καθένας θα διαφυλάττει τα τοπικά ήθη και έθιμα , αλλά θα είναι πολίτης του κόσμου. Δεν θα υπαρχουν διακρήσεις στα εξωτερικά χαρακτηριστικά , το σύστημα θα είναι αξιοκρατικό. Όχι με βάση κατα πόσο κάποιος είναι κατάληλος να κάνει μία δουλειά σωστα. Αλλά κατα πόσο θα είναι σωστός απέναντι στην κοινωνία , του συνανθρώπους του και τον κόσμο. Θα υπάρχουν σχολές που θα μαθαίνουν στον άνθρωπο όχι έτσι ξερά πάρε δίαβασε τη είναι αλήθεια , αλλά θα του δείχνουν το πώς να την βρεί μέσα του και στόν κόσμο γύρο του. Έτσι το φαντάζομαι.
As a well-spent day brings happy sleep, so a life well spent brings happy death. - Leonardo Da Vinci
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Και από της κοπριές του παλιού κόσμου θα φυτρώσουν οι σπόροι του νέοι ανθρώπου , που θα έχει άλλη αντιλληψη , άλλη νοοτροπία , και άλλη αισθηση των πραγμάτων γύρο του. Όλος ο κόσμος θα είναι ενωμένος , ο καθένας θα διαφυλάττει τα τοπικά ήθη και έθιμα , αλλά θα είναι πολίτης του κόσμου. Δεν θα υπαρχουν διακρήσεις στα εξωτερικά χαρακτηριστικά , το σύστημα θα είναι αξιοκρατικό. Όχι με βάση κατα πόσο κάποιος είναι κατάληλος να κάνει μία δουλειά σωστα. Αλλά κατα πόσο θα είναι σωστός απέναντι στην κοινωνία , του συνανθρώπους του και τον κόσμο. Θα υπάρχουν σχολές που θα μαθαίνουν στον άνθρωπο όχι έτσι ξερά πάρε δίαβασε τη είναι αλήθεια , αλλά θα του δείχνουν το πώς να την βρεί μέσα του και στόν κόσμο γύρο του. Έτσι το φαντάζομαι.
Να μου πεις από που παίρνεις την κόκα σου, γιατί ο δικός μου μάλλον τζούφια μου την πουλάει.
Rempeske το να έχει καποιος όνειρα για το αύριο , και να φαντάζεται ένα καλύτερο κόσμο δεν σημαίνει οτι πέρνει κόκα
ή οτιδήποτε. Είσαι τελείως λάθος.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Προσυπογράφω αδίστακτα!AlcO έγραψε:Rempeske το να έχει καποιος όνειρα για το αύριο , και να φαντάζεται ένα καλύτερο κόσμο δεν σημαίνει οτι πέρνει κόκα
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
Alco
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ΑρΕλα έγραψε:Προσυπογράφω αδίστακτα!AlcO έγραψε:Rempeske το να έχει καποιος όνειρα για το αύριο , και να φαντάζεται ένα καλύτερο κόσμο δεν σημαίνει οτι πέρνει κόκα
Ρε κανετε πλακα να πουμε; Εχετε φαει κανενα σαπιο κουμπι και απαντατε σοβαρα;;;;=))ΑΝΝΑ((= έγραψε:Alco
...
- Ρε Μητσο με πετας μεχρι την Πανορμου;
- Οχι δε μπορω να σε "πεταξω" γιατι εισαι ανθρωπος και οι ανθρωποι δεν πετανε, εισαι λαθος!
- Βεβαια εχει δικιο ο Μητσος, εχει σπουδασει και ξερει οτι οι ανθρωποι δεν πετανε λογω επειδη ΒΑΡΥΤΗΤΑ.
- HIGH FIVE u ROCK LOL xxaxaxaxa εισαι πολυ εξυπνος ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Ειναι δυνατον να μην καταλαβαινετε ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ;
Σοβαρα σταματηστε να διαβαζετε λεξεις στη σειρα. Αυτο ειναι αυτισμος η κατι τετοιο. Δειτε ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πριν πειτε μαλακιες για κοκες.
Και οχι δε με πειθετε οτι λειτουργειτε στο ιδιο μηκος κυματος. Παψτε.
Ζαλιζομαι ρε καθικια πρωι πρωι. Παω να ξαπλωσω καπου. Εξοντωθηκα.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- ArELa
- Founder-Administrator
Αlco
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
οχι Αρελα. Το εικονιδιο ειναι λαθος. Το rock σημαινει "πετρα" ή "λικνιζομαι" αρα δε μπορεις να πεις κατι τετοιο. Δε βγαζει νοημα!
Εσυ πετρα; Εσυ λικνιζεσαι;
Εισαι λαθος Αρελα! HIGH FIVE!
Εσυ πετρα; Εσυ λικνιζεσαι;
Εισαι λαθος Αρελα! HIGH FIVE!
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαλά, τραγούδα τώρα εσύ. Ροκιά παρακαλώ, όχι τίποτα ποπίδια των χάι φάιβ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Επικοινωνία:
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- Lionheart
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Και σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC λέγεται ότι ο άνθρωπος είναι εξωγήινος. Το πως, μην το ρωτάτε καλύτερα δείτε το. "Space" λέγεται. Αλλά δε μου πολυγέμισε το μάτι...
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Είδα το βίντεο και είναι πολύ καλό , έχει πολλές αλήθειες. Αλλά για κάποιον που αρχιζει τώρα να μαθαίνει,
Η εποχή μας είναι είναι κάτι ιδιέτερο μέσα στην ιστορία της ανθρωπότητας , είναι απλά μια φάση της. Μία από της οποίες οπου ολα τα άτομα του κόσμου πρέπι να πατήσουν πάνω στον εγωισμό τους , και να προσφαίρουν για το κοινό καλό , όλου του πλανητη. Σε αντίθεση με παλαιότερες εποχες όπου ο ανθρωπος ήταν ακόλουθος , ενός δογματος , μιας θρησκείας , στην Εποχη του Υδροχόου ο κάθε ανθρωπος θα είναι αυτόνομος , αυτάρκης , θα είναι φιλόσοφος , εξερευνητης , αναζητητής , θα αναζητά την εξέληξη της ανθρωπότητας μέσω τηςδικής του εσωτερικής εξέληξης , θα σέβεται την φύση , και πάνω από όλα θα είναι Άνθρωπος.
Συμφωνω φιλε αλκο ,αλλα διαφωνω συγχρονως..Στην περιπτωση της Υδροχοιδικης εποχης-συνειδησεως τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα..Αυτο σημαινει πως η ανθρωποτητα δεν βρισκεται σε ενα τοσο ιδεατο επιπεδο ωστε να εκφραστουν στην αρχη τα θετικα χαρακτηριστικα της δυναμεως αυτης..γιαυτο θα αντιμετωπισουμε αλλαγες και μαλιστα πολυ συντομα,αλλαγες στο κλιμα στην συνειδηση μας και στον τροπο ζωης μας,πραγμα που θα μας ωθησει στο να βρουμε τροπους να ανταποκριθουμε..
Οχι ομως αυτους που ξεραμε που ειναι κορεσμενοι και υπερκερασμενοι αλλα εναλλακτικους που ειτε φοβηθηκαμε τοσους αιωνες ,ειτε αγνοησαμε..πλεον δεν θα εχουμε αλλη επιλογη.Καταλαβαινεις λοιπον μετα απο αυτο πως μπορει παλι(εφοσον δεν κατεχουμε το ιδεατο επιπεδο) να πεσουμε σε πολλες "εναλλακτικες λομπες" αλλα το αγωγι κανει τον αγωγιατη..αν προσπαθησουμε να βελτιωσουμε και το πνευματικο δυναμικο μας τα πραγματα θα γινουν καλυτερα..Ενα ανοιγμα γενικοτερο υπαρχει ,η λεγομενη καλι γιουνγκα των ινδικων ιερων βιβλιων μιλας για ανοιγμα των θετικων ενεργειων κ.α πολλα.Περα απο αυτα ομως μπορει να φανταζομαστε μια για παραδειγμα ιδεατη ζωη σε αλλους πλανητες..τι μου λεει ομως εμενα πως η ανθρωποτητα μετα απο 2 αιωνες δεν θα προβει σε ενα δικο της star wars
(επισης υδροχοιδικο,και μαλιστα κακιστο),βλεπουμε λοιπον πως το σημαντικοτερο ειναι πως εμεις σαν συλλογικοτητα θα εκφρασουμε την Εποχη.Γιατι αν υπηρχε καποιος γνωστικος το 5πχ θα ελεγε πως εκεινη η εποχη θα ητνα η εποχη της λυτρωσης(αλλωστε αυτο σηματοδοτει ο ιχθυς)αλλα αν εκφραστει αρνητικα..που εκφραστηκε εν τελη(ειπαμε η ανθρωπινη φυση) κι εφερε ιερους πολεμους,δυσιδαιμονια,αυταπατες..
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Μπαγκαβάτ Γκίτα.
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Yδροχοϊκές εποχές και πράσσινα ΑΤΙΑ...
Εάν υπάρξει ποτέ εποχή σε αυτό το μπουρδ@#$#έλο χωρίς
Εάν υπάρξει ποτέ εποχή σε αυτό το μπουρδ@#$#έλο χωρίς
αυτή θα είναι η εποχή που το βρωμερό βακτήριο που λέγεται Άνθρωπος θα έχει αυτο-αφανιστεί.ιερους πολεμους,δυσιδαιμονια,αυταπατες
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Καταραμένο Σύμπαν, εσύ φταις για όλα...δυσιδαιμονια,αυταπατες..
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Εντάξει... και τώρα, τι κάνουμε;
Θα πιω καμιά μπύρα αναμένοντας την αλλαγή του αστερισμού.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
οτι μας συμβαινει δεν εχει να κανει με καμια μοίρα, θεο ,τύχη ή αστρικη επιρροη.
Ο λογος ειναι απλα ο νομος της αιτιας και τους αποτελέσματος.
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
To αποτέλεσμα δεν ακολουθεί πάντα το αίτιο.