kat_woman έγραψε: ↑Τρί 24 Ιαν 2023, 08:43
Λοιπόν, για να μιλήσουμε σοβαρά.
Κατ' αρχάς δεν θεωρώ λάθος της Τασούλας το οτι έγραψε την εμπειρία της σε ανοιχτό θρεντ. Έχουμε μείνει πια τόσοι λίγοι στα ΙΔΕΟ, που νομίζω οτι δεν θα το δουν πολλά (ίσως "βέβηλα") μάτια.
Προσωπικά, Τασούλα, αν και είμαι σε καθαρά συνομωσιολογικό φόρουμ, σαν χαρακτήρας είμαι πολύ σκεπτικίστρια και ορθολογίστρια. Το μυαλό μου, θέλω να πιστεύω, είναι ανοικτό ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, τα οποία όμως, όπως λέμε και στο χωριό μου, τα παίρνω πάντα with a pinch of salt
Διαφωνώ
και στο να κλειδωθεί το νήμα αυτό (βλέπω οτι με την άποψή μου συμφωνούν και άλλοι)
και στο να σταματήσεις να γράφεις και να φύγεις από τα ΙΔΕΟ. Και εξηγούμαι:
Όταν περιγράφουμε μια, ας πούμε, διαφορετική εμπειρία, δεν το κάνουμε καλά και σώνει για να συμφωνήσει ο άλλος. Το τι βίωσες το ξέρεις
εσύ και μόνον εσύ και δεν είσαι εδώ ούτε για να μας πείσεις, ούτε για να μας προσηλυτίσεις.
Με το να μας χαρακτηρίζεις, όμως, άπιστους θωμάδες και ανάξιους, το μόνο που κάνεις είναι να μειώνεις την εμπειρία σου στα μάτια μας.
Γιατί δεν προσπαθείς να μας μιλήσεις για την εμπειρία σου λίγο παραπάνω? Σου τέθηκαν κάποια ερωτήματα, κυρίως από τον Όττο, και δεν μας απάντησες.
Τι σου πρόσφερε αυτή η εμπειρία? Πώς σου μίλησε εσωτερικά και πώς σε έκανε καλύτερο άνθρωπο? Και, τέλος, γιατί ο Λιακόπουλος? Εγώ πιστεύω οτι όλο αυτό παίζει να το δημιούργησες εσύ, στο μυαλό σου, ορμώμενη από τον θαυμασμό σου για αυτόν. Αυτή είναι η άποψή μου και έχω κάθε δικαίωμα να την εκφράζω. Εσύ όμως, δεν χρειάζεται να μας χαρακτηρίζεις. Τι θα πει "άπιστοι θωμάδες?" Βεβαίως και είμαστε άπιστοι θωμάδες, όταν περιγράφονται εξωφρενικά πράγματα που έχουν μέσα Λιακόπουλο,
από μια οπαδό του Λιακόπουλου. Να έλεγα εγώ, που δεν πιστεύω στον Λιακόπουλο, οτι μου είπαν οι άγγελοι ξερωγω, οτι ο Λιακόπουλος θα σώσει την Ελλάδα και τας ψυχάς ημών, να σου πω, ναι. Εδώ κάτι παίζει.
Εμμένω στην άποψή μου οτι αυτό για εσένα είναι αληθινό και δεν έχω κανένα πρόβλημα αν εσένα σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Μίλησέ μας, λοιπόν, αν θες, με ηρεμία, και μην περιμένεις να συμφωνήσουμε.