Είδατε στα ελληνικά κανάλια τίποτα?
Εγώ είδα μόνο τα
![ass :ass:](./images/smilies/ass1.gif)
θερμά την αφέντρα του Μέρκελ...
Να'ναι καλά το RT που δείχνει έστω και για λιγο
την υποδοχή των Ελλήνων πολιτών στην κυρία...
adiasistos έγραψε: ↑Σάβ 12 Ιαν 2019, 16:40Το RT είναι απο τα ΜΜΕ παγκοσμίος !!! το λέμε και θα το λέμε...
αλλά δεν θα έπρεπε να βγουν περισσότεροι στους δρόμους και όχι μόνο απο 2-3 κόμματα ;
η Αθήνα έχει 3 εκατ λαό περίπου,δεν ξέρω ακριβή νούμερο μπορεί και περισσότερο,αλλά δεν θα έπρεπε να ήταν περισσότεροι ;
πες στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν βγαίνουν γιατί νοιώθουν ότι δεν θα ακουστούν....η Αθήνα πολλές φορές μοιάζει στα μάτια των πολιτών να είναι η Ελλάδα.
Τόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί μία ομάδα στο φβ με μία εκδήλωση ακοματικ για όλους και να πάτε όλοι μαζί όπως έγινε και στο συλλαλητήριο ;
Έτσι λειτουργεί ο κόσμος σήμερα...δεν θα κατεβουμε σε καμία εκδήλωση απο στόμα σε στόμα πιά ή με ντουντούκα.
Ας μην είναι 1 εκατ ας είναι πολύ λιγότερο...αλλά όχι και τόσοι ρε παιδια. Είναι λες και έχουμε παραιτηθεί....αν οργανωθεί κάτι έρχονται ακόμα και απο άλλα μέρη της Ελλάδος. Δεν είναι τόσο δύσκολο... θέληση και οργάνωση. Όχι ο καθένας τον![]()
Τόσο πρωτοφανής, που δεν μου βγαίνει με τίποτα από το μυαλό μου το σενάριο πλύσης εγκεφάλου, κατι σαν ένα πολύ light MKultra.
εμένα μου βγαίνει μόνο το...πατριωτικό... σενάριο με βαλίτσες τόσο τίγκα στο χρήμα,
Το ξεφτίλας είναι λίγο... Να τον χαιρόμαστε τον ξεφτίλα.
Πιστεύω οτι πρέπει να μας πει το μυστικό, για να σωθούμε και εμείς! Τύχη βουνό το παλικάρι.
ArELa έγραψε: ↑Παρ 11 Ιαν 2019, 09:25(συνέχεια από εδώ viewtopic.php?p=308382#p308382 )
Είδατε στα ελληνικά κανάλια τίποτα?
Εγώ είδα μόνο τα-γλυψίματα του τσίπρα που υποδέχθηκε
θερμά την αφέντρα του Μέρκελ...
Να'ναι καλά το RT που δείχνει έστω και για λιγο
την υποδοχή των Ελλήνων πολιτών στην κυρία...
Yannis έγραψε: ↑Πέμ 21 Φεβ 2019, 21:42Καλώς σας βρήκα!
Θα ξεκινήσω με ένα σχολιασμό στην πολιτική επικαιρότητα, όπως αυτή μας βρήκε το 2019
"Από τον Αρκουδιάρη Πολάκη, στον Μπουτάρη που ντρέπεται γιατί είναι Έλληνας. "
https://www.youtube.com/watch?v=Y5tjj0oHfoo
Yannis έγραψε: ↑Κυρ 24 Φεβ 2019, 00:18Μιας και μιλάμε για επικαιρότητα...
Ποια "Γαλάζια Πατρίδα" ρε Ερντογάν;;;
Δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=kSVhT57oMtg