Θεωρώ μεγιστη ύβρη να με συγκρίνεις με τον εν λογω κύριο.
Εγω είμαι ενας ρομαντικός βαθυστοχαστος θεωρητικός εθνο-κοινωνιστης, πνευματώδεις ποητής (και μετριόφρων
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
) , ενω ο άλλος ενας απλός υβριστης των πάντων-με χουλιγκανικές τασεις, που προσπαθεί να βρεί κάλυψη μεσω αστεισμών, σε ενα χωρο που δεν γνωρίζει καν τι πρεσβευει επακριβως.
Όσο για την ιδεολογική αποσαφηνιση, μας χωρίζει μιά ιδεολογική άβυσσος σχετικά.
Το συστημα για να διατηρηθεί στην εξουσία κυνηγά ότι φοβαται πιό πολύ και αυτο που φοβαται ακόμα πιό πολυ σε πληροφορω οτι δεν ειναι οι ροζουλι αποχρωσεις αλλα η Καθαρότητα (διότι μόνο αυτη μπορει να επηρεάσει τα Σωματα Ασφαλείας και να δημιουργησει ουσιαστικη επανασταση) για αυτο και ριχνει τοννους λασπης χρησιμοποιωντας τους ανεγκέφαλους αριστερους σαν στρατό του. Βαζοντας σαν τυρακι μπροστα τους, ουτοπιες, παραμυθια ισοτητες και ΤΑΧΑ κοινωνικα δικαιωματα ετσι ωστε να νιωθουν ότι ειναι οι ''καλοί αγωνιστες'' και το συστημα να αυτοσυντηρείται..
και να διαβρωνεται, ετσι δικαιολογειται η σαπίλα της συγχρονης/ασυδοτης/ελευθεριακης δημοκρατιας τους.
Είδαμε ποιός θελει τη βία για τη βία με τα γεγονοτα του Δεκεμβρη, το κρατος δεν αντεδρασε (αρα δεν θελει την βία) και καψανε τα ΠΑΝΤΑ.
Πιστευω πως ο κόσμος καταλαβε ότι ηταν υποκινουμενα τα επεισοδια και όταν ερθει η ωρα ης κάλπης θα απομονώσει τους υπευθύνους, αφηνοντας τους εκτος κοινοβουλίου, όσο ειναι καιρος.
''Η εγκληματικοτητα εχει πρωταρχικη σχεση με την ψυχο-συνθεση του ατομου και τα χαρακτηριστικα του κ κατα δευτερο λόγο με τις κοινωνικες συνθηκες'' ταδε έφη... Ο Ιταλός Καθηγητής Ποινικης Δικονομίας/Εγκληματολόγος - LOΜBROZO
(ωχ πάλι με έβγαλες εκτος θεματος
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
θα σε μαλώσω αγαπητό μου παιδί
![mastigio :mastigio:](./images/smilies/mastigio.gif)
! )