Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 1529
Εγγραφή: Κυρ 21 Αύγ 2016, 17:18
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 179 φορές
Έλαβε Likes: 391 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από Aquila » Τετ 30 Ιαν 2019, 16:10

ArELa έγραψε:
Τετ 30 Ιαν 2019, 13:37
Οπως είπε και ο Καμπόσος, "δείξτε μου μια χώρα, μια κυβέρνηση, που αποκαλεί
τους πολίτες της φασίστες επειδή κρατούν τη σημαία της χώρας αυτής"

Βέβαια μπορώ να του δείξω ακόμα και την αμερική πλέον με τους φιλελέδες
που επισης κρίνουν ως φασίστες και ναζί, όσους φωνάζουν υπέρ
της εθνοτητάς τους...
Πολύ σωστό αυτό!
Μην ξεχνάμε ότι επί προεδρίας Ομπάμια, είχε κυνηγηθεί πολύ ο πατριωτικός χώρος στην Αμερική, σε βαθμό δαιμονοποίησης.
Το αποκορύφωμα ήταν το Confederate Flag Movement, όπου η κυβέρνηση ως αντίποινα σε αυτό εκείνη την περίοδο είχε απαγορεύσει όλων των ειδών τις Αμερικανικές σημαίες.
Μέχρι και το Amazon και το ebay είχαν απαγορευσει τις πωλήσεις σημαιών!!!

Επίσης τα ίδια συμβαίνουν τώρα και με τον πατριωτικό χώρο στον Καναδά! Και με τον φιλελεχλέμπουρα Τρυντώ!

ΒTW ποιος είναι αυτός ο καμπόσος ρε παιδιά; :dunno:
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Ιαν 2019, 16:19

Aquila έγραψε:
Τετ 30 Ιαν 2019, 16:10
ΒTW ποιος είναι αυτός ο καμπόσος ρε παιδιά; :dunno:

ο Δήμαρχος του Άργους. Τον έχω ξαναφέρει στο φόρουμ,
η τελευταία φορά που τον έφερα, ήταν εδώ viewtopic.php?p=309464#p309464
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Ιαν 2019, 16:50

Τι κρύβεται πίσω από την φάρσα κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών;


Η ιστορία επαναλαμβάνεται πρώτα ως τραγωδία και ύστερα ως φάρσα. Αυτές τις ημέρες ζούμε την φάρσα της καθώς μια κυβέρνηση κοινοβουλευτικής μειοψηφίας με δεκανίκι την αποστασία, προχώρησε σε «παλατιανό πραξικόπημα» ανάλογο συνταγματικά μ’ εκείνο του Ιουλίου 1965 πειθαρχώντας στις εντολές της Μέρκελ και γενικά του ξένου παράγοντα.
Όταν τον Ιούλιο του 1965 επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο, τότε ο λαός μας ξέσπασε σε διαδηλώσεις, που κράτησαν μήνες και όμοιες της σε μαζικότητα και παλμό είχε να δει η χώρα από την εποχή της απελευθέρωσης. Υπήρχαν βέβαια και πολιτικές δυνάμεις τότε που κατήγγειλαν το παλατιανό πραξικόπημα ως θεσμική-συνταγματική εκτροπή απαιτώντας δημοκρατία, όπως ήταν η ηγεσία της Ένωσης Κέντρου υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου και η ΕΔΑ. Μαζί τους και το μεγαλύτερο μέρος του νομικού κόσμου της χώρας, της διανόησης και της επιστήμης.
Δείτε – για την ιστορία – πώς ένας συντηρητικός κατά τ’ άλλα συνταγματολόγος της εποχής, ο Χ. Σγουρίτσας, καταδικάζει τις κυβερνήσεις μειοψηφίας και αποστασίας ως παραβίαση της θεμελιώδους αρχής της λαϊκής κυριαρχίας:
«Εις τα σύγχρονα δημοκρατικά πολιτεύματα οι εκλογείς ψηφίζουν κυρίως πολιτικά κόμματα, έχοντα συγκεκριμένα πολιτικά προγράμματα, δια την πραγματοποίησιν των οποίων εζητήθη υπό των κομμάτων και εδόθη υπό των εκλογέων η ψήφος των. Δημιουργείται εντεύθεν εκ των πραγμάτων σχήμα σχέσεων, επιβάλλον όπως αι αποφάσεις των εκλεγομένων ευρίσκονται εν αρμονία προς τα παρ’ αυτών εξαγγελθέντα και υπό των εκλογέων εγκριθέντα πολιτικά προγράμματα. Εν εναντία περιπτώσει το μεν πολίτευμα θ’ απεμακρύνετο της δημοκρατικής του βάσεως και θα μεταβάλλετο εις ολιγαρχικόν, τα δε πολιτικά προγράμματα θ’ απετέλουν καθαράν φενάκηνκαι μέσον εξαπατήσεως των εκλογέων δια την υφαπαργήν της ψήφου των.» (Χ. Σγουρίτσα, Συνταγματικόν Δίκαιον, τόμος Α, έκδοσις Τρίτη, Αθήναι, Σάκκουλα, 1965, σ. 199).

Η μαζική λαϊκή αντίσταση εναντίον της κατάλυσης της αρχής της δεδηλωμένης από το Παλάτι και τους αποστάτες υπήρξε τόσο ακατάβλητη, που χρειάστηκε η επιβολή της επτάχρονης χούντας με τις πλάτες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να κατασταλεί το δημοκρατικό αγωνιστικό φρόνημα του λαού. Επρόκειτο για μια τραγωδία που βαρύνει πρώτα και κύρια τις ηγεσίες του κέντρου και της αριστεράς, οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ «λίγες» έναντι των μαχητικών διαθέσεων του λαού.
Σήμερα ζήσαμε την φάρσα των Ιουλιανών. Έχουμε για μια ακόμη φορά την απροσχημάτιστη κατάλυση της αρχής της δεδηλωμένης – όπως και τότε – μόνο που αυτή την φορά όχι από τον βασιλιά, αλλά από την κυβερνώσα αριστερά. Εκείνη δηλαδή που χωρίς αιδώ δεν χάνει ευκαιρία να καπηλεύεται τους αγώνες για την δημοκρατία της παλιάς, ιστορικής αριστεράς που γεννήθηκε μέσα από τις φωτιές του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του λαού πρώτα εναντίον των ναζί κατακτητών και ύστερα της αμερικανοκρατίας.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε το σύνολο των πολιτικών κομμάτων της βουλής – μηδενός εξαιρουμένου – να συμπράττει στη σημερινή φάρσα, νομιμοποιώντας με τις θέσεις και την στάση τους την όλη διαδικασία κατάλυσης της αρχής της δεδηλωμένης.
Μάλιστα ο κ. Κουτσούμπας για μια ακόμη φορά δεν βρήκε τίποτε το συνταγματικά μεμπτό στις πράξεις της κυβέρνησης. Αντίθετα δήλωσε ευθαρσώς ότι η κυβέρνηση Τσίπρα νομιμοποιείτε να καταλύει την αρχή της δεδηλωμένης μ’ αυτόν τον τόσο πρόστυχο τρόπο. Άλλωστε η εκ Περισσού ηγεσία είναι η μόνη του κοινοβουλευτικού κατεστημένου στις μέρες μας που όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων δεν μπόρεσε να διαπιστώσει ούτε μία συνταγματική παραβίαση, ή εκτροπή. Όλα νόμιμα. Νόμος είναι το δίκιο όχι του εργάτη, αλλά της εξουσίας!
Μαζί με τα κοινοβουλευτικά κόμματα σιώπησε κι ο νομικός κόσμος της χώρας, ο οποίος δεν φαίνεται να νοιάζεται στο ελάχιστο για την συνταγματική λειτουργία του πολιτεύματος. Μόνο όταν ο λαός ξεσπά και απειλεί έστω το καθεστώς πολιτικής ανωμαλίας και κατοχής της πατρίδας μας «ξυπνούν» ορισμένοι σαν τον κ. Μανιτάκη και βγαίνουν στις ρούγες της τηλεπροπαγάνδας για να δηλώσουν πόσο «ανησυχούν» από τις «εθνικιστικές» εξάρσεις του λαού.
Πάντα ο εχθρός λαός. Τότε παλιά ο εχθρός λαός αντιμετωπιζόταν με μοναρχοφασίστες βασανιστές και παρακρατικούς, ενώ σήμερα από ευυπόληπτους καθηγητές της αριστεράς και της προόδου. Πρόκειται για την φάρσα που λέγαμε.
Γιατί όμως έπρεπε να καταπιεί ο λαός μας το νέο «παλατιανό πραξικόπημα», τη νέα τόσο προφανή κατάλυση της αρχής της δεδηλωμένης; Διότι θα πρέπει να εθιστεί στην βασική αρχή της απολυταρχίας: το δίκαιο είναι πάντα μ' εκείνον που διαθέτει το μονοπώλιο άσκησης της νόμιμης βίας, δηλαδή με την εξουσία.
Σ’ αυτήν την βασική αρχή της απολυταρχίας πειθαρχούν οι πάντες σήμερα. Πειθαρχούν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, αλλά και η διανόηση της χώρας, η οποία έχει μεταβληθεί εδώ και δεκαετίες σε άθλια παραδουλεύτρα του κόμματος και των ποικίλων κυκλωμάτων της εξουσίας.
Ο λαός δεν έχει παρά την υποχρέωση να υπομένει τις επιλογές των κυβερνήσεων του. Όσο τραγικές για τον ίδιο κι αν είναι. Όσο ολέθριες και μοιραίες για την ίδια την επιβίωση του έθνους του. Όλα τ’ άλλα εναπόκεινται στην καλή προαίρεση της εξουσίας.
Να γιατί κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα σήμερα δεν θέτει θεσμικό ζήτημα. Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν θέτει ζήτημα συνταγματικής εκτροπής. Ούτε βέβαια για τον τρόπο με τον οποίο προωθείται η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Πρόκειται λοιπόν για μια φάρσα, όπου ο καθένας έχει αναλάβει να παίξει τον ρόλο του, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Το ζητούμενο είναι να πεισθεί ο απλός πολίτης πώς όλα είναι νόμιμα. Ακόμη και η μεγαλύτερη κυβερνητική αυθαιρεσία, ακόμη και η πιο προφανής κατάλυση του Συντάγματος προς όφελος της ολιγαρχίας και του ξένου παράγοντα.
Χαρείτε τους. Η συμμαχία των προθύμων που έχει πάρει την εντολή από την Μέρκελ και τον ξένο παράγοντα να κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ασκείται σε αντι-εθνικιστικές κορώνες, την στιγμή που έχει υιοθετήσει τον πιο ακραίο εθνικισμό, τον φυλετισμό, ως μέτρο των σχέσεων της Ελλάδας με τα Σκόπια.
Πουθενά η Συμφωνία των Πρεσπών δεν αναφέρει ρητά ότι τα Σκόπια δεν έχουν σήμερα, ούτε θα έχουν στο μέλλον οιανδήποτε αξίωση επί του πληθυσμού, της ιστορίας και του πολιτισμού εντός της εθνικής επικράτειας της Ελλάδας. Η εθνική επικράτεια ακόμη κι ως νομικός όρος είναι παντελώς απούσα από τη συγκεκριμένη συμφωνία. Η Συμφωνία μιλά αορίστως για μέρη, για Μακεδονία και μακεδόνες. Μιλά επίσης αορίστως για «σεβασμό» των «αρχών», ως ευχή, αλλά πουθενά δεν τίθεται ξεκάθαρα και ρητά το ζήτημα των αξιώσεων.
Αντίθετα η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει τον εντελώς αυθαίρετο διαμελισμό της ιστορίας και του πολιτισμού Μακεδονίας σε ελληνικό και σκοπιανό με βάση την φυλετική καταγωγή εξ αρχαιότητας. Και ποιος πρόκειται να αποφασίσει ποιο κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας ανήκει στον ένα ή στον άλλο; Μια επιτροπή «ειδικών» από την Ελλάδα και τα Σκόπια, η οποία θα κρίνει όχι μόνο τι θα διδάσκεται στα σχολικά βιβλία των δυο χωρών, αλλά και ποιο κομμάτι ιστορίας και πολιτισμού ανήκει στην Ελλάδα και στα Σκόπια.
Με τον τρόπο αυτό καταργείται επί της ουσίας η έννοια της ελληνικής εθνικής επικράτειας στην Μακεδονία και αναγνωρίζεται στα Σκόπια η δυνατότητα προώθησης εθνικών διεκδικήσεων στην ιστορία, τον πολιτισμό και οιονεί στον πληθυσμό της Μακεδονίας με όρους φυλετικής καταγωγής. Να γιατί στη συμφωνία η εθνική ταυτότητα, η ιστορία και ο πολιτισμός δεν συνδέεται άρρηκτα με την εθνική επικράτεια κάθε χώρας.
Και από ποιόν θα κρίνεται το δίκαιο των εθνικοφυλετικών διεκδικήσεων των Σκοπίων; Από την επιτροπή των «ειδικών», η οποία έχει συσταθεί ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και εργάζεται πυρετωδώς πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες. Η πρωτοφανής αυτή επιτροπή 6 «ειδικών» από τα Σκόπια και 6 «ειδικών» από την Ελλάδα, πρόκειται να αποφασίσει για τα «ιστορικά δικαιώματα» των Σκοπίων και της Ελλάδας στην Μακεδονία, η οποία αντιμετωπίζεται ως ενιαίος ιστορικός χώρος.
Κατά το πρότυπο των επιτροπών από ειδικούς που αποφάσιζαν επί αποικιοκρατίας τις φυλετικές, ιστορικές και πολιτισμικές διαφορές ανάμεσα σε έθνη που διεκδικούσαν την εθνική τους αυτοδιάθεση. Μόνο και μόνο για καθοριστούν γραμμές οριοθέτησης ανάμεσα σε εθνικές πλειοψηφίες και μειοψηφίες υπό καθεστώς εγγυητριών δυνάμεων.
Όπως επί παραδείγματι έγινε με την Κύπρο στις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου το 1959 ανοίγοντας το δρόμο στην διχοτόμηση του νησιού. Η συμφωνία των Πρεσπών διέπεται από τις ίδιες λογικές με σκοπό τον διαμελισμό της Μακεδονίας.
Τα πορίσματα της επιτροπής των «ειδικών», που προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών, δεν αφορούν μόνο, ούτε κυρίως στα σχολικά βιβλία, αλλά στην αναγνώριση των «ιστορικών δικαιωμάτων» των Σκοπίων στο ελληνικό έδαφος της Μακεδονίας, δηλαδή στην εθνική επικράτειας της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτό και κοινή συναινέσει των δυο πλευρών (Σκοπίων-Ελλάδας) θα προχωρήσει η εθνοφυλετική διαίρεση της Μακεδονίας, την «πολυπολιτισμική» ενότητα της οποίας θα κληθεί να εγγυηθεί το ΝΑΤΟ και φυσικά η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με τον τρόπο αυτό η Μακεδονία θα αποσπαστεί από τον εθνικό κορμό ως διαφιλονικούμενη περιοχή ανάμεσα σε δυο κράτη-έθνη. Υπό καθεστώς προστασίας και εγγυήσεων των Ευρωπαίων και των ΗΠΑ. Ανάλογο καθεστώς μ’ εκείνο που επιχειρούσαν να επιβάλλουν στην Μακεδονία οι Μεγάλες Δυνάμεις και κυρίως η Βρετανία αμέσως μετά τους Βαλκανικούς πολέμους. Γι’ αυτό και η Britannica του 1911 είχε ανακαλύψει ότι η Μακεδονία από αρχαιοτάτων χρόνων δεν κατοικούνταν από ελληνικό πληθυσμό!
Η συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών, συνιστά «διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο επίλυσης διαφορών» και μάλιστα «χωρίς παρεμβάσεις τρίτων»! Σκεφτείτε τι πρόκειται να επακολουθήσει. Πόσο εύκολα μπορεί να τεθεί ζήτημα Ηπείρου από την Αλβανία, πάλι με όρους εθνοφυλετικής καταγωγής και «ιστορικών δικαιωμάτων», όπως και Θράκης, όπου ο κ. Ερντογάν έχει θέσει ήδη ζήτημα αυτονόμησης της «Δυτικής Θράκης».
Κι όλα αυτά με σκοπό να γκριζάρουν από άποψη κυριαρχικών δικαιωμάτων οι διαφιλονικούμενες περιοχές, όπου συγκρούονται εθνοφυλετικές διεκδικήσεις και αντικρουόμενα «ιστορικά δικαιώματα». Με τον τρόπο αυτό θα καταλυθεί το ενιαίο και αδιαίρετο της εθνικής επικράτειας της Ελλάδας για να μετατραπούν τα σύνορα σε «απλές διοικητικές διαιρέσεις», όπως δήλωνε ο Σοφοκλής Βενιζέλος κατ’ επιταγή των ΗΠΑ το 1952. Τότε που οι ΗΠΑ και η Βρετανία ήθελαν τις ελληνοτουρκικές δυνάμεις στην Θράκη υπό κοινή διοίκηση και η κυβέρνηση Παπάγου προχωρούσε σε σύσταση επιτροπής «ειδικών» με την Τουρκία για την αναθεώρηση από κοινού της ιστορίας των δυο χωρών, ώστε να αποβληθεί το «αγκάθι» της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821.
Να γιατί η συμφωνία των Πρεσπών δεν αφορά απλά το ονοματολογικό των Σκοπίων. Να γιατί δεν είναι μια απλή – όσο και επαίσχυντη – συμφωνία ανάμεσα σε δυο χώρες. Πρόκειται για τον πυροβολισμό – ανάλογο μ’ εκείνον του Σαράγιεβο το 1914 – προκειμένου να αναφλεγούν στο σύνολό τους τα Βαλκάνια προς όφελος της αποικιακής επικυριαρχίας του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με απρόσμενες συνέπειες.
Τα Βαλκάνια οδεύουν ολοταχώς στην αποεθνικοποίησή τους και τον κατακερματισμό τους με όρους ενός απόλυτα δοτού εθνοφυλετισμού, που θα οδηγήσει τις σχέσεις λαών και κρατών πίσω στο μεσαίωνα. Μόνο και μόνο για να κατοχυρωθεί η αποικιακή κυριαρχία του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της Δύσης.
Κι όμως κανένας από όσους διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους εντός του κοινοβουλίου δεν θέτουν το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, ως ένα τραγικό ολίσθημα που μπορεί να ανατραπεί. Και μάλιστα πολύ απλά. Με μια άλλη απλή πλειοψηφία του κοινοβουλίου. Ανάλογη μ’ εκείνη που πρόκειται να την κυρώσει.
Γιατί άραγε ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν δεσμεύεται ότι πρόκειται να ανατρέψει τη συμφωνία των Πρεσπών, μόλις αποκτήσει την απαραίτητη πλειοψηφία στη Βουλή; Γιατί δηλώνει ότι άμα κυρωθεί η συμφωνία δεν μπορεί κατόπιν να ανατραπεί;
Η χώρα τελεί υπό καθεστώς τετελεσμένων. Και τα κόμματά της αποδέχονται τα χειρότερα ως τετελεσμένα, μόνο και μόνο για να μην θιχτούν τα συμφέροντα και οι σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να γιατί οι όψιμοι πατριώτες του λεγόμενου «μακεδονικού» δεν τολμούν να θέσουν την ουσία του ζητήματος, παρά περιορίζονται αυστηρά στην ονοματολογία των Σκοπίων, αποκρύπτοντας την εθνική μειοδοσία στην ουσία της.
Οι πατριδοκάπηλοι, οι ομογάλακτοι της συμμορίας που διαφεντεύει τα Σκόπια με τις πλάτες του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του Σόρος, ονειρεύονται μια ενιαία ελληνική Μακεδονία ως λεία, μερίδιο από την λεηλασία και την κατάρρευση της Ελλάδας, αλλά και των Βαλκανίων υπό καθεστώς αποικιακής κυριαρχίας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Γι’ αυτήν νοιάζονται και αυτή τους νοιάζει. Να γιατί μένουν μόνο στο ονοματολογικό. Να γιατί συναγελάζονται με όλους εκείνους που εγκλημάτησαν σε βάρος της Ελλάδας και του λαού της όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως με την στήριξη της μνημονιακής κατοχής μόνο και μόνο γιατί φαίνεται να διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών. Να γιατί ο «πατριωτισμός» τους ξεκινά και τελειώνει στο όνομα της Μακεδονίας. Να γιατί δεν λένε κουβέντα για τους κυρίως ενόχους και επινοητές του όλου προβλήματος, δηλαδή το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αλλά καλλιεργούν εθνοφυλετικές έχθρες. Και φυσικά ούτε είδαν, ούτε άκουσαν τίποτε για το καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας.
Ο αληθινός πατριώτης αντίθετα αγωνιά και αγωνίζεται για μια ενιαία και αδιαίρετη Ελλάδα, εθνικά κυρίαρχη, ανεξάρτητη, δίκαιη και με τον λαό να κάνει κουμάντο. Όχι τύποις, αλλά επί της ουσίας. Κι επομένως ο αληθινός πατριώτης αντιστρατεύεται τη συμφωνία των Πρεσπών γιατί συνιστά αναγκαία συνέπεια του καθεστώτος κατοχής και εκποίησης της πατρίδας μας από τους ξένους δανειστές και τους εγχώριους εντολοδόχους τους.
Η κύρωση λοιπόν της συμφωνίας των Πρεσπών, κατ’ εντολή άνωθεν και έξωθεν, δεν κλείνει κανένα ζήτημα. Αντίθετα κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη της ανατροπής όχι μόνο αυτής της ολέθριας κυβέρνησης, αλλά ολόκληρου του καθεστώτος πολιτικής και θεσμικής ανωμαλίας, του καθεστώτος κατοχής και εκποίησης της πατρίδας μας προς το συμφέρον μιας μικρής και βαθύτατα αντεθνικής εγχώριας ολιγαρχίας, η οποία ξέρει μόνο να υπηρετεί ξένα συμφέροντα.


http://dimitriskazakis.blogspot.com/201 ... .html#more
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ (δικος μου)

Ολο το άρθρο του Καζάκη, αξιοπρεπές και με χρήσιμες ιστορικές αναδρομές.
Συμφωνώ στη βάση και στην ουσία του, ΟΜΩΣ:
Σε μια συγκεκριμένη αποστροφή του , τον βρήκα ελλειμματικότατο:
Εκείνη δηλαδή που χωρίς αιδώ δεν χάνει ευκαιρία να καπηλεύεται τους αγώνες για την δημοκρατία της παλιάς, ιστορικής αριστεράς που γεννήθηκε μέσα από τις φωτιές του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του λαού πρώτα εναντίον των ναζί κατακτητών και ύστερα της αμερικανοκρατίας.
πολύ ανετα ξεπερνάει τη μεγάλη προδοσία της Αριστεράς το 48 με την πρόταση του Ζαχαριάδη
για αυτονομηση της Μακεδονίας, και την ΟΜΟΦΩΝΗ κύρωση της πρότασης αυτής από
το ΚΚΕ το 49. Αν αυτό εννοεί "εθνικοαπελευθερωτικό", κάτι δεν πάει καλά μ'αυτή την εικόνα.
Καλό θα ήταν επίσης, να βρεθεί χριστιανός να του πει ότι:
Τους ναζί δεν τους πολέμησαν μόνο οι αριστεροί. Τους πολέμησε κι ο πατέρας μου
που δεν ανήκε πουθενά και τον πήγαν στα νταχάου όπου δραπέτευσε και έφαγε 4 σφαίρες
(πόδια και πλάτη) καθώς περνούσε το ποτάμι. τους πολέμησε κι ο Μιμάκος μου
που θα δει όποιος διαβάσει το "ημερολόγιο ενός ήρωα" το οποίο φυσικά
είναι προεξέχον και πολύ ψηλά στο φόρουμ μας και στην καρδιά μου.
Άντε μην πω καμιά βαριά λοιπόν. :swear:
Είναι καλός γνώστης της ιστορίας, αλλά παρά το γεγονος οτι τα βρόντηξε
από το ΚΚΕ το 96. κάποια πραγματάκια δεν τα ξεπέρασε και επιλέγει να κάνει
γαργάρα αυτά που δεν τιμούν το μαμώκομμα....Αυτά για την τάξη, αλλά και για όσους νομίζουν ότι στηρίζω τυφλά καζάκη
και τον κάθε καζάκη. (το'χω ακούσει κι αυτό, ειδικά από σωρρόπληκτους)
Ναι, αρχικά στήριζα ένθερμα το κίνημα γιατί έχει ερείσματα
και σίγουρα μεγαλύτερη πατριωτική δόση και δράση από πολλούς άλλους χλεχλέδες...
αλλά αυτό δε σημαινει πως δε βλέπω τα κακώς κείμενα.
Το παραπάνω επισημαίνω ως κακώς κείμενο, καθώς και το γεγονός οτι
τα πρωτόκολλα των ζαβών της σιών, ο κ. Καζάκης είχε πει ότι τα έγραψαν
υποστηρικτές του τσάρου για να χτυπήσουν τους εβραίους... (μπούρδες ολκής δηλαδή)
Μπορεί να τον παραδέχομαι στις πολιτικοοικονομικές αναλύσεις του,
καθώς και στη μάχη που δίνει κατά της ΕΕ, αλλά δεν υπαρχει περίπτωση
να παραβλέψω αυτά που μου αφήνουν κενά
ή με τα οποία διαφωνώ οριζοντίως, διαγωνίως και καθέτως.

Τις γαργάρες τις αφήνω γι'αυτούς που προτιμούν να τις κάνουν
για να μη χαλάσουν το αυγολέμονο....
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 8080
Εγγραφή: Σάβ 30 Οκτ 2010, 21:58
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 262 φορές
Έλαβε Likes: 205 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 30 Ιαν 2019, 18:30

Aquila έγραψε:
Τετ 30 Ιαν 2019, 16:02
Μετέτρεψε δηλαδή τα 2 εκατομμύρια κόσμου (της 20ης Ιανουαρίου) σε 70.000 ακροδεξιούς κακούς λαϊκιστές.
Και επίσης το 90% της εναντίωσης στην συμφωνία, σε καθολική αποδοχή των Ελλήνων... :swear: :banghead:
Όταν υπάρχει αδυναμία να τον καθίσεις σε ένα σκαμνάκι και να του θέσεις εύστοχες ερωτήσεις, αυτά θα λέει. Και το κάνει γιατί ΜΠΟΡΕΙ!!! :swear:

Εύστοχη ερώτηση 1: Δηλαδή μας λέτε ότι η πλατεία συντάγματος και οι γύρω δρόμοι όταν γεμίζουν, χωρούν 70000 ανθρώπους; Ας το δεχτούμε. Πείτε μας λοιπόν, ποια άλλη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, εν έτει 2019, μπορεί να γεμίσει το σύνταγμα και τους γύρω δρόμους για οποιοδήποτε ζήτημα; Και γιατί δεν το κάνει να το δούμε με τα μάτια μας;

Εύστοχη ερώτηση 2: Όταν λέτε ότι ήταν 70000 κόσμου, υποννοείτε ότι το 100% αυτών που φέρουν αυτές τις αντιλήψεις κατάφεραν να βρεθούν στο σύνταγμα; Πού ξέρετε ότι ήταν το 100% του συνόλου των ακροδεξιών; Μήπως αυτές οι "70 χιλιάδες" ήταν ένα μικρό ποσοστό όλων εκείνων που πνευματικά ήταν μαζί τους και τους υποστήριζαν; Είναι δυνατόν όλοι όσοι συμφωνούν μαζί τους να κατάφεραν να παραβρεθούν στο σύνταγμα; Φυσικά και όχι. Πείτε μας λοιπόν, Τι ποσοστό των όλων είναι αυτό το 70000, ώστε να δούμε τη συνολική δύναμη των "ακραίων" απόψεών τους.

Εύστοχη ερώτηση 3: Αφού ισχυρίζεστε ότι οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σας, για ποιο λόγο φοβηθήκατε το δημοψήφισμα; Αν κάνατε ένα δημοψήφισμα το οποίο έφερνε αποτέλεσμα πχ 70% υπέρ των σκοπιανών, φαντάζεστε πόσα στόματα θα βουλώνατε; Γιατί δεν το κάνατε;

.

Αλλά πείτε μου, πώς να του θέσεις τέτοιες ερωτήσεις ως απλός πολίτης, δημοσίως, και πώς να τις απαντήσει δημοσίως; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!!!!!!! Κι έτσι επιβάλλουν τις ορέξεις τους. Η έλλειψη αυτού, δηλαδή του να μπορεί κάποιος να θέτει δημοσίως εύστοχα ερωτήματα και να τους εκθέτει, ενισχύει τις φασιστικές πρακτικές τους.
Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι ηγέτες τους τους λένε την αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους ελευθερίες. Ενδιαφέρονται μόνο για το βιοτικό τους επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει ιδέες όπως την ελευθερία. Είναι πρόθυμοι να ακολουθούν.

Εικόνα

~ Δεν προσκυνώ ~ Είμαι εδώ για να πολεμήσω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Ιαν 2019, 20:00

OTTO έγραψε:
Τετ 30 Ιαν 2019, 18:30
Εύστοχη ερώτηση 1: Δηλαδή μας λέτε ότι η πλατεία συντάγματος και οι γύρω δρόμοι όταν γεμίζουν, χωρούν 70000 ανθρώπους; Ας το δεχτούμε


Ξεκινάς τη συλλογιστική σου πολύ λαθεμένα.
Κατ'αρχάς έλεγε και στους ηγέτες που συνάντησε αλλά και στα ΜΜΕ εδώ
ότι ήταν 60 χιλιάδες φασιστες και γραφικοί, όχι 70

Όταν το Ολυμπιακό στάδιο παίρνει 80 χιλιάδες, ακόμα και να μην έχεις
πατήσει το πόδι σου στην περιοχή, το να δέχεσαι εστω και θεωρητικά ότι ήταν 60.000
είναι τουλάχιστον ανυπόστατο.

Έφερα και drone footage γαμώτο, τι δεν καταλαβαίνουμε επιτέλους?

Είπαμε οτι τα συγκεκριμένα καλοπαιδα παίζουν επικοινωνιακά και πιστέυουν
πως είναι επικοινωνιακοί αριστοτέχνες. Και στο προηγούμενο συλλαλητήριο
μίλησαν οι γελοίοι για 140.000 ενώ έδειξα σε βίντεο τι είπε ο Mπαλάσκας πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ
στη Ζαρακέλη... ότι μιλούσαμε για πάνω από 1 εκατομμύριο....
να ξαναφέρω το κομμάτι ή το άκουσες?
παρ'το https://youtu.be/JWeJbIaDnbI?t=631

στο ραδιόφωνο ειπώθηκαν αυτά
δεν τα είπα εγώ.
Στο επικοινωνιακό κομμάτι για αυτή την τερατώδη κατάσταση, η εικόνα γι'αυτούς
είναι το παν. Γι'αυτό διέλυσαν τη συγκέντρωση, γι'αυτό προπαγανδίζουν παρανοϊκές λογικές.
Το να τις πραγματευόμαστε ΕΣΤΩ και υποθετικά, οχι μονο δεν οδηγεί σε σωστά
συμπεράσματα ή ικανά ερείσματα, αλλά δειχνει και τη δική μας δραματική κατάσταση
που δινουμε αξια σ'αυτές τις ανοησίες....
πραγματικά όμως...
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 8080
Εγγραφή: Σάβ 30 Οκτ 2010, 21:58
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 262 φορές
Έλαβε Likes: 205 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 30 Ιαν 2019, 20:25

Βίκυ, η τακτική που ακολουθώ είναι να τους ξεμπροστιάσω ακόμα κι αν πάω με τα νερά τους. Να τους δείξω ότι χάνουν, ακόμα κι αν είναι όπως τα λένε. Εξυπακούεται ότι ο κόσμος ήταν μακράν περισσότερος.

.


Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι ηγέτες τους τους λένε την αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους ελευθερίες. Ενδιαφέρονται μόνο για το βιοτικό τους επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει ιδέες όπως την ελευθερία. Είναι πρόθυμοι να ακολουθούν.

Εικόνα

~ Δεν προσκυνώ ~ Είμαι εδώ για να πολεμήσω.
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 5638
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 464 φορές
Έλαβε Likes: 644 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από Jackal » Πέμ 31 Ιαν 2019, 00:02

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 8080
Εγγραφή: Σάβ 30 Οκτ 2010, 21:58
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 262 φορές
Έλαβε Likes: 205 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 31 Ιαν 2019, 00:51

Στη συγκεκριμένη έκθεση του σόρος διαβάζουμε:
«Είναι ξεκάθαρο από τις δηµοσκοπήσεις ότι η πλειοψηφία σε όλη τη χώρα είναι αντίθετη µε τον συµβιβασµό», παραδέχεται ο διεθνής οργανισµός

Πηγή: Το Ιδρυμα Σόρος προβλέπει: Τα οφέλη Τσίπρα από τις Πρέσπες -Εκλογική νίκη ΝΔ με διαφορά 10 μονάδων | iefimerida.gr


Συνεπώς, γιατί mr Tsipras λέτε ότι το 70% του κόσμου είναι υπέρ της συμφωνίας των πρεσπών, όταν ο κολλητός σας ο σόρος σας διαψεύδει επ αυτού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι ηγέτες τους τους λένε την αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους ελευθερίες. Ενδιαφέρονται μόνο για το βιοτικό τους επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει ιδέες όπως την ελευθερία. Είναι πρόθυμοι να ακολουθούν.

Εικόνα

~ Δεν προσκυνώ ~ Είμαι εδώ για να πολεμήσω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 31 Ιαν 2019, 00:58

OTTO έγραψε:
Πέμ 31 Ιαν 2019, 00:51
Στη συγκεκριμένη έκθεση του σόρος διαβάζουμε:
«Είναι ξεκάθαρο από τις δηµοσκοπήσεις ότι η πλειοψηφία σε όλη τη χώρα είναι αντίθετη µε τον συµβιβασµό», παραδέχεται ο διεθνής οργανισµός

Πηγή: Το Ιδρυμα Σόρος προβλέπει: Τα οφέλη Τσίπρα από τις Πρέσπες -Εκλογική νίκη ΝΔ με διαφορά 10 μονάδων | iefimerida.gr


Συνεπώς, γιατί mr Tsipras λέτε ότι το 70% του κόσμου είναι υπέρ της συμφωνίας των πρεσπών, όταν ο κολλητός σας ο σόρος σας διαψεύδει επ αυτού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τώρα ΟΤΤΟ του'κανες τα μούτρα κρέας.
Ο άνθρωπος ζει στη δική του πραγματικότητα, σύμφωνα με την οποία
μόνο 60.000 γραφικοί ναζί φασίστες μαζεύτηκαν στο σύνταγμα για να διαμαρτηρηθούν.
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 8080
Εγγραφή: Σάβ 30 Οκτ 2010, 21:58
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 262 φορές
Έλαβε Likes: 205 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 31 Ιαν 2019, 13:47

Τα μούτρα του θα είχαν γίνει κρέας αν υπήρχε δυνατότητα να τεθούν τέτοια ερωτήματα σε debate υψηλής θεαματικότητας...

Όμως...
Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι ηγέτες τους τους λένε την αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους ελευθερίες. Ενδιαφέρονται μόνο για το βιοτικό τους επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει ιδέες όπως την ελευθερία. Είναι πρόθυμοι να ακολουθούν.

Εικόνα

~ Δεν προσκυνώ ~ Είμαι εδώ για να πολεμήσω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 31 Ιαν 2019, 14:29

OTTO έγραψε:
Πέμ 31 Ιαν 2019, 13:47
Τα μούτρα του θα είχαν γίνει κρέας αν υπήρχε δυνατότητα να τεθούν τέτοια ερωτήματα σε debate υψηλής θεαματικότητας...

Όμως...
Πολύ φοβάμαι ότι με τη... δημοκρατικότητα και την...χμ... πολυφωνία
που επικρατεί στις μέρες μας, η εποχή των debates έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Κι αν δούμε κάποια στο μέλλον θα είναι ακόμα πιο στημένα
από τα παλιά.
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 5638
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 464 φορές
Έλαβε Likes: 644 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από Jackal » Πέμ 31 Ιαν 2019, 21:06

:jerk:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 31 Ιαν 2019, 21:29

:banghead:

δεν υπάρχει αυτή η παράνοια...
απλά πρέπει να πάψουμε να τους δίνουμε σημασία.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ είναι το παρακάτω

.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 5638
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 464 φορές
Έλαβε Likes: 644 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από Jackal » Πέμ 31 Ιαν 2019, 21:46

:shock: :freak: :swear: :banghead: :moutza: :moutza:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 31 Ιαν 2019, 22:17

Πόσο σε νιώθω ρε Αλέκο...
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 8080
Εγγραφή: Σάβ 30 Οκτ 2010, 21:58
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 262 φορές
Έλαβε Likes: 205 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 01 Φεβ 2019, 00:59

Αυτοί και το τιτίβισμα των πουλιών ρατσιστικό θα το πούνε. Πόσο γραφικοί πια...
Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι ηγέτες τους τους λένε την αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους ελευθερίες. Ενδιαφέρονται μόνο για το βιοτικό τους επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει ιδέες όπως την ελευθερία. Είναι πρόθυμοι να ακολουθούν.

Εικόνα

~ Δεν προσκυνώ ~ Είμαι εδώ για να πολεμήσω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Φεβ 2019, 17:15

Η συνέντευξη από τη Μαρούπα εδώ viewtopic.php?p=309726#p309726
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 61445
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1360 φορές
Έλαβε Likes: 1875 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 02 Φεβ 2019, 12:28

Κωμωδία: Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος μετά τα παρακάλια Βούτση!

https://www.protothema.gr/politics/arti ... ia-voutsi/

ο άνθρωπος έμεινε για να ολοκληρώσει το...θεάρεστο έργο του... :swear:


Εικόνα


και όχι, ο Παπαχριστόπουλος δεν είναι ο μόνος... δείτε και το κράξιμο
στον Παπαδημούλη όταν οργανώθηκε εκδήλωση στις Σέρρες
Με ένα ακόμη απολαυστικό σκίτσο ο Αρκάς σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή με την πολυαναμενόμενη παραίτηση Παπαχριστόπουλου που τελικά δεν υποβλήθηκε.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο … ήρωας του Αρκά προσέτρεξε στο λεξικό για να αναζητήσει την ακριβή έννοια του όρου «ξεφτίλα».

Δείτε το σκίτσο του
Εικόνα

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %b1%ce%b6/EKTAKTΟ: Στις 6 Φεβρουαρίου η υπογραφή του πρωτοκόλλου ένταξης της «μελλοντικής Β. Μακεδονίας»

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %80%cf%81/
.

Εικόνα🎶

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο Βrighteon, στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
το μπλογκ μου εδω
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 5638
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 464 φορές
Έλαβε Likes: 644 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από Jackal » Σάβ 02 Φεβ 2019, 13:04

ArELa έγραψε:
Σάβ 02 Φεβ 2019, 12:28
Κωμωδία: Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος μετά τα παρακάλια Βούτση!
Να δείτε τι γελοίος ψεύτης είναι :sick:

https://www.youtube.com/watch?v=VwEX5AFdcC8
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 8080
Εγγραφή: Σάβ 30 Οκτ 2010, 21:58
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 262 φορές
Έλαβε Likes: 205 φορές

Re: Μακεδονία ώρα μηδέν 2: Μετά την κύρωση της συμφωνίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Φεβ 2019, 02:42Στο 1:25 βλεπουμε ότι το 69% θεωρεί αρνητική τη συμφωνία των πρεσπών. Τι έχετε τώρα να πείτε σιχαμένοι συριζαίοι;
Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι οι ηγέτες τους τους λένε την αλήθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους ελευθερίες. Ενδιαφέρονται μόνο για το βιοτικό τους επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει ιδέες όπως την ελευθερία. Είναι πρόθυμοι να ακολουθούν.

Εικόνα

~ Δεν προσκυνώ ~ Είμαι εδώ για να πολεμήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”