BRS έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει σημασία μα θα ήθελα να πω την άποψη μου! Ίσως αποτελέσει τροφή για σκέψη ίσως είναι απλά σκόρπιες δικές μου ανησυχίες. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζω την Ελλάδα μας λίγα χρόνια πριν. Λίγα χρόνια πριν την λαίλαπα που ακούει στο όνομα Συριζα -Ανελ. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να πιστέψω το μέγεθος των όσων ακραίων και αισχρών αποφάσεων που πάρθηκαν και δημεύουν τον πολιτισμό μας την ιστορία μας την περιουσία μας το μέλλον μας της ίδιες της ζωές μας. Αποφάσεις για τις οποίες δεν δόθηκε καμία μάχη καμία που μπόρεσε να ανατρέψει ότι είχε προ – αποφασιστεί.. Μακράν λοιπόν οι εντεταλμένοι εντολοδόχοι αυτοί που οριστήκαν να γκρεμίσουν της ελπίδες και τα όνειρα μας (όσα μας έχουν απομείνει) κατάφεραν το ακατόρθωτο. Κατάφεραν σε πολύ σύντομο διάστημα ότι δεν είχε καταφέρει ποτέ κανείς. Ποιος ποια αρχή ποια εξουσία με ποιο σκοπό θα αποφάσιζε να σταματήσει την πολύ επιτυχημένη προσπάθεια τους να βυθίσουν την Ελλάδα μας στα βάθη της τάφρου των Μαριανών; Δεν κάνω λάθος, το κοιμώμενο πλήθος της χώρας μας είχε πλέον αποδεχθεί μια μοίρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Μια ζωή χωρίς ελπίδα χωρίς όνειρα χωρίς καμιά αντίδραση. Οι Συριζα – Ανελ είχαν φροντίσει και θα φρόντιζαν για αυτό. Θα φρόντιζαν να αποσιωπήσουν και της τελευταίες φωνές με βοηθήματα επιδόματα άλλες ψεύτικες υποσχέσεις και άθλια ψέματα. Παρόμοια με εκείνα που τους έδωσαν στην αρχή (τρεις φορές) το έναυσμα να καταστρέψουν με τέτοιο πάθος τα πάντα.. Όχι λοιπόν κανένα όπλο δεν χτύπησε το μάτι της Αττικής. Κανένας εξουσιαστής δεν θα χαλούσε μια πολύ επιτυχημένη συνταγή που είθισται να δηλητηριάζει όσους είχαν μάθει να την γεύονται θέλουν δεν θέλουν όλο αυτό το διάστημα. Οι άλλες υπόνοιες περί οικοπέδων πυλών τούρκων FEMA κτλ τα οποία υπάρχουν και διαδίδονται στο νετ είναι πραγματικά αστείες. Το να πω τι συνέβη δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι θα ξανασυμβεί όσο οι Συριζα – Ανελ προσπαθούν να μείνουν γαντζωμένοι στης θέσεις τους και όσο υπάρχουν άνθρωποι που εμμένουν να εκθειάζουν το συνολικό έργο τους.
BRS, σεβαστή η άποψη σου, ελπιδοφόρες οι ανησυχίες σου!
Ομως,δεν νομίζω να είχε καμία διαφορά το κόμμα. Ή αν θες, εκεί έχω καταλήξει εγώ όσα χρόνια ερευνώ τα πράγματα.
Ετσι κι αλλιώς άλλοι είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές, και οι δικοί μας προσκυνημένοι απλά εκτελούν.
Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνονταν κι αν ήταν η ΝΔ στα πράγματα, ή η Χα, ή το Πασόκ, ή το κόμμα Χαρίζω Οικόπεδα...
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα, μιας και για μένα προεχει η απελευθέρωση της χώρας μας.
Και από ιστορικής άποψης, δεν γνωρίζω καμία χώρα στον πλανήτη που να απελευθερώθηκε από την σκλαβιά της μεσω του ψηφοδελτιου και του παραβάν.
Θυμίσου εξάλλου ποιοι κυβερνούσαν, όταν τους δόθηκε η εντολή να καεί όλη η Πελοπόννησος και η Στερεα Ελλάδα το 2007;
Ποιοι κυβερνούσαν όταν έσπασαν κι έκαψαν περιουσίες σε όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια των Δεκεμβριανών 2008;
Ποιοι κόμματα υπέγραψαν αγκαλίτσα τα 4 μνημόνια ως τώρα + τα 2 Μεσοπρόθεσμα;
Ποια και πόσα κόμματα είναι υπέρ της παραχώρησης της Μακεδονίας/Θράκης/Αιγαίου/Ηπείρου/Κύπρου;
Δεν ήταν και είναι φυσικά
μόνο οι ΣΑΝΕΛ, ή έστω αυτοί μόνοι τους...
Πάντως αν θέλεις να εστιασουμε αποκλειστικά στους ΣΑΝΕΛ, το μόνο που μπορώ να πω, για να σου δώσω να καταλάβεις είναι το εξής:
Δες ποια στελέχη απαρτίζουν το μόρφωμα ΣΑΝΕΛ, και θα συνειδητοποιήσεις πολλα για το πως λειτουργεί το "σχέδιο"...
Καμμενος - πρωην ηγετικό στέλεχος ΝΔ, τωρα ΑΝΕΛ
Κουρουμπλής - πρωην ηγετικό στέλεχος Πασοκ, τωρα ΣΥΡΙΖΑ
Μιχελογιαννάκης - πρωην στέλεχος Πασοκ, τώρα ΣΥΡΙΖΑ
είναι δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες τα ονόματα της κυνοβουλετικής παρεούλας.
Απλα σου αναφερω μερικά για να καταλάβεις την πλάνη...
Όχι βέβαια ότι και οι υπόλοιπες συμμορίες πάνε πίσω:
Βορίδης - πρώην χουντικός με την ΕΠΕΝ, & πρώην βουλευτής ΛΑΟΣ, τώρα ΝΔ.
Αδωνις Γεωργιαδης - πρώην ΛΑΟΣ, τώρα ΝΔ.
υ.γ:
"Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ".
Louis Dumur, Γάλλος συγγραφέας