Ανείπωτη τραγωδία 23/7/18 φωτιές θάνατοι...

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Re: Ανείπωτη τραγωδία 23/7/18 φωτιές θάνατοι...

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 17:09

Τον έστειλες συστημένο :D
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 17:15

Αφού ευχαριστήσω και τον Ακουιλάκο για τα καλά του λόγια,
θέλω να πω και σε σένα ΟΤΤΟ, ενώ ετοίμασα κάτι για τον Παυλόπουλο
τελικά δεν το έβαλα και για να βγει πιο σύντομο το βίντεο, αλλά κυρίως
γιατί ξανάκουσα τον επίλογό του για τη θυσία "τους"...
Εν μέσω ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ εθνικής τραγωδίας, μνημόνευσε
"αυτους που εδωσαν τη ζωή τους για τη δημοκρατία"...
Τι σόι άσχετο γκάου ήταν αυτό?

Ας μου επιτραπεί να ξαναφέρω το πρόσφατο "συμβάν" για να μην γυρνάνε στην πίσω σελίδα
τα παιδιά για να βρουν ποιον "έστειλα συστημένο" και πώς. :loco:

ArELa έγραψε:Κοιτάτε όμως πως αντιδρά ένα γραφόμουτρο σαν κι εμένα, όταν φτάσει
στα όριά του και ΠΡΕΠΕΙ να εκτονώσει οργή.

Ελαχε σ'έναν καψερό που έγραψε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δύο αράδες,
να πάρω τέτοιες τρελές ανάποδες που δεν κατάλβα πώς του αράδιασα
εξ αφορμής αυτών, τρία ΣΕΝΤΟΝΙΑ:

Εχει όμως και την πλάκα του και την αξία του και λέω να σας τα χαρίσω
κι εσάς μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι σας

Λέει λοιπόν ένας Σοφοκλής (τι το'θελε :lol: )

Εικόνα

και σ'τον αρχίζω

Εικόνα
Εικόνα

(το σκρινσοτ που έδωσα, αυτό https://i.gyazo.com/52a01745107c76c1f1f ... 26b58b.png )

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ
https://katohika.gr/ellada/tragodias-sy ... -dika-sas/

:lol: :lol: :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 17:18

ArELa έγραψε:Εν μέσω ΤΡΕΧΟΥΣΗΣ εθνικής τραγωδίας, μνημόνευσε
"αυτους που εδωσαν τη ζωή τους για τη δημοκρατία"...
Τι σόι άσχετο γκάου ήταν αυτό?
Κι εμένα μου φάνηκε κάπως, αλλά ήταν η ημερομηνία-επέτειος.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 17:48

Δηλαδή ντε και καλά να γιορτάσουμε μια δημοκρατία που δεν έχουμε
κι αφού δε μπορούμε να τη γιορτάσουμε, ας αναφερθούμε σε θυσια...

σόρι ρε ΟΤΤΟ μου, μπορεί να ειμαι υπερβολική αλλά κάπου
εξακολουθεί να μου κάνει κουλό...

και η Σουφλή μου κάνει ολίγον εύστοχη

https://attikanea.blogspot.com/2018/07/ ... t_109.html

έβαλε και αυτό που έγραψα για το βίντεο, πριν το εκφωνήσω στα ελληνικά
με δικό μου βίντεο (τώρα το είδα) με τη μοναδική της πινελιά

https://attikanea.blogspot.com/2018/07/ ... t_430.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 18:37

Εικόνα

η φωτο που του υπέδειξα ήταν αυτή

Εικόνα

την οποία φωτο πήρα από μια αρθράκλα από ξένο σάιτ
που έδωσε άλλος χρήστης http://themillenniumreport.com/2018/07/ ... more-66278

έπρεπε να του δώσω κι αυτή με δέντρα ΑΘΙΚΤΑ αλλά βαριόμουν

Εικόνα

Κυριάκοοοοοοοοοοοο.... αν το μεταφράσεις αυτό θα σε λατρέψωωωωωω

και ο συγκεκριμένος χρήστης είπε κάτι που μου έκανε και ζντιιιιιιιιιιιιν

Εικόνα

και όντως ρε σεις, μάτι? ΜΑΤΙ?

I mean...

Εικόνα

καταλαβαίνετε? χτυπήσανε το ΜΑΤΙ :punch:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 20:21

ArELa έγραψε:σόρι ρε ΟΤΤΟ μου, μπορεί να ειμαι υπερβολική αλλά κάπου
εξακολουθεί να μου κάνει κουλό...
Μα σου είπα ότι κι εμένα μου κάνει κάπως. Απλά είναι καλυμμένοι 100% λόγω της επετείου 23-24 Ιουλίου για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Ασχέτως αν δεν έχουμε δημοκρατία.

Βέβαια θα μπορούσες να το δεις από την ανάποδη. Ότι διάλεξαν μέρα επετείου αποκατάστασης δημοκρατίας για να προκαλέσουν την τραγωδία. Πέραν του "ματιού" το οποίο προβλήματίζει.

Πάντως, για να ενισχύσω το σκεπτικό σου, έριξα ένα βλέφαρο στην περσινή του ομιλία:

https://www.youtube.com/watch?v=uUs1rJIpwds

Δεν ξέρω αν μου διέφυγε, αλλά τη λέξη θυσία δεν την άκουσα. Ίσως πρόπερσι να την ανέφερε, αλλά δεν θα κάτσω να βλέπω όλες τις ομιλίες του.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 20:25

Αμα μπορεις να λες οτι δεν εχεις δημοκρατια και να εισαι εκτος φυλακής. Σιγουρα εχεις κάτι καλυτερο απο χουντα
-
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 20:46

Φωτιά στην ψάθα ευτυχώς την πρόλαβαν με.ελικοπτερο.
Δεν σταματάνε τα καθίκια.
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 440 φορές
Έλαβε Likes: 169 φορές

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 21:10

Η μετάφραση του άρθρου που ανέδειξε η Βασούλα → FALSE FLAG ATTACK: Greece Targeted With Geoengineered Wildfire Terrorism (Photos) - http://themillenniumreport.com/2018/07/ ... more-66278

ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Η Ελλάδα έγινε στόχος τρομοκρατικών πυρκαγιών γεωμηχανικής (Φωτογραφίες)

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες φανερώνουν και τεκμηριώνουν ένα παρόμοιο τύπο "Πυροβόλου Όπλου από τον Ουρανό" που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας σειράς καταστροφικών πυρκαγιών στην Καλιφόρνια.

Οι αναρτημένες φωτογραφίες πιο κάτω μαρτυρούν μια ιστορία γεωμηχανικής τρομοκρατίας. Αυτή τη φορά η Αθήνα, η Ελλάδα και οι γύρω περιοχές στοχεύθηκαν από τους γεωμηχανικούς και τους προτοποθετημένους εμπρηστές τους στις καμμένες περιοχές οι οποίοι συντόνισαν το αποκαλυπτικό σενάριο των πυρκαγιών. Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης του ΝΑΤΟ, ονόματι Gladio.

Η επιχείρηση Gladio τρομοκρατεί την Ελλάδα με πυρκαγιές γεωμηχανικής.
Εικόνα

Οι εντυπωσιακές ομοιότητες με τις πυρκαγιές γεωμηχανικής στην Καλιφόρνια είναι απλά πάρα πολλές και καταλήγουν σε τόσα κοινά συμπεράσματα που είναι αδύνατον να τις αγνοήσουμε. Η ίδια προηγμένη τεχνολογία πρόκλησης των πυρκαγιών φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και στις δύο περιπτώσεις.

Η πυρκαγιά στην Ελλάδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εμπρησμού μέσω του συνδυασμού αεροσκαφών στον ουρανό και εμπρηστών στο έδαφος. Η έκθεση η οποία δημοσιεύτηκε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η Ελλάδα ζήτησε από αμερικανικά αεροσκάφη να ανιχνεύσουν κάθε “ύποπτη δραστηριότητα” καθώς προέκυψε πως και οι 15 φωτιές ξεκίνησαν ταυτόχρονα την ίδια χρονική στιγμή». Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν οχήματα καμμένα με τον ίδιο τρόπο (με λιωμένες ζάντες) ακριβώς δίπλα σε άκαυστα δέντρα με ανάλογες σκηνές να παρατηρούνται και στις στημένες πυρκαγιές της Καλιφόρνιας.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ: Τι άλλο θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την εξαιρετικά ασυνήθιστη ζημιά σε δρόμους γεμάτους με καμμένα αυτοκίνητα ακριβώς δίπλα σε δέντρα και κτίρια που παρέμειναν ανέπαφα, εκτός από τα Κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα (Directed Energy Weapons); Αυτή η επίθεση Κατευθυνόμενων Ενεργειακών Όπλων και εμπρησμών στην Ελλάδα, φαίνεται να είναι μια καθαρή πράξη εκφοβισμού, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μην συμμετάσχει μαζί με την Ιταλία στην επανάσταση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα πιο σημαντική είναι η αναγκαιότητα για την ΕΕ να κρατήσει την Ελλάδα στο προσκήνιο όσον αφορά τη μετανάστευση. Η Ελλάδα είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική τώρα που η Ιταλία έχει κλείσει την είσοδο από την Ιταλική Χερσόνησο. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται τώρα για την εισροή μεταναστών όπως ποτέ άλλοτε: παρατηρούνται πλέον εκδηλώσεις βίας στα Ελληνικά νησιά για τους μετανάστες. Ως εκ τούτου μέσω των γεωμηχανικών πυρκαγιών στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας καθώς το χάος και η καταστροφή που προκάλεσαν καθιστούν πολύ πιο δύσκολη την οργάνωση διαμαρτυριών. Το χάος μπορεί να πάρει πολλές μορφές όπως φαίνεται από την καινούρια έκθεση σχετικά με το "ποιος φταίει" για τις καταστροφικές ζημιές που προκλήθηκαν σε τόσο μεγάλες κατοικούμενες εκτάσεις (το παιχνίδι του ποιος φταίει, το ¨Blame Game¨ φυσάει πλέον πάνω από τις θανατηφόρες ελληνικές πυρκαγιές). Οι δράστες έχουν τώρα τους πολίτες να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους αντί οι πολίτες να κυνηγούν και να καταδιώκουν τους πραγματικούς ενόχους.

Υπάρχουν επίσης αρκετές μαρτυρίες που αναφέρονται στο αποκαλυπτικό φαινόμενο του "Φλογοβόλου" το οποίο παρατηρήθηκε από πολλούς, καθώς ο λογαριασμός πλέον μετρά: Πάνω από 86 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και αγνοουμένους καθώς οι ελληνικές πυρκαγιές "χτύπησαν σαν φλογοβόλο". Υπάρχουν και άλλες πολλές αποδείξεις μιας στημένης επίθεσης εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα παρουσιαστεί στη συνέχεια.

Με αυτή την κατανόηση, το μόνο που απομένει είναι να συσχετιστούν σωστά αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις τύπου Gladio με έναν πολιτικό, οικονομικό ή κοινωνικό στόχο (ή στόχους) που έχουν οι δράστες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο λαός της Ελλάδας έχει σοκαριστεί αρκετά όσο έπρεπε από αυτή τη γεωμηχανική καταστροφή έτσι ώστε τα προκαθορισμένα σχέδια να μπορούν να επιτευχθούν από την ελίτ της εξουσίας.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι ελληνικές πυρκαγιές δεν προκλήθηκαν από τη Μητέρα Φύση. Ναι, υπάρχει καύσωνας σε όλο τον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι, αλλά έτσι λειτουργεί το Gladio. Οι γεωμηχανικοί εκμεταλλεύονται πλήρως τις ακραίες καιρικές συνθήκες για να πραγματοποιήσουν τις γεωμηχανικές τρομοκρατικές επιθέσεις τους. Γι αυτό οι ελληνική πυρκαγιά είναι μια κλασική "ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ" και είναι εύκολο να κατηγορείται ο καιρός γι αυτήν.
The Millennium Report
July 24, 2018

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgeelvismichael_ την Σάβ 28 Ιούλ 2018, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 21:15

_Divine_Sinner_ έγραψε:Αμα μπορεις να λες οτι δεν εχεις δημοκρατια και να εισαι εκτος φυλακής. Σιγουρα εχεις κάτι καλυτερο απο χουντα
δεκτό αλλά η ελευθερία λόγου ολοένα και περιορίζεται
πάντως το θέμα εδώ είναι ο Πάκης.
Θεωρείς αναμενόμενο ή και νορμάλ να μνημονεύσει τη θυσία όσων
έδωσαν μάχη για τη δημοκρατία, εν μέσω τέτοιου χαλασμού?
Υποτίθεται ότι έβγαζε διάγγελμα για την τραγωδία, όχι για τη δημοκρατία...
δηλαδή επί τη ευκαιρία να πούμε για τη ΘΥΣΙΑ όσων έδωσαν μάχη
για τη δημοκρατία?

georgeelvismichael_ έγραψε:Η μετάφραση του άρθρου που ανέδειξε η Βασούλα → FALSE FLAG ATTACK: Greece Targeted With Geoengineered Wildfire Terrorism (Photos) - http://themillenniumreport.com/2018/07/ ... more-66278

ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Η Ελλάδα έγινε στόχος τρομοκρατικών πυρκαγιών γεωμηχανικής (Φωτογραφίες)

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες φανερώνουν και τεκμηριώνουν ένα παρόμοιο τύπο "Πυροβόλου Όπλου από τον Ουρανό" που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας σειράς καταστροφικών πυρκαγιών στην Καλιφόρνια.

Οι αναρτημένες φωτογραφίες πιο κάτω μαρτυρούν μια ιστορία γεωμηχανικής τρομοκρατίας. Αυτή τη φορά η Αθήνα, η Ελλάδα και οι γύρω περιοχές στοχεύθηκαν από τους γεωμηχανικούς και τους προτοποθετημένους εμπρηστές τους στις καμμένες περιοχές οι οποίοι συντόνισαν το αποκαλυπτικό σενάριο των πυρκαγιών. Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης του ΝΑΤΟ, ονόματι Gladio.

Η επιχείρηση Gladio τρομοκρατεί την Ελλάδα με πυρκαγιές γεωμηχανικής.
Εικόνα

Οι εντυπωσιακές ομοιότητες με τις πυρκαγιές γεωμηχανικής στην Καλιφόρνια είναι απλά πάρα πολλές και καταλήγουν σε τόσα κοινά συμπεράσματα που είναι αδύνατον να τις αγνοήσουμε. Η ίδια προηγμένη τεχνολογία πρόκλησης των πυρκαγιών φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και στις δύο περιπτώσεις.

Η πυρκαγιά στην Ελλάδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εμπρησμού μέσω του συνδυασμού αεροσκαφών στον ουρανό και εμπρηστών στο έδαφος. Η έκθεση η οποία δημοσιεύτηκε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η Ελλάδα ζήτησε από αμερικανικά αεροσκάφη να ανιχνεύσουν κάθε “ύποπτη δραστηριότητα” καθώς προέκυψε πως και οι 15 φωτιές ξεκίνησαν ταυτόχρονα την ίδια χρονική στιγμή». Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν οχήματα καμμένα με τον ίδιο τρόπο (με λιωμένες ζάντες) ακριβώς δίπλα σε άκαυστα δέντρα με ανάλογες σκηνές να παρατηρούνται και στις στημένες πυρκαγιές της Καλιφόρνιας.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ: Τι άλλο θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την εξαιρετικά ασυνήθιστη ζημιά σε δρόμους γεμάτους με καμμένα αυτοκίνητα ακριβώς δίπλα σε δέντρα και κτίρια που παρέμειναν ανέπαφα, εκτός από τα Κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα (Directed Energy Weapons); Αυτή η επίθεση Κατευθυνόμενων Ενεργειακών Όπλων και εμπρησμών στην Ελλάδα, φαίνεται να είναι μια καθαρή πράξη εκφοβισμού, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μην συμμετέχει μαζί με την Ιταλία στην επανάσταση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα πιο σημαντική είναι η αναγκαιότητα για την ΕΕ να κρατήσει την Ελλάδα στο προσκήνιο όσον αφορά τη μετανάστευση. Η Ελλάδα είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική τώρα που η Ιταλία έχει κλείσει την είσοδο από την Ιταλική Χερσόνησο. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται τώρα για την εισροή μεταναστών όπως ποτέ άλλοτε: παρατηρούνται πλέον εκδηλώσεις βίας στα Ελληνικά νησιά για τους μετανάστες. Ως εκ τούτου μέσω των γεωμηχανικών πυρκαγιών στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας καθώς το χάος και η καταστροφή που προκάλεσαν καθιστούν πολύ πιο δύσκολη την οργάνωση διαμαρτυριών. Το χάος μπορεί να πάρει πολλές μορφές όπως φαίνεται από την καινούρια έκθεση σχετικά με το "ποιος φταίει" για τις καταστροφικές ζημιές που προκλήθηκαν σε τόσο μεγάλες κατοικούμενες εκτάσεις (το παιχνίδι του ποιος φταίει, το ¨Blame Game¨ φυσάει πλέον πάνω από τις θανατηφόρες ελληνικές πυρκαγιές). Οι δράστες έχουν τώρα τους πολίτες να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους αντί οι πολίτες να κυνηγούν και να καταδιώκουν τους πραγματικούς ενόχους.

Υπάρχουν επίσης αρκετές μαρτυρίες που αναφέρονται στο αποκαλυπτικό φαινόμενο του "Φλογοβόλου" το οποίο παρατηρήθηκε από πολλούς, καθώς ο λογαριασμός πλέον μετρά: Πάνω από 86 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και αγνοουμένους καθώς οι ελληνικές πυρκαγιές "χτύπησαν σαν φλογοβόλο". Υπάρχουν και άλλες πολλές αποδείξεις μιας στημένης επίθεσης εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα παρουσιαστεί στη συνέχεια.

Με αυτή την κατανόηση, το μόνο που απομένει είναι να συσχετιστούν σωστά αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις τύπου Gladio με έναν πολιτικό, οικονομικό ή κοινωνικό στόχο (ή στόχους) που έχουν οι δράστες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο λαός της Ελλάδας έχει σοκαριστεί αρκετά όσο έπρεπε από αυτή τη γεωμηχανική καταστροφή έτσι ώστε τα προκαθορισμένα σχέδια να μπορούν να επιτευχθούν από την ελίτ της εξουσίας.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι ελληνικές πυρκαγιές δεν προκλήθηκαν από τη Μητέρα Φύση. Ναι, υπάρχει καύσωνας σε όλο τον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι, αλλά έτσι λειτουργεί το Gladio. Οι γεωμηχανικοί εκμεταλλεύονται πλήρως τις ακραίες καιρικές συνθήκες για να πραγματοποιήσουν τις γεωμηχανικές τρομοκρατικές επιθέσεις τους. Γι αυτό οι ελληνική πυρκαγιά είναι μια κλασική "ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ" και είναι εύκολο να κατηγορείται ο καιρός γι αυτήν.
The Millennium Report
July 24, 2018

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

χίλια μύρια ευχαριστώ δεν αρκούν :ty: :makia: :urock: :respect: :worship: :worship: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 21:48

Μιάς και έγινε λογος για το Ματι, αυτο το...συμβολο μεσα στην πυραμιδα, δεν ξερω αν εγινε μνεια εδω σε αυτο το νημα, το σχετικο αρθρο στα κατοχικα. Συγχωρεστε με που δεν δινω λινκ, αλλα εδω που ειμαι, απο το ταμπλετ, δεν εχω τη δυνατοτητα (η δεν ξερω να το κανω, η γκαβη). Μπορειτε ομως να γκουγκλαρετε "αλογο, αττικη, κατοχικα" και θα σας το βγαλει.
Το αρθρο μιλα για την ομοιοτητα που εχει η Αττικη, με κεφαλι αλογου, το ματι του οποιου ειναι η γνωστη, τραγικη περιοχη Ματι.
Μιλαει για μαγικο χτυπημα στο ματι του αλογου, δηλαδη στο ματι της Αττικης. Βεβαια, δεν ξερω αν το ονομα της Αττικης, προερχεται απο το άτι =άλογο (δεν νομιζω να συμφωνω με αυτο και μου φαινεται λιγο απλοϊκο), αλλα η συνομωσιολογικη πλευρα του αρθρου εχει και αυτη το ενδιαφερον της...Και οντως, η Αττικη μοιαζει με κεφαλι αλογου (δεν το ειχα σκεφτει εως τωρα) κσι οντως το Ματι ειναι εκει που κανονικα ειναι το ματι... :dunno:
Συγνωμη και παλι, αν εχει αναφερθει ηδη εδω.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 22:35

Πάντως στη μία φωτό βλέπω πρασινάδα σε απόσταση ενός με ενάμιση μέτρου από το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 22:53

Δεν έχει αναφερθεί κι έχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον Κατ μου.

Άλλου είδους ενδιαφέρον έχει αυτο

Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ λένε…

…πώς τήν ΄ώρα πού εξελισόταν ή ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ στό Μάτι,τήν ΙΔΙΑ ακριβώς ΩΡΑ,-οί πληροφορίες λένε πώς-φυγαδεύονταν οί 2 απο τους 8 τούρκους αξιωματικούς πού φυλάσονταν στήν ΙΔΙΑ περιοχή καί μάλλον αυτό είχε τήν προτεραιότητα στόν «σχεδιασμό»….!!!

Αν αυτό ισχύει-καί θά τό μάθουμε αργά ή γρήγορα Επαισχυντοι,-διότι ζούμε στήν εποχή τού Διαδικτύου,τότε αλλοίμονό σας….
————————————–
Εν τώ μεταξύ,ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ μένουν τά ερωτήματα:

1)Γιατί ό Γ.Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας ΚΡΥΒΕΤΑΙ?

2)Γιατί ό ανεκδιήγητος Καμμένος,δήλωσε πώς τό ΝΑΤΟ δέν δίνει άδεια?

3)Πάνο Καμμένε,τί δουλειά έχει τό ΝΑΤΟ στά εσωτερικά μιάς χώρας πού φλέγεται?

4) Γιατί ό Υπάρχηγός τού Πυροσβεστικού Σώματος είπε ψέματα περί «εκκένωσης»,όταν αντιδήμαρχοι τής περιοχής τό διαψεύδουν!

5) Γιατί ή Τροχαία,ενώ είχε κλέισει τήν Μαραθώνος,έξέτρεπε τήν κυκλοφορία καί οδηγούσε τούς πολίτες εκεί πού κατευθυνόταν ή φωτιά καί μάλιστα μέσα στά στενά δρομάκια τής περιοχής!!(στήν λεγόμενη «ποντικοπαγίδα» πού ορθώς βάπτισαν τά ΜΜΕ).

6) τί είδους υπερηφάνια νοιώθει ό Αρχηγός τής ΕΛΑΣ από τήν στιγμή πού έχουμε τριψήφιο αριθμό ΝΕΚΡΩΝ?

7) Γιατί τό Λιμενικό άργησε 5 ώρες νά κινηθεί,ενώ ή Ραφήνα είναι 3 λεπτά απόσταση?

:cool: Ισχύει ότι η Τουρκική Βιομηχανία όπλων έχει προχωρήσει στην κατασκευή drones που φέρουν όπλο laser?

9) To σκάφος κλειστού τύπου που έφυγε την ώρα της πυρκαγιάς από την περιοχή της πυρκαγιάς μετέφερε τους Τούρκους αξιωματικούς?

10) Για να διασωθούν οι Τούρκοι αξιωματικοί έπρεπε να θρηνήσουμε εκατόμβη νεκρών μεταξύ των οποίων δεκάδες μικρά παιδιά?

———————————————————————————–

Αν ισχύει πώς άλλου είδους «σχεδιασμό» είχατε τελικά ώς προτεραιότητα,είστε γιά ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….

Ανεξάρτητος Έλληνας Πατριώτης Μαγνησίας Αναστασίου Αθανάσιος

https://katohika.gr/ellada/anepivevaiot ... ries-lene/

βέβαια δεν ξέρω για ποιο πράγμα δε δίνει άδεια το ΝΑΤΟ..
αν ξέρει κανείς ας με διαφωτίσει.
Πάντως ο άνθρωπος τα λέει απλά, λιτά, απέριιττα και τσεκουράτα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 23:07

Μια φίλη που είναι έξυπνη κατά την άποψη μου και την σέβομαι αποκάλεσε μισάνθρωπους όσους υποστηρίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ. Πάλι διχαζομαστε για να φέρουμε τον καινούργιο μάγκα που θα κάνει τα ίδια.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 23:48

Το κακό είναι ότι δεν τους φέρνουμε εμείς...

Εσείς μπορρεί να πιστεύετε πως μετά τα κάπιταλ κοντρόλς
και το δημοψήφισμα που από ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ,
ψηφίστηκε στα καπάκια, εμένα θα μου επιτραπεί
να μην το πιστεύω.

Εδώ μεταξύ 50-60 οι γονείς κι ο θειός μου έλεγαν ότι
ψηφισαν (τον γεροΚαραμανλή) και τα δέντρα..
το 2018 με την τεχνολογία με το μέρος τους,
με την καταμέτρηση στη σίνγκιουλαρ (ιδιωτική εταιρία)
κι όχι στο ΥΠ.ΕΣ όπως παλιά, έγιναν αγγελάκια?

Αφήστε με ρε παιδιά...
Ναι υπάρχουν κολλημένοι, ανόητοι, της ρεμούλας και του ρουσφετιού
αλλά ΤΟΣΟΙ αυτοκτονικοί δε νομίζω να υπάρχουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 212 φορές
Έλαβε Likes: 460 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Σάβ 28 Ιούλ 2018, 23:59

ArELa έγραψε:Εικόνα

η φωτο που του υπέδειξα ήταν αυτή

Εικόνα

την οποία φωτο πήρα από μια αρθράκλα από ξένο σάιτ
που έδωσε άλλος χρήστης http://themillenniumreport.com/2018/07/ ... more-66278

έπρεπε να του δώσω κι αυτή με δέντρα ΑΘΙΚΤΑ αλλά βαριόμουν
Πραγματικά απορώ με την νοημοσύνη αυτών που μιλούν για λιωσίματα ζαντών εξαιτίας της απλής έκρηξης του ρεζερβουάρ. :hitlol:
Ενα ντεπόζιτο ενός νορμάλ αυτοκινήτου άντε να χωράει από 45 ως 70 lt.
Αν υποθέσουμε ότι την στιγμή που τα έπιασαν οι πρώτες "φλόγες", και είχαν πλήρως γεμάτο ρεζερβουαρ,
πως διάολο κατάφεραν αυτά τα λίτρα απλής βενζινούλας από πρατηριο, να μετατρέψουν το αλουμίνιο σε υγρό;
Και μάλιστα σε δρομάκια που δεν υπήρχε γύρω βλάστηση ούτε για δείγμα...
Ας πάνε να κάνουν όσες δοκιμές θέλουν να το πετύχουν αυτό.
Εκτός λοιπόν κι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν φουλάρει τα οχηματα τους με ενισχυμένο μείγμα καυσίμων διαστημοπλοίων της NASA, και στο πορτ-μπαγκάζ να είχαν από 5 μπιτόνια κηροζίνης ο καθένας, :loco:
τότε sorry αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το λιώσιμο από την απλή βενζινούλα του ρεζερβουάρ...

Επίσης μου έφτασε μια πληροφορία (δεν ξέρω κατά πόσο αληθευει, περιμένω να το διασταυρώσω)
ότι μαζί με τα εκατονταδες οχήματα, κάηκε και μια Πόρσε "φτιαγμένη" με full forged titanium wheels,
της οποιας και αυτής έγιναν υγρό.
Νομίζω οι αυτοκινητιστές θα καταλαβουν καλύτερα τι εστί ζάντα titanium.

Ας μας εξηγησουν λοιπόν οι υποστηρικτές της θεωρίας της βενζίνης, πως εξηγείται αυτό...
Όπως επίσης τι χρειάζεται για να λιώσει το τιτάνιο...
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 00:29

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 01:24

Την πρωτη εικόνα την έχει και το βίντεο που έδειξα αν δεν κάνω λάθος...

https://youtu.be/wm3mfkJxdmE?t=327

αυτό δεν είναι?

είναι όντως η πιο επιλεκτική "δασική" φωτιιά πάντως...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 02:12

Είναι και στο (07:09) αυτού του βίντεο https://www.youtube.com/watch?time_cont ... opaatlBVUM μαζί με άλλες "επιλεκτικές" φωτιές. Ο εκφωνητής λέει πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από φωτιά του 13' στο San Diego.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 06:11

Είχα φύγει όταν πληροφορήθηκα για τις φωτιές.

23 Ιουλίου. Μία ημερομηνία που δεν την ξεχνώ.

Και για μας σημαδιακή γιατί σαν σήμερα χάσαμε τον Κλεο.
Είναι τα γενέθλια μου.
Γιορτή δημοκρατίας.
Γέννηση του Λιαντίνη και του Μ. Αλεξάνδρου.

Και τώρα αυτό.
Είχα επικοινωνία με γνωστους μου που είχαν σπίτι στο Μάτι.
Είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται.

Μία ηλικιωμένη φίλη της μητέρας μου ευτυχώς που δεν είχε πάει στο Μάτι εκείνη τη μέρα.
Το σπίτι της κάηκε.

Αδικαιολόγητη η αδιαφορία.
Κάθε χρόνο έχουμε φωτιές.
Είτε από ..."κεραυνό" όπως τάχα λένε.
Είτε από εμπρησμό ως συνήθως.
Κανένα μέτρο καμία ασφάλεια.

Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να είχε προβλεφτει.
Όχι να μην καουν σπίτια αλλά να μην έχουμε καμία φωτιά.
Η να σβήνει αμέσως αν από κάποιο ατύχημα υπάρξει.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 09:42

Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 11:28

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 14:17

Η νεροποντή στην Αθήνα απίστευτη
η γεωμηχανική πάει σύννεφο... θα ακούσετε για τρελή πλημμύρα
οι δικοί μου πήγαν Κάλαμο, τους είπα να μην επιστρέψουν πριν τους πω ότι κόπασε
εκεί δε βρέχει ακόμα, τοπικό πάλι

εμένα μου κόπηκε και το ρεύμα, ευτυχώς τώρα επανήλθε

ανέβασα ακαταχώρητο το βιντεάκι που τους έστειλα για να δουν τι γίνεται

κι εγώ ειμαι ψηλά...

Κάτω τι να γίνεται Θεέ μου? ούτε ένα έκτακτο δε βγάζουν τα ΖΩΑ :swear:

Ανέβασα ένα βινεάκι για να δουν τι γίνεται

https://www.youtube.com/watch?v=UhvHSaK ... e=youtu.be

ακαταχώρητο
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 14:21

Μην φοβάσαι Βασούλα,ψυχραιμία !!
Μία νεροποντή είναι και θα περάσει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 29 Ιούλ 2018, 14:23

Εχω ταραχτεί ομολογουμένως, γιατί βλέπω κεραυνούς να πεφτουν πολυ κοντά μου...
και είμαι μόνη μου...
φοβάμαι μόνο για τους δικούς μου... αν τους πιάσει εκεί κανάς κακός χαμός... :freak:

στα κατοχικά το είπα

Δεν υπάρχει αυτο που γίνεται…
Η γεωμηχανική σε όλο της το μεγαλείο.
Μας έκαψαν… να μη μας πνίξουν κιόλας?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προεξέχοντα”