Ποιος ήρθε στο καναλάκι σου και έβρισε ρε θρασύδειλε απόγονε της γκεσπάπο ? Τόσες μέρες κρατιέμαι με τα δόντια να μην φας τα καντήλια που σου αξίζουν για να μην χάσω το δίκιο μου αλλά τώρα θα στα πω στα ίσια παλιοχαφιέ.... Απειλείς, ποιους απειλείς και ποιους βρίζεις πίσω από μία οθόνη ρε σκουπίδι ? Ξέρεις κι εμείς έχουμε την τεχνογνωσία όχι μόνο να κατεβάσουμε κανάλια αλλά πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι... Μόνο που εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε στα ίσια, δεν φοράμε την κουκούλα του προδότη όπως εσύ που βαράς πισόπλατα απόγονε της γκεστάπο. Αν θες να μάθεις ρε παλιοαλήτη εγώ τους κρατάω και δεν σε έχουν κάνει να μην ξέρεις που να κρυφτείς, είχα τα κότσια να σε προκαλέσω σε δημόσια συζήτηση αλλά ακόμα μια φορά το έβαλες στα πόδια κότα!!! Με κατηγορέις ότι είμαι κάποιος άλλος, κατηγορείς τον φίλο μου Ακαρνάν, τα βάζεις με την Βασούλα και με όλους όσους σε κατηγορούν για προδοσία, Κάτι που μόνος σου το επέλεξες να το κάνεις γιατί ζηλεύεις.... Γιατί έχεις σκάσει από την ζήλια σου.... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ???? Απέδειξε ότι φοράς παντελόνια όπως φοράμε εμείς οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ γιατί εμείς οι Έλληνες Πατριώτες δεν προδόσαμε ποτέ τους φίλους και συναγωνιστές μας!!!Iamvos έγραψε:Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν κάνω διάλογο με κανέναν από αυτούς που βρίζουν κι όποιο ούγκανο ήρθε στο κανάλι μου για να βρίσει έφαγε αποκλεισμό.
Γιατί εμείς οι Έλληνες πατριώτες δεν είμαστε ατομιστές!!!
Γιατί εμείς οι Έλληνες πατριώτες δεν χρηματιζόμαστε όπως λες!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ. Αγαπητή μου φίλη Βάσω ευχαριστώ για την αποδοχή και ζητώ συγνώμη που επειδή με πνίγει το δίκιο παραφέρθηκα χάνοντας από το δίκιο μου... Με εκτίμηση: ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΠΛΣ.