Το άρθρο μου από τα κατοχικά το πήραν από το ξυπνήστε ρε και το ανάρτησαν το μισό όμως.
Και από κάτω μπινελίκια από υποστηρισκτές του Αρτέμη του λιγούρη και χρυσαυγίτες και το κακό συναπάντημα να αλληλοσπαράζονται.
http://www.ksipnistere.com/2016/04/blog-post_6374.html
Ε ρε γλέντια.
Το άρθρο δεν είχε όνομα.
Είναι δικό μου και αυτό φαίνεται από το στυλ γραφής που όσοι με ξέρουν το αναγνωρίζουν.
Κλείστε τα μάτια και γυρίστε 43 χρόνια πίσω όσοι είσαστε .... κάποιας ηλικίας.
Η Χούντα σηματοδοτεί για μένα την προσχολική ηλικία μου.
Είναι κάποια πράγματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ όταν συμβαίνουν στην προσχολική ηλικία.
Και μια και ήμουν σε ένα σπίτι που η άκρα δεξιά παντρεύτηκε οικογένεια στιγματισμένη με συμμετοχή στο ΕΛΑΝ υπήρχε η συνομωσία της σιωπής για να μην έχουμε οικογενειακά δράματα.
Τηλεόραση Λεβε Όπτα ασήκωτη και τεράστια σε ιλλουστρασιόν έπιπλο με σεμέν και μπιμπελό
Υπήρχαν και οι Ουράνια ή οι Γκρουντικ όλες ......με έπιπλο.
Λίγες ώρες τηλεόραση και καμιά φορά έβγαινε και ο Γεωργαλάς.
Γεωργαλάς? χμμμμμμμμμ εν ζωή σήμερα. Και κρατιέται καλά. Λεβεντόγερος.
Πριν λίγα χρόνια έσκασε μύτη.
Είχε λέει ένα καλό μαθητή............Τον Πάνο Καμένο..........Ο οποίος είναι της γενιάς μου και επίσης προσχολικής ηλικίας την εποχή της Χούντας.
Αν δεν ήταν λεχρίτης και μπανταχτσής ο μαθητής δεν θα έσκαγε μύτη ο δάσκαλος.
Τι να κάνουμε η τσιγκουνιά πληρώνεται ακριβά.
Και έτσι έσκασε μύτη ο .... δάσκαλος από τα παλιά.
Σαν το φίδι που δαγκώνει την ουρά του και κλείνει έναν κύκλο.
Την ίδια εποχή έσκασε μύτη και ο Παττακός 100 χρονών τότε. Μπορεί και 101.
Έσκασε μύτη και έδωσε λέει τη χουντο-σκυτάλη στον αγέννητο (την εποχή της Χούντας) Κασιδιάρη.
Για άλλη μια φορά το φίδι δαγκώνει την ουρά και κλείνει άλλο ένα κύκλο.
Και γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή για να φέρει τη Χούντα και πάλι.
Αυτή τη φορά Χούντα με 5,6, ή και έβδομο μνημόνιο.
Όσο και αν πετάει αντιμνημονιακές κορώνες αυτό που επιδιώκει είναι μνημόνιο φτωχοποίηση και όποιος μιλάει να τον στήνουν στον τοίχο.
Ήδη γίνονται ασκήσεις προσομοίωσης με κάτι μαλάκες να στήνονται στην ουρά για 3 γκοφρέτες στην Ευριπίδου.