Πάντως, άτομα όπως η Lady Gaga, η Madona, η Jenifer Lopez, οι στρατιές των ισπανόφωνων και των αφροαμερικανών δεν θα τα χαρακτήριζες ως το "υψηλό μορφωτικό επίπεδο" των ψηφοφόρων της Χίλαρυ.
![Cool :cool:](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ναι θα γίνει το έλα να δεις. Εκεί.........όμως.Οταν λέω ότι θα γινει το έλα να δεις...
κάποιο τριβόλι μου χώνει σκέψεις στο κεφάλι.
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Έχω κάνει και βίντεο πέρσι για το σύνδρομο του σωτήραdoctormarkon έγραψε:Δεν περιμέναμε κανέναν Τραμπ να μας σώσει.
Δεν υπάρχουν σωτήρες.
ΠΟΛΥ σωστά και καλά τα λες, γιατί μας τα'χουν ΠΡΗΞΕΙ με το "ανώτερο" επίπεδο των ψηφοφόρωνDhmellhn έγραψε:Πάντως, άτομα όπως η Lady Gaga, η Madona, η Jenifer Lopez, οι στρατιές των ισπανόφωνων και των αφροαμερικανών δεν θα τα χαρακτήριζες ως το "υψηλό μορφωτικό επίπεδο" των ψηφοφόρων της Χίλαρυ.
η επακριβής μετάφραση αυτού του τουίτ είναιRoyPanos έγραψε:Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ «ΒΟΥΛΩΣΕ» ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ: «ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ»
http://www.makeleio.gr/%ce%bf-%cf%84%ce ... b5-%cf%84/
To '40 o μπαμπάς σου? Μπράβο, πιτσιρικάς σε έκανε.RoyPanos έγραψε: Τώρα κέρδισες επάξια την προτεραιότητά , λόγω μπαμπά... ο δικός μου είναι 10 χρονια μικρότερος και δεν λέει..![]()
το είδε ο Γουάτσον, κράνιασε, έκανε σκρινσοτ και απευθυνομενος στη διεύθυνση της guardian"καιρός για μια προεδρική δολοφονία"
@guardian θα πράξετε τα δέοντα εναντίον της ρεπόρτερ σας που παροτρύνει
ανοιχτά τη δολοφονία ενός εκλεγμένου προέδρου?
Mα τι ζώονArELa έγραψε: αν δεν καταλάβατε, ένα γκαγκαδεμένο σούργελο -ρεπορτερ της συστημικής
εφημερίδας guardian -έγραψε
"καιρός για μια προεδρική δολοφονία"
GiwtaM έγραψε:Οι γερμανικές εφημερίδες βγάλανε στη φόρα που ζουσε η Μελάνια γυναίκα του Τραμπ
στη Σλοβενία
Και η ιβάνκα η κόρη του μια χαρά είναι. Θα πήγαινα να την παντρευτώ αλλά δεν είμαι έτοιμος να αφήσω την Ελλάδα ακόμη.alexandros799 έγραψε: Πάντως ωραία γυναίκα η Μελάνιαόχι σαν τον χιμπατζή του Ομπάμα.
AnonymosEreynhths έγραψε:Μόλις με δει θα ξεχάσει τα εβραϊκά.θα την μάθω να καθαρίζει πατάτες