ΡαδιοΓραφήματα!

Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Re: ΡαδιοΓραφήματα!

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 05 Σεπ 2016, 11:49

Γύρισες Αθήνα? (αυτό συγκράτησα από όλο αυτό που έγραψες, καταλαβαίνεις... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Πέρα από πλάκα, it was about time! Μας λείψατε και ανυπομονούμε να σας ακούσουμε. Και βεβαίως αίσθηση μου (αλλά φαντάζομαι και όλων μας...) είναι οτι ακολουθεί μια πλούσια σε γεγονότα περίοδος, όπου τα ραδιογραφήματα θα δουλεύουν υπερωρίες... :wink:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 11:54

Ναι γύρισα στη βάση μου - τα κεφάλια μέσα!
Χαίρομαι γιατί κι εμένα μου είχατε λείψει! ΟΛΟΙ όμως! :D
Πριν πόση ώρα έγραψα; Το ρημάδι έφτασε από τότε ως τώρα, μόνο στο 41%
arghhhhhhhhhhhhhh :swear:

χαχα, μη μασάτε με τα "νευρα" μου, έχω απλά πολλή ενέργεια,
(φορτωμένες οι μπαταρίες γαρ) και κάπου πρέπει να εκτονωθώ η γυνή.
Και πού αλλού; Μα στα ΙΔΕΟ βεβαίως βεβαίως... :P
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 05 Σεπ 2016, 12:06

ArELa έγραψε:Η εγγραφή των ΡαδιοΓραφημάτων έγινε, το βίντεο ήδη το ανεβάζω εδώ και 1 ώρα κι είναι μόνο στο 40%

Παρεμπιπτόντως, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από εδώ Sugarούλη μας, για τη γιορτή σου σήμερα! :rose: :makia:

Αναμείνατε. Όταν εδεήσει το σκατοσύστημα, και το ανεβάσει, θα το φέρω εδώ πάραυτα!

Ευχαριστώ για τις ευχές (για δεύτερη φορά, αφού τις πρώτες τις έκανες ραδιοφωνικές). Αν δεν ήταν το πρώτο που έκανες επιστρέφοντας θα είχαμε πρόβλημα... Βλέπεις πολλοί φίλοι με κράζουν 1 μήνα τώρα για της καλοκαιρινή διακοπή. Άντε να τους εξηγώ ότι δεν είχα ούτε λεπτά χρόνο για να πάει 20 λεπτά απόσταση μέχρι τον Κάλαμο...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 12:26

zaxarias mytilinios έγραψε:Άντε να τους εξηγώ ότι δεν είχα ούτε λεπτά χρόνο για να πάει 20 λεπτά απόσταση μέχρι τον Κάλαμο...
20 λεπτά δεν το λες, πιο πολύ προς τα 40, αλλά θα άξιζε τον κόπο αν τα κατάφερνες...
Το καλύβι μου μπορεί να μη λέει πολλά αυτόν τον καιρό καθότι 50 ετών οίκημα, (που θα
το φτιάξουμε σιγά σιγά πρώτα ο Θεός) αλλά η καρδούλα μας είναι λίαν φιλόξενη και
ο Τζόνι ήδη ετοίμαζε τη χόβολη για παϊδοκατάνυξη... Η Κατ έχει ήδη πει πόσο όμορφα
περνάμε όταν έρχεται, και δε θα γινόταν τίποτα λιγότερο αν κατάφερνες
να έρθεις κι εσύ! Ελπίζω στο μέλλον να τα καταφέρεις Σουγκαρούλη μας! (μ'αρέσει τελικά
αυτή η παραλλαγή στ'ονοματάκι σου, αλλά οκ, μη φρικάρεις, δε θα σε προσφωνήσω έτσι
στα ΡΓ :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 12:27

Εντάξει, τώρα πιάσαμε το 64% φαίνεται πως ξεκολλάει σιγά σιγά το ρημάδι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 13:34

https://www.youtube.com/watch?v=g-7VEfiKd7g

στην περιγραφή

Καλώς σας βρήκα και πάλι! Αυτή η εγγραφή (όπως θ'ακούσετε) έγινε αργά το βράδυ και ήμουν πτώμα, οπότε μην περιμένετε εναλλαγή εικόνων... (πολύ χρονοβόρα δουλειά και εκτός του ότι ήμουν κουρασμένη, βιαζόμουν να ανεβάσω την εκπομπή μετά από τόσα μηνύματα που έλεγαν ότι ανυπομονείτε να μας ξανακούσετε) Η θεματολογία μας σ'αυτή την εγγραφή, με τη σειρά που συζητήθηκε, έχει ως εξής:
-Απόπειρα δολοφονίας της Μέρκελ και τη σύστασή της στο γερμανικο λαό να προμηθευτεί τρόφιμα και νερό για 2 βδομάδες (πράγμα που έκαναν κι άλλοι ηγέτες αμέσως μετά)...
-πόλεμος ή ολοκληρωτική κατάρρευση τραπεζών στο Δυτικό κόσμο
-Έκρηξη στο ακρωτήρι Κανάβεραλ
-ψεκασμοί-ατμόσφαιρα
-Κατάργηση πρωινής προσευχής στα σχολεία, καθώς και κατάργηση μαθήματος θρησκευτικών και αρχαίων
-Απάθεια του πληθυσμού/ψυχοτρονική κλπ
-Επικουρικό/μισθοί/συντάξεις
-Ιερώνυμος
-Πάπας...
-Χριστιανομαχία
-φίμωση στο διαδίκτυο/αυτολογοκρισία/αστυνόμευση
-Προετοιμασία για δύσκολες μέρες...
-Αγάπη
-Τουρκία/επιχείρηση βαριοπούλα
-Εργασία μεταναστών (περιφερειάρχης Ηπείρου) ΚΑΙ: Υπουργική απόφαση και ανακοινωση μέσω ΦΕΚ για δημιουργία 38.000 θέσεων εργασίας για τους μετανάστες
-Για το αν ο Ελληνας θα κάνει οποιαδήποτε δουλειά ή δεν δέχεται τις δουλειές που κάνουν οι μετανάστες/για τη νεολαία/για μετανάστευση Ελλήνων
-Για την ΕΝΩΣΗ, την αλληλεγγύη και την κοινή αντίσταση
-Μεταναστευτική πολιτική
-ΔΕΗ
-Σύνοδος κορυφής στο Ζάππειο
-ΤΤΙΡ
-Περιορισμοί στην αναμετάδοση είδησης (από μπλογκ σε μπλογκ)
-Γεωργίου/Γεωργαντά/Μαργαρίτη (δικαστίνα)
-Κρούσματα ελονοσίας
-Γενικότερα για τη στάση ζωής...εστίαση στο μέσα μας...δύναμη σκέψης...κλπ
-Επίλογος (ο καθένας μας διαβάζει από ένα κειμενάκι ενός χρήστη στο facebook)

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη΄των ΡαδιοΓραφημάτων, και για τα αμέτρητα μηνύματα που πήραΜΕ και από facebook, και από εδώ στο ΥΤ, για την ανάγκη σας να επανακάμψουμε με νέα εκπομπή γιατί σας έλειψε. Καλό Φθινόπωρο να έχουμε όλοι,
και εύχομαι σε όλους Υγεία (και ψυχική και σωματική), Δύναμη, Θετική σκέψη/Αισιοδοξία και Αγάπη!
-
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 05 Σεπ 2016, 15:24

Σας ακούω τώρα και είστε χείμαρρος! :makia: :makia:

Έχω φτάσει στη μία ώρα και έπεται συνέχεια...

Έχω μόνο να σχολιάσω κάποια σημεία:
1. Το θέμα της προσευχής στα σχολεία. Η δική μου άποψη είναι πως η προσευχή είναι κάτι βαθύ και προσωπικό και το "υποχρεωτικό" του πράγματος, θεωρώ πως πλειστάκις μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Ποιός, εξάλλου, από εμάς, με το χέρι στην καρδιά, πρόσεχε και προσευχόταν με κατάνυξη στο σχολείο? Εμένα με είχαν γράψει και στο ποινολόγιο γιατί χασκογελούσα...Δεν νομίζω λοιπόν οτι η υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει...
ΟΜΩΣ: Για δείτε και αυτο http://ellinikahoaxes.gr/2016/09/05/tel ... a-scholia/
Το σάιτ αναφέρει οτι στη νέα (φετινή) εγκύκλιο, δεν αναφέρεται ρητά η προσευχή, όμως, γίνεται μνεια στο τέλος στο ΠΔ «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α΄), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ», όπου το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στην υποχρεωτική προσευχή. Που σημαινει, όπως το εξηγώ εγώ (με το φτωχό μου μυαλό) οτι δεν έχει καταργηθεί η προσευχή...
Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνεται η μνεια στο τέλος και όχι στην αρχή, όπως κάθε προηγούμενη χρονιά... :dunno: Ιδέα δεν έχω, το θέμα θέλει ψάξιμο και βλέπουμε...

2. Μπράβο που αναφέρατε το ταράκουλο που έπαθαν οι συνταξιούχοι που είδαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μειώσεις στην σύνταξή τους, σε βαθμό που και συνομωσιολόγος να μην είσαι, γίνεσαι. Αλλά εδώ θα μου πεις οι νέοι άνθρωποι, οι ελπίδα της χώρας μας δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, στην κυριολεξία, ποιός χέστηκε για τους γέρους δηλαδή... :swear: :swear:

3. Απόπειρα κατά της Μέρκελ??? Και δεν είπε κανείς τίποτα? Και είναι και άκρως σοβαρή είδηση...

4. Ακούω τώρα και για τους έλληνες που δεν θέλουν και καλά να δουλέψουν...Με λύπη μου διαπιστώνω οτι, όντως, υπάρχουν άτομα που έχουν αυτή τη γελοία αντίληψη...Τσακώθηκα προσφατα με άτομο που υποστήριζε οτι δεν υπάρχει κρίση (!) και οτι οι έλληνες είναι επιλεκτικοί και κυριλέ... Ξέρω παιδιά (σπουδαγμένα) στην ηλικία του γιού μου που ξεσκατίζουν γέρους ή δουλεύουν για 300 ευρώ έως και 10 ώρες την ημέρα και χωρίς ασφαλιση, απλά για να βγάλουν ένα μεροκάματο...Τι να λέμε τώρα..

Συνεχίστε παιδιά. λέτε μεγάλες αλήθειες!!! Συνεχίζω την ακρόαση :urock:

ΥΓ. Ευχαριστώ Βικάκι και για την αναφορά στο πρόσωπό μου και για τα πολύ καλά σου λόγια!! :lovey0: Γέλασα επίσης πολύ εκει που είπες οτι πίνεις μόνο φραπέ με baileys :lol: Έτσι....
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 16:39

Α ρε Κατ τεράστια :urock:
kat_woman έγραψε:1. Το θέμα της προσευχής στα σχολεία. Η δική μου άποψη είναι πως η προσευχή είναι κάτι βαθύ και προσωπικό και το "υποχρεωτικό" του πράγματος, θεωρώ πως πλειστάκις μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Ποιός, εξάλλου, από εμάς, με το χέρι στην καρδιά, πρόσεχε και προσευχόταν με κατάνυξη στο σχολείο? Εμένα με είχαν γράψει και στο ποινολόγιο γιατί χασκογελούσα...Δεν νομίζω λοιπόν οτι η υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει...
Δεν είδα το λινκ, θα το δω αργότερα. (εντιτ: είδα το λινκ... και θα την καταργήσουν,
δεν αμφιβάλλω...)

Θέλω να καταθέσω ΔΙΚΕΣ μου σκέψεις
(που δεν τις ξεπατήκωσα από κανέναν "δάσκαλο", το μέσα μου μου τα λέει)...
για την προσευχή αυτό που μ'ενοχλεί βαθύτατα το εξέφρασα.. Είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ
της κατάργησης... (που αν δεν έγινε θα γίνει) και αυτή ειναι η αποξένωση από το θείον...
κι εγώ χασκογέλαγα στην ώρα της προσευχής κι ίσως δε θα'πρεπε να είναι υποχρεωτική,
αλλά και η υποχρεωτική ΜΗ προσευχή είναι για μένα χειρότερο άκρο, γιατί ξέρω πολύ
καλά ΤΟ ΛΟΓΟ που τα κάνουν αυτά...
Για το λόγο, θα το πάω λίγο βαθιά σούπερ μεταφυσικά ίσως αλλά
μην αποκλείετε τη σκέψη μου- δε λέω να τη δεχτείτε αν δε σας κάθεται καλά, αλλά δε βλάπτει
να την έχετε στα υπ'όψιν... Όταν μια ομάδα παιδιών στήνεται για προσευχή, όσο
κι αν το συνειδητό (γήινος εαυτός) πιστευει πως έχει χεσμένη αυτή τη διαδικασία και ειδικά
στην εφηβεία της επανάστασης και αμφισβήτησης... άλλο τόσο το ΥΠΕΡσυνείδητο (όχι ΥΠΟσυνείδητο)
έχει άλλη άποψη... Μπορει να μην επικοινωνούμε με το ΥΠΕΡσυνειδητό μας (ή τον ανώτερο εαυτό όπως
τον λένε οι νεοεποχίτες) αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει... κι εκεί παίζει η επαφή με το θείον που έλεγα... μια επαφή που τα σατανόπληκτα κτήνη θέλουν πάση θυσία να διακόψουν...
Όταν λοιπόν γίνεται προσευχή από πολλά παιδιά σ'ένα προαύλιο (με ΟΠΟΙΑ συνειδητή διάθεση κι αν έχουν)
το ΥΠΕΡσυνείδητο ΠΟΛΛΩΝ, είναι ενωμένο και ακόμα ισχυρότερο προς την επαφή με το θείον...
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΌΜΑΣΤΕ. Ξέρετε πόσα πράγματα δεν αντιλαμβανόμαστε
συνειδητά; Η/Μ κύματα, μικροκύματα... πράγματα ΥΠΑΡΚΤΑ... το ίδιο υπαρκτά είναι και τα σκεπτοκύματα
του ΥΠΕΡσυνειδήτου... Τα λέω κουλά; Ισως... αλλά για σκεφτείτε:
Μήπως μέσα απ'αυτό που παρέθεσα γίνεται πιο κατανοητή η πρεμούρα τους να κοψουν
τις προσευχές; Σε κάθε περίπτωση, για μένα κάπως έτσι παίζει το πράγμα...
Γι'αυτό και εστιάζω τόσο πολύ σε προσευχές και χριστιανομαχίες.. όχι γιατί είμαι θεούσα...
kat_woman έγραψε:3. Απόπειρα κατά της Μέρκελ??? Και δεν είπε κανείς τίποτα? Και είναι και άκρως σοβαρή είδηση...
ε μα τι κάνω μανάρα μου? μπρίκια κολλάω? :lol:

σοβαρά τώρα, με φτιάχνουν πολύ οι σχολιασμοί σου και σ'ευχαριστώ γλυκό μου :urock: :makia:
kat_woman έγραψε:ΥΓ. Ευχαριστώ Βικάκι και για την αναφορά στο πρόσωπό μου και για τα πολύ καλά σου λόγια!! Γέλασα επίσης πολύ εκει που είπες οτι πίνεις μόνο φραπέ με baileys Έτσι....
τα "πολύ καλά" μου λόγια είναι αυτό που νιώθω και τίποτα παραπάνω, μωράκλα,
δε χρειάζονται ευχαριστίες... Τη φραπεδιά την ήπια σήμερις και ήρθα στα ίσα μου! :lol: :xara:
Κάποια στιγμή συντόμως, θα την πιούμε και μαζί ελπίζω...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Marion Shadow
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Marion Shadow » Δευ 05 Σεπ 2016, 16:43

Καλημέρα, και wellcome back σ' όσους ήταν καλοκαιρινοφευγάτοι!

Πρέπει να πω, πως εκτός απ' το θέμα της πρωινής προσευχής -για το οποίο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις- το υπόλοιπο είναι κυριολεκτικά ένα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ προς όλους μας!!!
Καταντήσαμε δούλοι χωρίς αλυσίδες(?) αλλά και χωρίς δικαιώματα κι αρνούμαστε να το πάρουμε χαμπάρι!!!!
Δε σας κρύβω πως μετά το βίντεο ένιωσα ένα γερό κόμπο στο στομάχι που νομίζω σιγά-σιγά μετακομίζει στο μυαλό μου όσο εξελίσσονται έτσι ακριβώς τα πράγματα...
Ευχαριστούμε τους δημιουργούς (του βίντεο,χεχεχε) αφού δεν κάνουμε (όλοι μας κι εγώ μαζί) τίποτα άλλο απ' το να παρακολουθούμε τα χάλια μας!!!

Ζαχαρία, ομολογώ πως η μαντάμ-Arela μας, σε "ματαβάφτησε" πολύ πετυχημένα! Αυτό το "Σουγκαρούλη" με ξετρέλανε κυριολεκτικά!!! :dance:
Χρόνια Πολλά, καλέ μου και Πολύχρονος!!!!

Σας φιλώ όλους και να περνάτε καλά!

ΥΣ. Αγαπητή kitty (kat_woman) σε βρίσκω πανέτοιμη για ένα χειμώνα γεμάτο συνωμοσία κ' διαπλοκή!!! :makia:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 16:49

Μιλήσαμε και για τη Γεωργαντά ε?
Δείτε εδώ τι έδωσε ένας χρήστης που σχολίασε στο βίντεο

Θρίλερ: Προσπάθησαν να δολοφονήσουν τη Ζωή Γεωργαντά; - Τι καταγγέλλει η ίδια

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/stor ... lei-i-idia

===================

Ο Ζάχος μας ανέβασε και στα ΚΝ http://katohika.gr/ellada/radiografimat ... eas-sezon/
και στο τρεις λαλούν χεχεχ http://katohika.gr/ellada/radiografimat ... eas-sezon/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 05 Σεπ 2016, 16:59

Το βράδυ θα σας ακούω...!
Μπράβο παιδιά
Χαιρόμαστε για την επιστροφή σας εδώ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 17:09

Οι χρήστες που μας παρακολουθούν και επίπεδο έχουν και ορισμένοι είναι
και ΚΑΡΑψαγμένοι... δείτε αυτό το σχόλιο του τσοπάνη... είναι σημαντική είδηση
που μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 17:14

Αλλη μια αξιόλογη τοποθέτηση είναι του χρήστη Κόκκινη Αρκούδα

Καλό φθινόπωρο! Η γνώμη μου πάνω στο θέμα με την απόπειρα κατά της Μαρκελ. Ισχύει ότι προσπαθεί να μαζέψει τα αμαζευτα που η ίδια έκανε. Η ντοιτσε μπανκ , έχει μεγάλο θέμα. Το σκάνδαλο με την βολξ βαγκεν. Η ντοιτσε εμπλέκεται σε πολλά οικονομικά εγκλήματα με 100 και 200 εκατομμύρια. Το σενάριο του να εκραγουν οι τράπεζες είναι 100% αληθές. Οι Αμερικανοί έχουν 19+ τις εκατομμύρια χρέος. Μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος θα τους δώσει χρήμα. θα πουλήσουν αεροπλάνα , τανξ , πλοία , ρακέτες. όλους οι χώρες του Νατο θα αγοράσουν και εμείς μαζί. Ο Πουτιν έχει το πάνω χέρι τώρα στην σκακιέρα. Η προσάρτηση της Κριμαιας ήταν η καλύτερη κίνηση , μόνο με αυτή την κίνηση έριξε όλα τα πλάνα της Αμερικής. Γι'αυτο οι νατοικοι επέβαλαν κυρώσεις στην Ρωσία , να κάνουν την οικονομία αδύναμη να μην μπορούν να ανεβάσουν της παροχές στον στρατιωτικό τομέα και να αρχίσει ο λαός να ξεσηκώνετε. Αν θες πήγαινε δες βίντεο από άτομα που είναι χιτλερικοι και θα βρεις πολλά κοινά με αυτά που γίνονται τώρα. Στην Αμερική γίνετε μεγάλος "πόλεμος" ανάμεσα σε Τραμπ και Χίλαρι για την οπλοφορια - οπλοκατοχή. Όλες οι εταιρίες που κατασκεβαζουν όπλα είναι με τον Τραμπ. Μόνο από τα όπλα η αμερικανική οικονομία βγάζει δις από την Ευρώπη και άλλες χώρες. Η Γνώμη μου είναι ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τα Βαλκάνια. Για αυτό και χώρες τα τελευταία 5 χρόνια αγόρασαν οπλισμό . Ο Πουτιν δίνει στην Σερβία , Ο Αμερικανός στην Κροατία. Οι Τούρκοι αγοράζουν και εμείς το ίδιο. Αυτό είναι πλέον , οποία χώρα έχει όπλα θα επιβιώσει. Και ένα τελευταίο. Η Ρωσία έκανε συμφωνία με Ινδία να χτίσουν εκεί 10 περίπου πυρηνικά εργοστάσια. Η Κίνα Βιαζει την οικονομία της αμερικανικής. Η South Africa έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού. Η Ρωσία έχει χρόνια που αγοράζει χρυσό. ...

αν έχει κανείς τέτοιο ακροατήριο είναι η μεγαλύτερη αμοιβή...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Marion Shadow
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Marion Shadow » Δευ 05 Σεπ 2016, 17:20

ArELa έγραψε:Οι χρήστες που μας παρακολουθούν και επίπεδο έχουν και ορισμένοι είναι

Ναι, δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη αυτό ισχύει και το διαπίστωσα κι εγώ η ίδια προσωπικά. Κυριολεκτικά, μου έκοψε τα χέρια αυτή η απώλεια. Ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο! Αρχίζω να πιστεύω πως πλέον η "γνώση" θα μπει σε "κουτάκια" που θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι "επίλεκτοι" ή οι "λεφτάδες"! Αν δρομολογούνται εκεί όμως τα πράγματα, τότε αλλοίμονο στον Άνθρωπο! Εννοώ τον real man σε όλες του τις εκφάνσεις διότι ο φασισμός της Γνώσεις θα οδηγήσει κι έχει πολλές προεκτάσεις!
Άβαταρ μέλους
Michael
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Alexander

Δημοσίευση από Michael » Δευ 05 Σεπ 2016, 17:28

Ένα μόνο θα πω και ας διαφωνήσουν ΕΙΣΤΕ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ και ναι σας ακούω δυο φορές σε κάθε νέο επεισόδιο. Θαυμάζω την ροή σας χωρίς να κομπιάζετε και κάνετε τις ωραιότερες πάσες και μου θυμίζετε Γκαλη με Γιαννάκη !!!!!! Καλό Φθινόπωρο και μας λείψατε πολύ παρόλο που ο Ζαχος ανέβαζε αρκετά ενδιαφέροντα βίντεο !!!!!! Σας θέλουμε να σας ακούμε μαζί !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 05 Σεπ 2016, 20:43

Marion Shadow έγραψε:
ArELa έγραψε:Οι χρήστες που μας παρακολουθούν και επίπεδο έχουν και ορισμένοι είναι

Ναι, δυστυχώς με μεγάλη μου λύπη αυτό ισχύει και το διαπίστωσα κι εγώ η ίδια προσωπικά. Κυριολεκτικά, μου έκοψε τα χέρια αυτή η απώλεια. Ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο! Αρχίζω να πιστεύω πως πλέον η "γνώση" θα μπει σε "κουτάκια" που θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι "επίλεκτοι" ή οι "λεφτάδες"! Αν δρομολογούνται εκεί όμως τα πράγματα, τότε αλλοίμονο στον Άνθρωπο! Εννοώ τον real man σε όλες του τις εκφάνσεις διότι ο φασισμός της Γνώσεις θα οδηγήσει κι έχει πολλές προεκτάσεις!
Όλες οι σελίδες αλλάζουν σέρβερ και ανεβαίνουν και πάλι μέσα σε μερικές ώρες

το νέο λινκ είναι αυτό

https://torrentz2.eu/
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 05 Σεπ 2016, 20:48

kat_woman έγραψε:Σας ακούω τώρα και είστε χείμαρρος! :makia: :makia:

Έχω φτάσει στη μία ώρα και έπεται συνέχεια...

Έχω μόνο να σχολιάσω κάποια σημεία:
1. Το θέμα της προσευχής στα σχολεία. Η δική μου άποψη είναι πως η προσευχή είναι κάτι βαθύ και προσωπικό και το "υποχρεωτικό" του πράγματος, θεωρώ πως πλειστάκις μπορεί να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα. Ποιός, εξάλλου, από εμάς, με το χέρι στην καρδιά, πρόσεχε και προσευχόταν με κατάνυξη στο σχολείο? Εμένα με είχαν γράψει και στο ποινολόγιο γιατί χασκογελούσα...Δεν νομίζω λοιπόν οτι η υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει...
ΟΜΩΣ: Για δείτε και αυτο http://ellinikahoaxes.gr/2016/09/05/tel ... a-scholia/
Το σάιτ αναφέρει οτι στη νέα (φετινή) εγκύκλιο, δεν αναφέρεται ρητά η προσευχή, όμως, γίνεται μνεια στο τέλος στο ΠΔ «Τέλος εφαρμόζονται οι προβλέψεις του ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ. Α΄), άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ», όπου το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στην υποχρεωτική προσευχή. Που σημαινει, όπως το εξηγώ εγώ (με το φτωχό μου μυαλό) οτι δεν έχει καταργηθεί η προσευχή...
Τώρα βέβαια, μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνεται η μνεια στο τέλος και όχι στην αρχή, όπως κάθε προηγούμενη χρονιά... :dunno: Ιδέα δεν έχω, το θέμα θέλει ψάξιμο και βλέπουμε...
Επειδή στον ίντερνετ την έφερα εγώ (και όχι οι σελίδες που αναφέρει) έχω κάνει κάτω από το άρθρο του Ναρκαλιευτή (το επάγγελμα του ιδιοκτήτη των hoax) κάποια σχόλια. Το πράγμα είναι πολύ πιο πούστικο απ΄ότι φαίνεται. Είναι το πάτημα που ήθελαν οι ψευτοαριστεροί για να μην γίνεται προσευχή. Φυσικά ο Φιλης δεν είναι ηλίθιος να εκτεθεί σε μηνύσεις, οπότε έντεχνα ρίχνει την πάσα στους εκπαιδευτικούς. Για το λόγο αυτό έκανα τα σχόλια που έκανα και έγραψα και αυτό το άρθρο : http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_33.html
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 05 Σεπ 2016, 22:44

Μου αρέσατε περισσότερο απο κάθε αλλή φορά :urock: Βασούλα ωραία η ανάλυση για την Μέρκελ που έκανες.Βέβαια προσπαθεί απ ότι είδα σήμερα να κρατήσει την ισορροπίες μετά την ήττα του κομματός της και παρόλο που άλλαξε στάση στο μεταναστευτικό στο τέλος μετά τις πολλές αντιδράσεις τον γερμανών δηλώνει αμετανόητη και στηρίζει της στάση που κράτησε...βέβαια αυτό το κάνει πιθανόν γιατί αν έλεγε πως πήρα-πήραμε λάθος αποφάσεις για το μεταναστευτικό και οτι δεν το χειρίστηκε σωστά θα κατρακύλαγε και άλλο η δημοφιλία της.Η σταθερότητα που προβάλει και η αποφασιστικότητα στις πολιτικές της(σωστές ή λάθος) είναι που της δίνουν τη στήριξη των γερμανών....και όχι μόνο η Μερκελ.Οι γερμανοί προβάλουν από τους πολιτικούς που εκλέγουν (Μερκελ-Σοιμπλε κ.α) ότι θέλουν την Γερμανία ισχυρή και κυρίαρχη στην Ευρώπη...αν δουν ότι η Μερκελ δεν μπορεί να τους το προσφέρει αυτό τότε δεν το έχουν σε τίποτα να την στείλουν απο εκεί που ήρθε!και το απέδειξαν σε αυτές τις μινι εκλογές!!και το απέδειξαν και με την στάση τους προς την TTIP που επειδή το παρακολουθώ καιρό αυτό το θέμα οι γερμανοί είχαν από τις εντονότερες αντιδράσεις σε αυτή την συμφωνία!!όπως και να πάνε τα πράγματα στο μέλλον για την γερμανία είναι ένας λαός με μεγάλες αντοχές.Οχι όσο εμάς βέβαια αλλά κάτι κάνουν και αυτοί :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Σεπ 2016, 23:54

zaxarias mytilinios έγραψε:Όλες οι σελίδες αλλάζουν σέρβερ και ανεβαίνουν και πάλι μέσα σε μερικές ώρες

το νέο λινκ είναι αυτό

σε αυτό ο τσοπάνης απάντησε:
Shot_068.png
αλλά απ'ό,τι βλέπω τώρα γράφτηκε, και ευτυχώς γιατί δεν την παλεύω
με τα screenshots :loco:

alexandros799 έγραψε:Μου αρέσατε περισσότερο απο κάθε αλλή φορά :urock:
να'σαι καλά... κι εγώ ένιωσα ότι πήγαμε πολύ καλά.
Εύστοχοι οι σχολιασμοί σου... δε θ'αργήσουμε να δούμε τα αποτελέσματα... :wink:
Marion Shadow έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω πως πλέον η "γνώση" θα μπει σε "κουτάκια" που θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι "επίλεκτοι" ή οι "λεφτάδες"! Αν δρομολογούνται εκεί όμως τα πράγματα, τότε αλλοίμονο στον Άνθρωπο!
τα πράγματα Μαργαρίτα μου ήταν/είναι έτσι επί αιώνες... οι επικυρίαρχοι πάντα έκρυβαν
τις μεγάλες αλήθειες και ουσιώδεις γνώσεις από το πόπολο, και πάντα τους παρείχαν
τόσα όσα χρειάζεται να ξέρουν για να τους υπηρετούν χωρίς πολλά πολλά...
Το διαδίκτυο ήταν μια τεράστια ευκαιρία για την ανθρωπότητα να έχει πρόσβαση
στη γνώση. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γνώση κι όχι την κατασκευασμένη και προαποφασισμένη
από αυτούς... Προσωπικά στα 17 χρόνια που κυκλοφορώ στο νετ, έμαθα απείρως
περισσότερα από ό,τι στα υπόλοιπα (περίπου 40) που ζω. Τυχαίο;
ΑΥΤΟ έπρεπε να αναχαιτιστεί και να αποκοπεί τελείως κάποια στιγμή και ήδη
το ξεκινάνε... προχωράνε την ατζέντα της υποδούλωσης σε συνδυασμό με αυτή
της αποβλάκωσης, με ρυθμους που δεν τους προλαβαίνουμε πια...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Marion Shadow
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Marion Shadow » Δευ 05 Σεπ 2016, 23:55

zaxarias mytilinios έγραψε:
Marion Shadow έγραψε:

Όλες οι σελίδες αλλάζουν σέρβερ και ανεβαίνουν και πάλι μέσα σε μερικές ώρες

το νέο λινκ είναι αυτό

ZΑΧΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΖΑΧΟΥΛΗ ΜΟΥ, SUGAR MAN MOΥ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ! ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙΟΛΑΣ.!!
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΙΔΕΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΎ ΣΤΙΣ
ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΣΧΕΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.

* TH ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΗΔΗ, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΧΕΧΕ

KAΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

:urock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τρί 06 Σεπ 2016, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Σεπ 2016, 00:06

Marion Shadow έγραψε:ZAXARIA MOY, ZAXOYLH MOY, SUGAR MAN MOU, NA SE FILISO! THA TO TSEKARO AURIO TO PROI, KIOLAS!!!! AN ISXUEI, ME SOZEIS! (MIA AP' TIS POLLES FORES KI EPETAI...SYNEXEIA).
AN KAI SOU EYXHTHIKA EDO STA IDEO, THA TO KSANAKANO SE PERIPTOSI POU DEN TO EIDES. POLYXRONOS KI EYTYXISMENOS, KALE MOU! S' EUXARISTO POLU POU SYMPARASTEKESAI KI ESU STIS INTERNETIKES MOU DYSXEREIES KAI DYSKOLIES. κλπ κλπ

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

γραικύλικα? γιατι?
δες σε παρακαλω Μαργαρίτα μου τους κανόνες μας http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... ?f=43&t=77 και συγκεκριμένα τον Νο. 9
αν γίνονται εξαιρέσεις καμιά φορά, γίνονται όταν ο χρήστης δεν έχει ελληνική γραμματοσειρά.
Εσύ απ'ό,τι ξέρω, κι έχω δει, έχεις.
Κάποιος απο τη διαχείριση πρέπει τώρα κανονικά να τα μετατρέψει σε ελληνικά, γιατί είναι
άσχημη αυτή η εμφάνιση σε ελληνικό φόρουμ..
αλλά πού χρόνος και κουράγιο... Μη μας παιδεύετε καλέ, :mop: :hitlol: διαβάζετε το καλωσόρισμα
που κάνω στους νεοεισερχόμενους... κόπιασα για να τα δίνω όλα έτοιμα για να μην ψάχνεστε...

Και πριν ενθουσιαστείς πολύ με το λινκ που έδωσε ο Ζάχος μας, δες και το σχόλιο
του τσοπάνη επ'αυτού΄... (το έβαλα αμέσως πιο πάνω από το δικό σου ποστ και μπορεί να μην το είδες,
γι'αυτό σου το λεω)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Σεπ 2016, 00:07

Αναφέρονται και σε μένα έμμεσα για τα σχόλια σχετικά με τους μετανάστες και τις δουλειές.
Αυτό που ανέφερα στο τόπικ για το μεταναστευτικό έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι στέλνουν τα λεφτά έξω αφού αν τα ξοδέψουν εδώ δεν φτάνουν ούτε για σουβλάκι ενώ για την πατρίδα τους αρκούν για να ζήσουν οικογένεια.
Για το βενζινάδικο που λέγαμε δεν είναι χάλια δουλειά δεδομένου ότι πρόκειται για μικρομεσαίους.
Βέβαια για να είναι αποκλειστικά για ξένους είναι και με ανάλογες συνθήκες εργασίας και με τους ρουφιάνους μαφιόζους μπράβους αλλοδαπούς επίσης.

Δουλειές που είναι αποκλειστικά για ξένους κρύβουν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες από πίσω.
Αν οι συνθήκες είναι άθλιες και κάποιοι πεθάνουν από έλλειψη μέτρων ασφάλειας θα το κουκουλώσουν.
Αν κάποιος μείνει ανάπηρος το ίδιο. Το Πακιστάν είναι πολύ μακρυά.
Αν πρόκειται για Έλληνα δεν θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν το ίδιο.

Ακούστηκε κάτι τέτοιο και το είπαν από την εργοδοσία κάποιας βιομηχανίας για πιο λόγο θέλουν ξένους.
Είναι και αυτό μια παράμετρος που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη.
Λίγες μέρες μετά το Καστελόριζο είχε κυρωθεί στη Βουλή η Συνθήκη Μπολγκενστάιν που όριζε ότι οι ξένοι θα παίρνουν στην Ελλάδα το μισθό που θα έπαιρναν στη χώρα τους. Ήταν να ψηφιστεί και το αντίστροφο δηλαδή ότι οι Έλληνες που πάνε μετανάστες σε άλλες χώρες να πληρώνονται με ελληνικούς μισθούς και ας κάνουν την ίδια δουλειά αλλά ευτυχώς δεν πέρασε.

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Οι συνθήκες εργασίας και το ύψος του μισθού είναι που την κάνουν ντροπή ή όχι. Μέσα στις συνθήκες εργασίας είναι και τυχόν μπράβοι των αφεντικών που υπάρχουν σε δουλειές Β κατηγορίας, η έλλειψη μέτρων ασφάλειας που σημαίνει κίνδυνο θανάτου ή αναπηρίας, οι πιέσεις, η απληρωσιά και πολλά άλλα.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα δουλειά σε βενζινάδικο ούτε καν ντελίβερι ούτε ψήστης.
Έστω και αν συχνά κάποιοι προτιμούν αλλοδαπούς δεν πάνε αποκλειστικά ξένοι.
Εκεί που θέλουν αποκλειστικά ξένους κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Ένας λόγος που φέρνουν μετανάστες είναι ακριβώς για φτηνή εργατική δύναμη αλλά και επειδή θεωρούν και τη ζωή τους την ίδια πιο ....φτηνή.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Σεπ 2016, 00:09

Πάντως τά ραδιογραφήματα αυτά ήταν καταιγιστικά.
Πολλά τα θέματα.
Και τη Μαργαρίτη ακόμα αναφέρατε.
Είμαι περίεργη να μάθω τι απέγινε.
Θέμα βόμβα που το έθαψαν κανονικά
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Σεπ 2016, 00:23

doctormarkon έγραψε:Αναφέρονται και σε μένα έμμεσα για τα σχόλια σχετικά με τους μετανάστες και τις δουλειές.
οχι σε σένα ειδικά δοκτορ μου... είστε πάρα πολλοί που έχετε παρόμοια αντιληψη...
doctormarkon έγραψε:Έστω και αν συχνά κάποιοι προτιμούν αλλοδαπούς δεν πάνε αποκλειστικά ξένοι.
ένα βενζινάδικο δείξε μου όπου δουλεύει Ελληνας ... εγώ έχω πάνω από 8 χρόνια να δω...
doctormarkon έγραψε:Εκεί που θέλουν αποκλειστικά ξένους κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Ένας λόγος που φέρνουν μετανάστες είναι ακριβώς για φτηνή εργατική δύναμη αλλά και επειδή θεωρούν και τη ζωή τους την ίδια πιο ....φτηνή.
εννοείς αγροτικές εργασίες;
Ποιος τις έκανε αυτές το 50, το 60 το 70 το 80 ακομα και αρχές δεκαετίας του 90? Γίνονταν μόνες τους;
Ελληνες τις έκαναν...
Τότε δεν υπήρχαν αλλοδαποί και αυτοί που υπήρχαν ήταν ελάχιστοι...
Διότι τότε υπήρχε μεταναστευτική πολιτική λέμε!
doctormarkon έγραψε:Πάντως τά ραδιογραφήματα αυτά ήταν καταιγιστικά.
Πολλά τα θέματα.
Και τη Μαργαρίτη ακόμα αναφέρατε.
Είμαι περίεργη να μάθω τι απέγινε.
Θέμα βόμβα που το έθαψαν κανονικά

οντως καταιγιστικά... βγάλαμε άχτι ενός μηνός. :lol:
Πραγματικά θα'θελα να'ξερα αν αυτή η ΓΕΝΝΑΙΑ γυναίκα είναι καλά...
έβγαλε μεγάλη βρώμα που θάφτηκε...

για τη Γεωργαντά έφερα λινκ στην προηγούμενη σελίδα... έπαθε... "ατύχημα"...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 06 Σεπ 2016, 07:11

ένα βενζινάδικο δείξε μου όπου δουλεύει Ελληνας ... εγώ έχω πάνω από 8 χρόνια να δω...
Στο βενζινάδικο της γειτονιάς μου δουλεύουν μόνο Έλληνες.
Αλλά σε κάποια άλλη δουλειά έχω δει μόνο Πακιστανούς και έχω απορία γιατί.
Στα μανάβικα και μάλιστα τα συνοικιακά.
Όπου μανάβικο Πακιστανός.
Ούτε Ρουμάνος ούτε Αλβανός.
Πακιστανοί μόνο.
Θα ρωτήσω ένα μανάβικο στο οποίο ιδιοκτήτης είναι ένας νεαρός και μπορώ να τον ρωτήσω έμμεσα.
Δεν πρόκειται για προβληματική δουλειά.

Μπορεί να είναι κυκλώματα και διασυνδέσεις.

Η Γεωργαντά έπαθε ατύχημα? :freak: :freak: :freak: :freak: :freak: :freak:

Η Μαργαρίτη?

Κάτι λέγαμε για τις τιμωρίες στους παιδόφιλους.
Αλλά στον οίκο ανοχής που λειτουργούσε στα δικαστήρια?
Τιμωρήθηκε η Μαργαρίτη που κατάγγειλε τους παιδόφιλους.
Και αγνοείται η τύχη της :freak: :freak: :freak: :freak: :freak:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Youtube, Facebook και άλλα δίκτυα”