Νέες βιομετρικές ταυτότητες
Νέες βιομετρικές ταυτότητες
Στην τελική ευθεία έχει μπει η έκδοση των νέων βιομετρικών αστυνομικών ταυτοτήτων
Οι νέες βιομετρικές ταυτότητες που δεν θα είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν, θα έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, και θα περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως:
-Αποτύπωμα της ίριδας του ματιού
-Δακτυλικό αποτύπωμα και πιθανότατα
-Μικροτσίπ με στοιχεία DNA
Στην πίσω πλευρά στο barcode, θα αναγράφονται προσωπικά δεδομένα, όπως:
-Διεύθυνση Κατοικίας
-Τυχόν Παραβιάσεις Κώδικα Κυκλοφορίας
-Ποινικό μητρώο
-Πληροφορίες αεροπορικού ταξιδιού τον τελευταίο χρόνο κι
-Ενδεχομένως μεταναστευτικό στάτους.
Σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, τις καινούργιες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να αποκτήσουν μέχρι τον Ιούνιο, όλοι οι Έλληνες, καταβάλλοντας περίπου δέκα ευρώ καθένας. Εάν αυτό δεν συμβεί, η Ουάσιγκτον απειλεί να επαναφέρει τη βίζα για τους Έλληνες ταξιδιώτες, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το όλο κόστος υπολογίζεται άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ
Η κυβέρνηση προωθεί και την έκδοση νέων βιομετρικών διπλωμάτων οδήγησης. Οπότε το συνολικό κόστος μπορεί να αγγίξει τα 150 εκατομμύρια!
http://www.freegossip.gr/index.php/site ... -kybernhsh
Οι νέες βιομετρικές ταυτότητες που δεν θα είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν, θα έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, και θα περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως:
-Αποτύπωμα της ίριδας του ματιού
-Δακτυλικό αποτύπωμα και πιθανότατα
-Μικροτσίπ με στοιχεία DNA
Στην πίσω πλευρά στο barcode, θα αναγράφονται προσωπικά δεδομένα, όπως:
-Διεύθυνση Κατοικίας
-Τυχόν Παραβιάσεις Κώδικα Κυκλοφορίας
-Ποινικό μητρώο
-Πληροφορίες αεροπορικού ταξιδιού τον τελευταίο χρόνο κι
-Ενδεχομένως μεταναστευτικό στάτους.
Σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, τις καινούργιες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να αποκτήσουν μέχρι τον Ιούνιο, όλοι οι Έλληνες, καταβάλλοντας περίπου δέκα ευρώ καθένας. Εάν αυτό δεν συμβεί, η Ουάσιγκτον απειλεί να επαναφέρει τη βίζα για τους Έλληνες ταξιδιώτες, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το όλο κόστος υπολογίζεται άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ
Η κυβέρνηση προωθεί και την έκδοση νέων βιομετρικών διπλωμάτων οδήγησης. Οπότε το συνολικό κόστος μπορεί να αγγίξει τα 150 εκατομμύρια!
http://www.freegossip.gr/index.php/site ... -kybernhsh
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Νέες βιομετρικές ταυτότητες
Το ότι με αυτές τις νέες αποφάσεις γινομαστε πλέον απολύτως ελεγχόμενοι
και θα τους πληρώσουμε κι από πάνω για να πάρουμε τη νέα ταυτότητα-φυλακή,
και να εφαρμοστεί στην πράξη αυτή η πολιτική, εμένα με ξεπερνάει.
και θα τους πληρώσουμε κι από πάνω για να πάρουμε τη νέα ταυτότητα-φυλακή,
και να εφαρμοστεί στην πράξη αυτή η πολιτική, εμένα με ξεπερνάει.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Το φριγκοσιπ τα παραλεει
ΔΝΑ ποινικό μητρώο και ιατρικοΣ φάκελος δεν θα μπουν. Γέροντας Φώτιος.
ΔΝΑ ποινικό μητρώο και ιατρικοΣ φάκελος δεν θα μπουν. Γέροντας Φώτιος.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Για πες μας Γέροντα Φώτιε, τι ξέρεις εσύ ότι θα μπει...
γιατί σε ειδα σε άλλο τόπικ τις προάλλες, να ρίχνεις μια διαμαρτυρία για τις ταυτότητες
και αναθάρρησα η γυναίκα. Αλλά μάλλον προσωρινή αναλαμπή ήταν...
γιατί σε ειδα σε άλλο τόπικ τις προάλλες, να ρίχνεις μια διαμαρτυρία για τις ταυτότητες
και αναθάρρησα η γυναίκα. Αλλά μάλλον προσωρινή αναλαμπή ήταν...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Eιμαι κατα των ταυτοτητων αλλα δεν βασιζω την αποψη αυτη σε τραβηγμενες θεωριες. Αυτο με το ΔΝΑ ειναι ακραιο, τα περι μητρωων κλπ προσκρουουν σε αποφασεις περι προσωπικων δεδομενων. Και το χειροτερο ειναι πως αυτοι που το δημοσιευουν,οταν δεν θα γινει θα κανουν σαν να μην το ειπανε και θα συνεχισουν να δημοσιευουν τις παπαριες τους. Ειμαι σιγουρος πχ ορμομενος απο αλλο τοπικ οτι η αρβανιτισα του stranger (κατα την οποια τωρα βασει της λογικης της οι παιδεραστες δεν πανε φυλακη) ακομα δημοσιευει και ας την διεψευσαν τα γεγονοτα,εκτος και αν τωρα πανε νομιμοτατα οι κορκοληδες στα δημοτικα και περιμενουν την αραβωνιαστικια τους επειδη περασε το συμφωνο.
-
αυτη η κυβερνηση εχει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δειξει τις προθεσεις της..
πχ η καρτα φιλαθλου..
να δηλωνεις ΑΜΚΑ,να φακελωνεισαι και ολα αυτα απλα για να παρακολουθησεις ενα αθλητικο γεγονος!
η χαρα της ΝΤΠ ειναι το αυτιστικο ο καταληψιας με το ροζ μπουρνουζι!
ο πρωην καγκουρας με το glx!
πχ η καρτα φιλαθλου..
να δηλωνεις ΑΜΚΑ,να φακελωνεισαι και ολα αυτα απλα για να παρακολουθησεις ενα αθλητικο γεγονος!
η χαρα της ΝΤΠ ειναι το αυτιστικο ο καταληψιας με το ροζ μπουρνουζι!
ο πρωην καγκουρας με το glx!
- ArELa
- Founder-Administrator
Πού τη βασίζεις;Two-Spirited έγραψε:Eιμαι κατα των ταυτοτητων αλλα δεν βασιζω την αποψη αυτη σε τραβηγμενες θεωριες
αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, αν σου τα έλεγαν το 2006 ή 7 ή 8 θα τα θεωρούσες ακραία.Two-Spirited έγραψε:Αυτο με το ΔΝΑ ειναι ακραιο,
Καλό θα είναι να αποφευγεις τη χρήση τέτοιων επιθετικών προσδιορισμών, (ή τέλος πάντων
να μην τους χρησιμοποιεις άμεσα και άνετα) γιατί στις μέρες που ζούμε, τίποτα δε θα'πρεπε να θεωρούμε ακραίο ή τραβηγμένο.
το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως αν επαληθευτούν, θα βγεις εσύ εκτεθειμένοςTwo-Spirited έγραψε:Και το χειροτερο ειναι πως αυτοι που το δημοσιευουν,οταν δεν θα γινει θα κανουν σαν να μην το ειπανε και θα συνεχισουν να δημοσιευουν τις παπαριες τους
ως περιχαρακωμένος ή αρνητής ή και τα δυο.
επίσης, καλό θα είναι να ελέγχεις τις εμμονές σου, πρώτον διότι εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα,Two-Spirited έγραψε:απο αλλο τοπικ οτι η αρβανιτισα του stranger (κατα την οποια τωρα βασει της λογικης της οι παιδεραστες δεν πανε φυλακη) ακομα δημοσιευει και ας την διεψευσαν τα γεγονοτα
και δεύτερον, διότι το γεγονός πως δεν κατανόησες το πνεύμα της αρβανίτισσας ( και το δικό μου
πάνω στο θέμα) δε σημαίνει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχουν και 10 αράπηδες να καπνίζουν
φούντες στα κρυφά.
Μην το τραβάς αυτό. Δεν το κατάλαβες, καλά έκανες.
Εδώ μιλαμε για τις ταυτότητες. Μείνε σ'αυτές.
Και φέρε μας αν έχεις βρει καλύτερη πιο αξιόπιστη (κατ'εσέ) πηγή, τι θα περιλαμβάνουν.
Εσύ ως πηγή, δε μου αρκείς.
και όχι μόνο αυτή ΔΥΣΤΥΧΩΣ.aims έγραψε:αυτη η κυβερνηση εχει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δειξει τις προθεσεις της..
Το θέμα είναι ότι πολλοί δεν τις βλέπουν, αρνούνται ή αδυνατούν (νοητικά) να τις δουν
και χαρακτηριστικό δείγμα τέτοιου χρήστη έχουμε κι εδώ.
Αν δεν ξυπνήσουμε κανονικά απ'τη μπόχα, θα συνεχίσει η κατρακύλα ώσπου
να χωθούμε άπαντες σε βόθρο, με τα κεφάλια μέσα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Στο οτι οι σημερινες ταυτοτητες κανουν την δουλεια τους και καθε περιτο στοιχειο πανω της ειναι βημα προς τον κρατισμο ενω εγω ψαχνω για βηματα προς την ατομικη ελευθερια.Πού τη βασίζεις;
Αλλο να γινει μεσα σε ενα διαστημα δεκα χρονων και αλλο απο την μια στιγμη στην αλλη.
αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, αν σου τα έλεγαν το 2006 ή 7 ή 8 θα τα θεωρούσες ακραία.
Καλό θα είναι να αποφευγεις τη χρήση τέτοιων επιθετικών προσδιορισμών, (ή τέλος πάντων
να μην τους χρησιμοποιεις άμεσα και άνετα) γιατί στις μέρες που ζούμε, τίποτα δε θα'πρεπε να θεωρούμε ακραίο ή τραβηγμένο.
Ειμαι σιγουρος πως ειναι σαλτσα.
Εγω μπορω να πω οτι εκανα λαθος (οπως εχω παραδεχτει και το γνωριζεις). Κανενας απο τους αρθρογραφους που καθε χρονο ερχεται το χαραγμα και καθε χρονο παιρνουμε την πολη και ερχεται παγκοσμιο βγηκε να πει "Εκανα λαθος για το 2015";το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως αν επαληθευτούν, θα βγεις εσύ εκτεθειμένος
ως περιχαρακωμένος ή αρνητής ή και τα δυο.
Και επειδη δεν μιλαμε γι αυτο δεν μπορω να το φερνω ως παραδειγμα οταν ταιριαζει (κατα την αποψη μου παντα) με την ειδηση του gossip ως μοτιβο; Τα παραδειγματα απο ποτε ειναι κυριως θεματα;
επίσης, καλό θα είναι να ελέγχεις τις εμμονές σου, πρώτον διότι εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα,
και δεύτερον, διότι το γεγονός πως δεν κατανόησες το πνεύμα της αρβανίτισσας ( και το δικό μου
πάνω στο θέμα) δε σημαίνει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχουν και 10 αράπηδες να καπνίζουν
φούντες στα κρυφά.
Μην το τραβάς αυτό. Δεν το κατάλαβες, καλά έκανες.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
ρε συ, πάψε να διαβάζεις ότι ΔΕΝ έχει γραφτεί... πού στο διάβολο είπα ότι "δεν μπορείς"??Two-Spirited έγραψε:Και επειδη δεν μιλαμε γι αυτο δεν μπορω να το φερνω ως παραδειγμα οταν ταιριαζει (κατα την αποψη μου παντα) με την ειδηση του gossip ως μοτιβο; Τα παραδειγματα απο ποτε ειναι κυριως θεματα;
Είπα "καλό θα είναι" ... "καλό θα είναι"... "καλό θα είναι"...
πες μου τώρα ότι δεν μπορώ να παροτρύνω φιλικά...
σωστό και σημαντικό έρεισμα. Αν τα βρεις αυτά τα βήματα, δεξ'τα μου κι εμένα σε παρακαλώ.Two-Spirited έγραψε:Στο οτι οι σημερινες ταυτοτητες κανουν την δουλεια τους και καθε περιτο στοιχειο πανω της ειναι βημα προς τον κρατισμο ενω εγω ψαχνω για βηματα προς την ατομικη ελευθερια.
Σωστή κι αυτή η επισήμανση. (πολλές αναλαμπές βλέπω σήμερα, μπράβο)Two-Spirited έγραψε:Αλλο να γινει μεσα σε ενα διαστημα δεκα χρονων και αλλο απο την μια στιγμη στην αλλη.
Γιατί δεν τη βάζεις και στο παράδειγμα που έφερες ?Και σε πολλά (όχι όλα) απ' όσα σου κάνουν τώρα ακραία,
και κάργα συνωμοσιολιγικά? ίσως έτσι να καταλάβεις το δικό μου πνεύμα
τουλάχιστον... Το ξεκινάνε (ό,τι θέλουν να ολοκληρώσουν) με το μαλακό. ο Άικ το λέει totalitarian tiptoe.
Με σωστά κατά τα φαινόμενα προτάγματα και κατά τα φαινόμενα πάντα για το καλο μας. Το τι έπεται
στη συνέχεια, μπορεί να το καταλάβει κανείς με μια υπολογισμένη μαντεψιά, κρίνοντας απ΄τα έργα τους ως τώρα...
μας νοιάζει; Εμένα όχι. Η ουσία μετράει. Κι αν δεν επαληθευτούν, ξέρεις ως πού μπορειςTwo-Spirited έγραψε: Κανενας απο τους αρθρογραφους που καθε χρονο ερχεται το χαραγμα και καθε χρονο παιρνουμε την πολη και ερχεται παγκοσμιο βγηκε να πει "Εκανα λαθος για το 2015";
να λαμβάνεις τα λεγόμενα, σοβαρά υπ'όψιν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Στο newsbeast έχει άρθρο για τις νέες ταυτότητες.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... es?ref=sug
Αυτό που μου κάνει μέγιστη εντύπωση είναι η ημερομηνία λήξης.
Αν αυτό δημιουργήσει κάποια υποβολή τότε θα έχει εκτελεστεί άψογα η κάθε προσπάθειά τους.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... es?ref=sug
Αυτό που μου κάνει μέγιστη εντύπωση είναι η ημερομηνία λήξης.
Αν αυτό δημιουργήσει κάποια υποβολή τότε θα έχει εκτελεστεί άψογα η κάθε προσπάθειά τους.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...