Αρά αν το τελευταιο επεισόδιο είχε γυριστει μεχρι τέλος Ιουνιου πως ηξεραν για το χακαρισμα?
Α ρε Αχινέ με εβαλές και ψαχνομαι τωρα...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
Για Αμερική-Βόρεια Ευρώπη το μέλλον θα είναι αυτό !!doctormarkon έγραψε:Το τέλος του μονεταριστικού συστήματος.
Αυτό ήταν που στο τέλος μου άρεσε.
Ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.?
Ε καλά δεν είναι ο Κεϋνσιανισμός.
Κάτι άλλο θα είναι.
Αμ αν δεν ήταν, θα'λιωνα στη ζέστη να το κάνω, και να μου βγει η ανάστασηdoctormarkon έγραψε:Τρομερό βίντεο.
Όταν η Fed άρχισε να τυπώνει χρήμα με ρυθμό και σε ποσότητα που δεν είχεΗ οικονομική κατάρρευση είναι γεγονός.
Βλέποντας την μετακόμιση της Fed, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα πια, δοκτορέσσα μας.Η φυσική καταστροφή που δεν θα είναι τόσο ........ φυσική μάλλον δεν θα γίνει.
Γιατί τους πήραμε χαμπάρι.
Αν γίνει κάτι μεγάλο, ίσως και τραγικό για κάποιο μέρος του κόσμου,]Μπορεί να μη λένε τα κανάλια αλλά ο κόσμος όλο γι αυτό κουβεντιάζει.
Αν γίνει κάποια μεγάλη φυσική καταστροφή τότε όλοι καταλάβουν ότι δεν ήταν και πολύ .......φυσική.
Ο Μπέργουικ δεν μίλησε για "τέλος του κόσμου", μίλησε για τέλος της οικονομίαςdoctormarkon έγραψε:Από ποιες αιτίες θα έρθει το τέλος του κόσμου.
αυτό το είδες 8 και κάτι το πρωί, εγώ βλέπω τώρα 19.173 που σημαίνει ότι μειώνονταιkat_woman έγραψε:19000 κλικ and counting...
η κατάρρευση που δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στη μνήμη ανθρώπων που ζουν αυτή την εποχή,kat_woman έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω πως η κατάρρευση έχει έρθει? Τέτοιο παγκόσμιο χάλι στην οικονομία δεν θυμάμαι (και δεν είμαι και χθεσινη...)
ArELa έγραψε:Ο Μπέργουικ έβγαλε και δεύτερο, στις 3/9
το οποίο το ακούω τώρα
https://www.youtube.com/watch?v=-rQaKUwOWAE
ναι, είμαι βλέπεις (για ορισμένους ...) "φασιστάκι" όπως (κατά την αντίληψη των ίδιων)doctormarkon έγραψε:Ο κατοχικός κάνει αναφορά για τη φίλη τη Βασούλα.
doctormarkon έγραψε:Τελικά μήπως κάνει αυγά η Κέιτ?
Κάτι βρήκα στην wiki, οικονομικής φύσης μόνο.Αλήθεια το 1869 που ήταν το αμέσως προηγούμενο Ιωβηλαίο, έγινε κάτι?
και όχι μόνο δικά σου, αλλά και δικά μου και του Άκη ακόμα...doctormarkon έγραψε:Έχει το βιντεάκι με τα σχόλια τα δικά μου σαν κείμενο.
Δεν με νοιάζει να με αντιγράφουν Τιμή μου!!!!!!!
και καπάκι έβαλε αυτά που έγραψα στην περιγραφή του βίντεο...ArELa έγραψε:Και μη μου πείτε ότι γνωρίζατε για το Σμίτα ή Σεμιτάχ (τον 7ετή κύκλο των εβραίων) κι ότι
πάνω στη λήξη αυτού, έχουν γίνει απίστευτες τραγωδίες (η τελευταία με την πτώση των διδύμων)
δε θα σας πιστέψω. Κι επειδή φέτος υπάρχει και το Ιωβηλαίο- που παίζει κάθε 7 Σμίτες, δηλαδή
τα 49χρονα, το ότι θα γίνει κάτι ανατρεπτικό, είναι για μένα σχεδόν νομοτελειακό.
Θυμηθείτε τι σήμαινε το προηγούμενο Ιωβηλαίο (το 1967) για το Ισραήλ... Άλλαξε ο χάρτης.
( Δυτική όχθη, Λωρίδα της Γάζας, χερσόνησος Σινά, υψίπεδα Γκολάν. Όλα εκείνη τη ρημαδιασμένη χρονιά...)
Δεν ήταν ανατρεπτικό αυτό;
Θα μου πεις, ποια η χρησιμότητα να το γνωρίζω...αν γίνουν πράγματα που δε θα μπορέσω να αποτρέψω
έτσι κι αλλιώς?
Αυτό ήταν λέξη προς λέξη ακόμα και για εκείνο με τα τάπερ φέρετρα.Κι όμως μπορεί να μη γίνει τίποτα.
Αν δεν γίνει δεν σημαίνει πως ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Ότι ετοιμάζουν και αποκαλύπτεται τελικά δεν πραγματοποιείται.
Ότι ετοιμάζεται πρέπει να πιάνει στον ύπνο. π.χ οι δίδυμοι πύργοι.
Κάτι σε κάρτες ιλλουμινάτι κάτι σαν σχεδιάκια κάπου κάποτε. Αν όμως τους παίρνανε χαμπάρι θα ψάχνανε για άλλη ημερομηνία.
Πριν δύο χρόνια κάτι ετοίμαζαν πάλι.
Θυμόσαστε εκείνα τα φέρετρα τα πλαστικά σαν τάπερ?
Ο κόσμος άρχισε να το συζητάει έντονα.
Αν δεν ετοίμαζαν δεν θα ξόδευαν τόσα χρήματα για φέρετρα.
Αλλά δεν έγινε τίποτα.
Που σημαίνει ότι δεν τους......βγήκε.
Ο καλύτερος τρόπος να αποτρέψεις έναν αρμαγεδώνα είναι να τον "ξαβρακώσεις" Οπότε συγχαρητήρια για το βίντεο. Μόλις απέτρεψες έναν Αρμαγεδδών
Μιλούσα για κάτι άλλο πριν.Προτιμούν να θάψουν, να καταστρέψουν ή να προκαλέσουν μία τεχνητή καταστροφή που να μοιάζει φυσική για να αρχίσουν να λειτουργούν οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης.
Το χρήμα που κυκλοφορεί σαν παράγωγα τόκοι ασφάλιστρα κλπ είναι ψεύτικο και δεν στηρίζεται σε πραγματικές βάσεις.
Είναι αέρας.
Έτσι η κατάρρευση είναι αναμενόμενη και έχει ήδη αρχίσει εδώ και χρόνια.
Η εξέλιξη όμως εις όφελος ποίου θα είναι;