Eκτρωσεις
Re: Eκτρωσεις
Να καταπιαστω με τα δικαιωματα των ΠΑΝΤΩΝ στον πλανητη. αντιλαμβανεσαι ποση ελλειψη ρεαλισμου εχει αυτο; Επισης δεν ασχολουμαι μονο με τις "λουγκρες" που χρησιμοποιεις σε derogatory manner (αλλα εσενα σε ενδιαφερουν τα δικαιωματα ολων βεβαια) αλλά εχω ασχοληθει και με μεταναστες, και με θρησκευτικα και με τα δικαιωματα των γυναικων (αχ αυτες οι κακες φεμινιστριες) κλπ (σε αυτο το φορουμ μονο). Επειδη ομως δεν ειμαι ο σουπερμαν και δεν πασχω απο κοσμοδιορθωτισμο επετρεψε μου να ΕΠΙΛΕΞΩ σε ποια θεματα θα επικεντρωθω.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
α, ναι, τα δικαιώματα των θρησκευάμενων τα έχεις ΚΑΡΑ- σεβαστεί.Divine Sinner έγραψε:και με θρησκευτικα
Απορώ που δεν βγήκες σε καμιά πλατεία να διαδηλώσεις υπέρ τους!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Σεβομαι παρα πολυ τα δικαιωματα τους οσο δεν ανακατευονται στην λειτουργια του κρατους και οσο δεν πληρωνονται οι ιερεις τους απο την τσεπη μου.
Η κριτικη που κανω ειναι απεναντι σε γραπτα, αποψεις και πραξεις και οχι απεναντι στους ανθρωπους τους ιδιους. οποιος προσβαλεται δεν εχει ιδεα αλλα ιδεοληψια και ειναι θεμα που πρεπει να το κοιταξει με τον ψυχιατρο του.
Η κριτικη που κανω ειναι απεναντι σε γραπτα, αποψεις και πραξεις και οχι απεναντι στους ανθρωπους τους ιδιους. οποιος προσβαλεται δεν εχει ιδεα αλλα ιδεοληψια και ειναι θεμα που πρεπει να το κοιταξει με τον ψυχιατρο του.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Δεν είπα αυτό. Είπα ότι σε νοιάζει περισσότερο το δικαίωμα των συνανθρώπων τους (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤ ΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ) στο να ικανοποιήσουν την καύλα τους, παρά των συνανθώπων σου στο να ζήσουν ή τέλοσπάντων να έρθουν σε αυτή τη ζωή, μιας και η διαδικασία του να έρθουν σε αυτή τη ζωή όχι απλά ξεκίνησε, αλλά ουσιαστικά βρίσκονται, καθώς όπως αποδεικνύεται από το βίντεο, αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον.Divine Sinner έγραψε:Oχι απλα οτι με νοιαζουν τα δικαιωματα αυτων που σιγουρα ειναι ανθρωποι περισσοτερο απο αυτων που αντι-επιστημονικα θεωρειτε οι συντηρητικοι ανθρωπους (και μπορει μια στο εκατομμυριο να εχετε δικιο) αλλα δεν εχει αποδειχθει.
Βάζεις ξεκάθαρα την καύλα πάνω από τη ζωή.
Αν μεταξύ των δυό μας, ένας είναι αντι-σπιστημονικός, αυτός ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Έχεις πάρει τη λέξη επιστήμη και την έχεις διαλύσει, ξεφτιλίσει, την έχεις φέρει στα μέτρα σου με όρους "οικονομιας στο να μη χαθεί σπιθαμή καύλας".που αντι-επιστημονικα θεωρειτε οι συντηρητικοι
Μην λες "αντι-επιστημονικός". Η επίκληση στην αυθεντία δεν είναι επιστήμη. Είναι ένα δόγμα το οποίο προσκυνάς με ψευτοδικαιολογία την τάχα μου οικονομία.
Εχεις καταστήσει τις ρήσεις ακαδημαϊκών (το ποιον των οποίων είναι πραγματικά άγνωστο), νέα δισκοπότηρα. Τους έχεις καταστήσει θεούς, χωρίς να γνωρίζεις αν σου λένε πάντα την αλήθεια ή έστω ολόκληρη την αλήθεια από αυτά που έχουν ανακαλύψει.
Ενω εσύ έχεις απόδειξη για το ποσοστό που έδωσες. Φοβερή απόδειξη.και μπορει μια στο εκατομμυριο να εχετε δικιο
Εδώ είπες το ίδιο που είπε ο γεωμηχανικός D.Keith, απλά για άλλο ζήτημα. Είπε ότι οι ψεκασμοί αλουμινίου ίσως να έχουν τρομερές συνέπειες, αλλά δεν το γνωρίζουμε, θα το μάθουμε όταν ψεκάσουμε και θέλουμε να ψεκάσουμε.αλλα δεν εχει αποδειχθει
Το ίδιο κάνεις κι εσύ. Λες ότι μπορεί το έμβρυο να είναι άνθρωπος, αλλά επειδή αμφιβάλλω να είναι, προτιμώ να ρισκάρω να δολοφονήσω ώστε να πηδάω χωρίς άγχος. Το αν αποδειχθεί ότι είναι άνθρωπος ούτε που σε νοιάζει. Αντί να έχεις άγχος για το να μη σκοτώσεις έναν αθώο άνθρωπο, έχεις άγχος μην χαθεί η καύλα εκείνης που θέλει να @@@@ται χωρίς προφυλάξεις κλπ.
Και το παραπάνω που μόλις ανέφερα, δεν θα το έλεγα υπό κανονικές συνθηκες. Το είπα για να πάω με τα νερά σου, διότι κατά τη γνώμη μου, όποιος λέει ότι αυτό που έφερα στο βίντεο δεν είναι άνθρωπος, έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι, να πάει να ψαχτεί. Βλέπεις τη μορφή του, ξέρεις ότι έτσι αναπτύσσεται ο άνθρωπος, βλέπεις ότι αντιδρά και προσπαθεί στα περιθώρια που έχει να προστατευτεί και λες ότι δεν είναι άνθρωπος, είναι ακρίδα.
1) Έλλειψη ρεαλισμού έχει το να λες ότι δεν είναι άνθρωπος το έμβρυο. Ναι θα τα ακούς μέχρι τέλους από εμένα. Πιο ψεκασμένος πεθαίνεις (ψεκασμένος με την αρνητική έννοια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί, ας με συγχωρήσουν οι φίλοι αντινεοταξίτες).Να καταπιαστω με τα δικαιωματα των ΠΑΝΤΩΝ στον πλανητη. αντιλαμβανεσαι ποση ελλειψη ρεαλισμου εχει αυτο;
2) Δεν σου είπα να καταπιαστείς με τα δικαιώματα των εμβρύων. ΌΜΩΣ, βλέπω ότι τα πολεμάς, διότι βάζεις πάνω από αυτά το δικαιωμα της "μάνας" στην καύλα χωρίς ενοχλήσεις/εμπόδια. Βάζεις το πήδημα πάνω από τη ζωή του εμβρύου, ενώ υπάρχουν τόσες λύσεις στο να μη μείνει έγκυος.
Οπότε δεν λέω υποκρισία το ότι δεν υποστηρίζεις τα έμβρια, αλλά το ότι αγωνίζεσαι εναντίον τους. Το να αγωνίζεσαι στο δικαίωμα των αμβλώσεων είναι ΤΟ ΙΔΙΟ με το να έχουμε στήσει τα έμβρυα σε μια σειρά, να σου δώσαμε όπλο και να τα πυροβολάς.
ΥΓ Πως στο διάολο όταν βλέπω αυτό το βίντεο, το έμβρυο να προσπαθεί να αποφύγει τον κίνδυνο, κάτι σφίγγεται μέσα μου κι εσύ δεν ενοχλείσαι; Τι στο καλο σου έχουν κάνει; Πόση πλύση εγκεφάλου;
Να βλέπεις το ανθρωπάκι να προσπαθεί να γλιτώσει... και να ξέρεις ότι στις αμβλώσεις η ρουφήχτρα τελικά το ακρωτηριάζει σιγά σιγά. Και μετά το λέμε "αυτονόητο δικαίωμα εν έτη 2015". Δηλαδή δικαίωμα στη δολοφονία.
Και μετά μας ταμπελώνεις συντηρητικούς. Εσύ ο προοδευτικός. Δηλαδή αν το τι εστί προοδευτικός, εξελίσσεται με τέτοιους ρυθμούς, ποιος θα είναι ο προοδευτικός του 2050; Αυτός που θα σφάζει περαστικούς; Και όποιος πει όχι θα είναι συντηρητικός;
Οκ, ένα παιδία κάποτε η μάνα του σκφτόταν να το κάνει έκτρωση. Δεν την άφησε η μάνα της και τελικά γέννησε. Τώρα το παιδί μεγάλωσε. Πάνε πες του παιδιού ότι κακώς ζεις, έπρεπε να πεθάνεις, διότι κάποιοι αφαίρεσαν από τη μάνα σου το δικαίωμα να κάνει έκτρωση. Να δούμε πως θα νιώσει και πως θα αντιδράσει.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Στο θέμα Συμπεριφορές, περιφορές και περιοδείες.. γράφεις :Divine Sinner έγραψε:Σεβομαι παρα πολυ τα δικαιωματα τους οσο δεν ανακατευονται στην λειτουργια του κρατους και οσο δεν πληρωνονται οι ιερεις τους απο την τσεπη μου.
Κάτι είπες για ψυχίατρους και ιδεοληψίες. Μάλλον πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού το συντομότερο. Ποιος ξέρει. Μπορεί να βρεις και άλλους ιδεοληπτικούς και κυρίως φασίστες οι οποίοι έχουν κάψει το μυαλουδάκι τους από τις πολλές ιδεολογικές μπουρδίτσες που τους σερβίρουν σε πολιτικές ομάδες,εκκλησιαστικές συναθροίσεις - ομιλίες ή τρελάθηκαν από το ίντερνετ γενικότερα με ότι βλακεία χάφτουν αρκεί να τροφοδοτεί τα προσωπικά τους κόμπλεξ και τις δικές τους προκαταλήψεις. Μην το πάρεις για προσωπική επίθεση (αυτά περί ψυχιάτρων κλπ αφού εσύ τα έγραψες πρώτος) αλλά θέλω , προσπαθώ δηλαδή, να δείξω την αντίφαση στα γραπτά σου. Είτε μας τρολλάρεις είτε τα γράφεις σοβαρά και τότε...υπάρχει θέμα σοβαρό. να σου κάνουμε κανένα εξορκισμό ;Divine Sinner έγραψε:Ειναι σχετικοτατο με το θεμα. Ενας λαος με αυτο το mentality που δεν εχει κριτικη σκεψη, που ετρωγε σαν να μην υπαρχει αυριο (τελικα φροντισε να μην υπαρχει) που προσκυνουσε παπαδες λειψανα και ζωντανα λειψανα (βουλευτες) που ηταν καρα ρατσιστης και παρ ολα αυτα κατω απο την μυτη αυτοι που εκμεταλευονταν (οι ξενοι) καναν περιουσια. Λογικο ειναι να φτασει σε αυτο το σημειο.
ΥΣ Και επειδή θα βγούμε - έχουμε βγει offtopic δεν πάτε τις σχετικές απαντήσεις σε κανένα άλλο θέμα
Aυτο ηταν προσωπικη ΚΡΙΣΗ οχι ειρωνια. Ειπα τι πιστευω γι αυτους. Εχω το δικαιωμα να το κανω στην προσπαθεια μου να εντοπίσω τα δεινα του τοπου. Σε καμια περιπτωση όμως δεν τους εμποδισα. Χριστιανοι πηγαν στο χυτήριο να κανουν επεισοδια. Χριστιανοι πήγαίναν στις ιεροπραξιες του υσεε να κανουν φασαρια.
Χριστιανοι προσπαθουν να εμποδισουν αστικες ενωσεις συνανθρωπων τους. Εγω ουτε φασαριες πηγα να κανω, ουτε τους ειπα να μην περιφερουν το πτωμα της Αγιας Αικατερίνης ούτε τιποτα τετοιο.
Χριστιανοι προσπαθουν να εμποδισουν αστικες ενωσεις συνανθρωπων τους. Εγω ουτε φασαριες πηγα να κανω, ουτε τους ειπα να μην περιφερουν το πτωμα της Αγιας Αικατερίνης ούτε τιποτα τετοιο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Divine Sinner έγραψε:Σεβομαι παρα πολυ τα δικαιωματα τους οσο δεν ανακατευονται στην λειτουργια του κρατους
οι χριστιανοί δεν είναι πολίτες αυτού του κράτους?
Και ως πολίτες δεν δικαιούνται να παρεμβαίνουν σε όποιες λειτουργίες
κρίνουν πως καταστρατηγούν τα δικαιώματά τους? (μια και ωρύεσαι για δικαιώματα...λέμε τώρα )
α/ από την τσέπη σου/μου/μας , πληρώνονται και300 που παραδίδουν την πατρίδα μουDivine Sinner έγραψε:και οσο δεν πληρωνονται οι ιερεις τους απο την τσεπη μου.
επί πίνακι, πληρώνονται ένα σωρό ΜΚΟ της κομπίνας και της αρπαχτής, πληρώνονται
και δισεκατομμύρια σε ένα κάρο πράγματα που δε φαίνονται πουθενά, κι εσύ κρώζεις μόνο για τους παπάδες.
Μεγάλη προτεραιότητα οι παπάδες.
β/ Το ΚΡΑΤΟΣ αποφάσισε να τους πληρώνει τους παπάδες...εδώ και έναν αιώνα τουλάχιστον.
Τράβα να του παραπονεθείς και να αλλάξεις τις αποφάσεις του. Εμάς πάψε να μας πρήζεις
επαναλαμβάνοντας αυτή την μανιέρα χιλιάδες φορές σε διάφορα τόπικς εδώ μέσα.
το να μιλάς εσύ για ιδεοληψίες και το να προτείνεις (σε όποιον προτείνεις)Divine Sinner έγραψε:οποιος προσβαλεται δεν εχει ιδεα αλλα ιδεοληψια και ειναι θεμα που πρεπει να το κοιταξει με τον ψυχιατρο του.
να κοιτάξει το θέμα του σε ψυχίατρο, είναι το άκρον άωτον της φάρσας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ειναι πολιτες και εχουν καθε δικαιωμα να επεμβαινουν με κοσμικο κρατος οχι να επιβαλουν την θρησκεια τους στην λειτουργια του κρατους (πχ επισημος προσηλυτισμός απο την στιγμη που θα πας νηπιαγωγειο μεχρι να τελειωσεις φανταρος.οι χριστιανοί δεν είναι πολίτες αυτού του κράτους?
Και ως πολίτες δεν δικαιούνται να παρεμβαίνουν σε όποιες λειτουργίες
κρίνουν πως καταστρατηγούν τα δικαιώματά τους? (μια και ωρύεσαι για δικαιώματα...λέμε τώρα )
Τοτε να πληρωνονται και οι παπαδες. Τελεια λογικη. Αν υπαρχει εμποριο ναρκωτικων δεν μας πειραζει η κλοπη κλπ. τους 300 ους τους ψηφιζει το εκλογικο σωμα μελος του οποιου εισαι κι εσυ. Αν σαν λαος ειμαστε τοσο γιδια που ψηφιζουμε τους ιδιους σημαινει οτι παιρνουμε οτι αξιζουμε.
α/ από την τσέπη σου/μου/μας , πληρώνονται και300 που παραδίδουν την πατρίδα μου
επί πίνακι, πληρώνονται ένα σωρό ΜΚΟ της κομπίνας και της αρπαχτής, πληρώνονται
και δισεκατομμύρια σε ένα κάρο πράγματα που δε φαίνονται πουθενά, κι εσύ κρώζεις μόνο για τους παπάδες.
Μεγάλη προτεραιότητα οι παπάδες.
Μεταφραση. Σταματα ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ γιατι εδω ο θρησκευτικος διαλογος
β/ Το ΚΡΑΤΟΣ αποφάσισε να τους πληρώνει τους παπάδες...εδώ και έναν αιώνα τουλάχιστον.
Τράβα να του παραπονεθείς και να αλλάξεις τις αποφάσεις του. Εμάς πάψε να μας πρήζεις
επαναλαμβάνοντας αυτή την μανιέρα χιλιάδες φορές σε διάφορα τόπικς εδώ μέσα.
ξεκινησε ως εξης. αφου εγω ανεφερα οτι υπερασπιζομαι τα θρησκευτικα δικαιωματα (μεσα σε ενα σωρο αλλα), και φυσικα μιλουσα και για τα δικαιωματα των αθεων κλπ που γενικα τους εχεις χεσμενους (γιατι παντα οι πλειοψηφιες καταπιεζοντια απο τις μειοψηφιες το ειδαμε και αυτο). μου απαντας
α, ναι, τα δικαιώματα των θρησκευάμενων τα έχεις ΚΑΡΑ- σεβαστεί.
Απορώ που δεν βγήκες σε καμιά πλατεία να διαδηλώσεις υπέρ τους!
Ποιος πρηζει ποιον. Εξέτρεψες ενα νημα που εχει να κανει για την εκτρωση σε θρησκευτικο και μου λες οτι σε πρηζω κιολας;
Το τι ιδεοληψιες εχω εγω δεν εχει καμια σημασια γιατι αυτες δεν επιβαλονται πανω στους αλλους. Εμενα καμια ιδεοληψια μου δεν εχει αποτελεσμα να φιμωσει τον αλλον γιατι προσβάλομαι.το να μιλάς εσύ για ιδεοληψίες και το να προτείνεις (σε όποιον προτείνεις)
να κοιτάξει το θέμα του σε ψυχίατρο, είναι το άκρον άωτον της φάρσας.
- ArELa
- Founder-Administrator
εγώ εξέτρεψα το νήμα? είσαι σίγουρος?Divine Sinner έγραψε:Ποιος πρηζει ποιον. Εξέτρεψες ενα νημα που εχει να κανει για την εκτρωση σε θρησκευτικο και μου λες οτι σε πρηζω κιολας;
άσε, με τις μεταφράσεις δεν το'χεις.Divine Sinner έγραψε:Μεταφραση
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εγω ημουν πανω στο θεμα. Εσυ το πηγες ad hominem. Μην ασχολεισαι μαζι μου αλλα με αυτο που λεω.
Ξερω θεωρεις σωστο αντι να ασχολεισαι με τα επιχειρηματα του συνομιλητη σου να ασχολεισαι με το υποκειμενικο ηθος του. αυτο που στην εκθεση της πρωτης λυκειου μαθαμε να το αποφευγουμε ως επιθεση στο ηθος του συνομιλητη μας (και θεωρειται λογικο σφάλμα που εκτρεπει την προσοχη).
Εδω εντοπιζω την εκτροπη. μεχρι εκει το θεμα ηταν επανω στην εκτρωση. σιγουρα ομως οχι επανω στον συνομιλητη μας.αυτό είναι ενδεικτικό του σεβασμού που έχεις απέναντι στη ζωή,
εσύ ο κατά τα άλλα αγωνισταράς υπέρ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"
Ξερω θεωρεις σωστο αντι να ασχολεισαι με τα επιχειρηματα του συνομιλητη σου να ασχολεισαι με το υποκειμενικο ηθος του. αυτο που στην εκθεση της πρωτης λυκειου μαθαμε να το αποφευγουμε ως επιθεση στο ηθος του συνομιλητη μας (και θεωρειται λογικο σφάλμα που εκτρεπει την προσοχη).
- ArELa
- Founder-Administrator
Μα σχολίασα την τοποθέτησή σου. Δε γίνεται σχολιάζοντάς τη να μην εστιάσω στη νοοτροπία
μέσα από την οποία έγινε αυτή η τοποθέτηση.
Το να επισημάνω πως οι τοποθετήσεις σου δείχνουν μια έλλειψη σεβασμού προς τη ζωή,
δεν μπορεί να νοηθεί σαν εκτροπή, αφού το έμβρυο είναι μορφή ζωής,
η οποία όχι μόνο δεν έχει δικαιώματα κατ'εσέ, αλλά σε αφήνει παγερά αδιάφορο
ως κάτι αναλώσιμο.
μέσα από την οποία έγινε αυτή η τοποθέτηση.
Το να επισημάνω πως οι τοποθετήσεις σου δείχνουν μια έλλειψη σεβασμού προς τη ζωή,
δεν μπορεί να νοηθεί σαν εκτροπή, αφού το έμβρυο είναι μορφή ζωής,
η οποία όχι μόνο δεν έχει δικαιώματα κατ'εσέ, αλλά σε αφήνει παγερά αδιάφορο
ως κάτι αναλώσιμο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
βαζω λινκ μπας και καταλαβεις τι κανεις συστηματικα https://el.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες
- ArELa
- Founder-Administrator
έμαθες νέα φράση? μπράβο!Divine Sinner έγραψε:Εσυ το πηγες ad hominem
Δε θα αναλωθώ στην ανάλυση για να κάνω φύλλο και φτερό το ad hominem
αποδεικνύοντας πως δεν έχω καμία πρακτική και μάλιστα συστηματική,
πολλώ δε μάλλον αυτή που μου προσάπτεις με τη νέα σου μανιέρα.
ο συνομιλητής μας ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, στα πλαίσια του διαλόγου.Divine Sinner έγραψε:μεχρι εκει το θεμα ηταν επανω στην εκτρωση. σιγουρα ομως οχι επανω στον συνομιλητη μας.
Να μην σχολιάσω αυτό το κάτι, και τις προεκτάσεις του, για να μη νιώσεις εσύ
ότι το πάω προσωπικά? ΔΙΚΗ σου συλλογιστική σχολιάζω, ΔΙΚΑ σου λόγια,
άρα μ'αυτή την έννοια, πάει προσωπικά αφού ΕΣΥ τα γράφεις.
Πώς να σχολιάσω δηλαδή μια φράση ΣΟΥ και τις αντιλήψεις ΣΟΥ όπως εκφράζονται μέσα
από μια συγκεκριμένη φράση, χωρίς να εμπλέξω το "σου"?
Δε γίνεται.
αντιπαραθέτω τον δικό μου ηθικό κώδικα, περί σεβασμού σε κάθε μορφή ζωής,Divine Sinner έγραψε:να ασχολεισαι με το υποκειμενικο ηθος του
που τυχαίνει να φέρουν μέσα τους, πολλά δις ανθρώπων στον πλανήτη, (άρα νοείται
ως κοινώς αποδεκτός και όχι υποκειμενικός)
Το θέμα "έκτρωση" έχει σαφέστατα ηθική πτυχή, και σε αυτήν επιλέγω
να εστιάσω εγώ. Απαγορεύεται?
ευχαριστώ για τη χιλιοστη προσπάθειά σου να με... "επιμορφώσεις"Divine Sinner έγραψε:βαζω λινκ μπας και καταλαβεις τι κανεις συστηματικα https://el.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες
(ΑΥΤΟ κι αν είναι προσβολή που υπονοεί το αστοιχείωτο του άλλου, Με τη δική σου λογική πάντα)
μεταξύ άλλων λοιπόν η βικι λέει:
Το ad hominem επιχείρημα, γνωστό και ως argumentum ad hominem (λατ.), ουσιαστικά αποτελεί επιχείρημα «ενάντια στο άτομο» και αποτελεί λογική πλάνη, η οποία συνίσταται στην ανταπάντηση σε κάποιο επιχείρημα μέσω άμεσης προσβολής προς το πρόσωπο που το διετύπωσε, σαν αυτό να αποτελούσε έγκυρη βάση για την απόρριψη του επιχειρήματος ως εσφαλμένου και δίχως ουσιαστική κατάδειξη των ελαττωμάτων του επιχειρήματος.
Θες να μου πεις πως όταν προτάσσεται αντιπαράθεση/αντίρρηση/διαφωνία στην ηθική λογική
που διατυπώνεται γραπτώς,αυτή η αντιπαράθεση/αντίρρηση/διαφωνία, πρέπει να λογίζεται
ως προσωπική προσβολή?
δηλαδή όταν εγώ είπα κάτι (πιο πάνω) και απάντησες λέγοντας:
ή καιαντιλαμβανεσαι ποση ελλειψη ρεαλισμου εχει αυτο;
πρέπει να το θεωρήσω προσβολή προς το πρόσωπό μου? Μπα, θεωρώ πως απλά(αλλα εσενα σε ενδιαφερουν τα δικαιωματα ολων βεβαια)
αντικρούεις τη δική μου συλλογιστική και καλά κάνεις αφού διαφωνείς.
Θέλω να πω ως έχουμε χρησιμοποιήσει ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ αυτό το εργαλείο αντίκρουσης
το οποίο δεν θα ονοματίσω ad hominem, απλά αντίκρουση στη συλλογιστική του συνομιλητή.
Πράγμα θεμιτό. Επί προσωπικου προσβολές εδώ μέσα, αντιλαμβανόμαστε αυτές
που ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ένα πρόσωπο, όχι αυτές που αντικρούουν τις λογικές που διατυπώνει γραπτά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Mου προτασεις οτι ειπα αυτό , οτι δηλαδη εκανα το ιδιο με εσενα.
Για τα υπολοιπα Αλλο να πεις οτι η συλλογιστικη μου ειναι απανθρωπη ή οτι δεν σεβεται την ζωη και αλλο να πεις οτι ΕΓΩ δεν σεβομαι την ζωη. την πιανεις την διαφορα; Οταν ο αλλος εχει αντιθετα επιχειρηματα με εμενα θα μιλησω για τα επιχειρηματα του και οχι για το ΠΡΟΣΩΠΟ του. οσο και αν αυτα τα επιχειρηματα μου φαινονται τρελα ή απανθρωπα ή οτιδηποτε.
Στηριζω αυτο που λεω βασισμενος στο α και το β επιχειρημα
-εισαι ασχημος χοντρος μασωνος νεοταξιτης.
Αγνοεις ομως την σειρα με την οποια εγιναν τα γεγονοτα. οταν επιτιθενται στο ηθος μου και μαλλιστα σωρευτικά (γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα) λογικό είναι να μην μένω βουδας ες αεί και να απαντήσω στο τελος στην ιδια γλώσσα.(αλλα εσενα σε ενδιαφερουν τα δικαιωματα ολων βεβαια)
Για τα υπολοιπα Αλλο να πεις οτι η συλλογιστικη μου ειναι απανθρωπη ή οτι δεν σεβεται την ζωη και αλλο να πεις οτι ΕΓΩ δεν σεβομαι την ζωη. την πιανεις την διαφορα; Οταν ο αλλος εχει αντιθετα επιχειρηματα με εμενα θα μιλησω για τα επιχειρηματα του και οχι για το ΠΡΟΣΩΠΟ του. οσο και αν αυτα τα επιχειρηματα μου φαινονται τρελα ή απανθρωπα ή οτιδηποτε.
Εδω και χρονια εχω μαθει τις λογικες πλανες (που δεν ειναι μονο το ad hominem) για να μπορω να τις αποφευγω για να κανω εναν διαλογο της προκοπης. το προβλημα ειναι πως για να γινει ενας τετοιος διαλογος θα πρεπει να τις αποφευγουν και οι αλλοι αλλιως οι διαλογοι ειναι τυπου.έμαθες νέα φράση? μπράβο!
Στηριζω αυτο που λεω βασισμενος στο α και το β επιχειρημα
-εισαι ασχημος χοντρος μασωνος νεοταξιτης.
Ναι και καποια αλλα δις φερουν τον δικο μου. Αλλιως δεν θα μιλουσαμε για εκτρωσεις, απλως θα ηταν απαγορευμενες. Προφανως και δεν συμβαινει αυτο και οι αλλοι μισοι σκεφτονται οπως εγω. οποτε κανενα απο τα δυο δεν ειναι κοινως αποδεκτο. Μην παιρνεις το copyright του πανανθρωπινου.αντιπαραθέτω τον δικό μου ηθικό κώδικα, περί σεβασμού σε κάθε μορφή ζωής,
που τυχαίνει να φέρουν μέσα τους, πολλά δις ανθρώπων στον πλανήτη, (άρα νοείται
ως κοινώς αποδεκτός και όχι υποκειμενικός)
Στην ηθικη πλευρα της εκτρωσης να εστιασεις οσο θες. στην δικια μου ηθικη ναι απαγορευεται.
Το θέμα "έκτρωση" έχει σαφέστατα ηθική πτυχή, και σε αυτήν επιλέγω
να εστιάσω εγώ. Απαγορεύεται?
Το να επισημένεις σε καποιον αυτο που κανει δεν ειναι προβολη του αστοιχειωτου του αλλου ειναι απλως στοιχειο στο τραπεζι στην περιπτωση που δεν το γνωριζει. αν το γνωριζει και το κανει ειναι αλλο θεμα.ευχαριστώ για τη χιλιοστη προσπάθειά σου να με... "επιμορφώσεις"
(ΑΥΤΟ κι αν είναι προσβολή που υπονοεί το αστοιχείωτο του άλλου, Με τη δική σου λογική πάντα)
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
To "ad hominem" δεν ισχύει όταν μας αποκαλείς συντηρητικούς, και όταν λες ότι κάνεις ταξίδια στο χωροχρόνο και ότι γυρνάς στο 1950;Divine Sinner έγραψε:βαζω λινκ μπας και καταλαβεις τι κανεις συστηματικα https://el.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Το ειπα για σενα ή για την επιχειρηματολογια σου; εγω ειπα οτι αισθανομαι σαν να στελνω μηνυματα μεσω χρονομηχανης στο 1950. Δεν ειπα οτι εσυ ζεις στο 1950.
- ArELa
- Founder-Administrator
Οκ μείνε στη δική σου (σύγχρονη?) χρονογραμμή,
θα μείνω κι εγώ στην αρχαία και παρωχημένη (κατ'εσέ) δική μου,
και σταματώ εδώ. enough. Δεν πάει πουθενά αυτό.
Το μόνο που μου προκαλεί, είναι μια δυσφορία του τίποτα.
θα μείνω κι εγώ στην αρχαία και παρωχημένη (κατ'εσέ) δική μου,
και σταματώ εδώ. enough. Δεν πάει πουθενά αυτό.
Το μόνο που μου προκαλεί, είναι μια δυσφορία του τίποτα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Γυριζοντας στο θεμα (δεν ειμαι ασυνεπης που ειπα καλη συνεχεια απλα μιλαω πλεον καθαρα για τις εκτρωσεις και οχι την εκτροπη)
Αν ημουν πολίτης της Νεας Ζηλανδιας, υπο την θεώρηση που έχει, αν μου ελεγε η κυβέρνηση "απαγορευουμε τις εκτρωσεις" θα απαντούσα "πάσο".
http://www.theplaidzebra.com/new-zealan ... 0000-fine/
Αν ημουν πολίτης της Νεας Ζηλανδιας, υπο την θεώρηση που έχει, αν μου ελεγε η κυβέρνηση "απαγορευουμε τις εκτρωσεις" θα απαντούσα "πάσο".
http://www.theplaidzebra.com/new-zealan ... 0000-fine/
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα..τι θέση να πάρεις και σε ποιον να ρίξεις τις όποιες ευθύνες Στην ιατρική που έδωσε την δυνατότητα στη μητέρα?Στη μητέρα που για τους δικούς της λόγους, και δεν με ενδιαφέρει να μάθω,χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα ? Στη κοινωνία και στο πως έχει εξελιχθεί ο τρόπος βίου του ανθρώπου ? Ή ακόμα και στο κράτος ,π.χ,στο Ελληνικό,που θεωρεί το παιδί τεκμήριο ?Ή στη Κίνα ,όπου για μισό αιώνα απαγορευόταν να κάνει και δεύτερο παιδί η μητέρα ? Μετά πάμε στο διαχωρισμό των παιδιών,αγόρι-κορίτσι....Όλοι που πατεράδες θέλουν αγόρια,ειδικά το πρώτο..ή ακόμα και όλα αγόρια.Σε άλλες εποχές αυτό βέβαια ,αλλά και αυτό σημειώνεται ως τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς ανά εποχή και κοινωνία.Σήμερα επίσης ακούγονται ανησυχίες πως υπάρχει σχέδιο στείρωσης.Αν βάλει κανείς το οικονομικό τίμημα ,είναι μεγάλο και όλοι,μα όλοι, εκτός ότι θέλουμε κάποτε να γίνουμε γονείς θέλουμε επίσης να έχουμε και τη δυνατότητα να ζήσουμε τη δική μας.Δεν αναφέρομαι σε δικαιώματα,οι νόμοι και οι κανόνες αλλάζουν ,το να αφαιρείται μια ανθρώπινη ζωή με αυτό τον τρόπο σίγουρα δεν είναι και ότι καλλίτερο...μα αυτό δεν είναι δική μου υπόθεση.Ποια μάνα θέλει το παιδί της νεκρό ? Υποθέτω καμία.Το αν συμφωνώ ή όχι δεν έχει σημασία,μήτε θα σταθώ να αναλύσω περαιτέρω τα όσα σκέφτομαι και γράφω.Το μόνο σίγουρο και αυτό το γράφω με βεβαιότητα είναι πως οι ανθρώπινες κοινωνίες είναι αυτοκαταστροφικές και ασθενικές...δεν υπάρχει υγεία.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
θελω να ομολογησω οτι στο θεμα των εκτρώσεων ημουν απόλυτος. Αφηνω τα ενδεχομενα ανοιχτα.
- ArELa
- Founder-Administrator
κι εγώ θέλω να σε παροτρύνω, να εξετάσεις αυτό το βίντεο σοβαρά
https://www.youtube.com/watch?v=F_bDVKPAIeM
συμπεριλαμβάνοντας και έναν βασικό παράγοντα που ξεχνάς, στεκόμενος μόνο
στη "θεωρητική" άποψη. Τον παράγοντα συναίσθημα, όχι ηθική, αλλά συναίσθημα.
Κατά τα λοιπά, χαίρομαι που ανακαλείς την απολυτότητα,
γιατί αυτή δεν είναι καλός σύμβουλος σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο.
Σε κάθε περίπτωση, περιχαρακώνει το μυαλό περισσότερο στα ατομικά "θέλω",
παρά στην πραγματικότητα που πρέπει να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν
περισσότερες πτυχές ενός ζητήματος. (και δεν πρέπει να παραλείπεται η συναισθηματική πτυχή)
https://www.youtube.com/watch?v=F_bDVKPAIeM
συμπεριλαμβάνοντας και έναν βασικό παράγοντα που ξεχνάς, στεκόμενος μόνο
στη "θεωρητική" άποψη. Τον παράγοντα συναίσθημα, όχι ηθική, αλλά συναίσθημα.
Κατά τα λοιπά, χαίρομαι που ανακαλείς την απολυτότητα,
γιατί αυτή δεν είναι καλός σύμβουλος σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο.
Σε κάθε περίπτωση, περιχαρακώνει το μυαλό περισσότερο στα ατομικά "θέλω",
παρά στην πραγματικότητα που πρέπει να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν
περισσότερες πτυχές ενός ζητήματος. (και δεν πρέπει να παραλείπεται η συναισθηματική πτυχή)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Καποιες σκεψεις επανω στην εκτρωση που δεν ειναι δικες μου.
Κατ αρχην θα δεχτω για χάρη της κουβεντας οτι το εμβρυο ειναι ανθρωπος.
Θα αναφέρω εναν που ειναι καθετος στο θεμα της εκτρωσης για να μπει στο μουντ αυτου που θελω να πω (σόρυ όττο αλλα ξερω οτι σου αρεσει να ακονιζουμε το μυαλο οποτε δεν θα παρεξηγηθεις. δες το σαν παιχνιδι). Ας πουμε οτι ο Όττο πίνει σε ενα μπαρ του βάζουν κατι στο ποτό και ξυπναει σε ενα κρεβάτι ιδιωτικού νοσοκομείου. θετουμ οτι δεν υπαρχουν συσκευες τεχνητου νεφρου. Στο διπλανο κρεβάτι ειναι ένας διάσημος βιολιτζής ο οποίος πάσχει απο μια ασθένεια των νεφρών. Ο Οττο και ο βιολιτζης εχουν ιδια ομαδα αίματος και ετσι συνδέουν τις φλέβες τους. στην ουσια ο οττο θα πρέπει να κρατήσει στην ζωη τον βιολιτζη με τα δικα του νεφρά.
Ο όττο ειναι θυμα απαγωγης αλλα για καλο σκοπο. Για να ζησει ο βιολιτζης. Ο Οττο μπορει να ορίσει όπως θελει το σώμα του αλλα η ανθρωπινη ζωη ειναι ανωτερη. Ο όττο θα πρεπει να μεινει συνδεδεμενος με το σωμα του βιολιτζη για 9 μηνες (ας πουμε οτι τοσο παιρνει να του βρουνε μοσχευμα).
Ο όττο είναι υποχρεωωμένος ηθικα να παρέχει το σώμα του για 9 μηνες στον βιολιτζή; Και αν δεν ειναι 9 μηνες και ειναι 9 χρόνια;
Ο όττο δεν εχει την ηθικη υποχρεωση διοτη δεν φταει για την κατάσταση του βιολιτζη.
Αναλογιες με την εγκυμοσυνη απο βιαμο. Ησουν πολυ καλη και πολυ μεγαλοψυχη κυρια πχ μαρία που γέννησες το παιδι του βιαστή σου και το αγαπάς. Αλλα ειχες καθε δικαιωμα να μην το γεννησεις.
Γιατι; Γιατι δεν φταις για τον βιασμο σου και δεν εισαι υποχρεωμενη να διαθεσεις το σωμα σου για να σωσεις εναν αλλον ανθρωπο.
Κατ αρχην θα δεχτω για χάρη της κουβεντας οτι το εμβρυο ειναι ανθρωπος.
Θα αναφέρω εναν που ειναι καθετος στο θεμα της εκτρωσης για να μπει στο μουντ αυτου που θελω να πω (σόρυ όττο αλλα ξερω οτι σου αρεσει να ακονιζουμε το μυαλο οποτε δεν θα παρεξηγηθεις. δες το σαν παιχνιδι). Ας πουμε οτι ο Όττο πίνει σε ενα μπαρ του βάζουν κατι στο ποτό και ξυπναει σε ενα κρεβάτι ιδιωτικού νοσοκομείου. θετουμ οτι δεν υπαρχουν συσκευες τεχνητου νεφρου. Στο διπλανο κρεβάτι ειναι ένας διάσημος βιολιτζής ο οποίος πάσχει απο μια ασθένεια των νεφρών. Ο Οττο και ο βιολιτζης εχουν ιδια ομαδα αίματος και ετσι συνδέουν τις φλέβες τους. στην ουσια ο οττο θα πρέπει να κρατήσει στην ζωη τον βιολιτζη με τα δικα του νεφρά.
Ο όττο ειναι θυμα απαγωγης αλλα για καλο σκοπο. Για να ζησει ο βιολιτζης. Ο Οττο μπορει να ορίσει όπως θελει το σώμα του αλλα η ανθρωπινη ζωη ειναι ανωτερη. Ο όττο θα πρεπει να μεινει συνδεδεμενος με το σωμα του βιολιτζη για 9 μηνες (ας πουμε οτι τοσο παιρνει να του βρουνε μοσχευμα).
Ο όττο είναι υποχρεωωμένος ηθικα να παρέχει το σώμα του για 9 μηνες στον βιολιτζή; Και αν δεν ειναι 9 μηνες και ειναι 9 χρόνια;
Ο όττο δεν εχει την ηθικη υποχρεωση διοτη δεν φταει για την κατάσταση του βιολιτζη.
Αναλογιες με την εγκυμοσυνη απο βιαμο. Ησουν πολυ καλη και πολυ μεγαλοψυχη κυρια πχ μαρία που γέννησες το παιδι του βιαστή σου και το αγαπάς. Αλλα ειχες καθε δικαιωμα να μην το γεννησεις.
Γιατι; Γιατι δεν φταις για τον βιασμο σου και δεν εισαι υποχρεωμενη να διαθεσεις το σωμα σου για να σωσεις εναν αλλον ανθρωπο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Καταλαβαίνω τι λες.
Προσωπικά είμαι λίγο οξυμωρη σ'αυτό το ζήτημα.
Δηλ. δεν πιστεύω με την καμία στη φασιστική επιβολή και απαγόρευση,
άρα οφείλω να είμαι υπέρ της ελευθερίας της επιλογής μιας γυναίκας σ'αυτό το ζήτημα.
Ταυτόχρονα, και σε απολύτως ατομικό επίπεδο, επειδή είμαι κατά της έκτρωσης,
δε θα διέκοπτα την εγκυμοσύνη στο δικό μου σώμα, ακόμα κι αν ήταν από βιασμό.
Προσωπικά είμαι λίγο οξυμωρη σ'αυτό το ζήτημα.
Δηλ. δεν πιστεύω με την καμία στη φασιστική επιβολή και απαγόρευση,
άρα οφείλω να είμαι υπέρ της ελευθερίας της επιλογής μιας γυναίκας σ'αυτό το ζήτημα.
Ταυτόχρονα, και σε απολύτως ατομικό επίπεδο, επειδή είμαι κατά της έκτρωσης,
δε θα διέκοπτα την εγκυμοσύνη στο δικό μου σώμα, ακόμα κι αν ήταν από βιασμό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble