περί αυτού δεν έχω καμία αμφιβολία. Και η χαρά μου ήταν διπλή, τριπλή δεκαπλή,doctormarkon έγραψε:Κάποια γεγονότα είναι σικέ και όχι τυχαία.
όταν διαπίστωσα πως στο νοσοκομείο που πήγα (για τον καταρράκτη προσφάτως-στην Παμμακάριστο) είδα συνωμοσιολόγους που μ'έκαναν να κοκκινίζω από ανεπάρκεια.
Εκτός απ'το πλήθος (κυριολεκτικά) που άκουσα να μιλάει/σχολιάζει/αντιδρά στο ισόγειο (εξωτ. ιατρεία), ο τραυματιοφορέας που με μετέφερε στο χειρουργείο (ντε και καλά με καροτσάκι μωρ'αδερφάκι μου), ήταν φοβερός τυπάς. Μεταξύ των άλλων μου ειπε: "Ο Τσίπρας πήρε το μηνυματάκι του με την πτώση του f16..." έπαθα πλάκα κι όταν συνέχισε την ανάλυση αυτού που είπε...ε, μάγκες, μλάμε για ΚΑΡΑσυνωμοσιολόγο, τύφλα να'χω εγώ. Και καθόλου άστοχος ή φαντασιόπληκτος.
Εδώ τα μπουζουκοκάναλα ρίχνουν τα συνωμοσιολογικά τους... όπως για το μινι κραχ στο χρηματιστήριο σήμερα, που οφείλεται στα "φιλαράκια" των Σαμαρά/Χαρδούβελη, Μέρκελ και άλλων συναφών, που φρόντισαν γι'αυτήν την πτώση, σε κόντρα των εξαγγελιών που ήδη δόθηκαν από υπουργούς και Τσίπρα, πλέον πρωθυπουργό. Ενοχλούνται πολύ τα πουλάκια μου, κι αυτό είναι λόγος να χαιρόμαστε εμείς.
Το μόνο που θα διόρθωνα άμεσα στις εκφράσεις της τωρινής κυβέρνησης είναι η "ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα". Αυτήν την έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Τώρα είμαστε στη φάση γενοκτονικής κρίσης, με δεδομένο ότι οι άνω των 8.000 αυτοκτονιών και αμέτρητων χιλιάδων θανάτων λόγω κρίσης , αποτελούν τη μεγαλύτερη γενοκτονία που έχει συντελεστεί στην νεότερη τουλάχιστον ιστορία της Ελλάδας.