Φατσοβιβλίο πάρε ...
Re: Φατσοβιβλίο πάρε ...
Δεν θεωρω την κινηση εκβιαστικη. Το FB ειναι ενας ιδιωτικο οργανισμος. Δεν εχει υποχρεωση να σου παρεχει προσβαση και θετει τους ορους που θέλει.
Αν δεν τους αποδέχεσαι δεν μπαίνεις. Εκβιαστικη θα ηταν αν θα σε υποχρέωνε να μπεις.
Αν δεν τους αποδέχεσαι δεν μπαίνεις. Εκβιαστικη θα ηταν αν θα σε υποχρέωνε να μπεις.
απο τη στιγμή που αρνείται να μου δώσει τα στοιχεία μου... και τις δουλειές μου και με αναγκάζει να βάλω τα στοιχεία μου για να έχω στην κατοχή μου την δουλειά μου, ναι, τότε είναι εκβιαστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τρί 13 Ιαν 2015, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έγινε μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
Λόγος: έγινε μετατροπή σε ελληνική γραμματοσειρά
και έχεις κολλήσει σε αυτό... δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε για το φβι και τισ μαλακίες τους ενδιαφέρομαι για πληροφορίες νομικές ... Υπάρχει κάποιος να ξέρει και να μου δώσει καλός αν όχι τότε τσάμπα συζήτηση κάνουμε
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εγώ τη βρίσκω εμμέσως πλην σαφώς και εκβιαστική και κακόβουλη.
Αυτοί οι "κανονισμοί" φτιάχτηκαν στην πορεία και κάθε φορά που τους προκύπτει είτε εντολή εξ άνωθεν είτε δικό τους βίτσιο, τους τροποποιούν όπως γουστάρουν. Εντωμεταξύ ο χρήστης, έχει μπει στο χώρο από καιρό, έχει κάνει τις επαφές του, έχει δημιουργήσει (καλώς ή κακώς) έναν κόσμο εκεί μέσα τον οποίο γουστάρει, και αφού μπήκε στο τριπάκι, έρχεται μετά ο φατσοβιβλίος και του κάνει τις όποιες μαγκιές γουστάρει, με τη τη σιγουριά που του δίνει ο αδιανόητος (πλέον) αριθμός χρηστών που χρησιμοποιούν το πεδίο του. Και σου λέει, ή θα κάνεις ό,τι γουστάρω γιατί έτσι γουστάρω, ή θα την κάνεις μ'ελαφρά, κι αν την κάνεις, σκορδοκαϊλα μου, σιγά μη λείψεις κιόλας.
Μπαι δε γουέι, Ντιβινάκο,
Και πού να γίνει; Σ'ένα γιγάντιο πλέον σήμερα τόπο, που τα έσοδά του υπερβαίνουν το ΑΕΠ της Ελλάδας? Είναι μέσα στους λεγόμενους too big to fail, κι ας μην είναι τράπεζα.
Δικηγόρος υπήρχε στο χώρο μας, αλλά έχει κάτι χρόνια να φανεί.
Ελπίζω να δει το θέμα σου κάποιος φίλος με περισσότερη γνώση, και να σου δώσει
μια κατεύθυνση δράσης που θα έχει αποτέλεσμα για σένα, Σοφάκι μου.
Καλωσήρθες στα ΙΔΕΟ
Εγώ ξελογκαρισμένη δεν τον βλέπω.
Βλέπω αυτό που δείχνει με το screenshot του.
Αυτοί οι "κανονισμοί" φτιάχτηκαν στην πορεία και κάθε φορά που τους προκύπτει είτε εντολή εξ άνωθεν είτε δικό τους βίτσιο, τους τροποποιούν όπως γουστάρουν. Εντωμεταξύ ο χρήστης, έχει μπει στο χώρο από καιρό, έχει κάνει τις επαφές του, έχει δημιουργήσει (καλώς ή κακώς) έναν κόσμο εκεί μέσα τον οποίο γουστάρει, και αφού μπήκε στο τριπάκι, έρχεται μετά ο φατσοβιβλίος και του κάνει τις όποιες μαγκιές γουστάρει, με τη τη σιγουριά που του δίνει ο αδιανόητος (πλέον) αριθμός χρηστών που χρησιμοποιούν το πεδίο του. Και σου λέει, ή θα κάνεις ό,τι γουστάρω γιατί έτσι γουστάρω, ή θα την κάνεις μ'ελαφρά, κι αν την κάνεις, σκορδοκαϊλα μου, σιγά μη λείψεις κιόλας.
Μπαι δε γουέι, Ντιβινάκο,
η Redstorm είναι κορίτσι.Divine Sinner έγραψε:Δεν εισαι ο μόνος.
δεν μπορώ να ξέρω πραγματικά αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει καταγγελία απ'την Ελλάδα...RedStorm έγραψε:υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά με την καταγγελία?
Και πού να γίνει; Σ'ένα γιγάντιο πλέον σήμερα τόπο, που τα έσοδά του υπερβαίνουν το ΑΕΠ της Ελλάδας? Είναι μέσα στους λεγόμενους too big to fail, κι ας μην είναι τράπεζα.
Δικηγόρος υπήρχε στο χώρο μας, αλλά έχει κάτι χρόνια να φανεί.
Ελπίζω να δει το θέμα σου κάποιος φίλος με περισσότερη γνώση, και να σου δώσει
μια κατεύθυνση δράσης που θα έχει αποτέλεσμα για σένα, Σοφάκι μου.
Καλωσήρθες στα ΙΔΕΟ
Έκανες log out?Hlios έγραψε:Σε βλέπω κανονικά.
Εγώ ξελογκαρισμένη δεν τον βλέπω.
Βλέπω αυτό που δείχνει με το screenshot του.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
καλώς σε βρήκα μαμά... διάβασα πολύ για το φβ και του έχει κάνει σύσταση ένας οργανισμός ( με βάση καταγγελίες) περί δικαιωμάτων ... βρήκα επίσης και έναν τύπο που έχει καταγγείλει το φβ στο δικαστήριο της Βιέννης και έχει φτιάξει ενα πολλ για να τον βοηθησουν οι υπολοιποι "ανικανοποίητοι" χρήστες ...Φυσικά όμως όλα αυτά σε λόγια δεν βρήκα πουθενά ουτε το πολλ του ουτε και κάποια αίτηση πάνω σε αυτό...
- TeoZarque
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: Teo
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Πρέπει να πας λίγο πιο international, υποψιάζομαι. Δεν το έχω ψάξει και είναι αργά αλλά αν θες μπορώ να ψάξω αύριο.RedStorm έγραψε:divine το ποιο πιθανό ειναι να έχω φάει ριπορτ επειδή δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό όταν βλέπω μαλακίες..
η ερώτηση όμως δεν αλλάζει κάπου πρέπρει να λογοδοτεί και το φβ ..εχώ κάνει αρκετή έρευνα για να καταλάβω πως έχω κάνει μια τρυπα στο νερό και στο γουγκλ δεν πρόκειται να βρω τα περί καταγγελιάς..
"I left in love, in laughter, and in truth and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit."
Bill Hicks 1961 - 1994
Bill Hicks 1961 - 1994
βασικα ιντερνάσιοναλ το έψαξα .... και η αλήθεια είναι πως θα συναντήσεις πολύ σαβούρα ακόμα και για να βρεις αυτές τισ λίγες πληροφορίες που ανέφερα.. αν δεν σου κάνει κόπος ψάξτο θα το εκτιμούσα πολύ .. θα συνεχίσω και εγώ την έρευνα μου.. και που θα πάει κάτι θα βρω. το επόμενο μου βήμα είναι να μιλήσω με κοινωνικό λειτουργό ( αυτοί σίγουρα γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τα δικαιώματα ) ο επιμένων νικά και δεν σκοπεύω να αφήσω το φβ να με νικήσει ... Ακόμα και αν μου πάρει χρόνια.
- TeoZarque
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
RedStorm έγραψε:βασικα ιντερνάσιοναλ το έψαξα .... και η αλήθεια είναι πως θα συναντήσεις πολύ σαβούρα ακόμα και για να βρεις αυτές τισ λίγες πληροφορίες που ανέφερα.. αν δεν σου κάνει κόπος ψάξτο θα το εκτιμούσα πολύ .. θα συνεχίσω και εγώ την έρευνα μου.. και που θα πάει κάτι θα βρω. το επόμενο μου βήμα είναι να μιλήσω με κοινωνικό λειτουργό ( αυτοί σίγουρα γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τα δικαιώματα ) ο επιμένων νικά και δεν σκοπεύω να αφήσω το φβ να με νικήσει ... Ακόμα και αν μου πάρει χρόνια.
"I left in love, in laughter, and in truth and wherever truth, love and laughter abide, I am there in spirit."
Bill Hicks 1961 - 1994
Bill Hicks 1961 - 1994
- ArELa
- Founder-Administrator
δικό μου τυπάκι είσαι εσύ! Τσαμπουκάς, πείσμα και αποφασιστικότητα!RedStorm έγραψε:ο επιμένων νικά και δεν σκοπεύω να αφήσω το φβ να με νικήσει ... Ακόμα και αν μου πάρει χρόνια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Μαμά;RedStorm έγραψε:καλώς σε βρήκα μαμά...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Είναι φιλαράκι των παιδιών μουOTTO έγραψε:Μαμά;
και μ'αρέσει που με λέει έτσι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Αγαπώ το Φατσοβιβλίο μου Κατά κανόνα δέχομαι μόνο όσους γνωρίζω προσωπικά (κι αυτούς όχι πάντα, δεδομένου ότι είμαι παράξενη), με ελάχιστες εξαιρέσεις προσωρινά αγνώστων που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού κι είναι δρομολογημένοι για κατ' ιδίαν συστάσεις . Τα πάντα είναι θέμα του πώς τα χρησιμοποιείς. Ο λογαριασμός μου είναι ένα μέρος που εκφράζομαι ελεύθερα γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι που θα "με διαβάσουν" με νοιάζονται και ως ένα βαθμό τους αγαπώ. Έχω βάλει τις πληροφορίες και τον τοίχο μου ορατά μόνο στους φίλους μου (κάποια δε, ορατά μόνο σ' εμένα και τους πολύ πολύ δικούς μου), όσες φωτογραφίες προφίλ έχω με παιδάκια τούς κρύβω τα πρόσωπα, και η ζωή συνεχίζεται . Μου αρέσει που έχω μέσα γείτονες και φίλους από Ελλάδα και εξωτερικό (μπαίναμε και σ' ένα Bon Jovi chatroom προ αμνημονεύτων ετών) και που κρατάμε επαφή. Απλά αγαπώ και δεν θα το άλλαζα με κάτι λιγότερο. Αυτά
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- TeoZarque
- Φρεσκαδούρα
- Επικοινωνία:
Kool!Kariatida έγραψε:Αγαπώ το Φατσοβιβλίο μου Κατά κανόνα δέχομαι μόνο όσους γνωρίζω προσωπικά (κι αυτούς όχι πάντα, δεδομένου ότι είμαι παράξενη), με ελάχιστες εξαιρέσεις προσωρινά αγνώστων που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού κι είναι δρομολογημένοι για κατ' ιδίαν συστάσεις . Τα πάντα είναι θέμα του πώς τα χρησιμοποιείς. Ο λογαριασμός μου είναι ένα μέρος που εκφράζομαι ελεύθερα γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι που θα "με διαβάσουν" με νοιάζονται και ως ένα βαθμό τους αγαπώ. Έχω βάλει τις πληροφορίες και τον τοίχο μου ορατά μόνο στους φίλους μου (κάποια δε, ορατά μόνο σ' εμένα και τους πολύ πολύ δικούς μου), όσες φωτογραφίες προφίλ έχω με παιδάκια τούς κρύβω τα πρόσωπα, και η ζωή συνεχίζεται . Μου αρέσει που έχω μέσα γείτονες και φίλους από Ελλάδα και εξωτερικό (μπαίναμε και σ' ένα Bon Jovi chatroom προ αμνημονεύτων ετών) και που κρατάμε επαφή. Απλά αγαπώ και δεν θα το άλλαζα με κάτι λιγότερο. Αυτά
Bill Hicks 1961 - 1994
Bill Hicks 1961 - 1994