ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)

Δημοσίευση από alkinoos » Τετ 07 Ιαν 2015, 16:53

Σε μία κίνηση η οποία φημολογείτο τα τελευταία δύο 24ωρα, φαίνεται πως προχωρά η Α. Γκερέκου αδειάζοντας το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και αποφασίζοντας να κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, παρά την προχθεσινή γραπτή της δήλωση περί του αντιθέτου.

Με πιέσεις από Δένδια;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιέσεις ασκήθηκαν από τον ίδιο το Νίκο Δένδια, συνάδελφό της βουλευτή Κέρκυρας σήμερα, ο οποίος κατεβαίνει στη Β΄ Αθηνών και δεσμεύτηκε ότι θα τη στηρίξει στην περίπτωση που κατέβει ως υποψήφια με τη Ν.Δ στο νησί.
Μάλιστα, στην περίπτωση αυτή, δεν θα κατέβει ο Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος, σύμφωνα με όσα λένε στους κύκλους της Ν.Δ. τοπικά, επανεμφανίστηκε μετά από (τουλάχιστον) προτροπή του Υπουργού Άμυνας!

Δεν επιβεβαιώνει ακόμα η ίδια η Άντζελα

Η ίδια η Άντζελα Γκερέκου, με την οποία επικοινώνησε το CorfuPress.com πριν από λίγο, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την πληροφορία αλλά ούτε και να τη διαψεύσει, αναφέροντας πως δεν υπάρχει ακόμα καμία οριστική απόφαση για τίποτα, ωστόσο, ήδη η Συγγρού διαρρέει στα αθηναϊκά media πως η συμφωνία είναι οριστική και το ψηφοδέλτιο Κέρκυρας έχει κλειδώσει οριστικά.

Για την επόμενη ημέρα της Ν.Δ.

Εκτιμήσεις πολιτικών κύκλων κάνουν λόγο για κίνηση Δένδια με στόχο την... επόμενη ημέρα. Ο Κερκυραίος Υπουργός, είναι γνωστό ότι συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα των δελφίνων του Αντώνη Σαμαρά. Αν θεωρεί πως η Ν.Δ. θα ηττηθεί στις εκλογές, οι κύκλοι αυτοί εκτιμούν ότι θα ήθελε να έχει ανθρώπους «δικούς» του εντός της Κ.Ο. του κόμματός του, ισχυροποιώντας τη δική του υποψηφιότητα για τη μετά Σαμαρά εποχή.
Άλλωστε, οι σχέσεις του με την Α. Γκερέκου τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλές τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και προσωπικά και πλέον δεν τίθεται ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης σε τοπικό επίπεδο (η μάχη του σταυρού).

Τι θα κάνουν οι άλλοι

Οριστικά; Η συμμετοχή Γκερέκου ανατρέπει τα εσωκομματικά δεδομένα και αποτελεί ερωτηματικό πλέον τόσο η συμμετοχή του Γ. Τρεπεκλή, όσο και οι επαφές με το Σπύρο Σπύρου. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση του Στέφανου Γκίκα απέναντι στον οποίο το ίδιο του το κόμμα τοποθετεί μία ισχυρότατη υποψηφιότητα μαζί με μεγάλο κομμάτι του κομματικού μηχανισμού.
Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν έως το βράδυ.

http://www.corfupress.com/v3/politiki/4 ... E%B9%CE%B1

...όχι παίζουμε :loco: Καρέκλα/θέση/μισθός να 'ναι :sick:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 07 Ιαν 2015, 19:38

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων Πράσινων στις εκλογές
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231375611
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Ιαν 2015, 01:39

Γιατί βρίσκεται στην κυβέρνηση ακόμη ο Σαμαράς και η συμμορία του;

Στις 31 Δεκεμβρίου 2014 αναρτήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα αριθμ. 173 με βάση το οποίο η Βουλή διαλύθηκε με παράλληλη προκήρυξη βουλευτικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου 2015. Το ΠΔ αυτό δημοσιοποιήθηκε την επομένη της συνάντησης του φερόμενου ως πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τον φερόμενο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, όπου ο πρώτος του ανακοίνωσε το αδιέξοδο της πρόωρης προεδρικής εκλογής.

Με βάση το ισχύον σύνταγμα ο κ. Παπούλιας ήταν υποχρεωμένος να διαλύσει την Βουλή και να προκηρύξει εκλογές. Έτσι κι έγινε. Με μόνο μια διαφορά. Γιατί παραμένει στη θέση της η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου; Γιατί δεν παραιτήθηκε προκειμένου να αντικατασταθεί με υπηρεσιακή; Το μόνο που έγινε είναι η τελετή ορκωμοσίας του Υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδη ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και παρουσία του φερόμενου ως Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Από κι ως πού; Με βάση ποια προβλεπόμενη διάταξη του Συντάγματος ο Σαμαράς και οι υπουργοί του παραμένουν στη θέση τους; Στο άρθρο 41 παρ. 1 του Συντάγματος περί διάλυσης της Βουλής προβλέπονται τα εξής: O Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να διαλύσει τη Bουλή, αν έχουν παραιτηθεί ή και καταψηφιστεί από αυτή δύο Kυβερνήσεις και η σύνθεσή της δεν εξασφαλίζει κυβερνητική σταθερότητα. Oι εκλογές ενεργούνται από την Kυβέρνηση που έχει την εμπιστοσύνη της διαλυόμενης Bουλής. Σε κάθε άλλη περίπτωση εφαρμόζεται αναλόγως το τρίτο εδάφιο της παραγράφου 3 του άρθρου 37.

Επρόκειτο για τέτοια περίπτωση η τωρινή διάλυση της Βουλής; Όχι. Μάλιστα το ΠΔ του ΠτΔ ούτε καν τολμά να επικαλεστεί το συγκεκριμένο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 41. Επομένως, οι εκλογές οφείλουν να διεξαχθούν με το τρίτο εδάφο της παραγράφου 3 του άρθρου 37. Τι προβλέπει; Ότι ο ΠτΔ "...αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Aρείου Πάγου ή του Eλεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Kυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Bουλή."

Γιατί ο ΠτΔ δεν έπραξε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του συντάγματος; Γιατί οι Σαμαροβενιζέλοι παραμένουν στους κυβερνητικούς θώκους; Θα μου πείτε εδώ οι συγκεκριμένοι έχουν διαπράξει κατάφωρες πράξεις εσχάτης προδοσίας και σφετερισμού εξουσίας προς όφελος ξένων δυνάμεων, σ' αυτό θα κολλήσουν; Γιατί όμως δεν το θέτει ως κορυφαίο ζήτημα η αντιπολίτευση; Τέτοια εμπιστοσύνη έχει στην πιο φασίζουσα διακυβέρνηση της μεταπολίτευσης για την διεξαγωγή εκλογών; Γιατί δεν προσφεύγει εναντίον της κυβερνητικής αυθαιρεσίας;

Η κυβερνώσα συμμορία, η εγκληματική οργάνωση που σφετερίστηκε τη διακυβέρνηση της χώρας προκειμένου να καταλύσει το σύνταγμα και να επιβάλει καθεστώς κατοχής προς όφελος των ξένων δανειστών, κρατά τον έλεγχο του κρατικού μηχανισμού για να επιδοθεί σε κάθε λογής λαθροχειρία, προβοκάτσια, χειραγώγηση και εκμετάλλευση προκειμένου να διασωθεί εκλογικά. Γιατί η αντιπολίτευση το ανέχεται;

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015 ... ost_4.html
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 08 Ιαν 2015, 14:13

Αυτήν ακριβώς την απορία-κουβέντα είχαμε εδώ στο Υπουργείο. Έχω ζήσει πολλές εκλογικές αναμετρήσεις από το 2006 που είμαι εδώ και πάντα υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση και κατά προέκταση αντίστοιχος υπηρεσιακός υπουργός, ο οποίος φυσικά δεν έχει δικαίωμα υπογραφής σε τίποτα, και κυρίως σε ότι αφορά υπηρεσιακές μεταβολές....
Αυτή τη φορά, κανένας δεν έχει φύγει, όλοι και όλα είναι στη θέση τους και η Υπουργάρα μας :loco: υπογράφει κανονικά....
Στηρίζεται κάπου όλο αυτό? Γιατί δεν μιλάει κανένας, παρά μόνο εμείς (που στο κάτω κατω, δεν είμαστε και συνταγματολόγοι...)?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Ιαν 2015, 14:21

Αυτοί που θα'πρεπε να μιλάνε πρώτοι, να ΩΡΥΟΝΤΑΙ δηλαδή, είναι οι ΣΥΡΙΖαίοι.
Σιγή ιχθύος ΚΑΙ επ'αυτού...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 08 Ιαν 2015, 14:51

χαχαχαχα,σωστότατος ο Καζάκης !!! Άρα....στημένεςςςςςςςςςςςςςςς οι εκλογές !!! Πάλι το σαμάρι κυβέρνηση
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 08 Ιαν 2015, 15:22

Δεν είμαστε χώρα,είμαστε αποικία.
Εχουμε τραπεζική κατοχή,το σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο εδώ και καιρό.
Δε καταλαβαίνω που είναι το περίεργο.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 08 Ιαν 2015, 15:27

firefightergr έγραψε: Δε καταλαβαίνω που είναι το περίεργο.
Το περίεργο δεν είναι στο γεγονός οτι το σύνταγμα το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο, όπως πολύ εύστοχα λες.
Το περίεργο είναι οτι δεν μιλάει κανείς. Μόνο τον Καζάκη είδα να το αναφέρει.Τι στην ευχή? :conf:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 08 Ιαν 2015, 17:46

ArELa έγραψε:Γιατί ο ΠτΔ δεν έπραξε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του συντάγματος;
Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να ακούγεται παντού!!!
alkinoos έγραψε:Πάλι το σαμάρι κυβέρνηση
Να ξερες πόσο το φοβάμαι αυτό το σενάριο. Θα είναι η ταφόπλακα κάθε ελεύθερου Έλληνα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Ιαν 2015, 20:51

alkinoos έγραψε:χαχαχαχα,σωστότατος ο Καζάκης !!! Άρα....στημένεςςςςςςςςςςςςςςς οι εκλογές !!! Πάλι το σαμάρι κυβέρνηση

Δε νομίζω πως υπήρξαν ποτέ εκλογές στην Ελλάδα (μεταπολεμικά τουλάχιστον) που να μην
στήθηκαν/μαγειρεύτηκαν. Ήμουν μωρό, αλλά άκουγα τους γονείς μου να λένε πως κάποια
χρονιά (στις αρχές δεκαετίας του '60) ψήφισαν και τα δέντρα!
Τώρα δε θα μαγειρεύονται, που έχουν τις ΨΕΥΤΟδημοσκοπήσεις, και την τεχνολογία και την ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία που παίρνει τις ψήφους (singular logic) στη φαρέτρα τους;
kat_woman έγραψε:Το περίεργο είναι οτι δεν μιλάει κανείς. Μόνο τον Καζάκη είδα να το αναφέρει.Τι στην ευχή? :conf:
Το ότι όλοι εκεί μέσα (στη βουλή) είναι υπηρέτες του ίδιου καθεστώτος/συστήματος/ατζέντας
το λέμε κάποιοι εδώ και χρόνια. Αν ΤΩΡΑ δεν μπορεί ΑΚΟΜΑ να το δει κανείς, δεν ξέρω
τι άλλο θα μπορούσε να γίνει για να το κάνει οφθαλμοφανές.
Ο Σαμαράς λέει "είδατε τι έγινε στη Γαλλία?" και καταδεικνύει ότι ο συριζα θα προάγει την κατάσταση... μας δείχνει και το φράχτη λες και τον έφτιαξε αυτός, για να μας πεσει ότι αυτός
μας προστατεύει από λαθρομεταναστευτικές επιδρομές... και ένα κάρο Έλληνες ΤΟ ΜΑΣΑΝΕ και το ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ. Το ότι ο ίδιος άντρας έμπασε όλη την Αλβανία μέσα (αρχίζοντας από φυλακισμένους-καταδίκους), θα το θυμόντουσαν ακόμα και τα χρυσόψαρα, αλλά οι Ελληνες το ξεχνάνε ΚΑΙ αυτό...
Ο δε συριζα, δεν αντιδρά ΚΑΘΟΛΟΥ σ'όλα αυτά. Δεν θέτει καν θέμα νομιμότητας για το τι έπρεπε να είχε γίνει μετά τη διάλυση της βουλής... Μιλάμε για υποψήφιους (κόμματα και πολιτικούς) που αντικατοπτρίζουν το δικό μας πάμπτωχο κριτήριο, την δική μας ανύπαρκτη δυνατότητα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ σκέψης, και κυρίως, τη δική μας συναίνεση σ'αυτά τα αίσχη που γίνονται στην Ελλάδα σήμερα.

Ο Τσίπρας μπορεί να'χει την εκλογική νίκη στο τσεπάκι του, αλλά δε θέλει με τίποτα αυτοδυναμία...
Αυτό είναι το πρώτο λογικό συμπέρασμα. Δεν τη θέλει, για να μην πέσει σ'αυτόν όλη η λαϊκή μήνη
όταν θα έχει διαλυθεί πλήρως η Ελλάδα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Απίστευτες ανομίες των αχρείων!

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Ιαν 2015, 08:49

Και δεν είναι μόνο η συνταγματική παραβίαση της παραμονής της μέχρι τώρα κυβέρνησης στην εξουσία μετά τη διάλυση της βουλής. Υπάρχει κι άλλη παραβίαση, με νόμο που ψηφίστηκε το 2012 (το πρόβλεψαν οι μάγκες) και θέλει να χάνουν το συνταγματικό τους δικαίωμα ψήφου οι 18χρονοι, αν οι εκλογές διενεργηθούν το Γενάρη ή το Φλεβάρη του έτους που θα κλείσουν τα 18!

Συνεπώς, όσοι έχουν γεννηθεί το '97, δεν θα ψηφίσουν αυτή τη φορά, διότι οι εκλογές διενεργούνται τον Γενάρη.

Ορίστε και τα σχετικά http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 98&catID=3

Εχει κάποια λογική αυτό που πρόβλεψαν οι αχρείοι πέρσι, αφού ξέρουν ότι ένα 18χρονο παιδί,
δεν θα παρακολουθήσει δημοσκοπήσεις ή τη μπουρδολογία που πασάρουν οι πολιτικάντηδες στα κανάλια, με την οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλένουν βιολογικά τα κεφάλια των χρησίμων ηλιθίων της κοινωνίας, που κόπτονται περισσότερο για το κομματικό μαντρί τους που στηρίζουν με οπαδιλίκι, παρά για την ίδια τους τη ζωή.

Αν το γεγονός ότι 100.000 άτομα (που γεννήθηκαν το '97) δεν θα ψηφίσουν σε 16 μέρες,
δεν είναι η απόλυτη ΑΝΟΜΙΑ, δεν ξέρω κι εγώ τι είναι! :swear:

Το αξιοσημείωτο εδώ, είναι ότι ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση, ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα βουλευτικά κόμματα, όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" εκεί μέσα, το έκαναν γαργάρα ΚΑΙ αυτό! :banghead:

Αν αυτό μαζί με την πασιφανή ατασθαλία της παραμονής της κυβέρνησης αντί να μπει υπηρεσιακή,
είχε γίνει θέμα από οποιοδήποτε (βουλευτικό) κόμμα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για το ίδιο αυτό το κόμμα (θ'ανέβαινε το ποσοστό του) αλλά και για το πολιτικό τοπίο!
Αν προέκυπτε εντονότερη πόλωση, τουλάχιστον αυτή δεν θα ήταν τεχνητή και με ηλίθια προτάγματα,
αλλά θα εμπεριείχε βάσιμα και ισχυρά επιχειρήματα.

Τον ήπιαμε και πάλι.
Διαρκώς τον πίνουμε δηλαδή... και μονίμως σιωπούμε.
Με τις υγείες μας :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 09 Ιαν 2015, 09:28

Πατήρ, Υιός κι Άγιο Πνεύμα στο εξώφυλλο τού Hebdo..

Εικόνα

http://www.katohika.gr/2015/01/patir-io ... hebdo.html

Λυπάμαι πολύ που κάνω αναπαραγωγή κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να έχουμε πλήρη εικόνα για το περιοδικό.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 13 Ιαν 2015, 16:32

Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Re: Απίστευτες ανομίες των αχρείων!

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 13 Ιαν 2015, 20:37

ArELa έγραψε:με νόμο που ψηφίστηκε το 2012 (το πρόβλεψαν οι μάγκες) και θέλει να χάνουν το συνταγματικό τους δικαίωμα ψήφου οι 18χρονοι, αν οι εκλογές διενεργηθούν το Γενάρη ή το Φλεβάρη του έτους που θα κλείσουν τα 18!
Εδώ έρχεται η απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Μήπως ήξεραν ότι τα 100.000 άτομα θα άλλαζαν τα ποσοστά με τρόπο που δεν τους συνέφερε;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Ιαν 2015, 11:28

OTTO έγραψε:Μήπως ήξεραν ότι τα 100.000 άτομα θα άλλαζαν τα ποσοστά με τρόπο που δεν τους συνέφερε;
το "μήπως" τι το ήθελες;
Προσωπικά τέλος πάντων, αυτό πιστεύω.

Το τι πιστεύω για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά διαλύθηκε η βουλή
και αντί να μπει υπηρεσιακή κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές παραμένουν αυτοί επάνω,
δε θα το αναπτύξω. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του μόνος του...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 14 Ιαν 2015, 16:02

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει και Β' γύρος. Τότε θα συμμετάσχουν σχηματισμοί που δεν κατεβαίνουν τώρα, ίσως και νεώτεροι. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Ιαν 2015, 08:33

Iwn Rwmanos έγραψε:Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει και Β' γύρος. Τότε θα συμμετάσχουν σχηματισμοί που δεν κατεβαίνουν τώρα, ίσως και νεώτεροι. :cool:
πολύ φοβάμαι πως έτσι θα γίνει! Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ δε δείχνει να θέλει αυτοδυναμία.
Αν την ήθελε, θα μιλούσε σαφέστερα, χωρίς "πηδήματα" και άλλα φληναφήματα...

Η παρακάτω είναι η τελειότερη "πολιτική διαφήμιση" που έχω δει. :lol:

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr

Δημοσίευση από firefightergr » Σάβ 17 Ιαν 2015, 15:31

Η Ραχήλ Μακρή είπε ότι μπορούμε να τυπώσουμε 100 δις.
Γιατί δεν το έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οδήγησαν χιλιάδες στην αυτοκτονία;

Εικόνα

http://www.katohika.gr/2015/01/prepei-n ... -nd-e.html
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Ιαν 2015, 18:07

firefightergr έγραψε:Η Ραχήλ Μακρή είπε ότι μπορούμε να τυπώσουμε 100 δις.
Γιατί δεν το έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οδήγησαν χιλιάδες στην αυτοκτονία;
Η Ραχήλ αστόχησε εδώ. Δεν τα'ξερε καλά, ισως πήρε παράδειγμα από την Ιρλανδία, που
πριν χρόνια έγινε κάτι ανάλογο, αλλά έγινε με λαμογιά και κατ'εξαίρεσιν... (απ'όσο άκουσα)
Πάντως, μπορεί να είπε μια κοτσάνα, αλλά μπροστά στα αίσχη που ακούω από τους άλλους
πολιτικούς, το δικό της είναι πταισματάκι.

Στο δικό σου το "γιατί", εδώ, θα πω απλά...
Γιατί δε γίνεται. Καμία άλλη χώρα δεν έχει το δικαίωμα να τυπώνει ευρώ πλην της ΕΚΤ.
Μπορούν να τυπωθούν εκτάκτως (πάλι από την ΕΚΤ), ΑΝ οι τράπεζες εισηγηθούν στο ELA
για δάνεια ένεκα ανάγκης ρευστότητας, αλλά αυτά τα λεφτά που θα τυπώνονταν θα κόστιζαν
πολύ ακριβά...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
yiotis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από yiotis » Κυρ 18 Ιαν 2015, 01:10

Η Μακρη δεν ειπε τιποτα λαθος , οπως και να εχει η Ιρλανδια τυπωσε ευρω , αυτο ειναι γεγονος , υπαρχει προηγουμενο δηλαδη . Οι υαινες απο καθε πλευρα λυσσαξαν και ορμηξαν να την φανε. Τωρα αν για εμας ειναι καλη η οχι λυση , να τυπωσουμε χρημα ειναι αλλο θεμα , ας κανουμε το πιο βασικο εναν εκτενη λογιστικο ελεγχο του χρεους και ολα θα ξεδιαλυνουν μετα , αλλα σιγα να μην το κανει αυτο ο συριζα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Ιαν 2015, 10:34

Επειδή το θέμα αυτό (Ραχήλ, τύπωση ευρώ) αξίζει πλέον να γίνει ξέχωρο τόπικ, ενημερώνω
ότι διέσπασα τα μετέπειτα ποστς απ'αυτό το στίκι, και προσθέτοντας τη μετάφραση ενός άλλου άρθρου σήμερα εδώ, το νέο τόπικ που δημιουργήθηκε, θα το δείτε (απ'την αρχή του) εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 47#p249247
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Ιαν 2015, 19:11

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η συντριβή
των εκφραστών του δωσιλογισμού!

Η απόφαση του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, καταδεικνύει την αδυναμία του να συνεχίσει να κυβερνά τη χώρα, τουλάχιστον με τους ίδιους όρους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απώλεσε και τις τελευταίες εφεδρείες κοινωνικής νομιμοποίησης. Υπό τις παρούσες συνθήκες πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας, είναι πλέον εντελώς αδύνατο να συντηρήσει τεχνητά κάποιες κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες θα «απορροφούν» τους κραδασμούς που θα προκαλούν οι συνέπειες των ακραίων πολιτικών επιλογών.

Διαπιστώνοντας αυτή την αδυναμία αποφάσισε να παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας -διατηρώντας βεβαίως την εξουσία- σε κάποιες «ενδιάμεσες» πολιτικές δυνάμεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο και δεδομένης της αδυναμίας αυτών των πολιτικών δυνάμεων ακόμα και να διαχειριστούν τη βαθύτατη δομική κρίση τερματικού χαρακτήρα που βιώνουμε, η χώρα εισέρχεται σε μια μεταβατική περίοδο κοινωνικοπολιτικής αστάθειας. Η εξέλιξη αυτή μόνο ως εξαιρετικά θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, διότι θα οδηγήσει στην τελική αναμέτρηση του καθεστώτος με τις λαΊκές δυνάμεις. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια «χρυσή» ευκαιρία που έχει ο ελληνικός λαός να απαλλαγεί οριστικά από τον βρόχο της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που επέβαλαν δανειστές και τοκογλύφοι και να πάρει ο ίδιος τη ζωή του στα χέρια του.

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί κάλλιστα να γίνει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, μ’ ένα ανελέητο και συντριπτικό πλήγμα στα κόμματα της δωσιλογικής συγκυβέρνησης και των... παραφυάδων τους!

Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι οι εκλογές θα οδηγήσουν στην τελική λύση. Διότι οι διεκδικητές της διακυβέρνησης -με βάση τα λεγόμενα των ίδιων των στελεχών τους- δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ευθεία ρήξη με το κατοχικό καθεστώς των διεθνών δεσμεύσεων και των δανειακών συμβάσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η διάσωση της χώρας μας μπορεί να επέλθει εφόσον επανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπειά μας. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, παρά μόνο με μονομερείς ενέργειες!

Ωστόσο, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να «ξεφορτωθούμε» αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και εγκαθίδρυσαν ένα νεοαποικιοκρατικό μοντέλο οικειοθελούς κατοχής.

Το Ε.ΠΑ.Μ. αταλάντευτα προσηλωμένο στις διακηρύξεις και τους στόχους που έθεσε εν τη γενέσει του, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συγκρότηση μιας κοινωνικοπολιτικής συμπαράταξης που θα αντιπροσώπευε την ενότητα του λαού, πάνω και πέρα από τεχνητούς διαχωρισμούς. Μια ευρύτατη συμμαχία όμορων δυνάμεων που θα έθετε υπεράνω όλων τη διάσωση της χώρας και την οριστική συντριβή των δυνάμεων κατοχής και δωσιλογισμού. Για μια Ελλάδα εθνικά κυρίαρχη, αυτοδιάθετη και απαλλαγμένη από τη θηλειά του παράνομου χρέους και των δανειακών συμβάσεων, που επέβαλαν η Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Για μια Ελλάδα της δημοκρατίας και της προκοπής. Παρ’ ότι δεν προέκυψε ένας εκλογικός σχηματισμός, η συγκεκριμένη προσπάθεια συνεχίζεται και κυοφορεί τη δημιουργία ενός δημοκρατικού-πατριωτικού πόλου που θα εκφράσει και θα συσπειρώσει τις λαϊκές δυνάμεις.

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. στο εσωτερικό δημοψήφισμα για τη συμμετοχή η όχι στις επερχόμενες εκλογές τοποθετήθηκαν -κατά συντριπτική πλειοψηφία- αρνητικά. Κι αυτό συνέβη, επειδή συνειδητοποίησαν ότι σ΄ αυτές τις εκλογές κανένα κίνημα βάσης δεν μπορεί να επιβάλει ή τουλάχιστον να δράσει σε κάποιο βαθμό με τους δικούς του όρους. Δηλαδή, την κινητοποίηση της κοινωνίας, του ίδιου λαού, στην κατεύθυνση της ανατροπής του υπάρχοντος συστήματος.

Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά με την εμφανή κοινωνική βούληση, για συντριβή των πολιτικών δυνάμεων που οδήγησαν τη χώρα στην κατάρρευση και τη χρεοκοπία!

Και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμβάλουν αποφασιστικά σ’ αυτό.

Και φυσικά, θα τοποθετηθεί στην πρώτη γραμμή της σκληρής μάχης που θα αρχίσει την επόμενη των εκλογών. Για τη συγκρότηση ενός ρωμαλέου και αυθεντικού λαϊκού κινήματος, που θα εγγυηθεί την οριστική νίκη και την απελευθέρωση. Μιας πηγαίας λαϊκής δύναμης που θα αποτινάξει από το σώμα της Πατρίδας τα τελευταία περιτρίμματα του κατοχικού καθεστώτος, αλλά και οποιονδήποτε διανοηθεί να φαλκιδεύσει -με όποιον τρόπο- τη μεγαλειώδη πορεία προς την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Χειραφέτηση.

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η Πολιτική Γραμματεία
Αθήνα 17-1-2015
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 20 Ιαν 2015, 12:10

Tony Samaras - Sexual Healing

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Ιαν 2015, 12:13

ναι το είδα και γέλασα... :lol:
αν και δεν είναι για γέλια... για κλάματα είναι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Ιαν 2015, 17:39

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”