κατοχικός...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: κατοχικός...
Πρέπει να πω ότι η απώλεια τέτοιου ποσού, που είναι ζωτικής σημασίας για σένα Νάσο,
με στεναχωρεί πολύ. Δεν το ήξερα, και δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου έφυγαν αυτά τα λεφτά,
γιατί γενικότερα δεν μπόρεσα (εξ αρχής) να καταλάβω πως λειτουργεί αυτό το πράγμα στο οποίο επένδυσες κι εσύ όπως και άλλοι φαντάζομαι.
Τα αναρτήματα που μας έφερες, δεν μπορώ να τα βρω στο συγκεκριμένο τόπικ.
Ίσως είναι σε άλλο πεδίο.
Όπως και να'χει, σε στηρίζω και είμαι μαζί σου σ'αυτό.
Με πάγωσε πολύ το όλο θέμα...
Όσο για τη λέξη "αντινόηση" (και το όνομα "αντίνοος")
μου κάνει μεγάλο ζντιιιιιιιιιιιιν στον εγκέφαλο τελικά.
με στεναχωρεί πολύ. Δεν το ήξερα, και δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου έφυγαν αυτά τα λεφτά,
γιατί γενικότερα δεν μπόρεσα (εξ αρχής) να καταλάβω πως λειτουργεί αυτό το πράγμα στο οποίο επένδυσες κι εσύ όπως και άλλοι φαντάζομαι.
Τα αναρτήματα που μας έφερες, δεν μπορώ να τα βρω στο συγκεκριμένο τόπικ.
Ίσως είναι σε άλλο πεδίο.
Όπως και να'χει, σε στηρίζω και είμαι μαζί σου σ'αυτό.
Με πάγωσε πολύ το όλο θέμα...
Όσο για τη λέξη "αντινόηση" (και το όνομα "αντίνοος")
μου κάνει μεγάλο ζντιιιιιιιιιιιιν στον εγκέφαλο τελικά.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Οσα έγραψα είναι η πραγματικότητα και η πορεία μου στη προσπάθεια που ξεκίνησε ο stranger και οι συνεργάτες του.
Η ευθύνη βαρύνει όλους μας.Το αν η προσπάθεια πετύχει μετά θάνατον ή πιό σύντομα είναι άσχετο με τον τρόπο που προσπάθησαν να προσελκύσουν κόσμο,τρόπος που κατά τη γνώμη μου ήταν λανθασμένος.
Η αλήθεια πονάει και χαρακτηρίζεται αντινόηση.
Εγώ στη θέση τους θα ενημέρωνα καλύτερα το κόσμο και αυτή είναι η μοναδική ένστασή μου,αυτοί όμως πιστεύουν ότι έχουν το αλάνθαστο και δεν δέχονται κριτική.
Η ευθύνη βαρύνει όλους μας.Το αν η προσπάθεια πετύχει μετά θάνατον ή πιό σύντομα είναι άσχετο με τον τρόπο που προσπάθησαν να προσελκύσουν κόσμο,τρόπος που κατά τη γνώμη μου ήταν λανθασμένος.
Η αλήθεια πονάει και χαρακτηρίζεται αντινόηση.
Εγώ στη θέση τους θα ενημέρωνα καλύτερα το κόσμο και αυτή είναι η μοναδική ένστασή μου,αυτοί όμως πιστεύουν ότι έχουν το αλάνθαστο και δεν δέχονται κριτική.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ
Και λυπάμαι πραγματικά.
Και λυπάμαι πραγματικά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Συμφωνω με το οτι δεν ειναι σωστη καμια προσπαθεια εκφοβισμου κ φιμωσης(εαν θεωρηθει τετοια προσπαθεια που δεν θα επρεπε ετσι αψήφιστα να το λεμε πριν εξετασουμε καλα το θεμα) αλλα κ αυτος ο Κατοχικος/ο stranger κλπ να κανουν λιγη αυτοκριτικη!Justme έγραψε:Το διάβασα. Απορώ πραγματικά γιατί τόσο πολεμική στο να μην ακουστεί οποιαδήποτε φωνή η οποία δεν ανήκει ή δεν υπακούει στο υφιστάμενο <<status quo>>.
Τραβάνε ζόρι με τα όσα αναρτά ο Κατοχικός ; Να τον αντιμετωπίσουν στα ίσια, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά μωρέ.
Γενικά όποια φωνή όμως ξεφεύγει και μπορεί να τους κάνει ζημιά ή θα φιμωθεί ή θα συκοφαντηθεί. Το έχουμε ξαναζήσει το παραμύθι κάποιοι από διάφορους <<δημοκράτες>>. (youtube,blog κλπ)
Αλλά απ την άλλη είναι δυνατόν όταν επιλέξεις να πας κόντρα σε μια κατάσταση , ας την ορίσουμε γενικά ως νέα τάξη πραγμάτων, να μην περιμένεις αντίποινα από τον κάθε χρήσιμο ηλίθιο;
Εχει ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ το κακο με αυτους!
εαν ισχυαν οσα γραφουν/λενε κατα καιρους τωρα θα ειχαν γινει 3 παγκοσμιοι πολεμοι,15 χρεοκοπιες της ΕΕ,40 της Ελλαδας,1000 μπαχαλα λαθρομεταναστων κλπ
Λιγο μετρο να βαλουν γιατι ωραια ηταν καποτε να τα διαβαζαμε αλλα πλεον κουρασαν ολα αυτα που γραφουν κ που ΠΟΤΕ δεν επιβεβαιωνονται..
Υ.Γ. Φυσικα κ καμια επανασταση δεν θα ξεκινησει απο το ιντερνετ ή τον Κατοχικο κ κανενας δεν τον βλεπει σαν "ηγετη"..
Αυτα δεν τα γραφαμε στα blogs ουτε το 2005 και το 2006.Ουτε ο Γκιολιας δεν θεωρουσε τον εαυτο του τετοιο που ειχε ολη την Ελλαδα να τον διαβαζει κ ειχε πραγματικη δυναμη ελεω γνωριμιων!
Προς τους φανατικους φιλους του: ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ!!
Ουτε οι φανς του Σωρρα τετοια τρελα!!!!!
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε θέματα που σχετίζονται με την ΝΤΠ.
Π.χ chemtrails, haarp , έλεγχος του νου. Τα υπόλοιπα προφανώς υπάρχουν για τα κλικ και αυτό δεν το κάνει μόνο ο κατοχικός. Αλλά όλα τα blog που ασχολούνται με ΝΤΠ.
Επιλέγω και διαβάζω αυτά με την παραπάνω θεματολογία αυστηρά.
υσ για να είμαι ειλικρινής πατάω στο search λέξεις κλειδιά και μου βγάζει μονάχα αυτά που θέλω.
Για τα υπόλοιπα(αυτά που γράφουν τα παιδιά πιο πάνω) δεν γνωρίζω τι παίζει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Πάντως θεωρώ την ενημέρωση απαραίτητη. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν λίγα πράγματα τώρα υπάρχει αφθονία. Σημασία έχει να ψάχνεις τι βάζεις στο blog σου για να σε κάνουν να διαφέρεις από τα υπόλοιπα.
Εξίσου άριστη ενημέρωση προσφέρει και ο Κόκκινος Ουρανός με τις μεταφράσεις ξένων άρθρων.
Και θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ενωμένους κάποιους blogers, πιστεύω θα είχαν να προσφέρουν τα μέγιστα στην ενημέρωση ενάντια στην νεοταξική προπαγάνδα.
Π.χ chemtrails, haarp , έλεγχος του νου. Τα υπόλοιπα προφανώς υπάρχουν για τα κλικ και αυτό δεν το κάνει μόνο ο κατοχικός. Αλλά όλα τα blog που ασχολούνται με ΝΤΠ.
υσ για να είμαι ειλικρινής πατάω στο search λέξεις κλειδιά και μου βγάζει μονάχα αυτά που θέλω.
Για τα υπόλοιπα(αυτά που γράφουν τα παιδιά πιο πάνω) δεν γνωρίζω τι παίζει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Πάντως θεωρώ την ενημέρωση απαραίτητη. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν λίγα πράγματα τώρα υπάρχει αφθονία. Σημασία έχει να ψάχνεις τι βάζεις στο blog σου για να σε κάνουν να διαφέρεις από τα υπόλοιπα.
Εξίσου άριστη ενημέρωση προσφέρει και ο Κόκκινος Ουρανός με τις μεταφράσεις ξένων άρθρων.
Και θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ενωμένους κάποιους blogers, πιστεύω θα είχαν να προσφέρουν τα μέγιστα στην ενημέρωση ενάντια στην νεοταξική προπαγάνδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AnonymosEreynhths την Δευ 05 Ιαν 2015, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγαπημενος ο Κόκκινος Ουρανός !!Justme έγραψε:Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε θέματα που σχετίζονται με την ΝΤΠ.
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω τι παίζει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Πάντως θεωρώ την ενημέρωση απαραίτητη. Μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν λίγα πράγματα τώρα υπάρχει αφθονία. Σημασία έχει να ψάχνεις τι βάζεις στο blog σου για να σε κάνουν να διαφέρεις από τα υπόλοιπα.
A μαλιστα,αυτα τα θεματα οντως τα αντιμετωπιζει οπως τα αλλα blogs..Με μεγαλυτερη σοβαροτητα.
Αυτα με τις "inside info" και τους πολεμους/κρισεις που ψυχανεμιζεται καθε τοσο κ "προειδοποιει τον κοσμο", με κανουν να βγαζω σπυρακια..Το εχει κανει τοσες φορες και ΠΟΤΕ δεν βγηκε σωστος!ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ!
Οπως επισης παλαιοτερα με εκνευριζε κ η απο το blog του προωθηση του σχεδιου Αχιλλεας...Ομαδα Αχιλλεας που μολις πηγαινες να μπεις στο σαιτ της σε ρωτουσαν "πες μας απο πριν τι μπορεις να μας δωσεις(πχ γνωσεις?)" που για εμενα αυτη η εξ αρχης ανακριτικη/ζητουλιστικη διαδικασια παραπεμπει "Αλλου"¨...
Y.Γ. Γραφει ο -διαμαρτυρόμενος για προσπαθεια φιμωσης- Κατοχικος στην αναρτηση που βαλατε: "Προσπάθησα μέσω νόμου να κάνω άρση απόρρητου για το συγκεκριμένο ιστολογιο άλλα δυστυχώς η Ελλάδα μας που διοικείτε από παράξενα γρανάζια έχει νόμους πολυ παράξενους!!"
Για να μην λογοκριθω(δικαιολογημενα γιατι θα εβριζα) δεν θα το σχολιασω.Μονο ΝΤΡΟΠΗ θα γραψω (σαν ενας απο τους πρωτους ελληνες bloggers που ξεκινησα πολλαααα χρονια πριν τον καθε Κατοχικο).ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πραγματικα!
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Κοιτάω να παίρνω τις πληροφορίες που κρίνω πως με ωφελούν να βγάλω κάποια συμπεράσματα σε θέματα που με απασχολούν.
Αν θέλω να διαβάσω για πόλεμο που ξεκινάει κάθε μέρα μπαίνω defence net ή σε καμιά ελεύθερη ώρα. Από κει και πέρα αν ο κατοχικός αναδημοσιεύει και αυτός τέτοιες ειδήσεις ή της αναρτά κακό του κεφαλιού του. Να θυμίσω πως το όλο παραμύθι περί παγκοσμίου πολέμου ξεκίνησε κάπου το 2008 και είχε να κάνει με ανύπαρκτες προφητείες και επανάκτηση της Κωνσταντινόπουλης. Από τότε βέβαια θα κόλλησαν μέντα αρκετοί και είδαν πως αφού πως ο φόβος προσελκύει κλικ γιατί να μην παίξουν και αυτοί αυτό του είδους το παιχνίδι;
Στους σελιδοδείκτες μου έχω 4 Φακέλους με τα εξής site: ένα με αριστερά-ακροαριστερά site, ένα με δεξιές σελίδες , άλλο ένα με 4 θρησκευτικά site (χριστιανικό, αρχαιοελληνικό, ινδουιστικό,άθεο) και ένα άλλο για την μαγειρική.
Γνώμη μου είναι να βλέπω τα πράγματα από όλες τις πλευρές και στο τέλος να αποφασίζω τι θα κρατήσω και τι θα πιστέψω και αν πιστέψω τίποτε απ ότι διαβάζω γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που τα γράφουν και ποιον σκοπό έχουν εκτός από την ενημέρωση.
Γιαυτό μάτια ανοιχτά και το μυαλό σε εγρήγορση.
Αν θέλω να διαβάσω για πόλεμο που ξεκινάει κάθε μέρα μπαίνω defence net ή σε καμιά ελεύθερη ώρα. Από κει και πέρα αν ο κατοχικός αναδημοσιεύει και αυτός τέτοιες ειδήσεις ή της αναρτά κακό του κεφαλιού του. Να θυμίσω πως το όλο παραμύθι περί παγκοσμίου πολέμου ξεκίνησε κάπου το 2008 και είχε να κάνει με ανύπαρκτες προφητείες και επανάκτηση της Κωνσταντινόπουλης. Από τότε βέβαια θα κόλλησαν μέντα αρκετοί και είδαν πως αφού πως ο φόβος προσελκύει κλικ γιατί να μην παίξουν και αυτοί αυτό του είδους το παιχνίδι;
Στους σελιδοδείκτες μου έχω 4 Φακέλους με τα εξής site: ένα με αριστερά-ακροαριστερά site, ένα με δεξιές σελίδες , άλλο ένα με 4 θρησκευτικά site (χριστιανικό, αρχαιοελληνικό, ινδουιστικό,άθεο) και ένα άλλο για την μαγειρική.
Γνώμη μου είναι να βλέπω τα πράγματα από όλες τις πλευρές και στο τέλος να αποφασίζω τι θα κρατήσω και τι θα πιστέψω και αν πιστέψω τίποτε απ ότι διαβάζω γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που τα γράφουν και ποιον σκοπό έχουν εκτός από την ενημέρωση.
Γιαυτό μάτια ανοιχτά και το μυαλό σε εγρήγορση.
Justme πολυ σωστα οσα γραφεις.
Απλα για να κλεισω να γραψω πως στην Ελλαδα λειπει η αυτογνωσια και η ΚΡΙΣΗ..
Ο κατοχικος/stranger κλπ νομιζει πως απο ενα bloggακι μπορει να φερει τα πανω κατω.
Καλο θα ηταν αυτο και θα μας βολευε ολους τους Ελληνες.
Αλλα ρε φιλε stranger πως θα φερεις τα πανω κατω οταν στην πρωτη ΚΡΙΤΙΚΗ (εστω με λασπη αν θες να δεχθω τα οσα ισχυριζεσαι) απειλεις blogger(αξιολογοτατο blog μαλιστα)με ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!???
Και μιλας για φιμωση ενω εσυ απειλεις να τον φιμωσεις(με μηνυση) κ ενω παραδεχεσαι πως ζητησες αρση της ανωνυμιας του blog!!!!????
Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!
Και μετα κραζουν τους πολιτικους!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ολοι αυτοι να ειχαν το 1% της εξουσιας/γνωριμιων και του κυρους των ΣαρμαροΒενιζελων τι θα ηθελαν να κανουν!!!!
Απλα για να κλεισω να γραψω πως στην Ελλαδα λειπει η αυτογνωσια και η ΚΡΙΣΗ..
Ο κατοχικος/stranger κλπ νομιζει πως απο ενα bloggακι μπορει να φερει τα πανω κατω.
Καλο θα ηταν αυτο και θα μας βολευε ολους τους Ελληνες.
Αλλα ρε φιλε stranger πως θα φερεις τα πανω κατω οταν στην πρωτη ΚΡΙΤΙΚΗ (εστω με λασπη αν θες να δεχθω τα οσα ισχυριζεσαι) απειλεις blogger(αξιολογοτατο blog μαλιστα)με ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!???
Και μιλας για φιμωση ενω εσυ απειλεις να τον φιμωσεις(με μηνυση) κ ενω παραδεχεσαι πως ζητησες αρση της ανωνυμιας του blog!!!!????
Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!
Και μετα κραζουν τους πολιτικους!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ολοι αυτοι να ειχαν το 1% της εξουσιας/γνωριμιων και του κυρους των ΣαρμαροΒενιζελων τι θα ηθελαν να κανουν!!!!
Δεν θελω να εκφραστω για τον συγκεκριμενο άνθρωπο που μας απειλησε τον ιούλιο με μηνυσεις http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p239216 γιατι ειμαι και διαχειριστής.
Παρ ολα αυτα εχω κανει download μερικες παναγιες απο μεσα μου...
Παρ ολα αυτα εχω κανει download μερικες παναγιες απο μεσα μου...
- ArELa
- Founder-Administrator
Ένα πράγμα που είναι αληθές στις τοποθετήσεις του κατοχικού, είναι το θέμα "φιλονόη".
Πραγματικά δεν μπορεί να ποστάρει κανείς σε τόπικ της, αν δεν το κάνει μέσω του λογ/σμού του
στο facebook, πράγμα που εμένα δε μ'αρέσει καθόλου και μου κάνει κάπως ύποπτο...
Κάποτε, θέλησα τόσο πολύ να ποστάρω για συγκεκριμένο θέμα, που προσπάθησα έστω και μέσω
του λογ/σμού μου στο facebook (τον δεύτερο που έχω γραφτεί ως ArELa) να απαντήσω...
Και πάλι δε μου άνοιξε πεδίο. Αυτό δεν είναι ύποπτο απλά, είναι επιεικώς απαράδεκτο.
(και γενικότερα η κυρία έχει κάποιες διαδρομές, αμφιβόλων προθέσεων...)
Όσο για τον ίδιο τον κατοχικό...
Eίχα γράψει ένα σχόλιο στήριξης στο συγκεκριμένο τόπικ του (εδώ http://www.katohika.gr/2015/01/o-diadik ... ipsis.html )
Σήμερα το διέγραψα. (φαίνεται στο πεδίο σχολίων αυτή η διαγραφή)
Και αυτή η κίνησή μου θα παραμείνει εκφράζοντας την αναθεώρηση που έκανα σε κάμποσα σημεία.
Αναθεώρηση που δε θ'αλλάξει μέχρι να έρθει,ΑΝ ποτέ έρθει εδώ (o stranger) και δώσει τις απαντήσεις που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο στο μυαλό μου.
Αυτή την ώρα, είναι αν μη τι άλλο θολό.
Σε γενικές γραμμές προσυπογράφω το ποστ του Βασίλη μας εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p248774
και ειδικότερα, αυτό που είπε σε άλλο ποστ του:
Είναι γραμμένος και εδώ ο Κόκκινος Ουρανός, και μας είχε φέρει παλιότερα πολλά
και σημαντικά.
και τις θεωρίες/φιλοσοφίες/ιδεολογίες...
Το "συγκλονίσει" με "ω" σε τίτλο? Και πόσα κλικς αναμένονται πάνω σ'αυτόν τον τίτλο? όταν δεν ξέρουμε ότι είναι άλλο το κλονίζω κι άλλο το κλωνίζω, άστα να πάνε...
Πραγματικά δεν μπορεί να ποστάρει κανείς σε τόπικ της, αν δεν το κάνει μέσω του λογ/σμού του
στο facebook, πράγμα που εμένα δε μ'αρέσει καθόλου και μου κάνει κάπως ύποπτο...
Κάποτε, θέλησα τόσο πολύ να ποστάρω για συγκεκριμένο θέμα, που προσπάθησα έστω και μέσω
του λογ/σμού μου στο facebook (τον δεύτερο που έχω γραφτεί ως ArELa) να απαντήσω...
Και πάλι δε μου άνοιξε πεδίο. Αυτό δεν είναι ύποπτο απλά, είναι επιεικώς απαράδεκτο.
(και γενικότερα η κυρία έχει κάποιες διαδρομές, αμφιβόλων προθέσεων...)
Όσο για τον ίδιο τον κατοχικό...
Eίχα γράψει ένα σχόλιο στήριξης στο συγκεκριμένο τόπικ του (εδώ http://www.katohika.gr/2015/01/o-diadik ... ipsis.html )
Σήμερα το διέγραψα. (φαίνεται στο πεδίο σχολίων αυτή η διαγραφή)
Και αυτή η κίνησή μου θα παραμείνει εκφράζοντας την αναθεώρηση που έκανα σε κάμποσα σημεία.
Αναθεώρηση που δε θ'αλλάξει μέχρι να έρθει,ΑΝ ποτέ έρθει εδώ (o stranger) και δώσει τις απαντήσεις που θα ξεκαθάριζαν το τοπίο στο μυαλό μου.
Αυτή την ώρα, είναι αν μη τι άλλο θολό.
Σε γενικές γραμμές προσυπογράφω το ποστ του Βασίλη μας εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 74#p248774
και ειδικότερα, αυτό που είπε σε άλλο ποστ του:
προσυπογράφω με 1000+aims έγραψε:Αγαπημενος ο Κόκκινος Ουρανός !!
Είναι γραμμένος και εδώ ο Κόκκινος Ουρανός, και μας είχε φέρει παλιότερα πολλά
και σημαντικά.
μ'άρέσουν οι σελιδοδείκτες σου και ο τρόπος που πορεύεσαι και θες να ατενίζεις τις καταστάσειςJustme έγραψε:Στους σελιδοδείκτες μου έχω 4 Φακέλους με τα εξής site: ένα με αριστερά-ακροαριστερά site, ένα με δεξιές σελίδες , άλλο ένα με 4 θρησκευτικά site (χριστιανικό, αρχαιοελληνικό, ινδουιστικό,άθεο) και ένα άλλο για την μαγειρική.
και τις θεωρίες/φιλοσοφίες/ιδεολογίες...
Αν το'βλεπα αυτό αναρτημένο θα του απαντούσα, πως μια και παροτρύνει ανθρώπους να διαβάσουν ιστορία κρυπτονομισμάτων, θα τον παρότρυνα κι εγώ με την ίδια, αν όχι και μεγαλύτερη ζέση, να διαβάσει λίγο ελληνική γλώσσα, γραμματική και ορθογραφία, διάβολε! Μιλάμε για το πλήρως αστοιχείωτο κείμενο (ορθογραφικά που βγάζουν μάτι ) που κατ'επέκτασιν, συγνώμη, αλλά παραπέμπει σε αστοιχείωτο άτομο. Διάολε, μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην ξενητειά και μόνη μου επέμενα να γραφτώ σε ελληνικό σχολείο να μάθω ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ τα ελληνικά μου! Ίσως είμαι υπερβολική που δεν αντέχω πια να βλέπω ΤΕΤΟΙΑ πενία και δη απο ανθρώπους που έζησαν, πήγαν σχολείο και μεγάλωσαν στην Ελλάδα... Μα και τα "βρέφη" με "οι" ;; ούτε δημοτικό δεν πήγε;"Οσοι ειναιαπαγοιτευμενοιμπορουνκαλιστανα αποχωρησουν ... το να γραφετεαηδειεςημιμαθειας και λασπης δεν νομιζω να σας κανει να κερδιζετε κατι ..οσο για ονειρα και ελπιδες ...θα δουμε στο τελος ποιος ειχε τις κοχονες να αξιζει να εχει ονειρα και ελπιδες ... Αυτα ..κανονικα θα εβριζα αλλα εχω βαρεθει λιγο ..καισυνηθησατην αντινοηση... Για αλλους που εχουν ακομα λογικη και μπορουν να κατανοησουν υψος κοστους εργασιας και χιλιαδων αλλων θεματων που εγιναν ΔΩΡΟ σε ανθρωπους που παραπονιουνται....κρατατε υψηλο ηθικο ... και διαβαστε λιγο ιστορια κρυπτονομισματων...ειμαστε ακομαβρεφοι...ηρθαμε και οχι θα μεινουμε αλλα θα γραψουμε και ιστορια ..
stranger
Το "συγκλονίσει" με "ω" σε τίτλο? Και πόσα κλικς αναμένονται πάνω σ'αυτόν τον τίτλο? όταν δεν ξέρουμε ότι είναι άλλο το κλονίζω κι άλλο το κλωνίζω, άστα να πάνε...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Για το ανορθόγραφο έχει πει ότι γίνεται από βιασύνη επειδή δεν έχει χρόνο και είναι πολυάσχολος.
Μπορεί να χτυπάει πολύ άσχημα για κάποιον που είναι Ελληνας αλλά δεν τον κατηγορώ για αυτό. Βλέπει παντού εχθρούς.
Μπορεί να χτυπάει πολύ άσχημα για κάποιον που είναι Ελληνας αλλά δεν τον κατηγορώ για αυτό. Βλέπει παντού εχθρούς.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν τον κατηγορώ. Αυτά τα ορθογραφικά εξαμβλώματα τα βλέπω απ'την ώρα που μπήκα στο νετ. Δε στεκόμουν τόσο σ'αυτά, ειδικά όταν τα έκαναν πολύ νέοι, γιατί με το σύστημα εκπαίδευσης που έχουμε, ελάχιστοι είναι αυτοί που έμαθαν να γράφουν σωστά. (Η Ρηνούλα φωτεινή εξαίρεση )
Αλλά όταν τα βλέπω από άτομα 40+, δεν ξέρω... κάτι παθαίνω... και όσο περνούν τα χρόνια, τόσο μεγαλύτερη δυσανεξία μου προκύπτει. 'Οταν διαβάζω κάποιον που κάνει τέτοια χοντρά λάθη, χωρίς να το θέλω, χάνει την βαρύτητα του λόγου του και την αξιοπιστία του στα μάτια μου.
Δε λέω ρε παιδί μου να'σαι πυρηνικός επιστήμονας, αλλά νισάφι, αν σου λείπουν κάποια βασικά,
πώς δηλαδή να πας σε βαθύτερα? Δηλαδή αν δεν ξέρεις ότι τα ουδέτερα στον πληθυντικό θέλουν "η"
και όχι "οι" (τα βρέφη με "οι" έλεος ) αν γράφεις και τα δάση - δάσοι, το όρος (βουνό) - όροι αντί για όρη (βουνά), (όπου το όροι είναι ο πληθυντικός του ορου -ΑΡΣΕΝΙΚΟ -και έχει τελείως διαφορετική έννοια) , όταν γράφεις τον πληθυντικό του ύψους - ύψοι αντί για ύψη, ε, συγνώμη...
τι σοβαρότερο μπορείς να ξέρεις και με ποια γνώση να το παρουσιάσεις με ολοκληρωμένη έρευνα/στοιχεία? Δεν είναι βιασύνη και αφηρημάδα, (αυτά είναι δικαιολογίες)
είναι έλλειψη γνώσης και σίγουρα συγκρότησης.
Αλλά όταν τα βλέπω από άτομα 40+, δεν ξέρω... κάτι παθαίνω... και όσο περνούν τα χρόνια, τόσο μεγαλύτερη δυσανεξία μου προκύπτει. 'Οταν διαβάζω κάποιον που κάνει τέτοια χοντρά λάθη, χωρίς να το θέλω, χάνει την βαρύτητα του λόγου του και την αξιοπιστία του στα μάτια μου.
Δε λέω ρε παιδί μου να'σαι πυρηνικός επιστήμονας, αλλά νισάφι, αν σου λείπουν κάποια βασικά,
πώς δηλαδή να πας σε βαθύτερα? Δηλαδή αν δεν ξέρεις ότι τα ουδέτερα στον πληθυντικό θέλουν "η"
και όχι "οι" (τα βρέφη με "οι" έλεος ) αν γράφεις και τα δάση - δάσοι, το όρος (βουνό) - όροι αντί για όρη (βουνά), (όπου το όροι είναι ο πληθυντικός του ορου -ΑΡΣΕΝΙΚΟ -και έχει τελείως διαφορετική έννοια) , όταν γράφεις τον πληθυντικό του ύψους - ύψοι αντί για ύψη, ε, συγνώμη...
τι σοβαρότερο μπορείς να ξέρεις και με ποια γνώση να το παρουσιάσεις με ολοκληρωμένη έρευνα/στοιχεία? Δεν είναι βιασύνη και αφηρημάδα, (αυτά είναι δικαιολογίες)
είναι έλλειψη γνώσης και σίγουρα συγκρότησης.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Μετα απο πααααααρα πολυ καιρο, βρηκα λιγο χρονο και ειπα να κανω μια επισκεψη στην σελιδα του.....
Απλα επιβεβαιωσα οποιους χαρακτηρισμους του ειχα δωσει μεσα μου εδω και καιρο.....
Προσωπικη γνωμη,θα μου πεις, αλλα αυτη ειναι....
1) Οσα αρθρα ειναι δικα του, καταβαλεις μεγαλη προσπαθεια να βγαλεις ακρη τι λενε. Απουσια συντακτικου, απουσια σκεψης σε σειρα, πολλα ορθογραφικα...
2) Επιτειδευμενο στυλ ξερολα, που αδυνατει να δωσει λογικες και με επιχειρημα απαντησεις (τις περισσοτερες φορες).....
3) Φασιστιζουζες αποψεις (δες τελευταια post)
4) Ελλας -Ελληνων-Χριστιανων, με ολιγη απο λιακοπουλιαση, και λιγο ΟΕΑ απο πανω......
Τρικυμια εν κρανιο, και ενας γενικος αχταρμας......
Α......και μην ξεχναμε και τον χρυσο μαζι με το ψηφιακο νομισμα.....να βγαλουμε και κανα φραγκο......Ε, γατακια ;;;
Απλα επιβεβαιωσα οποιους χαρακτηρισμους του ειχα δωσει μεσα μου εδω και καιρο.....
Προσωπικη γνωμη,θα μου πεις, αλλα αυτη ειναι....
1) Οσα αρθρα ειναι δικα του, καταβαλεις μεγαλη προσπαθεια να βγαλεις ακρη τι λενε. Απουσια συντακτικου, απουσια σκεψης σε σειρα, πολλα ορθογραφικα...
2) Επιτειδευμενο στυλ ξερολα, που αδυνατει να δωσει λογικες και με επιχειρημα απαντησεις (τις περισσοτερες φορες).....
3) Φασιστιζουζες αποψεις (δες τελευταια post)
4) Ελλας -Ελληνων-Χριστιανων, με ολιγη απο λιακοπουλιαση, και λιγο ΟΕΑ απο πανω......
Τρικυμια εν κρανιο, και ενας γενικος αχταρμας......
Α......και μην ξεχναμε και τον χρυσο μαζι με το ψηφιακο νομισμα.....να βγαλουμε και κανα φραγκο......Ε, γατακια ;;;
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 383 φορές
- Έλαβε Likes: 338 φορές
Είχα γράψει:Dread έγραψε:
Όσο περνά ο καιρός τείνω ακόμα πιό πολύ προς το πρώτο.kat_woman έγραψε:Για μένα ο κατοχικός είναι μυστήριο τρένο.
Θεωρώ οτι δύο τινά συμβαίνουν:
Ή πετά γενικά μία πληροφορία (ή "πληροφορία") και την αφήνει μισή για να αιωρείται το μυστήριο γύρω από το όνομά του και να λέει ο κοσμάκης " πω πω αυτός ξέρει πολλά, αλλά για να μην τον καταλαβαίνω θα πεί οτι κάτι σημαντικό κρύβει" , ενώ στην ουσία δεν λέει τίποτα.
Ή επίτηδες τα λέει μισά για να κάνει ο καθένας την έρευνά του και να φτάσει κάποιος μόνος του στα συμπεράσματα που πρέπει.
Δυστυχώς τείνω προς το πρώτο, αλλά δίνω περιθώρια και για το δεύτερο. Στον κόσμο που ζούμε όλα είναι πιθανά και τα πάντα ανατρέπονται.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
Ρε γκαουρια ...πόσο σημασία θα συνεχίσετε να δίνεται σε παραμύθια;
Τσουρέκια , μεγάλα αφράτα και αξύριστα ... ποιος θα βγει; και ποιον να ψηφίσω....;
Έλεος ρε παιδιά....θα βγει ο χρισμένος ..όποιος και να είναι αυτός...και δεν έχει σημασία αν ψηφίσεις , αν μαυρίσεις , αν φύγεις ,αν κάτσεις....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΕΜΕ....
Μπαα σε καλό σας.... είναι δυνατόν να πιστεύεται ότι σας ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες και από την άλλη να πιστεύεται ότι τα αποτελέσματα των όποιον εκλογών είναι ανόθευτα;
Ρεεεε είναι νοθευμένα από την στιγμή που τα μίντια επέλεξαν να δημιουργήσουν τάση προς τα εκεί και όχι προς τα εδώ...είναι νοθευμένα ακόμα και απο τα χρώματα στα ράφια των Σούπερ μάρκετ...από της διαφημίσεις με την γκόμενα στα λεωφορεία....
Ρεεεεεε ξυπνάτε υπνωτισμενα ...έχουν ηδη προαποφασίσει για σας άλλοι...μην σπαταλάτε χρόνο!
Ταση λέγεται καλό μου και είναι απλό..είναι σαν την μόδα...γιατί εσύ είσαι εκπαιδευμένο να ακολουθείς τον νικητή και όχι την καρδιά η το μυαλό...το δίκαιο και το ήθος...ακολουθείς καλό μου!
Εφ όσων είδες την τάση να δηλώνεται από τα παλικαράκια των ΜΜΕ τι ψάχνεις να βρεις ;
Και όχι μόνο από εκεί αλλά από παντού έχεις βομβαρδιστεί τα τελευταία χρόνια να κοιτάξεις το σομον το χρωματακι....μετά θα έρθει η ωρα της κρίσης ... η μεν θα λένε ΗΡΩΑΣ ο χρισμένος με τον προαποφασισμένο ρόλο....οι δε θα λένε καταστροφή ... οι αντίπαλοι κομπάρσοι θα λένε εμείς σας τα λεγαμε...αλλά αποτέλεσμα θα είναι μόνο αυτό....ΝΕΟ ΔΙΠΟΛΟ ..ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ....ΛΗΣΜΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ....ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ....!
Και εγώ ούτε ένα ψήφο ρε κερατά...που σου λέω από πριν τι θα γίνει;
ΑΚΥΡΟ ΣΤΟΝ STRANGER,,,,,Το τι γέλιο έχω ρίξει με κάποιους στα σχόλια που τους ενοχλώ την ταμπέλα και φοβούνται μην με ψηφίσει η μίση Ελλάδα και τα άκυρα πάνε στο αντίπαλο κόμμα!! αχαχαχαα χαρ χαρ χαρ...έλεος ρεεεεεεε !
Ένα μαντρί...Πολλα προβατάκια ..ένας τσοπάνης και τελευταία Πακιστανός (μουσουλμανικό τόξο) ένα αφεντικό του τσοπανη μεγάλο κτηματίας ....ένα βασίλειο για τον μεγαλοκτηματία!!! Τι δεν καταλαβαίνεις στο ότι δεν έχει σημασία;
Stranger...
http://www.katohika.gr/2015/01/poso-sim ... ithia.html
α/τα "αι" που ρίχνει αντί για "ε"
β/ το ότι δεν έχει σημασία...
Έχει και παραέχει. Δε θα υπερθεματίσω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Κι επειδή ΕΧΕΙ σημασία, θα κάνω πράξη τη σκέψη μου και θα πάω να ψηφίσω,
(παρά τα ηλεκτρονικά κόλπα που ΞΕΡΩ ότι θα γίνουν στο μαγείρεμα των αποτελεσμάτων)
Τσουρέκια , μεγάλα αφράτα και αξύριστα ... ποιος θα βγει; και ποιον να ψηφίσω....;
Έλεος ρε παιδιά....θα βγει ο χρισμένος ..όποιος και να είναι αυτός...και δεν έχει σημασία αν ψηφίσεις , αν μαυρίσεις , αν φύγεις ,αν κάτσεις....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΕΜΕ....
Μπαα σε καλό σας.... είναι δυνατόν να πιστεύεται ότι σας ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες και από την άλλη να πιστεύεται ότι τα αποτελέσματα των όποιον εκλογών είναι ανόθευτα;
Ρεεεε είναι νοθευμένα από την στιγμή που τα μίντια επέλεξαν να δημιουργήσουν τάση προς τα εκεί και όχι προς τα εδώ...είναι νοθευμένα ακόμα και απο τα χρώματα στα ράφια των Σούπερ μάρκετ...από της διαφημίσεις με την γκόμενα στα λεωφορεία....
Ρεεεεεε ξυπνάτε υπνωτισμενα ...έχουν ηδη προαποφασίσει για σας άλλοι...μην σπαταλάτε χρόνο!
Ταση λέγεται καλό μου και είναι απλό..είναι σαν την μόδα...γιατί εσύ είσαι εκπαιδευμένο να ακολουθείς τον νικητή και όχι την καρδιά η το μυαλό...το δίκαιο και το ήθος...ακολουθείς καλό μου!
Εφ όσων είδες την τάση να δηλώνεται από τα παλικαράκια των ΜΜΕ τι ψάχνεις να βρεις ;
Και όχι μόνο από εκεί αλλά από παντού έχεις βομβαρδιστεί τα τελευταία χρόνια να κοιτάξεις το σομον το χρωματακι....μετά θα έρθει η ωρα της κρίσης ... η μεν θα λένε ΗΡΩΑΣ ο χρισμένος με τον προαποφασισμένο ρόλο....οι δε θα λένε καταστροφή ... οι αντίπαλοι κομπάρσοι θα λένε εμείς σας τα λεγαμε...αλλά αποτέλεσμα θα είναι μόνο αυτό....ΝΕΟ ΔΙΠΟΛΟ ..ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ....ΛΗΣΜΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ....ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ....!
Και εγώ ούτε ένα ψήφο ρε κερατά...που σου λέω από πριν τι θα γίνει;
ΑΚΥΡΟ ΣΤΟΝ STRANGER,,,,,Το τι γέλιο έχω ρίξει με κάποιους στα σχόλια που τους ενοχλώ την ταμπέλα και φοβούνται μην με ψηφίσει η μίση Ελλάδα και τα άκυρα πάνε στο αντίπαλο κόμμα!! αχαχαχαα χαρ χαρ χαρ...έλεος ρεεεεεεε !
Ένα μαντρί...Πολλα προβατάκια ..ένας τσοπάνης και τελευταία Πακιστανός (μουσουλμανικό τόξο) ένα αφεντικό του τσοπανη μεγάλο κτηματίας ....ένα βασίλειο για τον μεγαλοκτηματία!!! Τι δεν καταλαβαίνεις στο ότι δεν έχει σημασία;
Stranger...
http://www.katohika.gr/2015/01/poso-sim ... ithia.html
στην ουσία δυστυχώς συμφωνώ αν εξαιρέσουμε δυο πραγματάκια:ποιος θα βγει; και ποιον να ψηφίσω....;
α/τα "αι" που ρίχνει αντί για "ε"
β/ το ότι δεν έχει σημασία...
Έχει και παραέχει. Δε θα υπερθεματίσω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Κι επειδή ΕΧΕΙ σημασία, θα κάνω πράξη τη σκέψη μου και θα πάω να ψηφίσω,
(παρά τα ηλεκτρονικά κόλπα που ΞΕΡΩ ότι θα γίνουν στο μαγείρεμα των αποτελεσμάτων)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
Το θέμα είναι ότι η νοθεία έχει γίνει πριν τις εκλογές σε νοητικό επίπεδο.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 82 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Ευτυχώς που υπάρχουν τα κατοχικά και μας ανοίγει μάτια και εγκέφαλο...
Άσε που θέλει ψήφο,άσε που αν κατέβει θα τον ψηφίσει η μισή Ελλάδα...
....
....
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator
alkinoos έγραψε:Ευτυχώς που υπάρχουν τα κατοχικά και μας ανοίγει μάτια και εγκέφαλο...
πολύ μεγάλη κουβέντα είπες τώρα...firefightergr έγραψε:Το θέμα είναι ότι η νοθεία έχει γίνει πριν τις εκλογές σε νοητικό επίπεδο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Γιατί όμως να μην ψηφίσει κάποιος?
Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει ας το ρίξει στον Παπανικόλα ΕΛ.ΛΑ.Δ.ΔΑ να κάνει την έκπληξη.
Δίνοντας ψήφο σε ένα μικρό κόμμα αλλάζεις το σκηνικό.
Θα βγει ο χρισμένος αλλά ο συσχετισμός δυνάμεων παίζει περισσότερο.
Με τι ποσοστό θα βγει ο χρισμένος αν θα είναι αυτοδύναμος και τι δυνάμεις είναι στην αντιπολίτευση.
Εκλογές δεν σημαίνει μόνο ποιος δες να βγει αλλά και ποιον μαυρίζεις.
Στέλνεις το μήνυμα.
Όλοι ξέρουν τι ψηφίζω αλλά έστω ότι δεν ήξερα ή ότι δεν ήθελα κανέναν.
Γιατί να αφήσω τους μαλάκες να πάρουν τις γιαγιάδες σηκωτές και να τις βάλουν να ψηφίσουν με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο?
Καλά οι εκλογές δεν είναι το Α και το Ω.
Κι όμως είναι κάτι.
ΚΑΤΙ όχι το παν.
Αυτό το κάτι δεν πρέπει να το κλωτσάμε.
Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει ας το ρίξει στον Παπανικόλα ΕΛ.ΛΑ.Δ.ΔΑ να κάνει την έκπληξη.
Δίνοντας ψήφο σε ένα μικρό κόμμα αλλάζεις το σκηνικό.
Θα βγει ο χρισμένος αλλά ο συσχετισμός δυνάμεων παίζει περισσότερο.
Με τι ποσοστό θα βγει ο χρισμένος αν θα είναι αυτοδύναμος και τι δυνάμεις είναι στην αντιπολίτευση.
Εκλογές δεν σημαίνει μόνο ποιος δες να βγει αλλά και ποιον μαυρίζεις.
Στέλνεις το μήνυμα.
Όλοι ξέρουν τι ψηφίζω αλλά έστω ότι δεν ήξερα ή ότι δεν ήθελα κανέναν.
Γιατί να αφήσω τους μαλάκες να πάρουν τις γιαγιάδες σηκωτές και να τις βάλουν να ψηφίσουν με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο?
Καλά οι εκλογές δεν είναι το Α και το Ω.
Κι όμως είναι κάτι.
ΚΑΤΙ όχι το παν.
Αυτό το κάτι δεν πρέπει να το κλωτσάμε.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Μετεκλογικά ὁ Κατοχικός δίνει ρέστα ἐμπάθειας ἐναντίον τοῦ ΣΥΡΙΖΑ
μέ ἄρθρα ὅπως:
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΜΦΥΛΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"...!!! (τῆς Δευτέρας 26 Ἰανουαρίου)
στό ὁποῖο σχολίασα:
"Ἠ σημειολογία τῆς πράξης εἶναι πολύ σωστή. Ὄτι, δηλαδή, δέν ξεχνοῦμε τί ἔκαναν οἱ Γερμανοί στήν Ἑλλάδα. Ἄν αὐτοί λένε ὅτι μᾶς δάνεισαν (χαρτάκια τῆς μονόπολης), ἐμεῖς λέμε (ὑπονοοῦμε μέ αὐτήν τήν κίνηση) ὅτι μᾶς ὀφείλουν ἀποζημιώσεις πολέμου καί ἐπιστροφή τοῦ ὑποχρεωτικοῦ κατοχικοῦ "δανείου" "
καί σέ σχόλιο ἄλλου σχολιαστῆ τοῦ ἰδίου ἄρθρου ἔγραψα:
" Θέλω μέσα ἀπό αὐτό τό κείμενω νά ΤΑ ΧΩΣΩ στόν Κατοχικό, πού, ἐνῶ ὑποτίθεται πώς εἶναι ψαγμένο ἄτομα στόν πνευματικό δρόμο, καταστροφολογεῖ, παίρνοντας ἀφορμή ἀπό τούς ...ἀλαλαγμούς μερικῶν ἀνεγκέφαλων.
Τοῦ βάζω, μετά ἀπό αὐτήν τήν ἀνάρτηση, ἕνα μεγάλο Χ. Φαίνεται νά εἶναι μία μεγάλη ...πομφόλυγα... πού τό παίζει Νέστωρ.
Στόχος εἶναι ἡ ἑνότητα (τοῦ λαοῦ καί τῶν πάντων) καί ἡ ἀπόπειρα συνεργασίας "ἀριστερῶν" καί "δεξιῶν" εἶναι μεγάλο κέρδος γιά τήν ἐμφυλιομανῆ Ἑλλάδα.
(Ἕν τό πᾶν καί ἐν τῶ παντί τό ἕν). "
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ.
Ἄλλα ἄρθρα:
Καλώς τα δεχτήκαμε: Τρεις Τούρκοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική Βουλή!
ΑΡΧΙΣΑΑΑΜΕΕΕΕ! Δήλωση - ΣΟΚ από τον Βαρουφάκη στο BBC
ΕΚΟΨΕ τα φτερά του Τσίπρα η Μέρκελ! "ΚΑΜΙΑ περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"!
Μόνο σήμερα δημοσίευσε λίγα θετικά ἄρθρα.
μέ ἄρθρα ὅπως:
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΜΦΥΛΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"...!!! (τῆς Δευτέρας 26 Ἰανουαρίου)
στό ὁποῖο σχολίασα:
"Ἠ σημειολογία τῆς πράξης εἶναι πολύ σωστή. Ὄτι, δηλαδή, δέν ξεχνοῦμε τί ἔκαναν οἱ Γερμανοί στήν Ἑλλάδα. Ἄν αὐτοί λένε ὅτι μᾶς δάνεισαν (χαρτάκια τῆς μονόπολης), ἐμεῖς λέμε (ὑπονοοῦμε μέ αὐτήν τήν κίνηση) ὅτι μᾶς ὀφείλουν ἀποζημιώσεις πολέμου καί ἐπιστροφή τοῦ ὑποχρεωτικοῦ κατοχικοῦ "δανείου" "
καί σέ σχόλιο ἄλλου σχολιαστῆ τοῦ ἰδίου ἄρθρου ἔγραψα:
" Θέλω μέσα ἀπό αὐτό τό κείμενω νά ΤΑ ΧΩΣΩ στόν Κατοχικό, πού, ἐνῶ ὑποτίθεται πώς εἶναι ψαγμένο ἄτομα στόν πνευματικό δρόμο, καταστροφολογεῖ, παίρνοντας ἀφορμή ἀπό τούς ...ἀλαλαγμούς μερικῶν ἀνεγκέφαλων.
Τοῦ βάζω, μετά ἀπό αὐτήν τήν ἀνάρτηση, ἕνα μεγάλο Χ. Φαίνεται νά εἶναι μία μεγάλη ...πομφόλυγα... πού τό παίζει Νέστωρ.
Στόχος εἶναι ἡ ἑνότητα (τοῦ λαοῦ καί τῶν πάντων) καί ἡ ἀπόπειρα συνεργασίας "ἀριστερῶν" καί "δεξιῶν" εἶναι μεγάλο κέρδος γιά τήν ἐμφυλιομανῆ Ἑλλάδα.
(Ἕν τό πᾶν καί ἐν τῶ παντί τό ἕν). "
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ.
Ἄλλα ἄρθρα:
Καλώς τα δεχτήκαμε: Τρεις Τούρκοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική Βουλή!
ΑΡΧΙΣΑΑΑΜΕΕΕΕ! Δήλωση - ΣΟΚ από τον Βαρουφάκη στο BBC
ΕΚΟΨΕ τα φτερά του Τσίπρα η Μέρκελ! "ΚΑΜΙΑ περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"!
Μόνο σήμερα δημοσίευσε λίγα θετικά ἄρθρα.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
Έχω καιρό να μπω στα κατοχικά... όταν το κοιτάξω εκτενέστερα θα αποφασίσω.
Είναι πολλές οι ενστάσεις μου και οι διαστάσεις μου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι και πολλές οι αμφισβητήσεις μου για ένα κόμμα που άλλαξε άρδην τροπάρι, με το που ανέβασε ποσοστά.
Στο 3% ήταν αντιευρωπαϊστές, κατά του ευρώ, και σήμερα ο Αλέξης λέει πως δεν υπάρχει αμφιβολία πως ανήκομεν εις την δύσιν, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ:
Αυτά που εξήγγειλε σαν κόμμα σε προεκλογικές ομιλίες, βλέπω μια φιλότιμη προσπάθεια υλοποίησής τους. Αν τελικά όντως τα υλοποιήσει, και αν πρέπει να μιλήσω με αντικειμενική (και όχι προσωπική) υποκειμενική οπτική, όντως αυτό θα'ναι μια γερή ανάσα για όλους μας.
Δε μ'αρέσει ασφαλώς η λογική του να κάνει παζάρια με την ΕΕ, αντί να τους πει πάρτε το ευρώ και την ευρωζώνη σας και άμετε στο διάβολο, αλλά εφ'όσον αυτό δε θα το πει, αν κάνει τα παζάρια με μαεστρία, θα'ναι καλύτερα τα αποτελέσματα απ'τον Σαμαρά που όχι μονο δεν έκανε παζάρια αλλά έσκυβε κιόλας.
Η κατάθεση λουλουδιού στην Καισαριανή μου κάνει κι εμένα υποκριτική, αλλά όχι λιγότερο υποκριτική απ'τους ΚΚΕ, που σήμερα αποποιούνται ΠΛΗΡΩΣ το ΕΑΜ πράγμα αδιανόητο παλιότερα για το ΚΚΕ (του Φλωράκη), που το ΕΑΜ ήταν γι'αυτούς σημαία τους και όταν ο Ανδρέας αναγνώρισε την εθνική αντίσταση (του ΕΑΜ), πανηγύρισαν. Σήμερα η κα. Παπαρήγα δέχεται συγχαρητήρια απ'τον Άδωνι, που δεν επικαλείται το (απαράδεκτο κατ'αυτόν) ΕΑΜ και δεν "διεγείρει τα πλήθη με ανοησίες περί αντίστασης"... Αν δέχεσαι τέτοια συγχαρητήρια ψυχοπάθειας, καλύτερα να δέχεσαι μούντζες αντιπάθειας... Αλλά δεν προκύπτει απολύτως ΚΑΜΙΑ αντιπάθεια από την χειρότερη (για μένα) εγκληματική οργάνωση που πέρασε απ'την Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, της οποίας προϊστατο ο μέχρι τώρα αρχηγός της ΝΔ. Η αντιπάθεια του ΚΚΕ, στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ... τυχαίο? δε νομίζω... Από την άλλη, η κατάθεση στην Καισαριανή (αν προσπεράσουμε το ιστορικό και σημειολογικό του πράγματος για μας), δίνει κι ένα ηχηρό μήνυμα στη Μέρκελ, που δεν αναλύει τα πράγματα όπως εμείς, και αυτό το μήνυμα που "έστειλε" σ'αυτή την καρακάξα,
εμένα μ'ευχαριστεί.
ΓΙ'ΑΥΤΟ
Θεωρώ πως αυτές τις μέρες ειδικά, θα πρέπει να στεκόμαστε περισσότερο σαν σιωπηλοί παρατηρητές, και όχι σαν ηχηροί αντιδραστικοί επικριτές. Δε θα σταθώ ντε και καλά ενάντια στην παρούσα κυβέρνηση, παρόλο που δεν με εκφράζει προσωπικά, και δεν θα το κάνω πριν δω καλά τις κινήσεις της.
Ο κατοχικός βιάζεται τουλάχιστον...
Είναι πολλές οι ενστάσεις μου και οι διαστάσεις μου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι και πολλές οι αμφισβητήσεις μου για ένα κόμμα που άλλαξε άρδην τροπάρι, με το που ανέβασε ποσοστά.
Στο 3% ήταν αντιευρωπαϊστές, κατά του ευρώ, και σήμερα ο Αλέξης λέει πως δεν υπάρχει αμφιβολία πως ανήκομεν εις την δύσιν, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ:
Αυτά που εξήγγειλε σαν κόμμα σε προεκλογικές ομιλίες, βλέπω μια φιλότιμη προσπάθεια υλοποίησής τους. Αν τελικά όντως τα υλοποιήσει, και αν πρέπει να μιλήσω με αντικειμενική (και όχι προσωπική) υποκειμενική οπτική, όντως αυτό θα'ναι μια γερή ανάσα για όλους μας.
Δε μ'αρέσει ασφαλώς η λογική του να κάνει παζάρια με την ΕΕ, αντί να τους πει πάρτε το ευρώ και την ευρωζώνη σας και άμετε στο διάβολο, αλλά εφ'όσον αυτό δε θα το πει, αν κάνει τα παζάρια με μαεστρία, θα'ναι καλύτερα τα αποτελέσματα απ'τον Σαμαρά που όχι μονο δεν έκανε παζάρια αλλά έσκυβε κιόλας.
Η κατάθεση λουλουδιού στην Καισαριανή μου κάνει κι εμένα υποκριτική, αλλά όχι λιγότερο υποκριτική απ'τους ΚΚΕ, που σήμερα αποποιούνται ΠΛΗΡΩΣ το ΕΑΜ πράγμα αδιανόητο παλιότερα για το ΚΚΕ (του Φλωράκη), που το ΕΑΜ ήταν γι'αυτούς σημαία τους και όταν ο Ανδρέας αναγνώρισε την εθνική αντίσταση (του ΕΑΜ), πανηγύρισαν. Σήμερα η κα. Παπαρήγα δέχεται συγχαρητήρια απ'τον Άδωνι, που δεν επικαλείται το (απαράδεκτο κατ'αυτόν) ΕΑΜ και δεν "διεγείρει τα πλήθη με ανοησίες περί αντίστασης"... Αν δέχεσαι τέτοια συγχαρητήρια ψυχοπάθειας, καλύτερα να δέχεσαι μούντζες αντιπάθειας... Αλλά δεν προκύπτει απολύτως ΚΑΜΙΑ αντιπάθεια από την χειρότερη (για μένα) εγκληματική οργάνωση που πέρασε απ'την Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, της οποίας προϊστατο ο μέχρι τώρα αρχηγός της ΝΔ. Η αντιπάθεια του ΚΚΕ, στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ... τυχαίο? δε νομίζω... Από την άλλη, η κατάθεση στην Καισαριανή (αν προσπεράσουμε το ιστορικό και σημειολογικό του πράγματος για μας), δίνει κι ένα ηχηρό μήνυμα στη Μέρκελ, που δεν αναλύει τα πράγματα όπως εμείς, και αυτό το μήνυμα που "έστειλε" σ'αυτή την καρακάξα,
εμένα μ'ευχαριστεί.
ΓΙ'ΑΥΤΟ
Θεωρώ πως αυτές τις μέρες ειδικά, θα πρέπει να στεκόμαστε περισσότερο σαν σιωπηλοί παρατηρητές, και όχι σαν ηχηροί αντιδραστικοί επικριτές. Δε θα σταθώ ντε και καλά ενάντια στην παρούσα κυβέρνηση, παρόλο που δεν με εκφράζει προσωπικά, και δεν θα το κάνω πριν δω καλά τις κινήσεις της.
Ο κατοχικός βιάζεται τουλάχιστον...
και η συγκεκριμένη τοποθέτησή σου προμηθέα σωστή στην προκειμένη.promitheas14 έγραψε:Ἠ σημειολογία τῆς πράξης εἶναι πολύ σωστή. Ὄτι, δηλαδή, δέν ξεχνοῦμε τί ἔκαναν οἱ Γερμανοί στήν Ἑλλάδα. Ἄν αὐτοί λένε ὅτι μᾶς δάνεισαν (χαρτάκια τῆς μονόπολης), ἐμεῖς λέμε (ὑπονοοῦμε μέ αὐτήν τήν κίνηση) ὅτι μᾶς ὀφείλουν ἀποζημιώσεις πολέμου καί ἐπιστροφή τοῦ ὑποχρεωτικοῦ κατοχικοῦ "δανείου" "
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Σωστός και εύστοχος ο Προμηθέας.
Κάθε φορά που μπαίνω στα κατοχικά μου βουλώνει το μάτι.
Βρέχει τσιμεντόλιθους στα κατοχικά και καταστροφολογίες.
Ήθελα να το επισημάνω αλλά ο Προμηθέας με πρόλαβε.
Πάω να ψαρέψω κι άλλα μαργαριτάρια και επανέρχομαι.
Κάθε φορά που μπαίνω στα κατοχικά μου βουλώνει το μάτι.
Βρέχει τσιμεντόλιθους στα κατοχικά και καταστροφολογίες.
Ήθελα να το επισημάνω αλλά ο Προμηθέας με πρόλαβε.
Πάω να ψαρέψω κι άλλα μαργαριτάρια και επανέρχομαι.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Voila μαργαριτάρι μπιρμπιλωτό.
Ψαρέυτηκε από εδώ http://www.katohika.gr/2015/01/ante-na- ... .html#more
Πάμε παρακάτω.
Κι άλλο τρομολαγνικό
http://www.katohika.gr/2015/01/xaos-sta ... ologa.html
Απάντηση κάποιου που μετράει τα ρέστα του να πληρώσει έναντι την εφορία και χρωστάει της Μιχαλούς: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.
Και άλλο μαργαριτάρι.
http://www.katohika.gr/2015/01/ekopse-t ... .html#more
Έκοψε τα φτερά του Τσίπρα η Μέρκελ
"ΚΑΜΙΑ περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"!
και πάλι χεστήκαμε.
Όλες οι χώρες χρωστάνε και αυτό που νοιάζει την καθημερινότητα μας αλλά και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι η αξιοπρέπεια μας και όχι τι κάνουν εκεί στις αγορές.
Αυτό είναι το στοίχημα για τον Τσίπρα και για όλα αυτά θα τον περιμένουμε στη γωνία με διαδηλώσεις και απεργίες αν δεν κρατήσει τις υποσχέσεις του.
Πόσο είναι το χρέος? Υπάρχει χρέος? είναι μεγαλύτερο το χρέος?............Το είδες? Οοοοχι. Σου είπαν ότι είναι έτσι για να κάτσεις φρόνιμα.
Ποιοι δημιουργούν τις δικές τους ιδέες μήπως εννοεί την αφεντομουτσουνάρα του και όλοι οι άλλοι είμαστε πηθίκια?Μέχρι την επόμενη κρίση λοιπόν ..χαιρετισμούς σε όλα τα κουμουνια , φασίστες και ταμπελομενους πιθήκους της χώρας !...Την ώρα που εσύ σηκώνεις σημαιάκι και πολεμάς για ιδέες άλλων ...υπάρχουν και άνθρωποι που δημιουργούν της ιδέες για την Ελευθερία σου!
Πάμε παρακάτω.
Κι άλλο τρομολαγνικό
http://www.katohika.gr/2015/01/xaos-sta ... ologa.html
Απάντηση κάποιου που μετράει τα ρέστα του να πληρώσει έναντι την εφορία και χρωστάει της Μιχαλούς: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.
Και άλλο μαργαριτάρι.
http://www.katohika.gr/2015/01/ekopse-t ... .html#more
Έκοψε τα φτερά του Τσίπρα η Μέρκελ
"ΚΑΜΙΑ περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"!
και πάλι χεστήκαμε.
Όλες οι χώρες χρωστάνε και αυτό που νοιάζει την καθημερινότητα μας αλλά και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι η αξιοπρέπεια μας και όχι τι κάνουν εκεί στις αγορές.
Αυτό είναι το στοίχημα για τον Τσίπρα και για όλα αυτά θα τον περιμένουμε στη γωνία με διαδηλώσεις και απεργίες αν δεν κρατήσει τις υποσχέσεις του.
Πόσο είναι το χρέος? Υπάρχει χρέος? είναι μεγαλύτερο το χρέος?............Το είδες? Οοοοχι. Σου είπαν ότι είναι έτσι για να κάτσεις φρόνιμα.
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Δέν διαφωνῶ μέ τήν οὐσία αὐτοῦ πού λέει. Ἄλλωστε, σέ ἕνα σχόλιό μου προεκλογικό, τά ἴδια πάνω κάτω ψυχανεμίζομαι.doctormarkon έγραψε:
Ὅμως τώρα πού ὡς κοινωνία ἔχουμε καεῖ στόν χυλό καί στό ...γιαούρτι, εἴμαστε πιό ὑποψιασμένοι καί οἱ ἀνοχές μας μικρότερες.
Αὐτό πού τοῦ προσάπτω τοῦ Κατοχικοῦ εἶναι ὅτι εἶναι a priori κακοπροαίρετος μέ ὅ,τι κάνει ὁ Τσίπρας.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κάποια γεγονότα είναι σικέ και όχι τυχαία.
Η καταστροφή εκείνη στην Κύπρο στην αποθήκη που οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ
Οι φωτιές του 2007 στην Πελοπόννησο.
Ο θάνατος του Γρηγορόπουλου και τα γεγονότα που ακολούθησαν.
Στη Ουγγαρία επίσης όταν η κυβέρνηση αντιστάθηκε στα μέτρα έγινε ατύχημα και μολύνθηκε ένα ποτάμι.
Ναι μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο.
Αλλά με το φόβο αυτό δεν μπορούμε να συναινέσουμε στο σφάξιμό μας.
Ναι υπάρχουν ρίσκα σε όλα τα πράγματα
Η καταστροφή εκείνη στην Κύπρο στην αποθήκη που οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ
Οι φωτιές του 2007 στην Πελοπόννησο.
Ο θάνατος του Γρηγορόπουλου και τα γεγονότα που ακολούθησαν.
Στη Ουγγαρία επίσης όταν η κυβέρνηση αντιστάθηκε στα μέτρα έγινε ατύχημα και μολύνθηκε ένα ποτάμι.
Ναι μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο.
Αλλά με το φόβο αυτό δεν μπορούμε να συναινέσουμε στο σφάξιμό μας.
Ναι υπάρχουν ρίσκα σε όλα τα πράγματα