KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 7 (Από Απρίλιο 2014)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 7 (Από Απρίλιο 2014)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Re: KAZAΚΗΣ-ΕΠΑΜ 7 (Από Απρίλιο 2014)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (του ΕΠΑΜ)
ΑΘΗΝΑ, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Υπόθεση Μπαλτάκου: Η δημοκρατία σε κίνδυνο
Ο κ. Σαμαράς και η ακροδεξιά παρέα του, την οποία μέχρι σήμερα υπηρετούσε πιστά και ο κ. Μπαλτάκος, έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι
λειτουργούν με τη μέθοδο των «μαφιόζων». Οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να τους παραξενεύει που και το «αδελφάκι τους», Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους: Κρυφές κάμερες, καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, εκβιασμοί πολιτικών παραγόντων και άλλου τέτοιου είδους μέθοδοι ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, όπως συνηθίζουν οι νονοί της νύχτας και οι νταβαντζήδες.
Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, η Δικαιοσύνη δεν είναι άμοιρη ευθυνών και πρέπει έστω και τώρα να πάρει θέση και προστατεύσει τη Δημοκρατία.
Ένα πάντως είναι σίγουρο ότι κάθε Έλληνας δημοκράτης – πατριώτης, δεξιός και αριστερός, έχει μόνο μια επιλογή: Να τελειώνει μαζί τους.
Οσο και αν κάποια κέντρα εξουσίας και ενημέρωσης προσπαθούν να παρασύρουν τους Ελληνες πολίτες και να τους εμπλέξουν να διαλέξουν στρατόπεδο, ανάμεσα στην ομάδα Σαμαρά και στην ομάδα Κασιδιάρη, είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο εξυπηρετούν τα ίδια άνομα συμφέροντα και είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα και τη δημοκρατία, άρα για την κάθε ελληνική οικογένεια.
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει. Τα οικονομικά συμφέροντα, που λυμαίνονται τη χώρα τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουν και δημιουργούν το νέο τους στήριγμα τη Χρυσή Αυγή.
Ωστόσο ο λαός δεν ξεγελιέται πλέον. Στην εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, θα στείλει το μήνυμά του, αναδεικνύοντας νέες και άφθαρτες δημοκρατικές δυνάμεις, με βαθιές λαϊκές ρίζες, όπως το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστής των εξελίξεων υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.
Από το Γραφείο Τύπου
Πηγή: http://olympia.gr/2014/04/02/%CF%84%CE% ... ore-380710
ΑΘΗΝΑ, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Υπόθεση Μπαλτάκου: Η δημοκρατία σε κίνδυνο
Ο κ. Σαμαράς και η ακροδεξιά παρέα του, την οποία μέχρι σήμερα υπηρετούσε πιστά και ο κ. Μπαλτάκος, έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι
λειτουργούν με τη μέθοδο των «μαφιόζων». Οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να τους παραξενεύει που και το «αδελφάκι τους», Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους: Κρυφές κάμερες, καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, εκβιασμοί πολιτικών παραγόντων και άλλου τέτοιου είδους μέθοδοι ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, όπως συνηθίζουν οι νονοί της νύχτας και οι νταβαντζήδες.
Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, η Δικαιοσύνη δεν είναι άμοιρη ευθυνών και πρέπει έστω και τώρα να πάρει θέση και προστατεύσει τη Δημοκρατία.
Ένα πάντως είναι σίγουρο ότι κάθε Έλληνας δημοκράτης – πατριώτης, δεξιός και αριστερός, έχει μόνο μια επιλογή: Να τελειώνει μαζί τους.
Οσο και αν κάποια κέντρα εξουσίας και ενημέρωσης προσπαθούν να παρασύρουν τους Ελληνες πολίτες και να τους εμπλέξουν να διαλέξουν στρατόπεδο, ανάμεσα στην ομάδα Σαμαρά και στην ομάδα Κασιδιάρη, είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο εξυπηρετούν τα ίδια άνομα συμφέροντα και είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα και τη δημοκρατία, άρα για την κάθε ελληνική οικογένεια.
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει. Τα οικονομικά συμφέροντα, που λυμαίνονται τη χώρα τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουν και δημιουργούν το νέο τους στήριγμα τη Χρυσή Αυγή.
Ωστόσο ο λαός δεν ξεγελιέται πλέον. Στην εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, θα στείλει το μήνυμά του, αναδεικνύοντας νέες και άφθαρτες δημοκρατικές δυνάμεις, με βαθιές λαϊκές ρίζες, όπως το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστής των εξελίξεων υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.
Από το Γραφείο Τύπου
Πηγή: http://olympia.gr/2014/04/02/%CF%84%CE% ... ore-380710
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Νέα δημοσκόπηση τῆς Ἐλευθεροτυπίας:
http://olympia.gr/2014/04/05/%CE%B7-%CF ... nt-1584536
Τό ΕΠΑΜ θαμμένο τελείως!
Βασίζονται στήν ἀρχή πού ἐπικρατεῖ στήν κοινωνία πώς ὅ,τι δέν ἀναφέρεται ἀπό τά ΜΜΕ δέν ὑπάρχει! Εὖγε @@λ@φυλλάδα.
http://olympia.gr/2014/04/05/%CE%B7-%CF ... nt-1584536
Τό ΕΠΑΜ θαμμένο τελείως!
Βασίζονται στήν ἀρχή πού ἐπικρατεῖ στήν κοινωνία πώς ὅ,τι δέν ἀναφέρεται ἀπό τά ΜΜΕ δέν ὑπάρχει! Εὖγε @@λ@φυλλάδα.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ λέω να αφήσουμε την ελευθεροτυπία και τις άλλες
συστεμικές φυλλάδες (και κανάλια) στο χαβά τους.
αν κοιτάξουμε εδώ http://olympia.gr/2014/03/18/%CF%83%CE% ... AE-%CF%83/
θα δούμε πως παρά την προσπάθεια να θαφτεί, έχει ένα ενδιαφέρον ποσοστό.
συστεμικές φυλλάδες (και κανάλια) στο χαβά τους.
αν κοιτάξουμε εδώ http://olympia.gr/2014/03/18/%CF%83%CE% ... AE-%CF%83/
θα δούμε πως παρά την προσπάθεια να θαφτεί, έχει ένα ενδιαφέρον ποσοστό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ἕνας διάλογος στό Olympia.gr σέ Ποστ σχετικά μέ τίς δημοσκοπήσεις μέ προβλημάτισε (ὁ σύνδεσμος ἀναφέρεται στό τέλος. Σχολιάζω ὡς Γιῶργος 70 - πεδίο σχολίων ἀρ. 4)
Ἀπαντῶντας σέ διάφορους πού περιέγραφαν τό ΕΠΑΜ ὡς ΒΙΤΑΜ ἤ λαθρολάγνο ἔγραψα:
"Γιώργος 70 είπε
Απριλίου 5, 2014 στις 11:33 πμ
Τί ὡραῖα πού κρώζουν οἱ παπαγάλοι τοῦ συστήματος! Πιστεύουν ὅτι εἶναι ἀηδόνια!"
Ὄμως ἦρθε ἕνας τύπος πού μοῦ βγῆκε ἀπό ἀριστερά, διατεινόμενος ὅτι τό ΕΠΑΜ ἦταν ἔνα ἀπό τά μέσα τῆς διάσπασης τοῦ κινήματος τῶν ἀγανακτισμένων. Ποιά εἶναι ἡ ἄποψή σας γιά αὐτό; Εἶναι ἁπλά μία ριζοσπαστική-ἐπαναστατική λογική τοῦ ἀνθρώπου αὐτοῦ (καί μιᾶς σεβαστῆς μερίδας) ὅτι δηλαδή ἀφοῦ δέν μποροῦμε νά καταφέρουμε τίποτα μέσω τοῦ κοινοβουλευτισμοῦ, δέν χρειάζεται νά ἀσχολούμαστε μέ αὐτόν; Ὁπότε βλέποντας τό ΕΠΑΜ νά μετεξελίσσεται σέ κόμμα ἀπογοητεύονται καί ἀρχίζουν νά κατηγοροῦν; Ἀποτελεῖ μήπως μία ὄντως ἀποπροσανατολιστική (προμελετημένη καί καλά ὀργανωμένη) πολιτική τοῦ Καζάκη ὥστε νά ἐξουδετερώση μέ τό γάντι μία δυναμική ἀλλαγῆς; [Ἐδῶ πού τά λέμε, τό ἀριστερό κίνημα βρίθει τέτοιων τακτικῶν, πού δέν τό ἀφήνουν νά ἐπικρατήση στήν κοινωνία, καθώς ὁ ρόλος του εἶναι "τό δεμένο μαντρόσκυλο πού γαυγίζει τόν καπιταλιστή"].
Οἱ αἰτιάσεις τοῦ σχολιαστῆ:
PP είπε
Απριλίου 6, 2014 στις 12:36 μμ
Φίλη Άννα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το γνωρίζω!! Και για το κόμμα, και για τον διεμβολισμό εκ των έσω, και για τι αγωγές κατά Στουρνάρα, και…ΠΟΛΛΑ άλλα…. Απλά, ήθελα να δώ πόσο ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ειναι τα ΠΡΟΒΑΤΑ, σαν τον “Ένας Φίλος”, που γράφουν υπέρ και υπερασπίζονται μια από τις χειρότερες μορφές αποπροσανατιολισμού και ουδετεροποίησης του αυθεντικού Κινήματος των Αγανακτισμένων (ή της Πλατείας) του 2010 – 2011.
Τότε θα μπορούσε το Λαϊκό κίνημα να έχει οδηγήσει στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι διασπαστές που με χίλίους τρόπους ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ μας χτύπησαν, μας διαίρεσαν, μας καθήλωσαν και, τελικά, μας ουδετεροποίησαν….
Δυστυχώς, φίλη Άννα!!
Τελικά, ὅ,τι καί νά πιάσης βρωμάει ἤ οἱ συγκεκριμένες κατηγορίες εἶναι προβοκατόρικες; Ἤ κάτι ἄλλο;
http://olympia.gr/2014/04/05/%CE%B7-%CF ... %BF%CF%84/
Ἀπαντῶντας σέ διάφορους πού περιέγραφαν τό ΕΠΑΜ ὡς ΒΙΤΑΜ ἤ λαθρολάγνο ἔγραψα:
"Γιώργος 70 είπε
Απριλίου 5, 2014 στις 11:33 πμ
Τί ὡραῖα πού κρώζουν οἱ παπαγάλοι τοῦ συστήματος! Πιστεύουν ὅτι εἶναι ἀηδόνια!"
Ὄμως ἦρθε ἕνας τύπος πού μοῦ βγῆκε ἀπό ἀριστερά, διατεινόμενος ὅτι τό ΕΠΑΜ ἦταν ἔνα ἀπό τά μέσα τῆς διάσπασης τοῦ κινήματος τῶν ἀγανακτισμένων. Ποιά εἶναι ἡ ἄποψή σας γιά αὐτό; Εἶναι ἁπλά μία ριζοσπαστική-ἐπαναστατική λογική τοῦ ἀνθρώπου αὐτοῦ (καί μιᾶς σεβαστῆς μερίδας) ὅτι δηλαδή ἀφοῦ δέν μποροῦμε νά καταφέρουμε τίποτα μέσω τοῦ κοινοβουλευτισμοῦ, δέν χρειάζεται νά ἀσχολούμαστε μέ αὐτόν; Ὁπότε βλέποντας τό ΕΠΑΜ νά μετεξελίσσεται σέ κόμμα ἀπογοητεύονται καί ἀρχίζουν νά κατηγοροῦν; Ἀποτελεῖ μήπως μία ὄντως ἀποπροσανατολιστική (προμελετημένη καί καλά ὀργανωμένη) πολιτική τοῦ Καζάκη ὥστε νά ἐξουδετερώση μέ τό γάντι μία δυναμική ἀλλαγῆς; [Ἐδῶ πού τά λέμε, τό ἀριστερό κίνημα βρίθει τέτοιων τακτικῶν, πού δέν τό ἀφήνουν νά ἐπικρατήση στήν κοινωνία, καθώς ὁ ρόλος του εἶναι "τό δεμένο μαντρόσκυλο πού γαυγίζει τόν καπιταλιστή"].
Οἱ αἰτιάσεις τοῦ σχολιαστῆ:
PP είπε
Απριλίου 6, 2014 στις 12:36 μμ
Φίλη Άννα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το γνωρίζω!! Και για το κόμμα, και για τον διεμβολισμό εκ των έσω, και για τι αγωγές κατά Στουρνάρα, και…ΠΟΛΛΑ άλλα…. Απλά, ήθελα να δώ πόσο ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ειναι τα ΠΡΟΒΑΤΑ, σαν τον “Ένας Φίλος”, που γράφουν υπέρ και υπερασπίζονται μια από τις χειρότερες μορφές αποπροσανατιολισμού και ουδετεροποίησης του αυθεντικού Κινήματος των Αγανακτισμένων (ή της Πλατείας) του 2010 – 2011.
Τότε θα μπορούσε το Λαϊκό κίνημα να έχει οδηγήσει στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι διασπαστές που με χίλίους τρόπους ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ μας χτύπησαν, μας διαίρεσαν, μας καθήλωσαν και, τελικά, μας ουδετεροποίησαν….
Δυστυχώς, φίλη Άννα!!
Τελικά, ὅ,τι καί νά πιάσης βρωμάει ἤ οἱ συγκεκριμένες κατηγορίες εἶναι προβοκατόρικες; Ἤ κάτι ἄλλο;
http://olympia.gr/2014/04/05/%CE%B7-%CF ... %BF%CF%84/
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
Μπορεί να'ναι προβοκατόρικες, αλλά αν το σκεφτώ πιο πονηρά, είναι διασπαστικές, στην καθοδήγηση των προβάτων, να μείνουν και να εμπιστευτούν τα γνωστά συστεμικά κόμματα που μας διέλυσαν ήδη.promitheas14 έγραψε:ελικά, ὅ,τι καί νά πιάσης βρωμάει ἤ οἱ συγκεκριμένες κατηγορίες εἶναι προβοκατόρικες; Ἤ κάτι ἄλλο;
Για ποια αλλαγή μιλάει αλήθεια το τρολ;promitheas14 έγραψε:ὥστε νά ἐξουδετερώση μέ τό γάντι μία δυναμική ἀλλαγῆς;
Αλλαγή φρουράς απλή όπου ο Τσίπρας θα φέρει το (δήθεν) αριστερό πρόσημο καθώς και τη (δήθεν) αντιμνημονιακή κατεύθυνση σε μια κυβέρνηση που σύντομα θα πρέπει να αντικαταστήσει την υπάρχουσα που καταρρέει; Σιγά την αλλαγή. Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τη βράκα του αλλιώς, αλλά πάλι με σκατά θα γεμίσει.
Για ποιον αποπροσανατολισμό του Καζάκη μιλάει; Μήπως για τον... "αποπροσανατολισμό" τον Δεκέμβρη του '12, όταν είπε ότι θα κουρέψουν λογαριασμούς στην Κύπρο, και τον Μάρτη του '13 έγινε ακριβώς αυτό;promitheas14 έγραψε:μήπως μία ὄντως ἀποπροσανατολιστική (προμελετημένη καί καλά ὀργανωμένη) πολιτική τοῦ Καζάκη
Ξέρουμε να πετάμε φούσκες στον αέρα. Να τεκμηριώνουμε, θα μάθουμε ποτέ, ή θα παραμείνουμε στο νοητικό αυνανισμό που στηρίζεται πάλι σε φούσκες που δε μπορούν να τεκμηριωθούν, και σε μεγαλοστομίες του κώλου για να εντυπωσιάσουν τους γκαγκάδες αβασάνιστους που δεν μπαίνουν στον κόπο ν'ακούσουν και να διαβάσουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τι πρεσβεύει ο άλλος;
Τον άνδρα (Καζάκη) τον γνώρισα όπως πολλοί άλλοι στις συγκεντρώσεις του συντάγματος.
Τον άκουσα όπως πολλοί άλλοι, αν και μόνο επιγραμματικά μπορούσε να πει
κάποια πράγματα εκεί. Στην ουσία της λογικής, της γνώσης και κυρίως ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ, τον "γνώρισα" μέσα απ'αυτά που έλεγε (αρχικά) στο ράδιο 9 μαζί με τον Κακλαμάνο (δημοσιογράφο) κι αφού τον έδιωξαν γιατί ξεμπρόστιαζε τους δοσίλογους με αδιαμφισβήτητες αλήθειες, συνέχισα να τον παρακολουθώ και στο προσωπικό του μπλογκ, αλλά και μέσα από τις συνεντεύξεις του σε διάφορους σταθμούς, και μέσα από την εκπομπή Α.Ε.
Εγώ σα βίκυ δε βρίσκω τίποτα μεμπτό, αποπροσανατολιστικό ή πούστικο σ'αυτά που λέει. Τέλειος ουδείς και μπορεί να αφήνει κενά σε κάποια σημεία, αλλά σ'αυτά που αναπτύσσεται και τοποθετείται, δεν υπάρχει ούτε κενό, ούτε λάθος ούτε αποπροσανατολισμός ούτε υποψία δόλου. Τουλάχιστον στο δικό μου κριτήριο. Είναι ο πρώτος και βασικός λόγος που συμπορεύομαι μ'αυτόν, κι ο δεύτερος, επίσης βασικός είναι ότι προωθεί ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ την ρήξη με τα μαντριά, ότι δέχεται ανθρώπους από ΚΑΘΕ ιδεολογικό μετερίζι, κι ότι η σεβντάς του δεν είναι οι ιδεολογίες, αλλά η πατρίδα κι ο λαός. Αυτό το τελευταίο βέβαια, έγινε αφορμή να κατηγορηθεί και σαν κρυφοεθνικιστής, απ'τους "κατεστημένους" αριστερούς, που άλλο επιχείρημα ή κατηγορία εναντίον του, δεν είχαν να προτάξουν.
Τέλος πάντων, δε με αφορά τι λέει ο κάθε ένας... είτε αυτός είναι βαλτό πρακτοράκι, είτε είναι μπερδεμένος και έχει χάσει προ πολλού την ευθυκρισία του.
Ο άνθρωπος έχει λιώσει σόλες ανά την επικράτεια να τα λέει όπου και σε όποιον μπορεί.
Και τα λέει με σαφήνεια. Οι επικριτές ΔΕΝ διακατέχονται από ευθυκρισία αν α/ έχουν πλήρη άγνοια των όσων λέει, β/ ή αν ξέρουν τα όσα λέει, δεν έχουν άλλο τρόπο να τον αντικρούσουν, πέρα απ'τις πλαστές ταμπέλες που προωθούν γελοίες συκοφαντίες.
Τα λέει, κι όποιος έχει αυτάκια ακούει, όποιος έχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ κριτήριο, κρίνει,
χωρίς να χρειάζεται κανέναν άλλον να του υποδείξει τι μέρος του λόγου είναι και τι ρόλο παίζει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Χθες είχαμε χαρές και πανηγύρια, σαμπάνιες και σερπαντίνες, διότι "μπήκαμε στις αγορές"
Ο κάζακας τους έκοψε τον αέρα. Αγρίεψε και δεν άφησε κουβέντα να πέσει κάτω.
Οι ευγένειες του τελείωσαν διότι ως γνωστόν, με την επιπεδάρα που κουβαλάνε ΜΜΕ και μεγάλο μέρος του λαού (δυστυχώς) ο ευγενής θεωρείται μαλάκας Ο Κώνστας ταπώθηκε με τα επιχειρήματα της πλάκας, τον αποκάλεσε και παπαγαλάκι μεταξύ άλλων, κι ο Φυντανίδης ακούστηκε γελοίος με τα ισχνά επιχειρήματα που επιχείρησε να προτάξει. Για την Κλείτου
τι να πω... είναι τόσο ασήμαντη, που κάνει εντύπωση...
Στα μεγάλα ΜΜΕ είναι "ανεπιθύμητος", ακριβώς διότι δεν μπορούν να του χώσουν αντεπιχείρημα
που να ευσταθεί και να μην το λιανίσει, αλλά το Ε, για κάποιον λόγο, τον φιλοξενεί ενίοτε (ακόμα)
πράγμα που είναι θετικό.
Απολαύστε τον
στο 8.03 και μετά, ακούμε την παρότρυνση του φυντανίδη (στον κώνστα και ίσως και στην άλλη την πανέξυπνη παραπέρα) "πες κάτι ρε".... Με εμφανή τον πανικό της ανημπόριας του να υπερκαλύψουν τα ατράνταχτα επιχειρήματα του κάζακα, παροτρύνει τους πιο "έξυπνους" και "γνώστες"... φάγανε γλαρόσουπα που ακόμα δεν έχουνε χωνέψει.
Όσο για τον νυχτερινό Ελεύθερο Σκοπευτή του Τράγκα. έδωσε κι εκεί ένα μικρό ρεσιτάλ
πάρτε και συνεντευξη στο ΗΧΩ Ιεράπετρας, για επιδόρπιο
Ο κάζακας τους έκοψε τον αέρα. Αγρίεψε και δεν άφησε κουβέντα να πέσει κάτω.
Οι ευγένειες του τελείωσαν διότι ως γνωστόν, με την επιπεδάρα που κουβαλάνε ΜΜΕ και μεγάλο μέρος του λαού (δυστυχώς) ο ευγενής θεωρείται μαλάκας Ο Κώνστας ταπώθηκε με τα επιχειρήματα της πλάκας, τον αποκάλεσε και παπαγαλάκι μεταξύ άλλων, κι ο Φυντανίδης ακούστηκε γελοίος με τα ισχνά επιχειρήματα που επιχείρησε να προτάξει. Για την Κλείτου
τι να πω... είναι τόσο ασήμαντη, που κάνει εντύπωση...
Στα μεγάλα ΜΜΕ είναι "ανεπιθύμητος", ακριβώς διότι δεν μπορούν να του χώσουν αντεπιχείρημα
που να ευσταθεί και να μην το λιανίσει, αλλά το Ε, για κάποιον λόγο, τον φιλοξενεί ενίοτε (ακόμα)
πράγμα που είναι θετικό.
Απολαύστε τον
στο 8.03 και μετά, ακούμε την παρότρυνση του φυντανίδη (στον κώνστα και ίσως και στην άλλη την πανέξυπνη παραπέρα) "πες κάτι ρε".... Με εμφανή τον πανικό της ανημπόριας του να υπερκαλύψουν τα ατράνταχτα επιχειρήματα του κάζακα, παροτρύνει τους πιο "έξυπνους" και "γνώστες"... φάγανε γλαρόσουπα που ακόμα δεν έχουνε χωνέψει.
Όσο για τον νυχτερινό Ελεύθερο Σκοπευτή του Τράγκα. έδωσε κι εκεί ένα μικρό ρεσιτάλ
πάρτε και συνεντευξη στο ΗΧΩ Ιεράπετρας, για επιδόρπιο
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
απ'την αρχή και για πολλή ώρα, αναλύει τα της εκκλησίας (ένεκα των ημερών)
και τη σχέση εκκλησίας-κράτους. Κάνει και χρήσιμη ιστορική αναδρομή.
Στο 28 λεπτό περίπου, συζητιέται κάτι που πολλοί περιμένουν (δε γνωρίζουν)
κι αυτό είναι η θέση του ΕΠΑΜ για τους οικονομικούς μετανάστες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
ArELa έγραψε: απ'την αρχή και για πολλή ώρα, αναλύει τα της εκκλησίας (ένεκα των ημερών)
και τη σχέση εκκλησίας-κράτους. Κάνει και χρήσιμη ιστορική αναδρομή.
Στο 28 λεπτό περίπου, συζητιέται κάτι που πολλοί περιμένουν (δε γνωρίζουν)
κι αυτό είναι η θέση του ΕΠΑΜ για τους οικονομικούς μετανάστες.
Γιά μένα ἔχει τελειώσει ἡ ἐκλογική ἐπιλογή. Τό ζητούμενο εἶναι τί ποσοστό σκεπτόμενων ἀνθρώπων θά ἀκολουθήσουν αὐτήν τήν ἐπιλογή.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
και για μένα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω αυτό ευθέως.promitheas14 έγραψε:Γιά μένα ἔχει τελειώσει ἡ ἐκλογική ἐπιλογή.
Σε άλλη περίπτωση (αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος και το συγκεκριμένο κίνημα)
δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ξαναπάω στην κάλπη, που έτσι κι αλλιώς είναι (ήταν) για μένα, η απόλυτη δημοκρατική παραμύθα. Αλλά αυτη είναι η προσωπική μου φιλοσοφία. Όταν προβάλλεται ορατά το φάσμα του απόλυτου αφανισμού, πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποτρέψουμε, αφήνοντας φιλοσοφίες, θεωρίες και ιδεολογίες στην άκρη.
Στην προκειμένη. η συγκεκριμένη ψήφος είναι νομίζω μονόδρομος για όσους ΠΡΑΓΜΑΤΙ νοιάζονται για την Ελλάδα και έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ ξεκολλήσει απ'την παραταξίλα (και τις ιδεολογίες) αρκετά, ώστε να βάλουν την πατρίδα πρώτη. Οι προθέσεις του συγκεκριμένου μου κάνουν σωστές- η στάση, η γνώση και η σταθερή του προσέγγιση στα πράγματα, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών για τις προθέσεις αυτές, παρά μόνο στους κακοπροαίρετους και ζηλωτικά κολλημένους στην κομματίλα και φυλακισμένους σε συγκεκριμένα μαντριά.
αυτό το ζητούμενο θα φανεί στα αποτελέσματα της κάλπης. Και για να μην υπάρξει (στο βαθμό του δυνατού) νοθεία ή παραποίηση, προσφέρθηκα (μετά από έκκλησή τους) στέλνοντάς τους μέιλ, να γίνω εκλογικός αντιπρόσωπος του ΕΠΑΜ στο τμήμα που θα ψηφίσω. Μου απάντησαν άμεσα ευχαριστώντας με θερμώς και σύντομα θα παραλάβω την εξουσιοδότησή τους.promitheas14 έγραψε:Τό ζητούμενο εἶναι τί ποσοστό σκεπτόμενων ἀνθρώπων θά ἀκολουθήσουν αὐτήν τήν ἐπιλογή.
Για μένα, δε μετράνε τα λόγια αν δεν υπάρχει και έμπρακτη στήριξη αυτών των λόγων.
Ήταν λοιπόν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, αφού (λόγω των γνωστών θεμάτων που περνάω αυτόν τον καιρό) δεν μπορούσα να συμμετέχω πιο ενεργά στους αγώνες τους. Τουλάχιστον να υπάρχει δίκαιη και σωστή καταμέτρηση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Βλέποντας αὐτήν τήν ὁμιλία,
http://www.youtube.com/watch?v=lHRM4r2cOBY
μοῦ προκύπτει ἕνα πολύ εὐχάριστο πρόβλημα. Σέ ποιούς νά βάλω σταυρό;!
Πρώτη φορά βλέπω μαζεμένους ἀνθρώπους καλῶν προθέσεων σέ πολιτικό χῶρο! Βγαίνει ἀπό τήν ἐνέργειά τους καί ἀπό τή στάση τους.
Πρώτη φορά βλέπω μαζεμένους ἀνθρώπους καλῶν προθέσεων σέ πολιτικό χῶρο! Βγαίνει ἀπό τήν ἐνέργειά τους καί ἀπό τή στάση τους.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Μικρή συνέντευξη στήν Κόρινθο
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
φοβερό τρίλεπτο!
εδώ, τα λέει στη Σπάρτη, στις 17/4
εδώ, τα λέει στη Σπάρτη, στις 17/4
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
το είπες φίλε μου, αλλά μόλις τώρα αξιώθηκα να το δω!promitheas14 έγραψε:Βλέποντας αὐτήν τήν ὁμιλία,
και στην περιγραφή του βίντεο λέει:
Σε μια ανοιχτή εκδήλωση, μετά το Πάσχα, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, θα παρουσιάσει τους 42 υποψηφίους του, οι οποίοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές. Η επιλογή των υποψηφίων έγινε, μέσα από τις προτάσεις των Οργάνων του Μετώπου και τις κατά τόπους οργανώσεις του. Το τελικό ψηφοδέλτιο επικυρώθηκε από το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του Ε.ΠΑ.Μ, με κύριο γνώμονα την αντιπροσώπευση όλων αυτών που πιστεύει το Μέτωπο, και για τα οποία παλεύει, τα τρία χρόνια της ύπαρξης του.
Οι υποψήφιοι δεν είναι όλοι μέλη του κόμματος. Ένα σημαντικό ποσοστό είναι πολίτες με τους οποίους το Ε.ΠΑ.Μ. μοιράζεται κοινό όραμα για την Ελλάδα του αύριο.
Η καρδιά του ψηφοδελτίου
Υποψήφιος για την Ευρωβουλή είναι ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ, Δημήτρης Καζάκης, καθώς και στελέχη του κόμματος, τα οποία έχουν αποδείξει την αξία και τη μοναδικότητα τους.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ: Δημήτρης Κυπριώτης, Στρατηγός ε.α, Όθωνας Κουμαρέλλας, αρχιτέκτονας -- μηχανικός, Αντώνης Παπαντωνίου, ναύαρχος ε.α και ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, πρέσβης επί τιμή. Επίσης ο Θανάσης Λασκαράτος, επικεφαλής των Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΠΑ.Μ, και σημαντικός σύνδεσμος με τα Ευρωπαϊκά Κινήματα και η υπεύθυνη Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ, δημοσιογράφος Γεωργία Μπάστα.
Με ευρωπαϊκό άρωμα και καλλιτεχνικές συμμετοχές.
Ένας σημαντικός ελληνιστής, ο ισπανός διανοούμενος, συγγραφέας -- κινηματογραφιστής, Πέδρο Ολάγια, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια ζει στην Ελλάδα με την οικογένειά του, είπε το «ναι» και θα δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών με το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.
Από το χώρο της τέχνης, στη μάχη ρίχνονται η πολύ γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Λαδικού, η Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία παρά το γεγονός ότι ζει και εργάζεται στις Η.Π.Α, δίνει το δικό της αγώνα για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, καθώς και η ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Εύα Κεχαγιά. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχει η Όλγα Λασκαράτου, μουσικολόγος, γνωστή παραγωγός μουσικών εκπομπών του ραδιοφώνου καθώς και ο μουσικός, Θέμης Συμβουλόπουλος, απολυμένος της ΕΡΤ, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται μέσα από την ΕΡΤ OPEN.
Επιστήμονες από όλη την Ελλάδα
Οικονομολόγοι, νομικοί, γιατροί, εκπαιδευτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι κ.α συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Ε.ΠΑ.Μ, το οποίο έχει σημαντική αντιπροσώπευση των περισσοτέρων Περιφερειών της χώρας, από τη Θράκη έως την Κρήτη. Μεταξύ άλλων οι νομικοί Μάριος Μαρινάκος και Αναστάσιος Κώνστας, η σύμβουλος επιχειρήσεων και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Οργανωσιακή Μάθηση, Ανθή Θειοπούλου, οι οικονομολόγοι Ιωάννης Μαγγανάς και Γιάννης Αλεξανδρόπουλος κ.α.
'Ακουσα ότι μπορούμε να σταυρώσουμε 4...
Δύσκολη η επιλογή αλλά για τους 3 αποφάσισα.
Καζάκης-Μπάστα, σίγουροι.
Ολάγια, ΚΑΡΑσίγουρος! (και νιώθω περήφανη που θα τον σταυρώσω)
σκέφτομαι τον Στρατηγό Κυπριώτη ή τον Χρυσανθόπουλο ή τον απολυμένο της ΕΡΤ Συμβουλόπουλο για τον 4ο σταυρό... πραγματικά δύσκολη επιλογή γμτ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
0:00 > Εισαγωγή
1:40 > Παραμύθι πλεονάσματος,Νέο Μνημόνιο
2:30 > Έρευνες Υδρογονανθράκων από Ιταλούς/Υδρογονάνθρακες
4:40 > Αλλαγές στο Δημόσιο/Αξιολογήσεις/Απολύσεις/...
5:50 > Μειονοτικό θέμα/Θράκη, Στάση ΣΥΡΙΖΑ, Εκλογικά, Προξενείο
7:30 > Τσίπρας, "Δίλημμα εκλογών", Ευρωπαϊσμός (Αποικιακή ιδεολογία)
8:58 > Σύνταξη στα 70 (Πρόταση Γερμανού), Περί σύνταξης/ορίων εργάσιμης ζωής, Γιατί προωθείται [11:04]
12:49 > Σύμπτωση ευρω-εκλογών και αυτο-διοικητικών, Επιρροή στους ψηφοφόρους
13:50 > Εργασιακά προγράμματα, Αντιμετώπιση ανεργίας (Ανελαστικές εργασιακές σχέσεις)
15:06 > Στάσεις εργασίας εκπαιδευτικών, Αντιμετώπιση υπουργείου, Στάση-Διαμαρτυρία-Κοινοβουλευτισμός
17:00 > Πρόταση Ε.Πα.Μ. (Πολιτικά ζητήματα, Ευρω-Κοινοβούλιο), Χρέος [18:14], Απαντήσεις για τη χρηματοδότηση της οικονομίας/Όχι δάνεια/Εθνικό νόμισμα, Εθνοσυνέλευση/Θέσπιση δικλείδων, Επανίδρυση κράτους, Λογοδοσία ενόχων, Έννοια συλλογικότητας, λαού, "ράτσας" (ιστορικών χαρακτηριστικών) [23:40]
25:07 > Πέδρο Ολάγια, Περιφρούρηση ανθρωποκεντρικού πολιτισμού
26:38 > Ψηφοδέλτιο ("Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο")
27:04 > Επίλογος
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
- ArELa
- Founder-Administrator
στέκομαι και επιμένω γι'αυτόν τον άνδρα.Illuminus έγραψε: Πέδρο Ολάγια, Περιφρούρηση ανθρωποκεντρικού πολιτισμού
Τον "γνώρισα" πέρσι και άνοιξα νήμα γι'αυτόν εδώ
είναι χαρά μου και το θεωρώ πολύ σπουδαίο το ότι συστρατεύτηκε
αυτός ο άνθρωπος με το ΕΠΑΜ.... Ισπανός στην καταγωγή,
αλλά βαθύτατα Ελλην... πιο Ελλην από πολλούς Ελληνες...
Ακόμα και ο χειρισμός του στη γλώσσα μας, μου προκαλεί θαυμασμό
έως και δέος...
ακούστε αυτό το εφτάλεπτο, αξίζει...
στην ίδια εκδήλωση (ατην Καλαμάτα) και ο Κάζακας φυσικά
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
"Εγώ θα'λεγα να σταματήσουμε λιγάκι...
Να σταματήσουμε λιγάκι να σκεφτούμε τι ακριβώς
μας καλούν να κάνουμε...Εάν προσέξατε, βαδίζουμε
προς τις ευρωεκλογές.
Ποια είναι τα θέματα που απασχολούν τα ΜΜΕ αυτή τη στιγμή,
τον τρόπο πολιτικού διαλόγου, όπως αυτός διαμορφώνεται σήμερα. Ποια είναι τα θέματα;
Το πρώτο δίλημμα είναι "ψηφίστε εμένα, να φύγουν αυτοί."
οι άλλοι λένε "φηφίστε εμένα να μην έρθουν αυτοί."
και οι άλλοι μετεωρίζονται ανάμεσα στα δυο. Κάποιοι θέτουν
ότι το δίλημμα είναι απλά το αν θα μείνεις ή θα φύγεις
απ'το Ευρώ.
Εμείς λέμε ότι το βασικό ζήτημα σήμερα, είναι:
Ποιος κατέχει αυτή τη χώρα. Σε ποιον ανήκει.
Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Γιατί αν δεν το απαντήσουμε
αυτό το ερώτημα, τα υπόλοιπα είναι λιγάκι έωλα.
Σε ποιον οφείλει να ανήκει αυτή η χώρα;
Εάν βεβαίως θεωρούμε οτι δε μπορεί να μας ανήκει, γιατί
θα μας την πέσει η Τουρκία, ή από πάνω τα Σκόπια, ή οι Αμερικανοί
θα στείλουν πολεμικά να μας σκοτώσουν, και φυσικά τα διαστημόπλοια
απ'το Σείριο θα προσγειωθούν στην πλατεία Συντάγματος
και θα διακτινίσουν τους πάντες, είναι λογικό να μη μπορούμε
να συζητήσουμε για τίποτα.
Απλά, έχεις αποδεχθεί τη μοίρα σου. Δούλος!
Και είναι κι εύκολο κιόλας. Γιατί σ'έχουν συνηθίσει έτσι.
Μας έχουν συνηθίσει έτσι.
Κατέστρεψαν την παιδεία εδώ και 30 χρόνια (ίσως και παραπάνω)
μόνο και μόνο για να ξεχάσουμε τις ρίζες και τη συνέχεια αυτού του τόπου.
Μάλλον να αποτυπωθεί στο μυαλό μας, μόνο ένα πράγμα.
Ότι σ'αυτόν τον τόπο, διαδέχεται η ήττα την ήττα.
και άρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εισπράξεις, είναι ότι είσαι υποχείριο ή έρμαιο των όποιων μεγάλων δυνάμεων
ή ισχυρών, προκειμένου να κάνουν το δικό τους κι εσύ να βολευτείς με κάποιον τρόπο.
Δεν μάθανε ποτέ στα παιδιά, και δεν οφείλουν να τα μάθουν,
ότι αυτός ο τόπος κρατιέται ελεύθερος εσωτυπικά μέχρι πρόσφατα,
χάρη στους πεισματικούς αγώνες ενός λαού, που πάντα ξεκινούσε να κάνει το καθήκον του, στις πιο δυσμενείς συνθήκες.
Κι έχυνε το αίμα του, κι έδινε αγώνες τρομακτικούς
που είναι δύσκολο να βρεις ιστορικό ανάλογο στην ιστορία
της Ευρώπης, όλων των λαών που έχουνε βεβαίως τους δικούς τους αγώνες
για τη δημοκρατία .την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία τους...."
Διαβάσατε τα 3,5 πρώτα λεπτά της ομιλίας του Καζάκη
στην Καλαμάτα, βίντεο της οποίας έχω βάλει στο αμέσως
προηγούμενο ποστ.
Το κατέγραψα, γιατί ξέρω ότι ελάχιστοι θα κλικάρουν
να ακούσουν μια ομιλία ,μιάμισης ώρας (ούτε εγώ την άκουσα όλη ακόμα), αλλά ξέρω επίσης, ότι το εναρκτήριό της
με βρίσκει απολύτως συμπορευόμενη, και φρονώ ότι θα πρέπει να συνυπολογίζεται στη σκέψη κάθε πολίτη που είναι αυτόνομα σκεπτόμενο πολιτικό ον, και όχι παραδομένο στις όποιες ιδεολογίες, και χωμένο στα μαντριά που έχουν έντεχνα στηθεί πριν γεννηθούμε όλοι μας, για να κρατούν τους ανθρώπους διχασμένους, παραπλανημένους και δεσμευμένους ουσιαστικά σε κάτι που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα συμφέροντα των ολιγαργών και ποτέ των ίδιων των πολιτών.
Ακόμα κι αν δεν ακούσετε όλη την ομιλία, είμαι ευαριστημένη αν θα κάνετε τον κόπο να διαβάσετε έστω κι αυτό το απόσπασμα. Ευχαριστώ.
Να σταματήσουμε λιγάκι να σκεφτούμε τι ακριβώς
μας καλούν να κάνουμε...Εάν προσέξατε, βαδίζουμε
προς τις ευρωεκλογές.
Ποια είναι τα θέματα που απασχολούν τα ΜΜΕ αυτή τη στιγμή,
τον τρόπο πολιτικού διαλόγου, όπως αυτός διαμορφώνεται σήμερα. Ποια είναι τα θέματα;
Το πρώτο δίλημμα είναι "ψηφίστε εμένα, να φύγουν αυτοί."
οι άλλοι λένε "φηφίστε εμένα να μην έρθουν αυτοί."
και οι άλλοι μετεωρίζονται ανάμεσα στα δυο. Κάποιοι θέτουν
ότι το δίλημμα είναι απλά το αν θα μείνεις ή θα φύγεις
απ'το Ευρώ.
Εμείς λέμε ότι το βασικό ζήτημα σήμερα, είναι:
Ποιος κατέχει αυτή τη χώρα. Σε ποιον ανήκει.
Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Γιατί αν δεν το απαντήσουμε
αυτό το ερώτημα, τα υπόλοιπα είναι λιγάκι έωλα.
Σε ποιον οφείλει να ανήκει αυτή η χώρα;
Εάν βεβαίως θεωρούμε οτι δε μπορεί να μας ανήκει, γιατί
θα μας την πέσει η Τουρκία, ή από πάνω τα Σκόπια, ή οι Αμερικανοί
θα στείλουν πολεμικά να μας σκοτώσουν, και φυσικά τα διαστημόπλοια
απ'το Σείριο θα προσγειωθούν στην πλατεία Συντάγματος
και θα διακτινίσουν τους πάντες, είναι λογικό να μη μπορούμε
να συζητήσουμε για τίποτα.
Απλά, έχεις αποδεχθεί τη μοίρα σου. Δούλος!
Και είναι κι εύκολο κιόλας. Γιατί σ'έχουν συνηθίσει έτσι.
Μας έχουν συνηθίσει έτσι.
Κατέστρεψαν την παιδεία εδώ και 30 χρόνια (ίσως και παραπάνω)
μόνο και μόνο για να ξεχάσουμε τις ρίζες και τη συνέχεια αυτού του τόπου.
Μάλλον να αποτυπωθεί στο μυαλό μας, μόνο ένα πράγμα.
Ότι σ'αυτόν τον τόπο, διαδέχεται η ήττα την ήττα.
και άρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εισπράξεις, είναι ότι είσαι υποχείριο ή έρμαιο των όποιων μεγάλων δυνάμεων
ή ισχυρών, προκειμένου να κάνουν το δικό τους κι εσύ να βολευτείς με κάποιον τρόπο.
Δεν μάθανε ποτέ στα παιδιά, και δεν οφείλουν να τα μάθουν,
ότι αυτός ο τόπος κρατιέται ελεύθερος εσωτυπικά μέχρι πρόσφατα,
χάρη στους πεισματικούς αγώνες ενός λαού, που πάντα ξεκινούσε να κάνει το καθήκον του, στις πιο δυσμενείς συνθήκες.
Κι έχυνε το αίμα του, κι έδινε αγώνες τρομακτικούς
που είναι δύσκολο να βρεις ιστορικό ανάλογο στην ιστορία
της Ευρώπης, όλων των λαών που έχουνε βεβαίως τους δικούς τους αγώνες
για τη δημοκρατία .την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία τους...."
Διαβάσατε τα 3,5 πρώτα λεπτά της ομιλίας του Καζάκη
στην Καλαμάτα, βίντεο της οποίας έχω βάλει στο αμέσως
προηγούμενο ποστ.
Το κατέγραψα, γιατί ξέρω ότι ελάχιστοι θα κλικάρουν
να ακούσουν μια ομιλία ,μιάμισης ώρας (ούτε εγώ την άκουσα όλη ακόμα), αλλά ξέρω επίσης, ότι το εναρκτήριό της
με βρίσκει απολύτως συμπορευόμενη, και φρονώ ότι θα πρέπει να συνυπολογίζεται στη σκέψη κάθε πολίτη που είναι αυτόνομα σκεπτόμενο πολιτικό ον, και όχι παραδομένο στις όποιες ιδεολογίες, και χωμένο στα μαντριά που έχουν έντεχνα στηθεί πριν γεννηθούμε όλοι μας, για να κρατούν τους ανθρώπους διχασμένους, παραπλανημένους και δεσμευμένους ουσιαστικά σε κάτι που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα συμφέροντα των ολιγαργών και ποτέ των ίδιων των πολιτών.
Ακόμα κι αν δεν ακούσετε όλη την ομιλία, είμαι ευαριστημένη αν θα κάνετε τον κόπο να διαβάσετε έστω κι αυτό το απόσπασμα. Ευχαριστώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
The lunatics are running the asylum...
- ArELa
- Founder-Administrator
Όντως συγκλονιστικός...
και συγκινητικός.
και συγκινητικός.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
0:00 > Ευρωψηφοδέλτιο - Ευρω-εκλογές, Ποια στάση θα τηρηθεί - Συμπαράταξη ομόνοων πολιτικών δυνάμεων
3:10 > Τι θα κριθεί στην κάλπη, Διαφοροποίηση, ΕΠΑΜ-ΚΚΕ, Συσχετίσεις δυνάμεων [5:00]
7:30 > Πρόωρες εκλογές, Οι έξω θα τους διατηρήσουν όσο μπορούνε για να μπουν υπογραφές, Χρέος - Συζήτηση για τη βιωσιμότητα το φθινόπωρο - Δημιουργία τετελεσμένων για τις επόμενες κυβερνήσεις [8:20]
11:10 > Περισσότερη "Ευρώπη" (ολοκληρωτική κτλ.) ή διάλυση και επανακαθορισμός σχέσεων/αρχών
13:20 > Ζητήματα περί μεινονοτικού/Θράκης/ΕΟΖ
17:30 > Το μήνυμα των εκλογών (Ανατροπή καθεστώτος κατοχής, Επανάκτηση [αυτο]κυριαρχίας), Απόφαση Ευρω-Κοινοβουλίου γαι παραβίαση του πρωτογενούς δικαίου της ΕΕ με τα μνημόνια/σύμφωνα
20:24 > Συνθήκη Μάαστριχτ/Έξοδος από ΕΕ, Συνεργασίες στην Ευρω-Βουλή, Νέος πολιτικός πόλος πόλοι στο Ευρω-Κοινοβούλιο - Απόσπαση από 'Ευρωπαϊκή "Αριστερά"' και στόχος η διάλυση ΕΕ/Ευρώ
Ούτε αριστερές, ούτε δεξιές, ούτε κεντρώες,
αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θέσεις. Τελεία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Τρέφω απέραντο σεβασμό και θαυμασμό γι'αυτόν τον άνθρωπο.
Νιώθω λίγη/ανεπαρκής ως Ελληνίδα μπροστά του.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble