seliniasmenos έγραψε:υποθέτω οτι με τα win8 μπορεις να εχεις το κινητο στον υπολογιστή και το αντιθετο. Ισχυει; Γιατι θα ειναι τεραστιο plus για μενα.
Ναι, υπάρχει συμβατότητα, αν αυτό εννοείς.
Θα συμφωνήσω με τον lazy dog. Έστω αυτές οι εφαρμογές-τουλάχιστον οι επίσημες-είναι προσεγμένες, με την εξαίρεση του facebook, αλλά πιστεύω πως θα το φτιάξουν. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την εφαρμογή του youtube , η οποία για ένα διάστημα είχε μπλοκαριστεί από την google, κατά τη γνώμη μου για να χτυπηθεί η αγορά των windows phone, αλλά το έφτιαξαν! Βρήκα δε χθες, εφαρμογούλα για να κατεβάζω βιντεάκια και να τα βλέπω χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ, άψογη!
Ειδικά τα nokia, το έχω ξαναπεί, είναι εξαιρετικά τηλέφωνα, σαν συσκευές μιλάω.Το δικό μου το έχω ξεσκίσει και δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά.Η δε απόκριση οθόνης είναι καλύτερη από το iphone. Μου πουλάνε iphone4 250 ευρώ. Γιατί να τα δώσω να πάρω ένα τηλέφωνο τρία χρόνια παλιό, όταν μπορώ να πάρω μιά πιό σύγχρονη συσκευή που να με καλύπτει? Άσε που το νέο ios 7 για κάποιο λόγο δεν μου αρέσει, και στο συγκεκριμένο iphone που έχει περαστεί έχω μάθει οτι τρώει τρελό κόλλημα
Ωστόσο, μου αρέσει που το android σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις παραμετροποίηση και να το φτιάξεις όπως εσύ γουστάρεις, κάτι που τα windows phone ΔΕΝ κάνουν, όσο και να σε δελεάζουν με τα live tiles και τα χρωματάκια τους..Επίσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις δικά σου folders, τουλάχιστον στα win7.8 που φοράει το δικό μου nokia. Ίσως στα win 8.1 , να παρέχονται αυτές οι δυνατότητες, αναμένομεν...