OTTON έγραψε:Και στην τελική, ας ηταν πλούσιος από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Γιατί να δώσει δικαιώματα αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας; Αυτό έχει ομοιότητες με την αρχαιοκαπηλία.
Εμενα κατι μου λεει οτι τα εκλεψαν μονοι τους οποιοι τα εκλεψαν, αλλα σαν κοινοι καπηλευτες
δεν γνωριζαν περιφερειακες παραμετρους ενδεχομενως με τις οποιες ο νομιμος κατοχος
(εσυ, εγω, ο Ελληνας πολιτης) θα μπορουσε να τους κανει ζημια, να τους εχει στοχερι.
Μηπως τους εχει τελικα;
Ποιοι καπηλευτηκαν; Ας σκεφτουμε ποιοι ξεκινησαν ανασκαφες σε αρχαιολογικους χωρους οπως Μυκηνες,
Τροια κι αλλου. Ας συσχετισουμε και την Κρητη, μετα και τις αμερικανικες βασεις.
(Στοιχεια δεν εχω, αλλα θελω να ενωσω τα σκορπια).
Ο Λαμπρακης ανεφερε οτι αναμεσα στα χειρογραφα του Τεσλα που οικειοποιηθηκαν οι Αμερικανοι
βρισκοταν ενα κιβωτιο με περιεχομενο ακατανοητο για εκεινους το οποιο και επεστραφη στην
οικογενεια του. Απο εκει καπως βρεθηκε στην κατοχη Ρωσων κλπ κλπ. ωσπου κατασκευασαν βασει
αυτων των χειρογραφων ενα πανισχυρο οπλο.
Αν ο ενας εχει μεμονωμενο κομματι του χαρτη του χαμενου θησαυρου και ο αλλος ενα αλλο κομματι
του χαρτη, τοτε ποιος στ' αληθεια υπερεχει;
Εκεινος που θα τα ενωσει, που θα ειναι σε θεση να δει ολοκληρη την εικονα.
Μπορει ενας εκ των δυο να τα ενωσει αλλα μπορει κι ενας τριτος.
Να ειναι ο Οργ. END σε αυτην την θεση το αποκλειουμε;
Επισης, στο θεμα Γκιολβα εχει εμπλακει και ανηκαν για ενα διαστημα στην ιδια ομαδα
ο μελετητης του Αριστοτελη και συγγραφεας του βιβλιου "ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΓΥΡΟ ΕΨΙΛΟΝ"
Λευκοφρυδης. Αυτος ισχυριζοταν οτι ο Αριστοτελης σε ενα εργο του ειχε κωδικοποιημενες
οδηγιες κατασκευης κοσμοσκαφους.
Ντοκτορ, τα συγχαρητηρια μου!
Δυσκολα θα βρισκαμε ανθρωπο που να εχει συναντησει τις πληροφοριες που αναφερεις περι Τρ. Ανατολης κλπ
σε εγκυρες ιστορικες πηγες! Ειναι τυχη που σε εχουμε εδω.