Θυμαστε ενα παλιο ασμα της Ριτας Σακελλαριου;ION 4ever έγραψε:
"Ειναι γατα, ειναι γατα
ο κοντος με την γραβατα"!
Θυμαστε ενα παλιο ασμα της Ριτας Σακελλαριου;ION 4ever έγραψε:
Άμα ήταν η γατοσύνη αντιστρόφως ανάλογη του ύψους, η Παπαρήγα θα ήταν πλανητάρχης!Eva Luna έγραψε:Θυμαστε ενα παλιο ασμα της Ριτας Σακελλαριου;
"Ειναι γατα, ειναι γατα
Kostakis έγραψε:Άμα ήταν η γατοσύνη αντιστρόφως ανάλογη του ύψους, η Παπαρήγα θα ήταν πλανητάρχης!Eva Luna έγραψε:Θυμαστε ενα παλιο ασμα της Ριτας Σακελλαριου;
"Ειναι γατα, ειναι γατα
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.ostraka sos έγραψε:δεν επικοινωνουμε οι δυο μας απο οτι φαινεται
Προτρέχεις για μια ακόμα φορά. Ποτέ δεν το έκανα αυτο, ίσα ίσα σου είπα ότι είμαι μη ειδικός.ostraka sos έγραψε:Δεν σε γλυτωνει το επαγγελμα σου.
Δια τούτον και μόνον...Kostakis έγραψε:Το έχουμε μπαχαλέψει αρκετά το νήμα νομίζω.
AROTRIS έγραψε:Δια τούτον και μόνον...
ανάγκη επιτακτική να
επαναφέρω την τάξιν !!!
Απλά...κατανοητά...εφικτά !!!
Θεμέλια Για Ένα Καλύτερο Αύριο !!!
Κάλεσμα Κοινού Απελευθερωτικού Αγώνα !!!!!!!
Το έχεις ανεβάσει (απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, γιατί για να κάτσω να μετρήσω δε παίζει ) πάνω από 10 φορές.ostraka sos έγραψε:'Αν αυριο παμε στο μαγαζι μας τι χρημα κοβουμε?Με τι αξια, σε σχεση με τα κρατη του εξωτερικου?Με ποιον θα συνεργαστουμε, για να εχει αξια το νομισμα?Εχουμε χρυσο ,εχουμε ασημι,φτανει?Θα μας το δωσουν πισω?Μπορουμε να το κανουμε αυτο?
Θα βαλουμε υποθηκη τη γη μας, τον ουρανο, η τα μελλοντικα κουραγια του λαου?Οι γειτονες θα μας αφησουν ησυχους?Αφου οι αλλοι ειναι το συστημα, που μας εφερε εδω.Πως θα γινουμε ανεξαρτητη και αυτοδυναμη χωρα μεσα στη σφαιρα της απομονωσης?Με το θα και την ελπιδα.
Απαντήσεις πήρες.ostraka sos έγραψε:Δηλαδη?Τι απαντηση πηρα ,ειναι ρεαλιστικο?Που πηρα απαντηση,για πες εσυ?
Ασ' το ρε Μήτσο....ostraka sos έγραψε:Μη ψαχνεις τιποτα.Δεν πηρα καμια απαντηση.
Πες μου εσυ.
Πάντως για την βοήθεια της συζήτησης, απο την κατάργηση του Brendon-Woods, κανένα νόμισμα παγκοσμίως δεν ειναι συνδεδεμένο με τον χρυσό.
Γι αυτό και αυτό το μπάχαλο που επικρατεί τις τελευταίες δεκαετίες, και που λογικά αναμένεται να τελειώσει με γενική κατάρρευση.
Εν κατακλείδι, κοπή νομίσματος + αντίκρισμα σε χρυσό δεν ισχύει εδω και πολυυυυύ καιρό.
Kostakis έγραψε:Ειλικρινά νιώθω ότι έχω να κάνω με μάρτυρες του Ιεχωβά.
Και χαίρομαι που υπάρχει αντίδραση από μέλη του φόρουμ απέναντυ σε αυτό τον παραλογισμό.
Το πρόβλημα μας είναι τι αντίκρισμα θα έχει το νόμισμα -που επαναλβάνω πως ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ όπως και το δολάριο του οποίου το αντίκρισμα είναι ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ- και το γεγονός ότι υπάρχουν κάπου κατατεθιμένα 600δις από την πώληση ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ είναι το θέσφατο το οποίο δεν σηκώνει ερωτήσεις και αμφιβολία.
Τι να πω ρε παιδιά, ειλικρινά έχω φλιπάρει με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου εδώ μέσα.
Απολλώνιες τεχνολογίες και βροντερές φωνές που αφυπνίζουν το Ιχωρ...ΕΛΕΟΣ!
Βάζω ξανά αυτό που έγραψε Dread απλά για να ενισχύσω το θέμα του νομίσματος:Πάντως για την βοήθεια της συζήτησης, απο την κατάργηση του Brendon-Woods, κανένα νόμισμα παγκοσμίως δεν ειναι συνδεδεμένο με τον χρυσό.
Γι αυτό και αυτό το μπάχαλο που επικρατεί τις τελευταίες δεκαετίες, και που λογικά αναμένεται να τελειώσει με γενική κατάρρευση.
Εν κατακλείδι, κοπή νομίσματος + αντίκρισμα σε χρυσό δεν ισχύει εδω και πολυυυυύ καιρό.
ostraka sos έγραψε:Αχινε δωσε απαντηση.
Αφού και να σου απαντήσει ρε Μήτσο, ότι και να σου πει, εσύ τα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου....ostraka sos έγραψε:Ευχομε να απαντησει ο Αχινος με επιχειρηματα ,σωστα, να με πεισει οτι ειναι ρελιστικο.