Καζάκης-ΕΠΑΜ 5

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Καζάκης-ΕΠΑΜ 5

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 13 Ιουν 2013, 19:18

το συγκεκριμένο βίντεο το έχω βάλει φυσικά και στο τόπικ για την ΕΡΤ

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 61#p210061
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 11:00

Μόλις τώρα εδέησα ν'ακούσω ολόκληρη την εκπομπή ΑΕ της 7ης Ιουνίου,
και άκουσα ένα απόσπασμα που με ξενέρωσε αφόρητα με τον Καζάκη...
Η άποψή του περί συνωμοσιολογίας...

Το δίλεπτο αυτό αρκεί

http://www.tubechop.com/watch/1257539

ούτε λίγο ούτε πολύ, όσοι ενδίδουμε και "χάφτουμε" σενάρια συνωμοσιολογίας, τα "χάφτουμε" γιατί είμαστε αμόρφωτοι, γκαγκάδες, που δε στίβουμε το κεφάλι μας, ούτε ε γνωρίζουμε από κοινωνικό υπόβαθρο, ούτε ξέρουμε τέλος πάντων πού παν τα 4, διότι δεν έχουμε διαβάσει αρκετά...

Είπε ότι αυτό γιγαντώθηκε από τότε που υπάρχει το διαδίκτυο...
Όχι ότι το διαδίκτυο ξύπνησε πολλούς... όχι... τους αποβλάκωσε κατά την άποψή του.

Η απόλυτη ειρωνεία και το απόλυτο οξύμωρο; Είναι ότι καταλήγει λέγοντας πως "Η αποβλάκωση του διαδικτύου ήρθε μέσα από το βομβαρδισμό συνωμοσιολογικών κειμένων , τα οποία δε βγαίνουν τυχαία"...λέει και συνεχίζει..."υπάρχει ειδικό τμήμα στην NSA το οποίο διοχετεύει συνωμοσιολογικά κείμενα στο διαδίκτυο..."
Μάλιστα. Αυτό περί NSA κ. Καζάκη, αν δεν είναι συνωμοσιολογικό σενάριο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ? :swear:

Πολύ εύκολα και πολύ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ χαρακτηρίζει αποβλακωμένους, αμόρφωτους και ηλίθιους, ανθρώπους που δε γνωρίζει όπως δε γνωρίζει το γνωσιακό/μορφωτικό τους υπόβαθρο, ή το κατά πόσο "στίβουν το κεφάλι τους" ή όχι... Προσβάλλει πολλούς ανθρώπους με τέτοιες τοποθετησάρες, και εμένα φυσικά που είμαι ΚΑΡΑδηλωμένη συνωμοσιολόγα του κερατά. Ας του πει κάποιος πως οι συνωμοσιολόγοι ΔΕΝ είναι εγκεφαλικά νεκροί, πως δεν χάφτουν αβασάνιστα και χωρίς έρευνα Ο,ΤΙ τους πασάρεται, πως ερευνούν και στέκονται σε υπαρκτές (και συχνά αποδεδειγμένες στην πορεία) συνωμοσίες (βλέπε πτώση των διδύμων) και πως σε τελική ανάλυση, δεν είναι ο μόνος που διαθέτει ικανό κριτήριο να ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι. Αυτά τα γενικόλογα και ισοπεδωτικά/απαξιωτικά περί "συνωμοσιολόγων" τα λένε οι κερατάδες της ελίτ για να τους βγάλουν τρελούς και φαντασιόπληκτους. Όταν κινείται στις ίδιες λογικές απαξίωσης, ταυτίζεται με δαύτους σ'αυτό το επίπεδο!! Ας ανατρέξει επίσης στην ικανότατη ιστορική γνώση που διαθέτει, και τον προκαλώ να μου βρει ΚΡΙΣΙΜΗ ιστορική καμπή στην πορεία της ανθρωπότητας στον πλανήτη, που να μην υπήρξε συνωμοσία στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας... που είτε χειραγώγησε μυαλά, είτε κατηύθυνε είτε δρομολόγησε εξελίξεις που καθόρισαν γεγονότα ολκής παγκοσμίως...

Εξακολουθώ να τον θεωρώ ως τον εντιμότερο άνθρωπο που κινείται στην πολιτική σκηνή σήμερα (ή έναν απ'τους εντιμότερους) και εξακολουθώ να τον θεωρώ πατριώτη, αλλά κατά τη γνώμη μου θα'πρεπε να προσέχει και τους χαρακτηρισμούς που προσάπτει σε ανθρώπους που δε γνωρίζει
και να μην τους βάζει όλους σε ένα τσουβάλι, συμπεραίνοντας αυθαίρετα
για το το πώς ερευνούν, το πώς σκέφτονται και τι κριτήριο έχουν.

Επιπροσθέτως, αντί να δαιμονοποιεί τεράστια ομάδα ανθρώπων στα τυφλά,
θα'ταν προτιμότερο να πάρει και σαφή ή σαφέστερη θέση
και για το μεταναστευτικό και για το μακεδονικό, θέματα που "καίνε"
τους Ελληνες, και τα οποία αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Εκτιμώ τον αγώνα που κάνει και δε θα πάψω να τον εκτιμώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κλείσω τα μάτια σε ΚΑΙΡΙΑ σημεία της διαδρομής του με τα οποία διαφωνώ οριζοντίως διαγωνίως και καθέτως και καλά θα κάνεις Αχινέ, όποτε βρεις ευκαιρία να του μιλήσεις, να του τα θέσεις αυτά "προς μελέτην", ακόμα και δίδοντάς του το λινκ για να μην τα πεις με δικά σου λόγια... να δει τα δικά μου απ'ευθείας... διότι σε ό,τι αφορά το μυαλό της υποφαινόμενης τουλάχιστον, δεν είναι ασήμαντα και δε σκουπίζονται κάτω απ'το χαλί "προς χάριν του γενικότερου καλού". Μπορεί να στηρίζω και μπορεί να συνεχίσω να στηρίζω τον αγώνα που κάνει συνολικά για το γενικότερο καλό αυτού του τόπου, αλλά όταν θα λευτερωθούμε, θα διαχωρίσω τη θέση μου σαφώς από τον ίδιο, εξ αιτίας τέτοιων λογικών που κουβαλάει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 14 Ιουν 2013, 11:15

Εγώ θεωρώ, Βίκυ, πως η αλήθεια βρίσκεται και ολίγον στη μέση και -μπορεί να διαφωνεί κάποιος με απόλυτες τοποθετήσεις όπως αυτή του Καζάκη- αλλά οφείλουμε να παραδεχθούμε οτι υπάρχουν και συνομωσιολογικά σενάρια που διαδίδονται όντως ελαφρά τη καρδία, από ανθρώπους που όντως δείχνουν το μορφωσιακό τους επίπεδο πρώτα πρώτα από τον τρόπο που τα διατυπώνουν αλλά και την..ορθογραφία τους, και , κυρίως, χωρίς να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν την είδηση..
Ας μην ξεχνάμε και το αριστερο-ταξικό παρελθόν και τον λόγο που αρθρώνει ο Καζάκης..Και στην τελική, όταν ο άλλος περιμένει να τον σώσουν οι εξωγήινοι, δεν θα ξεκουνηθεί ποτέ να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει τα αυτονόητα...
Ας διευκρινήσει ο Καζάκης τι θεωρεί συνομωσιολογία: τους αεροψεκασμούς πχ? τους ιλουμινάτι? τους πλειάδιους?(προσθέστε .....) όλα μαζί? κάποια από αυτά?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 14 Ιουν 2013, 11:21

Στην προκειμένη μιλούσε για την εξέγερση στην τουρκία, την οποία ορισμένοι αποδίδουν σε ξένο δάκτυλο...
Δεν αντιλέγω πως κάποιοι χάφτουν ανυπόστατες θεωρίες, αλλά δεν είναι ΟΛΟΙ έτσι.
Και στην προκειμένη ο Καζάκης ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ τους πάντες!

Βασικά δεν ξέρω ποια θεωρεί συνωμοσιολογικά σενάρια και ποια όχι.
Έθεσα το θέμα μου και στο μπλογκ του. Αν θέλει, ξέρει πού θα μας βρει
να δώσει απαντήσεις... Υπάρχει και το βιβλίο επισκεπτών που είναι ανοιχτό να ποστάρουν οι επισκέπτες (αν δε θέλει να γραφτεί)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
yiotis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από yiotis » Παρ 14 Ιουν 2013, 15:57

Μηπως όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται; Για τα περι ξένων δακτύλων το λέω.

Και οι ξένοι δάκτυλοι είναι τόσο απίθανο να έχουν κινήσει τα νήματα εκεί στην Τουρκία;
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Παρ 14 Ιουν 2013, 19:38

ArELa έγραψε:Στην προκειμένη μιλούσε για την εξέγερση στην τουρκία, την οποία ορισμένοι αποδίδουν σε ξένο δάκτυλο...
Δεν αντιλέγω πως κάποιοι χάφτουν ανυπόστατες θεωρίες, αλλά δεν είναι ΟΛΟΙ έτσι.
Και στην προκειμένη ο Καζάκης ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ τους πάντες!
Βασικά δεν ξέρω ποια θεωρεί συνωμοσιολογικά σενάρια και ποια όχι.
ArELa δίκιο έχεις, δεν μπορώ να διαφωνήσω γενικά. Κι εγώ ενοχλήθηκα αλλά κλίνω προς αυτά που λέει η kat_woman (χωρίς να δικαιολογώ τις γενικεύσεις του Καζάκη). Αν διαβάσεις σε διάφορα blogs που τον κριτικάρουν θα δεις ότι του προσάπτουν γενικά το χαρακτηρισμό "αυτοκρατορίσκος" (τώρα πού είναι η αλήθεια θα σε γελάσω, μπορεί να είναι αυτοί που έφυγαν και "ξεσκαρτάρισε" όπως λέει το ΕΠΑΜ [υπήρχαν τέτοιοι], μπορεί να είναι και άλλοι πιο εύθικτοι που είχαν περισσότερες αντιρρήσεις και θεωρούσαν ότι έφταιγε ο Καζάκης που δεν εισακούγονταν). (Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που δε θέλει να φαίνεται συνεχώς ως το κεντρικό πρόσωπο) Θυμάμαι ότι και εδώ υπάρχουν σχόλια ανάλογα με το δικό σου (μάλλον της ΙΟΝ για το Σώρρα, δε θυμάμαι σίγουρα - εκεί σύγκλινα περισσότερο, όχι επειδή το είπε ο Καζάκης - απλά αυτό μου ταίριαζε κι εμένα και εκεί με οδηγούσε η σκέψη μου). Έχει και δίκιο και άδικο, τι να πω... Απλά, ως φαίνεται, αυτά έχουν και αρνητικό αντίκτυπο ανεξάρτητα του πόσο τον καταλαβαίνει κάποιος, αν συμφωνεί ή πόση ανεκτικότητα επιδεικνύει. Είναι καλύτερα να εστιάζουμε σε αυτά που μας ενώνουν. Όπως είπα και στο νήμα του Άικ, στην ουσία και ο Άικ και ο Τζόουνς και ο Φάρατζ και ο Καζάκης και οι λοιποί λένε στην ουσία τα ίδια πράγματα αλλά από κάπως διαφορετική οπτική και θα έπρεπε - τουλάχιστον σε αυτή την περίοδο - να ψάχνουμε κοινά σημεία ή τουλάχιστον να μην προκαλούμε έριδες. Having said that, συνεχίζω:

Από την άλλη συμμετείχε και στο ντοκιμαντέρ με τους ψεκασμούς και είχε δώσει στοιχεία και θυμάμαι τουλάχιστον σε μία εκπομπή που πρέπει να είχε και σχόλια (μάλλον στον xorisfm τότε) και γράφαμε από κάτω κάποιοι για ψεκασμούς και είχε πει "Ναι, ναι και στην Κρήτη που ήμασταν τα ίδια λέγανε/κάνανε". Ίσως να μην είναι και τόσο αρνητικός αλλά να θεωρεί ότι όλα αυτά είναι αποπροσανατολιστικά ή έστω δευτερεύουσας σημασίας. Τι να πω. Δεν θέλω να του φτιάξω το πορτραίτο (είτε καλό, είτε κακό, είτε ενδιάμεσο) όμως, οπότε ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. (Και όπως είπα, προτιμώ να εστιάζω σε αυτά που μας ενώνουν) :wink:
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 14 Ιουν 2013, 20:06

Το είδα το δίλεπτο βίντεο.
Δεν πιστεύω πως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση όπως λες Κατερίνα.
Αλήθεια ο Καζακης τι θέλεις να διευκρινίσει? Αφού το είπε καθαρά.
Προσωπικά συμφωνώ μαζί του. Έτσι πιστεύω πως είναι.
Είμαι συνομωσιολόγος. Αγαπώ τους συνομωσιολόγους.
Δεν συμφωνώ πάντα και σε όλα με τους συνομωσιολόγους.
Οι διαπιστώσεις που κάνει είναι από καιρό και δικές μου διαπιστώσεις.
Δεν το λέω με αρνητική διάθεση. Άλλωστε και από την εξέταση του ίδιου μου του εαυτού, καταλήγω σε αυτά τα συμπεράσματα.
Από καιρό είναι που διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την ορθότητα της δημοφιλούς αφύπνισης και ξυπνήματος.
Έχω υπονοήσει ή και πει ανοιχτά, πολλές φορές πως η αφύπνιση είναι προκατασκευασμένη
και μοιάζει να εξυπηρετεί εκείνους που υποτίθεται στοχοποιεί και κατηγορεί.
Έχω ανοίξει και ξεχωριστό νήμα για την πλαστή αφύπνιση που προκαλείτε από τα μηνύματα
(και τις "πληροφορίες" όπως χαρακτηριστικά συνηθίζουμε να τις ονομάζουμε εμείς) που διακινούνται στο νετ.
Και ξέρεις και κάτι? Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Το έχω καυτηριάσει από τα πρώτα πρώτα πόστ μου στα ιδεό. Να εδώ.
Central sun έγραψε:Αμφισβητώ τα «δεδομένα» που μου σερβίρουν στο πιάτο.
Επειδή ίσως γνωρίζουν ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα,
θα αμφισβητήσω και εφεδρικό τους, το δεύτερο πιάτο.
Μας σερβίρουν διάφορα μενού για κάθε γούστο.

Όποιο «ρεύμα» και να διαλέξεις δεν κάνει διαφορά, όλοι μέσα στο matrix ζούμε.
Εσύ θέλεις - μπορείς να δραπετεύσεις?
Ως συνομωσιολόγος αμφισβητώ και την δική μου αντίληψη,
πόσο μάλλον όλα αυτά τα βιντεάκια από όπου παίρνουμε τις "πληροφορίες".
Βιντεάκια και κείμενα φτιαγμένα από τα χεράκια τους.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 14 Ιουν 2013, 20:27

Κάποιοι μας δουλεύουν κανονικά και εμείς τσιμπάμε σαν ψαράκια
σε πολλά από το φτιαχτά τους ρεύματα – κινήματα – τάσεις – μόδες.
Δεν μας κατηγορώ, δεν μας επικρίνω, δεν στενοχωριέμαι, γιατί είμαστε ειλικρινείς και αληθινοί.
Απλά ακούμε την καρδιά μας πολλές φορές και κάποιοι το εκμεταλλεύονται.
Αλλά δεν πειράζει. Μου αρέσει ακόμα και αν είναι και λάθος. Γιατί εμείς είμαστε αληθινοί.
Και αυτό είναι ομορφιά. Ομορφιά ακόμα και στο λάθος.
Άλλωστε, πως μπορεί να είναι λάθος το να πηγαίνεις εκεί που σε πάει η καρδιά σου?
Να πηγαίνεις εκεί που θέλεις. Είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρω και να πάρουμε συνολικά.
Κάθε μάθημα είναι χρήσιμο και πάντα μας κάνει καλύτερους, ακόμα και αν η ζωή μας μοιάζει να χειροτερεύει.
Πράγματι δεν υπάρχει συνομωσιολογία έτσι όπως την φανταζόμαστε.
Είναι περισσότερο σαν ένας κανόνας της φύσης όπου ο ισχυρός επιβάλλεται σε βάρος του αδύναμου.
Δεν υπάρχει συνομωσία όταν το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Δεν υπάρχει ηθική επάνω σε αυτό.
Δεν υπάρχει εξαπάτηση στην τελική. Όλα είναι φανερά. Όλα παίζονται μπροστά στα μάτια μας.
Η όραση μας βλέπει μονάχα ότι θέλουμε. Όπου μας ταιριάζει πάμε. Όπου μας πάει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Παρ 14 Ιουν 2013, 20:53

Hlios έγραψε:Είμαι συνομωσιολόγος. Αγαπώ τους συνομωσιολόγους.
Δεν συμφωνώ πάντα και σε όλα με τους συνομωσιολόγους.
Οι διαπιστώσεις που κάνει είναι από καιρό και δικές μου διαπιστώσεις.
Hlios έγραψε:Κάποιοι μας δουλεύουν κανονικά και εμείς τσιμπάμε σαν ψαράκια
σε πολλά από το φτιαχτά τους ρεύματα – κινήματα – τάσεις – μόδες.
Δεν μας κατηγορώ, δεν μας επικρίνω, δεν στενοχωριέμαι, γιατί είμαστε ειλικρινείς και αληθινοί.
Απλά ακούμε την καρδιά μας πολλές φορές και κάποιοι το εκμεταλλεύονται.
Αλλά δεν πειράζει. Μου αρέσει ακόμα και αν είναι και λάθος. Γιατί εμείς είμαστε αληθινοί.
Και αυτό είναι ομορφιά. Ομορφιά ακόμα και στο λάθος.
(...) Όλα παίζονται μπροστά στα μάτια μας.
Η όραση μας βλέπει μονάχα ότι θέλουμε. Όπου μας ταιριάζει πάμε. Όπου μας πάει η καρδιά μας.
:thumb: Άλλο το φυσικό δίκαιο του ισχυρού όμως και άλλο το φτιαχτό ανθρώπινο (χρηματιστικό και εκμεταλλευτικό εν προκειμένω) μάτριξ/πραγματικότητα, όπως το λες. Νομίζω έχω ξαναπεί ότι το σωστό και το λάθος το φτιάχνουμε εμείς και εμείς το επιτρέπουμε και το συντηρούμε (στη βάση, γιατί από εκεί και πέρα περιπλέκεται πολύ - μέχρι του να παγιδευόμαστε μέσα σε αυτό ακόμα και αν εμείς το δημιουργήσαμε ή συμβάλλαμε στην δημιουργία του). Οι άνθρωποι θέλουν ως ένα βαθμό την αφομοίωση, την πίστη σε ψέμματα κτλ. Για να βολευτούν, για να αποφύγουν τον πόνο και την κούραση. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κατηγορήσω στην ουσία του αυτό, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έχει. Γι' αυτό άλλωστε δεν έχουμε δεχτεί ότι η Δημοκρατία είναι συνεχής "πόλεμος" (όχι απαραίτητα με θύματα), ότι η ελευθερία είναι ευθύνη κτλ. Υπό αυτό το πρίσμα ας ξαναδούμε αυτό: "Πόλεμος πατήρ πάντων". (Μέχρι τελικά να συμφωνήσουμε ή να τον ελαττώσουμε έστω σε κάποια βασικά και στην τήρησή τους, θα τολμούσα να πω) Αλλά αυτά τί είναι; Κούραση. Και πού καταλήγουμε; Εκεί που αρχίσαμε. Μέχρι να το καταλάβουμε. Εξ ου και οι κύκλοι της ιστορίας (των ανθρώπων).
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Παρ 14 Ιουν 2013, 23:19

Επίσης, αναρωτιέμαι... Η συνωμοσιολογία είναι "προνόμιο" μόνο του ανώνυμου ανθρωπάκου; Δηλαδή οι "ασύμμετρες απειλές" του Καραμανλή, των "αντικυβερνητικών/πρακτόρων/πυροβολημένων που θέλουν να αποδομήσουν και να καταστρέψουν το έργο της κυβέρνησης" (γενικά), των "δυνάμεων ενάντια στη Δημοκρατία" (της ΝΔούλας), της "συμμορίας της δραχμής", των "οπισθοδρομικών των εθνικών νομισμάτων/ανεξάρτητων κρατών", της τρομοκρατίας δεν είναι συνωμοσιολογία και αβάσιμη σπίλωση/κατηγορία; Μα γιατί; Οι οπαδοί της αντικειμενικότητας και της νομιμότητας τα κάνουν αυτά; Οι φύλακες της αλήθειας; Ντροπής πράμματα...

Και βέβαια δεν έχουν κάνει τίποτα που να σε θέτει ικανό να αμφισβητείς ό,τι λένε και ό,τι κάνουν και να περιμένεις τα αντίθετα...

Α, και βέβαια, στοχεύουν στο να κάνουν το δέκτη πιο έξυπνο και να τον φέρουν σε επαφή με την πραγματικότητα ώστε να αποφεύγει τις κακοτοπιές και τις επικίνδυνες παρέες των συνωμοτών και να μην οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια (για τον ίδιο και τη ασφάλειά του πάντα, όχι για το σύστημα) που ξεφεύγουν της πεπατημένης.

Ένα παράδειγμα αντικειμενικού λόγου με επιχειρήματα (Σαμαράς στο "προσυνέδριο" της ΝΔ):
«Η Ελλάδα δεν βρίσκεται πια στον αστερισμό του περίφημου Grexit, της εξόδου από το ευρώ (φαντασιοπληξία). Βρίσκεται στον αστερισμό του Grecovery, δηλαδή λίγο πριν αρχίσει η Ανάκαμψη (εποχή του Υδροχόου). Αυτή τη μεγάλη ανατροπή, μερικοί δεν μπορούν να τη χωνέψουν (συνωμότες/αντι-δημοκράτες). Κάθε φορά που η χώρα μας σημειώνει μιαν επιτυχία, είτε την αμφισβητούν, είτε τη λοιδορούν, είτε προσπαθούν να τη μειώσουν, υπογραμμίζοντας εκείνα που ακόμα δεν έχουν αλλάξει (γέμισμα χαρτιού/θεωρίες). Αλλά την πλήρη αντιστροφή της κατάστασης δεν τη λέμε εμείς, την ομολογεί καθημερινά ο ξένος τύπος, οι διεθνείς οργανισμοί και οι διεθνείς αγορές. (Οι ανέγγιχτοι αφέντες-θεοί της οικονομίας/Απολογητές ξένων - Μα όχι! Αυτοί υποκλίνονται σε εμάς!) Όλοι εκείνοι που μας είχαν «τελειωμένους» πριν ένα χρόνο, σήμερα προβάλλουν πρωτοσέλιδα στο πόσο αλλαγμένη χώρα είναι πια η Ελλάδα (προς τα δικά τους πρότυπα). (<Αυτοί που προσκυνάμε και μας νοιάζει τι θα πουν - Επίκληση στο συναίσθημα/Γλύψιμο/Παρηγοριά/Εξαπάτηση) Το πόσο πολλά και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις - τις δικές τους τις προβλέψεις – κατάφερε τους τελευταίους ένδεκα μήνες αυτή η τρικομματική κυβέρνηση που δημιουργήσαμε.» (Περιμένουν να αποτύχουμε, υπάρχει ιστορικό αποτυχιών, ΑΥΤΟΙ μας δίνουν το σχέδιο, τους ακολουθούμε και ... νικάμε ...(παραμύθι); Α! Αυτοί νικάνε! Ή όχι! Τους νικάμε στο ταμπλό τους! - Οι ήρωες και αγωνιστές υπέρ του λαού και της Δημοκρατίας/Όλα πάνε καλά)

Αν δε θεωρείτε αυτό τον άνθρωπο πράκτορα/δωσίλογο/επικίνδυνο/πυροβολημένο/ψυχασθενή/αντιφατικό, τί να πω...
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 15 Ιουν 2013, 00:00

Αρέλα κάπου χαλιέααι λάθος με τον Καζάκη
τον νούμερο ένα Συνωμοσιολόγο και Καταστροφολόγο
κατά τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους του σημερινού πολιτικού Συστήματος.
Φυαικά και δεν έλεγε για εσένα ή για ανθρώπους που ασχολούνται
με θέματα που ασχολείσαι και εσύ!!
Η εκτίμηση του στο πρόσωπο σου και το φόρουμ είναι δεδομένη
και ξέρεις ότι το γνωρίζω πολύ καλά αυτό !!
Συνωμοσία είναι να βγαίνει με τον Κατσαρό και να μιλάει
για τροποποίηση Καιρού και όχι μόνο !!
Συνωμοσία είναι όταν εγώ και ο Καζάκης μαζί με δύο άλλους επιβάτες
στο ίδιο αυτοκίνητο είδαμε UFO στο δρόμο για Κύμη !!
Συνωμοσία είναι να μιλάει ο ίδιος μαζί και το ΕΠΑΜ
για πλανητική οικονομία και για Νέα Τάξη Πραγμάτων ;;
Μιλούσε για συγκεκριμένους παπαρολόγους που έχουν φανατικούς οπαδούς,
τους οποίους αφήνει και προμοτάρει το σύστημα το ίδιο πχ. Λιακόπουλο.
(θυμηθείτε όταν έγινε το ΛΑΟΣ, ήταν μαζί όλα τα μπουμπούκια,
Άδωνις, Βορίδης, Βελόπουλος, Λιακόπουλος)
Αλλά και άλλους, τύπου Τουλάτου, κάτι τα παπάρια μου Ανδρομέδιους,
κάτι αδελφότητες Λευκού Δράκου (Φούλφορντ ), ή για να μην ξεχνάνε οι παλαιότεροι,
κάτι τύπους σαν τον Φουράκη και άλλους και άλλους που ήταν και είναι στο Payroll
συγκεκριμένων μυστικών υπηρεσιών της Εσπερίας !!!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 15 Ιουν 2013, 00:31

Πρέπει να διευκρινίσω πως δεν το πήρα προσωπικά ή μόνο προσωπικά.
Η κοινότητα συνωμοσιο-θεωρητικών, είναι τεράστια, και δεν είμαι μόνο εγώ κομμάτι της... Μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπων. Κι όταν μιλώ για συνωμοσιοθεωρητικούς, δεν εστιάζω σε ανδρομέδιους, πλειάδιους και δε συμμαζεύεται... εστιάζω στα πιο "άμεσης" επίπτωσης πάνω στον πληθυσμό κόλπα της ελίτ.

Καταλαβαίνω ή θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνω σε ποιο context μιλούσε, και δε διαφώνησα επί της ουσίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα που εστίασε- δηλαδή ότι ακόμα και μια υποκινούμενη εξέγερση, δε γίνεται να ενταθεί και να γιγαντωθεί χωρίς κοινωνικό υπόβαθρο.

Το θέμα που με στεναχώρησε ήταν οι γενικόλογες διατυπώσεις του πάνω σ'ένα ζήτημα που πολλοί (και εγώ) θεωρούν "ευαίσθητο" και δεν πιστεύω ότι αρμόζουν τα τσουβαλιάσματα και οι ατάκες πυροτεχνήματα- του τύπου "αιφνίδιος θάνατος" πάνω σε τέτοια θέματα... Όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας, κι ούτε ο Καζάκης είναι τέλειος. Απλά πρέπει να μάθει να ποροσέχει μερικές φορές τα λόγια του...
Ή να μη βιάζεται να διατυπώσει σκέψεις και δη συνοπτικά, γιατί βγαίνουν αλλιώς
κι έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

Ο ΤΡΟΠΟΣ που τα έθεσε ήταν που με ενόχλησε σε βαθμό να πάω να ποστάρω στο μπλογκ του, δίνοντας το λινκ αυτού που έγραψα αρχικά.

Ο Ιλούμινος έχει δίκιο φυσικά. Δεν είναι ώρα για τέτοιες έριδες, προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή, και όπως ξεκίνησα αυτό το θέμα, θέλω και να το λήξω με αυτό το ποστ. Έχουμε καιρό αργότερα, να αναπτυχθούμε επ'αυτού και δη η αφεντιά μου με τον ίδιο.

Για την ωρα φέρνω αυτό που είναι παρήγορο και πραγματικά θαυμάσιο αν καταφέρουν να το υλοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνει την εκπομπή ΑΕ στον αέρα της ΕΡΤ...
Το φαντάζεστε αυτό;

Τέλος πάντων, ακούστε το, είναι δυνατό βίντεο.

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 15 Ιουν 2013, 10:29

επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνει την εκπομπή ΑΕ στον αέρα της ΕΡΤ...
Το φαντάζεστε αυτό;
Εικόνα

Έκπληξη !! :giverose: :xara:
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 15 Ιουν 2013, 10:54

Ναι ρε ναιιιιιιιι! :clap: :clap: :urock: :urock: :urock: :respect: :xara: :xara: :xara: :xara:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 15 Ιουν 2013, 12:09

Τώρα λάιβ Καζάκης -Μπάστα από ΕΡΤ

http://www.ekpompiae.gr/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 15 Ιουν 2013, 17:40

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Σάβ 15 Ιουν 2013, 21:56

axinosp έγραψε:επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνει την εκπομπή ΑΕ στον αέρα της ΕΡΤ...
Το φαντάζεστε αυτό;
...

Έκπληξη !! :giverose: :xara:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!! :ups: :yes: :kabana:
ArELa έγραψε:Πρέπει να διευκρινίσω πως δεν το πήρα προσωπικά ή μόνο προσωπικά.

Καταλαβαίνω ή θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνω σε ποιο context μιλούσε,...

Για την ωρα φέρνω αυτό που είναι παρήγορο και πραγματικά θαυμάσιο αν καταφέρουν να το υλοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ
axinosp έγραψε:Αρέλα κάπου χαλιέααι λάθος με τον Καζάκη τον νούμερο ένα Συνωμοσιολόγο και Καταστροφολόγο κατά τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους του σημερινού πολιτικού Συστήματος. Φυσικά και δεν έλεγε για εσένα ή για ανθρώπους που ασχολούνται με θέματα που ασχολείσαι και εσύ!! Η εκτίμηση του στο πρόσωπο σου και το φόρουμ είναι δεδομένη και ξέρεις ότι το γνωρίζω πολύ καλά αυτό !! Συνωμοσία είναι να βγαίνει με τον Κατσαρό και να μιλάει για τροποποίηση Καιρού και όχι μόνο !!
...
It's all a matter of perspective. :biglaugh: (Επική και η τρολλιά με το site)
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Κυρ 16 Ιουν 2013, 23:04

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 17 Ιουν 2013, 07:44

Ενώ ο Καζάκης λέει και κάνει πολύ σωστά πράγματα σε κάποια πράγματα είναι απόλυτος και μάλιστα όπως έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν είναι σαν να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα.

Επειδή ζούμε σε χαλεπούς καιρούς δεν πρέπει ποτέ κανείς ούτε να υπεραγαπά ούτε να υπερμισεί.
Ούτε να απογοητεύεται με την πρώτη.

Εμένα με έχει χαλάσει εδώ και καιρό η επίθεση στο ΚΚΕ.

Δεν θα έπρεπε γιατί εκεί που δρα το ΚΚΕ δεν έχει μπει ακόμα ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ
Δηλαδή στους χώρους εργασίας και στα συνδικάτα.

Ο Καζάκης δρα σε άλλους χώρους σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε να κατηγορεί άτομα και οργανωμένη δράση και μάλιστα σε άλλους χώρους που δεν υπάρχει η παρουσία του ΕΠΑΜ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Δευ 17 Ιουν 2013, 14:05

Αντί να σε χαλάσει το ίδιο το ΚΚΕ, σε χάλασε ο Καζάκης που την λέει στο ΚΚΕ;
Που στην τελική δεν είναι και ο μόνος!
Αν θέλει κάποιος από το ΚΚΕ να βγει να διαψεύσει όσα έχει πει ο Καζάκης για το ΚΚΕ.
Δεν θα έπρεπε γιατί εκεί που δρα το ΚΚΕ δεν έχει μπει ακόμα ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ
Άμα είναι να καταντήσει σαν τα απολιθώματα που προανέφερες να μην σώσει να μπει.
Το ΚΚΕ προσπαθεί να καρπώθει ότι προσπάθεια γίνεται.
Όσο το ΚΚΕ έχει κάθετη δομή συστήματος αποφάσεων για μένα θα είναι ένα πτώμα.
Όσο το ΚΚΕ κόπτεται για τα έργα και τις ημέρες του Στάλιν αντί ναι κοιτάξει να ανακτήσει το λαϊκό έρεισμα, καλά να πάθει εκεί που είναι.
Α και να συμπληρώσω ότι οι καρεκλοκέντααυροι δεν νοιάζονται και ιδιαίτερα για την κατάντια του.
Όσο το ΚΚΕ θα χρησιμοποιεί την ίδια ξύλινη γλώσσα καλά θα κάνει να μείνει εκεί που είναι.
Και εκεί που περιμέναμε να φύγει η Παπαρήγα και να μπει κανένας Μπογιόπουλος να πάρει το κίνημα φωτιά, βάλαν εκείνο τον σταλινικό βόδι.
Να μείνουν εκεί που είναι, να μην μπουν καν στην βουλή.
Σε αυτές τις καταστάσεις το ΚΚΕ θα έπρεπε να έχει πάρει φωτιά. Αντί γι' αυτό έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας.

Και εγώ δεν γουστάρω πολλές από τις υπερβολές του Καζάκη και συμφωνώ σε αυτό το σκέλος μαζι σου.
Αλλά όσον αφορά το ΚΚΕ, κάθε φορά που τον ακούω ειλικρινά χαίρομαι, μην σου πω κρατάω σημειώσεις μήπως και βρεθεί στον δρόμο μου κανένας ΚΚΕς και χρειαστεί να "κουβεντιάσω" μαζί του.
Άμα ήταν το κόμμα του λαού να φεύγαν από την βουλή. Γιατί βρίσκονται στην ίδια βουλή με την χούντα;
Σάματις και που είναι υπήρξε τόσο καιρό στην βουλή, είδαμε κανένα αποτέλεσμα;
Παπάρια είδαμε, βγαίνουν και λένε τις ίδιες μαλακίες. Μέχρι και τον Μπογιόπουλο κοντέψαν να σουτάρουν.
Ακούς εκεί, τον μόνο άτομο που θα μπορούσε να κάνει κάτι.

Όταν έφαγε η Κανέλλη την μπάτσα από εκείνη την κρυφόπουστα είχα αηδιάσει με τον εαυτό μου και μόνο που είδα να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Όταν την είδα να βγαίνει ως Drama Queen και να λέει "Αυτό δεν ήταν χαστούκι σε μένα, ήταν χαστούκι στο ΚΚΕ".
Το είπα "Ε άντε και γαμήσου" και δεν ξανασχολήθηκα μαζί τους.
Ακους εκεί, στο ΚΚΕ! Μέχρι και από την μπάτσα κέρδος ήθελαν να βγάλουν.
Να μην αναφέρω την ανακοίνωση που έβγαλε το ΚΚΕ για τον θάνατο του Μίσσιου, που μόλις την είδα με έπιασε αναγούλα. Οι καραγκιόζιδες!
Οι Γιαχωβάδες του Περισσού.

Τα είπα, ξαλάφρωσα!

Ας ακούσουμε λίγο Μίσσιο τώρα να γουστάρουμε:
https://www.youtube.com/watch?v=-wKEaNBvIbs
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιουν 2013, 14:19

Δε γίνεται να μη συμφωνήσω σε πολλά σημεία από το επιχείρημα του Κωστάκη.
Να προσθέσω πως ο Καζάκης ανδρώθηκε στην Αριστερά και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο απεχώρησε το '96. Και απεχώρησε διότι είδε κακώς κείμενα που δεν μπορούσε να ανεχτεί ή να συμβιβαστεί με αυτά. Επισημαίνει συγκεκριμένα σημεία της πολιτικής προσέγγισης του ΚΚΕ που βρίσκει απαράδεκτα ή σαθρά, δεν απαξιώνει συλλήβδην τα μέλη του κόμματος. Αν έχουν αντεπιχείρημα σ'αυτά που θέτει, εδώ είμαστε να τους ακούσουμε. Δεν ακούσαμε τίποτα μέχρι στιγμής, όμως... Μόνο περιφρόνηση βλέπουμε, και αντιμετώπιση προς το ΕΠΑΜ και τον Καζάκη, λες και δεν υπάρχει. Αν ήθελε πραγματικά να δώσει μάχη υπέρ του λαού το ΚΚΕ, θα φρόντιζε να συνεργαστεί/ενώσει δυνάμεις με όλα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αντιμνημονιακά μέτωπα.

Πάντως είναι άλλο τι επιδιώκουν οι ηγεσίες του κάθε κόμματος (και στην προκειμένη της αριστερής πτέρυγας) και άλλο τι νιώθει ο κόσμος τους.
Προσωπικά επικροτώ το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ (αφού μιλάμε για ΚΚΕ) δεν το'παιξε αυτιστικό και ψηλομύτικο αυτή τη φορά, αλλά "αναμείχθηκε" μέσα στον κόσμο (στο μέγαρο της ΕΡΤ) και με άλλες σημαίες κομματικής/ιδεολογικής/αγωνιστικής ταυτότητας. Έτσι πρέπει να γίνεται και αν δρούσε ΠΑΝΤΑ έτσι, θα έχαιρε μονίμως της εκτίμησής μου.

Όσο για τη δράση του ΕΠΑΜ, δε θα'πρεπε να την απαξιώνεις/ή μειώνεις (τουλάχιστον όχι πριν μάθεις καλά ποια είναι) Μαρία...

Σε ό,τι με αφορά και απ'όσα ξέρω/αντιλαμβάνομαι, η δράση του είναι υπαρκτή, είναι πολυεπίπεδη και είναι δυναμική, χειροπιαστη για το λαό.
Ο ίδιος ο Καζάκης έχει λιώσει σόλες ανά την Ελλάδα (πράγμα που ο αγκιλωμένος κουτσούμπας δεν κάνει) και στην ΕΡΤ το "παρών" του ΕΠΑΜ υπήρξε (και είναι) δυναμικό και μεγάλο. Αυτό δεν το αμφισβητούν ούτε κι αυτοί που το απαξιώνουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 17 Ιουν 2013, 15:28

doctormarkon έγραψε:Ενώ ο Καζάκης λέει και κάνει πολύ σωστά πράγματα σε κάποια πράγματα είναι απόλυτος και μάλιστα όπως έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν είναι σαν να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα.

Επειδή ζούμε σε χαλεπούς καιρούς δεν πρέπει ποτέ κανείς ούτε να υπεραγαπά ούτε να υπερμισεί.
Ούτε να απογοητεύεται με την πρώτη.

Ο Καζάκης δρα σε άλλους χώρους σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε να κατηγορεί άτομα και οργανωμένη δράση και μάλιστα σε άλλους χώρους που δεν υπάρχει η παρουσία του ΕΠΑΜ
Αυτές τις μέρες δεν μπορεί, θα είδες τις σημαίες του ΕΠΑΜ δίπλα με τις σημαίες του ΠΑΜΕ, αλλά και γενικά ήταν όλοι μαζί και η ΕΡΤ .
Μια ΕΡΤ με 2600 εργαζόμενους μαζικός χώρος δουλειάς είναι ξέρεις !!!!!!!
Τώρα αν χύνει την καρδάρα με το γάλα αυτό κατά πρώτον το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές
η ίδια η Αριστερά με αποκορύφωμα της μαλακίας της την περίοδο 41-44.
Ελπίζω πάντως με τον απογαλακτισμό του από το ΚΚΕ να κάνει όσο λιγότερες γκάφες μπορεί γιατί το αλάθητο το είχε μόνο ο πάπας και το ΚΚΕ αν θυμάσαι !!
Όπως είπε και η Βίκυ δεν μπορεί ο κόσμος να πεθαίνει και σαν συνέδριο το μόνο που κάνεις είναι να ασχολείσαι με τον Στάλιν και το Ζαχαριάδη, μιλάω για το προηγούμενο συνέδριο, για δε το τωρινό η μιάμιση μέρα είναι αρκετή σε ποσοστό 93% να εγκρίνεις τις παπαριές της Αλέκας που έφτασε ένα Ιστορικό κόμμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής.
Δεν μιλάμε βέβαια ότι όλες αυτές τις μέρες μόνο ο Μπογιόπουλος ( ναι αυτός, που τα κομματόσκυλα είχαν λυσσιάζει μαζί του και τον απέκλεισαν από το συνέδριο) και ο Χαλβατζής (που το καθαίρεσαν από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο!!), αυτοί οι δύο έχουν λιώσει παπούτσια στους διαδρόμους της ΕΡΤ και η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα άφαντη.
Που είναι η Λιάνα Κανέλη ΟΕΟ ;;
Για τα υπόλοιπα που μερικά είδε και η Joy ας τα πούμε από κοντά !!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης τελευταίο σήμερα χρειαζόμαστε κόσμο στην ΕΡΤ!!
Το ΕΠΑΜ και η ομάδα του ΠΑΜΕ μαζί με το Δεν Πληρώνω σας περιμένουν στο ραδιομέγαρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια δουλίτσα Σύνταγμα !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιουν 2013, 16:10

axinosp έγραψε:Ελπίζω πάντως με τον απογαλακτισμό του από το ΚΚΕ να κάνει όσο λιγότερες γκάφες μπορεί γιατί το αλάθητο το είχε μόνο ο πάπας και το ΚΚΕ αν θυμάσαι !!
:lol: :clap:
axinosp έγραψε:Δεν μιλάμε βέβαια ότι όλες αυτές τις μέρες μόνο ο Μπογιόπουλος ( ναι αυτός, που τα κομματόσκυλα είχαν λυσσιάζει μαζί του και τον απέκλεισαν από το συνέδριο) και ο Χαλβατζής (που το καθαίρεσαν από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο!!), αυτοί οι δύο έχουν λιώσει παπούτσια στους διαδρόμους της ΕΡΤ και η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα άφαντη.
Που είναι η Λιάνα Κανέλη ΟΕΟ ;;
Σωστότατος! :thumb:
(ναι, ρε, αναρωτιόμουν κι εγώ με τον Τζόνι... τι έπαθε και εξαφανίστηκε ΟΕΟ?)
axinosp έγραψε:Επίσης τελευταίο σήμερα χρειαζόμαστε κόσμο στην ΕΡΤ!!
Το ΕΠΑΜ και η ομάδα του ΠΑΜΕ μαζί με το Δεν Πληρώνω σας περιμένουν στο ραδιομέγαρο.
Εγώ θα είμαι εκεί ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθω με τα πόδια.
axinosp έγραψε:Το ΕΠΑΜ και η ομάδα του ΠΑΜΕ μαζί με το Δεν Πληρώνω σας περιμένουν στο ραδιομέγαρο.
:thumb: :thumb:
axinosp έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια δουλίτσα Σύνταγμα !!
:lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 17 Ιουν 2013, 16:12

axinosp έγραψε:Όπως είπε και η Βίκυ δεν μπορεί ο κόσμος να πεθαίνει και σαν συνέδριο το μόνο που κάνεις είναι να ασχολείσαι με τον Στάλιν και το Ζαχαριάδη,
Να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Ο Κωστάκης το είπε αυτό, όχι εγώ. :wink:

(και περιττό να πω ότι γέλασα πολύ με τον τρόπο που έθεσε κάποια πράγματα... :P )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Δευ 17 Ιουν 2013, 18:51

Αφού φιλοσόφισα πολύ περί όσων ειπώθηκαν για το (/την ηγεσία του) ΚΚΕ, κατέληξα εδώ:
/
(Τίθεται και το στρατιωτικό θέμα - Δεν ξέρω πόσοι το πρόσεξαν στο θέμα των συχνοτήτων που έθεσα - ανάμεσα στα άλλα - στο νήμα της ΕΡΤ)

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 46#p210246
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 49#p210249

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό ή κακό που ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά μαζεύτηκε αλλού (οι ίδιοι έθεσαν θέμα "καπελώματος"). Θα ξεχωρίσει και ποιοι πάνε για το ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι για κάτι παραπέρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”